Browse through our Interesting Nodes on Business, Finance & Law in Cyprus Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 00-08-29

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 29/08/2000

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΤΙΤΛΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ
  • [02] Εκπαιδευτική μεταρρύθμιση
  • [03] Υγεία
  • [04] Νέα Δημοκρατία
  • [05] Πυρκαγιές
  • [06] Χρηματιστήριο
  • [07] Ολυμπιάδα
  • [08] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ
  • [09] Χρηματιστήριο

  • [01] ΤΙΤΛΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

    Τα εσωκομματικά της ΝΔ, η πορεία του Χρηματιστηρίου, οι επιπτώσεις από τις πυρκαγιές, η εκπαιδευτική μεταρρύθμιση, οι μεταρρυθμίσεις στην Υγεία και η Ολυμπιάδα είναι τα βασικά θέματα των εφημερίδων της σημερινής ειδησεογραφίας

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης): Πλημμύρες θα φέρουν οι φωτιές το χειμώνα.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ(Ρίζος): Η τραγωδία χιλιάδων φτωχών Ελλήνων στο ΧΑΑ.

    ΑΘΗΝΑΪΚΗ: Στοπ στις αναθέσεις. Παρέμβαση-χαστούκι από την Κομισιόν.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: 5.350 διορισμοί-εξπρές στα νοσοκομεία.

    Η ΑΥΓΗ: Ολυμπιακά έργα: "Κίτρινη κάρτα" τώρα από την Κομισιόν.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Τελειώνει η ασυδοσία στα νοσοκομεία από τον Αλ. Παπαδόπουλο.

    ΤΟ ΒΗΜΑ: Φανάρι εναντίον"Τρόικας". Στόχοι Καλλίνικος-Αμβρόσιος-Δανιήλ.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Σκοτεινό παιχνίδι στη Σοφοκλέους.

    ΕΘΝΟΣ: "Ναι" στα ξένα πτυχία. Τέλος στην ταλαιπωρία χιλιάδων νέων.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Θα τραβήξει των παθών του τον τάραχο η Ρηγίλλης

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: "Βρέχει" προσλήψεις στον χώρο της Υγείας.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Προσλήψεις. Ο χάρτης με τις νέες θέσεις στο Δημόσιο.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Οπλοφορεί η ΕΛΛΑΣ. 1 εκ. παράνομα και νόμιμα κουμπούρια.

    Η ΕΞΟΥΣΙΑ: Νέα ώθηση στις ιδιωτικοποιήσεις.

    ΕΣΤΙΑ: Ρεκόρ καταστροφής. Οι εφετινές πυρκαϊές δεν έχουν προηγούμενο.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Αρχή αλλαγών στο ΕΣΥ με 5.350 προσλήψεις.

    Ο ΛΟΓΟΣ: Διχασμός με νέο πρόσωπο. Επικρίνουν τον Θ. Ρουσσόπουλο.

    ΤΑ ΝΕΑ: Το νέο σύστημα εισαγωγής σε ΑΕΙ και ΤΕΙ.

    ΝΙΚΗ: "Βαρυστομαχιά" στο ΠΑΣΟΚ. Επιπτώσεις από τα δείπνα.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Πυρκαγιές: Τρεις βασικοί λόγοι για τις ευθύνες.

    ΣΤΟ ΚΑΡΦΙ: Πυρκαγιές: Ε, όχι .3 ώρες μια ρίψη! Τραγέλαφος με τις πτήσεις.

    Η ΧΩΡΑ: Πρεμιέρα με λασπόλουτρο. Οι συκοφαντίες συνεχίζουν το έργο τους.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: 374 ακατάλληλες σχολικές αίθουσες.

    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Υγεία: Προσλαμβάνονται 5.350.

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Τραμ αντί του Μετρό.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Γήπεδο διεθνών παιχνιδιών η ΔΕΘ.

    [02] Εκπαιδευτική μεταρρύθμιση

    Τα ΝΕΑ γράφουν στο σχόλιό τους ότι "Ούτε λόγος πως αλλαγές επιβάλλονται στο - προβληματικό, όπως καταδείχθηκε - σύστημα εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση... Και οι πρώτες ανακοινώσεις του υπουργού Παιδείας για τη μείωση αριθμού των εξεταζόμενων μαθημάτων και τη σύμπτωση διδακτέας και εξεταστέας ύλης έδωσαν το στίγμα λογικών διορθωτικών παρεμβάσεων".

