Read the New Military Service Law (Hellenic MOD Mirror on HR-Net) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 19 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: News in Greek, 10-09-07

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Καινοτομία και πράσινη ανάπτυξη στο επίκεντρο της 75ης ΔΕΘ
  • [02] Αναστέλλουν τις προμήθειες
  • [03] Αναδιάρθρωση στο Δημόσιο
  • [04] Κόντρα στην Κροατία

  • [01] Καινοτομία και πράσινη ανάπτυξη στο επίκεντρο της 75ης ΔΕΘ

    Κόντρα στην κρίση κινείται, από άποψη αριθμού εκθετών, η 75η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ), καθώς οι φετινές συμμετοχές ξεπερνούν μέχρι στιγμής τις 1.041, έναντι 915 πέρυσι, ενώ αισθητά αυξημένος είναι και ο συνολικός εκθεσιακός χώρος. Στη ΔΕΘ αναμένονται 250.000 επισκέπτες, ενώ τρεις στους δέκα εκθέτες είναι νεοεμφανιζόμενοι. Η δε συμμετοχή του ελληνικού δημοσίου έχει περιοριστεί σε επίπεδα κάτω του 20%, αντανακλώντας -σύμφωνα με τον πρόεδρο της HELEXPO, Πάρι Μαυρίδη, «τις κυβερνητικές επιταγές για περικοπή των κρατικών δαπανών».

    Η φετινή ΔΕΘ, που θα πραγματοποιηθεί στις 11-19 Σεπτεμβρίου, με τιμώμενη χώρα την Ουγγαρία και κεντρική θεματολογία την καινοτομία-πράσινη ανάπτυξη, συγκεντρώνει επίσης 16 επίσημες κρατικές συμμετοχές. Περιλαμβάνει 11 ειδικά αφιερώματα, συνέδρια, συναυλίες και αρκετές «πράσινες» δράσεις.

    Μεταξύ αυτών, η πράσινη πύλη της ΔΕΘ, την οποία συνθέτουν 25.000 φυτά σε ειδική σκαλωσιά, το μοναδικό παγκοσμίως ηλιακό δέντρο, που θα παρουσιαστεί σε συνεργασία με την «Artemide» και θα ξεκινήσει να παράγεται εμπορικά από τον Οκτώβριο, αλλά και το βιοκλιματικό σπίτι, τα ηλιακά περίπτερα και τα ηλεκτρικά-ενεργειακά ποδήλατα.

    Σύμφωνα με τον κ.Μαυρίδη, λόγω κρίσης, η τιμολογιακή πολιτική της HELEXPO περιλάμβανε εκπτώσεις 25%-30% για τη συμμετοχή των εκθετών στη φετινή ΔΕΘ, χωρίς ωστόσο αυτό να σημαίνει ότι θα υπάρξει αντίστοιχα μεγάλη επίπτωση στα έσοδα. «Τα έσοδα ενδέχεται να είναι ελαφρώς χαμηλότερα ή στα ίδια επίπεδα με πέρυσι», σημείωσε.

    Σταθερή στα 6 ευρώ για τους ενήλικες και 5 ευρώ για τα παιδιά παρέμεινε η τιμή του εισιτηρίου για το κοινό, ενώ εκπτώσεις προβλέπονται για ειδικές ομάδες πληθυσμού (π.χ.,ΚΑΠΗ).

    Ένα διαδραστικό "γλυπτό" και η πανευρωπαϊκή καινοτομία των Microsoft Tags

    Αφιερωμένη στην καινοτομία είναι η πρωτότυπη εικαστική δημιουργία της φετινής ΔΕΘ, που θα στηθεί στην πύλη της ΧΑΝΘ, θα έχει ύψος 2,5 μέτρα και μήκος 20 και θα κατασκευαστεί από χιλιάδες ξύλινα κομμάτια, τα οποία θα τοποθετήσουν οι ίδιοι οι επισκέπτες της έκθεσης (στόχος της διοίκησης της Helexpo είναι το πρώτο κομμάτι να το τοποθετήσει ο πρωθυπουργός).

    Στις "πράσινες" καινοτομίες της ΔΕΘ περιλαμβάνεται και η υιοθέτηση της τεχνολογίας "Microsoft Tags", στην 1η πανευρωπαϊκή χρήση της για εκθεσιακά γεγονότα: αξιοποιώντας τη συγκεκριμένη τεχνολογία δωρεάν, οι επισκέπτες θα μπορούν να φωτογραφίζουν με το κινητό τους συγκεκριμένα barcodes και να λαμβάνουν χρήσιμες πληροφορίες και ενημερωτικό υλικό.

    Η Ουγγαρία στη ΔΕΘ: από το 1926 μέχρι σήμερα!

