Read the Convention Concerning the Exchange of Greek and Turkish Populations (30 January 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Tuesday, 23 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Cyprus News Agency: News in Greek (PM), 97-02-24

Cyprus News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Cyprus News Agency at <http://www.cyna.org.cy>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Συνεδρίαση Διεθνούς Κέντρου Μεσογειακών Μελετών
  • [02] Δείκτης Τιμών Χρηματιστηρίου
  • [03] Δολοφονίες δημοσιογράφων - Τουρκία
  • [04] Επίσκεψη Βαν ντεν Μπρουκ στην Κύπρο
  • [05] Συλληπητήριο τηλεγράφημα - Ντενγκ
  • [06] Συνάντηση ΥΠΕΞ με Ισπανό ομόλογό του
  • [07] Συμβούλιο Υπουργών ΕΕ - Κύπρος

  • [01] Συνεδρίαση Διεθνούς Κέντρου Μεσογειακών Μελετών

    Λευκωσία,Κύπρος,24/02/1997 (ΚΥΠΕ)

    Τη συγκρότηση δικτύου των περιφερειών των χωρών της Μεσογείου αποφάσισε κατά τη συνεδρίασή του, που έγινε το περασμένο Σαββατοκυρίακο στην Κύπρο, το Διεθνές Κέντρο Μεσογειακών Μελετών (ΔΙΚΕΜΜΕ).

    Με βάση την σχετική απόφαση, η μόνιμη Γραμματεία του δικτύου για την οικονομική, πολιτιστική και επιστημονική συνεργασία θα έχει έδρα τη Ρόδο, ενώ στη Λευκωσία θα συνέρχεται το τμήμα του δικτύου που θα ασχολείται με την πολιτική, την ασφάλεια, την ειρήνη και τη συνεργασία στη Μεσόγειο, στο επίπεδο των μη κυβερνητικών οργανισμών.

    Εξάλλου, κατά τη συνεδρίαση αποφασίστηκε και η καθιέρωση θεσμού συνάντησης με το γενικό τίτλο "Μέρες Μεσογείου: Ειρήνη, Ανάπτυξη, Πολιτισμός" με τη συμμετοχή όλων των χωρών της Μεσογείου, ως επίσης και η οργάνωση συνεδρίου με θέμα "Επίδραση και συμβολή των θρησκειών στην πολιτισμική ανάπτυξη των χωρών της Μεσογείου".

    Στην αρχή της συνεδρίασης, ο Πρόεδρος του ΔΙΚΕΜΜΕ Νομάρχης Δωδεκανήσου, Γιάννης Παρασκευάς κατέθεσε ψήφισμα για το σεβασμό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, των διεθνών συνθηκών και την προστασία της πολιτιστικής παράδοσης στο χώρο της Μεσογείου.

    Επίσης εκδόθηκε ψήφισμα για την απελευθέρωση και ενσωμάτωση της Δωδεκανήσου με τη μητέρα πατρίδα και εκφράστηκε η ευχή σύντομα να εορταστεί η επανένωση της Κυπριακής Δημοκρατίας.

    Η Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού και αντιπρόεδρος του Κέντρου, Κλαίρη Αγγελίδου, υπό την προεδρία της οποίας πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση, σε προσφώνησή της τόνισε πως είναι πολύ σημαντικό να διεξάγονται και στην Κύπρο συνεδρίες του Κέντρου, και υπογράμμισε τη σημασία του να ληφθούν σωστές αποφάσεις και να προχωρήσει η υλοποίησή τους.

    (ΚΥΠΕ/ΜΚ/ΜΜ)

    [02] Δείκτης Τιμών Χρηματιστηρίου

    Λευκωσία,Κύπρος,24/02/1997 (ΚΥΠΕ)

    Ο Δείκτης Τιμών Μετοχών του Χρηματιστηρίου Αξιών Κύπρου διαμορφώθηκε στη σημερινή χρηματιστηριακή συνάντηση ως ακολούθως:

        Γενικός Δείκτης Τιμών Μετοχών           77.15 (+0.21)
    
        Ανώτατη:  82.46 (2/1/97)
        Κατώτατη: 73.90 (30/1/97)
    
        Δείκτες Τιμών ανά Κλάδο
    
        Τραπεζικοί Οργανισμοί                   88.03 (+0.34)
        Εγκεκριμένοι Επενδυτικοί Οργανισμοί     65.87 (+0.83)
        Ασφαλιστικοί Οργανισμοί                 58.20 (-0.67)
        Βιομηχανικές Εταιρείες                  72.81 (+0.23)
        Τουριστικές Επιχειρήσεις                63.87 (+0.74)
        Εμπορικές Εταιρείες                     52.79 (-1.07)
        Αλλες Εταιρείες                         57.96 (+0.24)
    
