Read the New Military Service Law (Hellenic MOD Mirror on HR-Net) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 19 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
  [ASCII Greek]

Colt, Μάρτιος 1996


Άγνωστος ο τίτλος του άρθρου

ΕΛΛΑΔΑ

Την απουσία των κρατικών φορέων κατά τα τελευταία γεγονότα αναπλήρωσαν οι ιδιωτικοί servers οι οποίοι ενημέρωσαν τους χρήστες του δικτύου.

Η Hellas On-Line (http://www.hol.gr/imia [*]) με ένα ατράνταχτο στοιχείο δημιούργησε ένα σημείο αναφοράς για τα γεγονότα. Έχοντας τον επίσημο χάρτη της στρατιωτικής αεροπορίας των Ηνωμένων Πολιτειών αλλά και επίσημο χάρτη της Τουρκίας που αποδυκνείουν την Ελληνικότητα των βραχονησίδων, τοποθέτησε μια σειρά σελίδων μαζί με ορισμένα άρθρα τα οποία χρησιμοποιήθηκαν σαν στοιχεία και από άλλα μέσα μαζικής ενημέρωσης!

Πολύ καλή η προσπάθεια επίσης του Στράτου Σαφιολέα (http://gwis2.circ.gwu.edu/~stratos/imia [*]) όπου μέσα από το πανεπιστήμιό του στις Ηνωμένες Πολιτείες ενημέρωσε τον κόσμο με τους αριθμούς των φαξ όλων των σημαντικών κέντρων των αποφάσεων όπως του Clinton, Dole, Gingrich αλλά και της Ευρωπαϊκής Κοινότητας προκειμένου όπως αναφέρει και ο ίδιος "...να τους πνίξουμε στο χαρτι!...". Φυσικά περιλαμβάνονται και τα φαξ όλων των Ευρωπαϊκών κυβερνήσεων.

Το HR-Net (http://www.hri.org/news/latest/imia [*]) από τις Ηνωμένες Πολιτείες κι αυτό διαθέτει σημαντικούς χάρτες, κείμενα, καθώς είχε και συνεχώς καινούργια νέα από τις εξελίξεις για τους Έλληνες του εξωτερικού όλες τις μέρες των γεγονότων.


[*] Οι ηλεκτρονικές διευθύνσεις που σημειώνονται με αστερίσκο είχαν τυπογραφικά λάθη, και εμφανίζονται διορθωμένες στο παραπάνω κείμενο.
Back to Top
Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
All Rights Reserved.