Browse through our Interesting Nodes of Museums in Greece Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Cyprus News Agency: News in Greek, 03-11-02

Cyprus News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Cyprus News Agency at <http://www.cyna.org.cy>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] (Κ) Ράλι Τροόδους - Νάσερ Αλ-Ατίγια - Πρωταθλητής Μέσης Ανατολής
  • [02] (Κ) Εκπομπή για Ομογένεια
  • [03] (K) Επισκόπηση κυπριακού Τύπου
  • [04] (Κ) Τουρκία - Ερντογάν - Κυπριακό

  • [01] (Κ) Ράλι Τροόδους - Νάσερ Αλ-Ατίγια - Πρωταθλητής Μέσης Ανατολής

    Το Ράλι Τροόδους ανέδειξε πρωταθλητή Μέσης Ανατολής τον Νάσερ Αλ-Ατίγια από το Κατάρ.

    Ο Αλ-Ατίγια με συνοδηγό το Βρετανό Στιβ Λάνκαστερ και αυτοκίνητο Subaru Impreza, κατάφερε να ανέβει πρώτος τη ράμπα του τερματισμού που στήθηκε στην Πλατεία Ελευθερίας και να γιορτάσει την κατάκτηση του τίτλου.

    [02] (Κ) Εκπομπή για Ομογένεια

    Πρόεδρος Παπαδόπουλος - Αμμόχωστος - ΟΥΝΦΙΚΥΠ --------------------------------------------- Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Τάσσος Παπαδόπουλος κληθείς να σχολιάσει νέες πληροφορίες περί παράδοσης της πόλης της Αμμοχώστου στα Ηνωμένα Εθνη δήλωσε πως αυτή είναι η πολλοστή φορά που η κυπριακή Κυβέρνηση έχει πληροφορίες για το θέμα αυτό, σημειώνοντας παράλληλα πως η Κυβέρνηση είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει κάθε πιθανή εξέλιξη.

    Ερωτηθείς αν οι πληροφορίες αφορούν άνοιγμα της πόλης στη βάση του ψηφίσματος 550 ή κάτι το τελείως διαφορετικό, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είπε πως ''όλες τις προηγούμενες φορές - όπως και τώρα - οι πληροφορίες είναι ότι επίκειται κάποια πρωτοβουλία όσον αφορά την Αμμόχωστο. Ούτε για τη μορφή ξέρουμε, ούτε για την έκτασή της αλλά και ούτε κάτω από ποιους όρους είναι δυνατό να αναγγελθεί'', ανέφερε.

    ''Η ΟΥΝΦΙΚΥΠ δεν μας έχει πληροφορήσει για οποιοδήποτε άλλο σχέδιο. Θεωρώ όμως φυσικό και εκείνοι (τα Ηνωμένα Εθνη), όπως και εμείς, να έχουν καταρτίσει σχέδια για παν ενδεχόμενο. Εάν εκδηλωθεί οποιαδήποτε πρωτοβουλία - και ακόμα δεν ξέρουμε ποια μορφή θα πάρει - σας διαβεβαιώνω ότι η Κυβέρνηση έχει τα σχέδια της, έχει ετοιμαστεί και είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει κάθε πιθανή εξέλιξη'', είπε.

    Ερωτηθείς αν αναμένει οποιαδήποτε κίνηση από τον κατοχικό ηγέτη Ραούφ Ντενκτάς ενόψει των ''εκλογών'' στα κατεχόμενα, ο Πρόεδρος Παπαδόπουλος είπε ότι δεν μπορεί να προβλέψει πως θα ενεργήσει ο κ. Ντενκτάς.

    ''Αυτός ο οποίος ευθύνεται για την παρανομία και για την επιβολή των περιορισμών και για τη στέρηση από τους πολίτες των περιουσιών και των σπιτιών τους είναι ο μόνος που μπορεί να εκδηλώσει οποιανδήποτε τέτοια πρωτοβουλία. Δεν μπορώ να αντιληφθώ πώς αυτό μπορεί να συνδέεται με τις προεκλογικές εξελίξεις στα κατεχόμενα'', πρόσθεσε.