        Ογκος Συναλλαγών                        ΛΚ 661755.300
    
    Η διαφορά στις παρενθέσεις αντιπροσωπεύει την ποσοστιαία αύξηση (+) ή τη μείωση (-) του δείκτη από την προηγούμενη χρηματιστηριακή συνάντηση.
    (ΚΥΠΕ/MM)

    [03] Δολοφονίες δημοσιογράφων - Τουρκία

    Λευκωσία,Κύπρος,24/02/1997 (ΚΥΠΕ)

    Tέσσερις Τούρκοι δημοσιογράφοι στην Τουρκία κι ένας Τουρκοκύπριος δημοσιογράφος στο τουρκοκρατούμενο τμήμα της Κύπρου δολοφονήθηκαν τα τελευταία δύο χρόνια. Μοναδικό τους "έγκλημα" η αλήθεια.

    Οι πέντε αυτές, στοιχειοθετημένες περιπτώσεις, βρίσκονται καταχωρημένες σε έκθεση της Διεθνούς Ομοσπονδίας Δημοσιογράφων (IFJ), στο τμήμα της που αναφέρεται στα ανθρώπινα δικαιώματα κι ειδικότερα στις δολοφονίες δημοσιογράφων στην περίοδο 1995-96, στην Τουρκία, την Κύπρο (συμπεριλαμβάνει το ψευδοκράτος) και την Ελλάδα.

    Ενώ στις ελεύθερες περιοχές της Κύπρου και στην Ελλάδα δεν υπήρξε κανένα περιστατικό, στην Τουρκία είχαμε τέσσερις δολοφονίες δημοσιογράφων και στο ψευδοκράτος μία, αυτή την περίοδο.

    Η πιο πρόσφατη περίπτωση που αναφέρεται στην έκθεση της IFJ είναι εκείνη του 63χρονου αφυπηρετήσαντα δημοσιογράφου Σελαχατίν Νταλίογλου, το πτώμα του οποίου βρέθηκε στις 8 Σεπτεμβρίου, 1996.

    Ο δημοσιογράφος ζούσε μόνος και οι μαρτυρίες, σημειώνει η έκθεση, δείχνουν ότι πρώτα στραγγαλίσθηκε κι αργότερα το σώμα του περιελούσθη με υδροχλωρικό οξύ. Ο δολοφόνος προσπάθησε να κατατεμαχίσει το πτώμα, προστίθεται, ενώ η τουρκική αστυνομία δηλώνει πως δεν βρήκε οποιοδήποτε κίνητρο πίσω από το φόνο.

    Ακολουθεί η περίπτωση του Τ/Κ δημοσιογράφου Κουτλού Ανταλί της "Γενί Ντουζέν" ο οποίος, ως γνωστό, δολοφονήθηκε τα μεσάνυκτα της 7ης Ιουλίου 1996 έξω από το σπίτι του στην κατεχόμενη Λευκωσία, σε ηλικία 61 χρονών.

    Η έκθεση σημειώνει ότι ο Ανταλί ήταν συγγραφέας επτά βιβλίων πολιτικού και κοινωνικού περιεχομένου, καθώς και εκδότης δύο εβδομαδιαίων εφημερίδων.

    Για χρόνια, προσθέτει, ήταν μόνιμος αρθρογράφος της "Γενί Ντουζέν", εκφραστικό όργανο του Τ/κ αριστερού Ρεπουμπλικανικού Τουρκικού Κόμματος, απ' όπου ασκούσε έντονη κριτική κατά του κατοχικού καθεστώτος και του εγκάθετου της Αγκυρας Ραούφ Ντενκτάς. Η σύζυγος του Ανταλί κι η αντιπολίτευση, γράφει, κατηγόρησαν την τουρκική εξτρεμιστική οργάνωση "Γκρίζοι Λύκοι" για τη δολοφονία, ενώ ευθύνη ανέλαβε μια άγνωστη ακροδεξιά τουρκική οργάνωση με την επωνυμία "Τουρκική Ταξιαρχία Εκδίκησης". Οπως είναι γνωστό, το παράνομο καθεστώς επικρίθηκε έντονα διότι ουδέποτε ερεύνησε την υπόθεση.

    Στις 9 Ιανουάριου 1996, βρέθηκε νεκρός κοντά σε Γυμνάσιο της Κωνσταντινούπολης ο 27χρονος δημοσιογράφος Μετίν Γκιόκτεπε, της αριστερής εφημερίδας "Εβρενσέλ".

