Read the Schengen Convention (19 June 1990) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 18 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 01-02-16

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 16/02/2001

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Τίτλοι Εφημερίδων
  • [02] "Πόθεν έσχες"
  • [03] Σκάνδαλο Αγροτικής
  • [04] Διαφθορά στην ΕΛ.ΑΣ.
  • [05] Ολυμπιάδα
  • [06] Νέα Δημοκρατία
  • [07] Σκοπιανό
  • [08] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ
  • [09] Κυβερνητικό έργο Η πορεία των Ολυμπιακών Εργων, οι αποκαλύψεις για διαφθορά στην ΕΛ.ΑΣ., το σκάνδαλο στην Αγροτική Τράπεζα με μετοχές, το Σκοπιανό,το "πόθεν έσχες" των δημοσίων υπαλλήλων και τα εσωκομματικά στη Νέα Δημοκρατία είναι τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού τύπου.

  • [01] Τίτλοι Εφημερίδων

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης): Ετσι στήθηκε η κομπίνα του αιώνα. ΝΔ: Χωρίς δραχμή έγιναν δισεκατομμυριούχοι αετονύχηδες της ΑΤΕ.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος): Η ΕΛ.ΑΣ. της διαφθοράς. Σε 14 μήνες διώξεις 74 αστυνομικών για 146 αδικήματα. Δωροδοκίες, εκβιασμοί, πλαστογραφίες.

    ΑΘΗΝΑΪΚΗ: Πισώπλατη μαχαιριά της κυρίας. Συνεχίζει τα καρφώματα για την Ολυμπιάδα.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Κομπίνα ολκής με μετοχές. Πορίσματα-σοκ για υπαλλήλους και στελέχη της Αγροτικής Τράπεζας.

    Η ΑΥΓΗ: Οι "αδιάφθοροι" δεν είδαν τη διαφθορά στην ΕΛ.ΑΣ!

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Στο σκαμνί για μίζες αστυνομικοί. Καταγγελίες για "προστασία" και κατάχρηση εξουσίας.

    ΤΟ ΒΗΜΑ: Με ιδιωτικό "δεκανίκι" λύση του Ασφαλιστικού. Πρώτη οδηγία: το κράτος θα κρατήσει τη βασική ασφάλιση.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Παγώνουν οι πρόωρες συντάξεις. Φρένο στις νέες, αυξήσεις στις παλιές μετά τα 65!

    ΕΘΝΟΣ: Χάνουν τις προαγωγές οι δημόσιοι υπάλληλοι που δεν υπέβαλαν "πόθεν έσχες". Υπουργείο: Στο Πειθαρχικό 60.000 "ανυπάκουοι".

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Νέα φαγωμάρα στη Νέα Δημοκρατία. Με αφορμή το ποιός παρέπεμψε τον Ανδρέα Παπανδρέου για το σκάνδαλο Κοσκωτά.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Οχετός σκανδάλων στην Αγροτική. Τα ντοκουμέντα των απίστευτων παρανομιών και της απάτης στην τράπεζα.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Ιδιωτικό μοντέλο για το ασφαλιστικό. Κυβέρνηση: Βασικές παροχές από το κράτος. Σε δύο δόσεις το πόρισμα για τις συντάξεις.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Ρόγκ εν' ρόλ. Χορός αμφιλεγό-μενων δηλώσεων του κ. επιθεωρητή.

    Espresso: Εκαναν το διοικητήριο ερωτική φωλιά. Ο διοικητής με μαθήτρια της Σχολής Αστυφυλάκων.

    ΕΣΤΙΑ: Διαλέγετε και παίρνετε! Ευάγγελος 1998 Βενιζέλος 2001.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Τέλος τα εύκολα κέρδη στην εποχή της ΟΝΕ... Οι τράπεζες δέχονται πρώτες το επιτακτικό μήνυμα για ταχεία αναδιάρθρωση.

    Ο ΛΟΓΟΣ: Ηλιθιότητες τα ξένα δημοσιεύματα. Ζακ Ρόγκ: Δεν τίθεται θέμα αφαίρεσης των Ολυμπιακών Αγώνων από την Αθήνα.

    ΤΑ ΝΕΑ: Και συλλήψεις θα κάνει η Δημοτική Αστυνομία. Θα οπλοφορεί σε κατεδαφίσεις και νυχτερινά κέντρα.