    Πρόεδρος Παπαδόπουλος - Δηλώσεις Ταλάτ -------------------------------------- Ο Πρόεδρος Δημοκρατίας Τάσσος Παπαδόπουλος επανέλαβε πως με τον κατοχικό ηγέτη Ραούφ Ντενκτάς στην ηγεσία των Τ/Κ δεν μπορεί να υπάρξει οποιαδήποτε πρόοδος στις συνομιλίες ή προς τη λύση του Κυπριακού, σημειώνοντας ότι η τ/κ ''αντιπολίτευση'' παρέχει κάποια ελπίδα ότι είναι δυνατό με την έγκριση της Τουρκίας να αλλάξει η πολιτική της τουρκικής πλευράς στο Κυπριακό.

    Κληθείς να πει αν οι τελευταίες δηλώσεις του αρχηγού του Ρεπουμπλικανικού Τουρκικού Κόμματος Μεχμέτ Αλί Ταλάτ, με τις οποίες ο κ. Ταλάτ τοποθετείται επικριτικά έναντι του Προέδρου της Δημοκρατίας, οφείλονται στην ''προεκλογική περίοδο'' στα κατεχόμενα ή είναι τοποθετήσεις που προοιωνίζουν μια στάση διαφορετική εκ μέρους του κ. Ταλάτ, αν αυτός τελικά κερδίσει τις ''εκλογές'', ο Πρόεδρος Παπαδόπουλος είπε πως δεν μπορεί να ξέρει εάν αυτά ελέχθησαν ενόψει των ''εκλογών'' ή εάν αποκαλύπτουν τις πραγματικές τοποθετήσεις του κ. Ταλάτ.

    Επαναλαμβάνοντας τη θέση πως με τον κ. Ντενκτάς στην ηγεσία των Τ/Κ δεν μπορεί να υπάρξει πρόοδος στις συνομιλίες ή προς επίλυση του Κυπριακού, ο Πρόεδρος Παπαδόπουλος ανέφερε πως ''μεταξύ της βεβαιότητας της αποτυχίας και της ελπίδας του να ανοίξει ξανά ο δρόμος ουσιαστικών συνομιλιών, πρέπει εμείς να επιδιώκουμε και να στηρίζουμε την ελπίδα''.

    ''Ολα αυτά όμως και αυτό που σας λεω είναι και εκτίμηση του ΓΓ του ΟΗΕ στην τελευταία μας συνάντηση. Δεν είναι αρκετά. Ο ΓΓ περιμένει και έμπρακτη επίδειξη, για να μην πω απόδειξη της ύπαρξης πολιτικής βούλησης από την Τουρκία να προχωρήσει σε λύση του Κυπριακού'', πρόσθεσε.

    Ο Πρόεδρος Παπαδόπουλος είπε επίσης πως ''ο κ. Ταλάτ σε κάθε δήλωσή του φαίνεται να θεωρεί ως δεδομένο ότι υπάρχει χωριστή τ/κ οντότητα και δηλώνει για παράδειγμα ότι τόσο το λιμάνι της Αμμοχώστου όσο και της Κερύνειας, τα αεροδρόμια του Λευκονοίκου και της Τύμπου είναι εξίσου νόμιμα και έγκυρα όπως είναι αυτά που λειτουργούν κάτω από την Κυπριακή Δημοκρατία''.

    Τ/κ Τύπος - Αλί Ερέλ - Αντιπρόεδρος γερμανικής Βουλής ----------------------------------------------------- Η Τουρκία δεν πρόκειται να ενταχθεί στην ΕΕ αν δεν επιλυθεί το Κυπριακό δήλωσε, σύμφωνα με τον τ/κ Τύπο, ο αντιπρόεδρος της γερμανικής Βουλής Νορμπέρτ Λαμέρτ, σημειώνοντας παράλληλα ότι η επίλυση του Κυπριακού δεν σημαίνει και την αυτόματη ένταξη της Τουρκίας.

