Browse through our Interesting Nodes on Cyprus History Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Antenna: News in Greek (PM), 98-08-26

Antenna News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: Antenna Radio <http://www.antenna.gr/> - email: antenna@compulink.gr

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

[Α] "Γκρίζες ζώνες" στο Αιγαίο βλέπει ο Ντεμιρέλ

[Β] Πολιτική - Ελλάδα

  • [01] Συνάντηση Σημίτη-Κληρίδη για τους S300
  • [02] Ν.Δ:Ο Αρχιεπίσκοπος πρέπει να εκφράζει τις απόψεις του
  • [03] Ιερά Σύνοδος-Εγκρίθηκαν οι χειρισμοί Χριστόδουλου
  • [04] ΝΔ:Στο πειθαρχικό οι αντάρτες
  • [Γ] Γεγονότα - Eλλάδα

  • [05] Το συμβούλιο πλημμελειοδικών αποφασίζει για Π.Ψιλιάκο
  • [06] Στα αζήτητα 16χρονη θύμα ναρκωτικών
  • [07] Δολοφονία "μυστήριο" στην Κηφισιά
  • [08] Επίθεση Αλβανών σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ
  • [Δ] Πολιτική - Βαλκάνια

  • [09] Επιστροφή Ελληνικών αρχαίων ζητά από τη Γερμανία η Τουρκία
  • [Ε] Πολιτική - Διεθνή

  • [10] Κλίντον-Διακοπές στό Μάρθας Βίνγιάρντ
  • [ΣΤ] Γεγονότα - Διεθνή

  • [11] Γαστρονομία από το γκαράζ
  • [Ζ] Οικονομία - Ειδήσεις

  • [12] Ανησυχία στην Ελληνική χρηματαγορά
  • [13] Χρηματιστήριο 26/8
  • [Η] Υγεία - Ειδήσεις

  • [14] Τεχνητή μήτρα
  • [Θ] Καιρός - Σήμερα

    [Ι] Καιρός - Πρόγνωση


    [Α] "Γκρίζες ζώνες" στο Αιγαίο βλέπει ο Ντεμιρέλ

    Last Updated: Wednesday, 26-Aug-98 18:03:51
    Θέμα γκρίζων ζωνών στο Αιγαίο επαναφέρει η Τουρκία, με συνέντευξη του Σουλεϋμάν Ντεμιρέλ στην εφημερίδα Χουριέτ και ταυτόχρονα απειλεί με πόλεμο.

    " Εκατόν τριάντα δύο βράχια και βραχονησίδες στο Αιγαίο είναι δικά μας, αφού δεν έχει καθορισθεί με συμφωνίες σε ποιόν ανήκουν ", υποστηρίζει ο Τούρκος Πρόεδρος.

    Ο κ.Ντεμιρέλ αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο τετελεσμένων γεγονότων, όπως χαρακτηρίζει την κρίση στα Ιμια, αλλά και γενικευμένης ένοπλης σύρραξης, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι αν υπαρξει πόλεμος, δεν μπορεί να είναι περιορισμένος.

    Ο κ.Ντεμιρέλ αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο τετελεσμένων γεγονότων, όπως χαρακτηρίζει την κρίση στα Ιμια, αλλά και γενικευμένης ένοπλης σύρραξης λέγοντας χαρακτηριστικά ότι ένας πόλεμος δεν μπορεί να είναι περιορισμένος.

    Τέλος χαρακτηρίζει πρόκληση για την Τουρκία τον εξοπλισμό των νησιών του Αιγαίου και κατηγορεί την Ελλάδα ότι ασκεί εχθρική πολιτική προς την Τουρκία από φόβο.

    Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Ρέππας, σχολιάζοντας τις δηλώσεις Ντεμιρέλ, τόνισε ότι η εξωτερική πολιτική της Αγκυρας μοιάζει με απολίθωμα άλλων εποχων.

