Visit the Macedonian Press Agency (MPA) Archive Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Tuesday, 16 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Cyprus News Agency: News in Greek (AM), 99-07-17

Cyprus News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Cyprus News Agency at <http://www.cyna.org.cy>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Οδόφραγμα Λήδρα Πάλας - Απεργία πείνας
  • [02] ΔΕΟΚ - Διομήδους - Συμβουλευτική Οικονομική Επιτροπή
  • [03] Ντενκτάς - Δηλώσεις
  • [04] Δερύνεια - Αγία Μαρίνα - Προσκυνητές
  • [05] Τουρκική Εθνοσυνέλευση - Διακήρυξη - Τ/κ κόμματα
  • [06] Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας - Μαύρες επέτειοι
  • [07] Οικολόγοι - Αντιπυρηνική εκδήλωση
  • [08] Μυτιλήνη - Αφιξη πρώτης πτήσης Κυπριακών Αερογραμμών
  • [09] Λονδίνο - Εκδήλωση - Μαύρες επέτειοι

  • [01] (Κ) Οδόφραγμα Λήδρα Πάλας - Απεργία πείνας

    Λευκωσία,Κύπρος,17/07/1999 (ΚΥΠΕ)

    Αρχίζει σήμερα στο οδόφραγμα του Λήδρα Πάλας απεργία πείνας, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τη συνεχιζόμενη τουρκική κατοχή. Η απεργία πείνας θα λήξει τα μεσάνυκτα της Κυριακής.

    Εξάλλου, αύριο θα πραγματοποιηθεί στο οδόφραγμα αντικατοχική εκδήλωση με στόχο να σταλεί παντού το μήνυμα ότι ο λαός μας δεν συμβιβάζεται με την κατοχή και δεν ξεχνά την πατρογονική του γη αλλά συνεχίζει τον αγώνα ενωμένος μέχρι την απελευθέρωση και την τελική δικαίωση.

    (ΚΥΠΕ/ΡΑΓ/ΑΧΡ)

    [02] (Κ) ΔΕΟΚ - Διομήδους - Συμβουλευτική Οικονομική Επιτροπή

    Λευκωσία,Κύπρος,17/07/1999 (ΚΥΠΕ)

    Η ΔΕΟΚ θα εκφράσει τη διαφωνία της προς τα προτεινόμενα από την κυβέρνηση μέτρα για περιορισμό του δημοσιονομικού ελλείμματος μέσα στο πλαίσιο της συμμετοχής της στη Συμβουλευτική Οικονομική Επιτροπή.

    Αυτό ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο ΓΓ της συντεχνίας, Διομήδης Διομήδους, με την ευκαιρία της απόφασης του Υπουργικού Συμβουλίου την περασμένη Τετάρτη για συμμετοχή της ΔΕΟΚ στην εν λόγω Επιτροπή.

    (ΚΥΠΕ/ΓΓ/ΑΧΡ)

    [03] (Κ) Ντενκτάς - Δηλώσεις

    Λευκωσία,Κύπρος,17/07/1999 (ΚΥΠΕ)

    Επέστρεψε στα κατεχόμενα ο Τ/Κ ηγέτης Ραούφ Ντενκτάς, εκφράζοντας την ικανοποίησή του για τη διακήρυξη που υιοθέτησε η Τουρκική Εθνοσυνέλευση στην Αγκυρα, την οποία προσφώνησε και ο ίδιος.

    Σύμφωνα με τον Τ/κ Τύπο, ο κ. Ντενκτάς είπε ότι οι κυβερνήσεις που θέλουν να κάνουν κάτι για το Κυπριακό θα "αξιολογήσουν" κατάλληλα τη διακήρυξη.

    Μιλώντας στο παράνομο αεροδρόμιο Τύμπου, ο κ. Ντενκτάς επανέλαβε τους απαράδεκτους ισχυρισμούς του ότι για να εξευρεθεί λύση στην Κύπρο, απαραίτητη προϋπόθεση είναι η αποδοχή των δύο "κρατών" και αναφέρθηκε στα 65 εκατομμύρια Τούρκους που έσωσαν, όπως ισχυρίστηκε, τους Τ/Κ από τη γενοκτονία.

