Read the US State Department's Country Reports on Human Rights Practices Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

The Voice of America (VOA): News in Greek, 08-02-04

Voice of America: News in Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Voice of America <http://www.voanews.com>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Περικοπές στα δημόσια σχολεία της Νέας Υόρκης
  • [02] Εν αναμονή της 'Σούπερ Τρίτης'
  • [03] Ο Τάντιτς αναδεικνύεται νικητής στη Σερβία
  • [04] Έκλεισαν τα σύνορα Γάζας-Αιγύπτου
  • [05] Κλιμακώνονται οι συγκρούσεις στην Κένυα
  • [06] Ανταρσία υπό έλεγχο στο Τσαντ
  • [07] Οι Θυγατέρες της Πηνελόπης τιμούν την Υπουργό Εξωτερικών της Κύπρου
  • [08] 'Σούπερ Τρίτη'
  • [09] Επεισόδια σε Ισραήλ και Δυτική Όχθη

  • [01] Περικοπές στα δημόσια σχολεία της Νέας Υόρκης

    Αθηνά Κρικέλη

    Νέα Υόρκη

    04-02-2008

    Τα δημόσια σχολεία της Νέας Υόρκης μπαίνουν στην λίστα των περικοπών στην προσπάθεια της πόλης να βελτιώσει την δύσκολη οικονομική κατάσταση που διανύει η χώρα. Ήδη έχουν αρχίσει να αποστέλλονται επιστολές στους διευθυντές των σχολείων, από το υπουργείο Παιδείας που τους ζητούν να προχωρήσουν στην άμεση περικοπή των εξόδων λειτουργίας των σχολείων.

    Αυτό μεταφράζεται σε 100 εκατομμύρια δολάρια που αποτελεί το 2,5% και φυσικά σύμφωνα με τον δήμαρχο της Νέας Υόρκης, τα χρήματα αυτά δεν μπορούν να περικοπούν μόνο από τα διοικητικά γραφεία θα πρέπει να ελαττωθούν και τα έξοδα στα σχολεία.

    'Τα αμερικανικά σχολεία της Νέας Υόρκης σπαταλούν πολύ από τον προϋπολογισμό της πόλης. Περισσότερος έλεγχος και μετρημένες περικοπές θα καλυτερέψουν το σύστημα και την πόλη', δήλωσε στην Φωνή της Αμερικής Ελληνοαμερικανίδα υπάλληλος του Υπουργείου στην περιοχή της Τζαμέικα στην Νέα Υόρκη.

    Οι αρμόδιοι του Υπουργείου υποστηρίζουν πως είναι αντίθετοι στην αύξηση των φόρων και πως μια συγκροτημένη και συγκρατημένη κατανομή χρημάτων στο εκπαιδευτικό σύστημα θα είναι ωφέλιμη και για την πόλη, αλλά και για τους μαθητές.

    Αξίζει να σημειωθεί πως παρά τις περικοπές, το υπουργείο Παιδείας προχωρά σε νέο νομοσχέδιο σύμφωνα με το οποίο θα αυξηθούν οι ώρες διδασκαλίας, και θα προστεθεί ακόμα ένα δωρεάν γεύμα απογευματινό στους μαθητές.

    [02] Εν αναμονή της 'Σούπερ Τρίτης'

    04-02-2008

    Μπαράκ Ομπάμα και Χίλλαρυ Κλίντον.

    Ρεπουμπλικανοί και Δημοκρατικοί προεδρικοί υποψήφιοι εντείνουν τις προεκλογικές τους προσπάθειες ενόψει των προκριματικών της ερχομένης 'Σούπερ Τρίτης' σε 24 πολιτείες. Νέα δημοσκόπηση δείχνει τους υποψηφίους του Δημοκρατικού Κόμματος, Μπαράκ Ομπάμα και Χίλλαρυ Κλίντον, σχεδόν να ισοψηφούν, ενώ καταγράφεται μεγάλος αριθμός αναποφάσιστων Δημοκρατικών ψηφοφόρων. Σε εμφανίσεις της τη Κυριακή, η κ. Κλίντον παρουσιάστηκε σαν η υποψήφιος με την μεγαλύτερη ικανότητα να ανταποκριθεί στις επιθέσεις των Ρεπουμπλικανών, ενώ ο κ. Ομπάμα επεσήμανε ότι αποτελεί καλύτερη επιλογή γιατί δεν υπήρξε ένας απ' τους Γερουσιαστές που ψήφισαν υπέρ του πολέμου στο Ιράκ.

