Visit the Macedonian Press Agency (MPA) Archive Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

The Voice of America (VOA): News in Greek, 09-10-02

Voice of America: News in Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Voice of America <http://www.voanews.com>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Κορυφώνεται η προεκλογική εκστρατεία στην Ελλάδα
  • [02] Ο πρόεδρος Ομπάμα στην Κοπεγχάγη για το Σικάγο
  • [03] "Ο Μπιν Λάντεν και ο Μουλά Ομάρ βρίσκονται στο Πακιστάν"
  • [04] 1.100 οι νεκροί στην Ινδονησία
  • [05] Οι Παλαιστίνιοι αποσύρουν υποστήριξη για ψήφισμα στα ΗΕ
  • [06] Ομπάμα: Απαραίτητη πλήρη πρόσβαση στο πυρηνικό εργοστάσιο Ιράν
  • [07] Ελληνοαμερικανίδες τιμούν φιλέλληνες του Κογκρέσου

  • [01] Κορυφώνεται η προεκλογική εκστρατεία στην Ελλάδα

    Μαίρη Παραπονιάρη

    Αθήνα

    02-10-2009

    Με το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο να ανακοινώνει συρρίκνωση της Ελληνικής οικονομίας κατά 0,8% και μείωση του ΑΕΠ κατά 0,1% το 2010, κορυφώνεται η αντιπαράθεση των δύο μεγάλων κομμάτων με επίκεντρο την οικονομία, δύο εικοσιτετράωρα πριν ανοίξουν οι κάλπες.

    Στις μεγάλες συγκεντρώσεις τους τόσο ο Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής από την Θεσσαλονίκη και σήμερα από την Αθήνα, θα στείλει μήνυμα συσπείρωσης των οπαδών της Νέας Δημοκρατίας, όσο και ο Γιώργος Παπανδρέου στο Πεδίον του Άρεως στην Αθήνα μίλησε για 'ώρα συστράτευσης' προς τους αναποφάσιστους έλληνες και όχι μόνο προς τους οπαδούς του ΠΑΣΟΚ.

    Τα συνθήματα των άλλων αρχηγών των κομμάτων ήταν 'Βόλι στο δικομματισμό' και 'Ή με το λαό ή με το κεφάλαιο' η Αλέκα Παπαρήγα του ΚΚΕ.

    Το ΣΥΡΙΖΑ ζητάει 'ψήφο συνείδησης', οι Οικολόγοι Πράσινοι 'Προωθούμε την πολιτική των πολιτών' και ο ΛΑΟΣ τόσο για τα εθνικά όσο και τα εσωτερικά θέματα έχει σύνθημα παντού 'Τώρα ξέρειςβ¦Καρατζαφέρης'.

    Ένα άλλο όμως χαρακτηριστικό αυτών των εκλογών που εξακολουθεί και σήμερα να δημιουργεί σύγχυση και αντιπαραθέσεις είναι η εφαρμογή του νόμου για την απαγόρευση της δημοσιοποίησης δημοσκοπήσεων 15 μέρες πριν από τις εκλογές.

    Τόσο τα επιτελεία των κομμάτων όσο και οι ψηφοφόροι τους κινούνται μέσα σ' έναν κυκεώνα παραπληροφόρησης από δημοσκοπήσεις που δημοσιεύονται ανεξέλεγκτα στο διαδίκτυο και τα μπλόγκς, ενώ μιλάνε για μεγάλη ζημιά τα επίσημα μέσα μαζικής ενημέρωσης που αδυνατούν να περάσουν ακόμη και σχετικά υπονοούμενα καθώς το Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο παραμονεύει για να δώσει πρόστιμα.

    Η σύγχυση όμως μεγαλώνει καθώς η απαγόρευση δεν ισχύει για μέσα μαζικής ενημέρωσης του εξωτερικού που δημοσιεύουν ή μεταδίδουν αυτήν την εβδομάδα εκτιμήσεις ανταποκριτών τους από την Αθήνα.

