Visit the American Hellenic Media Project (AHMP) Homepage Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 19 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 01-02-14

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 14/02/2001

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Τίτλοι Εφημερίδων
  • [02] Ξέπλυμα χρήματος
  • [03] Αεροδρόμιο Σπάτων
  • [04] Εκθεση ΟΟΣΑ
  • [05] Υλη ΤΕΕ για τα ΤΕΙ
  • [06] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ
  • [07] Δημοσιονομικά Η κατάθεση του αρμόδιου εισαγγελέα για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος, η ετήσια έκθεση του ΟΟΣΑ για την ελληνική οικονομία, η λειτουργία του αεροδρομίου των Σπάτων και η ύλη των εξετάσεων των ΤΕΕ για τα ΤΕΙ είναι τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού τύπου.

  • [01] Τίτλοι Εφημερίδων

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης): Καταργούνται οι πρόωρες συντάξεις. Ασφαλιστικό: οι έξι αλλαγές που καίνε τον ελληνικό λαό.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος): Καλύπτει εμπόρους ναρκωτικών η Αρχή Προστασίας Δεδομένων! Απίστευτο: Αποκάλυψη - βόμβα εισαγγελέα στη Βουλή.

    ΑΘΗΝΑΪΚΗ: Διόρισε τους ... ελεγκτές της. Νέο ατόπημα της Γιάννας, εκνευρισμός στην κυβέρνηση.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Ξέπλυμα βρώμικου χρήματος. Με την "προστασία" του ... νόμου. Συγκλονιστικές καταγγελίες Εισαγγελέα στη Βουλή.

    Η ΑΥΓΗ: Κυβερνητική διγλωσσία για τα "φρανσάιζινγκ" πτυχία.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Ξέπλυμα από Γιέλτσιν σε ελληνικά ... πλυντήρια. Αποκαλυπτικά στοιχεία στο Κοινοβούλιο. Πήραν φωτιά τα ακίνητα από το μαύρο χρήμα.

    ΤΟ ΒΗΜΑ: Κυνήγι βρώμικου χρήματος με "δεμένα τα χέρια"! Αποκαλύψεις από τον αρμόδιο Εισαγγελέα χθες στο Κοινοβούλιο.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Βόμβα στις πανελλήνιες από "μιλημένους" βαθμολογητές. Αποκαλύψεις -σόκ στη Βουλή από τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Χάρη Καστανίδη.

    ΕΘΝΟΣ: Τομή στο Δημόσιο. Προωθείται η μίσθωση υπηρεσιών σε ιδιώτες. Σχέδιο για μικρότερο κόστος, μεγαλύτερη ευελιξία.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Κρίση ταυτότητος προκαλούν οι ταυτότητες. Αλλά λέει και ... ξελέει ο Σταθόπουλος και άλλα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Ούτε δεκάρα σε μισθωτούς-συνταξιούχους. Γιάννος: Σφίξτε το ζωνάρι μέχρι το 2003.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Ολη η εξεταστέα ύλη για τα ΤΕΕ. Υπ. Παιδείας: σε ποιά μαθήματα θα εξεταστούν πανελλαδικά για τα ΤΕΙ.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Σε 10 χρόνια οι πρώτες θεραπείες. DNA: οι επιστήμονες προδιαγράφουν το μέλλον.

    Η ΕΞΟΥΣΙΑ: από το Βροντάδο στο Διάστημα! Μιλάει στην "Ε" ο Ελληνας κατακτητής του αστεροειδούς "Ερωτας" Σ. Κριμιτζής.

    Espresso: Παραλίγο τραγωδία στα γυρίσματα της "ΛΑΜΨΗΣ". Ηθοποιός μαχαίρωσε κατά λάθος συνάδελφό του.

    ΕΣΤΙΑ: Σύνταγμα - Κηφισιά 1 ώρα και 45'. Οι πραγματικοί χρόνοι προσπελάσεως.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Επιτάχυνση στην οικονομία με άτεγκτο επόπτη τον ΟΟΣΑ. Ο κ. Γιάννος Παπαντωνίου σπεύδει να προσαρμοσθεί στις διεθνείς επιταγές.

    Ο ΛΟΓΟΣ: Ανήφορος για εργαζομένους-συνταξιούχους. Αποφασιστικές αλλαγές στα πλαίσια του προγράμματος σταθερότητας.

