Browse through our Interesting Nodes of Newsletters & Journals on Hellenic Issues Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 19 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Cosmos FM: News in Greek, 98-07-13

Cosmos News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: G.A.E.P.I.S. <http://www.gaepis.org>

* Προσφορά του μη κερδοσκοπικού οργανισμού Μέσων Ενημέρωσης G.A.E.P.I.S.*

* cosmos@panix.com - Tel 718 728-1500, P.O. Box 828 Suffern, NY 10901 *


ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Δύο ισχυρές εκρήξεις με διαφορά περίπου μιας ώρας, σημειώθηκαν στα κτίρια δύο και τρία, των δικαστηρίων της σχολής Ευελπίδων, χωρίς να τραυματιστεί κανείς. Για την πρώτη έκρηξη προηγήθηκε τηλεφώνημα αγνώστου σε εφημερίδα και τηλεοτικό σταθμό και η αστυνομία εκκένωσε έγκαιρα το κτίριο 2. Για τη δεύτερη έκρηξη δεν υπήρξε τηλεφώνημα και είναι θαύμα που δεν υπήρξαν θύματα. Καμιά οργάνωση δεν ανέλαβε την ευθύνη για τις βομβιστικές επιθέσεις. Επί τόπου έσπευσαν αξιωματικοί της ΕΛΑΣ και πυροτεχνουργοί που συλλέγουν υπολείματα του εκρηκτικού μηχανισμού που θα αναλυθούν στα εργαστήρια της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας.

Την υλοποίηση, χωρίς καθυστερήσεις, της συμφωνίας για την προμήθεια των ρωσικών πυραύλων S-300, όπως έχει προγραμματιστεί, επιβεβαίωσαν οι πρόεδροι της Ρωσίας και της Κύπρου, κύριοι Γιέλτσιν και Κληρίδης στη συνάντησή τους στο Κρεμλίνο. Οπως δήλωσε ο σύμβουλος του Μπόρις Γιέλτσιν, όλες οι υποχρεώσεις που έχουν αναληφθεί με τη συμφωνία για την παράδοση των S-300, θα εκπληρωθούν χωρίς καθυστερήσεις. Στη συνάντηση των δύο πλευρών διαπιστώθηκε ένα ευρύ πεδίο σύμπτωσης απόψεων τόσο για την επίλυση του Κυπριακού όσο και για την περαιτέρω προώθηση των διμερών σχέσεων. Οι συνομιλίες πήγαν τόσο καλά ώστε δεν νομίζω πως θα υπάρξουν ερωτηματικά, δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Κύπρου. Στο μεταξύ, σύμφωνα με τον τουρκικό Τύπο, τουρκικά F-16 πραγματοποίησαν πρόσφατα στο Ισραήλ άσκηση, με στόχο να πλήξουν τους ρωσικούς πυραύλους εφόσον αυτοί εγκατασταθούν στην Κύπρο. Σε περίπτωση που οι πληροφορίες αυτές είναι ακριβείς τότε πρόκειται περί προσφοράς πολύ κακών υπηρεσιών στις σχέσεις μεταξύ των χωρών της περιοχής και γενικότερα της ειρήνης, σχολίασε στην Αθήνα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση με τη δολοφονική απόπειρα εναντίον του εφοπλιστή Κώστα Αγαπητού, 40 ετών, ο οποίος πυροβολήθηκε χθες από δύο μοτοσικλετιστές, έξω από το γραφείο του στον Πειραιά και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο Τζάννειο Νοσοκομείο. Στο αστυνομικό τμήμα Δραπετσώνας προσήχθη το μεσημέρι ο εφοπλιστής Βαγγέλης Βεντούρης, τον οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Αγαπητός υπέδειξε ως έναν από τους δύο δράστες της εναντίον του επίθεσης. Σημειώνεται ότι πρόσφατα ο εφοπλιστής Αγαπητός είχε αγοράσει σε πλειστηριασμό της Εθνικής Τράπεζας το πλοίο "Παναγία Τήνου ΙΙ" το οποίο ανήκε στον Βαγγέλη Βεντούρη. Σημειώνεται επίσης ότι ο κ. Αγαπητός από την πρώτη στιγμή είχε δηλώσει στην αστυνομία ότι γνώρισε τον ένα από τους δύο δράστες. Ο Βεντούρης, που αρνείται τις κατηγορίες, θα οδηγηθεί αύριο στον εισαγγελέα.

