Visit the Cyprus Press & Information Office (CYPIO) Archive Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: News in Greek, 08-12-01

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Οι εξελίξεις για το Βατοπαίδιο
  • [02] Από 15 Δεκεμβρίου το εορταστικό ωράριο
  • [03] Τέστ δεξιοτήτων του ΑΣΕΠ
  • [04] Καταστροφικές πλημμύρες στη Βραζιλία
  • [05] "Εκτός πραγματικότητας"
  • [06] Δώρα και επιδόματα από τον ΟΑΕΔ
  • [07] Ημέρα κατά του AIDS
  • [08] Παραμένει στην κορυφή

  • [01] Οι εξελίξεις για το Βατοπαίδιο

    Ξεκινά το απόγευμα στην εξεταστική επιτροπή της Βουλής ο κύκλος των καταθέσεων των πολιτικών προσώπων για την υπόθεση της Μονής Βατοπαιδίου. Μεταξύ των μαρτύρων που έχουν κληθεί για να καταθέσουν είναι οι νυν και πρώην υπουργοί της ΝΔ κύριοι Κοντός, Κιλτίδης, Δούκας, Μπασιάκος, Τσιτουρίδης, Ρουσόπουλος, Μαγγίνας και Βουλγαράκης, καθώς και οι πρώην υπουργοί του ΠΑΣΟΚ κύριοι Δρυς και Φωτιάδης.

    Έως αύριο θα επιλεγεί ο μοναχός που θα αντικαταστήσει τον ηγούμενο της Μονής Βατοπαιδίου Εφραίμ, ο οποίος δεσμεύτηκε ότι θα αποσυρθεί από τις διοικητικές και διαχειριστικές ευθύνες, μέχρι να λήξει η υπόθεση.

    Ο κ. Εφραίμ, θα κοινοποιήσει την απόφασή του στο ηγουμενικό συμβούλιο της Μονής Βατοπαιδίου, η οποία θα ενημερώσει τον οικουμενικό πατριάρχη, ότι αποδέχεται την απόφαση απόσυρσης του ηγουμένου.

    [02] Από 15 Δεκεμβρίου το εορταστικό ωράριο

    Το εορταστικό ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων ξεκινάει τη Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου, και σύμφωνα με την πρόταση του Εμπορικού Συλλόγου Αθήνας προς τα μέλη του, θα είναι δευρημένη λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων τα Σάββατα 20 και 27 Δεκεμβρίου που προτείνεται λειτουργία των καταστημάτων από τις 10 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ.

    Τις καθημερινές προτείνεται λειτουργία από τις 10 το πρωί μέχρι τις 9 το βραδυ ενώ μόνο για τη Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου και τις Τετάρτες 17, 24 και 31 Δεκεμβρίου προτείνεται λειτουργία από τις 10 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα.

    Για την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου επίσης προτείνεται λειτουγία από τις 10 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα.

    Την Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2009 τα καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά, λόγω της εργασίας της Κυριακής 21/12/2008.

    Από το Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2009 επανέρχεται το ωράριο που ακολουθούν τα καταστήματα προ των εορτών.

    [03] Τέστ δεξιοτήτων του ΑΣΕΠ

    Δίχως ιδιαίτερα προβλήματα διεξήχθη χθες σε 1035 εξεταστικά κέντρα όλης της χώρας, το Τεστ Γενικών Γνώσεων και Δεξιοτήτων του ΑΣΕΠ, για το οποίο είχαν κάνει αίτηση συμμετοχής πάνω από 175.000 άτομα, παρά τις όποιες μικρές διαμαρτυρίες για καθυστέρηση στην έναρξη του διαγωνισμού.

