Browse through our Interesting Nodes of Museums in Greece Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 04-12-16

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 16/12/2004
  • [02] Τίτλοι Εφημερίδων
  • [03] Συνεντεύξεις Ερντογάν
  • [04] Λεωφορειοπειρατεία
  • [05] Ελλάδα-Τουρκία-ΕΕ
  • [06] Γ' ΚΠΣ
  • [07] Κυβέρνηση-Ανεργία
  • [08] ΠΑΣΟΚ

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 16/12/2004

    Η κατάληψη λεωφορείου και η ομηρίας των επιβατών του από δύο ένοπλους Αλβανούς στο Γέρακα, η σημερινή σύνοδος κορυφής της ΕΕ για την ένταξη της Τουρκίας και οι θέσεις της Ελλάδας και η πορεία υλοποίησης του Γ΄ Κοινοτικού Πλαισίου Στήριξης είναι από τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού Τύπου.

    [02] Τίτλοι Εφημερίδων

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης): Χωρίς ΑΣΕΠ 1.038 προσλήψεις στο Δημόσιο .....και 6.450 νέες θέσεις για ανέργους. Με διαδικασίες εξπρές, χωρίς γραφειοκρατία.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος):Σόου TV Πειρατεία! Αίσιο τέλος στο θρίλερ. Απελευθερώθηκαν όλοι οι όμηροι, παραδόθηκαν οι Αλβανοί.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ:Μπράβο ΕΛ.ΑΣ. Με σχέδιο, αποφασιστικότητα και ψυχραιμία σώθηκαν 23 ζωές.

    Η ΑΠΟΦΑΣΗ:Παράδοση άνευ όρων των Αλβανών πειρατών. Ώρα 1 το πρωί έληξε αναίμακτα η ομηρεία.

    Η ΑΥΓΗ:Ελεύθεροι οι όμηροι αναίμακτο τέλος. Παραδόθηκαν οι δύο ένοπλοι δράστες της απαγωγής του λεωφορείου του ΚΤΕΛ.

    ΑΥΡΙΑΝΗ:Χωματερή εγκληματιών η Αθήνα. Χρειάζεται επιχείρηση - σκούπα τώρα, πριν η κατάσταση φτάσει στο απροχώρητο.

    ΤΟ ΒΗΜΑ:Λεωφορείον ο Τρόμος.00.40 Ελεύθεροι όλοι οι όμηροι. Αναίμακτη κατάληξη στο θρίλερ του Γέρακα- η Αστυνομία εφάρμοσε "ολυμπιακό σχέδιο".

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ:Μπράβο. Το κράτος λειτούργησε άψογα. Χωρίς να "ανοίξει μύτη" έληξε η λεωφορειοπειρατεία.

    ΕΘΝΟΣ:Άγριες ώρες με "χάπι έντ" τα μεσάνυχτα. Οργή, αγωνία και τελικά ανακούφιση για τη 19ωρη περιπέτεια των ομήρων.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Η Ελλάδα από χθες το πρωί έβλεπε σαστισμένη την Αλβανική ταινία φρίκης :"Λεωφορείο ο τρόμος" του Χασάν.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ:Η "κοπάνα" του οδηγού έσωσε τους ομήρους. Αφαίρεσε "όπλα" από τους Αλβανούς λεωφορειοπειρατές.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ:Τέλος καλό. 19 ώρες κράτησε ο εφιάλτης. Στις 12.30 τη νύχτα παραδόθηκαν οι απαγωγείς και απελευθερώθηκαν οι τελευταίοι έξι όμηροι.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ:Παράδοση μετά από 19 ώρες αγωνίας. Ώρα 00.40. Βγήκαν με τα χέρια ψηλά οι λεωφορειοπειρατές.

    ΕΣΤΙΑ:Αίσιο τέλος με το λεωφορείο. Οι απαγωγείς παρεδόθησαν αργά τη νύκτα.

    ESPRESSO:Οι επιβάτες του λεωφορείου σκιαγραφούν τα πορτρέτα των Αλβανών κακοποιών. Οι δράστες όπως τους ζήσαμε. Ο θερμόαιμος και ο ψύχραιμος. Το αναίμακτο τέλος.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ:Αναίμακτη λύση του δράματος. Παραδόθηκαν οι Αλβανοί κακοποιοί-Η ΕΛ.ΑΣ. πέτυχε την απελευθέρωση των ομήρων χωρίς θύματα.

