Cosmos Nea - Eidhseis (Aug. 24)

From: Cosmos News <cosmos@panix.com>

Cosmos (ELOT 928) Directory

* Prosfora tou mh kerdoskopikoy organismoy Meswn Enhmerwshs G.A.E.P.I.S.*

* cosmos@panix.com  -  Tel 718 728-1500, P.O. BOX 828 Suffern, NY 10901 *



ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Απαντηση στο χθεσινο αιτημα του προεδρου της Νεας Δημοκρατιας, Μιλτιαδη Εβερτ, για προωρη προσφυγη στης καλπες, εδωσε σημερα η κυβερνηση, δια στοματος Πρωθυπουργου, ενω παρεμβαση στο θεμα εκανε και ο Αντωνης Σαμαρας. Ο κ. Εβερτ θα περιμενει μεχρι τελος της τετραετιας και θα δοκιμασει μια ακομη τετραετια, εαν αυτος συνεχισει να ειναι αρχηγος της Νεας Δημοκρατιας, δηλωσε ο Πρωθυπουργος, Ανδρεας Παπανδρεου, ο οποιος συνοδευομενος απο τη συζυγο του επισκεφθηκε σημερα την Τηνο, για προσκηνυμα στη Μεγαλοχαρη. Λιγο νωριτερα ο κυβερνητικος εκπροσωπος ειχε χαρακτηρισει ωραια ιδεα, που ομως απεδειχθη ατυχης, την προταση του κ. Εβερτ για προωρες εκλογες. Το ενδεχομενο προωρων εκλογων δεν απεκλεισε ο προεδρος της Πολιτικης Ανοιξης, Αντωνης Σαμαρας, ο οποιος απο την Κρητη επεσημανε οτι το πολιτικο πεδιο δεν ειναι ουτε μαυρο ουτε ασπρο, αλλα γκριζο και μπορει να γεννησει εκλογες. Προσθεσε επισης οτι η Πολιτικη Ανοιξη ειναι ετοιμη και παρουσιαζει συνεχη ανοδο, ενω τα δυο μεγαλα κομματα αντιμετωπιζουν προβληματα.

Σε ετοιμοτητα βρισκεται η ΑΔΕΔΥ, ενοψει της καταθεσης του νομοσχεδιου του υπουργειου Προεδριας, με το οποιο επερχονται αλλαγες στο εργασιακο καθεστως του δημοσιου τομεα. Η εκτελεστικη επιτροπη της ΑΔΕΔΥ, που συνεδριασε το πρωι, διατυπωσε σοβαρες επιφυλαξεις για ορισμενες διαταξεις του πολυνομοσχεδιου. Οι διαφωνιες της ΑΔΕΔΥ επικεντρωνονται κυριως στις ρυθμισεις για τις μεταταξεις των δημοσιων υπαλληλων, καθως και για το θεσμο της χορηγησης πριμ παραγωγικοτητας, σε ορισμενες μονο ομαδες δημοσιων υπαλληλων. Οπως δηλωσε ο προεδρος της ΑΔΕΔΥ, η Ομοσπονδια διαφωνει με τη φιλοσοφια του νομοσχεδιου, το οποιο οπως ειπε περιεχει μια κατηγορια φωτογραφικων διαταξεων με διαφορες σκοπιμοτητες. Τονισε επισης το γεγονος οτι δεν υπηρξε διαλογος με τους δημοσιους υπαλληλους, ωστε να υπαρξει ενα μινιμουμ συναινεσης. Ωστοσο, παραδεχθηκε οτι υπαρχουν και θετικες διαταξεις, οπως αυτη για την προσληψη των ατομων με ειδικες αναγκες και τις αδειες των δημοσιων υπαλληλων. Ο κ. Κουτσουκος ειπε οτι η ΑΔΕΔΥ θα ζητησει συναντηση με τον υπουργο προεδριας και απο τη σταση που κρατησει θα εξαρτηθει και η παραπερα πορεια του κλαδου. Ο υπουργος Προεδριας, Γιαννης Ποττακης, δηλωσε οτι το νομοσχεδιο βρισκεται στο τελικο σταδιο επεξεργασιας του και κατεστησε σαφες οτι αναφορικα με το συστημα προσληψεων θα συνεχισθει η εφαρμογη του νομου 2190.

