Browse through our Interesting Nodes on Tourism & Recreation in Greece Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

The Voice of America (VOA): News in Greek, 06-08-28

Voice of America: News in Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Voice of America <http://www.voanews.com>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] "Απογοητευμένος" με τον Τόνυ Μπλαίρ, δηλώνει ο τέως πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζίμμυ Κάρτερ
  • [02] Η Διεθνής Αμνηστία ζητά από τα ΗΕ να αναλάβουν δράση στο Νταρφούρ
  • [03] Την λύπη του εξέφρασε ο ηγέτης της Χεζμπολλάχ για την απαγωγή των δύο ισραηλινών στρατιωτών
  • [04] Ενα χρόνο μετά την καταστροφή απο τον τυφώνα Κατρίνα
  • [05] To Πακιστάν επισκέπτεται ο Αμερικανός στρατηγός Τζών Αμπιζέιντ
  • [06] Ράμσφελντ: Η Βόρεια Κορέα δεν αποτελεί άμεση απειλή για τη Νότια Κορέα
  • [07] Αλ Μαλίκι: Βελτιώνονται οι συνθήκες ασφάλειας στο Ιράκ
  • [08] Λαριτζανί: Η Τεχεράνη έτοιμη για συνομιλίες για το πυρηνικό της πρόγραμμα
  • [09] Ισραηλινή επιχείρηση στη Γάζα, δύο δημοσιογράφοι τραυματίες
  • [10] Ο Ερνέστο, η πρώτη σοβαρή τροπική καταιγίδα της σαιζόν
  • [11] Αμφίβολη η εκτόξευση του Ατλαντίς
  • [12] Τουρκία: 22 τραυματίες από σειρά εκρήξεων
  • [13] Σε λάθος διάδρομο απογείωσης

  • [01] "Απογοητευμένος" με τον Τόνυ Μπλαίρ, δηλώνει ο τέως πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζίμμυ Κάρτερ

    28-08-2006

    O πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζίμμυ Κάρτερ, δήλωσε στα πλαίσια συνέντευξής του προς την βρετανική εφημερίδα Σάνταιη Τέλεγραφ ότι αισθάνεται 'φοβερά απογοητευμένος' με τον βρετανό πρωθυπουργό Τόνυ Μπλαίρ εξαιτίας της αποτυχίας του να θέσει υπό έλεγχο την πολιτική του προέδρου Μπούς στο Ιράκ.

    Ο κ. Κάρτερ που είναι σφοδρός επικριτής του πολέμου στο Ιράκ, δήλωσε στην εν λόγω συνέντευξη ότι ήλπιζε πως ο κ. Μπλαίρ θα είχε μία μετριοπαθέστερη επιρροή στην Ουάσινγκτον, πράγμα που δεν κατάφερε.

    Ο κ. Κάρτερ τόνισε παράλληλα ότι άνθρωποι σε πολλές χώρες που επισκέφθηκε εξομοιώνουν την αμερικανική πολιτική με τα βρετανικά συμφέροντα και επισήμανε ότι η δημοτικότητα των ΗΠΑ ακόμα και σε μετριοπαθείς χώρες, όπως η Αίγυπτος και η Ιορδανία, κυμαίνεται τώρα σε ποσοστό μικρότερο του 5%.

    [02] Η Διεθνής Αμνηστία ζητά από τα ΗΕ να αναλάβουν δράση στο Νταρφούρ

    28-08-2006

    Πρόσφυγες του Νταρφούρ

    Η οργάνωση προστασίας ανθρωπίνων δικαιωμάτων Διεθνής Αμνηστία ζήτησε από τα ΗΕ να αναλάβουν δράση για την προστασία των αμάχων στην περιοχή Νταρφούρ του δυτικού Σουδάν. Το πρωί της Δευτέρας, η οργάνωση που εδρεύει στο Λονδίνο, δήλωσε ότι κατά τα φαινόμενα, το Σουδάν προετοιμάζεται να εξοπολύσει επίθεση στο Νταρφούρ.