    Η καθυστέρηση, όπως επισημάνθηκε από το ΑΣΕΠ, οφειλόταν στο «προ-τέστ», ουσιαστικά μία προεργασία, πριν την έναρξη του Τεστ, προκειμένου να εξοικειωθούν οι συμμετέχοντες με το υλικό της εξέτασης, μέχρι τη διανομή των θεμάτων και η οποία είχε ανακοινωθεί εγκαίρως από την Αρχή.

    Στο μεταξύ, όπως ανακοινώθηκε από την Αρχή, καταχωρήθηκαν ήδη στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ τα θέματα της Ειδικής Γραπτής Δοκιμασίας. Επισυνάπτονται δε οι 100 βαθμολογικά ισοδύναμες ερωτήσεις στις οποίες κλήθηκαν να απαντήσουν οι συμμετέχοντες. Επίσης, επισυνάπτονται οι ενδεικτικές ερωτήσεις εξάσκησης, που διανεμήθηκαν μαζί με τις απαντήσεις τους πριν από την εξέταση.

    Από το ΑΣΕΠ ανακοινώθηκαν,οι απαντήσεις στις ερωτήσεις πολλαπλών επιλογών της Ειδικής Γραπτής Δοκιμασίας (Τεστ Γενικών Γνώσεων και Δεξιοτήτων - Προκήρυξη 1Τ/2007 - ΦΕΚ 522/31.12.2007, Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ).

    Οι απαντήσεις, που ήδη καταχωρίστηκαν στην ιστοσελίδα της αρχής (http://www.asep.gr/asep/site/home.csp), είναι οι μόνες που αναγνωρίζονται από το ΑΣΕΠ - όπως αναφέρει η ανακοίνωση - και αυτές με βάση τις οποίες θα γίνει η βαθμολόγηση των διαγωνισθέντων. Επισημαίνεται επίσης ότι το ΑΣΕΠ δε φέρει καμία ευθύνη για απαντήσεις που δημοσιεύονται από τρίτους.

    Τέλος, σύμφωνα με τα στοιχεία του ΑΣΕΠ, το ποσοστό συμμετοχής των υποψηφίων ανήλθε στο 58,9%. Συγκεκριμένα προσήλθαν 103.598 από τους 175.789 υποψηφίους.

    [04] Καταστροφικές πλημμύρες στη Βραζιλία

    Στους 112 έφθασε ο αριθμός των νεκρών από τις ραγδαίες βροχοπτώσεις που έχουν προκαλέσει πολλά δεινά στη νότιο Βραζιλία, στην οποία εκφράζονται φόβοι πως είναι έτοιμες να ξεσπάσουν επιδημίες ανάμεσα στους πάνω από 1 εκατ. κατοίκους που πλήττονται από τη θεομηνία.

    Το επιδημιολογικό τμήμα της επαρχίας Σάντα Καταρίνα τόνισε πως παρακολουθεί τουλάχιστον δέκα ύποπτα κρούσματα λεπτοσπείρωσης, μίας βακτηριακής ίωσης που μεταδίδεται από τα τρωκτικά μέσω του ακάθαρτου νερού, ή των κατοικίδιων. Το ίδιο τμήμα τόνισε πως κι άλλα νοσήματα, όπως ηπατήτιδα και τέτανος είναι κοινά σε πληθυσμούς που μαστίζονται από πλημμύρες.

    Οι τοπικές αρχές ανακοίνωσαν πως πάνω από 80.000 άνθρωποι υποχρεώθηκαν να εγκαταλείψουν τις εστίες τους λόγω των πλημμυρών. Τα δελτία καιρού προβλέπουν πως οι βροχοπτώσεις θα συνεχισθούν με την άφιξη νέου κύματος ψύχους στην περιοχή.

    Το Σάββατο, οι επιχειρήσεις για τον εντοπισμό 19 αγνοουμένων χρειάσθηκε να διακοπούν λόγω των νέων καταιγίδων, τόνισαν οι αρχές. Η τοπική κυβέρνηση εξουσιοδότησε την στρατονομία να χρησιμοποιήσει, εάν χρειασθεί, βία για να ολοκληρώσει την εκκένωση των δεινότερα πληγεισών περιοχών.