    Σε ορισμένες χώρες τις Ευρώπης που θεωρούνται ιδιαίτερα δημοκρατικές δεν υπάρχει τέτοια απαγόρευση. Στην Γαλλία απαγορεύεται κάθε πληροφορία δύο μέρες πριν από την κάλπη ενώ το μόνο κράτος της Ευρωπαϊκής Ένωσης με αποδεδειγμένα ευνομούμενη Δημοκρατία που απαγορεύει την δημοσίευση δημοσκοπήσεων για ένα μήνα είναι το Λουξεμβούργο.

    [02] Ο πρόεδρος Ομπάμα στην Κοπεγχάγη για το Σικάγο

    02-10-2009

    Η Μισέλ Ομπάμα με τον πρόεδρο της ΔΟΕ, Ζακ Ρόγκ, στην Κοπεγχάγη

    Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, μεταβαίνει στην Κοπεγχάγη για να υποστηρίξει την υποψηφιότητα του Σικάγο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016.

    O κ. Ομπάμα αναμένεται να φτάσει σήμερα το πρωί στην πρωτεύουσα της Δανίας, όπου θα κάνει σχετική παρουσίαση για την αμερικανική υποψηφιότητα της πόλης του Σικάγο ενώπιον της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής. Το Σικάγο ανταγωνίζεται, τη Μαδρίτη, το Ρίο ντε Τζανέιρο και το Τόκυο.Ο κ. Ομπάμα είναι ο πρώτος Αμερικανός Πρόεδρος που προωθεί αυτοπροσώπως υποψηφιότητα Αμερικανικής πόλης για Ολυμπιακούς Αγώνες, ενώπιον της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής.

    Η πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Μισέλ Ομπάμα, βρίσκεται ήδη στην Κοπεγχάγη για την προώθηση της υποψηφιότητας του Σικάγο.

    Ο πρόεδρος της Βραζιλίας, Λουίζ Ινάσιο Λούλα ντα Σίλβα, βρίσκεται στην Κοπεγχάγη για να υποστηρίξει την υποψηφιότητα του Ρίο Ντε Τζανέιρο, ο Ιάπωνας πρωθυπουργός Γιούκιο Χαρογιάμα, θα προωθήσει την υποψηφιότητα του Τόκιο, ενώ η Μαδρίτη εκπροσωπείται από τον βασιλιά Χουάν Κάρλος και τον πρωθυπουργό, Λουίς Ροντρίγκεζ Θαπατέρο.

    Η απόφαση της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής αναμένεται να ανακοινωθεί αργότερα σήμερα.

    [03] "Ο Μπιν Λάντεν και ο Μουλά Ομάρ βρίσκονται στο Πακιστάν"

    02-10-2009

    Ο επιτετραμμένος σύμβουλος της Αμερικανικής πρεσβείας στην Ισλαμαμπάντ, Τζέραλντ Φάιερστην, δήλωσε ότι ο Οσάμα Μπιν Λάντεν ζει στην απομονωμένη περιοχή της μεθορίου Αφγανιστάν-Πακιστάν, ενώ ο ηγέτης των Ταλεμπάν Μουλά Ομάρ κρύβεται μάλλον στην Κουέτα, την πρωτεύουσα της επαρχίας Μπαλουχιστάν.

    Ο κ. Φάιερστην δήλωσε ότι η Ουάσιγκτον πιστεύει πως ο Μπιν Λάντεν δραστηριοποιείται από τις απομονωμένες περιοχές του Πακιστάν και ότι η Κουέτα έχει γίνει το διοικητικό κέντρο της ηγεσίας των Ταλεμπάν. Ο Αμερικανός διπλωμάτης επεσήμανε ότι εξτρεμιστές διακινούνται ανενόχλητοι μέσω της μεθορίου Αφγανιστάν-Πακιστάν και ευθύνονται για τις επιθέσεις σε συμμαχικές και Αφγανικές δυνάμεις.

