Read the Latest International Press Articles on the Cyprus Problem Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 18 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

The Hellenic Radio (ERA): News in Greek, 10-12-16

The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Hellenic Radio (ERA) <www.ert.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Δηλώσεις Σαμαρά μετά τη Σύνοδο του ΕΛΚ
  • [02] Βουλή: Ν/σ για την βελτίωση της απονομής δικαιοσύνης
  • [03] Χάος στην Γερμανία από τις έντονες χιονοπτώσεις
  • [04] YΠΑΑ: Στα 1,59 λεπτά ανά λίτρο η μέση λιανική τιμή της αμόλυβδης
  • [05] Κλειστά την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου τα σχολεία σε όλη τη Δυτική Μακεδονία
  • [06] Ενέκρινε το ΔΝΤ δάνειο 22,5 δισ.ευρώ προς το Δουβλίνο

    [01] Δηλώσεις Σαμαρά μετά τη Σύνοδο του ΕΛΚ

    Πεμπτη, 16 12 2010 22:09

    Επιβεβλημένη χαρακτήρισε την επιμήκυνση αποπληρωμής των δανείων ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς από τις Βρυξέλλες ο οποίος είχε την ευκαιρία να συζητήσει τις τρέχουσες εξελίξεις, τόσο στην συνάντησή του με τον πρόεδρο του Eurogroup Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, όσο και στη Σύνοδο Κορυφής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος με τους άλλους Ευρωπαίους ηγέτες. Ο πρόεδρος της ΝΔ τάχθηκε κατά της συμμετοχής ιδιωτών στο μόνιμο μηχανισμό στήριξης.

    Μετά πέρας των εργασιών της Συνόδου, ο κ. Σαμαράς έκανε την ακόλουθη δήλωση:

    «Οι ημέρες για την Ευρώπη και την Ελλάδα είναι κρίσιμες», δήλωσε την Πέμπτη από τις Βρυξέλλες ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος είχε την ευκαιρία να συζητήσει τις τρέχουσες εξελίξεις, τόσο στην συνάντησή του με τον Πρόεδρο του Eurogroup Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, όσο και στη Σύνοδο Κορυφής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος με τους άλλους Ευρωπαίους ηγέτες. Σε δηλώσεις του, ο κ. Σαμάρας είπε ότι συνεχάρη «τον φίλο κ. Γιούνκερ, τόσο γιατί εκφράζει με συνέπεια την ανάγκη αλληλεγγύης και συνοχής στην Ευρώπη, όσο και γιατί με την πρότασή του για την έκδοση ευρωομόλογων προσφέρει λύση για έξοδο από την κρίση με ανάπτυξη και ασφάλεια».

    Για την οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα, ο πρόεδρος της ΝΔ τόνισε τη συνεχιζόμενη ανησυχία του για την κοινωνική συνοχή επισημαίνοντας πως το Μνημόνιο οδηγεί σε αύξηση του χρέους που ανατροφοδοτεί το έλλειμμα, δημιουργώντας έτσι μεγάλες κοινωνικές αντιδράσεις. Ο κ. Σαμαράς μετέφερε στον κ. Γιούνκερ την άποψη ότι δεν μπορεί να δεχθεί πολιτικές που οδηγούν στην οικονομική, και κατά συνέπεια, στην κοινωνική εξαθλίωση τον Ελληνικό λαό. «Εδώ και μήνες ζητώ συγκεκριμένα μέτρα για την αποφυγή βαθιάς ύφεσης, μέτρα για τα οποία η Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ κάνει ότι δεν ακούει», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Σαμαράς.