    Η Διεθνής Αμνηστία παρότρυνε το συμβούλιο ασφαλείας να πιέσει το Χαρτούμ να δεχθεί την ανάπτυξη ειρηνοφρουρών του διεθνούς οργανισμού. Το συμβούλιο ασφαλείας θα συναντηθεί αργότερα σήμερα στη Νέα Υόρκη, για να συζητήσει σχέδιο ψηφίσματος που ζητά από τα ΗΕ να αναλάβουν από την Αφρικανική Ένωση την διοίκηση της ειρηνευτικής δύναμης, αφού μέχρι τώρα η δύναμη δεν έχει μπορέσει να σταματήσει την διάσπαρτη βία στο Νταρφούρ.

    Το Χαρτούμ απέρριψε την ανάπτυξη ειρηνοφρουρών των ΗΕ, λέγοντας ότι θα στείλει σουδανικές δυνάμεις στο Νταρφούρ. Όμως η Διεθνής Αμνηστία επισημαίνει ότι οι πρόσφυγες του Νταρφούρ τρέμουν τις εν λόγω δυνάμεις και επιμένουν ότι πρέπει να απορριφθεί το σχέδιο προστασίας του Σουδάν.

    Περίπου 200,000 σκοτώθηκαν στον πόλεμο του Νταρφούρ, που διαρκεί εδώ και τρία χρόνια, ενώ δύο εκατομμύρια άνθρωποι αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τις εστίες τους.

    [03] Την λύπη του εξέφρασε ο ηγέτης της Χεζμπολλάχ για την απαγωγή των δύο ισραηλινών στρατιωτών

    28-08-2006

    Ο ηγέτης της Χεζμπολλάχ, σεΐχης Χασάν Νασράλλα, εξέφρασε την λύπη του για την απαγωγή των δύο ισραηλινών στρατιωτών, που στάθηκε αφορμή για τον πόλεμο με το Ισραήλ, που διήρκεσε πάνω από ένα μήνα. Ο σεΐχης Νασράλλα δήλωσε στην τηλεόραση του Λιβάνου ότι αν γνώριζε ότι η απαγωγή θα οδηγούσε σ' ένα τέτοιο πόλεμο, δεν θα επιχειρούσε ποτέ κάτι τέτοιο.

    Ο ηγέτης της Χεζμπολλά δήλωσε επίσης ότι η Ιταλία και τα ΗΕ έχουν δείξει ενδιαφέρον να συμμετάσχουν σε ενδεχόμενες συνομιλίες για ανταλλαγή αιχμαλώτων μεταξύ Ισραήλ και Χεζμπολλά. Στο μεταξύ, ο γ.γ. των ΗΕ, Κόφφι Αννάν, θα επισκεφθεί σήμερα τη Βηρυτό.

    [04] Ενα χρόνο μετά την καταστροφή απο τον τυφώνα Κατρίνα

    28-08-2006

    Ο πρόεδρος Μπούς μεταβαίνει σήμερα σε πολιτείες στον Κόλπο του Μεξικού που επλήγησαν πέρυσι απ' τον καταστροφικό τυφώνα Κατρίνα για να επισκεφτεί τους πλημμυροπαθείς και να επιθεωρήσει τις προσπάθειες ανοικοδόμησης της περιοχής, ένα χρόνο μετά τον τυφώνα που κόστισε τη ζωή σε 1.300 ανθρώπους. Ο τυφώνας προξένησε τεράστιες καταστροφές στις πολιτείες Λουϊζιάνα, Μισισιπή και Αλαμπάμα, ενώ ένα χρόνο μετά την θεομηνία, η ανοικοδόμηση συνεχίζεται.

    Αναμένεται ότι ο κ. Μπούς θα αρχίσει την περιοδεία του στον Μισισιπή όπου θα επισκεφτεί περιοχές που επλήγησαν σοβαρά απ' τον τυφώνα.