    Η Ουγγαρία, τιμώμενη χώρα της φετινής ΔΕΘ και γενέτειρα του διάσημου συνθέτη Λιστ και του εφευρέτη του κύβου του Pούμπικ, είναι ένα από τα δύο κράτη, που λαμβάνουν μέρος στην έκθεση από την πρώτη διοργάνωσή της, το 1926 (μαζί με την πρ.ΕΣΣΔ)!

    Όπως επεσήμανε ο Ούγγρος πρέσβης, Τζόσεφ Τοθ, οι συμμετοχές ουγγρικών επιχειρήσεων στη ΔΕΘ έχουν αυξηθεί 450% το 2007-2010 (φτάνοντας στο ρεκόρ των 44 φέτος) και ο εκθεσιακός χώρος που καταλαμβάνουν κατά 642%! Ο κ.Τοθ μετέφερε την επιθυμία της ουγγρικής κυβέρνησης για ενίσχυση των διμερών εμπορικών συναλλαγών, που αν και βρίσκονταν σε καλή πορεία -έχοντας φτάσει το μισό δισ. ευρώ πριν το 2008- σημείωσαν την τελευταία διετία κάμψη, λόγω και της κρίσης.

    Σημείωσε ότι οι ελληνικές επενδύσεις στην Ουγγαρία ανέρχονται σε 500 εκατ. ευρώ, ενώ 300.000 Ούγγροι τουρίστες επισκέπτονται κάθε χρόνο την Ελλάδα και 100.000 Ελληνες την Ουγγαρία.

    Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το επιχειρηματικό φόρουμ Ελλάδας-Ουγγαρίας στο πλαίσιο της ΔΕΘ, καθώς και η ημερίδα του υπουργείου Οικονομίας για την Αειφόρο Ανάπτυξη και την Καινοτομική και Πράσινη Επιχειρηματικότητα στη Β.Ελλάδα (13/9).

    Μέγας χορηγός της φετινής ΔΕΘ είναι για δέκατη χρονιά ο ΟΠΑΠ. Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από τα τυχερά παιχνίδια, που θα παιχτούν στη διάρκεια της έκθεσης (υπολογίζεται ότι θα φτάσουν τα 50.000 ευρώ), θα διατεθούν από τον ΟΠΑΠ στο κέντρο Εκπαίδευσης Ατόμων με Αναπηρία Ν.Καβάλας.

    10+1 θεματικά αφιερώματα

    Τα 11 θεματικά αφιερώματα της φετινής ΔΕΘ είναι τα εξής: "Ελλάδα των εθνών" (περίπτερο 12, με προβολή τοπικών παραδοσιακών προϊόντων), «Nέος Eπιχειρηματίας και Hμέρες Franchise» (17-19 Σεπτεμβρίου, με χρήσιμες πληροφορίες για την αγορά δικαιόχρησης, τους τρόπους χρηματοδότησης κτλ), «Bike Show & Outdoor Activities»(όλα για το ποδήλατο), «Domisis»(δομικά υλικά, πατώματα-κουφώματα, κατασκευές), «Energyland» (ενέργεια), «Modacasa» (έπιπλα-διακόσμηση), «Autoland»(αυτοκίνητα, μοτοσικλέτες, σκάφη και τροχόσπιτα, με έμφαση στα μεταχειρισμένα), «Kid & Fun»(για την ψυχαγωγία των παιδιών), «Stateland» (υπηρεσίες κρατικών οργανισμών και φορέων) και «Globalexchange»(συγκεντρώνει όλες τις συμμετοχές από το εξωτερικό και συμβάλλει στις διεθνείς συνεργασίες).

    Συναυλίες με μεγάλα ονόματα

    Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει και φέτος το αφιέρωμα της ΔΕΘ στη μουσική, το Disc Festival, που περιλαμβάνει τις εξής συναυλίες: Φ.Πλιάτσικας και Μ.Στρατής (14/9), Γλυκερία, M.Aσλανίδου, Γ.Λιανός (15/9), Eλεονώρα Zουγανέλη και Δ.Aναστασιάδης (16/9), Λ.Mαχαιρίτσας και Γ.Kότσιρας (17/9), Χ.Αλεξίου, Μ.Φριντζήλα (18/9, στο "Παλαί ντε Σπορ", με εισιτήριο 15 ευρώ) και N.Θεοδωρίδου (19/9).

    Επίσης, στη ΔΕΘ θα γίνονται προβολές και παρουσιάσεις ελληνικών και ξένων ταινιών, παρουσίαση της νέας τεχνολογίας των κινηματογράφων, promo trailers για νέες ταινίες, 3D shows κτλ.

