Browse through our Interesting Nodes on Tourism in Cyprus Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: News in Greek, 08-06-04

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] "Αυξήσεις μισθών και συντάξεων"
  • [02] "Μόνο μία Γη έχουμε"
  • [03] Δολοφονία ηθοποιού

  • [01] "Αυξήσεις μισθών και συντάξεων"

    Οι Κομματικές Οργανώσεις του ΚΚΕ με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος αύριο κορυφώνουν την πολύμορφη δραστηριότητά τους για τα οξυμένα προβλήματα που αφορούν το περιβάλλον και τις επιπτώσεις στη ζωή των λαϊκών στρωμάτων. Στο επίκεντρο της δράσης του ΚΚΕ βρίσκονται τα προβλήματα του νερού, της δασοπροστασίας, των ακτών, των λιμνών, της προστασίας και διεκδίκησης ελεύθερων χώρων, τα οξυμένα προβλήματα των πόλεων.

    Η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα θα πραγματοποιήσει αύριο περιοδεία στην έδρα της ΕΥΔΑΠ, προκειμένου να ενημερωθεί για τα σχέδια της ΕΥΔΑΠ και να θέσει τα μεγάλα προβλήματα που υπάρχουν στο κρίσιμο ζήτημα της διαχείρισης του νερού, για τη ζωή του λαού.

    Η επίσκεψη θα πραγματοποιηθεί στις 10:00πμ και θα έχει συνάντηση με το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρίας και με τους εργαζομένους.

    Το ΚΚΕ για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

    "Δεν φταίει γενικά ο άνθρωπος, η εργασία και οι γνώσεις του, οι επιστημονικές και τεχνολογικές κατακτήσεις του για τις τεράστιες καταστροφές στο περιβάλλον. Φταίει η υποταγή τους στα μονοπώλια, στο σιδερένιο νόμο του κέρδους, της λεγόμενης «επιχειρηματικότητας» και «ανταγωνιστικότητας», που διδάσκονται από το δημοτικό έως το πανεπιστήμιο ως κοινωνικές αξίες και πρόοδος.Φταίνε οι διεθνείς συμφωνίες, οι θεσμοί και οι νόμοι, η εξουσία που προστατεύει τη μεγάλη ατομική ιδιοκτησία στη γη, στις πλουτοπαραγωγικές πηγές, στα συγκεντρωμένα μέσα παραγωγής" αναφέρει σε ανακοίνωση του για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος το ΚΚΕ.

    Παράλληλα, το ΚΚΕ καταγγέλλει ότι "από τα μεγαλύτερα εγκλήματα των μονοπωλίων, των κυβερνήσεών τους, των διάφορων ενώσεων και συμμαχιών τους είναι οι ιμπεριαλιστικοί τους πόλεμοι με τους οποίους καταστρέφουν την ίδια την ανθρώπινη ζωή για να αποκτήσουν νέες αγορές, νέα υπερκέρδη. Για τα εγκλήματα με τις διοξίνες, τη μίξη καρκινογόνων ουσιών με βρώσιμες ουσίες και άλλα με καταστροφικές συνέπειες για τη δημόσια υγεία, ευθύνονται οι βιομηχανίες τροφίμων με τα αμύθητα κέρδη".

    Το ΚΚΕ αναφέρει ότι "είναι υποκρισία να μιλούν κυβέρνηση, ΕΕ, τα κόμματα του «ευρωμονόδρομου» και οργανώσεις για την προστασία του περιβάλλοντος και την ίδια στιγμή να μη διαθέτουν ή να μην διεκδικούν πόρους για την ανακύκλωση, για φίλτρα και άλλα τεχνικά μέτρα στις βιομηχανίες, για αντιπυρικά - αντιπλημμυρικά - αντισεισμικά μέτρα. Είναι υποκρισία να γιορτάζεις τη «Μέρα του Περιβάλλοντος» ενώ φορολογείς και ξαναφορολογείς το εργατικό και λαϊκό εισόδημα για να επιδοτήσεις το μεγάλο κεφάλαιο.

