Cosmos Nea - Eidhseis (Aug. 17)

From: Cosmos News <cosmos@panix.com>

* Prosfora tou mh kerdoskopikoy organismoy Meswn Enhmerwshs G.A.E.P.I.S.*

* cosmos@panix.com  -  Tel 718 728-1500, P.O. BOX 828 Suffern, NY 10901 *



ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Η Τραπεζα Επενδυσεων, θυγατρικη της Εμπορικης, αναλαμβανει το εργο της εκκαθαρισης εν λειτουργια των Ναυπηγειων Ελευσινας.Παραλληλα θα εκπονηθει μελετη εξυγιανσης και στη συνεχεια θα προκηρυχθει δημοσιος πλειοδοτικος διαγωνισμος για την πωληση της επιχειρησης σε νεο αγοραστη.Αυτο αποφασισθηκε στη συσκεψη που πραγματοποιηθηκε το μεσημερι στο υπουργειο βιομηχανιας με τη συμμετοχη της ηγεσιας του υπουργειου,των υπουργων εθνικης οικονομιας και οικονομικων και διοικητων και εκπροσωπων τραπεζων.Οπως δηλωσε ο κ. Παπαντωνιου οι διαδικασιες θα ειναι ταχυτατες και η νεα διοικηση θα εγκατασταθει αμεσα.Προσθεσε επισης,οτι με τον τροπο αυτο εξασφαλιζεται η λειτουργια της επιχειρησης και η απασχοληση των εργαζομενων,τους οποιους καλεσε να συνεργασθουν με τη νεα διοικηση.

Η κυβερνητικη προταση απορριφθηκε το πρωι απο τη Γενικη συνελευση των εργαζομενων στο Ναυπηγειο,οι οποιοι αντιπροτεινουν τη δημιουργια ενιαιου δημοσιου φορεα για τον ναυπηγοεπισκευαστικο τομεα.Αυριο οι εργαζομενοι θα συγκεντρωθουν εξω απο τα κεντρικα γραφεια της Εμπορικης τραπεζας,ζητωντας απο τη διοικηση της να εγγυηθει τη συνεχιση της λειτουργιας της επιχειρησης.Η Νεα Δημοκρατια σε ανακοινωση της τασσεται υπερ της συνεχισης της λειτουργιας του Ναυπηγειου και δηλωνει οτι θα συμβαλει προς την κατευθυνση αυτη με καθε μεσο,ακομη κι αν χρειαστει νομοθετικη ρυθμιση του προβληματος. Δεν αρκουν τα μπαλωματα, αλλα χρειαζεται νεα στρατηγικη, στον τομεα αυτο,υποστηριζει η Πολιτικη ανοιξη. Τα ναυπηγεια Ελευσινας επισκεφθηκαν σημερα ο βουλευτης του ΚΚΕ Μητσος Κωστοπουλος και ο προεδρος του Συνασπισμου Νικος Κωνσταντοπουλος,οι οποιοι σε δηλωσεις τους επερριψαν ευθυνες τοσο στην κυβερνηση για την πολιτικη που ακολουθει,οσο και στη Νεα Δημοκρατια για τη συμβαση που ειχε υπογραψει με τον Ομιλο Περατικου.Ο πρωην υπουργος εθνικης οικονομιας Στεφανος Μανος αποδιδει τις δυσμενεις εξελιξεις στα ναυπηγεια Ελευσινος,στην αδυναμια της κυβερνησης,και κυριως στους κυριους Σημιτη και Ροκοφυλλου,να προχωρησουν στην ιδιωτικοποιηση των Ναυπηγειων Σκαραμαγκα.