    Ο κ. Λαμέρτ προέβη στη δήλωση αυτή στο πλαίσιο συνάντησης Γερμανών Βουλευτών που επισκέφθηκαν την Κύπρο με τον Πρόεδρο του τ/κ Εμπορικού Επιμελητηρίου και αρχηγό του κόμματος Λύση και ΕΕ Αλί Ερέλ.

    Ο Γερμανός αξιωματούχος απευθυνόμενος στον κ. Ερέλ του είπε, σύμφωνα με τον τ/κ Τύπο, πως ''μεγαλύτερή μας επιθυμία είναι εσείς, η αντιπολίτευση να κερδίσει τις εκλογές. Ενα άλυτο για 30 χρόνια πρόβλημα δεν είναι δυνατό να το λύσουμε εντός 30 λεπτών αλλά με την παρουσία μας θέλουμε να σας εκφράσουμε την υποστήριξη και το ενδιαφέρον μας''.

    Ο Πρόεδρος του τ/κ Εμπορικού Επιμελητηρίου ζήτησε από τους Γερμανούς Βουλευτές υποστήριξη για την επίλυση του Κυπριακού.

    Ο κ. Λαμέρτ και οι άλλοι Γερμανοί Βουλευτές επισκέφθηκαν στα κατεχόμενα, συνοδευόμενοι από τον Πρεσβευτή της Γερμανίας στην Κύπρο μόνο το τ/κ Εμπορικό Επιμελητήριο, σύμφωνα με τον τ/κ Τύπο.

    Εκπρόσωπος ΟΥΝΦΙΚΥΠ - Εμπειρογνώμονες ΟΗΕ - Ιράκ - Κύπρος --------------------------------------------------------- Ομάδα εμπειρογνωμόνων των Ηνωμένων Εθνών αναμένεται να φθάσει στην Κύπρο περί τα τέλη της ερχόμενης εβδομάδας, για να συζητήσει με ομάδα του προσωπικού του διεθνούς Οργανισμού που θα έρθει στην Κύπρο από την Βαγδάτη, θέματα που άπτονται της ασφάλειας του προσωπικού των ΗΕ στην ιρακινή πρωτεύουσα, ύστερα από την εκεί επίθεση εναντίον των γραφείων του ΟΗΕ.

    Οπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ η αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της ΟΥΝΦΙΚΥΠ Ιγκριντ Τομεκόβα, η ομάδα του προσωπικού του διεθνούς Οργανισμού που θα έρθει στην Κύπρο από τη Βαγδάτη θα αποτελείται από 60 περίπου άτομα.

    ''Τα ΗΕ αποφάσισαν να διορίσουν μια ομάδα εμπειρογνωμόνων, οι οποίοι θα έρθουν στη Λάρνακα στο τέλος της ερχόμενης εβδομάδας για να συζητήσουν τις διευθετήσεις ασφάλειας, να αναθεωρήσουν και αξιολογήσουν την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ασφάλεια του προσωπικού των ΗΕ στη Βαγδάτη'', είπε η κ. Τομεκόβα.

    Δεν αποκάλυψε ωστόσο πότε αναμένεται στην Κύπρο το προσωπικό του διεθνούς οργανισμού από τη Βαγδάτη, ενώ δεν συγκεκριμενοποίησε τον αριθμό των εμπειρογνωμόνων που θα αφιχθούν στην Κύπρο την ερχόμενη εβδομάδα.

    Ανέφερε όμως ότι οι εμπειρογνώμονες θα δώσουν κατά την παραμονή τους στην Κύπρο διάσκεψη Τύπου.

    Λεμεσός - Ειρηνική εκδήλωση διαμαρτυρίας για κεραία Βρετανών ----------------------------------------------------------- Εκατόν περίπου άτομα μέλη του ΑΚΕΛ, της ΕΔΟΝ και των Οικολόγων Περιβαλλοντιστών διαδήλωσαν ειρηνικά χθες το πρωί στη Λεμεσό ενάντια στην λειτουργία της νέας κεραίας των Βρετανών στο Ακρωτήρι.