    Σχολιάζοντας τις δηλώσεις ο Υπουργός Εσωτερικών του Πακιστάν, Ρεχμάν Μαλίκ, χαρακτήρισε τους Αμερικανικού ισχυρισμούς 'εικασίες' και τόνισε ότι αν η Ουάσιγκτον έχει πραγματικές πληροφορίες θα πρέπει να τις δώσει στην Ισλαμαμπάντ, έτσι ώστε ο στρατός να μπορέσει να ενεργήσει.

    Επίσης ο εκπρόσωπος του Υπουργείου Εξωτερικών του Πακιστάν προειδοποίησε ενάντια σε επιθέσεις με μη επανδρωμένα αεροσκάφη σε βάρος υπόπτων στόχων των Ταλεμπάν στο Μπαλουχιστάν.

    [04] 1.100 οι νεκροί στην Ινδονησία

    02-10-2009

    Αξιωματούχοι των ΗΕ δηλώνουν ότι ο αριθμός των νεκρών από τους δύο σεισμούς στην Ινδονησία μπορεί να ξεπεράσει τους 1.100, καθώς τα σωστικά συνεργεία συνεχίζουν να ψάχνουν στα χαλάσματα των κτηρίων. Πάντως μέχρι στιγμής ο επίσημος αριθμός των νεκρών είναι 770. Ο επικεφαλής των ανθρωπιστικών επιχειρήσεων των ΗΕ, Τζον Χόλμς, δήλωσε ότι υπάρχουν και 'πολλές εκατοντάδες' τραυματίες.

    Ο πρόεδρος Ομπάμα εξέφρασε την 'βαθιά του λύπη' για τους θανάτους και τον ανθρώπινο πόνο που εκτυλίσσεται στην Ινδονησία. Οι περισσότεροι θάνατοι βρίσκονται στην πόλη Παντάνγκ της Σουμάτρας, όπου τουλάχιστον 500 κτήρια κατέρρευσαν απ' το σεισμό, συμπεριλαμβανομένου ενός νοσοκομείου, ενός ξενοδοχείου και ενός σχολείου.

    [05] Οι Παλαιστίνιοι αποσύρουν υποστήριξη για ψήφισμα στα ΗΕ

    02-10-2009

    Διπλωματικές πηγές αναφέρουν ότι η αντιπροσωπεία των Παλαιστινίων στο Συμβούλιο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΟΗΕ απέσυρε την υποστήριξη της για ψήφισμα που κατηγορούσε το Ισραήλ για εγκλήματα πολέμου στη Λωρίδα της Γάζας.

    Το ψήφισμα τάσσεται υπέρ έκθεσης του ΟΗΕ που καταγγέλλει το Ισραήλ και την Παλαιστινιακή εξτρεμιστική οργάνωση Χαμάς ότι παραβίασαν το διεθνές δίκαιο προβαίνοντας σε πιθανά εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας στη διάρκεια των Ισραηλινών στρατιωτικών επιχειρήσεων στη Γάζα. Διπλωμάτες, που θέλησαν να παραμείνουν ανώνυμοι δήλωσαν ότι η απόφαση των Παλαιστινίων ελήφθη μετά από αίτημα Αμερικανών αξιωματούχων οι οποίοι ισχυρίστηκαν πως αν το ψήφισμα υποβληθεί θα βλάψει την ειρηνευτική διαδικασία.

    Νωρίτερα τη Πέμπτη, ο Ισραηλινός πρωθυπουργός, Βενιαμίν Νετανιάχου, είχε δηλώσει ότι οι ενέργειες που δρομολογούνται για την προώθηση έκθεσης των ΗΕ για τις Ισραηλινές επιχειρήσεις στη Λωρίδα της Γάζας, θα μπορούσαν να σκοτώσουν κάθε ευκαιρία για την επίτευξη ειρήνης με τους Παλαιστίνιους.

    [06] Ομπάμα: Απαραίτητη πλήρη πρόσβαση στο πυρηνικό εργοστάσιο Ιράν

    02-10-2009

    Ο πρόεδρος Ομπάμα ζητά απ' το Ιράν να δώσει σε επιθεωρητές των Ηνωμένων Εθνών πλήρη πρόσβαση στο μέχρι πρόσφατα μυστικό δεύτερο συγκρότημα του εμπλουτισμού ουρανίου, μέσα σε δύο εβδομάδες.