    ΤΑ ΝΕΑ: Πλασματικές λίστες αναμονής σε νοσοκομεία. Ο Αλέκος Παπαδόπουλος καταγγέλλει στα ΝΕΑ.

    ΝΙΚΗ: Ελπίζει σε φιάσκο για τα Σπάτα. Ανεύθυνη πολιτική από τη Ρηγίλλης.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Γέμισαν τη χώρα ραδιενέργεια. Νέα στοιχεία και πολλά ερωτηματικά.

    ΣΤΟ ΚΑΡΦΙ: ΝΔ Συνέδριο. Σφαγείο στήνει ο Καραμανλής. Πότε και ποιοί αποκεφαλίζονται.

    Η ΧΩΡΑ: Ο Δαφέρμος "προστατεύει" το ξέπλυμα χρήματος. Ξέσπασμα εισαγγελέα στη Βουλή κατά της Επιτροπής Προσωπικών Δεδομένων.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: Στο ψυγείο οι μισθωτοί. Αισιόδοξος για την πορεία της Οικονομίας ο Γ. Παπαντωνίου, αλλά εξήγγειλε νέα λιτότητα.

    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Σε εισαγγελέα για τα ιδιωτικά πτυχία. Αποφασισμένος να βάλει τέρμα ο Π. Ευθυμίου.

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Λιτότητα για τρία χρόνια ακόμη. Ούτε σκέψη για παροχές και φορολογικές ελαφρύνσεις.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Ποιές σκοτεινές δυνάμεις δημιουργούν χάος στην Ελληνική Παιδεία;Ενώ ο κ. Ευθυμίου τα έκανε άνω-κάτω.

    [02] Ξέπλυμα χρήματος

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ εκτιμά ότι "ξέπλυμα βρώμικου χρήματος με την "προστασία" του νόμου κατήγγειλε χθες στη Βουλή, όπου είχε κληθεί στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας ο αντεισαγγελέας Εφετών κ. Νικολούδης, ο οποίος προεδρεύει της ειδικής προανακριτικής αρχής για την αντιμετώπιση του φαινομένου της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες".

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ υποστηρίζει ότι "μπορεί τον τελευταίο καιρό πολύς λόγος να γίνεται για ξέπλυμα μαύρου χρήματος μέσω ... χρηματιστηριακών συναλλαγών, ωστόσο ο πρόεδρος της ειδικής προανακριτικής επιτροπής, που διερευνά τέτοιου είδους φαινόμενα εντός Ελλάδας έκρουσε χθες στη Βουλή τον κώδωνα του κινδύνου για επέκταση αυτών στον τομέα της αγοραπωλησίας ακινήτων".

    ΤΟ ΚΑΡΦΙ προσθέτει ότι "μεγάλες ευκαιρίες για ξέπλυμα μαύρου χρήματος προσφέρει η αγορά ακινήτων στη χώρα μας, όπως προκύπτει από την ετήσια έκθεση της επιτροπής που διερευνά τη νομιμοποίηση χρήματος από εγκληματικές ενέργειες".

    Η ΧΩΡΑ σημειώνει ότι "ο γιγαντισμός της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων υψώνει ανυπέρβλητα εμπόδια για την αποκάλυψη των κυκλωμάτων που ξεπλένουν βρώμικο χρήμα. Τη δραματική αυτή αποκάλυψη έκανε χθες στη Βουλή, στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας, ο αντεισαγγελέας Εφετών Παν. Νικολούδης, ο οποίος προΐσταται των σχετικών ερευνών".

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ αναφέρει ότι "ανεξέλεγκτες διαστάσεις προσλαμβάνει και στη χώρα μας το οργανωμένο έγκλημα του ξεπλύματος βρώμικου χρήματος όπως προκύπτει από τη χθεσινή ενημέρωση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής από τον πρόεδρο της ειδικής προανακριτικής επιτροπής για την αντιμετώπιση του φαινομένου, αντεισαγγελέα Εφετών Αθηνών Παναγιώτη Νικολούδη".