Στο μεταξυ εκατονταδες επιλαχοντες του προσφατου Πανελληνιου διαγωνισμου κατεκλεισαν το πρωι το υπουργειο Προεδριας και με υπομνημα που απεδωσαν στην ηγεσια του υπουργειου, ζητουν να περιληφθει στο νομοσχεδιο τροπολογια για να μπορουν και αυτοι να προσληφθουν.

Συμφωνα με πληροφοριες, στα 27 αρθρα του νομοσχεδιου περιλαμβανονται ρυθμισεις για τις μεταταξεις του προσωπικου, για τις οποιες προβλεπει να γινονται δυο φορες το χρονο και θα ειναι σε εθελοντικη και οχι σε υποχρεωτικη βαση. Επισης ρυθμιζονται οι διαδικασιες προσληψεων, αδειων, καταργουνται παραθυρα για την προσληψη ατομων με ειδικες αναγκες, οριζονται οι προυποθεσεις για να διοριζονται Ευρωπαιοι πολιτες στη χωρα μας, ενω για πρωτη φορα προβλεπεται η χορηγηση πριμ παραγωγικοτητας για ορισμενες ομαδες δημοσιων υπαλληλων. Παραλληλα θεσμοθετειται και η ευεργετικη διαταξη για τους δημοσιους υπαλληλους, που προβλεπει οτι εργασιμη μερα μεταξυ δυο αργιων, γινεται και αυτη αργια.

Την αμεση επαναλειτουργια της επιχειρησης Κλωστηρια Φιλιατων και την επανεξεταση του σχετικου φακελλου πωλησης της επιχειρησης, απο την ΕΤΒΑ στον ομιλο Αργυρου, ζητησε απο τον υπουργο Οικονομικων, Αλεκο Παπαδοπουλο, η συντονιστικη επιτροπη των Θεσπρωτων, που τον επισκεφθηκε. Ο υπουργος Οικονομικων δηλωσε οτι η κυβερνηση εξεταζει ολες τις δυνατες λυσεις, οι οποιες ομως δεν μπορουν να ανακοινωθουν αυτη τη στιγμη. Ο κ. Παπαδοπουλος επεσημανε οτι και ο νομος Θεσπρωτιας πληρωνει το τιμημα της πολιτικης των αποκρατικοποιησεων της Νεας Δημοκρατιας και χαρακτηρισε τραγωδια για τους εργαζομενους το κλεισιμο του εργοστασιου. Η συντονιστικη επιτροπη συναντηθηκε και με τον υπουργο Βιομηχανιας, Κωστα Σημιτη.

Στην Ελευσινα, οι εργαζομενοι στα ναυπηγεια πραγματοποιησαν σημερα 24ωρη απεργια και συγκεντρωση διαμαρτυριας, στην οποια μιλησε και ο προεδρος της ΓΣΕΕ, Χρηστος Πρωτοπαπας. Την ιδια ωρα οι φορεις της πολης πραγματοποιουσαν σταση εργασιας, ενω οι καταστηματαρχες εκλεισαν συμβολικα τα μαγαζια τους. Στο μεταξυ συνεχιστηκε και σημερα η πολιτικη αντιπαραθεση, με αφορμη των μπαραζ των λουκετων που εχουν μπει σε βιομηχανικες μοναδες. Ο κυβερνητικος εκπροσωπος επερριψε και παλι ευθυνες στην κυβερνηση της Νεας Δημοκρατιας και μαλιστα συνεστησε στον κ. Μιλτιαδη Εβερτ να παραμεινει σιωπηλος και να τηρησει αποστασεις απο την πολιτικη που ακολουθησε η κυβερνηση Μητσοτακη. Απο την Κρητη ο Προεδρος της Πολιτικης Ανοιξης, Αντωνης Σαμαρας, απεδωσε στα δυο μεγαλα κομματα ιδιο μεριδιο ευθυνης για την κατασταση στην οποια εχει περιελθει η οικονομια και η βιομηχανικη παραγωγη της χωρας.

Μεγαλης σημασιας,χαρακτηρισε ο υπουργος εξωτερικων Καρολος Παπουλιας τη συναντηση που θα εχει το Σαββατο στα Γιαννενα με τους ομολογους του της Ρουμανιας και Βουλγαριας,με τους οποιους μεταξυ αλλων θα συζητησει την κριση στα Βαλκανια,αλλα σημαντικα οικονομικα προγραμματα.

ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Νεα πρωτοβουλια για το βοσνιακο προαναγγελουν οι Ηνωμενες Πολιτειες, επικεφαλης της οποιας τιθεται ο υφυπουργος εξωτερικων Ριτσαρντ Χολμπρουκ.Ο αμερικανος αξιωματουχος ξεκινα τις επαφες του τη Δευτερα στο Παρισι, οπου θα συναντηθει με τον βοσνιο προεδρο Αλια Ιζετμπεκοβιτς, προκειμενου να τον πεισει να υπογραψει το σχεδιο της Ουασιγκτον που προβλεπει τριχοτομηση της Βοσνιας-Ερζεγοβινης.Απο την πλευρα της, η Βοσνια εχει δωσει δυο μηνες προθεσμια για επιτευξη ειρηνικης λυσης, ειδαλλως απειλει με νεα στρατιωτικα μετρα.Παραλληλα, ο ηγετης των Σερβων της Βοσνιας, Ραντοβαν Καρατζιτς κατεστησε σαφες οτι δεν προκειται να δεχθει λιγοτερο απο το 60% των εδαφων που ηδη κατεχουν.Την ιδια ωρα, οι προεδροι της Κροατιας, Βοσνιας και Σερβιας δεχθηκαν προταση της Ινδονησιας να συναντηθουν στην Τζακαρτα σε μια προσπαθεια διευθετησης της κρισης στην περιοχη.

Το Ισραηλ και η Οργανωση για την Απελευθερωση της Παλαιστινης θα υπογραψουν την ερχομενη Κυριακη στο Καιρο, συμφωνια που προβλεπει τη μεταβιβαση στους Παλαιστινιους της εξουσιας σε οκτω τομεις.Σημερα αλλωστε οι δυο πλευρες κατεληξαν σε καταρχην συμφωνια για την κατανομη του νερου στη Δυτικη Οχθη.

Ενα νεο τηλεοπτικο δικτυο, αφιερωμενο αποκλειστικα στις γυναικες, βγαινει αυριο για πρωτη φορα στον αερα στη Γερμανια. Το νεο τηλεοπτικο δικτυο θα εχει εδρα το Μοναχο, οπου θα εκπεμπει 18 ωρες ημερησιως με θεματα οπως η ομορφια, η μοδα, η μαγειρικη αλλα και νομικα προβληματα.Προκειται για ενα γυναικειο και οχι φεμινιστικο τηλεοπτικο δικτυο, εξηγει ο 39χρονος διευθυντης Γιοχεν Κρενε, ενας απο τους ελαχιστους ανδρες που συγκαταλεγεται στο προσωπικο.

Σφοδρη επιθεση εξαπελυσε ο βασιλιας Χουσειν της Ιορδανιας, εναντιον του ιρακινου προεδρου Σανταμ Χουσειν, αφου για πολλα χρονια κρατησε τις αποστασεις απο το ιρακινο καθεστως. Σε 45λεπτη ομιλια του που μεταδοθηκε απο την τηλεοραση, ο ιορδανος μοναρχης δηλωσε οτι οι λιποταξιες των δυο γαμπρων του Σανταμ με τις συζυγους τους αποκαλυψαν τη φυση της ιρακινης κυβερνησης, τονιζοντας οτι ο ιρακινος λαος εχει δικαιωμα στη δημοκρατια.Εσπευσε ομως να βεβαιωσει οτι δεν θα κλεισει τα συνορα με το Ιρακ, ουτε θα παρεμβει στις εμπορικες σχεσεις των δυο χωρων.

Ως ανεπαρκη χαρακτηρισαν την αμερικανικη βοηθεια προς την Ρωσια για την ασφαλεια του πυρηνικου της οπλοστασιου, ομαδα αμερικανων επιστημονων, τονιζοντας οτι το λαθρεμποριο θετει σε κινδυνο την εθνικη ασφαλεια των ΗΠΑ.Οπως μαλιστα προσθεσε ο ειδικος επιστημων επι θεματων ασφαλειας, αρκουν μολις λιγα κιλα εμπλουτισμενου ουρανιου για να κατασκευαστει μια ατομικη βομβα ικανη να προκαλεσει μαζικη καταστροφη.Τετοιες ποσοτητες μπορουν ευκολα να κλαπουν απο την Ρωσια.

ΑΛΛΕΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μεγαλη συσκεψη με τη συμμετοχη εκπροσωπων του ΥΠΕΧΩΔΕ, της δασικης υπηρεσιας και της ΕΥΔΑΠ, πραγματοποιηθηκε σημερα, με αντικειμενο την αντιμετωπιση των συνεπειων απο τις καλοκαιρινες πυρκαγιες και τα προβληματα που τυχον προκυψουν απο ενδεχομενες καταιγιδες. Οπως δηλωσε ο γενικος γραμματεας δασων, Γιαννης Σμπωκος, εγινε κατανομη εργασιων που θα κανει ο καθε φορεας για να αντιμετωπιστει το θεμα των πλημμυρων. Ηδη αποφασιστηκε να γινουν εργα συγκρατησης και ανασχεσης των υδατων στον ορεινο ογκο της Πεντελης, ενω το ΥΠΕΧΩΔΕ και η ΕΥΔΑΠ θα ανοιξουν τα μπαζομενα ρεματα, ωστε να υπαρχει διεξοδος στα νερα. Παραλληλα, η δασικη υπηρεσια θα αρχισει αμεσα προγραμμα τεχνητης αναδασωσης, στο οποιο θα παρουν μερος εθελοντικα πολιτες και κοινωνικοι φορεις. Τελος αποφασιστηκε απο την προσεχη εβδομαδα να αρχισει η περιφραξη των καμμενων εκτασεων, ωστε να αποφευχθει το ενδεχομενο καταπατησεων.

Ολιγωρια και μεγαλη καθυστερηση στην αποκατασταση των σεισμοπαθων του Αιγιου, διαπιστωσε ο προεδρος της Νεας Δημοκρατιας, Μιλτιαδης Εβερτ, που επισκεφθηκε τους καταυλισμους των σεισμοπαθων και συμμετειχε σε συσκεψη με τους φορεις της περιοχης. Ο κ. Εβερτ ασκησε σκληρη κριτικη στην κυβερνηση και τον Πρωθυπουργο, εξαπολυοντας κατηγοριες για ψευτικες υποσχεσεις και για ασκηση πολιτικης απο τα τουριστικα θερετρα. Στη συνεχεια ο κ. Εβερτ αναχωρησε για την Ζακυνθο, προκειμενου να συμμετασχει στις εκδηλωσεις με αφορμη τη γιορτη του Πολυουχου του νησιου Αγιου Διονυσιου. Ηδη στη Ζακυνθο βρισκεται ο υπουργος Εθνικης Αμυνας, Γερασιμος Αρσενης, εκπροσωπωντας την κυβερνηση και ο προεδρος του Συνασπισμου, Νικος Κωνσταντοπουλος.

Συνεχιστηκε και σημερα στο Μονομελες Πρωτοδικειο Αθηνων το σηριαλ Τολη-Τζουλιας. Στο δικαστηριο συζητηθηκε η αγωγη που εχει καταθεσει ο Τολης Βοσκοπουλος κατα του περιοδικου ΒΙΒΑ που εκδιδουν τα αδελφια της εν διαστασει συζυγου του Τζουλιας Παπαδημητριου. Οι γνωστος τραγουδιστης υπεβαλε την αγωγη για δημοσιευμα του περιοδικου που τον φερει ψυχοπαθη και επικινδυνο. Οι δικηγοροι των αδελφων Παπαδημητριου υπεβαλαν αιτημα να εξετασθει ο Βοσκοπουλος απο γιατρους, ωστε το δικαστηριο να αποφανθει περι της ψυχικης του καταστασης.Ο δικηγορος του Βοσκοπουλου προσκομισε στο δικαστηριο ολες τις ιατρικες εξετασεις που ειχε κανει προσφατα στο ιατρικο κεντρο.

Στο μεταξυ,ποινικη διωξη ασκησε σημερα η εισαγγελια Αθηνων,σε βαρος υπαλληλων του τηλεοπτικου σταθμου ΣΚΑΙ,οι οποιοι,συμφωνα με δημοσιευματα,τοποθετησαν πισω απο την εικονα του Χριστου,μικροκαμερα και μετεδωσαν την συζητηση της αιτησεως συντηρητικης κατασχεσεως του Τολη Βοσκοπουλου κατα της συζυγου του Τζουλιας Παπαδημητριου.