    Στη συνέχεια, ο πρόεδρος της ΝΔ σημείωσε ότι η επιμήκυνση της αποπληρωμής του χρέους του Μνημονίου, είναι επιβεβλημένη, διότι η αρχική πρόβλεψη της Σύμβασης ήταν μη ρεαλιστική. Όμως, όπως τόνισε, πιθανοί επιπλέον όροι θα δυσχεράνουν την προσπάθεια της χώρας για μείωση του ελλείμματος. Ο κ. Σαμαράς είπε ακόμη ότι είχε την ευκαιρία να αναπτύξει τους προβληματισμούς του για την ανάγκη αναπτυξιακών δράσεων στην Ευρωπαϊκή Ένωση, πέραν των προσπαθειών δημοσιονομικής πειθαρχίας.

    Σε ένα διεθνές περιβάλλον όπου οι αναπτυσσόμενες αγορές αναπτύσσονται ταχύτατα, πρέπει να προφυλάξουμε, σε βάθος χρόνου, τη θέση της Ευρωζώνης στην παγκόσμια οικονομία, τόνισε.

    Ο ευρωπαϊκός προϋπολογισμός πρέπει να ενισχυθεί, ώστε να λειτουργεί ως αντίβαρο σε δύσκολες στιγμές ύφεσης. Ο πρόεδρος της ΝΔ αναφέρθηκε επίσης στον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Στήριξης, ο οποίος, όπως υπογράμμισε, θα πρέπει να αποκλείει ρυθμίσεις, που θα ρίχνουν έξω από τις διεθνείς χρηματαγορές τις ασθενέστερες οικονομικά χώρες, όπως η Ελλάδα, τόνισε ο κ. Σαμαράς.

    Ο κ. Σαμαράς είπε ακόμη στον κ. Γιούνκερ ότι συντάσσεται με τη δική του άποψη για την ανάγκη έκδοσης ευρωομολόγων, ώστε να εκμεταλλευθούμε το τεράστιο εκτόπισμα ολόκληρης της Ευρωζώνης, προς όφελος όλων μας.

    Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΝΔ, τα ευρωομόλογα θα επιτρέψουν στην Ελλάδα να δανείζεται σίγουρα και φθηνά. Ειδικότερα, είπε ότι στήριξε την έκδοση, σε πρώτη φάση, ευρωπαϊκών ομολόγων έργων, ώστε να χρηματοδοτηθούν μεγάλα έργα υποδομής, τα οποία θα συμβάλουν στην ανάπτυξη. Χωρίς δράσεις ανάπτυξης, θα συνεχισθεί ο κατήφορος και η κρίση, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά σε όλη τη Ευρώπη, υπογράμμισε.

    Οι λύσεις, λοιπόν, αυτές είναι στο τραπέζι, πρόσθεσε ο κ. Σαμαράς ο οποίος εξέφρασε την ελπίδα να επικρατήσει τελικά το πολιτικό στοιχείο της Ενωμένης Ευρώπης, και όχι η στενόμυαλη λογιστική λογική, που οδηγεί στην Ευρώπη των πολλών ταχυτήτων.

    Δηλώσεις Γ. Πεταλωτή για όσα ανέφερε ο Αντ. Σαμαράς μετά τη συνεδρίαση του ΕΛΚ

    Ο κ. Σαμαράς επιμένει στη διαστρέβλωση της πραγματικότητας, τονίζει ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής σε απάντησή του στις δηλώσεις του προέδρου της ΝΔ στις Βρυξέλλες, μετά τη συνεδρίαση του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος.

    «Ο κ. Σαμαράς, ακόμη και στη Σύνοδο Κορυφής του ΕΛΚ και μπροστά σε συμμετέχοντες που γνωρίζουν πολύ καλά την τεράστια ευθύνη της κυβέρνησης της Ν.Δ. για την κρίση στην Ελλάδα, επέμεινε στη διαστρέβλωση της πραγματικότητας. Όταν είναι σαφές ότι η αναγκαιότητα του Μνημονίου είναι αποτέλεσμα της δικής τους κυβερνητικής πολιτικής, όπως και η "οικονομική και κοινωνική εξαθλίωση" που όψιμα ανακάλυψε ο κ. Σαμαράς» αναφέρει ο κ. Πεταλωτής που συμπληρώνει: «Ελπίζουμε λοιπόν, ότι έστω και τώρα η ΝΔ θα αποκτήσει άποψη και αξιόπιστες προτάσεις για την υπέρβαση της κρίσης».