    ΝΙΚΗ: Ο καλός κ. Ρόγκ μας έβγαλε από το αδιέξοδο. Οι κόντρες Σημίτη-Γιάννας καλά κρατούν, αλλά..

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Προετοιμάζουν πόλεμο των άστρων οι ΗΠΑ.

    ΣΤΟ ΚΑΡΦΙ: Εντολή Καραμανλή: Κλαδέψτε Μητσο-τάκη! Με Σαμαρά. Βρώμικο '89. Και ακολουθεί αποστασία...

    Η ΧΩΡΑ: Ποιά τηλέφωνα παρακολουθούνται. Αποκλειστικό: Στο έλεος των υποκλοπών η Ελλάδα.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: ΕΛΑΣ: επιχείρηση καθαρά χέρια.74 αστυνομικοί έχουν διωχθεί από τον Οκτώβριο του '99 για 146 υποθέσεις διαφθοράς.

    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: 74 επίορκοι αστυνομικοί στη φάκα. Στοιχεία-σοκ από τον υπουργό Δημόσιας Τάξης.

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Η διαφθορά έχει ξένο όνομα. ΕΛΑΣ: Οι Αδιάφθοροι αποκάλυψαν τη βρομιά.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: 91 φορείς της πόλης απαιτούν από Σημίτη να πάρει τη ΔΕΘ η Θεσσαλονίκη στα χέρια της.

    [02] "Πόθεν έσχες"

    ΤΟ ΕΘΝΟΣ υποστηρίζει ότι "οι δημόσιοι υπάλληλοι, που δεν υπέβαλαν τη δήλωση του "πόθεν έσχες" βρίσκονται αντιμέτωποι με σοβαρές συνέπειες. Η παράλειψή τους θα τους στοιχίσει την προαγωγή, αλλά θα αποτελέσει και την αιτία παραπομπής τους στο Πειθαρχικό Συμβούλιο. Αυτό προκύπτει από όσα είπε στο ΕΘΝΟΣ ο υφυπουργός Δημόσιας Διοίκησης Λεωνίδας Τζανής".

    Σύμφωνα με το ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ, "σε επίδειξη πυγμής με άσκηση πειθαρχικών διώξεων σε όσους υπαλλήλους αρνήθηκαν να καταθέσουν τη δήλωση "πόθεν έσχες" προσανατολίζεται η κυβέρνηση, ενώ ταυτόχρονα προετοιμάζεται για την "αξιοποίηση" των ευρημάτων".

    Η ΑΘΗΝΑΪΚΗ εκτιμά ότι "σε τεντωμένο σκοινί "βαδίζουν" οι σχέσεις υπουργείου Δημόσιας Διοίκησης και ΑΔΕΔΥ με αφορμή το "πόθεν έσχες". Ούτε στο ποσοστό των υπαλλήλων που κατέθεσαν δήλωση του "πόθεν έσχες" δεν μπόρεσαν να συμφωνήσουν χθες, ενώ λεκτικά πυρά αντάλλαξαν η υπουργός Βάσω Παπανδρέου και ο πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ Σπύρος Παπασπύρος".

    Η ΧΩΡΑ σημειώνει ότι "με κυνήγι μαγισσών απειλεί η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εσωτερικών και Δημόσιας Διοίκησης για την υπόθεση των δηλώσεων "Πόθεν Εσχες", που όπως όλα δείχνουν τείνει να καταλήξει σε φιάσκο".

    [03] Σκάνδαλο Αγροτικής

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης) αναφέρει ότι "ο "χορός των αποκαλύψεων" για το σκάνδαλο που οδήγησε εκατοντάδες μικροεπενδυτές να χάσουν δισεκατομμύρια δραχμές στο χρηματιστήριο, άνοιξε, χθες, με ένα πακέτο στοιχείων που έδωσε στη δημοσιότητα ο βουλευτής Επικρατείας της ΝΔ κ. Ι. Παπαθανασίου και αφορούν την Αγροτική Τράπεζα".