    To πρόγραμμα του πρωθυπουργού και των πολιτικών αρχηγών

    Ο πρωθυπουργός Γιωργος Παπανδρεου θα παραστεί στην τελετή αγιασμού της ΔΕΘ το πρωί της 11ης Σεπτεμβρίου. Θα κολουθήσει συνάντηση με τις διοικήσεις των Helexpo και ΔΕΘ και επίσκεψη στους χώρους της έκθεσης. Στις 20:00 θα πραγματοποιήσει ομιλία στο συνεδριακό κέντρο Ι.Βελλίδης.

    Το μεσημέρι της Κυριακής ο κ.Παπανδρέου θα δώσει την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου .

    Ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αντώνης Σαμαράς, θα πραγματοποιήσει την ομιλία του στη ΔΕΘ στις 18 Σεπτεμβρίου.

    Στις 15 Σεπτεμβρίου θα βρεθεί στη Θεσσαλονίκη η γενική γραμματέας του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γεώργιος Καρατζαφέρης, στις 14 Σεπτεμβρίου και στις 16 Σεπτεμβρίου ο πρόεδρος του Συνασπισμού, Αλέξης Τσίπρας.

    More details on the subscriber's page of APE-MPE | Subscription request form

    [02] Αναστέλλουν τις προμήθειες

    Να διακόψουν την προμήθεια υλικών σε τρία μεγάλα νοσοκομεία της Αττικής, τον Ευαγγελισμό, το Αττικό και το Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας, αποφάσισαν οι προμηθευτές που προειδοποιούν, με ανακοίνωσή τους, ότι ενδέχεται να σταματήσουν να προμηθεύουν με υλικά και τα υπόλοιπα νοσοκομεία της χώρας, αν δεν εξοφληθούν άμεσα.

    Πριν από τρεις μήνες τα υπουργεία Υγείας και Οικονομίας είχαν προχωρήσει σε διακανονισμό του χρέους του ΕΣΥ προς τους προμηθευτές, ύψους περίπου 6 δισ. ευρώ. Όμως, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Πανελλήνιος Σύλλογος Προμηθευτών Ιατρικών Ειδών, το υπουργείο Υγείας "αθέτησε την υπόσχεση αναφορικά με τον τρόπο εξόφλησης των καθυστερημένων οφειλών των νοσοκομείων προς τις εταιρείες, μέλη του συλλόγου". Όπως τονίζουν, δεν τηρήθηκαν όσα συμφωνήθηκαν σχετικά με τον τρόπο εξόφλησης για τις οφειλές των ετών 2007, 2008 και 2009 καθώς και για την εξόφληση των χρεών του τρέχοντος έτους.

    Στην ανακοίνωσή τους επισημαίνουν, επίσης, πως "παρά τις επανειλημμένες υποσχέσεις, ότι πλέον τα τιμολόγια του 2010 θα εξοφλούνται σύμφωνα με τις διατάξεις των σχετικών νόμων, δηλαδή εντός 60 ημερών, ελάχιστα νοσοκομεία έχουν προχωρήσει σε εξόφληση των τιμολογίων του Ιανουαρίου 2010".

    More details on the subscriber's page of APE-MPE | Subscription request form

    [03] Αναδιάρθρωση στο Δημόσιο

    Η ορθολογική αναδιάρθρωση του δημοσίου τομέα με σκοπό τον περιορισμό του εύρους του, προκειμένου να διοικείται αποτελεσματικότερα και αποδοτικότερα, είναι το αντικείμενο προσχεδίου νόμου με τίτλο «Κατάργηση και συγχώνευση υπηρεσιών, οργανισμών και φορέων του Δημόσιου Τομέα» για το οποίο θα κάνει σχετική ενημέρωση της αρμόδιας κοινοβουλευτικής επιτροπής ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Ραγκούσης.

    Με τις ρυθμίσεις επιχειρείται η κατάργηση ή συγχώνευση ή η λύση και εκκαθάριση συγκεκριμένων υπηρεσιών και φορέων, σύμφωνα με απόφαση της σχετικής διυπουργικής γνωμοδοτικής επιτροπής.

    Κατά το νομοσχέδιο, στο πλαίσιο του υπουργείου Εσωτερικών καταργούνται ως νομικά πρόσωπα το Μουσείο και Βιβλιοθήκη του Εθνικού Τυπογραφείου και το Ινστιτούτο Μεταναστευτικής Πολιτικής.

    Από το υπουργείο Οικονομικών καταργούνται το Εθνικό Ταμείο Κοινωνικής Συνοχής και το Ειδικό Ταμείο Αντιμετώπισης Εκτάκτων Αναγκών.

    Από το υπουργείο Παιδείας καταργούνται η Εθνική Ακαδημία Γραμμάτων και Επιστημών και η Ιόνιος Ακαδημία.

    Από το υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων καταργούνται η Διεθνής Ικάριος Αεραθλητική Ακαδημία κι η Ένωση για την Αντισεισμική Προστασία των Κρατών - μελών του Οργανισμού για την Οικονομική Συνεργασία του Ευξείνου Πόντου.

