ΣΗΜΕΡΑ (20-07-99)

Ευρωανάκαμψη: Οι κερδοσκοπικές επιθέσεις κατά του ευρώ άλλαξαν κατεύθυνση στην αγορά χρήματος της Νέας Υόρκης, με αποτέλεσμα τη σημαντική ανάκαμψη του ευρωνομίσματος έναντι του δολαρίου και του γιεν. Ενώ το δολάριο υπέστη πλήγμα έναντι του γιεν.

Εγκληματικότητα: Την προσεχή εβδομάδα αναμένεται ότι ο πρωθυπουργός θα συναντήσει τους πολιτικούς αρχηγούς για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας και της λαθρομετανάστευσης, ενώ η Ν.Δ. δηλώνει ότι θα μετάσχει με εποικοδομητικές προτάσεις στο διάλογο.

ΟΤΕ: Σε εισαγγελικό ύφαλο προσαράζει αναγκαστικά το υπό παραγγελία από τον ΟΤΕ καλωδιακό πλοίο αξίας 12 δισ. δρχ.

Σελίδα βιβλίου: Τα «Ταξιδιωτικά» του Ανδρέα Καρκαβίτσα. Τρία βιβλία για πρόσωπα και πράγματα του 19ου αιώνα. «Το άγαλμα που κρύωνε» του Χρήστου Μπουλώτη.

Νεογνά: Την παρέμβαση της Εισαγγελίας προκάλεσε η εμφάνιση εντερογενούς ιού σε δεκάδες νεογνά στο μαιευτήριο «Λητώ». Πάντως από την περασμένη Τετάρτη, δεν παρουσιάστηκε άλλο περιστατικό.

Κένεντι: Ενας «Ικαρος» στα μέτρα της «μυθολογίας» Κένεντι.

Εφηβοι: Με ήττα (73-59) από την Κροατία ξεκίνησε στην προημιτελική φάση του Παγκοσμίου πρωταθλήματος μπάσκετ, η Εθνική Εφήβων. Σήμερα οι Εφηβοι θα αντιμετωπίσουν την Ισπανία (17.30).