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ επισημαίνει ότι " νέα συνταρακτικά στοιχεία έρχονται καθημερινά στη δημοσιότητα για τα ατελείωτα εγκλήματα στην Αγροτική Τράπεζα. Και αρχίζει σιγά - σιγά να ξεκαθαρίζει το τοπίο για τα απίστευτα αμαρτήματα του γενικού δερβέναγα της ΑΤΕ του κ. Πέτρου Λάμπρου. Του ανθρώπου, ο οποίος επί σειράν ετών υπήρξε ο ταμίας του ΠΑΣΟΚ στα χρόνια του Ανδρέα Παπανδρέου, αλλά δεν αρνήθηκε να μπει στο άρμα και του κ. Κώστα Σημίτη, όταν ο τελευταίος έγινε πρωθυπουργός".

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ υποστηρίζει ότι "δεκάδες ή εκατοντάδες εκατομμυρίων δραχμών αποκόμισαν με πλασματικές εγγραφές για αγορά μετοχών, χωρίς να διαθέτουν τα ανάλογα κεφάλαια, υπάλληλοι και ανώτατα στελέχη της Αγροτικής Τράπεζας ,καθώς και πελάτες της. Ο βουλευτής Επικρατείας της ΝΔ Γιάννης Παπαθανασίου, που αποκάλυψε την κομπίνα ολκής με τις μετοχές στο Χρηματιστήριο, επισήμανε ότι οι ενέργειες του παράνομου κυκλώματος πλήττουν τόσο την εμπιστοσύνη του κοινού στο χρηματιστηριακό θεσμό όσο και τη λειτουργία της τράπεζας".

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ προσθέτει ότι "παράνομο κύκλωμα με αγοραπωλησίες μετοχών είχαν στήσει υπάλληλοι της ΑΤΕ, με αποτέλεσμα να κερδίσουν οι ίδιοι εκατοντάδες εκατομμύρια και να τα χάσουν άτυχοι επενδυτές του ΧΑΑ. Την αποκάλυψη έκανε ο βουλευτής της ΝΔ κ. Παπαθανασίου".

    [04] Διαφθορά στην ΕΛ.ΑΣ.

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος) υποστηρίζει ότι "συγκλονιστικά στοιχεία για τη διαφθορά αστυνομικών έφερε χθες στο φως η πρώτη έκθεση πεπραγμένων της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων, στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής! Την έκθεση με τα στοιχεία - σοκ, κατέθεσαν ο υπουργός Δημόσιας Τάξης κ. Μιχ. Χρυσοχοϊδης και ο διευθυντής της Υπηρεσίας των "Αδιάφθορων", αστυνομικός διευθυντής κ. Βασίλης Τσιατούρας".

    Η ΑΥΓΗ αναφέρει ότι "άλλη μια μάχη κατά της διαφθοράς του αστυνομικού σώματος φαίνεται πως έχασε η ΕΛ.ΑΣ. Σύμφωνα με τα στοιχεία που κατέθεσε χθες στη Βουλή η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων, μέσα σε ενάμιση χρόνο διερευνήθηκαν 933 καταγγελίες πολιτών για υποθέσεις διαφθοράς αστυνομικών και ασκήθηκε δίωξη μόνο σε 23 υποθέσεις. Ανάμεσα στους διωχθέντες είναι υψηλό το ποσοστό των αξιωματικών".

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ εκτιμά ότι "στοιχεία-φωτιά για το μέγεθος της διαφθοράς στην Αστυνομία κατέθεσε χθες στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής ο διοικητής της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ. Βασ. Τσιατούρας. Σύμφωνα με τον κ. Τσιατούρα, η υπηρεσία του δέχεται κατά μέσο όρο δύο καταγγελίες την ημέρα που αφορούν σε έκνομες ενέργειες αστυνομικών οργάνων και "ακουμπούν" το μεγαλύτερο μέρος του Ποινικού Κώδικα".

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ σημειώνει ότι "τα δύο πρόσωπα της Ελληνικής Αστυνομίας "καθρεφτίζονται" στα στατιστικά στοιχεία που παρουσιάστηκαν χθες στη Βουλή από τον υπουργό Δημόσιας Τάξης κ. Μιχ. Χρυσοχοϊδη. Το ένα είναι σκοτεινό, των λίγων επίορκων που εκμεταλλεύονται αλλοδαπούς, εκβιάζουν, δωροδοκούν και καταχρώνται την εξουσία τους, ενώ το άλλο "καθαρό" ,των πολλών που μένουν προσηλωμένοι στο καθήκον και δίνουν τη μάχη για τη μείωση της εγκληματικότητας".