    ΠΗΓΕΣ: ΝΕΤ,ΑΠΕ/ΜΠΕ

    Σχετική είδηση: Στη Σύνοδο Κορυφής του ΕΛΚ ο Α. Σαμαράς

    Είδηση: 52639

    [02] Βουλή: Ν/σ για την βελτίωση της απονομής δικαιοσύνης

    Πεμπτη, 16 12 2010 23:05

    Υπερψηφίστηκε επί της αρχής, στην Ολομέλεια της Βουλής, το νομοσχέδιο για τον εξορθολογισμό και βελτίωση της απονομής δικαιοσύνης. Υπέρ της αρχής του νομοσχεδίου, τάχθηκαν επίσης η ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ, παρά τις επιμέρους ενστάσεις για επιμέρους άρθρα, που αφορούν την ποινική συνδιαλλαγή και τις ποινές για την διακίνηση λαθρομεταναστών (ΝΔ), ή τις προβλέψεις για επιτάχυνση απονομής δικαιοσύνης (ΣΥΡΙΖΑ). Το νομοσχέδιο τροποποιεί αρκετές διατάξεις του ποινικού κώδικα, επανακαθορίζοντας όρους και προϋποθέσεις για μετατροπή μιας ποινής σε χρηματική, και της χρηματικής ποινής σε κοινωφελή εργασία, αναθεωρεί την υπό όρους απόλυση, καταργεί την φυλάκιση για λόγους αδυναμίας πληρωμής των δικαστικών εξόδων, δίνει την δυνατότητα υπό προϋποθέσεις, για έκτιση ποινής φυλάκισης κατ' οίκον, για όσους φυλακισμένους έχουν υπερβεί την ηλικία των 75 ετών, απαγορεύει την τρίτη αναβολή μιας δίκης, εισάγεται και στο ελληνικό δίκαιο η δυνατότητα «ποινικής συνδιαλλαγής» μεταξύ των διαδίκων, ενώ μετατρέπονται εκ νέου ορισμένα αδικήματα που σχετίζονταν με την παράνομη διακίνηση μεταναστών, από κακουργήματα σε πλημμελήματα.

    Η εισαγωγή της ποινικής συνδιαλλαγής, συνάντησε την καχυποψία της Νέας Δημοκρατίας, του ΛΑΟΣ και του ΚΚΕ, ενώ οι διατάξεις για την λαθρομετανάστευση, προκάλεσαν την εναντίωση του ΛΑΟΣ (Πλεύρης, Βορίδης, Καρατζαφέρης), το οποίο ανακοίνωσε πως θα ζητήσει ονομαστική ψηφοφορία, κατά την αυριανή, επί των άρθρων συζήτηση.

    ΣΥΡΙΖΑ-ΚΚΕ

    Συμφώνησε στο μεγαλύτερο μέρος του νομοσχεδίου, διαφώνησε ωστόσο (μαζί και με το ΚΚΕ ), τόσο σε διατάξεις που απαλύνουν την τιμωρία ορισμένων παραβιάσεων της εργατικής νομοθεσίας, όσο και στη λογική του «ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσαμε», την οποία διέκρινε σε διατάξεις που αφορούν την επιτάχυνση απονομής δικαιοσύνης (π.χ. ολοκλήρωση της προανάκρισης εντός τριών μηνών, μείωση του χρόνου της προκαταρκτικής εξέτασης κλπ.).