    Αναφέρθηκε, επίσης, στα "δικαιώματα" που έχει η Τουρκία ως εγγυήτρια δύναμη και κάλεσε την Ε/κ πλευρά να τερματίσει τις "περιπέτειες", κατά την έκφρασή του.

    Εξάλλου, μιλώντας μετά από συνάντηση με αντιπροσωπεία του Τ/Κ συνδέσμου ανθρωπίνων δικαιωμάτων ο Ντενκτάς είπε ότι "όλοι χρησιμοποιούν τη λέξη 'λύση' και διερωτώνται κατά πόσο αυτή θα εξευρεθεί".

    Ισχυρίστηκε ότι στην Κύπρο δεν αναζητείται πλέον λύση αλλά μια "διακρατική", δήθεν συμφωνία σημειώνοντας ότι αυτό θα υπογραμμίσει και ο Τούρκος πρωθυπουργός Μπουλέντ Ετζεβίτ κατά τη διάρκεια της παράνομης επίσκεψής του στα κατεχόμενα στις 20 Ιουλίου.

    Ο Ντενκτάς είπε προκλητικά ότι η Ε/κ πλευρά θα πρέπει να αποδεχθεί την "καταβολή αποζημιώσεων και ανταλλαγή περιουσιών", δήθεν, για να τερματιστεί η έχθρα.

    Ζήτησε προκλητικά από τους Ε/Κ να σταματήσουν να βλέπουν την Τουρκία ως "κατοχική" χώρα και ισχυρίστηκε ότι η Τουρκία είναι "φίλη" χώρα.

    (ΚΥΠΕ/ΣΑ/ΦΖ/ΡΑΓ/ΑΧΡ)

    [04] (Κ) Δερύνεια - Αγία Μαρίνα - Προσκυνητές

    Λάρνακα,Κύπρος,17/07/1999 (ΚΥΠΕ)

    Σήμερα, γιορτή της Αγίας Μαρίνας, τελέστη λειτουργία στο ξωκκλήσι της Αγίας που βρίσκεται στη νεκρή ζώνη στη Δερύνεια, σπάζοντας έτσι τη βουβή ατμόσφαιρα της κατοχής.

    Οι ψαλμωδίες και ο ήχος από την καμπάνα ζέσταναν τις καρδιές των πιστών που πήγαν να προσκυνήσουν τη χάρη της Αγίας Μαρίνας, όπως κάνουν τα τελευταία επτά χρόνια.

    Προσκυνητές από όλη την ελεύθερη Κύπρο πήγαν στο ξωκκλήσι με ένα δικό τους τάμα και με την ευχή για μια ελεύθερη Κύπρο.

    Η μετάβαση των πιστών πραγματοποιείται μετά από άδεια που εξασφάλισε ο Δήμος Δερύνειας από την ΟΥΝΦΙΚΥΠ. Αρχισε γύρω στις 6.30 το πρωί, κάτω από αυστηρούς όρους που έθεσαν τα Ηνωμένα Εθνη και θα συνεχιστεί μέχρι το μεσημέρι.

    Αυτοκίνητα της Δύναμης μετέφερουν κατά ομάδες τους προσκυνητές στο ξωκκλήσι, όπου ο αριθμός τους δεν πρέπει να υπερβαίνει τους 200.

    Ακολούθως, οι προσκυνητές μεταφέρονταν πίσω με αυτοκίνητα της ΟΥΝΦΙΚΥΠ για να μεταφερθούν άλλοι στο ξωκκλήσι.

    Το ξωκκλήσι είναι του 12ου αιώνα, γοτθικού ρυθμού και βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση ύστερα από ανακαίνιση που έγινε από το Τμήμα Αρχαιοτήτων πέρσι το Μάρτιο.