    Είναι συνειδητή κοροϊδία-καταλήγει- και αποπροσανατολισμός η δήθεν «πράσινη περιβαλλοντική πολιτική» της ΕΕ, των κομμάτων του «ευρωμονόδρομου»".

    ΚΚΕ για την ακρίβεια

    "Διακοσμητικά μέτρα" και "εμπαιγμό" χαρακτηρίζει το Πολιτικό Γραφείο του ΚΚΕ τα μέτρα που έχει ανακοινώσει η κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της ακρίβειας και ασκεί έντονη κριτική εκτός από την κυβέρνηση και στο ΠΑΣΟΚ και τον ΣΥΡΙΖΑ.

    Σε μακροσκελή ανακοίνωσή του για το πρόβλημα της ακρίβειας , το Πολιτικό Γραφείο επισημαίνει ότι η ακρίβεια που πνίγει τη λαϊκή οικογένεια δεν είναι προσωρινή, ούτε προέκυψε ξαφνικά και πρόκειται για ένα πλέγμα παραγόντων που τροφοδοτούν τη μείωση της αγοραστικής δύναμης των εργαζομένων από τη μια και από την άλλη τα τεράστια μονοπωλιακά υπερκέρδη των ισχυρών επιχειρηματικών ομίλων, που δεσπόζουν σε όλες τις φάσεις της παραγωγής και της εμπορίας.

    Σύμφωνα με την εκτίμηση του Πολιτικού Γραφείου η ακρίβεια είναι αποτέλεσμα σειράς αντιλαϊκών μέτρων και αναδιαρθρώσεων, που συνειδητά, μεθοδευμένα και με συνέχεια προώθησαν εδώ και χρόνια οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, υλοποιώντας κατευθύνσεις της ΕΕ, με στόχο τη συρρίκνωση μισθών και συντάξεων, την αφαίμαξη των μικρομεσαίων στρωμάτων, προκειμένου να ενισχυθεί η κερδοφορία και η ανταγωνιστικότητα του κεφαλαίου και χαρακτηρίζει ως "υπόλογους" τα δύο μεγάλα κόμματα.

    Αναφερόμενο στην κυβερνητική πολιτική, το Πολιτικό Γραφείο τονίζει ότι "τα διακοσμητικά 41 μέτρα της κυβέρνησης είναι εμπαιγμός" και προσθέτει ότι "στην ίδια κατεύθυνση εντάσσεται και η επιστολή του πρωθυπουργού προς την ΕΕ". Για το ΠΑΣΟΚ αναφέρει ότι η κριτική που ασκεί στην κυβέρνηση η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, αποτελεί αντίγραφο της κριτικής που ασκούσε η ΝΔ όταν ήταν αντιπολίτευση. Είναι υποκριτική και ανούσια.

    Για τον ΣΥΡΙΖΑ τονίζει ότι η κριτική που ασκεί είναι αποπροσανατολιστική, αθωώνει την ΕΕ και την πολιτική της. Καλλιεργεί αυταπάτες ότι μπορεί να υπάρξει ουσιαστικός "κρατικός έλεγχος" και παρέμβαση στην καπιταλιστική αγορά υπέρ των λαϊκών συμφερόντων χωρίς αντιπαράθεση με την ΕΕ, χωρίς την κατάργηση των καπιταλιστικών μονοπωλίων.

    Το Πολιτικό Γραφείο του ΚΚΕ προτείνει:

    - Βασικό μισθό 1.400 ευρώ, 1.120 κατώτερη σύνταξη, επίδομα ανεργίας 1.120 ευρώ (80% του βασικού μισθού) για όλο το διάστημα της ανεργίας, υπαλληλική αποζημίωση για όλους.

