Browse through our Interesting Nodes about Greek Art & Culture Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 19 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 04-01-30

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 30/01/2004
  • [02] Τίτλοι Εφημερίδων
  • [03] ΝΔ
  • [04] ΠΑΣΟΚ
  • [05] 35ωρο
  • [06] Ιδιωτικοποιήσεις
  • [07] Δημοσκοπήσεις - Εκτιμήσεις
  • [08] Τροπολογίες
  • [09] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ
  • [10] ΓΣΕΕ-Εργοδοτικές οργανώσεις

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 30/01/2004

    Οι περιοδείες του Γιώργου Παπανδρέου και του Κώστα Καραμανλή, οι τροπολογίες στη Βουλή και το Κυπριακό είναι από τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού Τύπου.

    [02] Τίτλοι Εφημερίδων

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης): Η ρύθμιση της ΝΔ για τα πανωτόκια. Εξαγγελία Καραμανλή από τη Φθιώτιδα.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος): Συντριβή ΠΑΣΟΚ δείχνουν 3 γκάλοπ! Προσπαθούν να ''θάψουν'' τις δημοσκοπήσεις, που τώρα δεν τους συμφέρουν.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Κλαδεύουν τον Άκη για το ξενοδοχείο στη Ρόδο. Ανεξέλεγκτες διαστάσεις παίρνει η κρίση στο ΠΑΣΟΚ.

    Η ΑΠΟΦΑΣΗ: Νίκη ΝΔ +6% μετά το θέμα Πάχτα. Κατέρρευσαν τα επικοινωνιακά τρικ, ανοίγει θεαματικά πάλι η ψαλίδα.

    Η ΑΥΓΗ: Στροφή του Γ. Παπανδρέου για τις πανελλαδικές εξετάσεις. Νέο πακέτο ασαφών ιδεών για την παιδεία.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Πήγαν να φιμώσουν την ''Αυριανή'' για να σταματήσει τις αποκαλύψεις για τα σκάνδαλα. Το δεξιό προεδρείο της ΕΣΗΕΑ έστησε διατεταγμένη απεργία και έστειλε τραμπούκους να κάψουν τα φύλλα της εφημερίδας μας.

    ΤΟ ΒΗΜΑ: ''Παιδεία, απασχόληση, οι πρώτοι μας στόχοι''. Θα αλλάξει το σύστημα των εξετάσεων για τα ΑΕΙ.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Ανοίγει η ψαλίδα. Κερδίζει ψήφους η Νέα Δημοκρατία. Τι δείχνουν οι νέες δημοσκοπήσεις.

    ΕΘΝΟΣ: Το μεγάλο στοίχημα του Γιώργου στο Συνέδριο. Το κρίσιμο 3μερο της λαϊκής εντολής για αλλαγές.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Βάστηξε τα ... μπόσικα της Νέας Δημοκρατίας! Δεύτερος και καταϊδρωμένος ο Ν. Χριστοδουλάκης για την τροποποίηση της ...τροποποίησης της τροπολογίας!

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Τα γυρίζει τώρα ο Γιωργάκης. Μέσα σε μια εβδομάδα πήρε πίσω όσα είχε δηλώσει.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Μέτρα-ανάσα για τους αγρότες. Καραμανλής: Εγκάρδια συνομιλία με τους ανθρώπους της υπαίθρου.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Πόρτο-Χαμός σε όλη τη χώρα. Μπάχαλο πολυνομίας και αλληλοακυρώσεων.

    ΕΣΤΙΑ: Τροπολογίες επ΄ αμοιβή! Έτσι συντάχθηκε ο περιβόητος ''Κουτσονόμος''.

    Espresso: Η κατάρα του BIG BROTHER! Σε απόγνωση ο Τσάκας. ''Είμαι άνεργος, δεν με παίρνουν σε καμιά δουλειά''.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Οι μετρήσεις ενοχλούν. Προκαλούν ανάρμοστη παρέμβαση Πρωτόπαπα.

    Ο ΛΟΓΟΣ: Οι ''παράπλευρες'' συνέπειες της τροπολογίας Πάχτα. Τα πορίσματα δύο νέων τηλεφωνικών δημοσκοπήσεων.

    ΤΑ ΝΕΑ: Τολμά και για τα ναρκωτικά. Γιώργος: ''Όχι φυλακή για απλή χρήση κάνναβης''.