    Οι διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν έξω από τα γραφεία της ΕΔΟΝ στις 11 το πρωί κρατώντας πανό με συνθήματα όπως «Κύπρος γέφυρα ειρήνης, όχι κατασκοπείας», «Σεβασμός στην Κυπριακή Δημοκρατία», «Ξηλώστε τις κεραίες, κλείστε τις Βάσεις», «Όχι παιγνίδια με την υγεία του λαού», «Σεβασμός στον άνθρωπο και το περιβάλλον», «Όχι στις κεραίες του θανάτου».

    Ακολούθως οι διαδηλωτές, με τη συμμετοχή των βουλευτών του ΑΚΕΛ Αντρου Κυπριανού, Γιάννου Λαμάρη, Γιαννάκη Θωμά, Αγη Αγαπίου και του βουλευτή του ΔΗΚΟ Μάριου Ματσάκη, πραγματοποίησαν πορεία σε κύριους δρόμους της περιοχής και κατέληξαν έξω από την Επαρχιακή Διοίκηση Λεμεσού. Στην ειρηνική εκδήλωση διαμαρτυρίας συμμετείχαν και οι Δήμαρχοι της Μείζονος Λεμεσού.

    Μιλώντας εκ μέρους του ΑΚΕΛ ο εκπρόσωπος τύπου του κόμματος και βουλευτής Αντρος Κυπριανού κάλεσε τους Βρετανούς να τερματίσουν τις προσπάθειες τους για λειτουργία της γιγαντοκεραίας, σημειώνοντας πως η αντίδραση και οι προσπάθειες για αποτροπή των σχεδίων τους θα συνεχιστούν.

    Ράλι Τροόδους - Νάσερ Αλ-Ατίγια - Πρωταθλητής Μέσης Ανατολής ------------------------------------------------------------- Το Ράλι Τροόδους ανέδειξε πρωταθλητή Μέσης Ανατολής τον Νάσερ Αλ-Ατίγια από το Κατάρ.

    Ο Αλ-Ατίγια με συνοδηγό το Βρετανό Στιβ Λάνκαστερ και αυτοκίνητο Subaru Impreza, κατάφερε να ανέβει πρώτος τη ράμπα του τερματισμού που στήθηκε στην Πλατεία Ελευθερίας και να γιορτάσει την κατάκτηση του τίτλου.

    Ο Αντρέας Τσουλόφτας, με συνοδηγό το Σάββα Λαό και αυτοκίνητο Mitsubishi Lancer EVO τερμάτισε στη δεύτερη θέση της γενικής κατάταξης του ράλι και με τους 8 βαθμούς που πιστώθηκε πέρασε στη 2η θέση του πρωταθλήματος με 26 βαθμούς, έναντι 36 του Αλ-Ατίγια.

    Για την ολοκλήρωση της φετινής σεζόν εκκρεμεί η διεξαγωγή του Ράλι Ντουμπάι, που είναι προγραμματισμένο για τις 4 και 5 Δεκεμβρίου.

    Στη ράμπα του τερματισμού του Ράλι Τροόδους κατάφεραν να ανέβουν 15 αυτοκίνητα και πληρώματα, από τα 30 που ξεκίνησαν τον αγώνα.

    Παγκύπριο Ποδοσφαιρικό Πρωτάθλημα ---------------------------------- Με τον αγώνα Διγενή Ακρίτα ΑΠΟΕΛ στο Μακάρειο ολοκληρώνεται σήμερα η 9η αγωνιστική του παγκυπρίου ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος α' κατηγορίας. Ο αγώνας αρχίζει στις 2.30 μ.μ.

    Στο χθεσινό ντέρπι κορυφής η Ομόνοια ηττήθηκε με 1 - 3 από τον Απόλλωνα.

