Browse through our Interesting Nodes on Cyprus Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 19 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 06-09-08

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 8/9/2006
  • [02] Τζόρτζ Μπους
  • [03] Σχολικά βιβλία
  • [04] ΔΕΘ- Κ. Καραμανλής
  • [05] Συγκρούσεις
  • [06] Επιτόκια
  • [07] ΚΚΕ
  • [08] ΟΤΕ
  • [09] Φροντιστήρια
  • [10] Συντάξεις Δημοσίου
  • [11] Φορολογία ακινήτων
  • [12] Ανήλικοι
  • [13] Διαφθορά - ΠΑΣΟΚ

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 8/9/2006

    Η επίσκεψη του πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή στη Θεσσαλονίκη και οι εξαγγελίες που αναμένεται να κάνει,η ομολογία του Αμερικανού προέδρου Μπους περί ύπαρξης μυστικών φυλακών της CIA εκτός αμερικανικών συνόρων, στις οποίες ανακρίθηκαν σκληρά, ύποπτοι για τρομοκρατία και η μεταρρύθμιση στα σχολικά βιβλία είναι από τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού Τύπου.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ: Αύξηση 140 ευρώ για κάθε σύνταξη του Δημοσίου. Απόφαση του Π. Δούκα για 200.000 συνταξιούχους.

    ΑΝΩ ΚΑΤΩ: Σφραγίδα Καραμανλή για τις πολιτικές εξελίξεις. Τα βλέμματα στραμμένα για τρεις μέρες στη Θεσσαλονίκη. Βαρυσήμαντες ομιλίες του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Επίδομα σε 200.000 συνταξιούχους. Με απόφαση του Πέτρου Δούκα αυξάνονται κατά 3% πλέον της εισοδηματικής πολιτικής, οι συντάξεις του Δημοσίου.

    Η ΑΥΓΗ: Κοινωνικό "όχι" στην εκποίηση του ΟΤΕ. ΣΥΝ: Αναγκαία η ενωτική απάντηση.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Η διαφθορά της κυβέρνησης Σημίτη έριξε το ΠΑΣΟΚ. Βολές και από Βενιζέλο για προνομιακή χρηματοδότηση των πράσινων δημάρχων την τετραετία 2000-2004.

    ΤΟ ΒΗΜΑ: Πού είναι οι φυλακές της ντροπής; Μετά την ομολογία του η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ζητεί από τον αμερικανό πρόεδρο Μπους να δηλώσει σε ποιες χώρες βρίσκονται τα μυστικά κέντρα κρατουμένων της CIA.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Τα έργα μας δικαιώνουν. ΔΕΘ: Ανάπτυξη με κοινωνική ευαισθησία από τον Καραμανλή.

    ΕΘΝΟΣ: Κωμωδία με ψίχουλα στο παρά 5'. Ύστατη προσπάθεια να σπάσουν τα μπλόκα της οργής στη ΔΕΘ.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Με τόση αστυνομική δύναμη που σύναξαν στη Θεσσαλονίκη για το φόβο των κινητοποιήσεων κανείς δεν είναι σίγουρος αν... θα μιλήσουν τα κλομπς ή ο πρωθυπουργός.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Όλες οι απαντήσεις για τη φορολογία ακινήτων και μετοχών.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Μεταρρύθμιση στα σχολικά βιβλία. Ανάλυση στις αλλαγές που "επιμελήθηκαν" δύο κυβερνήσεις.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Έκθετος στην Έκθεση. Μετωπική με τα συνδικάτα και παροχές στο παρά 5'

    ΕΣΤΙΑ: Η μεταρρύθμισις στον φόρο εισοδήματος. Ο πρωθυπουργός αναμένεται να εξαγγείλη την μεγάλη τομή.

    ESPRESSO: Έφηβοι βίασαν αγοράκι σε κατασκήνωση. 15χρονοι οι τρεις δράστες, μόλις 6 ετών το θύμα. Σοκαρισμένο το παιδί, τα αποκάλυψε όλα στη γιαγιά του.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Ο Τζ. Μπους αναστατώνει την Ευρώπη. Θύελλα μετά την παραδοχή του για μυστικές φυλακές της CIA.

    Ο ΛΟΓΟΣ: Πληρώσαμε 1.608 δισ. ευρώ για φροντιστήρια. Έκθεση του Κέντρου Ανάπτυξης Εκπαιδευτικής Πολιτικής της ΓΣΕΕ.