    Παράλληλα από πλευράς Ρεπουμπλικανών σφυγμομετρήσεις δείχνουν τον γερουσιαστή Τζον Μακέιν να διατηρεί σημαντική πρωτιά έναντι του πρώην κυβερνήτη της Μασαχουσέτης, Μιτ Ρόμνυ, με ποσοστό 48% έναντι 24%.

    [03] Ο Τάντιτς αναδεικνύεται νικητής στη Σερβία

    04-02-2008

    Μπόρις Τάντιτς

    Ο φιλο-Δυτικός πρόεδρος της Σερβίας, Μπόρις Τάντιτς, είναι ο νικητής του δεύτερου γύρου των προεδρικών εκλογών της Σερβίας έναντι του εθνικιστή αντιπάλου του Τόμισλαβ Νίκολιτς. Με καταμετρημένο πάνω από το 80% της ψήφου ο κ. Τάντιτς κερδίζει ποσοστό 51% έναντι ποσοστού 48% που παίρνει ο κ. Νίκολιτς. Αποδεχόμενος την νίκη του ο κ. Τάντιτς δήλωσε στους ζητωκραυγάζοντες υποστηρικτές του στο κέντρο του Βελιγραδίου ότι η Σερβία έδειξε στη διεθνή κοινότητα ότι είναι μια Ευρωπαϊκή Δημοκρατία. Δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν ότι οι εκλογές ήταν καλά οργανωμένες και πραγματοποιήθηκαν ειρηνικά. Πάντως παραδεχόμενος την ήττα του ο κ. Νίκολιτς δήλωσε ότι θα αναλάβει ρόλο σκληρής αντιπολίτευσης.

    Από την πλευρά της η προεδρεύουσα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Σλοβενία, συνεχάρη τον κ. Τάντιτς για την νίκη του επισημαίνοντας ότι το εκλογικό αυτό αποτέλεσμα επιβεβαιώνει την 'Ευρωπαϊκή πορεία' της Σερβίας.

    [04] Έκλεισαν τα σύνορα Γάζας-Αιγύπτου

    04-02-2008

    Δυνάμεις ασφάλειας της Αιγύπτου έκλεισαν το άνοιγμα στα σύνορα με την Λωρίδα της Γάζας, που είχαν προκαλέσει Παλαιστίνιοι εξτρεμιστές πριν δύο εβδομάδες. Αυτόπτες μάρτυρες στην Αίγυπτο δήλωσαν στη ΦτΑ ότι κυβερνητικές δυνάμεις έχουν στήσει φυλάκια ελέγχου κάθε 100 μέτρα στους δρόμους κοντά στα σύνορα και αναγκάζουν τους Παλαιστίνιους να επιστρέψουν στη Γάζα.

    Στην Παλαιστινιακή πλευρά των συνόρων, μαχητές της Χαμάς αναγκάζουν τον κόσμο να γυρίσει πίσω λέγοντας ότι πλέον τα σύνορα έχουν κλείσει. Εκπρόσωπος του προέδρου της Αιγύπτου, Χόσνι Μουμπάρακ, δήλωσε τη Κυριακή ότι δεν πρόκειται να επιτραπεί ποτέ πια μια τέτοια παραβίαση των συνόρων.