    Η βραζιλιανή πολεμική αεροπορία έχει εγκαταστήσει ένα κινητό νοσοκομείο με 40 γιατρούς κι άλλους 40 ειδικούς σε θέματα υγείας, ικανό να περιθάλπει κατά μέσο όρο 400 ασθενείς την ημέρα.

    [05] "Εκτός πραγματικότητας"

    Στην Πάτρα βρέθηκε ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. κ Γ. Καρατζαφέρης για τις εορταστικές εκδηλώσεις προς τιμήν του αγίου Μεγαλομάρτυρα Ανδρέου, πολιούχου της πόλης.

    Ο κ. Καρατζαφέρης σχολιάζοντας το θέμα της λαθρομετανάστευσης στην Πάτρα και τις διαστάσεις που έχει πάρει με την ενδεχόμενη εμπλοκή και πολιτικών προσώπων σε αυτό, δήλωσε: "Τα σύνορα της χώρας είναι σουρωτήρι και κάποιοι επωφελούνται. Τώρα αν επωφελούνται και λιμενικοί και πολιτικοί από αυτό τότε το έγκλημα είναι διπλό.

    Ακόμη, για την πορεία της Εξεταστικής των Πραγμάτων Επιτροπής για την υπόθεση Βατοπεδίου ανέφερε χαρασκτηριστικά ότι "κάποιοι δεν θέλουν να χυθεί άπλετο φως. Η Εξεταστική Επιτροπή χρειάστηκε δύο και τρεις ημέρες για την απολογία της χορεύτριας και δεν καλούν τον Πρωθυπουργό, που ήταν και αποδέκτης της επιστολής του καθβ ύλην αρμοδίου φορέα, του Νομάρχη Θεσσαλονίκης, που μέσα στην επιστολή προαναγγέλλει το μέγα σκάνδαλο.

    Και συνέχισε λέγοντας ότι "αν δεν κληθεί ο Αγγέλου, αν δεν κληθεί ο Καραμανλής, τότε έχουμε μια πλημμελή παρουσίαση του θέματος. Ο ΛΑ.Ο.Σ. δεν θα συμπράξει στη συντεχνία των δύο άλλων κομμάτων".

    Τέλος, σχολιάζοντας τις τελευταίες δημοσκοπήσεις που δημοσιέυτηκαν στον Τύπο, τόνισε ότι "Οι δημοσκοπήσεις όπως γίνονται δεν απηχούν την πραγματικότητα. Οι δημοσκοπήσεις πρέπει να γίνονται στην αγορά, στην πιάτσα, εκεί που η κοινωνία υπάρχει και δρα".

    [06] Δώρα και επιδόματα από τον ΟΑΕΔ

    Ξεκινά από σήμερα ο ΟΑΕΔ την προπληρωμή των τακτικών επιδομάτων ανεργίας και του δώρου Χριστουγέννων στους επιδοτούμενους ανέργους, καθώς και την προπληρωμή μισθού Δεκεμβρίου και δώρου Χριστουγέννων στις νέες μητέρες που αξιοποιούν την ειδική παροχή προστασίας της μητρότητας, σύμφωνα με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του οργανισμού, μετά από πρόταση του διοικητή Γιώργου Βερναδάκη.

    Σημειώνεται ότι, το ύψος του τακτικού επιδόματος ανεργίας ανέρχεται στα 430,75 το μήνα, ενώ για κάθε εξαρτώμενο από τον άνεργο μέλος της οικογενείας του το επίδομα προσαυξάνεται κατά 10%.