    ΤΑ ΝΕΑ: Τάζουν λαγούς στο παρά 5' της ΔΕΘ. Ενώ ο Καραμανλής κρύβεται από τους διαδηλωτές.

    Η ΝΙΚΗ: Προεκλογικές... χάντρες. Ανεβαίνει στη ΔΕΘ με "ψίχουλα" και κομπιούτερ για... αριστούχους.

    ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ +13: Η ώρα των συγκρούσεων.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Συνέντευξη Τύπου του ΠΑΜΕ στη ΔΕΘ. Ρεαλιστικές διεκδικήσεις με βάση τις πραγματικές ανάγκες των εργαζομένων.

    TRAFFIC NEWS: Τρεις ανήλικοι βίασαν τον 6χρονο γιο μου. Στοιχεία-σοκ στο φως της δημοσιότητας. Τι υποστηρίζει η μητέρα στη μήνυση που κατέθεσε εναντίον τριών 15χρονων.

    City Press: 71η ΔΕΘ. Η οικονομία σε σταυροδρόμι. Σημαντικές επιτυχίες, ελπιδοφόρα προοπτική, αλλά και μεγάλα προβλήματα.

    Metropolis: Και νέες αυξήσεις επιτοκίων μέχρι το τέλος του χρόνου.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: Ιδού τα χάλια της εκπαίδευσης. Μελέτη του Κέντρου Εκπαιδευτικής Έρευνας.

    ΕΓΝΑΤΙΑ: "Στρατιές" ανέργων από τον Οκτώβριο στο Ν. Θεσσαλονίκης. Χιλιάδες νέοι που ασχολούνται με τα τουριστικά επαγγέλματα θα αναγκαστούν σε λίγες εβδομάδες να ψάχνουν πάλι για δουλειά.

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Ανοιχτά μέτωπα περιμένουν τον Καραμανλή. Τα "αγκάθια" στα εγκαίνια της φετινής Έκθεσης. Στη Θεσσαλονίκη χτυπά από σήμερα η καρδιά της χώρας.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Ο πρωθυπουργός εδώ! Εγκαινιάζει όλα τα μεγάλα έργα. Και για πρώτη φορά κάνει τη Θεσσαλονίκη ισχυρή και τη Βόρεια Ελλάδα ανταγωνιστική περιφέρεια στην Ευρώπη.

    [02] Τζόρτζ Μπους

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ γράφει ότι Β«πολιτική θύελλα στην Ευρώπη προκάλεσε η ομολογία του προέδρου Μπους περί ύπαρξης μυστικών φυλακών της CIA εκτός αμερικανικών συνόρων, στις οποίες υπέστησαν "σκληρές ανακρίσεις" ύποπτοι για τρομοκρατική δράση. "Απεκαλύφθη η βρώμικη φύση αυτού του μυστικού πολέμου", δήλωσε ο Ρενέ Βαν ντερ Λίντεν, πρόεδρος της κοινοβουλευτικής συνέλευσης του Συμβούλιου της Ευρώπης, προσθέτοντας ότι "οι απαγωγές και τα βασανιστήρια αρμόζουν σε εγκληματίες και όχι σε κυβερνήσεις"Β».

    Σύμφωνα με ΤΟ ΒΗΜΑ Β«ο πλανήτης απαιτεί να μάθει: πού βρίσκονται επιτέλους οι "φυλακές της ντροπής" στις οποίες η CIA κρατούσε παράνομα, ανέκρινε ανεξέλεγκτα και βασάνιζε ανενδοίαστα υπόπτους για τρομοκρατία; Νέο γύρο διεθνούς κατακραυγής πυροδότησε η αιφνιδιαστική σχετική ομολογία του αμερικανού προέδρου Τζορτζ Μπους, ο οποίος επεδίωκε έτσι να "αναδείξει" το δήθεν αντιτρομοκρατικό έργο της κυβέρνησής του. Αντ΄αυτού άνοιξε τον ασκό του Αιόλου: η Ευρωπαϊκή Επιτροπή και το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο αξίωσαν την πλήρη διαλεύκανση του (συνεχιζόμενου πιθανότατα...) εγκλήματοςΒ».