    [05] Ολυμπιάδα

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ στο σχόλιό της επισημαίνει μεταξύ άλλων ότι "απομένουν μόνο 42 μήνες ως την Ολυμπιάδα του 2004 και , όπως επεσήμανε ο πρόεδρος της Συντονιστικής Επιτροπής των Ολυμπιακών Αγώνων κ. Ζάκ Ρόγκ, "ο χρόνος είναι μικρός και χρειάζεται επιτάχυνση σε όλους τους τομείς. Να συνειδητοποιήσουμε την αίσθηση του κατεπείγοντος". Κατά τη συνάντησή του με τον κ. Ρόγκ, ο πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης εγγυήθηκε ότι όλα θα είναι έτοιμα στην ώρα τους. Το ερώτημα είναι:πώς θα είναι έτοιμα όλα στην ώρα τους, όταν απομένουν μόλις 42 μήνες;

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ εκτιμά ότι "σε ..ευγενική αλλά ΣΑΦΗ προειδοποίηση προς την Ελληνική Κυβέρνηση να διατηρήσει την κ. ΓΙΑΝΝΑ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ με κάθε...θυσία στην θέση της προέδρου της Οργανωτικής Επιτροπής του "Αθήνα 2004", προέβη χθες ο αντιπρόεδρος της "Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής" κ. ΖΑΚ ΡΟΓΚ που επισκέπτεται τη χώρα μας επικεφαλής του κλιμακίου της Συντονιστικής Επιτροπής της ΔΟΕ, προκειμένου να "τσεκάρει" την πορεία της Ολυμπιακής Προετοιμασίας".

    Ο ΛΟΓΟΣ σημειώνει ότι "ηλιθιότητες" χαρακτήρισε ο αντιπρόεδρος της ΔΟΕ κ. Ζακ Ρόγκ, ο οποίος βρίσκεται από χθες στη χώρα μας, για να επιθεωρήσει την πορεία της προετοιμασίας των Ολυμπιακών Αγώνων, τα τελευταία ανθελληνικά δημοσιεύματα του ξένου Τύπου που κάνουν λόγο για αφαίρεση των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 από την Αθήνα".

    Σύμφωνα με την ΕΣΤΙΑ, "χωρίς εκπλήξεις και με τον πρόεδρο της Συντονιστικής Επιτροπής της ΔΟΕ κ. Ζ. Ρόγκ πολύ σκεπτικό, επραγματοποιήθηκαν χθες οι επαφές του τελευταίου με την κυβέρνηση και τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολιτεύσεως. Εξ άλλου συνέχισαν τις εργασίες τους τα κλιμάκια και οι εμπειρογνώμονες της ΔΟΕ που ευρίσκονται από ημερών στην Αθήνα".

    [06] Νέα Δημοκρατία

    ΤΟ ΒΗΜΑ υποστηρίζει ότι "ένα ακόμη εσωκομματικό μέτωπο στη ΝΔ με πρωταγωνιστή και πάλι τον Κ. Μητσοτάκη προκάλεσε η συζήτηση για την αναθεώρηση του Συντάγματος και ειδικότερα οι διατάξεις που σχετίζονται με τη λειτουργία του πολιτικού κόσμου. Μετά την εξομολόγηση του κ. Ι. Κεφαλογιάννη στην Επιτροπή Αναθεώρησης για τις συνθήκες αποπομπής του από την κυβέρνηση Μητσοτάκη ήρθε η σειρά του κ. Ι. Βαρβιτσιώτη θα εξομολογηθεί ότι ήταν αντίθετος με την παραπομπή του Α. Παπανδρέου στο Ειδικό Δικαστήριο, δήλωση που προκάλεσε την οργή του πρώην πρωθυπουργού".

    ΤΟ ΚΑΡΦΙ αναφέρει ότι "η μεταμεσονύχτια ... εξομολόγηση του Ι. Βαρβιτσιώτη για τις συνθήκες παραπομπής του Ανδρέα Παπανδρέου στο ειδικό δικαστήριο άνοιξε πάλι τον ασκό του Αιόλου στη Ρηγίλλης. Ηταν όμως μόνον η μια πλευρά της τακτικής που ακολουθούν οι καραμανλικοί για το "κλάδεμα" Μητσοτάκη. Σχεδόν ταυτόχρονα έπεσε και η πρόταση Σιούφα για επιστροφή του Σαμαρά μέσω Συνεδρίου".