    Ο επικεφαλής της ομοσπονδιακής προσπάθειας ανοικοδόμησης, Ντόναλντ Πάουελ, δήλωσε την Κυριακή ότι ο πρόεδρος Μπούς θα διαμηνύσει στους κατοίκους της περιοχής του Κόλπου του Μεξικού ότι οι ομοσπονδιακές αρχές δεν πρόκειται να φύγουν απ' τη περιοχή αν δεν ολοκληρωθούν οι εργασίες ανοικοδόμησης.

    Ο κ. Πάουελ δήλωσε επίσης ότι οι επισκευές των κατεστραμμένων αντιπλημμυρικών αναχωμάτων στην πόλη της Νέας Ορλεάνης συνεχίζονται και ότι τα αναχώματα είναι τώρα στην κατάσταση που ήταν πριν το πλήγμα της Κατρίνα.

    [05] To Πακιστάν επισκέπτεται ο Αμερικανός στρατηγός Τζών Αμπιζέιντ

    28-08-2006

    O στρατηγός Αμπιζέιντ

    Ο διοικητής των αμερικανικών δυνάμεων στη Μέση Ανατολή και την νοτιοανατολική Ασία, στρατηγός Τζών Αμπιζέηντ, πραγματοποιεί τριήμερη επίσκεψη στο Πακιστάν. Σε ανακοίνωση της πακιστανικής κυβέρνησης, αναφέρεται ότι ο στρατηγός Αμπιζέιντ θα έχει επαφές με ανώτερους πακιστανούς στρατιωτικούς παράγοντες, για θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

    Πριν το Πακιστάν ο αμερικανός στρατηγός βρισκόταν στο Αφγανιστάν, όπου αμερικανικές και συμμαχικές δυνάμεις καταδιώκουν εξτρεμιστές των Ταλιμπάν και της αλ Κάιντα. Το Σάββατο ο στρατηγός Αμπιζέιντ επισκέφθηκε την στρατιωτική βάση Μπαγκράμ, βόρεια της Καμπούλ, όπου και δήλωσε ότι είναι ξεκάθαρο πως μαχητές των Ταλιμπάν μπαίνουν στο Αφγανιστάν από το Πακιστάν, όμως απέρριψε οποιονδήποτε υπαινιγμό ότι οι πακιστανικές αρχές συνεργάζονται με τους αντάρτες.

    [06] Ράμσφελντ: Η Βόρεια Κορέα δεν αποτελεί άμεση απειλή για τη Νότια Κορέα

    28-08-2006

    Ντ. Ράμσφελντ, Σ. Ιβανώφ

    Ο Aμερικανός υπουργός Άμυνας, Ντόναλντ Ράμσφελντ, δήλωσε ότι δεν θεωρεί ότι η Βόρεια Κορέα αποτελεί άμεση στρατιωτική απειλή για την Νότια Κορέα. Κατά την επίσκεψή του την Κυριακή σε αμερικανική στρατιωτική βάση στην Αλάσκα, ο κ. Ράμσφελντ επεσήμανε ότι η κύρια απειλή από την Πιονγιάνγκ, είναι η πώληση όπλων σε άλλες χώρες και σε τρομοκράτες.

    Οι ΗΠΑ, η Νότια Κορέα και αρκετές άλλες χώρες της Ασίας, όπως η Κίνα, η Ιαπωνία και η Ρωσία, δεν μπόρεσαν μέχρι τώρα να πείσουν τη Βόρεια Κορέα να εγκαταλείψει το πυρηνικό της πρόγραμμα, το οποίο, σύμφωνα με την Ουάσινγκτον, στοχεύει στην ανάπτυξη πυρηνικών όπλων.

    Κατά την επίσκεψη του στην Αλάσκα, ο κ. Ράμσφελντ δήλωσε επίσης ότι το Πεντάγωνο εξετάζει την πιθανότητα αντικατάστασης των πυρηνικών κεφαλών σε ορισμένους διηπειρωτικούς βαλλιστικούς πυραύλους με συμβατικές κεφαλές, σε περίπτωση που κριθεί απαραίτητη μια επίθεση κατά τρομοκρατών.