    Από το υπουργείο Υγείας καταργούνται το Εθνικό Κέντρο Ερευνών Υγείας, το Ινστιτούτο Έρευνας και Ελέγχου Ποιότητας Υπηρεσιών Υγείας, το Κέντρο Κληρονομικών Νόσων Αίματος, το Ινστιτούτο Κοινωνικής Δημογραφίας και Έρευνας και το Εθνικό Παρατηρητήριο Ατόμων με Αναπηρίες.

    Από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης καταργούνται τα 51 Κέντρα Αγροτικής Ανάπτυξης και η Εθνική Επιτροπή Γάλακτος Ελλάδος.

    Τέλος, από το υπουργείο Προστασία του Πολίτη καταργείται το Επιστημονικό και Ερευνητικό Κέντρο Πολιτικής Προστασίας

    Τίθενται, εξάλλου, σε καθεστώς εκκαθάρισης η Δημόσια Επιχείρηση Πολεοδομίας και Στέγασης Α.Ε., το Ιχθυοκαλλιεργητικό Κέντρο Αχελώου, το Ολυμπιακό Χωριό 2004 Α.Ε. και η ΑΓΡΟΓΗ Α.Ε.

    Το τακτικό προσωπικό των υπό λύση και εκκαθάριση εταιρειών ύστερα από αίτηση, όπου εκφράζει την προτίμησή του, μεταφέρεται με την ίδια σχέση εργασίας και αξιοποιείται σε άλλους φορείς και υπηρεσίες του Δημοσίου. Από τη διάταξη εξαιρείται το προσωπικό της ΑΓΡΟΓΗΣ, του οποίου καταγγέλλονται οι συμβάσεις.

    Πέραν αυτών, συγχωνεύονται το Ινστιτούτο Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης με το Εθνικό Κέντρο Κοινωνικής Αλληλεγγύης και η Σχολή Επιμόρφωσης Υπαλλήλων υπουργείου Οικονομικών με το Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης, το Μουσείο Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης με το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης.

    Οι ανώνυμες εταιρείες «Ελληνικό Κέντρο Αργυροχρυσοχοΐας», «Ελληνικό Κέντρο Αργιλλομάζης», «ΚΕΚ ΕΛΚΕΔΕ ΕΠΕ», και «Κέντρο Ελληνικής Γούνας» συγχωνεύονται στο «ΕΛΚΕΔΕ Κέντρο Τεχνολογίας και Σχεδιασμού Α.Ε.», όπως και η Εταιρεία Διανομής Αερίου, που απορροφάται από τη Δημόσια Επιχείρηση Αερίου.

    Τέλος, καταργείται το Δ.Σ. του Οργανισμού Προβολής Ελληνικού Πολιτισμού και τη διοίκησή του θα ασκεί πλέον το ΔΣ του Ταμείου Αρχαιολογικών Πόρων και Απαλλοτριώσεων.

    More details on the subscriber's page of APE-MPE | Subscription request form

    [04] Κόντρα στην Κροατία

    Να διορθώσει το λάθος της πρεμιέρας θέλει η εθνική ομάδα στο Ζάγκρεμπ (21:30 MEGA), στο παιχνίδι κόντρα στην Κροατία, στο πλαίσιο της 2ης ημέρας του 6ου ομίλου των προκριματικών του EURO 2012. Στην πρεμιέρα της διοργάνωσης η (νέα) εθνική του Φερνάντο Σάντος «στραβοπάτησε», καθώς παραχώρησε ισοπαλία 1-1 στη Γεωργία, και θέλει τώρα το θετικό αποτέλεσμα στην κροατική πρωτεύουσα για να... ρεφάρει.

    Βέβαια, η αποστολή της εθνικής μόνο εύκολη δεν θα είναι κόντρα στο φαβορί του ομίλου, την ομάδα του Σλάβεν Μπίλιτς. Οι Κροάτες, μάλιστα, απέδειξαν τη δυναμική τους στην πρεμιέρα, κερδίζοντας άνετα, εκτός έδρας, τη Λετονία με 3-0. Στο άλλο σημαντικό ματς του ομίλου η Γεωργία θα υποδεχθεί το Ισραήλ με στόχο τη νίκη.