    [03] (K) Επισκόπηση κυπριακού Τύπου

    Οι δηλώσεις του Προέδρου Παπαδόπουλου για το ενδεχόμενο παράδοσης της Αμμοχώστου στον ΟΗΕ, το θέμα των καταγγελιών για διαπλοκή συμφερόντων στο Δήμο Παραλιμνίου, οι ανησυχίες της Κυβέρνησης σε ότι αφορά τις συνέπειες από την εφαρμογή της Συνθήκης του Σένγκεν στην Κύπρο, η εξαγγελθείσα επίσκεψη στην Κύπρο εμπειρογνωμόνων από τον ΟΗΕ για να συζητήσουν με μέλη του προσωπικού του διεθνούς που θα έλθουν από τη Βαγδάτη το θέμα της ασφάλειας των υπαλλήλων του ΟΗΕ στο Ιράκ, καθώς και η χθεσινή εκδήλωση διαμαρτυρίας στη Λεμεσό κατά της λειτουργίας της κεραίας των Βρετανών στο Ακρωτήρι, είναι ορισμένα από τα θέματα που προβάλλονται στις σημερινές εφημερίδες.

    Η ''Αλήθεια'' με κύριο τίτλο ''Θεμέλια επανένωσης ΔΗΣΥ στο Παραλίμνι'' γράφει ότι οι εξελίξεις όπως έχουν διαμορφωθεί τις τελευταίες μέρες στο Δήμο Παραλιμνίου σε σχέση με το Δήμαρχο Νίκο Βλίττη, έχουν δημιουργήσει ευνοϊκότατες προϋποθέσεις για επανένωση του ΔΗΣΥ στον εν λόγω δήμο, με επιστροφή των στελεχών και μελών της κίνησης "Συναγερμός για το Παραλίμνι" στις τάξεις του κόμματος. Αλλού γράφει ότι χθες πραγματοποιήθηκε ευρεία σύσκεψη υπό τον Πρόεδρο Παπαδόπουλο με θέμα το στρατηγικό σχέδιο ανάπτυξης του τουρισμού, που θα παρουσιαστεί την ερχόμενη Τρίτη.

    ''Η Μάχη'' με κύριο τίτλο ''Γ' Κανάλι και θυγατρικές εταιρείες'' γράφει ότι σύμφωνα με πληροφορίες της το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ΡΙΚ σχεδιάζει σοβαρές αλλαγές όπως τη δημιουργία τρίτου καναλιού και την ίδρυση θυγατρικών εταιρειών προς στήριξη του εμπορικού τμήματος, ώστε η κρατική ραδιοτηλεόραση να εκσυγχρονισθεί και να επιτελέσει το ρόλο της. Αλλού γράφει ότι ο Πρόεδρος Παπαδόπουλος είπε ότι η τ/κ ''αντιπολίτευση'' παρέχει κάποιες ελπίδες για επίλυση του Κυπριακού, σε αντίθεση με τον Τ/Κ ηγέτη Ραούφ Ντενκτάς με τον οποίο δεν μπορεί να υπάρξει οποιαδήποτε πρόοδος.

    Ο ''Πολίτης'' με κύριο τίτλο ''Σενάριο εφιάλτης'' αναφέρει ότι η κυβέρνηση ανησυχεί από την εφαρμογή της Συνθήκης του Σένγκεν μετά την πλήρη ένταξη της Κύπρου στην ΕΕ, και ότι η εφαρμογή της μπορεί να οδηγήσει την Κύπρο σε οριστική διχοτόμηση, αφού η γραμμή αντιπαράταξης κινδυνεύει να μετατραπεί σε "σκληρό σύνορο" Ευρώπης και Ανατολής. Αλλού γράφει ότι θετική θα είναι η τελική έκθεση προόδου της Κύπρου που θα παρουσιάσει στις 5 Νοεμβρίου στο Ευρωκοινοβούλιο ο Επίτροπος για τη Διεύρυνση Γκούντερ Φερχόιγκεν, αφού στην έκθεση θα γίνονται μόνο δύο αυστηρές προειδοποιήσεις που αφορούν τα κεφάλαια της γεωργίας και της ναυτιλιακής ασφάλειας.