    [03] Σχολικά βιβλία

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ αναφέρει ότι Β«με εμφανώς ελκυστικότερη εμφάνιση και συνοδευόμενα από τετράδια εργασιών και οπτικοακουστικά μέσα, τα νέα σχολικά βιβλία αποτελούν το υλικό για το μεγάλο πείραμα της διαθεματικότητας στην εκπαίδευση, το οποίο έχει φανατικούς εχθρούς και φίλους. Ο "Ε.Τ." επιχειρεί μια πρώτη, ψύχραιμη παρουσίαση των νέων βιβλίων, τα οποία αναμένεται να προκαλέσουν μεγάλες συζητήσειςΒ».

    [04] ΔΕΘ- Κ. Καραμανλής

    Το ΕΘΝΟΣ γράφει ότι Β«επιχείρηση διάσπασης του μετώπου της οργής στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται σε εξέλιξη, με ψευτοπαροχές και επιστράτευση γαλάζιων συνδικαλιστών. Πρόβα φιέστας οργανώθηκε χθες στη Λάρισα με τη διανομή κομπιούτερ από τον κ. Καραμανλή σε μαθητές και υπό τις αποδοκιμασίες φιλάθλων της πόληςΒ».

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ αναφέρει ότι Β«αντιμέτωπος με τους εργαζομένους και του ανέργους και έκθετος επειδή δεν τήρησε τις υποσχέσεις του στα 2,5 χρόνια της "νέας διακυβέρνησής" του, ο Κ. Καραμανλής εγκαινιάζει την 71η ΔΕΘ. Με παροχές για το... 2008 θα επιχειρήσει να ωραιοποιήσει το άσχημο πολιτικό σκηνικό, εν όψει μάλιστα των εκλογών στην Τοπική Αυτοδιοίκηση τον άλλο μήναΒ».

    ΤΑ ΝΕΑ σχολιάζουν ότι Β«υποσχέσεις στο πάρα πέντε της ΔΕΘ μοιράζει η κυβέρνηση για να εκτονώσει τη δυσαρέσκεια των πολιτών. Την ίδια ώρα ο κ. Κ. Καραμανλής "κρύβεται" για να αποφύγει τους διαδηλωτέςΒ».

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ υπογραμμίζει ότι Β«κυρίαρχος του πολιτικού παιχνιδιού και με εμφανή την ψήφο εμπιστοσύνης των πολιτών στη μεταρρυθμιστική προσπάθεια, όπως τουλάχιστον αντικατοπτρίστηκε από το βαρόμετρο της VPRC, που δείχνει άνοιγμα της "ψαλίδας" στο 4%, ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής εγκαινιάζει απόψε την 71η Διεθνή Έκθεση ΘεσσαλονίκηςΒ».

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ εκτιμά ότι Β«τα μηνύματα που έχουν φτάσει τις τελευταίες ημέρες στο Μέγαρο Μαξίμου για την εμφάνιση του Πρωθυπουργού στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, απαίτησαν την κινητοποίηση 3.000 αστυνομικών από την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και τους γύρω Νομούς. Οι αστυνομικοί θα σχηματίσουν ασπίδα στη συμπρωτεύουσα, ώστε να μην υπάρχουν έκτροπα στη διάρκεια των διαδηλώσεων στη συμπρωτεύουσαΒ».

    Η ΝΙΚΗ προσθέτει ότι Β«παραμονή των εγκαινίων της ΔΕΘ, η κυβέρνηση άρχισε να μοιράζει αιφνιδίως προεκλογικές... χάντρες σε μία προσπάθεια να αμβλύνει αφενός το κύμα λαϊκής δυσαρέσκειας που θα συναντήσει σήμερα στην συμπρωτεύουσα και να δημιουργήσει αφετέρου εντυπώσεις ενόψει των εκλογών στην Τοπική ΑυτοδιοίκησηΒ».

    Η ΕΣΤΙΑ επισημαίνει ότι Β«η κυριώτερη εξαγγελία την οποία αναμένεται να κάνη ο Πρωθυπουργός κατά την ομιλία του στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης είναι η μεταρρύθμισις στην φορολογία εισοδήματος. Καθ΄όλες τις ενδείξεις, θα πρόκειται για ένα πρόγραμμα σταδιακής μειώσεως του φόρου εισοδήματος εντός τριετίας, σε επίπεδα πολύ χαμηλότερα των σημερινώνΒ».