    Στο μεταξύ, ξεκίνησε από την Παρασκευή, η υποβολή των αιτήσεων για συμμετοχή σε δυο νέα προγράμματα του ΟΑΕΔ, το πρόγραμμα νέων θέσεων εργασίας και το πρόγραμμα νέων ελεύθερων επαγγελματιών. Ο συνολικός προϋπολογισμός των δυο προγραμμάτων ανέρχεται στα 124 εκατομμύρια ευρώ, με στόχο να δημιουργηθούν συνολικά 10.000 θέσεις απασχόλησης και αυτοαπασχόλησης.

    Πιο συγκεκριμένα:

    -Το πρόγραμμα νέων θέσεων εργασίας 2008 προβλέπει την επιχορήγηση ιδιωτικών επιχειρήσεων για τη δημιουργία 6.500 θέσεων εργασίας που θα απευθύνονται σε ανέργους 31-44 ετών με προϋπολογισμό 64,8 εκατ. ευρώ και ορίζοντα υλοποίησης μέχρι το 2010.

    -Το πρόγραμμα αυταπασχόλησης αφορά 3.500 ανέργους από 33-64 ετών που επιθυμούν να δημιουργήσουν δική τους ατομική επιχείρηση, με συνολικό προϋπολογισμό 60 εκατ. ευρώ και χρόνο υλοποίησης το 2008 και 2009.

    [07] Ημέρα κατά του AIDS

    Εκδηλώσεις πραγματοποιούνται σήμερα από κοινωνικούς και κρατικούς φορείς σε όλη τη χώρα, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS.

    Αύξηση του αριθμού των νέων μολύνσεων με τον ιό HIV του AIDS καταγράφουν οι επιστήμονες τον τελευταίο χρόνο στη χώρα μας. Παρ΄ ότι για το 2008 δεν έχει ολοκληρωθεί η συλλογή των δεδομένων, φαίνεται ότι ο αριθμός των νέων περιστατικών υπερβαίνει μέχρι το τέλος Οκτωβρίου το συνολικό αριθμό αυτών που είχαν καταγραφεί για το 2007.

    Οι εκτιμήσεις των επιστημόνων είναι ανησυχητικές, καθώς εκτιμάται ότι οι νέες μολύνσεις που θα δηλωθούν τελικά για όλο το 2008 θα είναι σε υψηλότερα επίπεδα σε σχέση με την περίοδο 2005 - 2006, όταν είχε καταγραφεί σημαντική αύξηση των φορέων.

    Η επιδημία του AIDS στη χώρα μας ακολουθεί μια πορεία που μοιάζει με καρδιογράφημα, καθώς τα τέλη της δεκαετίας του ΄90 ήταν αυξητική σε άνδρες και γυναίκες, το 2000-2002 ο αριθμός των νέων μολύνσεων μειώθηκε, ενω το 2003-2004 αυξήθηκε ελάχιστα. Το 2005 παρατηρήθηκε η μεγαλύτερη αύξηση σε σχέση με τα προηγούμενα έτη.

    Ενδεικτικό είναι ότι πέρσι δηλώθηκαν λιγότερα κρούσματα από το 2005.

    Η σεξουαλική επαφή αποτελεί τον κυριότερο τρόπο μετάδοσης του ιού στην Ελλάδα. Για το 2008 το 51,3% των ανδρών που μολύνθηκαν δηλώνουν ομοφυλόφιλοι ή αμφιφυλόφιλοι, ενώ το 33,6% δεν μπορεί να καθορίσει με ποιον τρόπο μολύνθηκε.

    Οσον αφορά τις γυναίκες, ένα ιδιαίτερα υψηλό ποσοστό 48,3% δεν μπορεί να καθορίσει πώς μολύνθηκε. Οι ηλικίες κατά τις οποίες δηλώνονται τα περισσότερα νέα περιστατικά είναι άνδρες 30-35 ετών, ποσοστό 19,9% και γυναίκες 25-29 ετών ποσοστό 22,5%.

    Σε γενικές γραμμές οι επιστήμονες τονίζουν ότι στην ηλικία 25-35 καταγράφονται οι περισσότερες νέες μολύνσεις για το 2008.