    Σύμφωνα με τον ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ΤΥΠΟ (Ρίζος), "ως ... παραβάν που καλύπτει τις παράνομες δραστηριότητες ξεπλύματος μαύρου χρήματος και εμποδίζει τη δικαστική διερεύνηση τέτοιων υποθέσεων, λειτουργεί η περιβόητη Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, γνωστή και ως Επιτροπή Δαφέρμου".

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης) επισημαίνει ότι "διαστάσεις "επιδημίας' προσλαμβάνει και στην Ελλάδα το οργανωμένο έγκλημα του ξεπλύματος βρώμικου χρήματος, όπως προκύπτει κατά τη χθεσινή ενημέρωση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής από τον πρόεδρο της Ειδικής Προανακριτικής Επιτροπής για την αντιμετώπιση του φαινομένου, αντεισαγγελέα Εφετών Αθηνών Παναγιώτη Νικολούδη. Χρηματιστήριο, λαθρεμπόριο τσιγάρων και αγορά ακινήτων είναι οι δίαυλοι παράνομης νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές ενέργειες".

    Η ΑΘΗΝΑΪΚΗ ισχυρίζεται ότι "ο εισαγγελέας - πρόεδρος της επιτροπής για την καταστολή της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες - εξαπέλυσε μύδρους κατά του προέδρου της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού χαρακτήρα Κωνσταντίνου Δαφέρμου, για τον τρόπο, όπως είπε ενώπιον της επιτροπής της Βουλής, με τον οποίο εφαρμόζει τις κοινοτικές Οδηγίες, προκαλώντας ανυπέρβλητα, στις περισσότερες των περιπτώσεων, εμπόδια στο έργο των Διωκτικών Αρχών".

    [03] Αεροδρόμιο Σπάτων

    Η Espresso εκτιμά ότι "στον "αέρα" βρίσκονται οι διαδρομές που προτείνει το ΥΠΕΧΩΔΕ με προορισμό το νέο αεροδρόμιο των Σπάτων".

    Η ΝΙΚΗ υποστηρίζει ότι "σε δυσλειτουργίες του νέου αεροδρομίου των Σπάτων ευελπιστεί η ΝΔ, προκειμένου να αποκομίσει μικροκομματικά οφέλη. Επιδεικνύοντας στάση πολιτικής ανευθυνότητας, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης μιλά για πλημμελείς συνθήκες ασφαλείας του νέου αεροδρομίου, δεν ζητά ωστόσο αναβολή της έναρξης λειτουργίας του και ρίχνει το μπαλάκι στην κυβέρνηση, ελπίζοντας πως αυτή θα εκτεθεί από τα προβλήματα που θα παρουσιαστούν μετά τα εγκαίνια των Σπάτων, που όλα δείχνουν ότι θα γίνουν εντός του Μαρτίου".

    Σύμφωνα με την ΑΥΓΗ, "πολιτική αντιδικία πυροδοτεί η εκκρεμότητα σχετικά με τη λειτουργία του νέου αεροδρομίου στα Σπάτα. Ο Κ. Καραμανλής φέρνει το θέμα στη Βουλή υπό μορφή επίκαιρης ερώτησης προς τον πρωθυπουργό, ενώ, απαντώντας ο υπουργός ΠΕΧΩΔΕ Κ. Λαλιώτης, κατηγόρησε τα στελέχη της ΝΔ για "καθ έξιν και κατ επάγγελμα κινδυνολόγους". Κατά πληροφορίες, ο πρωθυπουργός στην απάντησή του ίσως προσδιορίσει την ημερομηνία λειτουργίας του αερολιμένα".

    Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ αναφέρει ότι " το αεροδρόμιο Σπάτων αποτελεί το τελευταίο επεισόδιο της ανούσιας αντιπαράθεσης, μεταξύ ΠΑΣΟΚ και Νδ για ζητήματα στα οποία ουσιαστικά και τυπικά, εφαρμόζουν την ίδια ακριβώς πολιτική".

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ σημειώνει ότι "στην αντεπίθεση πέρασε χθες η Αξιωματική Αντιπολίτευση κατηγορώντας την κυβέρνηση για λάθος χειρισμούς και αναλγησία σχετικά με την λειτουργία του νέου διεθνούς αεροδρομίου "Ελευθέριος Βενιζέλος". Μάλιστα το φλέγον θέμα της λειτουργίας του αεροδρομίου τέθηκε επί τάπητος. Κατά τη διάρκεια σύσκεψης των υπευθύνων των Τομέων Κοινοβου-λευτικού Εργου υπό την προεδρία του προέδρου της ΝΔ Κώστα Καραμανλή".