Τη διενεργεια ενορκης διοικητικης ενεργειας, διεταξε ο υπουργος Υγειας Δημητρης Κρεμαστινος για τη διερευνηση των συνθηκων της μεταφορας του 16χρονου Στυλιανου Καλογιαννη απο τη Λερο στη Ροδο και στη συνεχεια στην Αθηνα. Οπως δηλωσε σημερα το μεσημερι ο κ. Κρεμαστινος, υστερα απο μακρα συσκεψη που εγινε στο Νοσοκομειο της Ροδου θα αναζητηθουν ευθυνες εαν υπαρχουν, τοσο στο ΕΚΑΒ οσο και στην Ολυμπιακη Αεροπορια.Προσθεσε ακομη, οτι θα ερευνηθει για το ποιος εδωσε εντολη στο στρατο να μεταφερει τον 16χρονο απο τη Λερο στη Ροδο και οχι κατευθειαν στην Αθηνα.Ο κ. Κρεμαστινος ειπε οτι στην περιπτωση του Καλογιαννη υπηρξε πληρης αποσυντονισμος των υπηρεσιων, αλλα αυτο δεν σημαινει οτι σε αλλες περιπτωσεις παρομοια περιστατικα δεν αντιμετωπιστηκαν επιτυχως.Παραλληλα, καυτηριασε τα μεσα μαζικης ενημερωσης για τον τροπο που παρουσιασαν το θεμα, ενω για την καταγγελια της μητερας του παιδιου για φακελακι στο γιατρο, ειπε οτι θα ερευνηθει και η περιπτωση αυτη αν και ο γιατρος που συνοδευσε τον Καλογιαννη ηταν εκτος ΕΣΥ.

Σε πραγματικη Οδυσσεια εξελιχθηκε το ταξιδι των περιπου 1.600 επιβατων του πλοιου ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΞΠΡΕΣ,το οποιο παρεμεινε δεμενο για πανω απο 12 ωρες στο λιμανι της Παρου,λογω βλαβης στη μια μηχανη. Οι ταξιδιωτες επιβιβασθηκαν σε αλλα πλοια και επιστρεφουν στον Πειραια μετα απο πολυωρες καθυστερησεις.Το ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΞΠΡΕΣ,απεπλευσε το απογευμα απο την Παρο,χωρις επιβατες με προορισμο τον Πειραια, προκειμενου να επιδιορθωθει η βλαβη,ου εντοπιζεται στο συστημα ψυξης της μηχανης.

Στο μεταξυ,καμπανα,συνολικου υψους 35 εκατομμυριων δρχ επεβαλε το Λιμεναρχειο Πειραια στους εφοπλιστες Γιαννη και Κωστα Αγαπητο, καθως και στον πλοιαρχο του πλοιου ``Εξπρες Ολυμπια`` γιατι στις 31 Ιουλιου μετεφερε και στο λιμανι του Πειραια 1525 υπεραριθμους επιβατες, οι οποιοι προερχονταν απο τα νησια Θηρα - Ιο - Ναξο και Παρο.

Υπο ελεγχο τεθηκε τελικα η φωτια που εκδηλωθηκε νωρις το απογευμα στην περιοχη του Λαγονησιου,αφου εκαψε περιπου 400 στρεμματα θαμνωδους εκτασεως.Στις προσπαθειες κατασβεσης πηραν μερος 4 πυροσβεστικα αεροσκαφη και 15 οχηματα της πυροσβεστικης και δασικης υπηρεσιας.Συμφωνα με τις πρωτες πληροφοριες,η φωτια εκδηλωθηκε σε σκουπιδοτοπο.

ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τις νεες προτασεις του προεδρου Μπιλ Κλιντον για την ειρηνη στην πρωην Γιουγκοσλαβια, κομιζει ο ειδικος απεσταλμενος του Ριτσαρντ Χολμπρουκ που συνανταται την ωρα αυτη στο Βελιγραδι με τον Σλομπονταν Μιλοσεβιτς.Οι σερβικες αρχες αναμενουν με ιδιαιτερο ενδιαφερον το αμερικανικο σχεδιο, και ενδεικτικο ειναι σημερινο αρθρο της εφημεριδας, Πολιτικα, που επικρινει την απορριψη, κυριως απο το Παλε, των προηγουμενων ειρηνευτικων σχεδιων,προσθετοντας οτι αν και αυτη τη φορα αποτυχει το σχεδιο αυτο, τοτε οι Αμερικανοι και πιθανως οι Ρωσοι θα εγκαταλειψουν τη Βοσνια.Νωριτερα, ο κ. Χολμπρουκ ειχε συναντηθει στο Ζαγκρεμπ με τον Φρανιο Τουτζμαν, ενω μετα το Βελιγραδι θα μεταβει στο Σαραγεβο για συνομιλιες με τον Αλια Ιζετμπεκοβιτς.Για το Βελιγραδι αναχωρει αυριο ο ελληνας υπουργος εξωτερικων, Καρολος Παπουλιας για συνομιλιες με τον Σλομπονταν Μιλοσεβιτς.Στην συνεχεια θα μεταβει στη Ρωμη οπου θα εχει επαφες με τον ιταλο ομολογο του.