    Από τη πλευρά του, ο υπουργός άμυνας της Ρωσίας, Σεργκέι Ιβανώφ, που συναντήθηκε με τον κ. Ράμσφελντ στην Αλάσκα, δήλωσε ότι το Κρεμλίνο δεν είναι ακόμη έτοιμο να συμφωνήσει με την ιδέα, γιατί μια τέτοια πυραυλική επίθεση θα μπορούσε να εκληφθεί σαν πυρηνική επίθεση. "Υπάρχουν διάφοροι τρόποι χειρισμού μιας επίθεσης κατά τρομοκρατικών οργανώσεων," δήλωσε ο κ. Ιβανώφ, και επεσήμανε ότι "η Ρωσική κυβέρνηση είναι έτοιμη να συζητήσει το θέμα με Αμερικανούς αξιωματούχους".

    [07] Αλ Μαλίκι: Βελτιώνονται οι συνθήκες ασφάλειας στο Ιράκ

    28-08-2006

    Ο πρωθυπουργός του Ιράκ, Νουρι αλ Μαλίκι, δήλωσε ότι βελτιώνονται οι συνθήκες ασφάλειας στη χώρα του, όμως η βία συνεχίστηκε και την Κυριακή, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους πάνω από 40 άτομα. Ο κ. αλ Μαλίκι δήλωσε ότι ενδεχομένως, σε λιγότερο από ένα χρόνο, οι ιρακινές δυνάμεις να μπορούν να αναλάβουν απ' τις συμμαχικές δυνάμεις το χειρισμό θεμάτων ασφάλειας της χώρας και επεσήμανε ότι το Ιράκ δεν αντιμετωπίζει ούτε πρόκειται ποτέ να αντιμετωπίσει εμφύλιο πόλεμο.

    Οι Ιρακινές δυνάμεις έχουν ήδη αναλάβει την ασφάλεια ορισμένων επαρχιών του Ιράκ και στοχεύουν στην ανάληψη του ελέγχου κι άλλων επαρχιών μέχρι το τέλος του χρόνου. Το Σαββατοκύριακο κ. αλ Μαλίκι κατάφερε να πείσει Σουνίτες και Σιίτες ηγέτες να ενωθούν κατά των εμφύλιων βιαιοτήτων.

    Αμερικανοί και Ιρακινοί αξιωματούχοι δήλωσαν ότι υπήρξε πρόοδος αυτό το μήνα, αντίθετα με την περίοδο Ιανουαρίου-Ιουλίου που είχε παρατηρηθεί κλιμάκωση της βίας. Επίσης ο Ιούλιος υπήρξε ο μήνας με τους περισσότερους θανάτους ιρακινών αμάχων από τότε που ξεκίνησε η υπό αμερικανική ηγεσία εισβολή στο Ιράκ.

    [08] Λαριτζανί: Η Τεχεράνη έτοιμη για συνομιλίες για το πυρηνικό της πρόγραμμα

    28-08-2006

    Αλί Λαριτζανί

    Ο ανώτατος διαπραγματευτής για τα πυρηνικά του Ιράν, Αλί Λαριτζανί, επανέλαβε ότι η Τεχεράνη είναι έτοιμη να πραγματοποιήσει συνομιλίες για το επίμαχο πυρηνικό της πρόγραμμα, αλλά τόνισε παράλληλα και την απόφαση του Ιράν να παράγει πυρηνικά καύσιμα.

    Τα κρατικά μέσα ενημέρωσης του Ιράν φέρουν τον κ. Λαριτζανί να δηλώνει ότι Ιρανοί αξιωματούχοι είναι έτοιμοι να συναντηθούν οποτεδήποτε και οπουδήποτε με τους υπουργούς εξωτερικών των 5 μονίμων μελών της Συμβουλίου Ασφάλειας και της Γερμανίας. Πρόσθεσε όμως ότι οποιαδήποτε ενέργεια κατά του δικαιώματος του Ιράν να παράγει πυρηνικά καύσιμα δεν πρόκειται να αποθαρρύνει τη Τεχεράνη απ' το να συνεχίσει να επιδιώκει τους πυρηνικούς της στόχους.