Στον χώρο της οικονομίας τώρα, η πτώση του πληθωρισμού και των επιτοκίων ήταν το αντικείμενο σύσκεψης υπό τον Γιάννο Παπαντωνίου με τη συμμετοχή του διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος Λουκά Παπαδήμου και κορυφαίων υπηρεσιακών παραγόντων. Ο υπουργός εθνικής οικονομίας απηύθυνε έκκληση στους εμπόρους να συγκρατήσουν τις τιμές, ώστε να επιτευχθεί περαιτέρω μείωση του πληθωρισμού και εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εισροή κεφαλαίων στην οικονομία και την εμπιστοσύνη που δείχνει η αγορά στις αλλαγές που προωθούνται. Στο μεταξύ, ιδιαίτερα θετικές εκτιμήσεις για την πορεία της ελληνικής οικονομίας διατυπώνει ο γνωστός χρηματοοικονομικός οίκος "Μόργκαν Στάνλεϊ", που προβλέπει ότι ο πληθωρισμός μπορεί να πέσει στο 2% στα τέλη Μαϊου του 1999. Προβλέπει επίσης ταχεία αποκλιμάκωση των βραχυπρόθεσμων επιτοκίων στη διατραπεζική αγορά, καθώς και σημαντική πτώση στο επιτόκιο παρέμβασης της Τραπέζης της Ελλάδος. Πάντως, η τάση για αποκλιμάκωση των επιτοκίων έγινε ορατή κατά τη σημερινή δημοπρασία των τρίμηνων και εξάμηνων εντόκων γραμματίων του δημοσίου. Το επιτόκιο για τα τρίμηνα έπεσε στο 11,5 από 11,8% και για τα εξάμηνα στο 11,7 από 11,9%.

Νέος γύρος έντονων διαβουλεύσεων σε κυβέρνηση και ΠΑΣΟΚ εγκαινιάστηκε σήμερα με αντικείμενο την πορεία της οικονομίας και την προώθηση των διαρθρωτικών αλλαγών. -- Ο πρωθυπουργός είχε συνάντηση με το γραμματέα του ΠΑΣΟΚ, Κώστα Σκανδαλίδη, με τον οποίο συζήτησε θέματα προγραμματισμού του ΠΑΣΟΚ, μέχρι το φθινόπωρο. Την Τετάρτη θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη με τη συμμετοχή κορυφαίων συνδικαλιστών του ΠΑΣΟΚ, ενώ ανάλογη σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη.

Η εικόνα κυβέρνησης και πρωθυπουργού φαίνεται να ανακάμπτει και σύμφωνα με έρευνα της εταιρίας ΒΙ ΠΙ ΑΡ ΣΙ προκύπτει άνοδος της δημοτικότητας. Βελτίωση παρουσιάζει και η δημοτικότητα του Κώστα Καραμανλή, σε αντίθεση με αυτή της ΝΔ, που συνεχίζει να έχει πτωτική τάση. Στο μεταξύ, έντονη ήταν η αντίδραση του κυβερνητικού εκπροσώπου αλλά και του γραμματέα του ΠΑΣΟΚ στις δηλώσεις του μέλους του Εκτελεστικού Γραφείου Μανώλη Δασκαλάκη, ο οποίος έκανε λόγο ακόμη και για ανατροπή του Κώστα Σημίτη. Για απόψεις που μας γυρίζουν στο παρελθόν, έκανε λόγο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, σημειώνοντας πως το ρολόι της ιστορίας δεν γυρίζει πίσω. Για θέμα πολιτικής και ηθικής στάσης μίλησε και ο Κώστας Σκανδαλίδης, σημειώνοντας ότι δεν τίθεται θέμα κυρώσεων.

Και νέα συνάντηση θα έχουν αύριο η διοίκηση της Ολυμπιακής με τους πιλότους της εταιρίας, προκειμένου να βρεθεί λύση και να σταματήσουν οι πολύωρες καθυστερήσεις στις πτήσεις εσωτερικού που παρατηρούνται το τελευταίο τριήμερο, μετά την απόφαση των πιλότων να ακολουθήσουν τις διαταγές του ΓΙΟΥΡΟ ΚΟΝΤΡΟΛ, που ρυθμίζει την εναέρια κυκλοφορία σε όλες τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ενωσης. Στο μεταξύ, συνεχίσθηκαν και σήμερα οι καθυστερήσεις στις πτήσεις εσωτερικού και εξωτερικού, ενώ δεν έλειψαν και οι εντάσεις.