    Ο ΛΟΓΟΣ:Με κομμένη την ανάσα....Οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονταν έως αργά χθες το βράδυ.

    ΤΑ ΝΕΑ:Τέλος καλό μετά 19 ώρες αγωνίας. Παραδόθηκαν τα μεσάνυχτα οι απαγωγείς.

    Η ΝΙΚΗ:Μαραθώνιο θρίλερ. Διαπραγματεύσεις με τεχνογνωσία Ολυμπιάδας. Παγκόσμιο ενδιαφέρον για τη λεωφορειοπειρατεία.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ:Ωμή πρόκληση προς τους απολυμένους. Νέες παροχές στο μεγάλο κεφάλαιο.

    TRAFFIC NEWS: 10 μέρες σχεδίαζαν την πειρατεία. Αλβανοί κακοποιοί προκάλεσαν σοκ στο Πανελλήνιο.

    Η ΧΩΡΑ:Ανακούφιση. Μετά από άψογους χειρισμούς Μαξίμου και Βουλγαράκη είχε αίσιο τέλος το θρίλερ που παρακολούθησε με αγωνία το Πανελλήνιο.

    City Press:Τέλος καλό. Όλα καλά; Έληξε λίγο μετά τα μεσάνυχτα η λεωφορειοπειρατεία με την άνευ όρων παράδοση των Αλβανών κακοποιών.

    Μetro:Ούτε γρατζουνιά! Άριστο αποδείχθηκε το σχέδιο των Αρχών για τη διάσωση των ομήρων λεωφορείου του ΚΤΕΛ.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: Νίκη ΕΛΑΣ. Τέλος καλό, όλα καλά, στην πέμπτη λεωφορειοπειρατεία. Ομήρων Οδύσσεια στο "Λεωφορείον ο τρόμος" επί 19 ώρες.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ:VETO Κύπρου σώζει. Σύνοδος Κορυφής στις Βρυξέλλες.

    [03] Συνεντεύξεις Ερντογάν

    Σε συνέντευξή του στον ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ ο Τούρκος πρωθυπουργός, Ταγίπ Ερντογάν '" αρνείται την αναγνώριση της Κυπριακής Δημοκρατίας, θεωρώντας ότι δεν μπορεί να αποδεχθεί η Τουρκία την ελληνοκυπριακή διοίκηση ως νόμιμη και μοναδική εξουσία σε ολόκληρο το νησί και επισημαίνει ότι θα μπορούσε να αναγνωρίσει μόνο μια "Ηνωμένη Δημοκρατία της Κύπρου" που θα γεννιόταν αν το σχέδιο Αννάν είχε εγκριθεί και από τον ελληνοκυπριακό λαό. Θεωρεί ότι το Κυπριακό μπορεί να λυθεί μόνο στο πλαίσιο του ΟΗΕ και όχι στο ευρωπαϊκό πλαίσιο, εφόσον Τουρκία και Τουρκοκύπριοι δεν είναι μέλη της ΕΕ. Εκτιμά ότι έχουν γίνει σημαντικά βήματα προόδου στα ελληνοτουρκικά και συνιστά "θέληση, κουράγιο και σοφία, για να λύσουμε τα ζητήματα του Αιγαίου".

    Σε άλλη συνέντευξή του στο ΕΘΝΟΣ δηλώνει "Ικανοποιημένος από την πορεία των ελληνοτουρκικών σχέσεων και από την ελληνική υποστήριξη στην ενταξιακή πορεία της Τουρκίας. Αφήνει ένα....παραθυράκι ανοιχτό για την επαναλειτουργία της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης, ωστόσο αποκλείει εμμέσως τη φοίτηση και εκπαίδευση στη σχολή μελλοντικών κληρικών που δεν είναι Τούρκοι πολίτες. Όσο για το Κυπριακό, παραμένει σταθερά ανένδοτος στην αναγνώριση της Κυπριακής Δημοκρατίας, επικαλούμενος τις πάγιες θέσεις της Άγκυρας".