    [Β] Πολιτική - Ελλάδα

    Last Updated: Wednesday, 26-Aug-98 19:09:30

    [01] Συνάντηση Σημίτη-Κληρίδη για τους S300

    Κρίσιμη συνάντηση θα έχουν την Πέμπτη, ο πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης με τον πρόεδρο της Κύπρου Γλαύκο Κληρίδη για το μέλλον των ρωσικών πυραύλων S-300 στη μεγαλόνησο.

    Η πολιτική της Ελληνικής κυβέρνησης στο συγκεκριμένο ζήτημα τέθηκε επί τάπητος σε συνάντηση του πρωθυπουργού με τους υπουργούς Εξωτερικών και 'Αμυνας Θόδωρο Πάγκαλο και 'Ακη Τσοχατζόπουλο.

    [02] Ν.Δ:Ο Αρχιεπίσκοπος πρέπει να εκφράζει τις απόψεις του

    Ο πνευματικός ηγέτης της Ορθοδοξίας έχει όχι μόνο το δικαίωμα αλλά και την ιερή υποχρέωση να εκφράζει τις απόψεις του προς το ποίμνιό του, δήλωσε ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Αρης Σπηλιωτόπουλος, απαντώντας σε ερώτηση για τις πρόσφατες δηλώσεις του Αρχιεπισκόπου.

    Ερωτηθείς για το αν ο Αρχιεπίσκοπος πολιτικολογεί ο κ. Σηλιωτόπουλος είπε ότι φοβούνται αυτοί που έχουν λόγο να φοβούνται και τόνισε ότι είναι εσφαλεμένο να επιχειρούμε να εμπλέξουμε την Εκκλησία στα πολιτικά ή στα κομματικά πράγματα της χώρας.

    [03] Ιερά Σύνοδος-Εγκρίθηκαν οι χειρισμοί Χριστόδουλου

    Εγκρίθηκαν από τη Διαρκή Ιερά Σύνοδο οι χειρισμοί του Αρχιεπισκόπου για τη διαχείριση των οικονομικών της Εκκλησίας και η απόφασή του να επιστρέψει στην αρμόδια επιτροπή το πόρισμα για τον καταλογισμό ευθυνών σε συγκεκριμένα πρόσωπα.

    [04] ΝΔ:Στο πειθαρχικό οι αντάρτες

    Ιδιαίτερα θα κρίνεται απο τη Νέα Δημοκρατία κάθε αντάρτης υποψήφιος, στις Δημοτικές Εκλογές και αναλόγως θα παραπέμπεται στο Πειθαρχικό, σύμφωνα με απόφαση τής Εκτελεστικής Επιτροπής του κόμματος που συνεδρίασε σήμερα.

    [Γ] Γεγονότα - Eλλάδα

    Last Updated: Wednesday, 26-Aug-98 19:08:34

    [05] Το συμβούλιο πλημμελειοδικών αποφασίζει για Π.Ψιλιάκο

    Το συμβούλιο πλημμελειοδικών καλείται ν'αποφασίσει εντός 15 ημερών αν θα προφυλακισθεί ή όχι ο 36χρονος Παναγιώτης Ψιλιάκος πρόεδρος συλλόγου απεξάρτησης που κατηγορείται ότι επιχείρησε να περάσει ηρωϊνη στις φυλακές Κορυδαλλού.

    Στην απολογία του στον ανακριτή ο Ψιλιάκος υποστήριξε ότι έπεσε θύμα της αφέλειάς του καθώς δεν γνώριζε τι περιείχε το δέμα που μετέφερε στις φυλακές για λογαριασμό τοξικομανούς καρατουμένου.

    Ο ανακριτής διαφώνησε με τον εισαγγελέα για την προφυλάκιση του Ψιλιάκου με το σκεπτικό ότι πρέπει να συνεχίσει το πρόγραμμα απεξάρτησης που παρακολουθεί τα τελευταία δυόμιση χρόνια.

    [06] Στα αζήτητα 16χρονη θύμα ναρκωτικών

    Κανείς δεν έχει αναζητήσει ενα 24ωρο μετά το θάνατό της, την 16χρονη άγνωστη κοπέλλα που πέθανε από ναρκωτικά στη Θεσσαλονίκη.