    Ο Γκιόκτεπε κάλυπτε την κηδεία δύο στελεχών της αριστεράς που σκοτώθηκαν σε επεισόδια στις φυλακές. Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι οι τουρκικές αρχές τον έθεσαν μαζί με άλλους υπό κράτηση στο Γυμνάσιο Εγιούπ, μέχρι να διαπιστωθεί η ταυτότητά του. Εμφανώς, τον ξεχώρισαν και τον κακοποίησαν. Αρχικά, η αστυνομία ισχυρίστηκε ότι πέθανε μετά που αφέθη ελεύθερος, ενώ αργότερα αρνήθηκε παντελώς ότι εκρατείτο.

    Η εφημερίδα και διάφορες οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμνάτων κατηγόρησαν την αστυνομία ότι τον κακοποίησαν μέχρι θανάτου. Από αυτοψία στις 10 Ιανουαρίου φάνηκε ότι το πτώμα του δημοσιογράφου βρέθηκε στο Γυμνάσιο κι ο θάνατός του οφείλετο σε εγκεφαλική αιμορραγία. Το τουρκικό Υπουργείο Εσωτερικών διέταξε έρευνα και το πόρισμα της Επιτροπής της Βουλής ήταν ότι κτυπήθηκε μέχρι θανάτου, και ζήτησε από την αστυνομία να παύσει αυτές τς μεθόδους.

    Στις 8 Φεβρουαρίου 1996 ανακοινώθηκε ότι 48 αστυνομικοί θα δικάζονταν για το φόνο του Γκιόκτεπε. Μάλιστα, για λόγους ασφάλειας, το Ανώτατο Δικαστήριο μετακόμισε μακριά στη νότια πόλη Αϊτίν, απ' όπου ζητήθηκε και πάλιν να μεταφερθεί κάπου αλλού, στο τοπικό Γυμνάσιο του Αϊφον, λόγω των πολλών ατόμων που ήθελαν να παρακολουθούν τη δίκη. Η δίκη ορίσθηκε για τις 7, αυτού του μήνα, ενώ άτομα και οργανισμοί κατηγορούν την απόφαση της τουρκικής κυβέρνησης να μεταφέρει τη δίκη ως "παράλογη" κι ότι την καθυστερεί σκόπιμα ώστε να επηρεαστεί η νομική διαδικασία.

    Η τέταρτη, χρονολογικά, περίπτωση αφορά τη δολοφονία του ανταποκριτή της φίλα προσκείμενης προς τους Κούρδους εφημερίδας "Γενί Πολίτικα", 27χρονου Σαϊφετίν Τεπέ, ο οποίος βρέθηκε απαγχονισμένος στο κελί του, στις 29 Αυγούστου 1995, ενώ τελούσε υπό κράτηση στην αστυνομική διεύθυνση ασφαλείας του Μπιτλίς.

    Οι τουρκικές αρχές είπαν στην οικογένειά του ότι αυτοκτόνησε, με τον ισχυρισμό ότι κρεμάστηκε χρησιμοποιώντας τα εσώρουχά του. Ο Τεπέ είχε τεθεί υπό κράτηση στις 22 Αυγούστου μαζί με τους συναδέλφους του Ραμαζάν Οτούντς και Αϊτίν Βολκάν, οι οποίοι αφέθηκαν ελεύθεροι την ίδια μέρα.

    Απορρίπτοντας τους ισχυρισμούς περί αυτοκτονίας, ο αδελφός του Τεπέ δήλωσε στο Ρόιτερ ότι το σώμα του έφερε εμφανή σημάδια κακοποίησης. "Το μόνο του έγκλημα είναι ότι ήταν δημοσιογράφος", πρόσθεσε. Ηταν εξάδελφος του επίσης δολοφονηθέντα δημοσιογράφου, το 1993, Φερχάτ Τεπέ, ο οποίος "τυχαία" πέθανε ενώ βρισκόταν υπό αστυνομική κράτηση στις ίδιες φυλακές.

    Ενώ από τις 25 Σεπτεμβρίου, 1995, διατάχθηκε έρευνα για το θανατό του, ακόμα δεν ολοκληρώθηκε. Το Ιδρυμα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της Τουρκίας εξέφρασε αμφιβολίες για την έρευνα, χαρακτηρίζοντας την τίποτε περισσότερο από μια "γραφειοκρατική διαδικασία".