    Η Δήμαρχος Δερύνειας Φλώρα Ιωάννου δήλωσε ότι είναι "πολύ λυπηρό που χρειαζόμαστε άδεια για να έρθουμε εδώ, σε ένα χώρο που μας ανήκει, με τη συνοδεία των Ηνωμένων Εθνών, εάν αναλογιστούμε ότι πριν από 25 χρόνια υπήρχε πλήρης ελευθερία διακίνησης στην περιοχή".

    Ιδιαίτερα συγκινημένοι ήταν οι Δερυνειώτες προσκυνητές, για τους οποίους ο χώρος υπήρξε πριν την εισβολή χώρος πανηγυριού, χαράς και διασκέδασης.

    (ΚΥΠΕ/ΜΑΝ/ΡΑΓ/ΑΧΡ)

    [05] (Κ) Τουρκική Εθνοσυνέλευση - Διακήρυξη - Τ/κ κόμματα

    Λευκωσία,Κύπρος,17/07/1999 (ΚΥΠΕ)

    Η διακήρυξη που υιοθέτησε η Τουρκική Εθνοσυνέλευση γενικά ικανοποίησε τα Τ/κ κόμματα.

    Οπως γράφει η Τ/κ εφημερίδα "Βατάν", ο αρχηγός του Ρεπουμπλικανικού Τουρκικού Κόμματος Μεχμέτ Αλί Ταλάτ εξέφρασε την ικανοποίησή του, αλλά επεσήμανε ότι η διακήρυξη περιλαμβάνει και αρνητικά στοιχεία.

    Ο ψευδοπρωθυπουργός Ντερβίς Ερογλου ισχυρίστηκε ότι θα πρέπει να αξιολογηθεί πολύ καλά το περιεχόμενο της διακήρυξης από την Ομάδα των Οκτώ, την Ευρωπαϊκή Ενωση και το Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, ώστε να τους δοθεί η ευκαιρία να "αντιληφθούν", όπως είπε, τη στάση της τουρκικής και της Τ/κ πλευράς.

    Εξάλλου, ο λεγόμενος "αντιπρόεδρος" της ψευδοκυβέρνησης Μουσταφά Ακιντζί αναφέρθηκε στα σημεία της διακήρυξης για την "ανάγκη", δήθεν, ίσης μεταχείρισης του ψευδοκράτους με "το κράτος του νότου", όπως αποκάλεσε τις ελεύθερες περιοχές της Κυπριακής Δημοκρατίας.

    (ΚΥΠΕ/ΣΑ/ΡΑΓ/ΑΧΡ)

    [06] (Κ) Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας - Μαύρες επέτειοι

    Λευκωσία,Κύπρος,17/07/1999 (ΚΥΠΕ)

    Ορατοί είναι οι νέοι κίνδυνοι για τον εκτροχιασμό της λύσης του Κυπριακού από τις αποφάσεις του ΟΗΕ, αναφέρει η Γενική Γραμματέας του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας (ΚΚΕ), Αλέκα Παπαρήγα, διαβεβαιώνοντας παράλληλα ότι το ΚΚΕ θα συνεχίσει την αλληλεγγύη του στον αγώνα για επίλυση του Κυπριακού.

    Σε απαντητική επιστολή της προς το Γενικό Γραμματέα του ΑΚΕΛ, Δημήτρη Χριστόφια, η κ. Παπαρήγα σημειώνει ότι "με αφορμή την 25η επέτειο από το χουντικό πραξικόπημα κατά του Μακαρίου, την ΝΑΤΟ - εμπνευστή εισβολή της Τουρκίας στην Κύπρο αλλά και τις σημερινές ιδιαίτερα ανησυχητικές εξελίξεις γύρω από το Κυπριακό, είναι πραγματικά ανάγκη να ενταθεί το κίνημα συμπαράστασης στο δίκαιο αγώνα σας."