    Από εκεί και πέρα το αυριανό πρόγραμμα περιλαμβάνει σπουδαία παιχνίδια, όπως είναι αυτό της Ρωσίας με τη Σλοβακία, της Σερβίας με τη Σλοβενία, της Ελβετίας με την Αγγλία και της Νορβηγίας με την Πορτογαλία. Συνοπτικά το αυριανό πρόγραμμα:

    1ος όμιλος

    Τουρκία - Βέλγιο

    Αυστρία - Καζακστάν

    Γερμανία - Αζερμπαϊτζάν

    2ος όμιλος

    Ρωσία - Σλοβακία

    ΠΓΔΜ - Αρμενία

    ΕΪΡΕ - Ανδόρα

    3ος όμιλος

    Σερβία - Σλοβενία

    Ιταλία - Ν. Φαρόες

    4ος όμιλος

    Λευκορωσία - Ρουμανία

    Αλβανία - Λουξεμβούργο

    Βοσνία/Ερζεγ. - Γαλλία

    5ος όμιλος

    Σουηδία - Σαν Μαρίνο

    Ολλανδία - Φινλανδία

    Ουγγαρία - Μολδαβία

    6ος όμιλος

    Γεωργία - Ισραήλ

    Μάλτα - Λετονία

    Κροατία - ΕΛΛΑΔΑ

    7ος όμιλος

    Βουλγαρία - Μαυροβούνιο

    Ελβετία - Αγγλία

    8ος όμιλος

    Δανία - Ισλανδία

    Νορβηγία - Πορτογαλία

    9ος όμιλος

    Τσεχία - Λιθουανία

    Σκοτία - Λιχτενστάιν

    ΤΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΤΩΝ ΟΜΙΛΩΝ 1ος ΟΜΙΛΟΣ

    Αγ. Ν-Ι-Η Τερμ. Β

    1. Τουρκία 1 1-0-0 3-0 3

    2. Γερμανία 1 1-0-0 1-0 3

    3. Βέλγιο 1 0-0-1 0-1 0

    4. Καζακστάν 1 0-0-1 0-3 0

    03/09/2010 Καζακστάν - Τουρκία 0-3

    03/09/2010 Βέλγιο - Γερμανία 0-1

    08/10/2010 Καζακστάν - Βέλγιο

    08/10/2010 Αυστρία - Αζερμπαϊτζάν

    08/10/2010 Γερμανία - Τουρκία

    12/10/2010 Αζερμπαϊτζάν - Τουρκία

    12/10/2010 Καζακστάν - Γερμανία

    12/10/2010 Βέλγιο - Αυστρία

    25/03/2011 Γερμανία - Καζακστάν

    25/03/2011 Αυστρία - Βέλγιο

    29/03/2011 Τουρκία - Αυστρία

    29/03/2011 Βέλγιο - Αζερμπαϊτζάν

    03/06/2011 Αυστρία - Γερμανία

    03/06/2011 Βέλγιο - Τουρκία

    03/06/2011 Καζακστάν - Αζερμπαϊτζάν

    07/06/2011 Αζερμπαϊτζάν - Γερμανία

    02/09/2011 Γερμανία - Αυστρία

    02/09/2011 Τουρκία - Καζακστάν

    02/09/2011 Αζερμπαϊτζάν - Βέλγιο

    06/09/2011 Αυστρία - Τουρκία

    06/09/2011 Αζερμπαϊτζάν - Καζακστάν

    07/10/2011 Τουρκία - Γερμανία

    07/10/2011 Βέλγιο - Καζακστάν

    07/10/2011 Αζερμπαϊτζάν - Αυστρία

    11/10/2011 Γερμανία - Βέλγιο

    11/10/2011 Τουρκία - Αζερμπαϊτζάν

    11/10/2011 Καζακστάν - Αυστρία

    2ος ΟΜΙΛΟΣ

    Αγ. Ν-Ι-Η Τερμ. Β

    1. Ρωσία 1 1-0-0 2-0 3

    2. ΕΪΡΕ 1 1-0-0 1-0 3

    3. Σλοβακία 1 1-0-0 1-0 3

    4. Αρμενία 1 0-0-1 0-1 0

    5. Ανδόρα 1 0-0-1 0-2 0

    6. ΠΓΔΜ 1 0-0-1 0-1 0

    03/09/2010 Αρμενία - ΕΪΡΕ 0-1

    03/09/2010 Ανδόρα - Ρωσία 0-2

    03/09/2010 Σλοβακία - ΠΓΔΜ 1-0

    08/10/2010 Αρμενία - Σλοβακία

    08/10/2010 Ανδόρα - ΠΓΔΜ

    08/10/2010 ΕΪΡΕ - Ρωσία

    12/10/2010 Αρμενία - Ανδόρα

    12/10/2010 Σλοβακία - ΕΪΡΕ

    12/10/2010 ΠΓΔΜ - Ρωσία