    ΝΙΚΗ: ''Ελάτε μαζί μου''. Προσκλητήριο Παπανδρέου προς τους αγρότες.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Δικομματικές τροπολογίες εξυπηρέτησης του κατεστημένου. Σωρός οι αμαρτωλές υποθέσεις.

    Traffic News: Έτσι είμαι και όποιος με γουστάρει. Συνέντευξη σοκ του Χριστόφορου Παπακαλιάτη. ''Δεν αντιγράφω, κλέβω ό,τι μ΄αρέσει''.

    Η ΧΩΡΑ: 38 μείνανε...Ο Καραμανλής οδηγεί τη ΝΔ σε εκλογικό θρίαμβο. Σε άτακτη υποχώρηση η κυβέρνηση αντιμετωπίζει τώρα πανικόβλητη τις τελευταίες δημοσκοπήσεις.

    City Press: Αλλαγή σκηνικού υπέρ ΝΔ. Τα γκάλοπ δείχνουν ότι το ΠΑΣΟΚ δυσκολεύεται να απορροφήσει το ''σοκ Πάχτα''.

    MetroRAMA: Τα ''τσούγκρισαν'' για αυξήσεις και 39ωρο. Δεν τα βρήκαν ΓΣΕΕ-εργοδότες για τη συλλογική σύμβαση του 2004.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: Πουλούσαν οικόπεδα στον Όλυμπο! Ποινική δίωξη σε μέλη εταιρίας απόστρατων.

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Κόλαφος Μπαρνιέ για το Γ΄ΚΠΣ. Δεν εισπράξαμε 2,5 δισ. ευρώ-χάσαμε 468 εκατ. ευρώ.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Πολύ ψηλά η Νέα Δημοκρατία. Πολύ χαμηλά το ΠΑΣΟΚ με αφορμή την τραγωδία Πάχτα.

    [03] ΝΔ

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ αναφέρει ότι ''ουσιαστικά μέτρα για την ανάπτυξη της περιφέρειας και την ενίσχυση των αγροτών ανακοίνωσε χθες ο πρόεδρος της ΝΔ Κ. Καραμανλής σε διάλογο που είχε με αγρότες και αλιείς στις Ράχες Τυμφρηστού''.

    Η TRAFFIC NEWS υποστηρίζει ότι ''αναφορά στις πολιτικές που πρόκειται να αναπτύξει η ΝΔ στον αγροτικό τομέα έκανε χθες ο πρόεδρος του κόμματος Κώστας Καραμανλής σε διάλογο που είχε με κτηνοτρόφους, και ψαράδες στην παραλία Ράχες της Φθιώτιδας''.

    [04] ΠΑΣΟΚ

    ΤΟ ΒΗΜΑ επισημαίνει ότι '' τομές στην παιδεία και στην απασχόληση εξήγγειλε χθες ο Γ. Παπανδρέου κατά τη διάρκεια ελεύθερης συζήτησης με νέους στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης STAR FM. Οι δύο αυτοί τομείς θα αποτελέσουν όπως είπε τους πρώτους στόχους της κυβέρνησής του. Ο κ. Παπανδρέου ζήτησε να ανοίξει τολμηρός και ουσιαστικός διάλογος για αλλαγή στο σύστημα των πανελλαδικών εξετάσεων , το οποίο χαρακτήρισε ''σοβιετικού τύπου'' και υπερασπίστηκε την πρότασή του για τη μείωση της ανεργίας στους νέους πτυχιούχους. Απαντώντας σε ερώτηση ακροατή, επανέλαβε τη θέση του για τον διαχωρισμό των ναρκωτικών σε σκληρά και μαλακά και για την ανάγκη αντιμετώπισης του χρήστη ως ασθενούς και όχι ως εγκληματία''.

    ΤΟ ΕΘΝΟΣ προσθέτει ότι ''ο Γ. Παπανδρέου επιζητεί τη συμμετοχή εκατοντάδων χιλιάδων πολιτών στην ψηφοφορία για τον νέο πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ ώστε να είναι πιο μεγάλη η λαϊκή για εντολές. Δημοψήφισμα ''μαμούθ'' όπου οι πολίτες θα ιεραρχήσουν οι ίδιοι τα προβλήματα''.

    Η ΝΙΚΗ υποστηρίζει ότι ''προσωπική δέσμευση ότι η επόμενη τετραετία θα ανήκει στην ανάπτυξη της περιφέρειας έδωσε ο Γιώργος Παπανδρέου απευθυνόμενος προς τους αγρότες, τους οποίους κάλεσε να συμμετέχουν και αυτοί μαζί του στην προσπάθεια για το νέο ξεκίνημα''.