    Σύμφωνα με την ΕΞΟΥΣΙΑ ``οργασμός`` συσκέψεων επικρατεί αυτές τις ημέρες στην οδό Μητροπόλεως, καθώς η ηγεσία του υπουργείου Παιδείας επικεντρώνει τον προβληματισμό της σε πέντε σημεία-κλειδιά, τα οποία προκαλούν ``πονοκεφάλους``. Μάλιστα, αρκετές από τις αλλαγές φαίνεται να οδηγούν σε νέο σύστημα εξέτασης και εισαγωγής, εντελώς διαφορετικό από αυτό του κ. Γ. Αρσένη``.

    Το ΕΘΝΟΣ υπογραμμίζει ότι ``τομή στο θέμα της επαγγελματικής αναγνώρισης των πτυχίων που αποκτήθηκαν σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ενωσης επιχειρεί το υπουργείο Παιδείας με Προεδρικό Διάταγμα που δημοσιεύθηκε ήδη στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως. Η νέα ρύθμιση αφορά διπλώματα, που πιστοποιούν επαγγελματική εκπαίδευση ελάχιστης διάρκειας τριών ετών. Η αναγνώριση θα γίνεται με διαδικασίες εξαιρετικά σύντομες από Συμβούλιο που ιδρύεται ειδικά γι` αυτόν το σκοπό``.

    [03] Υγεία

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ γράφει ότι ``έτοιμος να ανατρέψει τη σημερινή κατάσταση στα νοσοκομεία της χώρας που χαρακτηρίζεται από έλλειμμα στη διοίκηση, οργάνωση και λειτουργία των νοσοκομείων, που συσσωρεύτηκε τα τελευταία χρόνια και συνεχίζει να υφίσταται παρουσιάστηκε ο υπουργός Υγείας Αλέκος Παπαδόπουλος, μιλώντας χθες κατά τη διάρκεια σύσκεψης με τους προέδρους των νοσοκομείων της χώρας, στο πλαίσιο του κοινωνικού διαλόγου``.

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ αναφέρει ότι ``αθρόες προσλήψεις ημετέρων στο χώρο της Υγείας. Οπως εξήγγειλε χθες το βράδυ ο υπουργός Υγείας και Πρόνοιας, εντός του Σεπτεμβρίου θα προσληφθούν 5.350 άτομα, εκ των οποίων οι 350 προσλήψεις αφορούν γιατρούς του κλάδου του ΕΣΥ και 5.000 προσωπικό διαφόρων κλάδων, εκτός γιατρών, κυρίως νοσηλευτικό, παραϊατρικό και διοικητικό προσωπικό Π.Ε.``.

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ τονίζει ότι ``με προσλήψεις 5.350 ατόμων στα νοσοκομεία, κατ` εξαίρεσιν και με συνοπτικές διαδικασίες, προσπαθεί η κυβέρνηση να μπαλώσει τα κουρέλια του ΕΣΥ. χθες, ο υπουργός Υγείας, Αλ. Παπαδόπουλος, χαρακτήρισε το ΕΣΥ ``ξέφραγο αμπέλι`` και εξήγγειλε τη σύσταση ``ομάδων παρέμβασης``, οι οποίες ``θα παρακολουθούν και θα ελέγχουν την πρόοδο της μεταρρύθμισης στην Υγεία``.

    [04] Νέα Δημοκρατία

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ αναφέρει ότι ``η επιβεβαίωση των αρχικών εκτιμήσεων ότι η έκπληξη της επιλογής του εγκρίτου δημοσιογράφου, Θόδωρου Ρουσσόπουλου, ως εκπροσώπου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, θα κριθεί εν καιρώ, ως προς την αποτελεσματικότητά της, αλλά, ότι, εκ παραλλήλου, δεν αποτελεί ικανή συνθήκη, προκειμένου να θεραπεύσει τα κακώς κείμενα στη Νέα Δημοκρατία, επιβεβαιώνεται τα τελευταία εικοσιτετράωρα, με αποκορύφωμα την ``πρεμιέρα`` του νέου στελέχους χθες``.