    Ο κ. Ομπάμα χαρακτήρισε τις συνομιλίες του Ιράν στη Γενεύη με τα 5 μόνιμα μέλη του Συμβουλίου Ασφάλειας και τη Γερμανία, εποικοδομητική αρχή, αλλά σημείωσε ότι η Τεχεράνη θα πρέπει να προβεί σε περαιτέρω εποικοδομητικές ενέργειες επί του πυρηνικού της προγράμματος.

    Ο αρμόδιος για θέματα εξωτερικής πολιτικής της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Χαβιέ Σολάνα, επεσήμανε ότι το Ιράν συμφώνησε να επιτρέψει στους επιθεωρητές των ΗΕ να επισκεφτούν το εν λόγω εργοστάσιο του εμπλουτισμού ουρανίου κοντά στην ιερή πόλη Κόμ. Επίσης ο κ. Σολάνα δήλωσε ότι συμφωνήθηκε και δεύτερη συνεδρίαση των 6 για το πυρηνικό πρόγραμμα της Τεχεράνης πριν τα τέλη Οκτωβρίου.

    Παράλληλα, ανώτερος Αμερικανός αξιωματούχος δήλωσε ότι ο επικεφαλής της Διεθνούς Υπηρεσίας Ατομικής Ενέργειας, Μοχάμεντ Ελ Μπαραντέι, θα επισκεφτεί το Ιράν αυτό το Σαββατοκύριακο. Ο κ. Ελ Μπαραντέι έχει δηλώσει ότι το Ιράν παρέβη το καταστατικό του διεθνούς οργανισμού με την απόκρυψη του δευτέρου πυρηνικού συγκροτήματος.

    Από τη πλευρά του, ο ανώτατος διαπραγματευτής για τα πυρηνικά του Ιράν, Σαήντ Τζαλίλι, δήλωσε ότι 'καλές συνομιλίες' πραγματοποιήθηκαν τη Πέμπτη και ότι οι συνομιλίες θα συνεχιστούν.

    [07] Ελληνοαμερικανίδες τιμούν φιλέλληνες του Κογκρέσου

    Γιώργος Μπίστης

    Oυάσιγκτον

    02-10-2009

    Μ. Stamoulas, G. Bilirakis, D. Hancock Photo E. Papademetriou

    Το Συμβούλιο Ελληνοαμερικανίδων ή HAWC, όπως είναι ευρύτερα γνωστό από τα αρχικά των Αγγλικών λέξεων Hellenic American Women's Council, διοργάνωσε στην Ουάσιγκτον εκδήλωση προς τιμήν του Congressional Hellenic Caucus, δηλαδή της ομάδας προώθησης Ελληνικών Υποθέσεων στο Αμερικανικό Κογκρέσο.

    Η εκδήλωσε έγινε στο άτριο του Μεγάρου Rayburn, στο Λόφο του Καπιτωλίου. Πρόκειται για ένα επιβλητικό οικοδόμημα με αρχιτεκτονική εμπνευσμένη από την Κλασσική Ελλάδα στο οποίο και στεγάζονται τα γραφεία πολλών Ελληνοαμερικανών βουλευτών.

    Την πρωτοβουλία για την εκδήλωση είχαν η Maria Stamoulas και η Dora (Θεοδώρα) Hancock, δύο δραστήριες ηγετικές μορφές της ομογένειας , τα δυναμικά χέρια των οποίων επί χρόνια εναλλάσσονται στο πηδάλιο του Συμβουλίου Ελληνοαμερικανίδων. Όμως στην επιτυχία της βραδιάς συνέβαλε επίσης κι ένα εκλεκτό επιτελείο γυναικών, που απαρτίζονταν τόσο από υψηλόβαθμους αξιωματούχoυς όσο και από απλά αλλά αξιόλογο μέλη της οργάνωσης τους.