    26/03/2011 ΕΪΡΕ - ΠΓΔΜ

    26/03/2011 Αρμενία - Ρωσία

    26/03/2011 Ανδόρα - Σλοβακία

    04/06/2011 Ρωσία - Αρμενία

    04/06/2011 Σλοβακία - Ανδόρα

    04/06/2011 ΠΓΔΜ - ΕΪΡΕ

    02/09/2011 Ρωσία - ΠΓΔΜ

    02/09/2011 ΕΪΡΕ - Σλοβακία

    02/09/2011 Ανδόρα - Αρμενία

    06/09/2011 Ρωσία - ΕΪΡΕ

    06/09/2011 Σλοβακία - Αρμενία

    06/09/2011 ΠΓΔΜ - Ανδόρα

    07/10/2011 Σλοβακία - Ρωσία

    07/10/2011 Αρμενία - ΠΓΔΜ

    07/10/2011 Ανδόρα - ΕΪΡΕ

    11/10/2011 Ρωσία - Ανδόρα

    11/10/2011 ΕΪΡΕ - Αρμενία

    11/10/2011 ΠΓΔΜ - Σλοβακία

    3ος ΟΜΙΛΟΣ

    Αγ. Ν-Ι-Η Τερμ. Β

    1. Σερβία 1 1-0-0 3-0 3

    2. Ιταλία 1 1-0-0 2-1 3

    3. Β. Ιρλανδία 1 1-0-0 1-0 3

    4. Εσθονία 2 1-0-1 3-3 3

    5. Σλοβενία 1 0-0-1 0-1 0

    6. Ν.Φαρόε 2 0-0-2 1-5 0

    11/08/2010 Εσθονία - Ν. Φαρόες 2-1

    03/09/2010 Ν. Φαρόες - Σερβία 0-3

    03/09/2010 Εσθονία - Ιταλία 1-2

    03/09/2010 Σλοβενία - Β.Ιρλανδία 0-1

    08/10/2010 Σλοβενία - Ν. Φαρόες

    08/10/2010 Σερβία - Εσθονία

    08/10/2010 Ιρλανδία - Ιταλία

    12/10/2010 Ν. Φαρόες - Ιρλανδία

    12/10/2010 Εσθονία - Σλοβενία

    12/10/2010 Ιταλία - Σερβία

    25/03/2011 Σερβία - Ιρλανδία

    25/03/2011 Σλοβενία - Ιταλία

    29/03/2011 Ιρλανδία - Σλοβενία

    29/03/2011 Εσθονία - Σερβία

    03/06/2011 Ιταλία - Εσθονία

    03/06/2011 Ν. Φαρόες - Σλοβενία

    07/06/2011 Ν. Φαρόες - Εσθονία

    10/08/2011 Ιρλανδία - Ν. Φαρόες

    02/09/2011 Ιρλανδία - Σερβία

    02/09/2011 Σλοβενία - Εσθονία

    02/09/2011 Ν. Φαρόες - Ιταλία

    06/09/2011 Ιταλία - Σλοβενία

    06/09/2011 Σερβία - Ν. Φαρόες

    06/09/2011 Εσθονία - Ιρλανδία

    07/10/2011 Σερβία - Ιταλία

    07/10/2011 Ιρλανδία - Εσθονία

    11/10/2011 Ιταλία - Ιρλανδία

    11/10/2011 Σλοβενία - Σερβία

    4ος ΟΜΙΛΟΣ

    Αγ. Ν-Ι-Η Τερμ. Β

    1. Βοσνία/Ερζεγοβίνη 1 1-0-0 3-0 3

    2. Λευκορωσία 1 1-0-0 1-0 3

    3. Αλβανία 1 0-1-0 1-1 1

    4. Ρουμανία 1 0-1-0 1-1 1

    5. Γαλλία 1 0-0-1 0-1 0

    6. Λουξεμβούργο 1 0-0-1 0-3 0

    03/09/2010 Ρουμανία - Αλβανία 1-1

    03/09/2010 Λουξεμβούργο - Βοσνία/Ερζεγοβίνη 0-3

    03/09/2010 Γαλλία - Λευκορωσία 0-1

    08/10/2010 Λουξεμβούργο - Λευκορωσία

    08/10/2010 Αλβανία - Βοσνία/Ερζεγοβίνη

    09/10/2010 Γαλλία - Ρουμανία

    12/10/2010 Λευκορωσία - Αλβανία

    12/10/2010 Γαλλία - Λουξεμβούργο

    25/03/2011 Λουξεμβούργο - Γαλλία

    26/03/2011 Βοσνία/Ερζεγ. - Ρουμανία

    26/03/2011 Αλβανία - Λευκορωσία

    29/03/2011 Ρουμανία - Λουξεμβούργο

    03/06/2011 Ρουμανία - Βοσνία/Ερζεγοβίνη

    03/06/2011 Λευκορωσία - Γαλλία

    07/06/2011 Βοσνία/Ερζεγ. - Αλβανία

    07/06/2011 Λευκορωσία - Λουξεμβούργο