    Στο μεταξύ τη Κυριακή το Ιράν ανακοίνωσε πυραυλική δοκιμή μακρού βεληνεκούς στο Περσικό Κόλπο στα πλαίσια στρατιωτικών ασκήσεων που πραγματοποιούνται εδώ και πάνω από μια εβδομάδα.

    [09] Ισραηλινή επιχείρηση στη Γάζα, δύο δημοσιογράφοι τραυματίες

    28-08-2006

    Οι ισραηλινές δυνάμεις σκότωσαν τρείς ύποπτους εξτρεμιστές Παλαιστίνιους και τραυμάτισαν αρκετούς άλλους, στα πλαίσια επιχείρησης στην πόλη της Γάζας. Η επιχείρηση άρχισε το βράδυ του Σαββάτου και συνεχίστηκε την Κυριακή. Από ισραηλινά πυρά τραυματίστηκαν και δύο δημοσιογράφοι, που επέβαιναν σε όχημα του πρακτορείου ειδήσεων Ρώυτερς. Το Ρώυτερς λέει ότι το όχημα έφερε ξεκάθαρη ένδειξη ότι ήταν δημοσιογραφικό και ότι ο ένας δημοσιογράφος ήταν συνεργάτης του, ενώ ο δεύτερος εργαζόταν για τοπικό ειδησεογραφικό οργανισμό. Ο ισραηλινός στρατός δήλωσε ότι δεν αντελήφθη ότι το όχημα ήταν δημοσιογραφικό και εξέφρασε την λύπη του για το συμβάν.

    Στο μεταξύ αφέθηκαν ελεύθεροι την Κυριακή οι δύο δημοσιογράφοι του αμερικανικού τηλεοπτικού δικτύου Φόξ που είχαν απαχθεί από Παλαιστίνιους εξτρεμιστές πριν από δύο εβδομάδες.

    [10] Ο Ερνέστο, η πρώτη σοβαρή τροπική καταιγίδα της σαιζόν

    28-08-2006

    Η θύελλα Ερνέστο υποβιβάστηκε από τυφώνα σε τροπική καταιγίδα πρίν λίγες ώρες, όμως το Εθνικό Κέντρο Tυφώνων προειδοποιεί ότι η καταιγίδα θα ενισχυθεί και πάλι μόλις περάσει πάνω από την Αϊτή. Αναμένεται ότι ο Ερνέστο θα πλήξει με περίπου 50 εκατοστά βροχής ορισμένες περιοχές της Αϊτής, ενώ υπάρχει κίνδυνος και για κατολισθήσεις απ' τις σφοδρές βροχοπτώσεις.

    Ο πρωθυπουργός της Αϊτής, Ζάκ Εντουάρ, δήλωσε ότι έχουν κινητοποιηθεί ειρηνευτικές δυνάμεις των ΗΕ και ότι 25 οικογένειες απομακρύνθηκαν από πλημμυρισμένη περιοχή του Πορτ ο Πρένς. Επίσης οι αρχές της Κούβας διέταξαν την απομάκρυνση δεκάδων χιλιάδων ατόμων ενόψει της άφιξης του Ερνέστο σήμερα το πρωί. Σφοδρές βροχοπτώσεις προβλέπονται και για την Τζαμάικα και τα νησιά Κέυμαν.

    Το Εθνικό Κέντρο Tυφώνων των ΗΠΑ εξέδωσε δελτίο θυέλλης για τα νησιά Κής έξω από τις ακτές της Φλόριδας, που θα υποστούν τις επιπτώσεις του Ερνέστο το βράδυ της Τρίτης ή το πρωί της Τετάρτης, καθώς η θύελλα συνεχίζει να κινείται βορειοδυτικά, προς την περιοχή του κόλπου του Μεξικού. Επίσης κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύχθηκε στη Φλόριδα όπου οι αρχές διέταξαν τους τουρίστες και τους κατοίκους να εγκαταλείψουν τα νησιά Κής. Οι μετεωρολόγοι προβλέπουν ότι θα συνεχίσει να εντείνεται η ισχύς των ανέμων του Ερνέστο καθώς θα περνά απ' τον Κόλπο του Μεξικού. Αυτή τη στιγμή η ταχύτητα των ανέμων της τροπικής καταιγίδας υπολογίζεται στα 85 χιλιόμετρα την ώρα.

