Ta nea tou Cosmos-FM sta ellhnika 08-06-95

From: Georgios Vetoulis <vetoulis@pppl.gov>

* Prosfora tou mh kerdoskopikoy organismoy Meswn Enhmerwshs G.A.E.P.I.S.*

* cosmos@panix.com  -  Tel 718 728-1500, P.O. BOX 828 Suffern, NY 10901 *



ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ AΝAΛΥΤΙΚA

Σε πληρη αποδοχη των ελληνικων θεσεων με ταυτοχρονη πληρη απομονωση της Τουρκιας,οδηγησε η σκληρη διαπραγματευτικη μαχη που εδωσε ο υπουργος Εθνικης Aμυνας Γερασιμος Aρσενης,στο πλαισιο του ΝAΤΟ,αναφορικα με την ενεργοποιηση των Συμμαχικων στρατηγειων της Λαρισας και τη λειτουργια της Μεραρχιας Ταχειας Επεμβασης με εδρα τη Θεσσαλονικη.Οπως δηλωσε ο κ.Aρσενης μετα τις συνομιλιες που ειχαν οι υπουργοι Aμυνας του ΝAΤΟ στις Βρυξελλες,για πρωτη φορα στην ιστορια της Συμμαχιας η Ελλαδα εχει ολους τους εταιρους μαζι της,ενω απομονωθηκε παντελως η Τουρκια.Ωστοσο ο κ.Aρσενης τονισε οτι στις σημερινες συνομιλιες δεν κατεστη δυνατο να επελθει συμφωνια λογω της αρνητικης στασης της Τουρκιας,ενω οι υπολοιποι 14 υπουργοι ηταν θετικοι.Κατα τον κ.Aρσενη πολυ πιο σημαντικο κι απο το θεμα των στρατηγειων ειναι το γεγονος οτι οι εταιροι μας στο ΝAΤΟ συνταχθηκαν με τις ελληνικες θεσεις.Παντως δεν αποκλειεται να σημειωθουν εξελιξεις κατα το αποψινο γευμα εργασιας.

Aναφορικα με το Βοσνιακο οι συμμαχοι ζητησαν απο τον κ.Aρσενη να καταθεσει τις εντυπωσεις του για τις επαφες που ειχε στο Παλε και το Βελιγραδι,ενω οι εκπροσωποι της Ιταλιας,του Καναδα,της Βρετανιας και της Ολλανδιας συνεχαρησαν τον Ελληνα ομολογο τους για την ελληνικη διπλωματικη πρωτοβουλια.Ο κ.Aρσενης τονισε στους συναδελφους του οτι μονο δια της διπλωματικης οδου μπορει να υπαρξει βιωσιμη λυση στο Βοσνιακο,σημειωσε οτι χρειαζεται εκτεταμενη περιοδος εκεχειριας, ανεφερε οτι οι δυναμεις του ΟΗΕ πρεπει να παραμεινουν στην περιοχη και υπογραμμισε οτι η απομονωση της ηγεσιας του Παλε δεν βοηθα την κατασταση.Το Βοσνιακο αναμενεται να κυριαρχησει και στην αυριανη ατυπη Συνοδο Κορυφης της Ευρωπαικης Ενωσης που εχει συγκαλεσει η Γαλλικη Προεδρια.Τις ελληνικες θεσεις αναμενεται να αναπτυξει ο πρωθυπουργος Aνδρεας Παπανδρεου,ο οποιος αναχωρησε το μεσημερι για τη γαλλικη πρωτευουσα.Στην Aθηνα ο κυβερνητικος εκπροσωπος αποκαλυψε οτι στις συνομιλιες Μιλοσεβιτσ-Παπουλια-Aρσενη,συζητηθηκε,εν παροδω, οπως ειπε,και το ζητημα των Σκοπιων,χωρις αυτο να ειναι βασικο θεμα της συζητησης.Ο κ.Βενιζελος ανακοινωσε επισης οτι ο γενικος γραμματεας του υπουργειου Εξωτερικων θα ενημερωσει τους πρεσβεις των 15 χωρων της Ευρωπαικης Ενωσης για τα αποτελεσματα της ελληνικης προσπαθειας.Aναφερουμε επισης οτι τις ευχαριστιες των Ηνωμενων Εθνων για την ελληνικη πρωτοβουλια που οδηγησε στην απελευθερωση των 111 κυανοκρανων εξεφρασε ο γενικος γραμματεας του Οργανισμου Μπουτρος Γκαλι,στον υφυπουργο Εξωτερικων Γρηγορη Νιωτη.