    Το ΚΚΕ (Αντ. Σκυλλάκος) παρατήρησε πως οι αλλαγές που επιφέρει το νομοσχέδιο στον ποινικό κώδικα, δίνοντας προτεραιότητα για τα ελαφρά αδικήματα στις «εναλλακτικές ποινές» (κοινωνική εργασία κλπ.), έχει ως μόνο στόχο την αποσυμφόρηση των φυλακών, και όχι την πρόληψη του εγκλήματος, τον σωφρονισμό ή την κοινωνική επανένταξη. Στα παραπάνω, αξίζει να αναφερθεί και το σχόλιο του Χ. Μαρκογιαννάκη (ανεξάρτητος), πως η έκτιση του καταδικασθέντος, ποινής εργασίας προς όφελος του παθόντα, στο πλαίσιο της ποινικής συνδιαλλαγής, «είναι διάταξη που θυμίζει δουλεία».

    Δημοκρατική Αριστερά

    Ο Νίκος Τσούκαλης (ανεξάρτητος, μέλος της «Δημοκρατικής Αριστεράς»), δήλωσε πως υπερψηφίζει όλα τα άρθρα, πλην εκείνου που αφορά τις αναβολές, το οποίο έκρινε ανεφάρμοστο, λόγω του φόρτου των πινακίων.

    Για την μετατροπή ορισμένων από τα αδικήματα που σχετίζονταν με την διακίνηση λαθρομεταναστών, από κακουργήματα σε πλημμελήματα, ο κος Καστανίδης διευκρίνισε πως αυτό αποτελεί αίτημα των εισαγγελέων, οι οποίοι έχουν διαμηνύσει επισήμως στην κυβέρνηση, πως λόγω φόρτου εκδίκασης των υποθέσεων κακουργημάτων, και με δεδομένη την μη ύπαρξη αυτόφωρης εκδίκασής τους, οι κατηγορούμενοι συχνά αποφυλακίζονται στο 18μηνο, χωρίς να έχουν δικαστεί. Ο κος Καστανίδης, ανακοίνωσε επ' αυτού και αλλαγή των αρχικώς προβλεπομένων στο νομοσχέδιο ποινών, επί το αυστηρότερο - φυλάκιση τουλάχιστον δύο ετών και χρηματική ποινή τουλάχιστον 30.000 ευρώ για κάθε μεταφερόμενο πρόσωπο, κάθειρξη και χρηματική ποινή τουλάχιστον 50.000 για κατ' επάγγελμα διακίνηση, ή για διακίνηση από δημοσίους υπαλλήλους ή ταξιδιωτικούς πράκτορες, κάθειρξη και χρηματική ποινή τουλάχιστον 100.000 ευρώ για κάθε μεταφερόμενο, σε περίπτωση που από την πράξη μπορεί να προκύψει κίνδυνος για άνθρωπο και κάθειρξη τουλάχιστον δέκα ετών και 500.000 ευρώ χρηματική ποινή για κάθε μεταφερόμενο πρόσωπο, εάν προήλθε θάνατος.

    ΝΔ για τις αλλαγές Καστανίδη

    Υποστήριξε πως παρά την βελτίωση των αρχικών προβλέψεων, η μετατροπή των συγκεκριμένων κακουργημάτων σε πλημμελήματα, «εκπέμπει λάθος στίγμα, ενθαρρύνοντας αυτή τη συγκεκριμένου τύπου εγκληματική δραστηριότητα και όχι αποθαρρύνοντάς την».

    ΛΑΟΣ

    Αντίθετος στη φιλοσοφία της συγκεκριμένης ρύθμισης, και ο ΛΑΟΣ, με τον Θ. Πλεύρη να επιμένει στον «αυστηρά κακουργηματικό χαρακτήρα των ποινών»: «Ας μπούνε σε άμεση προτεραιότητα, για να μην υπάρχουν τα προβλήματα που λένε οι εισαγγελείς ότι δεν προλαβαίνουν να τις διεκπεραιώσουν. Αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να δώσουμε μήνυμα, ότι κάνουμε έστω και μία μικρή έκπτωση».