    ΤΑ ΝΕΑ στο σχόλιό τους αναφέρονται στις χθεσινές δηλώσεις του Γιώργου Παπανδρέου για το θέμα των ναρκωτικών και γράφουν ότι ''καιρός ήταν το πρόβλημα των ναρκωτικών να τεθεί ξεκάθαρα στην ελληνική κοινωνία.. Καιρός ήταν αρχηγός κόμματος που κατέχει και διεκδικεί πάλι την εξουσία, να ρίξει το γάντι στους υπόλοιπους...Ώστε να υπάρξουν προτάσεις και δεσμεύσεις που θα ξεπεράσουν τις αγκυλώσεις του παρελθόντος και θα δώσουν ουσιαστικές και αποτελεσματικές λύσεις... Σε μια χώρα με πάνω από 250 νεκρούς κάθε χρόνο από ναρκωτικά και περίπου 300.000 χρήστες...Σε μια χώρα που για να λειτουργήσει μια μονάδα αποτοξίνωσης ή μεθαδόνης πρέπει τα ...ΜΑΤ..''.

    Σύμφωνα με την ΑΥΓΗ, '' η κατάργηση των πανελλαδικών εξετάσεων και μάλιστα το 2005 αποδείχτηκε τελικά υπόσχεση μερίδας του φιλοκυβερνητικού Τύπου για το καλό του ...κόμματος. Χθες ο νέος ηγέτης του ΠΑΣΟΚ Γ. Παπανδρέου σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στον STAR FM της Θεσσαλονίκης έκλεισε το ενδεχόμενο της κατάργησης των εξετάσεων, δηλώνοντας ότι ''οι ιδέες όχι για κατάργηση αλλά για ένα άλλο τρόπο πανελλαδικών εξετάσεων είναι πράγματι (....) μια σωστή προσέγγιση να δούμε δηλαδή πως ξεπερνούμε το σύστημα ως έχει''.

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ εκτιμά ότι ''ενοχλημένος ο Άκης Τσοχατζόπουλος, εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του στον Κ. Σημίτη για όσα είπε ο Γ. Παπανδρέου στη Θεσσαλονίκη εναντίον της παλαιάς φρουράς''.

    Η ΕΣΤΙΑ ισχυρίζεται ότι ''δεν είναι η πρώτη φορά που εγείρεται πολιτικός σάλος διότι το ΠΑΣΟΚ καταθέτει στη Βουλή διάτρητες τροπολογίες. Ανάλογος θόρυβος είχε προκληθή τα έτη 1988 και 1989 εξ αφορμής δύο τροπολογιών που κατέθεσε τότε η κυβέρνησις Παπανδρέου για να συγκαλύψη το σκάνδαλο Κοσκωτά''.

    [05] 35ωρο

    Το MetrORAMA γράφει ότι "τα 'τσούγκρισαν' χθες ΓΣΕΕ και εργοδοτικές οργανώσεις στη δεύτερη μόλις συνάντησή τους για τις διαπραγματεύσεις επί της συλλογικής σύμβασης εργασίας του 2004. Οι εκπρόσωποι των εργοδοτών απέρριψαν τόσο την πρόταση της ΓΣΕΕ για αυξήσεις της τάξης του 8% όσο και το ενδεχόμενο μείωσης του εβδομαδιαίου χρόνου εργασίας".

    [06] Ιδιωτικοποιήσεις

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ αναφέρει ότι "στο 'πάγωμα' ουσιαστικά του προγράμματος αποκρατικοποιήσεων είναι αναγκασμένη να προχωρήσει η κυβέρνηση, καθώς οι ξένοι και όχι μόνο - επενδυτές εμφανίζονται επιφυλακτικοί εν όψει των επικείμενων εκλογών της 7ης Μαρτίου".

    [07] Δημοσκοπήσεις - Εκτιμήσεις

    Η ΑΠΟΦΑΣΗ εκτιμά ότι "το σκάνδαλο Πάσχα και ό,τι επακολούθησε κόβει οριστικά το ... βήχα του ΠΑΣΟΚ που ήλπιζε με επικοινωνιακά τρικ να ανατρέψει το κλίμα. Αυτό προκύπτει από το εβδομαδιαίο εκλογικό βαρόμετρο του 'ΣΚΑΙ' σε συνεργασία με την εταιρεία δημοσκοπήσεων VPRC. Η ΝΔ προηγείται με 4,3 ποσοστιαίες μονάδες στην πρόθεση ψήφου και με 25 ποσοστιαίες στην παράσταση νίκης!".