    [11] Αμφίβολη η εκτόξευση του Ατλαντίς

    28-08-2006

    Η ΝΑΣΑ συνεχίζει τις προετοιμασίες για την εκτόξευση του διαστημικού λεωφορείου Ατλαντίς, την Τρίτη, αλλά συγχρόνως προετοιμάζεται να μεταφέρει το διαστημικό λεωφορείο σε ειδικό στέγαστρο, σε περίπτωση που απειληθεί από την τροπική καταιγίδα Ερνέστο. Αξιωματούχος της ΝΑΣΑ δήλωσε ότι η υπηρεσία αντιμετωπίζει το εξής δίλημμα: να εκτοξεύσει το Ατλαντίς, ή να το απομακρύνει από το σημείο εκτόξευσής του και να το προστατεύσει από τους ισχυρούς ανέμους. Η σχετική απόφαση θα ληφθεί αργότερα σήμερα. Αν ματαιωθεί η πτήση της Τρίτης, τότε η ΝΑΣΑ θα πρέπει να πραγματοποιήσει την εκτόξευση έως τις 7 Σεπτεμβρίου, που οι τεχνικές προϋποθέσεις θεωρούνται άριστες.

    Το Ατλαντίς επρόκειτο να εκτοξευτεί στο διάστημα την Κυριακή, αλλά η επιχείρηση αναβλήθηκε λόγω κακών καιρικών συνθηκών. Το διαστημικό λεωφορείο θα πραγματοποιήσει αποστολή 11 ημερών με προορισμό τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό, όπου οι αστροναύτες θα διενεργήσουν επισκευές.

    [12] Τουρκία: 22 τραυματίες από σειρά εκρήξεων

    28-08-2006

    Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, 22 άτομα τραυματίστηκαν από σειρά εκρήξεων στη Τουρκία. Το βρετανικό υπουργείο Εξωτερικών ανακοίνωσε ότι 10 Βρετανοί υπήκοοι είναι ανάμεσα στους τραυματίες από εκρήξεις στον Μαρμαρά. Εκπρόσωπος της βρετανικής κυβέρνησης είπε ότι τουλάχιστον 3 εκρήξεις σημειώθηκαν στην πόλη. Αλλά έκρηξη σημειώθηκε και στην Κωνσταντινούπολη, όπου τραυματίστηκαν τουλάχιστον 6 άτομα.

    [13] Σε λάθος διάδρομο απογείωσης

    28-08-2006

    Το Εθνικό Συμβούλιο Ασφαλών Μεταφορών δηλώνει ότι σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που προκύπτουν απ' τις έρευνες το αεροσκάφος της εταιρίας Comair βρισκόταν σε λάθος διάδρομο απογείωσης, πριν συντριβεί τη Κυριακή το απόγευμα με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 49 άνθρωποι. Το συμβούλιο δηλώνει ότι ο διάδρομος ήταν μικρός για αεροσκάφος αυτού του μεγέθους. Πάντως δεν είναι ακόμη ξεκάθαρο πως το αεροσκάφος κατέληξε σε λάθος αεροδιάδρομο.

    Οι αρχές είπαν ότι το δικινητήριο αεροσκάφος συνετρίβη και τυλίχθηκε στις φλόγες λίγο μετά την απογείωσή του από το αεροδρόμιο του Λέξινγκτον στη πολιτεία Κεντάκυ και με προορισμό την Ατλάντα. Ο μόνος επιζώντας, απ' την μοιραία πτήση, βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο του Λέξινγκτον.


    Voice of America: News in Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    voa2html v3.00 run on Tuesday, 29 August 2006 - 1:18:17 UTC