    [04] Λεωφορειοπειρατεία

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ υποστηρίζει ότι "το εφιαλτικό θρίλερ έληξε αναίμακτα μετά από 19 ώρες αγωνίας. Οι δράστες εξουθενωμένοι από την πολύωρη πολιορκία των αστυνομικών δυνάμεων απελευθέρωσαν και τους τελευταίους ομήρους και παραδόθηκαν. Η εντολή του πρωθυπουργού για αποτελεσματική αντιμετώπιση της κρίσης"χωρίς να ανοίξει μύτη" υλοποιήθηκε στο ακέραιο. Η είδηση των υποδειγματικών χειρισμών της κυβέρνησης και της ΕΛ.ΑΣ. έκανε το γύρο του κόσμου. Τα διεθνή δίκτυα παραδέχτηκαν πως οι ελληνικές αρχές έχουν άρτια οργάνωση".

    Η ΧΩΡΑ γράφει ότι "συναισθήματα ευτυχίας και ανακούφισης πλημμυρίζουν από χθες το βράδυ τους επιβάτες του λεωφορείου και τα εκατομμύρια των Ελλήνων. Για πρώτη φορά στα διεθνή χρονικά υπόθεση πειρατείας, έληξε αναίμακτα με την παράδοση των δύο κακοποιών".

    ΤΟ metro προσθέτει ότι "άριστο αποδείχθηκε το σχέδιο των Αρχών για τη διάσωση των ομήρων λεωφορείου του ΚΤΕΛ".

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτση) αναφέρει ότι "να καταβληθούν όλες οι προσπάθειες και να ληφθούν όλα τα απαιτούμενα μέτρα προκειμένου να μην πάθει το παραμικρό κανείς από τους επιβάτες του λεωφορείου του ΚΤΕΛ στο οποίο εκδηλώθηκε η πειρατεία, έδωσε χθες εντολή ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής".

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ στο σχόλιό της επισημαίνει μεταξύ άλλων ότι "η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. στο πρώτο σοβαρό τεστ μετά την ανάληψη των καθηκόντων της απέδειξε ότι δικαίως προήχθη. Εκτός αυτού, απεδείχθη όμως ότι η κυβέρνηση στην πρώτη μεγάλη διαχείριση κρίσης για θέμα που αφορά στην καθημερινότητα των πολιτών (εγκληματικότητα) έδειξε άριστα ανακλαστικά. Από την πρώτη στιγμή ο υπουργός Δημόσιας Τάξης, Γιώργος Βουλγαράκης, και οι συναρμόδιοι υπουργοί έδειξαν επίσης άριστα ανακλαστικά".

    ΤΟ ΒΗΜΑ επισημαίνει ότι "το ειδικό σχέδιο "Νικίας" για την απελευθέρωση ομήρων εφάρμοσε από χθες το πρωί η ΕΛ.ΑΣ. προκειμένου να έχει αίσιο τέλος η περιπέτεια των 26 ομήρων στο λεωφορείο του ΚΤΕΛ Μαραθώνα, που είχε ακινητοποιηθεί στο ύψος του Γέρακα. Το πολυσέλιδο αυτό σχέδιο που καταστρώθηκε λίγο πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας, περιλαμβάνει την εφαρμογή μιας συγκεκριμένης παρελκυστικής τακτικής προκειμένου να εξουθενωθούν οι απαγωγείς και να προχωρήσουν στην απελευθέρωση των ομήρων, ενώ ταυτόχρονα ορίζει τρεις ζώνες επιχείρησης γύρω από το λεωφορείο - στόχο".

    Η ΑΥΓΗ στο δικό της σχόλιο εκτιμά μεταξύ άλλων ότι "η χθεσινή αντιμετώπιση της ομηρείας στο λεωφορείο του ΚΤΕΛ χαρακτηρίστηκε από σοβαρότητα και σχεδιασμό. Κυρίως, οι αστυνομικές αρχές -προφανώς κατόπιν κυβερνητικών εντολών - προέταξαν την ασφάλεια των ομήρων, επέδειξαν ψυχραιμία και προβλεπτικότητα".

    Σύμφωνα με τη CITY PRESS, "η αντίδραση του υπουργείου Δημόσιας Τάξης ήταν άμεση και αποτελεσματική. Φαίνεται ότι βοήθησε και η ολυμπιακή προετοιμασία. Η λεωφορειοπειρατεία ενίσχυσε ξανά τους φόβους για την κοινωνική συνοχή, σε μια περίοδο κατά την οποία αυξάνεται η ανεργία και γίνεται πιο δύσκολη η κοινωνική ενσωμάτων των μεταναστών, ιδιαίτερα των Αλβανών. Προβληματισμός στην κοινή γνώμη για το ενδεχόμενο νέας έκρηξης της εγκληματικότητας".