    Η ΑΝΩ ΚΑΤΩ σημειώνει ότι "η επίσκεψη και η ομιλία του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη σηματοδοτούν πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις. Τα εγκαίνια της ΔΕΘ, αλλά και τα όσα αναμένεται να πει ο Κώστας Καραμανλής θα σηματοδοτήσουν εξελίξεις, καθώς είναι ο κυρίαρχος του παιχνιδιού. Οικονομικά αναμένονται με εξαιρετικό ενδιαφέρον οι εξαγγελίες, αλλά και ο τρόπος που θα συνεχιστούν οι μεταρρυθμίσεις, τις οποίες στηρίζουν και οι πολίτες".

    H City Press γράφει" σημαντικές επιτυχίες, ελπιδοφόρα προοπτική, αλλά και μεγάλα προβλήματα. Ο υψηλός ρυθμός ανάπτυξης, η υποχώρηση της ανεργίας και το καλό επιχειρηματικό και χρηματιστηριακό κλίμα στα θετικά της κυβέρνησης Καραμανλή. Δεν "επανιδρύθηκε" το κράτος ούτε προχώρησαν οι δύσκολες διαρθρωτικές αλλαγές. Πρόβλημα με το εμπορικό ισοζύγιο και τη διεθνή ανταγωνιστικότητα, αλλά και την κοινωνική συνοχή".

    [05] Συγκρούσεις

    Η ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ +13 γράφει για τον Κώστα Καραμανλή ότι είναι "έτοιμος όσο ποτέ άλλοτε να προχωρήσει σε μεταρρυθμίσεις. Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ανοικτό το δρόμο για την κυβέρνηση. Κυρίαρχος στην πολιτική σκηνή ο πρωθυπουργός παρά τις αρρυθμίες της κυβέρνησης". Για τον Γ. Παπανδρέου η εφημερίδα γράφει" Επίθεση κατά πάντων. Τράπεζες, ΜΜΕ και εταιρείες δημοσκοπήσεων τα νέα μέτωπα που ανοίγει ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ. Ανοικτό και το εσωτερικό μέτωπο με τους εκσυγχρονιστές".

    [06] Επιτόκια

    H Metropolis υποστηρίζει ότι "ακριβαίνει ακόμη περισσότερο το χρήμα αφού, σύμφωνα με εισηγήσεις της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, αναμένονται αυξήσεις του βασικού επιτοκίου μέχρι το τέλος του έτους. Άγνωστο παραμένει πώς θα ανταπεξέλθουν τα επιβαρυμένα με δάνεια νοικοκυριά".

    [07] ΚΚΕ

    Σύμφωνα με το ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ "η Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ παρουσίασε χτες στη Θεσσαλονίκη το πλαίσιο διεκδικήσεων για το 2006-2007. Αύριο , στις 6.30μμ, στην πλατεία Αριστοτέλους η μεγάλη λαϊκή κινητοποίηση που διοργανώνουν το ΠΑΜΕ, η ΠΑΣΥ και η ΣΕΑ ΕΒΕ".

    [08] ΟΤΕ

    Η ΑΥΓΗ γράφει ότι "κοινωνικές αντιδράσεις, που μπορούν να ματαιώσουν τα κυβερνητικά σχέδια, προκαλεί η απόφαση για ανοιχτή ιδιωτικοποίηση του ΟΤΕ. Η ΓΣΕΕ κάνει λόγο για "εθνικό έγκλημα" και παροναγγέλλει κινητοποιήσεις , εντάσσοντας το θέμα του ΟΤΕ στην ατζέντα των αυριανών συλλαλητηρίων στη Θεσσαλονίκη".

    [09] Φροντιστήρια

    Ο ΛΟΓΟΣ αναφέρει ότι " πάνω από 1.068 δισ. ευρώ εκτιμάται ότι στοίχισε στα ελληνικά νοικοκυριά η ξενόγλωσση και φροντιστηριακή εκπαίδευση των παιδιών τους στη σχολική χρονιά 2005-2006, έναντι 998,32 εκατ. ευρώ στην περίοδο 2004-2005, σύμφωνα με έκθεση του Κέντρου Ανάπτυξης Εκπαιδευτικής Πολιτικής της ΓΣΕΕ, που παρουσίασε χθες σε συνέντευξη Τύπου στη Θεσσαλονίκη ο πρόεδρος της Συνομοσπονδίας Γιάννης Παναγόπουλος".