    [05] Κλιμακώνονται οι συγκρούσεις στην Κένυα

    04-02-2008

    Εντατικοποίηση των συγκρούσεων μεταξύ αντιπάλων ομάδων παρατηρείται στην δυτική Κένυα. Η αστυνομία δηλώνει ότι τουλάχιστον 14 άτομα σκοτώθηκαν κατά τις συγκρούσεις, παρά την συμφωνία μεταξύ κυβέρνησης και αντιπολίτευσης για τον τερματισμό των εχθροπραξιών. Ο ηγέτης της αντιπολίτευσης, Ράιλα Οντίνγκα, ζήτησε τη Κυριακή από την Αφρικανική Ένωση να στείλει ειρηνευτικές δυνάμεις στη Κένυα, γιατί, όπως είπε, οι ξένοι ειρηνοφρουροί θα υιοθετήσουν ποιο ουδέτερο ρόλο απ' ότι οι δυνάμεις ασφάλειας της Κένυας.

    Ο πρώην γενικός γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών, Κόφι Ανάν, δήλωσε ότι ο πρόεδρος της Κένυας, Μουάι Κιμπάκι και ο κ. Οντίνγκα συμφώνησαν σε σχέδιο για τον τερματισμό των βιαιοτήτων.

    [06] Ανταρσία υπό έλεγχο στο Τσαντ

    04-02-2008

    Αξιωματούχοι του Τσαντ δηλώνουν ότι κυβερνητικές δυνάμεις κατάφεραν να σταματήσουν ανταρσία που στόχευε στην απομάκρυνση του προέδρου της χώρας, Ιντρίς Ντεμπί, και έχουν απομακρύνει τους αντάρτες απ' την πρωτεύουσα Ντζαμένα. Αξιωματούχοι δήλωσαν στο Γαλλικό ραδιόφωνο ότι η Ντζαμένα βρίσκεται υπό κυβερνητικό έλεγχο και κατηγόρησαν το Σουδάν για υποκίνηση της ανταρσίας. Επίσης κυβερνητικές δυνάμεις δήλωσαν ότι κατάφεραν να αντικρούσουν επίθεση των ανταρτών στην ανατολική πόλη Αντρέ, κοντά στα σύνορα με το Σουδάν.

    Στο μεταξύ στη Νέα Υόρκη, έκτακτη συνεδρίαση πραγματοποιεί το Συμβούλιο Ασφάλειας των Ηνωμένων Εθνών για την κατάσταση στο Τσάντ. Αξιωματούχοι των Η.Ε. δηλώνουν ότι ο γενικός γραμματέας του διεθνούς οργανισμού, Μπαν Κι Μουν, 'ανησυχεί σοβαρά' για την επιδεινούμενη κατάσταση στην περιοχή. Επίσης λόγω της εξάπλωσης των εχθροπραξιών και σε άλλα σημεία του Τσαντ, ο κ. Μπαν ανησυχεί και για το ενδεχόμενο διακοπής της βοήθειας προς πάνω από 450 χιλιάδες ανθρώπους που ζουν σε προσφυγικούς καταυλισμούς στο Τσαντ.

    [07] Οι Θυγατέρες της Πηνελόπης τιμούν την Υπουργό Εξωτερικών της Κύπρου

    Γιώργος Μπίστης

    Ουάσιγκτον

    04-02-2008

    Ερατώ Κοζάκου-Μαρκουλή

    Οι Θυγατέρες της Πηνελόπης θα απονείμουν στην Υπουργό Εξωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας, Ερατώ Κοζάκου-Μαρκουλή, το μεγαλύτερο βραβείο τους, κατά την διάρκεια ειδικής τελετής που θα γίνει στο ιστορικό ξενοδοχείο Mayflower της Ουάσιγκτον, το Σάββατο 8 Μαρτίου, 2008. Την σχετική ανακοίνωση έκανε η Πρόεδρος των Θυγατέρων της Πηνελόπης, Κάρεν Σταματιάδη, στην πρωτεύουσα των Ηνωμένων Πολιτειών, όπου και εδρεύει αυτή η διεθνούς κύρους Ελληνοαμερικανική οργάνωση γυναικών.