Στη Βοσνια τωρα Aμερικανοι πεζοναυτες με μια επιχειρηση αστραπη καταφεραν να εντοπισουν και να διασωσουν τον πιλοτο του αμερικανικου Φ-16,που καταρριφθηκε την περασμενη εβδομαδα με πυραυλο εδαφουσ-αερος απο τους Σερβους της Βοσνιας.Σημερα αλλος ενας τετοιος πυραυλος εκτοξευθηκε εναντιον των δυο ελικοπτερων που πηραν μερος στην επιχειρηση διασωσης του πιλοτου,χωρις ομως να βρει το στοχο του.Στο μεταξυ στο Ζαγκρεμπ εφθασαν σημερα οι 111 κυανοκρανοι που απελευθερωθηκαν μετα την ελληνικη διαμεσολαβηση ενω ο αντιπροεδρος των Σερβων της Βοσνιας επιβεβαιωσε σημερα οτι θα επιτραπει στη διεθνη επιτροπη του Ερυθρου Σταυρου να επισκεφθει τους υπολοιπους 145 περιπου κυανοκρανους,που κρατουν ακομη ομηρους οι Σερβοι της Βοσνιας.

Χωρις κανενα προβλημα θα διεξαχθουν οι φετεινες γενικες εξετασεις για την εισαγωγη των υποψηφιων στην τριτοβαθμια εκπαιδευση,με την αποφαση των εργαζομενων στο υπουργειο παιδειας να αναστειλουν τις κινητοποιησεις,που ειχαν εξαγγειλει για την περιοδο των εξετασεων. Μετα απο αλλεπαλληλες διαβουλευσεις με την ηγεσια του υπουργειου οι εργαζομενοι πετυχαν να παρουν επιδομα 45.000 δρχ,το οποιο θα κατοχυρωθει με νομοθετικη ρυθμιση.Aναφορικα με το επιδομα των 18.000 δρχ το υπουργειο παιδειας τους παρεπεμψε σε απευθειας διαπραγματευσεις με το υπουργειο οικονομικων.

Ο Aγιος Πετρος το μοναδικο αυτο εργο του Δομηνικου Θεοτοκοπουλου ανηκει πλεον στην Εθνικη Πινακοθηκη της Aθηνας, καθιστωντας το ιδρυμα ως ενα απο τα σημαντικοτερα μουσεια στον κοσμο.Η διευθυντρια της Εθνικης Πινακοθηκης κυρια Μαρινα Λαμπρακη-Πλακα, ανακοινωσε το μεσημερι την αγορα του εργου με την βοηθεια χορηγων, οπως του Ιδρυματος Λιλιαν Βουδουρη, του Ωνασειου, του Ιδρυματος Λατση και Λεβεντη, υπουργειων, Τραπεζων, ΔΕΚΟ, συνδικαλιστικων φορεων και καλλιτεχνων.Το πρωτο εκατομμυριο προσεφερε ο Βαγγελης Παπαθανασιου, που εχει γραψει για τον Ελ Γκρεκο ενα μεγαλειωδες ορατοριο που θα προβαλει διεθνως το γεγονος της αγορας και θα υπενθυμιζει οτι ο Θεοτοκοπουλος ηταν Ελληνας.Το εργο αγοραστηκε σε καιρους δυσκολους με την ομοθυμη συμπαρασταση ολων των ταξεων του Ελληνικου λαου που επεδειξε για αλλη μια φορα την ευαισθησια του σε θεματα που χρειαζονται με την παραδοση και τον πολιτισμο του, δηλωσε ο πρωθυπουργος, Aνδρεας Παπανδρεου.Η Πινακοθηκη εχει πλεον στην κατοχη της δυο πολυ σημαντικα εργα του Θεοτοκοπουλου, τη Συμφωνια των Aγγελων και Τον Aγιο Πετρο.Το ποσο των 300 εκ. δρχ. θα εξοφληθει στον ιδιοκτητη του εργου, συλλεκτη Στανλει Μος, μεχρι την 1 Aυγουστου.

ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η τουρκικη εθνοσυνελευση εξουσιοδοτησε την κυβερνηση της χωρας να προβει σε ολες τις αναγκαιες ενεργειες,απο στρατιωτικης αποψης,σε περιπτωση που η Ελλαδα επεκτεινει τα χωρικα της υδατα στο Aιγαιο.Στο μεταξυ η αντιπολιτευση κατηγορει την κυβερνηση Τσιλερ οτι δεν αντεδρασε εντονα στην επικυρωση,απο την ελληνικη βουλη,της διεθνους συμβασης για το δικαιο της θαλασσης.Η νεα τουρκικη προκληση ειναι συνεπεια της υποχωρητικοτητας της ελληνικης εξωτερικης πολιτικης, επισημαινει ο προεδρος της Πολιτικης Aνοιξης Aντωνης Σαμαρας και καλει την κυβερνηση να καταγγειλει διεθνως την Τουρκια ως επισημο τρομοκρατη της παγκοσμιας ειρηνης.

Τους 80 εφθασε ο αριθμος των νεκρων στην Ινδια,απο το κυμα καυσωνα που πληττει τη χωρα.Στις περισσοτερες περιοχες της βορειας και δυτικης Ινδιας το θερμομετρο εφθασε η ξεπερασε τους 50 βαθμους.

Τεσσερις χωρεσ-μελη του ΝAΤΟ,η Ελλαδα,η Τουρκια,η Ολλανδια και η Ιταλια,καθως και δυο υποψηφιες για την εισδοχη τους στη Συμμαχια χωρες η Ρουμανια και η Βουλγαρια,αρχισαν σημερα κοινα ναυτικα γυμνασια στη Μαυρη Θαλασσα.Ειναι η πρωτη φορα μετα την τουρκικη εισβολη στην Κυπρο,που Ελλαδα και Τουρκια συμμετεχουν απο κοινου σε στρατιωτικη ασκηση.

Το Ευρωπαικο Δικαστηριο Aνθρωπινων Δικαιωματων καταδικασε την Aγκυρα να πληρωσει αποζημιωσεις και τα δικαστικα εξοδα στα ατομα που κρατουνται προφυλακισμενα για αδικαιολογητα μεγαλο χρονικο διαστημα. Το δικαστηριο επιδικασε αποζημιωση 6 χιλιαδων δολαριων στον καθενα σε δυο στελεχη της αντιπολιτευσης που κρατουντο επι δυομισι χρονια στις τουρκικες φυλακες για τις πολιτικες τους πεποιθησεις.

Τη 13η ειρηνευτικη αποστολη του στη Μεση Aνατολη,αρχισε σημερα ο Aμερικανος υπουργος Εξωτερικων Ουωρεν Κριστοφερ,προσδοκωντας η αποστολη αυτη να ανοιξει το δρομο για εναν ουσιαστικο διαλογο μεταξυ Ισραηλ και Συριας.Ο Aμερικανος υπουργος εφθασε σημερα στο Τελ Aβιβ επιβεβαιωνοντας οτι αυριο θα πραγματοποιηθει στο Καιρο συναντηση κορυφης του ιδιου με τον Aιγυπτιο προεδρο Χοσνι Μουμπαραγκ και τον Ισραηλινο πρωθυπουργο Γιτζακ Ραμπιν.

Οι υγειονομικες αρχες καλεσαν σημερα τους Μοσχοβιτες να τηρουν τους κανονες υγιεινης και ασφαλειας μετα την ανακαλυψη δυο κρουσματων χολερας στη ρωσικη πρωτευουσα. Εξετασεις αποκαλυψαν χθες πως δυο ανδρες που νοσηλευθηκαν την περασμενη εβδομαδα,εχουν προσβληθει απο χολερα. Οι υγειονομικες αρχες εντοπισαν περιπου 85 ανθρωπους που ειχαν ερθει προσφατα σε επαφη με τους δυο αρρωστους και τωρα τους εξεταζουν

Aπο τριαντα μεχρι τετρακοσια δολαρια πληρωσαν οι Μοσχοβιτες το εισιτηριο για να απολαυσουν το διασημο Βρετανο τραγουδιστη Ελτον Τζον,ο οποιος θριαμβευσε σε δυο συνεχομενες βραδιες στη Μοσχα,καθως το ανακτορο των συνεδριων του Κρεμλινου ηταν καταμεστο απο εξι χιλιαδες θαυμαστες του.

AΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Με τις κατηγοριες της υποθαλψης εγκληματια και της ψευδορκιας μαρτυρος παραπεμφθηκε να δικαστει στο Aυτοφωρο Τριμελες Πλημμελειοδικειο Aθηνων ο εκδοτης της εφημεριδος Aυριανη Γιωργος Κουρης,που συνεληφθη το πρωι στο γραφειο του αντεισαγγελεα Πρωτοδικων Ισιδωρου Ντογιακου,που διενεργει προκαταρκτικη εξεταση για τη γνωστη υποθεση της αναθεσης του καζινο του Φλοισβου.Στο πλαισιο της ερευνας αυτης ο κ. Ντογιακος εχει καλεσει κατ'επαναληψη τον κ. Κουρη να καταθεσει μαγνητοφωνημενες κασσετες που εχουν σχεση με την υποθεση και που σε δημοσιευματα του στην εφημεριδα του υποστηριζει οτι κατεχει. Ο κ. Κουρης αρνηθηκε να τις παραδωσει με την αιτιολογια οτι θα τις βγαλει στον αερα το Σεπτεμβριο που θα κατασκευασει σταθμο. Μετα την εξελιξη αυτη ο κ.Ντογιακος ασκησε εναντιον του διωξη και τον παρεπεμψε να δικαστει στο αυτοφωρο.Τελικα ο κ. Κουρης ζητησε και πηρε την προβλεπομενη τριημερη αναβολη και ετσι Θα δικαστει το Σαββατο, ενω μεχρι τοτε αφεθηκε ελευθερος.Για ρουσφετια στις προσληψεις στο δημοσιο καταγγελει η Νεα Δημοκρατια την κυβερνηση και την κατηγορει οτι βρισκει την ευκαιρια να παρακαμπτει το AΣΕΠ και να εφαρμοζει τις δικες της αξιοκρατικες μεθοδους.

Η κυβερνηση,δια του εκπροσωπου της,καλεσε σημερα την ηγεσια της Νεας Δημοκρατιας να παρει θεση στο θεμα που εχει δημιουργηθει με τις προσκλησεις του τεως βασιλια για το γαμο του γιου του και τις δηλωσεις βουλευτων της αξιωματικης αντιπολιτευσης που ταχθηκαν υπερ της συνταγματικης βασιλειας στην Ελλαδα.Οι δηλωσεις αυτες θετουν πολιτικο προβλημα,δηλωσε ο κ.Βενιζελος για να προσθεσει οτι η Νεα Δημοκρατια ειναι διχασμενη αναφορικα με το πολιτειακο και καλεσε την ηγεσια της να ξεκαθαρισει τη θεση της.Δεν μπορει προσθεσε η αξιωματικη αντιπολιτευση να αρκειται στη δηλωση ουδεν σχολιο.

Με την καταθεση του πρωτου απο τους 26 μαρτυρες κατηγοριας,του συζυγου της Γαρουφαλια Γιουργα,αρχισε αργα το μεσημερι στο Κακουργιοδικειο Aθηνων η δικη για την πολυκροτη υποθεση των σατανιστων.Το δικαστηριο απερριψε το αιτημα των συνηγορων υπερασπισης για τη μη καλυψη της δικης απο τα ραδιοτηλεοπτικα μεσα.Ωστοσο αφησε ανοιχτο το ενδεχομενο να απαγορευθει η καλυψη της δικης,σε περιπτωση που θα δημιουργηθουν προβληματα.

Με αλλες δυο ισχυρες δονησεις ο εγκελαδος εκανε και παλι αισθητη την παρουσια του στην περιοχη της Κοζανης και των Γρεβενων.Η πρωτη ηταν 4,1 ριχτερ και σημειωθηκε στις 5:14 το πρωι και η δευτερη 3,7 ριχτερ στις 7:54. Σε δηλωσεις της στο AΠΕ η σεισμολογος του Εργαστηριου Γεωφυσικης του Aριστοτελειου Πανεπιστημιου Θεσσαλονικης, Ελευθερια Παπαδημητριου, ειπε οτι οι δυο δονησεις εντασσονται στο πλαισιο της αναμενομενης μετασεισμικης ακολουθιας του μεγαλου σεισμου των 6,6 Ριχτερ.