    Η ΝΙΚΗ σημειώνει ότι "η εμπειρία από τις προηγούμενες "πειρατείες" αλλά και η τεχνογνωσία που είχε χρησιμοποιηθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας "επιστρατεύθηκαν" για την επιχείρηση και η διαπραγματευτική τακτική που ακολουθήθηκε από την πλευρά της αστυνομίας, οδήγησε στην απελευθέρωση των δεκαεννέα ομήρων".

    H ESPRESSO υποστηρίζει ότι "μετά από μια παρτίδα σκληρού πόκερ οι απαγωγείς παραδόθηκαν στις ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που είχαν κυκλώσει το λεωφορείο του ΚΤΕΛ Αττικής. Στις 00.40 τα ξημερώματα άνοιξε η πόρτα του οδηγού και οι πειρατές αφού πέταξαν τον οπλισμό τους έδωσαν τέλος στο θρίλερ που συγκλόνισε το πανελλήνιο. Το πυκνό σκοτάδι που έπεσε επηρέασε τις κινήσεις τόσο των λεωφορειοπειρατών όσο και της ΕΛ.ΑΣ. που σε συνδυασμό με τη σωματική και ψυχολογική εξάντληση ανέτρεψε τα σχέδια και των δύο πλευρών".

    H TRAFFIC NEWS γράφει ότι "δέκα μέρες πριν,οι δύο λεωφορειοπειρατές έκαναν τις πρόβες του τρόμου στο ΚΤΕΛ για να δουν που.....χώλαινε το σχέδιό τους. Δύο μέρες πριν, έκαναν την πρόβα τζενεράλε, χωρίς κανείς από τους ανυποψίαστους επιβάτες να μπορεί να διανοηθεί τα όσα εξύφαιναν όχι μόνο εναντίον των 26 ανθρώπων που σταδιακά εξήλθαν του λεωφορείου του τρόμου, αλλά ολόκληρης της χώρας".

    Η ΕΣΤΙΑ ισχυρίζεται ότι "ανεξαρτήτως της ευτυχούς εκβάσεων που είχε η υπόθεσις αυτό που προβληματίζει είναι η ευκολία με την οποία γίνονται πλέον στη χώρα μας τέτοιες ενέργειες. Το γεγονός ότι οι δράστες ήταν για μια ακόμη φορά Αλβανοί, επιβάλλει τη διενέργεια αυστηροτάτων ελέγχων των ξένων που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα".

    [05] Ελλάδα-Τουρκία-ΕΕ

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ γράφει ότι "η κρισιμότητα σημερινή ευρωπαϊκή σύνοδος κορυφής και η προοπτική προσδιορισμού ημερομηνίας έναρξης ενταξιακών διαπραγματεύσεων της Τουρκίας με την Ένωση, διχάζει σοβαρά την ευρωπαϊκή κοινή γνώμη. Είναι, όμως, βέβαιο ότι οι ηγέτες των "25" είναι αποφασισμένοι να προχωρήσουν στην απόφαση αυτή, εισαγάγοντας ωστόσο όρους με πρόθεση να ελέγξουν σε κάθε βήμα της, την πορεία της Άγκυρας προς την Ευρώπη".

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζου) σημειώνει ότι "προετοιμασμένος για σκληρή διαπραγμάτευση μεταβαίνει σήμερα στις Βρυξέλλες ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής προκειμένου να συμμετάσχει στις εργασίες του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, το οποίο θα κρίνει την έναρξη ενταξιακών διαπραγματεύσεων της Τουρκίας".

    Η ΑΠΟΦΑΣΗ εκτιμά ότι "ο πρωθυπουργός μεταβαίνει σήμερα στη βελγική πρωτεύουσα με φάκελο συγκεκριμένων στόχων, στους οποίους κυρίαρχη θέση έχει η αναγνώριση, εκ μέρους της Άγκυρας, της Κυπριακής Δημοκρατίας. Ο Κώστας Καραμανλής δεν παραλείπει να τονίσει σε κάθε ευκαιρία πως η Ελλάδα στηρίζει την ευρωπαϊκή προοπτική της Τουρκίας, αλλά και η Τουρκία οφείλει να κάνει κινήσεις που θα είναι συμβατές με το ευρωπαϊκό ιδεώδες και δεν θα παραβιάζουν τα αυτονόητα".