Να απαλειφθεί από κάθε μελλοντική έκδοση του λεξικού Μπαμπινιώτη η καταχρηστική - υβριστική επεξέγηση στο λήμμα "Βούλγαρος", που προκάλεσε θύελλα διαμαρτυριών, αποφάσισε το Μονομελές Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης. Στο σκεπτικό της απόφασης τονίζεται ότι η χρήση της λέξης αυτής είναι σποραδική και στερείται κάποιας διάρκειας. Υπενθυμίζεται ότι στο συγκεκριμένο λήμμα "Βούλγαρος", πέραν της επεξήγησης που αφορά τον κάτοικο της γειτονικής χώρας, στο λεξικό παρατίθεται και η εξήγηση ότι πρόκειται περί οπαδού αθλητικών ομάδων της Θεσσαλονίκης και ειδικότερα του ΠΑΟΚ.

Με νομοσχέδιο του υπουργείου Γεωργίας ξεκινά αύριο το πρώτο θερινό τμήμα της βουλής των Ελλήνων. Στο τμήμα αυτό συμμετέχουν 100 βουλευτές, εκ των οποίων οι 53 του ΠΑΣΟΚ, οι 34 της ΝΔ, 4 από το ΚΚΕ, 3 από το ΣΥΝ, 3 από το ΔΗΚΚΙ και άλλοι 3 ανεξάρτητοι.

Η ανάγκη ενίσχυσης του Συνασπισμού στις προσεχείς εκλογές για την Τοπική Αυτοδιοίκηση και την Ευρωβουλή, ώστε να αποτελέσει καθοριστικό παράγοντα στις εξελίξεις, τονίζεται στην απόφαση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος. Στην απόφαση τονίζεται ότι πρέπει να ηττηθεί η πολιτική της κυβέρνησης, η οποία επικρίνεται ότι απέτυχε να εφαρμόσει μια προοδευτική πολιτική με αποτέλεσμα να επιτείνονται τα αδιέξοδα, ανοίγοντας έτσι το δρόμο για άνοδο της ΝΔ στην εξουσία, γεγονός που θα έχει ακόμη πιο αρνητικές επιπτώσεις στην κοινωνία.

ΑΛΛΕΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Προβλήματα θα υπάρξουν αύριο και στον ΟΣΕ, λόγω 24ωρης απεργίας του προσωπικού στο δίκτυο της Κεντρικής Ελλάδας, με αποτέλεσμα να μην κινηθούν οι αμαξοστοιχίες Αθηνών - Θεσσαλονίκης.

Νέο διαγωνισμό για την κάλυψη 400 θέσεων εξειδικευμένου μόνιμου προσωπικού για το υπουργείο Οικονομικών προκήρυξε το Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού. Το υπουργείο εσωτερικών προκήρυξε επίσης 62 θέσεις διαφόρων κατηγοριών και κλάδων, με σειρά προτεραιότητας. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν τα δικαιολογητικά τους από 15 Ιουλίου μέχρι 3 Αυγούστου. Τέλος, το υπουργείο Δημόσιας Τάξης προκήρυξε 66 θέσεις φυλάκων για τις ανάγκες της Τράπεζας της Ελλάδας, εκ των οποίων οι 30 είναι στην Αττική και οι 36 στην περιφέρεια.

Το αίτημά τους για υπόγεια χάραξη της περιφερειακής λεωφόρου Υμηττού, επανέλαβαν στη συνάντηση που είχαν με τον υπουργό ΠΕΧΩΔΕ, δημοτική αρχή και φορείς της Αγίας Παρασκευής. Ο κ. Λαλιώτης υποστήριξε ότι δεν είναι δυνατόν να αλλάξει η χάραξη της λεωφόρου, αλλά άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο για κάποιες βελτιώσεις. Σε δέκα ημέρες θα συναντηθούν εκ νέου με τον υπουργό ΠΕΧΩΔΕ οι φορείς και η δημοτική αρχή της Αγίας Παρασκευής.

Ενας 25χρονος Αλβανός σκοτώθηκε από σφαίρες ομοεθνών του στο χωριό Μαρίνα της Νάουσας. Το θύμα διέμενε σε αποθήκη, μαζί με τον 23χρονο αδελφό του, όταν εμφανίστηκαν τέσσερις Αλβανοί, οι οποίοι τους ζήτησαν να τους φιλοξενήσουν. Επειδή όμως υποπτεύθηκαν ότι θα τους λήστευαν, δεν άνοιξαν την πόρτα, με αποτέλεσμα οι άγνωστοι να αρχίσουν να πυροβολούν με καλάσνικοφ και μια από τις σφαίρες να τραυματίσει θανάσιμα τον 25χρονο.