    Τα στοιχεία της κοπέλας καταβάλλεται προσπάθεια ν'αναγνωριστούν μέσω των δακτυλικών της αποτυπωμάτων.

    Στο μεταξύ η Ασφάλεια Θεσσαλονίκης εξέρθρωσε δύο σπείρες εισαγωγής και διακίνησης ναρκωτικών από την Αλβανία και την Τουρκία στη χώρα μας.

    [07] Δολοφονία "μυστήριο" στην Κηφισιά

    Η Ελίτα Καραβασίλη 34 χρόνων βρέθηκε αργά το μεσημέρι νεκρή με μια σφαίρα στο κεφάλι σε διαμέρισμα στην Κηφισιά που ανήκει στην οικογένεια Κουτσόγιωργα.

    Το διαμέρισμα βρίσκεται στο πρώτο όροφο απέναντι από το διαμέρισμα του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Δημήτρη Κουτσόγιωργα.

    Από την αστυνομία εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα.

    [08] Επίθεση Αλβανών σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ

    Αλβανοί μαφιόζοι επιτέθηκαν με χειροβομβίδες και καλάσνικωφ κοντά στο Τεπελένι σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ που εκτελούσε το δρομολόγιο για Τίρανα με 49 επιβάτες.

    Αδίστακτοι οι κακοποιοί γάζωσαν με ριπές την οροφή του λεωφορείου, απασφάλισαν τη χειρομβίδα και ανάγκασαν τους έντρομους επιβάτες να τους δώσουν χρήματα και τιμαλφή.

    Μετά το συμβάν το λεωφορείο συνέχισε το δρομολόγιό του από το Τεπελένι για τα Τίρανα και σήμερα επέστρεψε στα Ιωάννινα.

    [Δ] Πολιτική - Βαλκάνια

    Last Updated: Wednesday, 26-Aug-98 19:09:20

    [09] Επιστροφή Ελληνικών αρχαίων ζητά από τη Γερμανία η Τουρκία

    Την επιστροφή αρχαιοτήτων που μεταφέρθηκαν τον 19ο αιώνα από τη Μικρά Ασία στη Γερμανία επιδιώκει η Τουρκία, όπως δήλωσε σήμερα ο τούρκος υπουργός Πολιτισμού, Ιστεμιχάν Ταλάι.

    Μεταξύ των αντικειμένων που ζητεί από τη Γερμανία η Τουρκία περιλαμβάνονται οι θησαυροί της Τροίας και ο βωμός του Διός της Περγάμου, που βρέθηκαν από τον Ερρίκο Σλήμαν στη δυτική Τουρκία και μεταφέρθηκαν στο Βερολίνο.

    Ο βωμός του Διός εξακολουθεί να βρίσκεται σε μουσείο του Βερολίνου, αλλά οι θησαυροί της Τροίας μεταφέρθηκαν στη Μόσχα από τον Κόκκινο Στρατό στο τέλος του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου. Η Γερμανία προσπαθεί να τους ανακτήσει.

    "Αν η Γερμανία υποστηρίζει στη διένεξή της με τη Ρωσία ότι οι θησαυροί της Τροίας μεταφέρθηκαν παρανόμως από τη Γερμανία, θα πρέπει να παραδεχτεί ότι μεταφέρθηκαν παρανόμως και από την Τουρκία", δήλωσε ο τούρκος υπουργός.

    Ο Σεφά Τασκίν, δήμαρχος της Περγάμου ο οποίος διεξάγει εδώ και δέκα χρόνια εκστρατεία για να πετύχει την επιστροφή του μνημείου, είχε καλέσει τους τούρκους υπευθύνους να επιταχύνουν τις προσπάθειές τους. Ο βωμός αυτός του 2ου αιώνα π.Χ. είναι ένα από τα ωραιότερα μνημεία της ελληνικής τέχνης.