    Ο συνολικός αριθμός οροθετικών ατόμων που έχουν δηλωθεί μέχρι σήμερα στη χώρα μας από την αρχή της επιδημίας ανέρχεται σε 9.229 άτομα από τα οποία 7.409 ήταν άνδρες και 1.772 γυναίκες.

    Οι ειδικοί επισημαίνουν ότι το θέμα του AIDS δεν πρέπει να ξεχαστεί, καθώς σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία η ασθένεια "δηλώνει παρούσα" όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στην υπόλοιπη Ευρώπη.

    Η αλήθεια είναι ότι τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει σημαντικά βήματα στην αντιμετώπιση των φορέων και ασθενών με AIDS, χάρη στα νεότερα αντιϊκά φάρμακα. Αυτό, όμως, λένε οι ειδικοί, δεν θα πρέπει να αποτελεί άλλοθι για όσους πιστεύουν λανθασμένα ότι η νόσος νικήθηκε. Το AIDS αφορά ολους, επισημαίνουν, γι΄αυτό και θα πρέπει πάντα να έχουμε στο μυαλό μας τις προφυλάξεις ανεξάρτητα από τον τύπο της σεξουαλικής επαφής.

    Σύμφωνα με τα νεότερα στοιχεία για τη νόσο, υπάρχει αύξηση νέων μολύνσεων από τον ιό HIV, φαινόμενο που καταγράφεται σε ολόκληρη την Ευρώπη και όχι μόνο στην Ελλάδα, τόνισε σε πρόσφατη συνέντευξη Τύπου ο κ.Δ.Αβραμόπουλος.

    Ο υπουργός Υγείας είπε ότι θα πρέπει να εντατικοποιηθούν τα προγράμματα πρόληψης και εξέφρασε τον προβληματισμό του, καθώς διαπιστώνεται ότι κάθε χρόνο μειώνεται η ενίσχυση του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων από τον κρατικό προϋπολογισμό.

    "Το AIDS δεν είναι ένας εφιάλτης που πέρασε, δεν είναι κάτι που πρέπει να το βάλουμε στο πίσω μέρος του υποσυνείδητου. Παραμένει τόσο σε εθνικό, όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο μία απειλή για τη δημόσια υγεία εφ' όσον επικρατήσει ο εφησυχασμός", είπε ο υπουργός και ανακοίνωσε τα μέτρα που λαμβάνει το υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης για την πρόληψη και την καταπολέμηση του ιού, μέσω του Εθνικού Σχεδίου Δράσης. Παράλληλα, παρουσιάστηκε η φετινή εκστρατεία πρόληψης και ενημέρωσης κατά του AIDS.

    [08] Παραμένει στην κορυφή

    Υστερα από μια νέα ποδοσφαιρική... παράσταση, που ήρθε ως συνέχεια των τελευταίων εξαιρετικών εμφανίσεών του, ο Ολυμπιακός νίκησε τον Πανιώνιο με 4-1 (31΄ Μπελούτσι, 52΄ Ντιόγκο, 78΄, 80΄ Μήτρογλου - 87΄ Γουνδουλάκης) στην αναμέτρηση που διεξήχθη στο "Γ. Καραϊσκάκης", στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας. Ο Ολυμπιακός διατηρεί την απόσταση των 4 βαθμών από τον δεύτερο στην κατάταξη ΠΑΟΚ, ενώ αύξησε τη διαφορά του από τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ στους 9 και 11 βαθμούς, αντίστοιχα.

    Λεβαδειακός- ΑΕΚ: 0-0

    Παρότι είχε πολύ καλή απόδοση στο β΄ ημίχρονο, οι παίκτες της "σημάδεψαν" τρεις φορές το δοκάρι, ενώ ο Μπασινάς έχασε πέναλτι (απέκρουσε ο Μπλάζιτς) στις καθυστερήσεις. Ετσι, η ΑΕΚ αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 με τον Λεβαδειακό, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας και παραμένει χωρίς εκτός έδρας νίκη στη φετινή σεζόν.