    - Κατάργηση των διοδίων, των τροφείων στους παιδικούς σταθμούς των δήμων, των εισιτηρίων στα εξωτερικά και στα απογευματινά ιατρεία των δημόσιων νοσοκομείων.

    - Άμεση μείωση των τιμολογίων της ΔΕΗ, του ΟΤΕ, της ΕΥΔΑΠ.

    - Έλεγχο της ποιότητας των τροφίμων πρώτα απ' όλα στις παραγωγικές - εμπορικές αλυσίδες που συγκεντρώνουν το βασικό όγκο τους.

    - Κατάργηση του ΦΠΑ στα είδη λαϊκής κατανάλωσης, στα καύσιμα θέρμανσης και κίνησης για τα αγροτικά νοικοκυριά και τη λαϊκή κατανάλωση.

    - Επιδότηση ενοικίου για τους ανέργους, νέους και νέες. Άτοκα στεγαστικά δάνεια για νέα ζευγάρια γι' απόκτηση κύριας κατοικίας.

    - Διακοπή κάθε κατάσχεσης και πλειστηριασμού περιουσιακών στοιχείων των εργαζομένων από χρέη στεγαστικών δανείων για κύρια και δευτερεύουσα κατοικία.

    - "Πάγωμα" όλων των δανείων που έχουν λάβει ως εργαζόμενοι σημερινοί άνεργοι.

    - Πρόγραμμα κρατικής μέριμνας στην υλοποίηση προγραμμάτων λαϊκής στέγης για τη δημιουργία ασφαλών, σύγχρονων και φθηνών κατοικιών.

    Χθες, η γγ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα σε δηλώσεις της για το θέμα της ακρίβειας είχε αναφέρει ότι "το πρόβλημα της ακρίβειας ξεκινάει από την παραγωγή, που είναι μονοπωλημένη και από την εμπορία που επίσης κυριαρχείται από τα μονοπώλια" προσθέτοντας πως το κόμμα της διεκδικεί "πάνω απβ όλα, ως το ελάχιστο που μπορεί να γίνει, αυξήσεις μισθών και συντάξεων, διότι αυτή είναι η μόνη άμυνα και βεβαίως γενικότερα αντιμονοπωλιακά μέτρα, αρνούμενοι να δεχθούμε μια πολιτική που με το ένα χέρι δίνουν κάτι και με το άλλο σού αφαιρούν τριπλάσια".

    [02] "Μόνο μία Γη έχουμε"

    «Μόνο μία Γη έχουμε - Ας μην την εξαντλούμε!» είναι το μήνυμα της φετινής Πράσινης Εβδομάδας, της μεγαλύτερης ετήσιας διάσκεψης με θέμα την ευρωπαϊκή περιβαλλοντική πολιτική, η οποία άρχισε χθες και θα διαρκέσει έως τις 6 Ιουνίου στις Βρυξέλλες.

    Κατά τη διάρκεια της διάσκεψης θα απονεμηθούν τα ευρωπαϊκά επιχειρηματικά βραβεία για το περιβάλλον-2008 και τα βραβεία LIFE-Περιβάλλον 2007-2008 Μεταξύ των νικητών είναι το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών για το έργο διαχείρισης οινοποιητικών αποβλήτων.

    Συγκεκριμένα, οι 38 συνεδρίες της φετινής διάσκεψης θα καλύψουν ένα ευρύ φάσμα ζητημάτων μεταξύ των οποίων, το σύστημα εμπορίας εκπομπών της ΕΕ, η εξοικονόμηση νερού, τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα των βιοκαυσίμων, τα προβλήματα διαχείρισης των αποβλήτων στα κατεχόμενα Παλαιστινιακά εδάφη, οι οικονομικές συνέπειες της απώλειας της βιοποικιλότητας και η εφαρμογή της αρχής της διευρυμένης ευθύνης του παραγωγού για τα προϊόντα.