    C. Johnson, D. Titus, M. Stamoulas, S. Varnasidou Photo E. Papademetriou

    Ο ομογενής βουλευτής Gus (Κώστας) Bilirakis, Ρεπουμπλικανός από την Φλόριντα, που μεταξύ άλλων εκπροσωπεί στο Αμερικανικό Κογκρέσο το γραφικό ψαρολίμανο Tarpon Springs, το οποίο έχει Ελληνική ψυχή, μια και ιδρύθηκε από Καλύμνιους κι άλλους Έλληνες δύτες κι αλιείς σφουγγαριού, ευχαρίστησε το Συμβούλιο Ελληνοαμερικανίδων για την πρωτοβουλία του να τιμήσει την ομάδα προώθησης Ελληνικών υποθέσεων στο Κογκρέσο. Ο Gus Bilirakis μίλησε εκ μέρους όλων και των 140 περίπου μελών της βουλευτικής αυτής ομάδας, την προεδρία της οποίας μοιράζεται με την δημοκρατική βουλευτή Carolyn Maloney, που εκπροσωπεί στο Κογκρέσο ένα άλλο δυναμικό κομμάτι του Ελληνισμού της Αμερικής, την Αστόρια, Νέας Υόρκης.

    Congressman Gus Bilirakis Photo E. Papademetriou

    Μιλώντας από το βήμα της εκδήλωσης, ο Gus Bilirakis έπλεξε το εγκώμιο των ομογενών γυναικών οι οποίες, όπως είπε, από τότε που μετανάστευσαν στην Αμερική, αγωνίζονται για το καλό και την πρόοδο της οικογένειάς τους και για την διατήρηση των Ελληνικών εθίμων και παραδόσεων. Ο Κώστας Μπιλιράκης έφερε σαν παράδειγμα τις αρχές που πήρε από την μητέρα του και οι οποίες τον βοήθησαν μελλοντικά στην προσωπική και επαγγελματική ζωή του. Ο Gus Bilirakis ενθάρρυνε τα μέλη της οργάνωσης γυναικών της Ουάσιγκτον να διεκδικήσουν αιρετά αξιώματα από τα οποία και θα μπορέσουν να προσφέρουν πολύ περισσότερα στην ομογένεια. (Δείτε τηλεοπτικό πορτραίτο του Gus Bilirakis που παρουσίασε πέρσι ο Γιώργος Μπίστης κάνοντας κλικ εδώγια να αρχισει σε 13''.)

    Άλλο μέλος της κοινοβουλευτικής ομάδας προώθησης Ελληνικών υποθέσεων στο Κογκρέσο, που μίλησε στην εκδήλωση του Συμβουλίου Ελληνοαμερικανίδων, είναι η Dina Titus, οποία εκπροσωπεί στην Αμερικανική Βουλή την 3η Εκλογική Περιφέρεια της Πολιτείας Νεβάδα, που περιλαμβάνει το βόρειο Las Vegas και τα προάστια που εκτείνονται έξω από αυτό μέχρι και την περιοχή Henderson. Η Κωνσταντίνα, όπως αποκαλούν την Dina Titus οι πολλοί Έλληνες φίλοι της στις Ηνωμένες Πολιτείες, προσχώρησε στην κοινοβουλευτική ομάδα προώθησης Ελληνικών υποθέσεων μόλις τον περασμένο Ιανουάριο, οπότε και ξεκίνησε την πρώτη της βουλευτική θητεία στην Ουάσιγκτον. Προηγουμένως ήταν καθηγήτρια Αμερικανικού πανεπιστημίου όπου και δίδασκε μεταξύ άλλων την ιστορία και τον πολιτισμό της Ελλάδας

    Congresswoman Dina Titus Photo E. Papademetriou

    Χαιρετίζοντας τα μέλη και τους προσκεκλημένους της οργάνωσης των Ελληνίδων και Ελληνικής καταγωγής γυναικών στην πρωτεύουσα των ΗΠΑ, η Dina Titus είπε ότι είναι πολύ χαρούμενη που ανήκει στην ομάδα προώθησης Ελληνικών υποθέσεων στο Κογκρέσο και περήφανη που συνεργάζεται με τους εξέχοντες ομογενείς νομοθέτες που επίσης ανήκουν στην ομάδα αυτή. Η βουλευτής από την Νεβάδα πρόσθεσε ότι θα συνεχίσει την συνεργασία μαζί τους με στόχο να υλοποιηθούν όσο γίνεται περισσότερα από τα αιτήματα της ομογένειας.