    Η κ. Παπαρήγα είπε ότι μετά το νέο δόγμα του ΝΑΤΟ, τον πόλεμο στη Γιουγκοσλαβία και τη δήλωση της Ομάδας των Οκτώ, "διαμορφώνεται μια κατάσταση που πρέπει να ανησυχεί τον κάθε πατριώτη" και όλους τους προοδευτικούς ανθρώπους.

    "Είναι ορατοί οι μεγάλοι νέοι κίνδυνοι για τον εκτροχιασμό της λύσης του Κυπριακού από τις αποφάσεις του ΟΗΕ, τις αρχές του διεθνούς δικαίου και τις συμφωνίες ανωτάτου επιπέδου, με σκοπό μια συνομοσπονδιακή λύση" για να εξυπηρετηθούν καλύτερα "οι επιλογές της ιμπεριαλιστικής νέας τάξης πραγμάτων," σημειώνει η κ. Παπαρήγα.

    Τέλος, διαβεβαιώνει ότι το ΚΚΕ θα συνεχίσει την αλληλεγγύη του στον αγώνα για "να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για επίλυση του Κυπριακού στη βάση της διζωνικής, δικοινοτικής ομοσπονδίας", με μια "διεθνή κυριαρχία, προσωπικότητα και ιθαγένεια, με διασφαλισμένη την ανεξαρτησία και την εδαφική ακεραιότητά της, χωρίς ξένες βάσεις και στρατεύματα κατοχής".

    (ΚΥΠΕ/ΑΧΡ/ΡΑΓ)

    [07] (Κ) Οικολόγοι - Αντιπυρηνική εκδήλωση

    Λευκωσία,Κύπρος,17/07/1999 (ΚΥΠΕ)

    Αντιπυρηνική εκδήλωση διοργανώνει αύριο το πρωί στο Λατσί το Κίνημα Οικολόγων Περιβαλλοντιστών, σε συνεργασία με το Δήμο Πόλης Χρυσοχούς.

    Η εκδήλωση, που θα αρχίσει στις 10.30 π.μ., πραγματοποιείται για να εκφραστεί η συμπαράταξη του λαού και των περιβαλλοντιστών της Κύπρου με όσους αγωνίζονται κάτω από δύσκολες συνθήκες μέσα στην Τουρκία, ενάντια στα σχέδια των στρατοκρατών της Αγκυρας για κατασκευή πυρηνικού εργοστασίου στα παράλια της Σινώπης, ακριβώς απέναντι από την Κύπρο.

    Το Κίνημα αναφέρει σε ανακοίνωσή του ότι κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα εκδοθεί ψήφισμα καταδίκης των πυρηνικών σχεδίων της τουρκικής κυβέρνησης, το οποίο θα σφραγιστεί σε μπουκάλι και θα αφεθεί στο ανοικτό πέλαγος, ώστε με τη βοήθεια των κυμμάτων να φθάσει στους παραλήπτες.

    (ΚΥΠΕ/ΡΑΓ/ΑΧΡ)

    [08] (Κ) Μυτιλήνη - Αφιξη πρώτης πτήσης Κυπριακών Αερογραμμών

    Μυτιλήνη,Ελλάδα,17/07/1999 (ΚΥΠΕ - Μαρία Κονιώτου)

    Θερμή υποδοχή επεφύλαξαν στους Κυπρίους που πέταξαν με την πρώτη πτήση των Κυπριακών Αερογραμμών προς τη Μυτιλήνη σήμερα το πρωί, τόσο η ελληνική πολιτεία όσο και οι τοπικές αρχές.

    Την επίσημη κυπριακή αποστολή που μετέβη στη Μυτιλήνη, με επικεφαλής τον Υπουργό Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού, Νίκο Ρολάνδη, υποδέχθηκαν ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Αιγαίου, Ιωάννης Μαχαιρίδης, ο Δήμαρχος Μυτιλήνης Αθανάσιος Γιακαλής, ο Νομάρχης Λέσβου Δημήτρης Βουνάτσος, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λέσβου Παναγιώτης Μαθιέλλης, ο βουλευτής Λέσβου του ΠΑΣΟΚ Φραγκλίνος Παπαδέλλης, οι αρχές του αεροδρομίου της Λέσβου "Οδυσσέας Ελύτης" και άλλοι τοπικοί και οικονομικοί παράγοντες.