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ σημειώνει ότι "η διαφορά στην πρόθεση ψήφου έχει ανέλθει πλέον σε 4,3 ποσοστιαίες μονάδες (από 3,2 την προηγούμενη εβδομάδα) με το ΠΑΣΟΚ να υποχωρεί κατά 0,8% και τη ΝΔ να ενδυναμώνεται κατά 0,3%. Όταν ωστόσο γίνει η προβολή αυτή της διαφοράς βάσει των διευκρινισμένων απαντήσεων (χωρίς δηλαδή να λογίζονται οι αναποφάσιστοι, οι λευκές και οι άκυρες ψήφοι) φτάνει τις 6 ποσοστιαίες μονάδες. Με άλλα λόγια, αν γίνονταν σήμερα εκλογές, η ΝΔ εκτιμάται ότι θα συγκέντρωνε ποσοστό της τάξεως του 47% έναντι 41% του ΠΑΣΟΚ".

    H ESPRESSO υποστηρίζει ότι "στα επίπεδα της προ Γιώργου εποχής τείνει να αυξηθεί και πάλι η διαφορά ασφαλείας μεταξύ των δύο μεγάλων κομμάτων, όπως αποτυπώνεται σε μια σειρά δημοσκοπήσεων που έρχονται στο φως της δημοσιότητας ή θα δημοσιευτούν τις επόμενες μέρες".

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ ισχυρίζεται ότι "όχι μόνο δεν έχασε ψήφο η ΝΔ από την επικοινωνιακή καταιγίδα του ΠΑΣΟΚ, αλλά αντιθέτως τις τελευταίες μέρες φαίνεται ότι ανοίγει και πάλι η ψαλίδα της διαφοράς ανάμεσα στην αξιωματική αντιπολίτευση και το κυβερνών κόμμα".

    Η ΧΩΡΑ προσθέτει ότι "διευρύνεται ημέρα με την ημέρα η απόφαση της Νέας Δημοκρατίας από το ΠΑΣΟΚ. Οι πολίτες εμπιστεύονται το ήθος, τον προγραμματικό λόγο και τις δεσμεύσεις Καραμανλή για ανάπτυξη, κοινωνική συνοχή, δικαιοσύνη και πάταξη της διαφθοράς, γυρίζοντας την πλάτη στις πολιτικές του χθες και την επικοινωνιακή προσπάθεια αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης".

    H CITY PRESS γράφει ότι "τα γκάλοπ δείχνουν ότι το ΠΑΣΟΚ δυσκολεύεται να απορροφήσει το 'σοκ Πάχτα'. Ανοίγει θεαματικά η ψαλίδα στην παράσταση νίκης (48% ΝΔ έναντι 23% ΠΑΣΟΚ). Η κοινή γνώμη εγκρίνει τους χειρισμούς Παπανδρέου, ταυτόχρονα όμως κρατάει αποστάσεις".

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζου) αναφέρει ότι "κόλαφος για το παιχνίδι των εντυπώσεων που προσπαθεί τον τελευταίο καιρό να παίξει η κυβέρνηση για να αποπροσανατολίσει το εκλογικό σώμα, αποδεικνύεται το "σκάνδαλο Πάχτα".

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ υπογραμμίζει ότι "πλήγμα επέφερε στο ΠΑΣΟΚ η υπόθεση της 'τροπολογίας της Χαλκιδικής' αλλά η υπόθεση του νικητή των εκλογών είναι ακόμα ανοικτή. Τουλάχιστον τα στοιχεία αυτά δείχνει η τελευταία τηλεφωνική δημοσκόπηση της V-PRC που διενεργήθηκε για λογαριασμό του ραδιοφωνικού σταθμού 'ΣΚΑΙ".

    Ο ΛΟΓΟΣ τονίζει ότι "αυξημένη διαφορά υπέρ της ΝΔ στην παράσταση νίκης εμφανίζει τηλεφωνική έρευνα της VPRC που διενεργήθηκε μετά την υπόθεση της τροπολογίας Πάχτα, την οποία άλλο γκάλοπ, της Opinion αυτή τη φορά εμφανίζει ως σύμπτωμα γενικού φαινομένου της πολιτικής ζωής".