    Πανθρακικός-ΟΦΗ: 2-0

    Άνετο «τρίποντο» για τον Πανθρακικό στο γήπεδο της Κομοτηνής. Το σύνολο του Εμίλιο Φερέρα επικράτησε εύκολα 2-0 του ΟΦΗ, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας, αποτέλεσμα που "κρατάει" την κρητική ομάδα στο... βυθό της βαθμολογίας. Τα τέρματα των νικητών σημείωσαν οι Ντιαλό (47΄), Ενρίκες (50΄).

    Εργοτέλης-Ξάνθη: 0-0

    Υστερα από ένα "μοιρασμένο" αγώνα, ο Εργοτέλης και η Ξάνθη αναδείχθηκαν ισόπαλοι 0-0 στο "Παγκρήτιο" στάδιο, στην αναμέτρηση που διεξήχθη στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας.

    Αρης-Πανσερραϊκός: 2-0

    Με γκολ των Σέρχιο Κόκε στο 80΄ και Μάριο Ρεγκέιρο στις καθυστερήσεις ο Άρης πήρε τη νίκη επί του Πανσερραϊκού με 2-0, στον αγώνα με τον οποίο άνοιξε το "δεύτερο πιάτο" της 12ης ημέρας του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας.

    Παναθηναϊκός - Αστέρας Τρίπολης: 1-1

    Νέα οδυνηρή απώλεια βαθμών μέσα στο ΟΑΚΑ γνώρισε ο Παναθηναϊκός, αυτή την φορά από τον Αστέρα Τρίπολης στο πλαίσιο της 12ης ημέρας του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκα. Οι "πράσινοι" παραχώρησαν ισοπαλία με σκορ 1-1 στους Αρκάδες και πλέον, κινδυνεύουν να χάσουν από πολύ νωρίς και το "τρένο" της δεύτερης θέσης. Ο Πετρόπουλος με κεφαλιά στο 44΄ έδωσε το προβάδισμα στο "τριφύλλι", αλλά στο 71΄ ο Μπαστία με σουτ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

    ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ - ΠΑΟΚ: 1-2

    Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο νεαρός Στέφανος Αθανασιάδης, που είχε μπει ως αλλαγή λίγα λεπτά νωρίτερα, λύτρωσε τον ΠΑΟΚ και χάρισε στην ομάδα της Θεσσαλονίκης τη νίκη μέσα στην έδρα του Θρασύβουλου με 2-1, στο πλαίσιο της 12ης ημέρας του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκα. Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε στο 56ο λεπτό με τον Κονσεϊσάο και ο Θρασύβουλος ισοφάρισε στο 86' με τον Αλβες, ο οποίος πήρε τη μπάλα μετά από πάσα με το χέρι, που του έκανε ο Ρόκας. Τελικά ο Αθανασιάδης χάρισε την πολύτιμη νίκη στον ΠΑΟΚ και τον κράτησε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

    ΛΑΡΙΣΑ-ΗΡΑΚΛΗΣ: 2-0

    Ο Ηρακλής έγινε σήμερα 100 ετών, αλλά δεν μπόρεσε να γιορτάσει τα "γενέθλιά" του με ένα θετικό αποτέλεσμα. Η Λάρισα πήρε τη νίκη στο Αλκαζάρ με 2-0, στον αγώνα για τη 12η ημέρα του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας κι έτσι ανέβηκε στην 6η θέση της βαθμολογίας. Τα γκολ σημείωσαν ο Ματσέι Ζουράφσκι στο 47ο και ο Νίκος Νταμπίζας στο 88ο λεπτό.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Monday, 1 December 2008 - 7:30:33 UTC