    [04] Εκθεση ΟΟΣΑ

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ υποστηρίζει ότι "ιδιαίτερα θετικές είναι οι προοπτικές της ανάπτυξης σε βραχυχρόνια βάση επιτρέποντας έτσι τη μείωση της ανεργίας στο 10% μέχρι το 2002. Σύμφωνα με την έκθεση του ΟΟΣΑ για την ελληνική οικονομία ο ρυθμός ανάπτυξης το 2001 θα ανέλθει στο 4,5% ενώ το 2002 θα υποχωρήσει στο 4%. Οπως δήλωσε χθες ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας κ. Γιάννος Παπαντωνίου η έκθεση του ΟΟΣΑ επιβεβαιώνει στην ουσία τις προβλέψεις για ισχυρή ανάπτυξη αν και είναι συντηρητικότερες από τις εκτιμήσεις του ΥΠΕΘΟ".

    Σύμφωνα με την ΕΣΤΙΑ, "μπορεί ο Οργανισμός Οικονομικής Συνεργασίας και Αναπτύξεως (ΟΟΣΑ) και οι αλλεπάλληλες εκθέσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής να "ζητούν" από την κυβέρνηση την επιτάχυνση των διαρθρωτικών αλλαγών, ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας όμως ενεμφανίσθη χθες βέβαιος για την ολοκλήρωση του προγράμματος αποκρατικοποιήσεων".

    ΤΟ ΒΗΜΑ εκτιμά ότι "ο υψηλός ρυθμός αναπτύξεως δεν πρέπει να γεννήσει πληθωριστικές πιέσεις. Τις παραινέσεις του Ecofin ακολούθησαν χθες οι προτάσεις του ΟΟΣΑ για άσκηση "σφιχτής δημοσιονομικής πολιτικής" (δια της περιστολής δαπανών και επιχορηγήσεων), με ταυτόχρονη επίσπευση των ριζικών μεταρρυθμίσεων στην Υγεία, στο Ασφαλιστικό και στο φορολογικό σύστημα".

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ προσθέτει ότι "η εποχή των θερμών λόγων πέρασε για την ελληνική οικονομία. Αφού εξαντλήθηκαν οι παράτες και τα καλωσορίσματα στην Ευρωζώνη, αποκαλύπτεται τώρα ο ασφυκτικός έλεγχος των Βρυξελλών στην άσκηση της οικονομικής πολιτικής. υπό την πίεση λοιπόν της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και των διεθνών οικονομικών οργανισμών, που αρχίζουν να επισημαίνουν συστηματικότερα τις διαρθρωτικές αδυναμίες της ελληνικής οικονομίας, η κυβέρνηση αναγκάζεται να κινηθεί προς αυστηρότερα σχήματα οικονομικής πολιτικής".

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ αναφέρει ότι "δέσμη μέτρων για την εξυγίανση των ταμείων αλλά και την αναμόρφωση του φορολογικού συστήματος εισηγείται προς την κυβέρνηση ο Οργανισμός Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης. Ο ΟΟΣΑ θέτει ως όριο ζωής του ασφαλιστικού συστήματος το 2005 και προτείνει τον περιορισμό των πρόωρων συνταξιοδοτήσεων, την κατάργηση της 35ετίας και την αύξηση του ορίου συνταξιοδότησης στα 65 έτη".

    Η ΕΞΟΥΣΙΑ γράφει ότι "μεγάλη πρόοδο και πολύ καλές προοπτικές για την ελληνική οικονομία διαπιστώνει στην ετήσια έκθεσή του ο Οργανισμός Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης επικεντρώνοντας την κριτική του στην ανάγκη γρήγορης ολοκλήρωσης των διαρθρωτικών αλλαγών αλλά και στη σφιχτή δημοσιονομική πολιτική, προκειμένου να μην έχουμε λόγω των υψηλών ρυθμών ανάπτυξης αναζωπύρωση των πληθωριστικών πιέσεων".