Απο την πλευρα του, ο ευρωπαιος μεσολαβητης Καρλ Μπιλντ δεν εχαιρε καθολου καλης υποδοχης στο Σαραγεβο απο την βοσνιακη κυβερνηση,που αρνηθηκε να τον δεχθει με το επιχειρημα οτι η ειρηνευτικη διαδικασια που προτεινει ειναι νεκρη.Την ωρα που συνεχιζεται η οδυσσεια των χιλιαδων προσφυγων, ο ηγετης των Σερβων της Βοσνιας, Ραντοβαν Καρατζιτς καλεσε τους σερβους να υπερασπισθουν με ολα τα μεσα την πολη του Ντερβαρ, εικοσι χιλιομετρα βορεια του Γκραχοβο στη δυτικη Βοσνια, που κατεληφθη απο τις κροατικες δυναμεις.Τα Ηνωμενα Εθνη και το ΝΑΤΟ ολοκληρωσαν την εκπονηση σχεδιων για την προστασια των ασφαλων περιοχων στη Βοσνια, και απηυθυναν επισημα προειδοποιηση προς τους Σερβους της Βοσνιας, οτι αν κινηθουν εχθρικα θα βρεθουν αντιμετωποι με μαζικα αεροπορικα πυρα.

Αιματηρη εκρηξη βομβας σημειωθηκε στην πολη Αρνεντο στην βορειοανατολικη Ισπανια, με αποτελεσμα να τραυματισθουν 40 ατομα. Η βομβα που βρισκοταν σε παγιδευμενο αυτοκινητο, σημειωθηκε εξω απο στρατοπεδο της πολιτοφυλακης και κατεστρεψε ενα τμημα του κτιριου, καθως και τριαντα περιπου αυτοκινητα που ηταν σταθμευμενα κοντα στον τοπο της εκρηξης.Συμφωνα με την αστυνομια, πισω απο την επιθεση αυτη κρυβεται η βασκικη αυτονομιστικη οργανωση ΕΤΑ.

Λιγες μολις ωρες μετα την υπογεια πυρηνικη δοκιμη, την δευτερη που πραγματοποιει σε διαστημα ενος χρονου, η Κινα δεσμευθηκε ννα σταματησει για παντα, οπως ισχυριστηκε, τις δοκιμες αυτες μετα την εφαρμογη μιας συνολικης συμφωνιας απαγορευσης τους.Την δεσμευση αυτη ανελαβε η Κινα στην διεθνη διασκεψη της Γενευης για τον αφοπλισμο, οπου οι μη πυρηνικες χωρες με επικεφαλης την Ιαπωνια, ασκησαν οξυτατη κριτικη κατα του Πεκινου.Σημειωνεται οτι σημερα η Κινα πραγματοποιησε την 43η υπογεια πυρηνικη δοκιμη της απο το 1964, που κατασκευασε την πρωτη πυρηνικη βομβα.

Τον σκληροπυρηνικο Νικολαι Γιεγκοροφ, διορισε σημερα προσωπικο του συμβουλο επι εθνικων και περιφερειακων θεματων,ο ρωσος προεδρος Μπορις Γιελτσιν.Ο Γιεγκοροφ απολυθηκε πριν απο ενα μηνα απο το υπουργειο Εθνοτητων, κατηγορουμενος για την κακη οργανωση της επιχειρησης στην Τσετσενια.Αρχισε στο μεταξυ η σταδιακη αποχωρηση ρωσικων στρατευματων απο την Τσετσενια.Χθες μια ρωσικη στρατιωτικη φαλαγγα, αποτελουμενη απο εκατο τεθωρακισμενα και βαρεα φορτηγα εγκατελειψε το Γκροζνι.