    [Ε] Πολιτική - Διεθνή

    Last Updated: Wednesday, 26-Aug-98 19:09:42

    [10] Κλίντον-Διακοπές στό Μάρθας Βίνγιάρντ

    Χαμηλοί τόνοι, ανεμελιά, ξενοιασιά καί ατμόσφαιρα αγαπημένης οικογένειας είναι τά κύρια χαρακτηριστικά τών πρώτων πολιτών τών Ηνωμένων Πολιτειών στίς ολιγοήμερες διακοπές τους στό Μάρθας Βίνγιάρντ.

    Η οικογένεια Κλίντον δραπέτευσε γιά λίγο από τά φώτα τής δημοσιότητας καί επιβιβάσθηκε στό κότερο τού Γουόλτερ Κρονκάιτ, τού ανθρώπου πού κάποτε είχε τόν τίτλο τού πιό αξιόπιστου δημοσιογράφου τών Ηνωμένων Πολιτειων, πρίν συνταξιοδοτηθεί.

    Ο Μπίλ, η Χίλαρι καί η Τσέλσι έγιναν δεκτοί μέ επευφημίες από τό συγκεντρωμένο πλήθος λίγο πρίν βάλουν πλώρη γιά τήν ολιγόωρη κρουαζιέρα τους.

    Οί κακιές γλώσσες λένε ότι ήταν η πρώτη φορά πού τά μέλη της οικογένειας Κλίντον εμφανισθηκαν μαζί από τότε πού αναχώρησαν γιά τίς διακοπές τους πρίν από περίπου δέκα ημέρες, υπονοώντας ότι οί σχέσεις τού πλανητάρχη μέ τήν πρώτη κυρία τών Ηνωμένων Πολιτειών είναι τεταμένες.

    Η Μπίλ Κλίντον έδειχνε χαρούμενος καί ευχαριστημένος καί πώς νά μήν είναι άλλωστε.

    Οί δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι εξακολουθεί νά βρίσκεται ψηλά στίς καρδιές τών αμερικανών παρά τά παραστρατήματα του μέ τήν Μόνικα Λεβίνσκι αλλά καί τά νέα από τό αντίπαλο πολιτικό στρατόπεδο είναι ευχάριστα.

    Τό χτύπημα τών Ρεπουμπλικανών πού όλοι περίμεναν νά είναι καταιγιστικό, μέχρι στιγμής αποδείχθηκε ένα απλό χάιδεμα.

    Ο Νιούτ Γκίνγκριτς, ο Ρεπουμπλικανός πρόεδρος τής Βουλής τών αντιπροσώπων δήλωσε ότι είναι αντίθετος μέ τήν έναρξη τής διαδικασίας καθαίρεσης τού αμερικανού προέδρου λόγω τού ρόζ σκανδάλου τής Μόνικα Λεβίνσκι.

    Ο Γκίνγκριτς ήταν σαφέστατος λέγοντας ότι η υπόθεση Λεβίνσκι δέν αποτελεί αξιόπιστη βάση γιά τήν έναρξη τής διαδικασίας.

    Ομως δέν απέκλεισε τό ενδεχόμενο αλλαγής τού σκηνικού άν ο ανεξαρτητος ανακριτής Κένεθ Στάρ προσκομίσει στήν βουλή τών αντιπροσώπων αδιάσειστα στοιχεία γιά τήν υπόθεση τού κτηματομεσιτικού σκανδάλου Γουαιτγουότερ.

    [ΣΤ] Γεγονότα - Διεθνή

    Last Updated: Wednesday, 26-Aug-98 19:08:47

    [11] Γαστρονομία από το γκαράζ

    Οι φούρνοι μικροκυμάτων και η ηλεκτρική κουζίνα αποτελούν παρελθόν για δύο Νεοϋρκέζους. Τυλίγουν τα φαγητά από κρέατα μέχρι μελιτζάνες σε αλουμινόχαρτο, τα τοποθετούν στο δυναμό της μηχανής και πάνε μια βόλτα με το αυτοκίνητο.