    Η κυρία Σταματιάδη ήταν έκδηλα χαρούμενη αλλά και υπερήφανη για την επιλογή της Κύπριας Υπουργού Εξωτερικών για το Salute to Women Award του 2008 και τούτο διότι 'η κυρία Κοζάκου-Μαρκουλή, εκπλήρωσε πάντοτε κατά άριστο τρόπο τα καθήκοντά της, σε κάθε θέση του διπλωματικού σώματος στην οποία υπηρέτησε κι επίσης είχε σημαντικές επιδόσεις στον ακαδημαϊκό τομέα, όπου διακρίθηκε εξασφαλίζοντας διδακτορικό δίπλωμα στην κοινωνιολογία και τις πολιτικές επιστήμες'. Η Πρόεδρος των Θυγατέρων της Πηνελόπης κατέληξε λέγοντας πως η Κύπρια Υπουργός Εξωτερικών 'είναι μια προσωπικότητα που εμπνέει τις γυναίκες από άκρου σε άκρο του πλανήτη μας'.

    Κάρεν Σταματιάδη και Γιώργος Μπίστης στο στούντιο της ΦτΑ.

    Η κυρία Κοζάκου-Μαρκουλή άρχισε την καριέρα της στο Υπουργείο Εξωτερικών της Λευκωσίας το 1980 και η πρώτη θέση που της ανατέθηκε στο εξωτερικό ήταν στην Μόνιμη Διπλωματική Αποστολή της Κύπρου στην έδρα των Ηνωμένων Εθνών, στην Νέα Υόρκη, όπου και έζησε επί 8 χρόνια, μέχρι σχεδόν το τέλος της δεκαετίας 1980. Από το 1996 μέχρι το 1998 υπηρέτησε ως Πρέσβης της Κύπρου στην Σουηδία με παράλληλη διαπίστευση στην Φινλανδία, την Νορβηγία, την Δανία, την Ισλανδία, την Εσθονία, την Λετονία και την Λιθουανία. Επί πέντε συνεχή χρόνια, από το 1998 μέχρι το 2003, υπηρέτησε Πρέσβης της Κύπρου στις Ηνωμένες Πολιτείες με παράλληλη διαπίστευση ως Ύπατος Αρμοστής στον Καναδά, την Γουιάνα και την Τζαμάικα και ως Πρέσβης στον Καναδά. Από το 2003 μέχρι και του διορισμού της στο αξίωμα του Υπουργού Εξωτερικών, στις 16 Ιουλίου, 2007, η κυρία Κοζάκου-Μαρκουλή ήταν Διευθυντής του Τμήματος για το Κυπριακό και τις σχέσεις Ευρωπαϊκής Ένωσης-Τουρκίας στο Υπουργείο Εξωτερικών της Λευκωσίας και παράλληλα, με έδρα την Λευκωσία, υπηρέτησε ως Πρέσβης στον Λίβανο και την Ιορδανία.

    Στα πλαίσια της διπλωματικής καριέρας της η κυρία Κοζάκου Μαρκουλή έχει επίσης εκπροσωπήσει την Κύπρο σε διάφορους διεθνείς οργανισμούς και συμμετάσχει σε πολλές διασκέψεις υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, του Συμβουλίου της Ευρώπης, του Κινήματος των Αδεσμεύτων και της Βρετανικής Κοινοπολιτείας.