    Ο ΛΟΓΟΣ υπογραμμίζει ότι ``δεν φαίνεται ότι ο Κ. Καραμανλής με την εκλογή του δημοσιογράφου Θ. Ρουσσόπουλου στη θέση του Α. Σπηλιωτόπουλου, θα βρει την ηρεμία του. Ηδη, εκτός από τον φίλα προσκείμενο Τύπο στη Νέα Δημοκρατία, που αντέδρασε έντονα, μεγάλη μερίδα βουλευτών -ειδικά νέων στη Βουλή και στην ηλικία- φαίνεται ότι αντιδρά για την επιλογή Ρουσσόπουλου. Κι αυτό διότι οι ίδιοι είχαν ``δει`` τον εαυτό τους να αναπληρώνει τον Αρη Σπηλιωτόπουλο``.

    Σύμφωνα με το ΚΑΡΦΙ ``άλλος εκπρόσωπος, τα ίδια μυαλά. Σ` αυτή τη φράση συνοψίζεται το μόνιμο και διαχρονικό πρόβλημα της Νέας Δημοκρατίας. Η αδυναμία της ηγεσίας να υπερβεί την εσωκομματική κρίση και να αναλάβει πρωτοβουλίες που θα βγάλουν το κόμμα από το αδιέξοδο είναι εμφανής, σχολιάζεται ευρύτατα και απεδείχθηκε με δύο επεισόδια χθες, ενδεικτικά του τρόπου με τον οποίο κινείται ο κ. Καραμανλής``.

    Η ΧΩΡΑ σημειώνει ότι ``μπαράζ επιθέσεων δέχεται και ο νέος εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Θ. Ρουσόπουλος. Εκανε χθες πρεμιέρα με λασπόλουτρο, για να αποδειχθεί ποιος είναι ο πραγματικός στόχος των συκοφαντών. Τα παράκεντρα της εξουσίας και οι μηχανισμοί, που στόχο έχουν την υπονόμευση της συνοχής της Νέας Δημοκρατίας και του κύρους του Κ. Καραμανλή, επιχειρηματολογούν με την έλλειψη ``κομματικών περγαμηνών`` και κατασκευάζουν ... ανακύκλωση της κρίσης στην Αξιωματική Αντιπολίτευση``.

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ προσθέτει ότι ``λίγες μέρες μετά τις αντιδράσεις που ξέσπασαν στους κόλπους της ΝΔ με την απομάκρυνση των περιφερειαρχών και κομματικών στελεχών από το γραμματέα Οργανωτικού κ. Μοσχονά, ο πρόεδρος της ΝΔ απευθυνόμενος προς τα στελέχη των νομαρχιακών οργανώσεων, υπογράμμισε ότι θέσεις μάχης και προσφοράς υπάρχουν για όλους και δήλωσε ότι η ΝΔ προχωρά σ` έναν άλλο τρόπο λειτουργίας, που δεν θα έχει καμία σχέση ``με τον παρωχημένο τρόπο λειτουργίας του κυβερνώντος κόμματος, που βασίζεται στη συντήρηση του κατεστημένου, στο φανατισμό και την εξάρτηση``.

    [05] Πυρκαγιές

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτση) γράφει ότι ``τα γεγονότα μιλάνε από μόνα τους, καθώς μέχρι στιγμής περισσότερα από 10 άτομα έχουν χάσει τη ζωή τους, εκατοντάδες νοικοκυριά έχουν καταστραφεί ολοσχερώς, χιλιάδες αιγοπρόβατα έχουν βρει τραγικό θάνατο από την πύρινη λαίλαπα και, μέσα σε ένα τρίμηνο, περισσότερα από 2 εκατομμύρια στρέμματα (!) γης έχουν γίνει στάχτη. Σύμφωνα, λοιπόν, με τους ειδικούς, τις πυρκαγιές θα διαδεχτούν πλημμύρες, καθώς τα δέντρα που συγκρατούσαν το έδαφος δεν υπάρχουν πια. Την ίδια στιγμή που το πρόβλημα της λειψυδρίας -ήδη έντονο σε πολλές περιοχές της Ελλάδας από την αρχή του καλοκαιριού- τείνει να πάρει δραματικές διαστάσεις``.