    [07] Σκοπιανό

    ΤΑ ΝΕΑ υποστηρίζουν ότι "λύση στο όνομα των Σκοπίων ενδέχεται να δώσουν οι ...Αλβανοί του Κοσόβου! Παράδοξο; καθόλου, απαντούν ορισμένοι διπλωμάτες, οι οποίοι συνδέουν τα πρόσφατα "ανοίγματα" της σκοπιανής ηγεσίας το θέμα της ονομασίας με τα σήμερα κινδύνου που εκπέμπουν τα Σκόπια για την επιβίωση του κράτους τους".

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ αναφέρει ότι "παρά τις δηλώσεις επί δηλώσεων εκατέρωθεν εξακολουθεί να μένει ασαφές το πλαίσιο λύσης του ζητήματος της ονομασίας των Σκοπίων, η οποία, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις δρομολογείται. Κρίσιμη θεωρείται η συνάντηση που θα έχουν την επόμενη Παρασκευή στα Σκόπια ο πρωθυπουργός κ. Σημίτης με τον ομόλογό του κ. Γκεοργκιέφσκι, στο περιθώριο της Διαβαλκανικής Συνόδου Κορυφής".

    Η Espresso προσθέτει ότι "η λύση του προβλήματος της ονομασίας της πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας, όπως όλα δείχνουν, βρίσκεται πιο κοντά παρά ποτέ! Στα Σκόπια προκλήθηκε ένταση από τη δήλωση του πρωθυπουργού Λιούπτσο Γκεοργκιέφσκι, που ήταν επικριτική για τα μέσα ενημέρωσης της πατρίδας του, επειδή "δεν μπόρεσαν να δουν πως οι υποχωρήσεις για την ονομασία της χώρας έγιναν πριν από χρόνια".

    Η ΝΙΚΗ επισημαίνει ότι "η κυβέρνηση επιμένει ότι οι συζητήσεις για το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων είναι σε εξέλιξη υπό την αιγίδα του ΟΗΕ, όπως επανέλαβε χθες ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δ. Ρέππας, ο οποίος εξέφρασε την πεποίθηση ότι μπορεί να βρεθεί αμοιβαία ωφέλιμη λύση δεδομένου άλλωστε ότι "η βελτίωση του κλίματος μεταξύ των δύο χωρών συμβάλλει και στο θέμα της ονομασίας", όπως είπε χαρακτηριστικά".

    [08] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

    Οι πρωτοσέλιδοι τίτλοι του σημερινού οικονομικού Τύπου είναι οι εξής:

    ΕΞΠΡΕΣ: "Προσωπικές παρεμβάσεις... από τον πρωθυπουργό για επιτάχυνση του κυβερνητικού έργου".

    ΗΜΕΡΗΣΙΑ: "Σταθερότητα με κέρδη για 284 μετοχές. Υψηλός τζίρος στη Σοφοκλέους".

    ΚΕΡΔΟΣ: "Στο όριο πρόκρισης τα ολυμπιακά έργα. Ζακ Ρογκ: "Ηλιθιότητες" τα σενάρια ότι η Αθήνα θα χάσει την Ολυμπιάδα".

    ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: "Τα πρώτα βήματα αλλαγής κλίματος στη Σοφοκλέους. Η στρατηγική ανάκτησης της εμπιστοσύνης του κοινού".

    ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ: "Ελεύθερο το MARGIN. Θα εφαρμοστεί στις αρχές Μαρτίου".

    [09] Κυβερνητικό έργο

    Η ΕΞΠΡΕΣ γράφει ότι "Ο Κ. Σημίτης ζήτησε από τα μέλη της κυβέρνησης αυστηρή τήρηση του χρονοδιαγράμματος επίλυσης ανοικτών θεμάτων στους επιμέρους τομείς εν όψει ασφαλιστικού, ιδιωτικοποιήσεων, Γ' ΚΠΣ, παιδείας, τρομοκρατίας, Σκοπιανού και άλλα".
    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Friday, 16 February 2001 - 14:40:51 UTC