Ολοκληρωνονται οι ενορκες διοικητικες εξετασεις απο τις αστυνομικες διευθυνσεις Καβαλας και Σερρων, σε βαρος των αστυνομικων Γιωργου Τσαμη, Γιωργου Βακαρτζη και Κωστα Τρυποσπιτη που φερονται αναμιγμενοι στα ροζ κυκλωματα.Στην συνεχεια, οι ΕΔΕ θα τεθουν υποψη του υπουργου Δημοσιας Ταξης, Σηφη Βαλυρακη.Χθες, ο ανθυπαστυνομος Κωστας Τρυποσπιτης κατεθεσε αιτηση αποφυλακισης, την οποια μελετα ο ανακριτης.

Στην ολιγωρια και ανοχη των αρμοδιων υπηρεσιων και ιδιαιτερως του τοπικου αστυνομικου τμηματος αποδιδουν το ΥΠΕΧΩΔΕ και η Γενικη Γραμματεια Δασων,τη συνεχιση της παρανομης λειτουργιας του λατομειου του κ.Σταυρου στο Μαρκοπουλο.Σχετικη καταγγελια εκανε χθες ο Θεοδωρος Παγκαλος. Οπως δηλωσε ο κ.Λαλιωτης, το λατομειο που βρισκεται σε αρχαιολογικο χωρο, αλλα και σε δημοσια δασικη εκταση, δεν ειχε ποτε αδεια απο το υπουργειο Γεωργιας. Στον ιδιοκτητη ειχε, επιβληθει προστιμο 10 εκατ.,ενω με δικαστικη αποφαση διεταχθη η κατασχεση των μηχανηματων,αλλα παρ'ολα αυτα συνεχιζει τη λειτουργια του.

Ποινικη διωξη για διασπορα ψευδων ειδησεων ασκησε η Εισαγγελια Αθηνων σε βαρος του προεδρου της Υπηρεσιας Πολιτικης Υπηρεσιας, Βασιλη Αλεβιζοπουλου. Η διωξη ασκηθηκε με αφορμη την ενορκη εξεταση του ενωπιον του Εισαγγελεως, στον οποιο δεν κατεθεσε κανενα στοιχειο σχετικα με τις δημοσιες καταγγελιες του, οτι κυβερνητικοι και αλλοι πολιτικοι παραγοντες τον πιεζαν για απεργιακες κινητοποιησεις ενοψει του αναμενομενου ανασχηματισμου.

Στην Χιο βρισκεται απο το μεσημερι ο Αρχιεπισκοπος βορειου και νοτιου Αμερικης Ιακωβος.Σε δηλωσεις του επανελαβε την αποψη οτι στην περιοχη των Βαλκανιων, η χωρα μας βρισκεται υπο κλοιο, που ομως, οι Ελληνες γνωριζουν πως να τον σπασουν.Το απογευμα του Σαββατου θα συναντηθει με τον προεδρο της Δημοκρατιας, Κωστη Στεφανοπουλου, που θα βρισκεται στη Χιο στα πλαισια επισκεψης του σε ακριτικα νησια.

Αλλος ενας νεος εχασε τη μαχη με τον λευκο θανατο.Νεκρος απο υπερβολικη χρηση ηρωινης, βρεθηκε σημερα αγνωστος νεαρος σε διαμερισμα της περιοχης Διοικητηριου της Θεσσαλονικης.Το θυμα ειχε κανει χρηση ηρωινης στο διαμερισμα του 35χρονου, Ρουσβι Χακινογλου, οπου εφιλοξενειτο και το πτωμα του βρηκε η συζυγος του ιδιοκτητη, υποστηριζοντας οτι δεν γνωριζει την ακριβη ταυτοτητα του.

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ-ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

Ενα σημαντικο διεθνες επιστημονικο συνεδριο,διοργανωνει στις 2 και 3 Σεπτεμβριου ο Δημος της Βεροιας.Τα συμπερασματα του συνεδριου αναμενεται να λειτουργησουν ως πιλοτος για τη διασωση της ιστορικης αρχιτεκτονικης κληρονομιας του τοπου.Στη Βεροια διασωζονται 48 διατηρητεες βυζαντινες εκκλησιες, απο τις οποιες οι 40 εχουν τοιχογραφιες. Ανεκτιμη, επισης, ειναι η αξια των 1200 εικονων που βρισκονται στις εκκλησιες.