    [10] Συντάξεις Δημοσίου

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ υποστηρίζει ότι " γενναίες αυξήσεις στις αποδοχές των συνταξιούχων του Δημοσίου, το 2007, προαναγγέλλει το υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών στο πλαίσιο της πολιτικής ενίσχυσης των ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Με τη σταδιακή ενσωμάτωση στις συντάξεις του επιδόματος των 140,8 ευρώ προκύπτει πρόσθετη αύξηση κατά 3% πέραν της αύξησης, που θα προβλέπει η εισοδηματική πολιτική. Συνολικά, δηλαδή, οι συντάξεις θα αυξηθούν το 2007 πάνω από 6% με βάση τα τωρινά δεδομένα".

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ προσθέτει ότι "από την 1η Ιουλίου 2007 θα ενσωματωθεί για 200.000 συνταξιούχους του Δημοσίου και όσους συνταξιοδοτηθούν μετά από την παραπάνω ημερομηνία το ποσό των 140,8 ευρώ στη σύνταξή τους, σύμφωνα με το νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών που κατατίθεται σύντομα στη Βουλή. Το ποσό των 140,8 ευρώ θα χορηγηθεί σταδιακά σε τέσσερις ετήσιες ισόποσες δόσεις αρχής γενομένης από την 1η Ιουλίου 2007".

    [11] Φορολογία ακινήτων

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ αναφέρει :"κληρονομήσατε μετοχές και δεν ξέρετε πώς θα φορολογηθείτε; Είστε οικοπεδούχος και θέλετε να "σηκώσετε" πολυκατοικία για να πουλήσετε διαμερίσματα; Σε ερωτήματα αυτού του τύπου απαντά ο Φορολογικός Οδηγός της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων με στόχο την ενημέρωση των φορολογούμενων, την αποφυγή ταλαιπωρίας και τη δυνατότητα να πράξουν κατά το δοκούν".

    [12] Ανήλικοι

    H Traffic News γράφει ότι "καταγγελία - σοκ μιας μητέρας συγκλονίζει την κοινωνία της Πάτρας, καθώς η γυναίκα ισχυρίζεται ότι ο μόλις έξι ετών γιος της βιάστηκε από 3 ανηλίκους κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών του διακοπών. Σύμφωνα με την καταγγελία και τη μήνυση που κατέθεσε εναντίον των τριών ανηλίκων ηλικίας 15 ετών, η μητέρα ισχυρίζεται ότι ο εξάχρονος γιος της έπεσε θύμα βιασμού από τρία αγόρια, τα οποία φιλοξενούνταν μαζί με το γιος της σε καλοκαιρινό θέρετρο".

    H Espresso προσθέτει ότι "ο γιος μου έπεσε θύμα βιασμού στην κατασκήνωση, από αγόρια ηλικίας 15 ετών, την ώρα που οι υπεύθυνοι των ομάδων έλειπαν" . Την καταγγελία -σοκ καταθέτει σε μήνυσή της που στρέφεται κατά παντός υπευθύνου η μητέρα ενός εξάχρονου αγοριού από την Πάτρα που φιλοξενήθηκε επί είκοσι μέρες σε κατασκήνωση στην Ηλεία. Το παιδί εξετάστηκε από ιατροδικαστή, η έκθεση του οποίου επιβεβαιώνει ότι φέρει ίχνη ασέλγειας, όχι όμως βιασμού , όπως καταγγέλλει η μητέρα".

    [13] Διαφθορά - ΠΑΣΟΚ

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ υποστηρίζει ότι "ο Θεόδωρος Πάγκαλος μετά την περιβόητη δήλωσή του ότι "το ΠΑΣΟΚ μετά το 2000 κατέστρεψε τη χώρα" ξαναχτύπησε με αμείωτη ένταση επιβεβαιώνοντας με τον πλέον πανηγυρικό τρόπο τα όσα έχει αποκαλύψει εδώ και καιρό η "Α". Ο πρώην υπουργός σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό "Alpha Radio", υποστήριξε ότι αυτό που οδήγησε το ΠΑΣΟΚ σε ήττα στις εκλογές ήταν η διαφθορά που είχε γίνει έντονη και ενοχλούσε τους πολίτες".
    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Friday, 8 September 2006 - 20:03:12 UTC