Το μεγαλυτερο σκανδαλο στην ιστορια του ισραηλινου Τυπου, κορυφωθηκε σημερα με την απαγγελια κατηγοριας κατα του διευθυντη της εφημεριδας, ΜΑΑΡΙΒ, για υποκλοπες. Συμφωνα με το κατηγορητηριο, οι περισσοτερες απο τις συσκευες παρακολουθησης ειχαν τοποθετηθει στα μεσα τηλεπικοινωνιας που χρησιμοποιουσαν ο αρχισυντακτης και αλλα στελεχη της ανταγωνιστριας εφημεριδας Γεντιοτ Αχρονοτ.

Παραιτηθηκε σημερα η κυβερνηση των Βερμουδων,μετα το αποτελεσμα του δημοψηφισματος για την ανεξαρτησια, οπου το 74% των εκλογεων ψηφισε υπερ της διατηρησης του καθεστωτος της βρετανικης αποικιας. Ο πρωθυπουργος, σερ Σουων υπεβαλε την παραιτηση του απο τη θεση του αρχηγου του Ενιαιου Κομματος των Βερμουδω, ενω προτιθεται να παραιτηθει απο τη θεση του πρωθυπουργου οταν εκλεγει αντικαταστατης του.

Το μεγαλυτερο τζαμι της Μεση Ανατολης βρισκεται υπο κατασκευη στα Αδανα της Τουρκιας.Συμφωνα με το πρακτορειο, ΑΝΑΤΟΛΗ, το τζαμι θα εχει χωρηητικοτητα 30.000 ανθρωπων και αναμενεται να ειναι ετοιμο σε δυο χρονια, ενω θα κοστισει περιπου 200 δισεκατομμυρια τουρκικες λιρες.

ΑΛΛΕΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ανοιγμα προς την ελλαδα,απο την οποια μαλιστα ζητα στενη αμυντικη συνεργασια,κανει ο υπουργος αμυνας των Σκοπιων,Μπλανκο Χατζινσκι.Σε συνεντευξη του σε ελληνες δημοσιογραφους ο κ. Χατζινσκι εμφανισθηκε αισιοδοξος για την επανεναρξη των συνομιλιων στη Νεα Υορκη,εκτιμωντας οτι εχουν δημιουργηθει οι προυποθεσεις,ωστε να ξεκινησει η διαδικασια για την επιλυση του προβληματος.Ο σκοπιανος υπουργος αν και δηλωνει αδιαλλακτος στο θεμα της ονομασιας,αποποιειται την μακεδονικη καταγωγη των κατοικων της χωρας του,τονιζοντας οτι δεν προερχονται απο τους αρχαιους Μακεδονες,αλλα ειναι Σλαβοι που που εγκατασταθηκαν στα εδαφη της Μακεδονιας και απο εκει πηραν το ονομα τους.

Στα ιχνη παρανομου κυκλωματος εμποριας βρεφων βρισκεται η αστυνομια.Ζευγαρι Βουλγαρων που συνεληφθη στην Αιδηψο για παρανομη διαμονη στη χωρα μας, κατα την απολογια του αποκαλυψε οτι εκανε εμποριο βρεφων. Συμφωνα με την Αστυνομια, ο 23χρονος Χρηστοφ Γιαντσα και η Χριστινα Παναγιοτοβα, πουλουσαν τα δυο βρεφη τους εναντι τριων εκατομμυριων δραχμων,το ενα στο Βολο και το αλλο στον Αγιο Στεφανο, Αττικης. Οι συλληφθεντες θα οδηγηθουν στον εισαγγελεα.

Στο τμημα μεταγωγων Πειραιως μεταφερθηκαν τα ξημερωματα, απο τις φυλακες Κερκυρας, κατω απο δρακοντεια μετρα ασφαλειας, οι βαρυποινιτες Παπαδοπουλος, Ψωφακης και Καραμαλεγκος, οι οποιοι θεωρουνται πρωταιτιοι της στασης των κρατουμενων, που αρνουντο να μπουν στα κελια τους. Η σταση εληξε τα ξημερωματα υστερα απο επεμβαση ισχυρης δυναμης της Αστυνομιας, ενω οι τρεις βαρυποινιτες θα μεταφερθουν σε αλλες φυλακες της χωρας.