    Ακόμα η κυρία Ερατώ Κοζάκου-Μαρκουλή έχει δώσει άπειρες διαλέξεις σε πανεπιστήμια κι έχει μιλήσει σε πολλές δεξαμενές σκέψεις στις Ηνωμένες Πολιτείες, τον Καναδά, την Σουηδία, την Φινλανδία και άλλες χώρες στις οποίες υπηρέτησε. Επίσης έχει τιμηθεί με πολλά βραβεία κι έχει δώσει συνεντεύξεις σε πολλά Αμερικανικά και άλλα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Ένα από αυτά είναι και το ραδιοτηλεοπτικό δίκτυο Voice of America β Φωνή της Αμερικής, στο οποίο έχει δώσει πολλές ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές συνεντεύξεις, που μεταδόθηκαν σε διάφορες γλώσσες, από Ελληνικά και Αγγλικά μέχρι Τουρκικά. Ακόμα η κυρία Μαρκουλή, κατά την περίοδο της θητείας της στην Κυπριακή Πρεσβεία της Ουάσιγκτον συνόδευσε στα στούντιο της Φωνής της Αμερικής πολλούς εξέχοντες επισκέπτες από την Κύπρο που εμφανίστηκαν και αυτοί σε τηλεοπτικά προγράμματα του ίδιου δικτύου για να προβάλουν τις απόψεις της Λευκωσίας πάνω στις εκάστοτε εξελίξεις του Κυπριακού. Ανάμεσά τους θυμάμαι ήταν ο άλλοτε Πρόεδρος Γιώργος Βασιλείου, ο Πρόεδρος της Βουλής Δημήτρης Χριστόφιας και ο πρώην Υπουργός Εξωτερικών Γιαννάκης Κασουλίδης. Πιο πρόσφατα, η κυρία Κοζάκου-Μαρκουλή βοήθησε να έρθουμε σε επαφή και να έχουμε μια σύντομη τηλεοπτική συνέντευξη και με τον Πρόεδρο Τάσο Παπαδόπουλο, όταν αυτός επισκέφθηκε την Νέα Υόρκη τον περασμένο Σεπτέμβριο για να μιλήσει στην Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ.

    Άλλες προσωπικότητες που έχουν στο παρελθόν τιμηθεί με το βραβείο της οργάνωσης Θυγατέρες της Πηνελόπης είναι η Ελληνικής καταγωγής Αμερικανίδα Γερουσιαστής Olympia Snowe, το τέως μέλος του Ανωτάτου Δικαστηρίου των Ηνωμένων Πολιτειών Sandra Day O'Conner, η Πρέσβης Shirley Temple Black, γνωστή επίσης και σαν παιδικό φαινόμενο του κινηματογράφου, η τηλεπαρουσιάστρια του τηλεοπτικού δικτύου CBS, Thalia Assuras, η αδελφή του Προέδρου John Kennedy και ιδρύτρια των Ειδικών Ολυμπιακών Αγώνων για άτομα με αναπηρίες Eunice Kennedy Shriver και η Υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας Ντόρα Μπακογιάννη.

    Το βραβείο Salute to Women Award ιδρύθηκε το 1970 κι έκτοτε απονέμεται μία φορά κάθε δύο χρόνια, το ίδιο Σαββατοκύριακο κατά το οποίο η μεγάλη Ελληνοαμερικανική Οργάνωση AHEPA παραθέτει το ανά διετία επίσημο δείπνο της στην Ουάσιγκτον. Σκοπός του βραβείου αυτού είναι η αναγνώριση γυναικών που έχουν εργαστεί ακούραστα για να πετύχουν ίσα δικαιώματα για όλους τους ανθρώπους.

    Όπως είπε η Πρόεδρος των Θυγατέρων της Πηνελόπης. Κάρεν Σταματιάδη, 'σήμερα τιμάμε γυναίκες που μας εμπνέουν με το έργο τους και που συμβάλουν στην ανάπτυξη τομέων της κοινωνίας μας, από τις τέχνες, τα γράμματα και τις επιστήμες μέχρι το εμπόριο και την διπλωματία'.

    Η οργάνωση Θυγατέρες της Πηνελόπης ιδρύθηκε το 1929 στον Άγιο Φραγκίσκο της Καλιφόρνιας και είναι η αρχαιότερη του είδους της στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ως θυγατρική της ΑΧΕΠΑ, η οργάνωση Θυγατέρες της Πηνελόπης έχει σαν στόχο της την προώθηση των ιδεωδών του Ελληνισμού: εκπαίδευση, φιλανθρωπία, κοινωνική υπευθυνότητα, οικογένεια και ατομική τελειότητα.

    [08] 'Σούπερ Τρίτη'

    04-02-2008

    Μπαράκ Ομπάμα

    Τελευταία μέρα προεκλογικών εμφανίσεων είναι η Δευτέρα καθώς σήμερα ξημερώνει η λεγόμενη 'Σούπερ Τρίτη' όπου 24 πολιτείες ψηφίζουν για την εκλογή προεδρικού υποψηφίου του Δημοκρατικού και του Ρεπουμπλικανικού κόμματος.