    Εξάλλου, κατά τη διάρκεια της διάσκεψης θα βραβευθούν πέντε έργα LIFE-Περιβάλλον 2007-2008, μεταξύ των οποίων, και το έργο διαχείρισης οινοποιητικών αποβλήτων του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Ειδικότερα, το έργο αυτό αφορά στην «ανάπτυξη οικονομικά βιώσιμης διαδικασίας για την ολοκληρωμένη διαχείριση, μέσω χρησιμοποίησης, των οινοποιητικών αποβλήτων: Παραγωγή φυσικών προϊόντων υψηλής προστιθέμενης αξίας και οργανικού λιπάσματος».

    Επιπλέον, ο Επίτροπος Περιβάλλοντος Σταύρος Δήμας ανακοίνωσε χθες τους τέσσερις νικητές των ευρωπαϊκών επιχειρηματικών βραβείων για το περιβάλλον-2008 και δήλωσε: «η ανθρωπότητα καταναλώνει τους πόρους της Γης με ανησυχητικούς ρυθμούς, πλην όμως ελάχιστοι αντιλαμβάνονται με τι ταχύτητα συντελείται αυτό. Δημιουργούμε περισσότερα απόβλητα απβ όσα μπορούμε να ανακυκλώσουμε ως χρήσιμο πόρο. Χρειάζεται επειγόντως δράση για την ευαισθητοποίηση των πολιτών και των πολιτικών και για την αντιστροφή των τάσεων αυτών. Η Πράσινη Εβδομάδα προσφέρει στην Επιτροπή και στα άλλα θεσμικά όργανα της ΕΕ μια πολύτιμη ευκαιρία, όχι μόνο να εξηγήσουν τις δραστηριότητές τους, αλλά και να αφουγκραστούν ένα ευρύ φάσμα ενδιαφερομένων μερών και να διδαχθούν από την πλούσια εμπειρία τους.»

    Η Πράσινη Εβδομάδα έχει καθιερωθεί τα τελευταία οχτώ χρόνια ως μείζονος σημασίας ετήσιο φόρουμ διαλόγου και ανταλλαγής εμπειρίας και βέλτιστων πρακτικών σε θέματα περιβάλλοντος. Συγκεντρώνει 3.000-4.000 αντιπροσώπους διαφόρων κυβερνητικών βαθμίδων, διεθνών οργανισμών, επιχειρήσεων, μη κυβερνητικών οργανώσεων, καθώς και της επιστημονικής και της ακαδημαϊκής κοινότητας. Απώτερος στόχος της είναι να εξευρεθούν οι πιο αποτελεσματικοί τρόποι προστασίας του περιβάλλοντος της Ευρώπης και βελτίωσης της κατάστασής του, σήμερα και μελλοντικά. Η συμμετοχή του κοινού στην Πράσινη Εβδομάδα είναι ελεύθερη.

    Δήλωση Πρ.Παυλόπουλου για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

    Τριάντα έξι χρόνια μετά την καθιέρωση της 5ης Ιουνίου ως Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος από τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών, «η πραγματικότητα που διαγράφεται στον Πλανήτη, σε ό,τι αφορά τις κλιματικές αλλαγές, την υπερθέρμανση, τα αποθέματα των φυσικών πόρων, την ερημοποίηση, είναι μια τεράστια απειλή για τον άνθρωπο. Όλοι πλέον αναγνωρίζουν ότι είναι ανάγκη να υπάρξει άμεση παγκόσμια κινητοποίηση για την αναστροφή, έστω και τώρα, αυτής της καταστροφικής πορείας. Διότι η αποτελεσματική θωράκιση του περιβάλλοντος και η διασφάλιση βιώσιμων συνθηκών για τις επόμενες γενιές δεν αποτελεί πρόβλημα, το οποίο μπορεί μια χώρα ή και ομάδα χωρών νβ αντιμετωπίσει μόνη της.» Αυτό τόνισε ο υπουργός Εσωτερικών Προκόπης Παυλόπουλος ενόψει της αυριανής Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος.