    ΠΗΓΕΣ: ΑΠΕ/ΜΠΕ

    Είδηση: 52644

    [03] Χάος στην Γερμανία από τις έντονες χιονοπτώσεις

    Πεμπτη, 16 12 2010 22:54

    Χάος προκλήθηκε και πάλι στην Γερμανία όπου σημειώθηκαν νέες χιονοπτώσεις και δύο άτομα έχασαν την ζωή τους σε δυστύχημα εξαιτίας του ψύχους. Ισχυρές χιονοπτώσεις και χιονόνερο αναμένονται στην βόρεια Γερμανία, σύμφωνα με τις μετεωρολογικές υπηρεσίες DWD στο Όφενμπαχ. Σε αρκετές περιοχές όπως το Σλέσβιγκ- Χόλσταϊν, ένα τμήμα της Κάτω Σαξονίας, της Ρηνανίας- Παλατινάτου, καθώς και στην πόλη του Αμβούργου, τα σχολεία έμειναν κλειστά λόγω του χιονιού.

    Πολλά τμήματα των εθνικών οδών έκλεισαν στα ανατολικά της χώρας, ενώ αρκετά αεροδρόμια όπως της Στρουτγάρδης, ετοιμάζονται να ανακοινώσουν καθυστερήσεις στις πτήσεις. Ωστόσο, το αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης λειτουργεί κανονικά. Δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, την Τετάρτη στη Βαυαρία, όταν ο οδηγός ενός πούλμαν έχασε τον έλεγχο του οχήματός εξαιτίας του χιονιού στον δρόμο, παρασύροντας τους. Από το τέλος του Νοεμβρίου, ολόκληρη η Γερμανία έχει σχεδόν καλυφθεί από χιόνι.

    ΠΗΓΕΣ: ΑΠΕ/ΜΠΕ,ΓΑΛΛΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ

    Είδηση: 52642

    [04] YΠΑΑ: Στα 1,59 λεπτά ανά λίτρο η μέση λιανική τιμή της αμόλυβδης

    Πεμπτη, 16 12 2010 22:49

    H μέση λιανική τιμή της αμόλυβδης την Πέμπτη διαμορφώθηκε στα 1,59 λεπτά ανά λίτρο, με ελάχιστη τιμή το 1,47 λεπτά ανά λίτρο, σύμφωνα με τα στοιχεία του Παρατηρητήριου Τιμών Υγρών Καυσίμων, και η αύξηση αυτή όπως σημειώνει σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, αντιστοιχεί στην αύξηση των τιμών διυλιστηρίου. Σύμφωνα με το υπουργείο, το τελευταίο τρίμηνο, παρατηρήθηκε αύξηση στις τιμές διυλιστηρίου κατά 18%. Συγκεκριμένα, η τιμή διυλιστηρίου της αμόλυβδης βενζίνης από 41,7 λεπτά στις 24/9/2010 έφτασε τα 49,2 λεπτά το λίτρο στις 16/12/2010, μία επιβάρυνση 7,5 λεπτών ανά λίτρο.

    Η τιμή βάσης των πετρελαϊκών προϊόντων καθορίζεται χρηματιστηριακά κάθε μέρα από τις πράξεις αγοράς και πώλησης προϊόντων και συμβολαίων. Ως εκ τούτου, η εκάστοτε τιμή πώλησης του Διυλιστηρίου καθορίζεται με βάση τις διεθνείς τιμές και τη συναλλαγματική ισοτιμία ευρώ δολαρίου.

    Η πορεία της λιανικής τιμής των καυσίμων διαμορφώνεται από την πορεία της διεθνούς τιμής του αντίστοιχου προϊόντος δηλαδή από παράγοντες εκτός αρμοδιότητας παρακολούθησης της ελληνικής αγοράς.