Με τον υπουργο εξωτερικων Καρολο Παπουλια συναντηθηκε νωρις το απογευμα ο Αρχιεπισκοπος Βορειου και Νοτιου Αμερικης Ιακωβος.Στη συναντηση εξετασθηκαν τα εθνικα μας θεματα και ο κ.Παπουλιας εξηρε το εργο και τις προσπαθειες του αρχιεπισκοπου για τη επιλυση τους. Απο την πλευρα του ο κ. Ιακωβος τονισε οτι θα συνεχισει να προσφερει τις υπηρεσιες του στην Εκκλησια και την Πατριδα και χαρακτηρισε ειλικρινες το ενδιαφερον του Μπιλ Κλιντον για την επιλυση των προβληματων που αντιμετωπιζει η ελλαδα και κυριως για τη βελτιωση των ελληνοτουρκικων σχεσεων.

Τραγουδωντας το γνωστο λαικο ασμα &θθοτ;Δυο πορτες εχει η ζωη&θθοτ; ενας 49χρονος πηδηξε στο κενο απο την οροφη κτιριου,αλλα ... επεσε στα μαλακα.Ο Θανασης Πηδουλας,απο τη Χαλκιδα,που πασχει απο ψυχολογικα προβληματα,ειχε ανεβει στην ταρατσα παλαιου κτιριου στην οδο Σταδιου και απειλουσε να αυτοκτονησει,γιατι οπως υποστηριζε ειχε διαφορες με τον γνωστο τραγουδιστη Στελιο Καζαντζιδη.Οταν ανδρες της πυροσβεστικης πηγαν να τον πιασουν αυτος πηδηξε στο κενο,αλλα επεσε σε τεντα σωτηριας που ειχαν στησει οι πυροσβεστες,χωρις να τραυματισθει.Για προληπτικους λογους μεταφερθηκε στο νοσοκομειο.

Ποινικη διωξη για αποπειρα ανθρωποκτονιας,αντισταση κατα της αρχης, υποθαλψη εγκληματια, αποδραση κρατουμενου, παρανομη οπλοφορια και οπλοχρησια, ασκησε σημερα ο εισαγγελεας Αθηνων εναντιον των τριων απο τους τεσσερις τσιγγανους, που ανοιξαν χθες πυρ εναντιον περιπολικου που τους καταδιωκε και συνεληφθησαν στο ρεμα του Χαλανδριου.Προκειται για τους Σαββα Κυριμοπουλο,Γρηγορη Θεοδωροπουλο, δραπετες και οι δυο των φυλακων Βολου και τον 17χρονο συγγενη τους, Βαλαντη Θεοδωροπουλο. Η διωξη ισχυει και για τον τεταρτο συγκατηγορουμενο τους, Νικολαο Λουκα, που διεφυγε τη συλληψη και καταζητειται απο τις αστυνομικες αρχες.

Με το ποσο των 40 εκατομμυριων δρχ θα ενισχυσει το Ταχυδρομικο Ταμιευτηριο τους σεισμοπαθεις της Αιγιαλειας και της Φωκιδος.Το ποσο θα κατατεθει σε ειδικους λογαριασμους στην Εθνικη Τραπεζα, υπερ των οργανων της Νομαρχιακης Αυτοδιοικησης των περιοχων αυτων, για να χρησιμοποιηθουν απο τους αρμοδιους στην επιλυση προβληματων και κατα προτεραιοτητα για σχολικα κτιρια, εκκλησιες και αλλα. Επισης ενισχυονται με το ποσο των 5 εκ. δραχμων ο καθενας, τα ορφανα Σεριατος Κωνσταντινος, Κολιας Παναγιωτης, Παντελοπουλος Αλεξανδρος, ο Ανδρεας Μπογδανος και η χηρα Μανουσακη Παρασκευουλα.

Μετα τις 23 Αυγουστου θα ανακοινωθουν οι φετινες τιμες για το βαμβακι, αφου προηγηθει η συσκεψη υπουργων Γεωργιας της Ευρωπαικης Ενωσης. Αυτο ανακοινωσε στην Δραμα ο υφυπουργος Γεωργιας Φλωρος Κωνσταντινου και προσθεσε οτι απο φετος σταματουν οι οικονομικες ενισχυσεις της Κοινοτητας σε καλλιεργητες βαμβακιου, που ο κληρος τους, ειναι ο μικροτερος απο 25 στρεμματα. Τελος δηλωσε οτι ενω η ποσοστωση για το βαμβακι για Ελλαδα και Ισπανια ηταν 700.000 τοννοι, φετος αυξηθηκε σε 1.120.000 τοννους.