    Ο κ. Παυλόπουλος αναφερόμενος στις δράσεις και τα μέτρα που λαμβάνει το υπουργείο Εσωτερικών προς την κατεύθυνση της προστασίας του περιβάλλοντος σημείωσε την αναβάθμιση της Πολιτικής Προστασίας και της καλύτερης συνεργασίας μεταξύ όλων των εμπλεκομένων φορέων με το Πυροσβεστικό Σώμα.

    Επίσης, αναφέρθηκε σε άλλες πρωτοβουλίες του υπουργείου, μεταξύ των οποίων: Η αποκατάσταση των Χώρων Ανεξέλεγκτης Διάθεσης Αποβλήτων, όπου, εδώ και 20 και πλέον χρόνια, αποτελούσαν μόνιμη εστία ρύπανσης, αλλά και ντροπής για το κύρος και τον πολιτισμό της χώρας, τη θωράκιση της δασοπροστασίας, με την αύξηση των κονδυλίων, αλλά και τον καλύτερο συντονισμό μεταξύ όλων των υπηρεσιών και ΟΤΑ, την ορθολογικότερη διαχείριση των υδάτινων πόρων, την ενθάρρυνση και υποστήριξη εναλλακτικών μορφών ενέργειας, την προώθηση της ανακύκλωσης στους ΟΤΑ, καθώς και την προμήθεια αυτοκινήτων αποκομιδής απορριμμάτων με συμπιεστή, τα οποία διαθέτουν κινητήρα φυσικού αερίου, προϋπολογισμού 18 εκ. ευρώ.

    Τέλος, ο κ. Παυλόπουλος επισήμανε ότι «η διαμόρφωση περιβαλλοντικού και οικολογικού πολιτισμού είναι υπόθεση όλων μας. Γιατί η προστασία του περιβάλλοντος είναι συνώνυμη όχι απλώς με την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής μας αλλά, κυρίως, με τη διασφάλιση της συνέχισης της ίδιας της ύπαρξής μας στον Πλανήτη. Και ο Πλανήτης δεν μας ανήκει. Ανήκει στις επόμενες γενιές».

    [03] Δολοφονία ηθοποιού

    Ο ηθοποιός Νίκος Σεργιανόπουλος 56 ετών βρέθηκε δολοφονημένος σήμερα στις 9 το πρωί στο διαμέρισμά του στην οδό Μετεώρων 14-16 στο Παγκράτι.

    Το πτώμα βρήκε η οικιακή βοηθός, η οποία πήγε στο σπίτι και ειδοποίησε την αστυνομία. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής από την αστυνομία, ο 56χρονος ηθοποιός βρέθηκε πεσμένος στο δάπεδο του σπιτιού και έφερε δύο μαχαιριές στο στήθος και στο λαιμό, ενώ στη συνέχεια εξετάστηκε από ιατροδικαστή για να διαπιστωθεί αν φέρει κι άλλα τραύματα.

    Το σπίτι ήταν αναστατωμένο και φαίνεται πως ο Σεργιανόπουλος είχε επισκέπτες γιατί βρέθηκαν άδεια μπουκάλια μπύρας και αρκετά ποτήρια .

    Σημειώνεται ότι ο ηθοποιός είχε συλληφθεί πριν από λίγους μήνες για κατοχή κοκαΐνης στην περιοχή του Κολωνού.

    Τα κίνητρα του εγκλήματος εξετάζονται, ενώ στο σημείο βρίσκονται αξιωματικοί του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής, οι οποίοι ερευνούν την υπόθεση.

    Έρευνες

    Καταθέσεις από φίλους, γνωστούς, συναδέλφους και άλλα άτομα με τα οποία είχε επαφές ο Νίκος Σεργιανόπουλος παίρνουν οι αξιωματικοί της Ασφάλειας Αττικής, στο πλαίσιο της έρευνας που διεξάγουν για να ρίξουν φως στην άγρια δολοφονία του 56χρονου ηθοποιού.