    Παράλληλα η Dina Titus αναφέρθηκε στην αποστολή που της ανέθεσε πριν λίγους μήνες ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Barack Obama να εκπροσωπήσει τόσο αυτόν όσο και την χώρα στα εγκαίνια του νέου Μουσείου της Ακρόπολης. Κατά την έκφρασή της, αυτό ήταν μια ιδιαίτερη τιμή και μια εμπειρία που δεν θα ξεχάσει ποτέ. (Οι εντυπώσεις της Dina Titus από το νέο Μουσείο της Ακρόπολης περιέχονται σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Γιώργο Μπίστη.)

    Μιλώντας με την Maria Stamoulas και την Dora Hancock μάθαμε επίσης ότι η εκδήλωση στον Λόφο του Καπιτωλίου είχε σαν δεύτερο στόχο να δώσει την δυνατότητα στα μέλη της οργάνωσης γυναικών να δικτυωθούν με τόσο με νομοθέτες που διάκεινται θετικά προς την ομογένεια όσο και με μέλη των γραφείων τους μέσω των οποίων θα μπορούν μελλοντικά να εγείρουν θέματα που τους απασχολούν είτε ως οργάνωση είτε ως άτομα

    J. Sitilides, N. Larigakis Photo E. Papademetriou

    Το Συμβούλιο Ελληνοαμερικανίδων έχει ιδρυθεί για την αξιοποίηση των ταλέντων που διαθέτουν οι γυναίκες της ομογένειας στις Ηνωμένες Πολιτείες και για την παροχή υποστήριξης στα μέλη του με απώτερο στόχο να αναδειχθούν σε ηγετικά αξιώματα τόσο στον δημόσιο όσο και στον ιδιωτικό τομέα. Η όλη προσπάθεια στηρίζεται σε δύο βάσεις, την εκπαίδευση και την δικτύωση. Η εκδήλωση που έγινε στο Κογκρέσο αναμφίβολα συνδέεται με την δεύτερη αυτή βάση.

    Στο Συμβούλιο Ελληνοαμερικανίδων συμμετέχουν πολλές διακεκριμένες προσωπικότητες όπως η τιμημένη με βραβείο Όσκαρ ηθοποιός Olympia Dukakis, αδελφή του άλλοτε προεδρικού υποψήφιου Μιχάλη Δουκάκη, η πρώην Υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου Ερατώ-Κοζάκου Μαρκουλή, οι δικαστές Marina Corodemus και Harriet George, η βουλευτής Shelley Berkley και πολλές άλλες.

    Βέβαια στην εκδήλωση που έγινε στο Κογκρέσο πήραν μέρος αποκλειστικά γυναίκες. Υπήρξαν μεταξύ τους και πολλοί άνδρες που υποστηρίζουν τους στόχους της οργάνωσης αυτής. Μεταξύ τους ξεχωρίσαμε τον John Sitilides, ο οποίος διευθύνει το Ευρωπαϊκό πρόγραμμα γνωστής δεξαμενής σκέψης της Ουάσιγκτον, ο Nick Larigakis, Διευθυντής του Ελληνοαμερικανικού Ινστιτούτου (American Hellenic Institute) και ο καθηγητής Χάρης Μυλωνάς του Πανεπιστημίου George Washington της Αμερικανικής πρωτεύουσας.

    Με εκδηλώσεις σαν αυτήν, η φωνή των γυναικών της ομογένειας απλώνεται σε όλο και μεγαλύτερη έκταση. Αντίστοιχη είναι και η αύξηση της επιρροής τους.


    Voice of America: News in Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    voa2html v3.00 run on Saturday, 3 October 2009 - 1:18:36 UTC