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ επισημαίνει ότι "να μην πέσει στην παγίδα της Ιρλανδίας, προτρέπει έμμεσα τη χώρα μας ο ΟΟΣΑ και την καλεί, παρά τα εγκώμια να ακολουθήσει σφικτότερη δημοσιονομική πολιτική. Στην πρώτη πλήρη αξιολόγηση της ελληνικής οικονομίας από το 1998, ο ΟΟΣΑ επαινεί την Ελλάδα για τις καλύτερες μακροοικονομικές επιδόσεις των τελευταίων 10 ετών, την καλεί όμως για ταχύτερη εφαρμογή των διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων".

    [05] Υλη ΤΕΕ για τα ΤΕΙ

    ΤΟ ΕΘΝΟΣ υποστηρίζει ότι "η αντίστροφη μέτρηση άρχισε για τους 37.000 μαθητές του δεύτερου κύκλου των Τεχνικών Επαγγελματικών Εκπαιδευτηρίων. Το υπουργείο Παιδείας ανακοίνωσε χθες όλη την ύλη, στην οποία τα παιδιά θα εξεταστούν για την εισαγωγή τους στα ΤΕΙ. Ανεξάρτητα απ αυτό η αντιπαράθεση στην τριτοβάθμια εκπαίδευση εντείνεται".

    Ο ΛΟΓΟΣ αναφέρει ότι "το νομοσχέδιο αλλάζει τα δεδομένα εισαγωγής των μαθητών στην τριτοβάθμια εκπαίδευση με μείωση των εξετάσεων μαθημάτων στα εννέα, μείωση της ποσόστωσης του προφορικού βαθμού στο 30% και δυνατότητα απευθείας εισαγωγής των μαθητών σε ΑΕΙ και ΤΕΙ".

    ΤΑ ΝΕΑ σημειώνουν ότι " την εξεταστέα ύλη των μαθημάτων του 2ου κύκλου των Τεχνικών Επαγγελματικών Εκπαιδευτηρίων (ΤΕΕ) για τις πανελλήνιες εξετάσεις εισαγωγής των αποφοίτων στα Τεχνολογικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα (ΤΕΙ) ανακοίνωσε χθες το υπουργείο Παιδείας. Οι απόφοιτοι του σχολικού έτους 2000-2001 θα διαγωνισθούν στα Νέα Ελληνικά, στα Μαθηματικά και σε ένα μάθημα ειδικότητας ανά τομέα".

    [06] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

    Οι πρωτοσέλιδοι τίτλοι του σημερινού οικονομικού Τύπου είναι οι εξής:

    ΕΞΠΡΕΣ: "Σκληρό" προμήνυμα... Αλλαγές στη διαχείριση του δημόσιου χρήματος εξήγγειλε ο Γ. Παπαντωνίου".

    ΗΜΕΡΗΣΙΑ: "Αύξηση 30,3% στα κέρδη της Εθνικής. Εκπληξη στην αγορά".

    ΚΕΡΔΟΣ: "Εθνική: Αλμα 30% στην κερδοφορία της. Θ. Καρατζάς: θα προταθεί μέρισμα 370 δρχ ανά μετοχή".

    ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: "Για αστάθμητους παράγοντες μιλάει ξαφνικά η κυβέρνηση. Επαναπροσδιορίζοντας σε 7 άξονες την οικονομική πολιτική".

    ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ: "Ασκήσεις ισορροπίας. Η αγορά "παίρνει ανάσα" και... συνεχίζει".

    [07] Δημοσιονομικά

    Η ΕΞΠΡΕΣ γράφει ότι "Ολική ανατροπή στο καθεστώς διαχείρισης του δημοσίου χρήματος προανήγγειλε χθες ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Γ. Παπαντωνίου. Ο υπουργός ανακοίνωσε την κυβερνητική πρόθεση για αλλαγή εκ βάθρων του συστήματος αξιολόγησης των δημοσίων δαπανών με βάση το βρετανικό μοντέλο και την εισαγωγή της στοχοθέτησης για όλες τις κρατικές δαπάνες. Στην ουσία πρόκειται για τον καθορισμό ποιοτικών κριτηρίων που θα κρίνουν την αύξηση ή μείωση των δαπανών, ανάλογα με την κοινωνική αποτελεσματικότητα αυτών".
    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Wednesday, 14 February 2001 - 17:04:03 UTC