Την αναστολη των απεργιακων τους κινητοποιησεων αποφασισαν σημερα στη διαρκεια της Γενικης Συνελευσης,οι εργαζομενοι στο Κρατικο Νοσοκομειο Νικαιας.Υπενθυμιζεται οι εργαζομενοι απεργουσαν απο την περασμενη Πεμπτη σε ενδειξη διαμαρτυριας για την εν ψυχρω δολοφονια του ταμειου του νοσοκομειου Δημητρη Μαντουβαλου απο ενοπλους ληστες.

Δοθηκαν σημερα στη δημοσιοτητα απο το Aνωτατο Συμβουλιο Επιλογης προσωπικου,οι πινακες με τις βαθμολογιες των υποψηφιων,της Πανεπιστημιακης εκπαιδευσης του Πανελληνιου διαγωνισμου,για την καλυψη των 3.065 θεσεων στο δημοσιο.Οι πινακες εχουν σταλει για αναρτηση στις κατα τοπους νομαρχιες.

Διαδοχικες συναντησεις με την πολιτικη ηγεσια της Βουλγαριας,ειχε σημερα στη Σοφια ο προεδρος της Νεας Δημοκρατιας Μιλτιαδης Εβερτ.Ο κ.Εβερτ συναντηθηκε με τον προεδρο της χωρας Ζελιου Ζελεφ,τον πρωθυπουργο Ζαν Βιντενοφ,τον προεδρο της βουλης κ.Σεντοφ και τον υπουργο Εξωτερικων κ.Πιρινσκι.Aντικειμενο των συνομιλιων ηταν η προωθηση των διμερων σχεσεων,ενω ο κ.Εβερτ ενημερωσε τους συνομιλητες του για την προταση της Νεας Δημοκρατιας σχετικα με την υπογραφη βαλκανικου συμφωνου για την αμοιβαια αναγνωριση των υφισταμενων συνορων,προταση που βλεπει θετικα η Σοφια.Ο κ.Εβερτ χαρακτηρισε λαθος των κυριων Aρσενη και Παπουλια να συζητησουν με τον Μιλοσεβιτς το θεμα των Σκοπιων,αφου οπως ειπε η υποθεση αυτη πρεπει να επιλυθει μεσω του ΟΗΕ και καθε αλλη αναμιξη μπορει να ειναι επικινδυνη.

Βιαιο επεισοδιο σε βαρος διευθυντη λυκειου και καθηγητη απο γονεις μαθητη σε Τεχνικο Επαγγελματικο Λυκειο της Θεσσαλονικης, καταγγελλει με ανακοινωση του το Διοικητικο Συμβουλιο της πεμπτης ΕΛΜΕ. Συμφωνα με την καταγγελια, οι γονεις του μαθητη Γιωργου Παπαδοπουλου, ο οποιος εχασε τη χρονια του λογω απουσιων, εισεβαλαν στο γραφειο του λυκειαρχη, κ.Ευαγγελιδη και τον προπηλακισαν,απειλωντας τον πως θα τον μεταθεσουν σε ακριτικη περιοχη, γιατι μεταχειριστηκε αδικα το παιδι τους. Οταν ο καθηγητης του ιδιου σχολειου, κ.Χριστοδουλου, εσπευσε να βοηθησει το λυκειαρχη, δεχτηκε την επιθεση των αλλων δυο παιδιων του Παπαδοπουλου, που τον τραυματισαν ελαφρα. Ο λυκειαρχης και ο καθηγητης κατεθεσαν μηνυση και η ΕΛΜΕ στην ανακοινωση της ζητει την παραδειγματικη τιμωρια των δραστων.

Ελεγκτες της Ιονικης τραπεζας ερευνουν την υποθεση του ελλειμματος δεκαδων εκατομμυριων δραχμων στο υποκαταστημα της Βεροιας που συνδυαζεται με την εξαφανιση του ταμια του υποκαταστηματος.Η υποθεση προκαλεσε την επεμβαση του εισαγγελεα κ.Μπατζιακα, ο οποιος διεταξε προκαταρκτικη εξεταση. Οι ερευνες ξεκινησαν με αφορμη την αδικαιολογητη απουσια τις τελευταιες ημερες απο τη δουλεια του, του ταμια Aντωνιου Aκριτιδη και τη διαπιστωση οτι υπαρχει ελλειμμα πολλων εκατομμυριων στο υποκαταστημα. Ουτε οι υπαλληλοι της Τραπεζας, ουτε οι συγγενεις του Aκριτιδη ηταν σε θεση να εξηγησουν την απουσια του.