    Στις 8 Σεπτεμβρίου 1995, ο θείος του θύματος, δικηγόρος Ταλάτ Τεπέ, έδωσε δημοσιογραφική διάσκεψη στην Κωνσταντινούπολη και είπε ότι, όπως έδειξε η αυτοψία, ο δημοσιογράφος είχε βασανιστεί μέχρι θανάτου και στη συνέχεια τον κρέμασαν για να φανεί ότι αυτοκτόνησε.

    Η πέμπτη περίπτωση αφορά τον 39χρονο εκδότη της συντηρητικής και εθνικιστικής εφημερίδας "Γενί Γκιουνάιτιν", Μπεκίρ Κουτμανγκίλ, ο οποίος πυροβολήθηκε και σκοτώθηκε στις 22 Μαίου, 1995, από τρεις άνδρες στο εμπορικό κέντρο Μεσιτιγιέτκοϊ της Κωνσταντινούπολης.

    Το θύμα δολοφονήθηκε ενώ μετέβαινε στη δουλειά του. Η τουρκική αστυνομία συνέλαβε ένα άτομο, ενώ έψαχνε και για τον πρώην σωματοφύλακα του Κουτμανγκίλ. Ανακοίνωσαν ότι το κίνητρο του φόνου ήταν η απόλυση ενός υπαλλήλου της εφημερίδας από το θύμα. Η δίκη, ύστερα από δύο χρόνια, ακόμα συνεχίζεται.

    (ΚΥΠΕ/ΑΠ/ΓΠ)

    [04] (Κ) Επίσκεψη Βαν ντεν Μπρουκ στην Κύπρο

    Λευκωσία,Κύπρος,24/02/1997 (ΚΥΠΕ)

    Φθάνει την Τετάρτη το βράδυ στην Κύπρο ο Επίτροπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για Εξωτερικές Υποθέσεις Χανς Βαν ντεν Μπρουκ, συνοδευόμενος, μεταξύ άλλων, από τον Εκπρόσωπο της Προεδρίας της Ευρωπαϊκής Ενωσης για το Κυπριακό, Κέστερ Χίσλιπ, τον Επικεφαλή του Τμήματος για την Κύπρο, Σερζ Αμπού, και τον Πρέσβη της ΕΕ στην Κύπρο Ζιλ Ανουί.

    Την Πέμπτη, στο πλαίσιο της επίσκεψής του, ο κ. Βαν Ντεν Μπρουκ θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Γλαύκο Κληρίδη και τον Πρόεδρο της Βουλής Σπύρο Κυπριανού. Θα συναντηθεί, επίσης, με τον Υπουργό Εξωτερικών Αλέκο Μιχαηλίδη και τους αρχηγούς των κοινοβουλευτικών κομμάτων.

    Το απόγευμα θα μεταβεί στα κατεχόμενα για συνάντηση με τον Τ/Κ ηγέτη Ραούφ Ντενκτάς.

    Την Παρασκευή, ο Ολλανδός Επίτροπος θα συναντηθεί νωρίς το πρωί με τους αρχηγούς των αποστολών χωρών-μελών της ΕΕ στην Κύπρο και στη συνέχεια θα δώσει δημοσιογραφική διάσκεψη στο Λήδρα Πάλας. Ο κ. Βαν ντεν Μπρουκ θα αναχωρήσει από την Κύπρο στις 11 το πρωί την ίδια μέρα.

    (ΚΥΠΕ/ΡΑΓ/ΜΧ)

    [05] Συλληπητήριο τηλεγράφημα - Ντενγκ

    Λευκωσία,Κύπρος,24/02/1997 (ΚΥΠΕ)

    Συλληπητήριο τηλεγράφημα, για το θάνατο του Κινέζου ηγέτη Ντενγκ Ξιαοπίνγκ, απέστειλε σήμερα στον Πρόεδρο της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας Ζιάνγκ Ζεμίν, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Γλαύκος Κληρίδης.

    "Με το μεγάλο όραμα, την εμπνευσμένη ηγεσία και τη βαθιά αγάπη για τη χώρα του", τονίζει στο τηλεγράφημα του ο Πρόεδρος Κληρίδης, "ο Ντενγκ Ξιαοπίνγκ κληροδότησε στην Κίνα μια αξιοζήλευτη οικονομική ανάπτυξη".

    Ο κ. Κληρίδης υπέγραψε εξάλλου σήμερα το μεσημέρι το βιβλίο συλλυπητηρίων που ανοίχθηκε στην Πρεσβεία της Κίνας στη Λευκωσία.

    Το βιβλίο συλληπητηρίων για το θάνατο του Κινέζου ηγέτη υπέγραψε σήμερα και ο Αναπληρωτής Πρόεδρος της Βουλής Νίκος Αναστασιάδης.