Κατασκηνωση ειρηνης στη λιμνη Δοιρανη, με ομιλιες και συζητησεις για την κατασταση στα Βαλκανια και την προστασια του περιβαλλοντος, οργανωνει το Σαββατο και την Κυριακη 19 και 20 Αυγουστου, η Επιτροπη για τη Διεθνη Υφεση και την Ειρηνη Θεσσαλονικης, σε συνεργασια με την Επιτροπη Ειρηνης Κιλκις.Κατα τη διαρκεια του διημερου θα γινουν, επισης, καλλιτεχνικες εκδηλωσεις.

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ-ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

Αφιερωμενες εξαιρετικα στον Μικη Θεοδωρακη, που φετος γιορταζει τα 70 του χρονια, αλλα και στην τεχνη του κινηματογραφου που συμπληρωσε τα 100 της χρονια, ειναι οι δυο συναυλιες της ΜΕΤΡΟΠΟΛ ΟΡΚΕΣΤΡΑ στο Ηρωδειο στις 2 και 3 Σεπτεμβριου.Σολιστ ο Γιωργος Νταλαρας, τον οποιο θα συνοδευουν δυο δεξιοτεχνες του μπουζουκιου ο Λακης Καρνεζης και ο Κωστας Παπαδοπουλος.

Την τραγωδια του Ευριπιδη, Βακχες, παρουσιαζει στις 22 του μηνος στο αρχαιο θεατρο Πυθαγορειου στη Σαμο, η Θεατρικη Εξοδος Αιγαιου. Η παρασταση δινεται στα θεατρικα πλαισια του 7ου Διεθνους Συνεδριου Ελληνικης Φιλοσοφιας, με θεμα την φιλοσοφια του Λογου.

Τη μουσικη που εχει συνθεσει για παραστασεις του Αριστοφανικου εργου απο το θεατρο Τεχνης και το Εθνικο, παρουσιαζει στον Λυκαβηττο ο Χρηστος Λεοντης την Δευτερα 21 του μηνος.Εκτος απο την Αθηνα, παραστασεις θα δοθουν επισης στην Κομοτηνη, στο Ηρακλειο Κρητης και τον Οκτωβριο στην Θεσσαλονικη.

ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ

Και νεα διολισθηση παρουσιασαν οι τιμες των μετοχων στη σημερινη συνεδριαση του Χρηματιστηριου με αποτελεσμα ο γενικος δεικτΕς τιμων να υποχωρησει στις 959,23 μοναδες, μειωμενος κατα 0,78%. Οι επιμερους δεικτες παρουσιασαν τις εξης μεταβολες: Τραπεζες πτωση 0,95%, Ληζινγκ πτωση 0,08%, Ασφαλειες πτωση 1,21%, Επενδυσεις πτωση 0,21%, Βιομηχανικες πτωση 0,76%, Κατασκευων πτωση 0,54%, Συμμετοχων πτωση 1,22% και Διαφορες ανοδος 0,05%.

ΚΑΙΡΟΣ

Βελτιωνεται απο αυριο ο καιρος σε ολοκληρη τη χωρα και οι βροχες και καταιγιδες θα περιορισθουν μονο στη δυτικη, κεντρικη και βορεια Ελλαδα.Οι ανεμοι στα δυτικα θα ειναι ασθενεις και στα ανατολικα βορειοι μετριοι.Η θερμοκρασια θα κυμανθει στα βορεια 15 με 27 βαθμους, στα υπολοιπα ηπειρωτικα 18 με 31 και στα νησια 21 με 29.Νεφωσεις με πιθανοτητα τοπικης βροχης, ασθενεις ανεμους και θερμοκρασια 21 με 31 και 19 με 27 αντιστοιχα, θα εχουν αυριο Αθηνα και Θεσσαλονικη.


[Home] [HR-Net] [Hellenic Recources Institute] [Information Sources - Latest News!] [News Searches] [Organizations] [Feedback] [Usage Statistics]

HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute
news2html v2.10d run on Friday, 18 August 1995 - 09:08:34