Τη δορυφορική κεραία της ΕΤ στη Μεσογείων, προσπάθησαν να καταστρέψουν άγνωστοι, με αποτυχημένη απόπειρα εμπρησμού. Οι δύο δράστες τοποθέτησαν δύο μπετόνια με βενζίνη και άναψαν κεριά, τα οποία όμως λόγω του άερα έσβησαν και έτσι δεν εκδηλώθηκε φωτιά στη βενζίνη.

Επεσε στα νερά της λίμνης για να σώσει ενα πρόβατό του αλλά πνίγηκε ο ίδιος. Το ατύχημα συνέβη σε τεχνητή λιμνη του Ασκού Λαγκαδά και νεκρός είναι ο 72χρονος Ιωακείμ Ατματζίδης. Ο υπερήλικας έβοσκε το κοπάδι του στην όχθη της λίμνης οταν σε κάποια στιγμή ένα απο τα πρόβατα έπεσε στα νερά. Ο βοσκός, που δεν γνώριζε κολύμπι, βούτηξε και στη λίμνη για να βγάλει το ζώο με αποτέλεσμα όμως να πνιγεί.

Φρικτό θάνατο βρήκε η 65χρονη Μαρία Αγγελοπούλου όταν γύρω στις 10 χθες το βράδυ παρασύρθηκε και τραυματίστηκε θανάσιμα απο διερχόμενη αμαξοστοιχία του ΟΣΕ στο σταθμό Αγιος Στέφανος Αττικής.

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Επιστροφή στην ελληνική αθλητική πραγματικότητα, μετά τη χθεσινή μεγάλη νίκη των Γάλλων επί των Βραζιλιάνων με 3-0 στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου, και η επιστροφή συμπίπτει με την προετοιμασία της εθνικής ομάδας μπάσκετ για το Μουντομπάσκετ, που θα διεξαχθεί στην Ελλάδα, αλλά και τις μεταγραφικές κινήσεις των ποδοσφαιρικών ομάδων, καθώς οι περισσότερες έχουν αρχίσει την προετοιμασία τους.

Η απόκτηση ενός πρώην αποτελεί τον κρυφό πόθο του νέου προπονητή της ΑΕΚ Στεπάνοβιτς. Φυσικά πρόκειται για τον Τσιάρτα, τον οποίο χαρακτήρισε τρομερό ποδοσφαιριστή, με πολλές ικανότητες και μυαλό. Ο Στεπάνοβιτς δήλωσε, κατά την αναχώρηση της ομάδας του για τη Γερμανία, ότι "θα κάνουμε ότι μπορούμε για να τον αποκτήσουμε, αν και η Σεβίλη ζητά πάρα πολλά χρήματα για να τον παραχωρήσει". Ο ίδιος τόνισε πως η ΑΕΚ χρειάζεται ένα λίμπερο, ένα μέσο και έναν επιθετικό, ενώ χαρακτήρισε ως μεγάλο ταλέντο τον Μαλαδένη.

ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ Νέο ιστορικό ρεκόρ σημείωσε ο γενικός δείκτης τιμών στη σημερινή συνεδρίαση του Χρηματιστηρίου. Εκλεισε στις 2685,65 μονάδες με άνοδο 0,70%. Η αξία των συναλλαγών έφθασε τα 70,7 δισ. δρχ. Ο δείκτης Παράλληλης Αγοράς έκλεισε με πτώση 0,45%.

Οι επίσημες τιμές πώλησης των ξένων νομισμάτων, που δίνει η Τράπεζα της Ελλάδος είναι: δολάριο ΗΠΑ προς 305,04 δραχμές, γερμανικό μάρκο προς 168,49, γαλλικό φράγκο προς 50,30, λίρα Αγγλίας προς 499,15, ελβετικό φράγκο προς 199,22, τις εκατό ιταλικές λιρέτες προς 17,09, τα εκατό γιεν Ιαπωνίας προς 214,23, τη λίρα Κύπρου προς 575,50 και την ECU προς 333,09 δραχμές.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ AΠΟ ΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η Ρωσία επέτυχε να αποσπάσει δάνειο ύψους 22,8 δις δολαρίων, ως επιπλέον πιστώσεις για το 1998 και 1999, δήλωσε ο επικεφαλής των Ρώσων διαπραγματευτών Ανατόλι Τσουμπάις. Συνολικά, εντός του 1998 η Ρωσία θα πάρει 14,8 δις δολάρια, από τα οποία θα προσφέρει το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο 12,5 δις, η Παγκόσμια Τράπεζα 1,7 δις και η Ιαπωνία 600 εκατομμύρια δολάρια. Ετσι, μετά από μία παρατεταμένη οικονομική κρίση, η Ρωσία μπορεί να ελπίζει σε καλύτερες μέρες και να εφαρμόσει το νέο αναπτυξιακό πρόγραμμα του πρωθυπουργού Κιριγένκο, ενώ θα αποφύγει, όπως φαίνεται και την υποτίμηση στο ρούβλι.