    ''Η Σημερινή'' με κύριο τίτλο ''Θα εισρεύσουν εκατομμύρια'' αναφέρεται σε μελέτη Ελλαδιτών εμπειρογνωμόνων που έγινε για λογαριασμό της κυβέρνησης, η οποία κατέδειξε ότι με τη δημιουργία καζίνων στην Κύπρο, η Κυπριακή Δημοκρατία θα μπορούσε να ελέγχει μέσω εποπτικών αρχών σχεδόν το σύνολο των δραστηριοτήτων στα τυχερά παιχνίδια και παράλληλα θα αύξανε σημαντικά τα έσοδά της. Αλλού γράφει ότι σύμφωνα με πληροφορίες της ''Σ'', εκατοντάδες πράκτορες των Τουρκικών Μυστικών Υπηρεσιών (ΜΙΤ) ''αλωνίζουν μέρα και νύχτα'' στις ελεύθερες περιοχές, διενεργώντας κατασκοπεία σε στρατόπεδα, κυβερνητικά γραφεία, και υπηρεσίας δημόσια ωφελείας, καθώς και σε λιμάνια και αεροδρόμια.

    ''Ο Φιλελεύθερος'' με κύριο τίτλο ''Ανοίγει ο δρόμος για εποπτικό όργανο'', γράφει ότι οι καταγγελίες για το δήμο Παραλιμνίου οδηγούν στην υιοθέτηση ενός πολύ ριζοσπαστικού μέτρου ελέγχου της τοπικής αυτοδιοίκησης, που ήταν και προεκλογική δέσμευση του Προέδρου της Δημοκρατίας. Πρόκειται για την πρόταση που αφορά τη συγκρότηση υπηρεσίας ελέγχου της νομιμότητας των πράξεων των αρχόντων στην τοπική αυτοδιοίκηση. Αλλού η εφημερίδα γράφει πως το Τμήμα Αρχαιοτήτων του λεγόμενου πανεπιστημίου ανατολικής μεσογείου στα κατεχόμενα προβαίνει σε παράνομες ανασκαφές στην κατεχόμενη Ακανθού.

    Η ''Χαραυγή'' με κύριο τίτλο ''Τ' άπλυτα στη φόρα'' γράφει ότι ο Δήμαρχος Παραλιμνίου Νίκος Βλίττης επιχειρεί να αντικρούσει τις καταγγελίες εναντίον του για διαπλοκή, υποστηρίζοντας ότι η υπόθεση που εξετάζεται εναντίον του υποκινείται από πολιτικά πρόσωπα, μεταξύ των οποίων και βουλευτές, τα συμφέροντα των οποίων έχουν πληγεί. Αλλού αναφέρεται σε δηλώσεις του Προέδρου Παπαδόπουλου, ο οποίος είπε ότι η κυβέρνηση είναι πανέτοιμη να αντιμετωπίσει κάθε εξέλιξη σχετικά με το ενδεχόμενο παράδοσης της πόλης της Αμμοχώστου στα Ηνωμένα Εθνη.

    [04] (Κ) Τουρκία - Ερντογάν - Κυπριακό

    Την πρότασή του για τετραμερείς ή πενταμερείς συνομιλίες για την επίλυση του Κυπριακού, αλλά με παραμερισμό του ΟΗΕ, επανέλαβε ο Τούρκος Πρωθυπουργός Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και αναφερόμενος στην άρνηση της Αθήνας στην πρόταση αυτή, είπε πως ''με αυτή την προσέγγισή το αποτέλεσμα θα είναι η μη επίλυση''.

    Μιλώντας προχθές βράδυ στο τουρκικό τηλεοπτικό κανάλι TGRT, ο κ. Ερντογάν ερωτηθείς για παλιότερη δήλωσή του ότι ''η μη λύση δεν είναι λύση'', είπε ότι ''την άποψη αυτή τη διατύπωσα και για τις δυο πλευρές. Το πρόβλημα δεν θα λυθεί με τη θετική προσέγγιση μιας μόνο πλευράς. Αυτό θα γίνει χάρη στην προσπάθεια και των δυο πλευρών. Αν δεν συμβεί αυτό, δεν μπορεί να υπάρξει λύση'', πρόσθεσε.


    Cyprus News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    kypegr2html v2.00 run on Sunday, 2 November 2003 - 18:49:07 UTC