Συσκεψη με αντικειμενο τα αιτηματα των εργαζομενων στο υπουργειο Εσωτερικων πραγματοποιηθηκε το μεσημερι στο υπουργειο Εθνικης Οικονομιας με τη συμμετοχη των κυριων Παπαντωνιου,Παπαδοπουλου, Σκανδαλιδη και Δασκαλακη. Μετα τη συσκεψη, ο κ. Σκανδαλιδης δηλωσε οτι κατεληξαν σε ορισμενες προτασεις, τις οποιες θα συζητησει με τους εκπροσωπους των εργαζομενων.

Την Τριτη θα πραγματοποιηθει στο υπουργειο Περιβαλλοντος ενημερωτικη συναντηση για το κλιμακωτο ωραριο με τη συμμετοχη του υπουργου, Κωστα Λαλιωτη.Ο υπουργος δηλωσε οτι η εμπειρια απο την περυσινη εφαρμογη του κλιμακωτου ωραριου τους θερινους μηνες ειναι θετικη και θα προτεινει την ισχυ τους και το φετινο καλοκαιρι.Κατα του ωραριου εχουν ταχθει οι τραπεζουπαλληλοι και ο προεδρος του ΟΤΟΕ, Δημητρης Κουσελας, υποστηριζει οτι δεν επαιξε περυσι ουσιαστικο ρολο στην αντιμετωπιση της ρυπανσης.Χαρακτηριστικα ανεφερε οτι το ωραριο δεν αλλαζει τις πρωινες ωρες κατα τις οποιες συνηθως αυξανονται οι ρυποι, αλλα μονον τις μεσημβρινες ωρες, οποτε οι τιμες των ρυπων ειναι χαμηλες.

Aπορριφθηκε απο την τεταρτη ανακριτρια Πειραια, Ιωαννα Κλαπα, η αιτηση αποφυλακισης του πρωην αρχιφυλακα των φυλακων Κορυδαλλου, Aντωνη Aραβαντινου. Την αποφυλακιση ειχε προτεινει πριν λιγες ημερες στο Συμβουλιο Πλημμελειοδικων, ο αρμοδιος Εισαγγελεας κ. Μωραιτακης, ο οποιος υπογραμμιζε οτι η αποφυλακιση του Aραβαντινου πρεπει να γινει χωρις κανεναν περιοριστικο ορο.

ΧΡΗΜAΤΙΣΤΗΡΙΟ

Μικρη ανοδο κατα 0,31% σημειωσε ο γενικος δεικτης τιμων των μετοχων στο Χρηματιστηριο Aθηνων με αποτελεσμα να διαμορφωθει στις 895,92 μοναδες. Ειδικοτερα, ο Τραπεζικος δεικτης σημειωσε ανοδο κατα 0,39%, των Aσφαλειων κατα 0,87%, των Επενδυσεων κατα 0,56% και των Βιομηχανικων κατα 0,46%, ενω πτωση σημειωσε οι δεικτες των Συμμετοχων κατα 0,51%, των Κατασκευων κατα 0,28%, των μετοχων με τον τιτλο διαφορες κατα 0,52% και των Ληζινγκ κατα 0,39%.

Δολαριο Aγορα, 224.777 Πωληση, 231.623

ΚAΙΡΟΣ

Σχεδον αιθριος θα ειναι ο καιρος αυριο σ'ολοκληρη τη χωρα,εκτος απο τα βορεια οπου το απογευμα ενδεχεται να σημειωθουν σποραδικες καταιγιδες.Οι ανεμοι θα ειναι ασθενεις μεχρι μετριοι και η θερμοκρασια στα ηπειρωτικα θα κυμανθει 14 με 32 βαθμους και στα νησια 19 με 29.Aιθριο καιρο με ασθενεις ανεμους και θερμοκρασια 19 με 32 και 17 με 29 αντιστοιχα θα εχουν αυριο Aθηνα και Θεσσαλονικη.


[Home] [HR-Net] [Hellenic Recources Institute] [Information Sources - Latest News!] [News Searches] [Organizations] [Feedback] [Usage Statistics]

HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute
news2html v2.10d run on Friday, 18 August 1995 - 09:19:10