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ προσθέτει ότι "θέμα ωρών είναι πλέον για την Ευρωπαϊκή Ένωση να ανάψει το "πράσινο φως" για την έναρξη των ενταξιακών διαπραγματεύσεων με την Τουρκία"

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ επισημαίνει ότι "άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για την κρίσιμη Σύνοδο Κορυφής των Βρυξελλών και διπλωματικές πηγές κάνουν λόγο για ένα περίπλοκο "ναι" προς την Άγκυρα με ορίζοντα το φθινόπωρο του 2005 και ανοικτή κατάληξη διαπραγματεύσεων".

    Ο ΛΟΓΟΣ ισχυρίζεται ότι "το πρόσωπο "κλειδί" όμως σε αυτή την κρίσιμη σύνοδο είναι ο Ταγίπ Ερντογάν. Οι ευρωπαϊκές φιλοδοξίες της κυβέρνησης Ερντογάν συναντούν ευθέως την αντίδραση της άκρας αριστεράς και των υπερεθνικιστικών, ενώ το λεγόμενο "βαθύ κράτος" τηρεί στάση αναμονής. Παραμονεύει για να εκμεταλλευθεί το πιθανό "όχι" της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή αυστηρές προϋποθέσεις για την έναρξη των διαπραγματεύσεων".

    Τα ΝΕΑ στο σχόλιό τους υπογραμμίζουν ότι "σε κλίμα σύγχυσης και χωρίς κανέναν ουσιαστικό στόχο φαίνεται να προσέρχεται η κυβέρνηση στη Διάσκεψη Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης, τη σημαντικότερη των τελευταίων χρόνων, καθώς σε αυτήν θα κριθεί το ευρωπαϊκό μέλλον της Τουρκίας. Ήδη από καιρό η ελληνική πλευρά είχε αποδεχθεί χωρίς όρους την έναρξη των διαπραγματεύσεων με την Άγκυρα".

    [06] Γ' ΚΠΣ

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ υποστηρίζει ότι "καθυστερήσεις και αποκλίσεις από τους στόχους στο τρίπτυχο ανταγωνιστικότητα - επιχειρηματικότητα - καινοτομία και επιφυλάξεις ως προς τη διαχείριση των δημοσίων έργων, διέκριναν οι εκπρόσωποι της ΕΕ στο πλαίσιο της έκτης συνεδρίασης της επιτροπής παρακολούθησης του Γ' ΚΠΣ. Ειδικά σε ό,τι αφορά την πορεία του Γ' ΚΠΣ, οι εκπρόσωποι της Ευρωπαϊκής Επιτροπής ανέφεραν μεταξύ άλλων ότι τα έργα υποδομής προχωρούν κανονικά, ενώ τα ζητήματα που έχουν σχέση με την ανταγωνιστικότητα, την επιχειρηματικότητα και την καινοτομία (βασικοί πυλώνες του Δ' ΚΠΣ) καθυστερούν πολύ και υπάρχουν αποκλίσεις από τους στόχους".

    [07] Κυβέρνηση-Ανεργία

    Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ αναφέρει ότι "ακόμη περισσότερες επιδοτήσεις στις επιχειρήσεις και νέες ενισχύσεις στο μεγάλο κεφάλαιο. Αυτή είναι η συνταγή της κυβέρνησης μπροστά στο νέο κύμα απολύσεων, που σαρώνει μια σειρά εργοστάσια".

    [08] ΠΑΣΟΚ

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ τονίζει ότι "μετά τη λύση του θέματος της προεδρικής εκλογής και τη χθεσινή συνάντηση στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ του Γ. Παπανδρέου με τον υποψήφιο Πρόεδρο Κάρολο Παπούλια, το ΠΑΣΟΚ στρέφει πλέον το ενδιαφέρον του στην τακτική που θα ακολουθήσει στα επόμενα μεγάλα θέματα που έρχονται. Δεν είναι άλλα από τις εξελίξεις στις ελληνοτουρκικές - ευρωτουρκικές σχέσεις, την οικονομία, με αφορμή τη συζήτηση για τον προϋπολογισμό, και την καλύτερη προετοιμασία του συνεδρίου, με την χρονική άνεση που του παρέχει η μετάθεσή του για το Μάρτιο".
    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Thursday, 16 December 2004 - 21:05:01 UTC