    [08] Τροπολογίες

    Σύμφωνα με τον ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ΤΥΠΟΥ (Μήτση) "τη Νέα Δημοκρατία περίμεναν για να 'ξυπνήσουν' οι αυτοαποκαλούμενοι 'αδιάφθοροι' κυβερνώντες προκειμένου να καταθέσουν και εκείνοι την τροπολογία που είχαν υποσχεθεί όταν ξέσπασε ο θόρυβος για την υπόθεση του "Πόρτο Καρράς".

    Ο ΡΙΖΟΣΠΑΤΗΣ αναφέρει ότι "δεκάδες τροπολογίες και 'φωτογραφικές ρυθμίσεις' εξυπηρέτησης των μεγάλων συμφερόντων προώθησαν και ενέκριναν στη Βουλή, από κοινού, κυβέρνηση και ΝΔ, το τελευταίο δίμηνο, ενώ, τώρα, σηκώνουν τη ρομφαία της δήθεν αυτοκάθαρσης και της ψευτοαλλαγής".

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ τονίζει ότι "στη δίνη του κυκλώνα μπαίνει τώρα ο κ. Ακης Τσοχατζόπουλος. Ο υπουργός Ανάπτυξης δέχεται πυρά τόσο από το περιβάλλον του κ. Κ. Σημίτη, όσο κι από αυτό του κ. Γ. Παπανδρέου, που τον 'αδειάζουν' επικίνδυνα για τις περιπτώσεις της Ρόδου και της λίμνης Καϊάφα".

    ''Πολυνομία, ασάφειες και καθυστερήσεις στον πολεοδομικό σχεδιασμό, που εκτρέφουν τροπολογίες τύπου ''Πόρτο Καρράς'' αποκαλύπτει έρευνα της ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ. ''Την επιβεβαιώνουν και δύο πρόσφατες περιπτώσεις. Η πρώτη αφορά ''τουριστικά έργα'' στη λίμνη Καϊάφα όπου εμπλέκεται ο υφυπουργός Οικονομίας κ. Γεωργακόπουλος, ο οποίος κατά τον κ. Κωνσταντόπουλο πίεσε την Κτηματική Υπηρεσία Ηλείας να βεβαιώσει ότι η λίμνη δεν επικοινωνεί με τη θάλασσα. ''Συνηθισμένη πρακτική'' τη χαρακτήρισε ο ίδιος. Η δεύτερη αφορά νομιμοποίηση παρανομιών των ξενοδοχείων στη Ρόδο''.

    [09] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

    Οι πρωτοσέλιδοι τίτλοι του σημερινού οικονομικού Τύπου είναι οι εξής:

    ΕΞΠΡΕΣ:'' Ρήξη με το καλημέρα! Εργοδότες-Εργαζόμενοι. Με 3,2% αύξηση απάντησαν οι εργοδοτικές οργανώσεις στο 8% της ΓΣΕΕ''.

    ΗΜΕΡΗΣΙΑ:'' Εμπλοκή για τους μισθούς στον ιδιωτικό τομέα. Η ΓΣΕΕ απειλεί με πανελλαδική απεργία αμέσως μετά τις εκλογές''.

    ΚΕΡΔΟΣ:'' Κόλλησαν'' αναθέσεις έργων 1,5 δισ. ευρώ. Σοβαρό πρόβλημα αντιμετωπίζουν οι μεσαίοι εργολήπτες''.

    ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ:'' Η ΓΣΕΕ απειλεί με απεργίες μετά το ''όχι σε όλα'' του ΣΕΒ. ΜΕ +3,2% απαντούν οι εργοδότες στο αίτημα για +8%''.

    [10] ΓΣΕΕ-Εργοδοτικές οργανώσεις

    Η ΕΞΠΡΕΣ υποστηρίζει ότι "ρήξη στις σχέσεις εργοδοτών και εργαζομένων κατά τη χθεσινή διαπραγμάτευση για τη νέα Εθνική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας. Η εργοδοτική πλευρά, εκτιμώντας ότι η ΓΣΕΕ ανέβασε υπερβολικά τον πήχη των διεκδικήσεων της, επηρεαζόμενη και από τις αυξήσεις στον δημόσιο τομέα, κατέβασε τον πήχη αρκετά χαμηλότερα".
    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Friday, 30 January 2004 - 16:17:11 UTC