    Κατά την τελετή των εγκαινίων της αεροπορικής σύνδεσης Κύπρου - Μυτιλήνης που έγινε στο αεροδρόμιο, ο κ. Ρολάνδης ανέφερε πως η επίσκεψη αυτή αποτελεί εκπλήρωση μιας υπόσχεσης που δόθηκε πριν από ένα χρόνο για καθιέρωση αυτής της γραμμής μεταξύ του ελληνισμού της Κύπρου και του ευρύτερου ελληνισμού.

    Επεσήμανε ακόμη πως η Μυτιλήνη είναι σημείο συνοχής και συνένωσης του ελληνισμού μέσα από το φως και τα χρώματα του Αιγαίου.

    Κληθείς να αναφέρει τί σημαίνει αυτή η σύνδεση, ο κ. Ρολάνδης είπε πως "σημαίνει πολλά" σημειώνοντας ότι μέσα από τα θέματα που αφορούν το Υπουργείο του υπάρχουν και άλλες προεκτάσεις, πολιτιστικές και εθνικές.

    Ερωτηθείς εάν αυτή η συνεργασία θα επεκταθεί και σε άλλους τομείς ο Υπουργός Εμπορίου εξέφρασε την πεποίθηση ότι μπορεί να ξεκινήσει κάποια τουριστική κίνηση μεταξύ Αιγαίου και Κύπρου, μέσω Μυτιλήνης. Επίσης σημείωσε ότι υπάρχουν πιθανότητες ανάπτυξης των σχέσεων στο εμπόριο και ίσως και σε άλλους τομείς "τους οποίους θα διερευνήσουμε".

    "Κάνουμε τα πρώτα βήματα μιας πορείας η οποία είναι σημαντική και από πλευράς οικονομικής αλλά και από πλευράς εθνικής" πρόσθεσε ο κ. Ρολάνδης.

    Ο βουλευτής του Δημοκρατικού Συναγερμού, Δημήτρης Συλλούρης, που συμμετέχει στην αποστολή ως εκπρόσωπος της Βουλής των Αντιπροσώπων, υπογράμμισε τη συναισθηματική αξία αυτής της σύνδεσης, την εθνική χρησιμότητά της και την πρακτική συνένωση του ελληνισμού στον τομέα της οικονομικής συνεργασίας.

    Ο Πρόεδρος των Κυπριακών Αερογραμμών Τάκης Κυριακίδης, εξέφρασε την ελπίδα ότι αυτή θα είναι η απαρχή πολύ μεγαλύτερων σχέσεων μεταξύ της Μυτιλήνης, της Λέσβου και της Κύπρου, για εθνικούς, πολιτιστικούς και οικονομικούς λόγους.

    Ο Δήμαρχος Μυτιλήνης Αθανάσιος Γιακαλής καλωσορίζοντας τους Κυπρίους επισήμους ανέφερε ότι αυτή η σύνδεση δεν είναι μια σύνδεση τυπική αλλά έχει πολλές προεκτάσεις, πολιτιστικές, εθνικές και μια σειρά από άλλες.

    Ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Αιγαίου, Ιωάννης Μαχαιριώτης επεσήμανε ότι "τέτοιες προσπάθειες σφυριλατούν την ενότητα του ελληνισμού".

    Ακόμη εξέφρασε την πεποίθηση ότι αυτό το νέο ξεκίνημα θα συνδέσει ακόμα περισσότερο τον κυπριακό ελληνισμό με τον ελλαδικό ελληνισμό και επεσήμανε ότι το Υπουργείο Αιγαίου στα πλαίσια του "Αιγαίο - Κύπρος - Θράκη - Ενιαίος χώρος" έχει μια άριστη συνεργασία με τους αντίστοιχους φορείς της Κύπρου που τώρα θα "διευρυνθεί ακόμα περισσότερο".