    Ο Νίκος Σεργιανόπουλος βρέθηκε δολοφονημένος λίγο πριν τις εννιά το πρωί από την 30χρονη Αλβανή οικιακή βοηθό στην οποία είχε τηλεφωνήσει το προηγούμενο βράδυ, λέγοντάς της να πάει στο σπίτι του στην οδό Μετεώρων 14 στο Παγκράτι για να καθαρίσει, επειδή σήμερα θα έλειπε λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Η γυναίκα άνοιξε κανονικά με το κλειδί της και βρήκε τον ηθοποιό πεσμένο στο δάπεδο του σαλονιού, στον πέμπτο όροφο, μέσα σε μία λίμνη αίματος. Έντρομη, κατέβηκε στην είσοδο της πολυκατοικίας όπου πήγε σε διπλανό κομμωτήριο και από εκεί ειδοποίησαν την Αστυνομία.

    Όπως διαπίστωσε αργότερα ο προϊστάμενος της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Αθηνών, Φίλιππος Κουτσάφτης, ο θάνατος του 56χρονου ηθοποιού επήλθε γύρω στα μεσάνυχτα. Ο δράστης, τού κατάφερε αρχικά μία μαχαιριά στο νεφρό από πίσω και πιθανότατα την ώρα που γύρισε του κατάφερε άλλες εφτά μαχαιριές στον θώρακα, ενώ το πιο βαθύ τραύμα υπάρχει στο λαιμό. Στη συνέχεια, ο δράστης ερεύνησε το σπίτι, το οποίο βρέθηκε αναστατωμένο, αλλά δεν έχει εξακριβωθεί αν κίνητρό του ήταν η ληστεία ή έψαχνε να βρει τα κλειδιά του διαμερίσματος επειδή ο Νίκος Σεργιανόπουλος είχε κλειδώσει την πόρτα από μέσα. Ο δράστης βρήκε τα κλειδιά, αλλά στην προσπάθειά του να ανοίξει την πόρτα, έσπασε το κλειδί στην κλειδαριά και αναγκάστηκε να την παραβιάσει από μέσα για να φύγει.

    Το γεγονός ότι ο ηθοποιός ήταν με παρέα επιβεβαιώνεται και από το ότι υπήρχαν χρησιμοποιημένα ποτήρια και κουτιά από μπύρες που είχαν καταναλωθεί, ενώ επίσης βρέθηκε, σκόρπια, άσπρη σκόνη που εστάλη για εξέταση στο Γενικό Χημείο του κράτους.

    Από την Αστυνομία διατάχθηκε να γίνει νεκροτομή και τοξικολογική εξέταση στο πτώμα. Το "όπλο" του εγκλήματος βρέθηκε από τους αστυνομικούς μέσα στο σπίτι και όπως διαπιστώθηκε, επρόκειτο για ένα κουζινομάχαιρο, που προφανώς ο δράστης πήρε από την κουζίνα του διαμερίσματος.

    Στο σπίτι έχουν βρεθεί πολλά δακτυλικά αποτυπώματα, καθώς και ματωμένα αποτυπώματα παπουτσιών στο δάπεδο που εξετάζονται από τη Σήμανση. Οπως έγινε γνωστό από αρμόδιο αξιωματικό της Ασφάλειας, την ώρα που βρήκε το πτώμα η οικιακή βοηθός, έβαλε τις φωνές και έτρεξαν ένοικοι της πολυκατοικίας, οι οποίοι μπήκαν στο διαμέρισμα, γι' αυτό ερευνάται η εκδοχή, τα ματωμένα ίχνη να είναι κάποιων από αυτούς.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Wednesday, 4 June 2008 - 14:30:32 UTC