    Σφυγμομετρήσεις της κοινής γνώμης στους κόλπους των Δημοκρατικών δείχνουν αναμέτρηση στήθος με στήθος μεταξύ των Γερουσιαστών Χίλαρυ Κλίντον και Μπαράκ Ομπάμα. Επίσης σύμφωνα με τις σφυγμομετρήσεις ένας σημαντικός αριθμός Δημοκρατικών παραμένουν αναποφάσιστοι.

    Τζων Μακέην

    Από την άλλη, σφυγμομετρήσεις ρεπουμπλικανών ψηφοφόρων δείχνουν τον Γερουσιαστή Τζων Μακέην να προηγείται με μεγάλη διαφορά του πρώην κυβερνήτη της Μασαχουσέτης Μιτ Ρόμνευ, ενώ έπονται ο πρώην κυβερνήτης του Άρκανσω Μάικ Χάκαμπη, και ο βουλευτή Ρον Πωλ.

    Οι υποψήφιοι συνεχίζουν και αυτή την ώρα την προεκλογική τους εκστρατεία ενόψει της Σούπερ Τρίτης όπου διακυβεύονται πάνω από 1.600 εκλεκτορικές ψήφοι για τους Δημοκρατικούς και πάνω από 1.000 για τους Ρεμπουπλικανούς. 2.025 εκλέκτορες χρειάζονται για το προεδρικό χρίσμα των Δημοκρατικών και 1.191 για το χρίσμα των Ρεμπουμπλικανών.

    Οι Αμερικανοί του εξωτερικού έχουν ήδη αρχίσει να ψηφίζουν και έχουν ήδη αρχίσει να φτάνουν τα πρώτα αποτελέσματα από την Ινδονησία. Ο κ. Ομπάμα προηγείται με 75 ψήφους σε 100 από Δημοκρατικούς που συγκεντρώθηκαν στο Ξενοδοχείο Μάριοτ της Τζακάρτα, ενώ η κ. Κλίντον συγκέντρωσε 25. Να υπενθυμίσουμε ότι ο Ομπάμα έζησε στη Ινδονησία μέχρι την ηλικία των δέκα ετών.

    [09] Επεισόδια σε Ισραήλ και Δυτική Όχθη

    04-02-2008

    Νεκρός Παλαιστίνιος βομβιστής αυτοκτονίας στην Ντιμόνα.

    Ένας εκ των δύο Παλαιστίνιων βομβιστών αυτοκτονίας, που μπήκαν στο Ισραήλ απ' την Αίγυπτο, έπληξαν την πόλη Ντιμόνα στο νότιο Ισραήλ τη Δευτέρα σκοτώνοντας μία Ισραηλινή και τραυματίζοντας τουλάχιστον 7 άλλα άτομα.

    Σύμφωνα με αξιωματούχο της αστυνομίας, ο ένας καμικάζι αυτοανατινάχθηκε σε κεντρική περιοχή με μαγαζιά, αλλά η Ισραηλινή αστυνομία πυροβόλησε και σκότωσε έναν δεύτερο Παλαιστίνιο δράστη προτού προλάβει να πυροδοτήσει ζώνη με εκρηκτικά. Φατρία της οργάνωσης Ταξιαρχίες των Μαρτύρων Αλ Ακσά, ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση, αλλά αργότερα και η ένοπλη πτέρυγα της Χαμάς ανέλαβε την ευθύνη.

    Ο Παλαιστίνιος Πρόεδρος, Μαχμούντ Αμπας, καταδίκασε την επίθεση αλλά επέκρινε και τις Ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις που διενήργησαν έφοδο κατά εξτρεμιστών στη Δυτική Όχθη τη Δευτέρα. Πάντως Ισραηλινοί αξιωματούχοι δήλωσαν ότι το επεισόδιο δεν θα επηρεάσει τις ειρηνευτικές συνομιλίες με τους Παλαιστίνιους.


    Voice of America: News in Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    voa2html v3.00 run on Tuesday, 5 February 2008 - 2:18:25 UTC