    Το υπουργείο προτρέπει τους καταναλωτές να ενημερώνονται μέσα από το διαδικτυακό τόπο www.fuelprices.gr (Παρατηρητήριο Τιμών Υγρών Καυσίμων) για τις λιανικές τιμές που διατίθενται στα πρατήρια υγρών καυσίμων προκειμένου να προμηθεύονται καύσιμα στις πιο συμφέρουσες τιμές.

    Είδηση: 52641

    [05] Κλειστά την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου τα σχολεία σε όλη τη Δυτική Μακεδονία

    Πεμπτη, 16 12 2010 19:56

    Στο «ψυγείο» μπήκε από χθες η Δυτική Μακεδονίας, καθώς οι θερμοκρασίες που επικράτησαν όλη την ημέρα ήταν κάτω από το μηδέν. Έτσι σε συνδυασμό με την τελευταία χιονόπτωση την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2010 τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης των νομών: Κοζάνης, Γρεβενών, Καστοριάς και Φλώρινας θα παραμείνουν κλειστά. η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας συμβουλεύει τους οδηγούς, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί - κυρίως τις νυχτερινές και πρωινές ώρες - καθώς λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών θα υπάρχει παγετός σε αρκετά σημεία του οδικού δικτύου, ενώ συνιστά να έχουν μαζί τους αντιολισθητικές αλυσίδες και να περιορίσουν τις κινήσεις τους στις απολύτως απαραίτητες.

    Τα προβλήματα πλέον εντοπίζονται κυρίως στο ορεινό επαρχιακό δίκτυο της Δυτικής Μακεδονίας, όπου οι αντιολισθητικές αλυσίδες είναι απαραίτητες τις βραδινές και τις πρωινές ώρες λόγω του παγετού. Με ανακοίνωσή της

    ΕΡΑ ΚΟΖΑΝΗΣ: Μάκης Νασιάδης- Περικλής Καραφυλλίδης

    Είδηση: 52637

    [06] Ενέκρινε το ΔΝΤ δάνειο 22,5 δισ.ευρώ προς το Δουβλίνο

    Πεμπτη, 16 12 2010 23:45

    Εγκρίθηκε στην Ουάσινγκτον την Πέμπτη από το ΔΝΤ η δανειακή σύμβαση των 22,5 δισ.ευρώ προς το Δουβλίνο. Η συμφωνία από το ΔΣ του ΔΝΤ αυτής της σύμβασης έγινε ένα μόλις 24ωρο μετά την έγκριση από το ιρλανδικό κοινοβούλιο με ισχνή πλειοψηφία της συμφωνίας για "άμεση παροχή εξωτερικής οικονομικής βοήθειας", ταυτοχρόνως, "από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, την ΕΕ και το ΔΝΤ".

    Τα κόμματα της σημερινής αντιπολίτευσης--στην Ιρλανδία στις αρχές του '11 θα γίνουν 'πρόωρες' βουλευτικές εκλογές--έχουν καταστήσει σαφές ότι "θα επαναδιαπραγματευτούν τη συμφωνία", ερχόμενα στην εξουσία.

    Το ΔΝΤ ανέφερε σήμερα γραπτώς, από την πλευρά του, ότι "θα είναι πρόθυμο να γίνει μία επαναδιαπραγμάτευση" μετά τις ανωτέρω εκλογές.

    Το Δουβλίνο ωθήθηκε να συνάψει τη συμφωνία, όταν προέκυψε ένα δημόσιο έλλειμμα στο ύψος του 32% του ΑΕΠ του--με χρήματα του φορολογούμενου σώθηκαν πολλές ιρλανδικές εμπορικές τράπεζες από την χρεοκοπία.

    Συνολικά, στο πλαίσιο της οικονομικής εξωτερικής βοήθειας, το Δουβλίνο θα δανειοδοτηθεί με 85 δισεκατομμύρια ευρώ.

    ΠΗΓΕΣ: ΑΠΕ/ΜΠΕ,REUTERS

    Είδηση: 52645


    The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    eragr2html v1.00 run on Thursday, 16 December 2010 - 21:58:29 UTC