    Ο Πρέσβης της Ελλάδας στην Κύπρο, Κυριάκος Ροδουσάκης σημείωσε ότι η παρουσία του Υπουργού Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού και τόσων αξιόλογων παραγόντων της Κύπρου στη Μυτιλήνη αποδεικνύει το ενδιαφέρον της Κύπρου για το χώρο αυτό.

    Στο μεταξύ με την ευκαιρία των εγκαινίων της αεροπορικής σύνδεσης Κύπρου - Μυτιλήνης, θα πραγματοποιηθεί απόψε τελετή διδυμοποίησης των εμπορικών και βιομηχανικών επιμελητηρίων Αμμοχώστου και Λέσβου.

    Ο Πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αμμοχώστου, Φώτης Παπαθωμάς, επεσήμανε ότι αυτά που συμφωνήθηκαν μεταξύ των δύο επιμελητηρίων στο πλαίσιο της αδελφοποίησης τους "δεν θα είναι πνεύμα κενό".

    Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λέσβου Παναγιώτης Μαθιέλης εξέφρασε ικανοποίηση και επεσήμανε ότι "είναι δική μας υποχρέωση να στηρίξουμε αυτό το δρομολόγιο ώστε του χρόνου να έχουμε περισσότερες πτήσεις και να προχωρήσουμε και στην ανταλλαγή προϊόντων".

    Τέλος, ο Πρόεδρος της Αρχής Κρατικών Εκθέσεων, Τάκης Καλλής, διαβεβαίωσε ότι η Αρχή θα κάνει ό,τι είναι δυνατό για να βοηθήσει το επιμελητήριο της Λέσβου και τα άλλα επιμελητήρια του Αιγαίου να προβάλουν όλες τις οικονομικές και εμπορικές δραστηριότητές τους στην Κύπρο.

    (ΚΥΠΕ/ΜΚ/ΦΖ/ΑΧΡ)

    [09] (Κ) Λονδίνο - Εκδήλωση - Μαύρες επέτειοι

    Λονδίνο,Βρετανία,17/07/1999 (ΚΥΠΕ)

    Κορυφώνονται οι προετοιμασίες για την αυριανή μεγαλύτερη εκδήλωση της ομογένειας της Βρετανίας με αφορμή τις μαύρες επετείους.

    Αύριο θα πραγματοποιηθεί πορεία από το Victoria Embankment που θα καταλήξει στην Πλατεία Τραφάλγκαρ όπου θα γίνει συλλαλητήριο.

    Ο Πρόεδρος της Εθνικής Κυπριακής Ομοσπονδίας, που διοργανώνει την εκδήλωση, Χάρης Σοφοκλείδης, είπε ότι οι πρόεδροι των παραρτημάτων των κυπριακών πολιτικών κομμάτων στη Βρετανία, καθώς κι εκπρόσωποι σωματείων και οργανώσεων, με ανακοινώσεις τους καλούν την παροικία να συμμετάσχει καθολικά.

    Θερμή παράκληση απηύθυνε και ο Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας Γρηγόριος.

    Για συμμετοχή στην εκδήλωση έχουν γίνει διευθετήσεις για μεταφορά ομογενών στο Λονδίνο με λεωφορεία.

    Κατά τη διάρκεια της πορείας, θα επιδοθεί στο Πρωθυπουργικό Γραφείο σχετική επιστολή.

    Κύριος ομιλητής στο συλλαλητήριο θα είναι ο Υπουργός Εσωτερικών Χριστόδουλος Χριστοδούλου. Θα μιλήσουν, επίσης, βουλευτές και των τριών βρετανικών κοινοβουλευτικών κομμάτων.

    (ΚΥΠΕ/ΚΤ/ΡΑΓ/ΑΧΡ)
    ΚΥΠΕ ΤΕΛΟΣ
    Cyprus News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    kypegr2html v2.00 run on Saturday, 17 July 1999 - 12:02:12 UTC