Με τις θεατρικες παραστασεις, Οι εργατες του Ηρακλη και Αγων, που αποτελουσε παραλλαγη στην Αντιγονη του Σοφοκλη, εκλεισε το καλλιτεχνικο προγραμμα των Δελφων.

Την μουσικη του συνθεση, Αριστοφανους Εξοδος, θα παρουσιασει ο γνωστος συνθετης Χρηστος Λεοντης στην Κομοτηνη.Προκειται για συνθεσεις που ειχε γραψει πανω σε αριστοφανικα κειμενα κατα την διαρκεια παραστασεων του Θεατρου Τεχνης.

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Οι διαμαχες που ξεσπασαν προσφατα στον χωρο του Μπασκετ με αφορμη τις ελληνοποιησεις αρκετων αθλητων, οπως του Πεντραγκ Στογιακοβιτς, οδηγησαν την εισαγγελια πρωτοδικων της Αθηνας να διαταξει την διενεργεια προκαταρκτικης εξετασης,προκειμενου να διαπιστωθει αν εχουν τελεσθει αδικηματα,οπως ψευδεις βεβαιωσεις, πλαστογραφιες και παραβαση καθηκοντος.

Μεσα σε ενθουσιωδες κλιμα που δημιουργησαν 500 και πλεον οπαδοι του,εφτασε το μεσημερι στο Δυτικο Αεροδρομιο, η αποστολη του Παναθηναικου, που χθες το βραδυ πηρε πανηγυρικα το εισιτηριο για τις 16 καλυτερες ομαδες της Ευρωπης στο ποδοσφαιρο. Οι ``πρασινοι``, προκριθηκαν στην επομενη φαση, αφου αναδειχθηκαν ισοπαλοι 1-1 με τη Χαιντουκ Σπλιτ στη Ριεκα και ενω στον πρωτο αγωνα που εγινε στο Ολυμπιακο Σταδιο της Αθηνας, οι δυο ομαδες ειχαν αναδειχθει ισοπαλες χωρις τερματα.

ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ

Ανεπαισθητη υποχωρηση 0,02% σημειωσε ο γενικος δεικτης τιμων των μετοχων στη σημερινη συνεδριαση του Χρηματιστηριου με αποτελεσμα να κλεισει 943,07 μοναδες. Οι επιμερους δεικτες παρουσιασαν τις εξης μεταβολες: Τραπεζες ανοδος 0,12%, Λησιγκ πτωση 0,15%, Ασφαλειες ανοδος 0,26%, Επενδυσεις πτωση 0,21%, Βιομηχανικες πτωση 0,06%, Κατασκευαστικες πτωση 0,51%, Συμμετοχων ανοδος 0,96%, Διαφορες πτωση 0,54%.

ΚΑΙΡΟΣ

Βροχες και καταιγιδες, που κατα τοπους θα ειναι εντονες, προβλεπει για αυριο η Μετεωρολογικη Υπηρεσια στη δυτικη, κεντρικη και βορεια χωρα. Στην υπολοιπη Ελλαδα ο καιρος θα ειναι σχεδον αιθριος. Οι ανεμοι στα δυτικα θα ειναι ασθενεις και στα ανατολικα νοτιοι μετριοι. Η θερμοκρασια θα σημειωσει μικρη ανοδο και στα βορεια θα κυμανθει 17 με 30 βαθμους, στα υπολοιπα ηπειρωτικα 19 με 34 και στα νησια του Αιγαιου 21 με 31. Σχεδον αιθριο καιρο, με λιγες νεφωσεις, ασθενεις ανεμους και θερμοκρασια 23 με 34 και 19 με 31 αντιστοιχα, θα εχουν Αθηνα και Θεσσαλονικη.


[Home] [HR-Net] [Hellenic Recources Institute] [Information Sources - Latest News!] [News Searches] [Organizations] [Feedback] [Usage Statistics]

HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute
news2html v2.11 run on Friday, 25 August 1995 - 16:33:52