    Γαστρονομία από το γκαράζ και συνταγές ανάλογα με τα κυβικά και τις χιλιομετρικές αποστάσεις, υπόσχονται ο Κρίς Μέϋναρντ και ο Μπίλ Σέλλερ που επανακυκλοφορούν το κλασσικό εδώ και 9 χρόνια βιβλίο τους για το ψήσιμο φαγητών πάνω στη μηχανή του αυτοκινητού.

    Το βιβλίο περιέχει συνταγές που χρησιμοποιούν κατά κόρον οι δύο Νέοϋρκέζοι από μελιτζάνες παπουτσάκια που θέλουν γύρω στα 350 χιλιόμετρα για να ψηθούν μέχρι χοτ ντόγκ που μέσα σε μισή ώρα είναι έτοιμα και καλοψημένα.

    Οσοι τα δοκίμασαν έχουν να το λένε. Τι γίνεται εάν όμως η μηχανή υπερθερμανθεί. Τίποτε καθώς τα φαγητά δεν καίγονται ίσως να μυρίζουν λίγο από τα λάδια της μηχανής.

    Τα φαγητά απαραίτητα τυλίγμενα σε αλουμινόχαρτο αποτελούν νόστιμο έδεσμα και για τις γάτες.

    Υπάρχουν βέβαια και τα απρόοπτα όπως να οδηγείτε έχοντας στη μηχανή το φαγητό και ανοιγοντάς το καπό για να το γευτείτε το φαγητό, να έχει εξαφανιστεί πιθανώς κάπου παράπεσε στο δρόμο την ώρα που πέφτατε σε κάποια λακούβα.

    [Ζ] Οικονομία - Ειδήσεις

    Last Updated: Wednesday, 26-Aug-98 19:08:19

    [12] Ανησυχία στην Ελληνική χρηματαγορά

    Σκεπτικισμός και ανησυχία επικράτησαν σήμερα στην Ελληνική χρηματαγορά, μετά το αδιέξοδο στον πρώτο διαγωνισμό για την πώληση της Ιονικής Τράπεζας.

    Στη Σοφοκλέους, ο γενικός δείκτης έκλεισε με μικρές απώλειες, ενώ οι χρηματιστές συνεχίζουν να συνιστούν ψυχραιμία.

    Την ίδια ώρα, η κυβέρνηση προσανατολίζεται ν'αλλάξει τους όρους στο νέο διαγωνισμό για την πώληση της Ιονικής και να αποσυνδέσει το τίμημα από τη χρηματιστηριακή αξία της Τράπεζας.

    [13] Χρηματιστήριο 26/8

    Με πτώση 0,29%, έκλεισε ο Γενικός Δείκτης στη σημερινή συνεδρίαση του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

    Εφθασε τις 2471,75 μονάδες.

    Οι συναλλαγές που έγιναν ήταν 48 δισεκατομμύρια 416 εκατομμύρια δραχμές.

    [Η] Υγεία - Ειδήσεις

    Last Updated: Wednesday, 26-Aug-98 19:09:02

    [14] Τεχνητή μήτρα

    Μέχρι σήμερα οι μελλοντικοί γονείς άκουγαν και ένιωθαν το έμβρυο μέσα στην κοιλιά της μητέρας με τη βοήθεια των χεριών. Σε δέκα χρόνια καλώδια θα κάνουν την ίδια δουλειά!!.

    Σύμφωνα με ανακοίνωση του κέντρου Αναπαραγωγικής ιατρικής του Λονδίνου, μια τεχνητή μήτρα θα μπορεί μέσα σε 10 χρόνια να κυοφορεί τα παιδιά μας. Η γονιμοποίηση του ωαρίου θα γίνεται στο δοκιμαστικό σωλήνα και 5 ημέρες αργότερα το έμβρυο θα εμφυτεύεται στην τεχνητή μήτρα.

    Πρόκειται για ένα γυάλινο δοχείο όπου οι συνθήκες θα είναι ανάλογες με εκείνες της μητρικής κοιλιάς. Η γέννηση του θα γίνει στην ώρα του χωρίς τα απρόοπτα ενός πρόωρου τοκετού.