    02/09/2011 Λευκορωσία - Βοσνία/Ερζεγοβίνη

    02/09/2011 Αλβανία - Γαλλία

    02/09/2011 Λουξεμβούργο - Ρουμανία

    06/09/2011 Ρουμανία - Γαλλία

    06/09/2011 Βοσνία/Ερζεγ. - Λευκορωσία

    06/09/2011 Λουξεμβούργο - Αλβανία

    07/10/2011 Γαλλία - Αλβανία

    07/10/2011 Ρουμανία - Λευκορωσία

    07/10/2011 Βοσνία/Ερζεγ. - Λουξεμβούργο

    11/10/2011 Γαλλία - Βοσνία/Ερζεγοβίνη

    11/10/2011 Αλβανία - Ρουμανία

    5ος ΟΜΙΛΟΣ

    Αγ. Ν-Ι-Η Τερμ. Β

    1. Ολλανδία 1 1-0-0 5-0 3

    2. Σουηδία 1 1-0-0 2-0 3

    3. Μολδαβία 1 1-0-0 2-0 3

    4. Φινλανδία 1 0-0-1 0-2 0

    5. Ουγγαρία 1 0-0-1 0-2 0

    6. Σαν Μαρίνο 1 0-0-1 0-5 0

    03/09/2010 Μολδαβία - Φινλανδία 2-0

    03/09/2010 Σουηδία - Ουγγαρία 2-0

    03/09/2010 Σαν Μαρίνο - Ολλανδία 0-5

    08/10/2010 Ουγγαρία - Σαν Μαρίνο

    08/10/2010 Μολδαβία - Ολλανδία

    12/10/2010 Φινλανδία - Ουγγαρία

    12/10/2010 Ολλανδία - Σουηδία

    12/10/2010 Σαν Μαρίνο - Μολδαβία

    17/11/2010 Φινλανδία - Σαν Μαρίνο

    25/03/2011 Ουγγαρία - Ολλανδία

    29/03/2011 Ολλανδία - Ουγγαρία

    29/03/2011 Σουηδία - Μολδαβία

    03/06/2011 Μολδαβία - Σουηδία

    03/06/2011 Σαν Μαρίνο - Φινλανδία

    07/06/2011 Σουηδία - Φινλανδία

    07/06/2011 Σαν Μαρίνο - Ουγγαρία

    02/09/2011 Ολλανδία - Σαν Μαρίνο

    02/09/2011 Φινλανδία - Μολδαβία

    02/09/2011 Ουγγαρία - Σουηδία

    06/09/2011 Φινλανδία - Ολλανδία

    06/09/2011 Μολδαβία - Ουγγαρία

    06/09/2011 Σαν Μαρίνο - Σουηδία

    07/10/2011 Ολλανδία - Μολδαβία

    07/10/2011 Φινλανδία - Σουηδία

    11/10/2011 Σουηδία - Ολλανδία

    11/10/2011 Ουγγαρία - Φινλανδία

    11/10/2011 Μολδαβία - Σαν Μαρίνο

    6ος ΟΜΙΛΟΣ

    Αγ. Ν-Ι-Η Τερμ. Β

    1. Κροατία 1 1-0-0 3-0 3

    2. Ισραήλ 1 1-0-0 3-1 3

    3. Γεωργία 1 0-1-0 1-1 1

    4. ΕΛΛΑΔΑ 1 0-1-0 1-1 1

    5. Μάλτα 1 0-0-1 1-3 0

    6. Λετονία 1 0-0-1 0-3 0

    02/09/2010 Ισραήλ - Μάλτα 3-1

    03/09/2010 Λετονία - Κροατία 0-3

    03/09/2010 ΕΛΛΑΔΑ - Γεωργία 1-1

    08/10/2010 Γεωργία - Μάλτα

    08/10/2010 ΕΛΛΑΔΑ - Λετονία

    09/10/2010 Ισραήλ - Κροατία

    12/10/2010 Λετονία - Γεωργία

    12/10/2010 ΕΛΛΑΔΑ - Ισραήλ

    17/11/2010 Κροατία - Μάλτα

    26/03/2011 Ισραήλ - Λετονία

    26/03/2011 Γεωργία - Κροατία

    26/03/2011 Μάλτα - ΕΛΛΑΔΑ

    29/03/2011 Ισραήλ - Γεωργία

    04/06/2011 Κροατία - Γεωργία

    04/06/2011 ΕΛΛΑΔΑ - Μάλτα

    04/06/2011 Λετονία - Ισραήλ

    02/09/2011 Ισραήλ - ΕΛΛΑΔΑ

    02/09/2011 Γεωργία - Λετονία

    02/09/2011 Μάλτα - Κροατία

    06/09/2011 Κροατία - Ισραήλ

    06/09/2011 Λετονία - ΕΛΛΑΔΑ

    06/09/2011 Μάλτα - Γεωργία

    07/10/2011 ΕΛΛΑΔΑ - Κροατία

    07/10/2011 Λετονία - Μάλτα

    11/10/2011 Κροατία - Λετονία