    ΤΟ ΒΗΜΑ επισημαίνει ότι ``ενός κακού -εκτάσεως, μάλιστα, 2 εκ. στρεμμάτων(!) καμένης γης- μύρια έπονται. Δυστυχώς, η ώρα του απολογισμού για την προκληθείσα από τις πυρκαϊές καταστροφή δεν ήρθε ακόμη, αποφαίνονται οι επιστήμονες, καθώς έχει διπλασιαστεί ο κίνδυνος με την πρώτη νεροποντή να πλημμυρίσουν χωριά και οικισμοί στις πυρόπληκτες περιοχές``.

    Η ΕΣΤΙΑ εκτιμά ότι ``βιβλικές διαστάσεις λαμβάνει η εφετινή καταστροφή του εναπομείναντος πρασίνου στην Ελληνική Επικράτεια, από τις αλλεπάλληλες πυρκαϊές. Κατά τις εκτιμήσεις δασικών, οι μέχρι σήμερα καμένες εκτάσεις έχουν υπερβεί το 1,5 εκατ. στρέμματα, με κίνδυνο μέχρι τέλους της θερινής περιόδου να πλησιάσουν τα 2 εκατομμύρια, ξεπερνώντας κάθε σχετικό προηγούμενο``.

    Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ διερωτάται ``Τις πταίει; Αυτό το ρητορικό ερώτημα που είχε απευθύνει πριν από ενάμιση αιώνα περίπου ο Χ. Τρικούπης, απευθύνεται και σήμερα προς την κυβέρνηση. Ποιός έχει την ευθύνη για τους δώδεκα νεκρούς, τα εκατομμύρια στρέμματα κατεστραμμένων δασών και καλλιεργειών, τις περιουσίες που χάθηκαν. Το ερώτημα αυτό έχει διατυπωθεί πολλές φορές, αλλά ποτέ δεν βρήκε απάντηση, γιατί όσοι εξουσιάζουν αυτή τη χώρα, φέρουν την ταμπέλα του ``ανευθυνοϋπεύθυνου``.

    [06] Χρηματιστήριο

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ αναφέρει ότι ``το Χρηματιστήριο Αθηνών έδειξε χθες ότι δεν μπορεί να παρακολουθήσει ούτε τις μικροοικονομικές εξελίξεις στο επίπεδο των επιχειρήσεων και πλέον τελεί υπό το βάρος της μεγίστης αναξιοπιστίας που το χαρακτηρίζει. Ο γενικός δείκτης υποχώρησε κατά 1,98% στις 3.558,99 μονάδες -στο χαμηλότερο των 16 τελευταίων μηνών- και χαρακτηριστική της προβληματικότητάς του είναι η μη αξιολόγηση της εξαγοράς από τον ``Τιτάνα`` της αμερικανικής εταιρείας TARMAC, έναντι 636 εκατ. δολ. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη εξαγορά που πραγματοποίησε ελληνική βιομηχανική επιχείρηση στο εξωτερικό, την οποία αγνόησε παντελώς η Σοφοκλέους``.

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ γράφει ότι ``στη δίνη ``μαύρης τρύπας`` -ή της τελευταίας καταιγίδας, άραγε;- φαίνεται να στροβιλίζεται η Σοφοκλέους, καθώς ο δείκτης υποχώρησε χθες κάτω και από τις 3.600 μονάδες. Ουδείς πλέον μπορεί να προσδιορίσει ούτε τα πραγματικά αίτια που έχουν οδηγήσει σε αυτήν την ελεύθερη και άνευ αντιστάσεως πτώση τιμών ούτε κυρίως το πώς και πότε θα βγει η αγορά από αυτή τη φοβερή περιπέτεια``.

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζου) υποστηρίζει ότι ``δύο νέα αρνητικά ρεκόρ ... κατέρριψε χθες η Σοφοκλέους, αυξάνοντας ακόμη περισσότερο τις ζημιές εκατοντάδων χιλιάδων μικροεπενδυτών, που έχουν ``εγκλωβιστεί`` από το Σεπτέμβριο του 1999 με τοποθετήσεις σε μετοχές όλων των κλάδων. Ο Γενικός Δείκτης Τιμών υποχώρησε στα χαμηλότερα επίπεδα των τελευταίων 18 μηνών, καθώς έκλεισε με νέα μεγάλη πτώση κατά 1,98% στις 3.558,99 μονάδες``.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ εκτιμά ότι ``σε απόγνωση βρίσκονται οι επενδυτές του ΧΑΑ, μετά και τη νέα βουτιά του Γενικού Δείκτη στο Χρηματιστήριο Αθηνών. Σε επτά μέρες έχασε ποσοστό 5,4%. Το θέμα έχει φτάσει και στην Κομισιόν, μέσω ερώτησης των ευρωβουλευτών της ΝΔ κυρίων Α. Τρακατέλη και Γιάννη Μαρίνου, οι οποίοι αναφέρονται και στο σκοτεινό παιχνίδι που παίχτηκε στο Σοφοκλέους από την κυβέρνηση κατά την προεκλογική περίοδο``.