    Δημοσίευμα της εφημερίδας Τέλεγκραφ αναφέρει πως Βρετανοί και Ιάπωνες γιατροί ήδη πειραματίζονται με έμβρυα κατσίκας.

    Η εφεύρεση της τεχνητής μήτρας ανοίγει νέους δρόμους στο τομέα της τεχνητής γονιμοποίησης και ενώ έχει σχεδιαστεί για καλό σκοπό ωστόσο δημιουργεί ανησυχίες η πιθανότητα να τεθεί στην υπηρεσία της ευγονικής.

    Εάν πέσει σε λάθος χέρια τα αποτελέσματα θα είναι τραγικά. Θα ανοίξει ο δρόμος για την γέννηση παιδιών γενετικά προκαθορισμένων όπως ακριβώς στην ταινία "Γκάτακα" τα οποία θα εκμεταλλεύεται η γενετική μηχανική για να δημιουργήσει μια άριστη φυλή στο εργαστήριο, λέει ο διευθυντής μιας κλινικής γονιμότητας στη Βρετανία.

    [Θ] Καιρός - Σήμερα

    Last Updated: Wednesday, 26-Aug-98 18:04:49
    Την Πέμπτη ο καιρός θα είναι σχεδόν αίθριος, εκτός από την Ανατολική και Βόρεια Ελλάδα που θα υπάρχει πρόσκαιρη συννεφιά.

    Οι άνεμοι βόρειοι, 3 με 4 μποφωρ στα δυτικά, πιο ενισχυμένοι στα ανατολικά θα φθάνουν τα 4 με 5 και τοπικά στο Αιγαίο τα 6 μποφωρ, μέ τάση όμως από το βράδυ να εξασθενήσουν, ενώ η θερμοκρασία θα κυμαίνεται στα βόρεια από 17 μέχρι 29 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο από 19 έως 33 και στο Αιγαίο από 22 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

    Στην Αττική, ο καιρός παραμένει σχεδόν αίθριος, με βορειανατολικούς ανέμους, που πρόσκαιρα στο Νότιο Ευβοϊκό θα φθάνουν τα 6 μποφώρ και μέγιστη θερμοκρασία γύρω στους 34 βαθμούς.

    Παροδική συννεφιά, με κάποια πιθανότητα για λίγες τοπικές βροχές στη Θεσσαλονίκη, ενώ οι άνεμοι θα φυσούν από βόρειες διευθύνσεις μέχρι μέτριοι και η θερμοκρασία στους 31 βαθμούς.

    [Ι] Καιρός - Πρόγνωση

    Last Updated:Wednesday, 26-Aug-98 18:04:39
    Εξασθενούν από την Τρίτη το βράδυ οι βόρειοι άνεμοι στα πελάγη, έτσι η θερμοκρασία, που θα κυμαίνεται σε κανονικά επίπεδα, δηλαδή γύρω στους 33 βαθμούς, την Παρασκευή θα ανέβει λίγο για να αρχίσει όμως και πάλι να πέφτει από το Σάββατο το μεσημέρι και κυρίως την Κυριακή.

    Συννεφιά θα υπάρχει την Παρασκευή μετά το μεσημέρι στη δυτική, κεντρική και βόρεια χώρα και ίσως βρεξει για λίγο στο Βόρειο Ιόνιο, την Ηπειρο και τη Μακεδονία.

    Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά από νότιες διευθύνσεις μέτριοι και στην υπόλοιπη χώρα μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα ανέβει 1 με 2 βαθμούς.

    Το Σάββατο θα υπάρχει συννεφιά στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια με τοπικές βροχές και καταιγίδες που στη βόρεια Ελλαδα κατά τόπους θα είναι έντονές. Οι άνεμοι παραμένουν μεταβλητοί σθενείς και η θερμοκρασία πέφτει λίγο.

    (c) ANT1 Radio 1998


    Antenna News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ant1gr2html v1.00 run on Friday, 4 September 1998 - 21:14:05 UTC