    11/10/2011 Γεωργία - ΕΛΛΑΔΑ

    11/10/2011 Μάλτα - Ισραήλ

    7ος ΟΜΙΛΟΣ

    Αγ. Ν-Ι-Η Τερμ. Β

    1. Αγγλία 1 1-0-0 4-0 3

    2. Μαυροβούνιο 1 1-0-0 1-0 3

    3. Ουαλία 1 0-0-1 0-1 0

    4. Βουλγαρία 1 0-0-1 0-4 0

    03/09/2010 Μαυροβούνιο - Ουαλία 1-0

    03/09/2010 Αγγλία - Βουλγαρία 4-0

    08/10/2010 Ουαλία - Βουλγαρία

    08/10/2010 Μαυροβούνιο - Ελβετία

    12/10/2010 Ελβετία - Ουαλία

    12/10/2010 Αγγλία - Μαυροβούνιο

    26/03/2011 Βουλγαρία - Ελβετία

    26/03/2011 Ουαλία - Αγγλία

    04/06/2011 Αγγλία - Ελβετία

    04/06/2011 Μαυροβούνιο - Βουλγαρία

    02/09/2011 Βουλγαρία - Αγγλία

    02/09/2011 Ουαλία - Μαυροβούνιο

    06/09/2011 Αγγλία - Ουαλία

    06/09/2011 Ελβετία - Βουλγαρία

    07/10/2011 Ουαλία - Ελβετία

    07/10/2011 Μαυροβούνιο - Αγγλία

    11/10/2011 Ελβετία - Μαυροβούνιο

    11/10/2011 Βουλγαρία - Ουαλία

    8ος ΟΜΙΛΟΣ

    Αγ. Ν-Ι-Η Τερμ. Β

    1. Νορβηγία 1 1-0-0 2-1 3

    2. Κύπρος 1 0-1-0 4-4 1

    3. Πορτογαλία 1 0-1-0 4-4 1

    4. Ισλανδία 1 0-0-1 1-2 0

    03/09/2010 Ισλανδία - Νορβηγία 1-2

    03/09/2010 Πορτογαλία - Κύπρος 4-4

    08/10/2010 Κύπρος - Νορβηγία

    08/10/2010 Πορτογαλία - Δανία

    12/10/2010 Ισλανδία - Πορτογαλία

    12/10/2010 Δανία - Κύπρος

    26/03/2011 Νορβηγία - Δανία

    26/03/2011 Κύπρος - Ισλανδία

    04/06/2011 Πορτογαλία - Νορβηγία

    04/06/2011 Ισλανδία - Δανία

    02/09/2011 Νορβηγία - Ισλανδία

    02/09/2011 Κύπρος - Πορτογαλία

    06/09/2011 Ισλανδία - Κύπρος

    06/09/2011 Δανία - Νορβηγία

    07/10/2011 Πορτογαλία - Ισλανδία

    07/10/2011 Κύπρος - Δανία

    11/10/2011 Νορβηγία - Κύπρος

    11/10/2011 Δανία - Πορτογαλία

    9ος ΟΜΙΛΟΣ

    Αγ. Ν-Ι-Η Τερμ. Β

    1. Ισπανία 1 1-0-0 4-0 3

    2. Σκοτία 1 0-1-0 0-0 1

    3. Λιθουανία 1 0-1-0 0-0 1

    4. Λιχτενστάιν 1 0-0-1 0-4 0

    03/09/2010 Λιθουανία - Σκοτία 0-0

    03/09/2010 Λιχτενστάιν - Ισπανία 0-4

    08/10/2010 Ισπανία - Λιθουανία

    08/10/2010 Τσεχία - Σκοτία

    12/10/2010 Λιχτενστάιν - Τσεχία

    12/10/2010 Σκοτία - Ισπανία

    25/03/2011 Ισπανία - Τσεχία

    29/03/2011 Τσεχία - Λιχτενστάιν

    29/03/2011 Λιθουανία - Ισπανία

    03/06/2011 Λιχτενστάιν - Λιθουανία

    02/09/2011 Λιθουανία - Λιχτενστάιν

    03/09/2011 Σκοτία - Τσεχία

    06/09/2011 Ισπανία - Λιχτενστάιν

    06/09/2011 Σκοτία - Λιθουανία

    07/10/2011 Τσεχία - Ισπανία

    08/10/2011 Λιχτενστάιν - Σκοτία

    11/10/2011 Ισπανία - Σκοτία

    11/10/2011 Λιθουανία - Τσεχία

    More details on the subscriber's page of APE-MPE | Subscription request form


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Tuesday, 7 September 2010 - 8:30:32 UTC