Με αίμα βάφτηκαν οι πρωτοφανείς πανηγυρισμοί των Γάλλων για την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου από την εθνική τους ομάδα, όταν τα ξημερώματα τραυματίστηκαν 80 άτομα στο Παρίσι, μερικοί από τους οποίους σοβαρά, από αυτοκίνητο που έτρεχε εκτός ελέγχου στο Σανζ Ελιζέ. Το δυστύχημα, οφείλεται, πιθανώς σε κρίση πανικού που έπιασε την οδηγό του τρελλού αυτοκινήτου, η οποία εικάζεται ότι ήταν και μεθυσμένη. Πάντως, ούτε αυτό το δυστύχημα, πτόησε τους Γάλλους, που από τον πρόεδρο Σιράκ και τον Πλατινί ως τον τελευταίο.. . διανοούμενο γλέντησαν με ξέφρενο τρόπο την κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου.

Τελικά δεν άνοιξε.. . μύτη στην περιβόητη παρέλαση των Προτεσταντών του Τάγματος της Οράγγης σε συνοικία Καθολικών, στο Μπέλφαστ της Βόρειας Ιρλανδίας. Ειδικές δυνάμεις της βρετανικής αστυνομίας απομάκρυναν τους κατοίκους δημιουργώντας μία ακτίνα ασφαλείας στην περιοχή. Η παρέλαση έγινε 24 ώρες μετά το θάνατο των τριών παιδιών οικογενείας Καθολικών, που κάηκαν ζωντανά στο σπίτι τους από εμπρησμό.

Ηδη άρχισαν οι διαδικασίες για την διαδοχή του Ιάπωνα πρωθυπουργού Ριουτάρο Χασιμότο, μετά την ανακοίνωση της προθεσής του να παραιτηθεί από τη θέση του, καθώς το Φιλελεύθερο κόμμα του υπέστη ήττα στις χθεσινές εκλογές για τη Γερουσία. Ο Χασιμότο, που ακύρωσε τις προγραμματισμένες επισκέψεις του σε Γαλλία και ΗΠΑ, θεωρείται ως ο κύριος υπεύθυνος για την οικονομική κρίση στη χώρα του.

Τη βοήθεια της Κίνας για την αναθέρμανση των ειρηνευτικών συνομιλιών στη Μέση Ανατολή θα ζητήσει ο Παλαιστίνιος ηγέτης Γιάσερ Αραφάτ, ο οποίος έφθασε σήμερα στο Πεκίνο για τριήμερη επίσημη επίσκεψη. Η Κίνα, ένα από τα πέντε μόνιμα μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ, είναι παραδοσιακός υποστηρικτής των Παλαιστινίων, αλλά το 1992 συνήψε διπλωματικές σχέσεις με το Ισραήλ.

Επιδεινωθηκε η κρίση ανάμεσα στα τρία κόμματα του τουρκικού κυβερνητικού συνασπισμού σήμερα, καθώς το κόμμα της Δημοκρατικής Τουρκίας του Τσιντορούκ άσκησε πιέσεις για μεγαλύτερη αύξηση των αποδοχών των δημοσίων υπαλλήλων από αυτήν που προτείνει η κυβέρνηση. Η κυβέρνηση Γιλμάζ προτείνει αύξηση 20%, ενώ το μικρότερο κόμμα του κυβερνητικού συνασπισμού προτείνει 40%.

Ο ΚΑΙΡΟΣ

Αίθριος θα είναι αύριο ο καιρός σ'όλη τη χώρα, με βόρειους ανέμους ασθενείς και στο Αιγαίο μέτριους. Η θερμοκρασία στα ηπειρωτικά θα κυμανθεί 18 με 37 και κατά τόπους 38 βαθμούς και στα νησιά 22 με 34 βαθμούς Κελσίου. Αίθριο καιρό με ασθενείς ανέμους και θερμοκρασία 21 με 38 και 19 με 36 βαθμούς αντίστοιχα, θα έχουν αύριο Αθήνα και Θεσσαλονίκη.
Cosmos News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
Back to Top
Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
All Rights Reserved.

HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
kosmos2html v1.03a run on Tuesday, 14 July 1998 - 2:12:06 UTC