    Η ΝΙΚΗ σημειώνει ότι ``στο ναδίρ κατρακύλησε χθες η Σοφοκλέους και μαζί της και η ψυχολογία του επενδυτικού κοινού που προέβαινε σε συνεχείς ρευστοποιήσεις ακόμη και σε blue chips αγνοώντας τις συμβουλές περί του αντιθέτου που έδιναν οι χρηματιστηριακοί σύμβουλοι. Ολα δείχνουν ότι αν ο ``πάτος`` του ΧΑΑ δεν είναι ο χθεσινός (που γύρισε το ρολόι στα νούμερα του Μαϊου του 1999) πάντως, η κεφαλαιαγορά είναι πλέον πολύ κοντά σ' αυτόν``.

    [07] Ολυμπιάδα

    Η ΑΥΓΗ γράφει ότι ``λίγες μόλις ημέρες μετά την απόσυρση της ``κίτρινης κάρτας`` Σάμαρανκ από τον ελεγκτή της ΔΟΕ Ζ. Ρογκ, μία διαφορετικού τύπου προειδοποίηση για τις μεθόδους που ακολουθούνται για το 2004 απειλεί δύο από τα μεγαλύτερα έργα του όλου εγχειρήματος. Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή καταγγέλλει αδιαφανείς διαδικασίες και προχειρότητα στις διαδικασίες που αφορούν την κατασκευή του Ολυμπιακού Ιππικού Κέντρου``.

    Η ΑΘΗΝΑΪΚΗ αναφέρει ότι ``με δύο επιστολές της Κομισιόν, επιβεβαιώθηκαν όλα τα δημοσιεύματα της ``Α`` που αφορούσαν την απευθείας ανάθεση των Ολυμπιακών έργων από την κυβέρνηση. Στις επιστολές της προς την ελληνική κυβέρνηση, εκφράζονται φόβοι για την τήρηση του χρονοδιαγράμματος, αλλά και τη σαλαμοποίηση των έργων, προκειμένου να παρακαμφθούν οι όροι και οι προϋποθέσεις που έχει θέσει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή και καθιστούν υποχρεωτική την επιλογή αναδόχου μέσω διαγωνισμού. Οι επιστολές φέρνουν σε δύσκολη θέση την κυβέρνηση. Κυριολεκτικά ``της χαλάνε τη δουλειά``.

    [08] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

    Οι πρωτοσέλιδοι τίτλοι του σημερινού οικονομικού Τύπου είναι οι εξής:

    ΕΞΠΡΕΣ: "Πτώσεις χωρίς αντίσταση! Νέο ιστορικό χαμηλό κλεισίματος εμφανίστηκε χθες στη Σοφοκλέους".

    ΗΜΕΡΗΣΙΑ: "Επισπεύδονται τα μέτρα για τη Σοφοκλέους. Αγχος ενόψει της ΔΕΘ".

    ΚΕΡΔΟΣ: "Quo vadis Σοφοκλέους; Μια υγιής αγορά δεν θα συγχωρέσει τον παραλογισμό".

    ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: "Στην εντατική το Χρηματιστήριο. 18 μήνες πίσω γύρισε ο δείκτης".

    ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ: "Ανέλκυση στα... ρηχά. Ενα βήμα πριν την κατάρρευση της αγοράς".

    [09] Χρηματιστήριο

    Το ΚΕΡΔΟΣ γράφει ότι "Απελπιστικά μικρός ο όγκος των συναλλαγών και σε νευρική κρίση οι χιλιάδες μικροεπενδυτές που βλέπουν να εξανεμίζονται οι ελπίδες τους για άμεση ανάκαμψη. Η μεγάλη πτώση δημιουργεί σημαντικές ευκαιρίες".
    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Tuesday, 29 August 2000 - 17:45:42 UTC