    (ΚΥΠΕ/ΜΚ/ΜΧ)

    [06] Συνάντηση ΥΠΕΞ με Ισπανό ομόλογό του

    Λευκωσία,Κύπρος,24/02/1997 (ΚΥΠΕ)

    Τη διαβεβαίωση για τη συνεχή υποστήριξη της Ισπανίας στις προσπάθειες για διευθέτηση του Κυπριακού, εξέφρασε σήμερα ο Υπουργός Εξωτερικών της χώρας, Αμπελ Ματούτες, κατά τη διάρκεια συνάντησης με τον Κύπριο ομόλογό του, Αλέκο Μιχαηλίδη στις Βρυξέλλες.

    Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια των προγραμματιζόμενων επαφών του κ. Μιχαηλίδη με τους ΥΠΕΞ των πέντε βασικών κρατών-μελών της Ευρωπαϊκής Ενωσης, οι οποίοι συναντήθηκαν πρόσφατα στη Ρώμη με την ΥΠΕΞ της Τουρκίας, Τανσού Τσιλέρ.

    Επίσημη ανακοίνωση αναφέρει ότι ο κ. Ματούτες, που είναι βαθύς γνώστης του Κυπριακού υπό την ιδιότητά του στο παρελθόν ως Επιτρόπου Αρμοδίου για τις σχέσεις της ΕΕ με την Κύπρο, έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον και κατανόηση για τις προσπάθειες της κυπριακής κυβέρνησης όπως ανοίξει ο δρόμος για αποτελεσματικές πρωτοβουλίες.

    Από την πλευρά του, ο κ. Μιχαηλίδης ενημέρωσε τον Ισπανό ομόλογό του για τις εξελίξεις στο Κυπριακό, και υπογράμμισε το έντονο ενδιαφέρον της Κύπρου για ουσιαστική και αποτελεσματική εμπλοκή όσων μπορούν να συμβάλουν στη λύση του προβλήματος.

    Τόνισε ότι μια αποτελεσματική εμπλοκή απαιτεί το συντονισμό των ενεργειών όλων των παραγόντων και βασικοί παράγοντες είναι οι ΗΠΑ, η ΕΕ και οι βασικές χώρες της ΕΕ.

    (ΚΥΠΕ/ΑΧΡ/ΜΜ)

    [07] Συμβούλιο Υπουργών ΕΕ - Κύπρος

    Βρυξέλλες,Βέλγιο,24/02/1997 (ΚΥΠΕ - Νίκος Μπέλλος) Σε αδιέξοδο κατέληξαν σήμερα οι προσπάθειες της ολλανδικής προεδρίας, για επίτευξη κοινής θέσης των "15", ενόψει του προγραμματισμένου για αύριο διαρθρωμένου διαλόγου μεταξύ της Ευρωπαϊκής Ενωσης και της Κύπρου.

    Το αδιέξοδο οφείλεται στην επιμονή των Υπουργών Εξωτερικών της Γερμανίας, Κλάους Κίνγκελ, της Βρετανίας, Μάλκολμ Ρίφκιν και κατά δεύτερο λόγο του Γάλλου Υπουργού, Ερβέ ντε Σαρέτ, να περιληφθούν και οι Τουρκοκύπριοι στη διαδικασία ένταξης της Κύπρου.

    Η ακριβής φράση του κειμένου της κοινής θέσης είναι η αρχική, δεδομένου ότι η συμβιβαστική πρόταση της ολλανδικής προεδρίας απορρίφθηκε από την Ελλάδα τη περασμένη Παρασκευή.

    Η φράση που βρίσκεται στο "τραπέζι" του Συμβουλίου αναφέρει ότι "οι περιστάσεις θα επιτρέψουν σύντομα τη συμμετοχή όλων των Κυπρίων στη διαδικασία προσχώρησης".

    Ο Ελληνας εκπρόσωπος στη σημερινή συνεδρίαση, Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Παπανδρέου, επιχείρησε κατ'επανάληψην να πληροφορηθεί από τους τρεις συναδέλφους του, τι επιδιώκουν με την προσθήκη της παραπάνω φράσης, και να περιληφθεί αυτό στα πρακτικά του Συμβουλίου, αλλά δεν πήρε συγκεκριμένη απάντηση.

    Κατόπιν αυτού η Ελλάδα διατήρησε τη γενική επιφύλαξη επί του σχεδίου της κοινής θέσης των "15". Αργότερα σήμερα το βράδυ, η ολλανδική προεδρία θα επαναφέρει το όλο θέμα για συζήτηση σε μια τελευταία προσπάθεια αναζήτησης συμφωνίας πριν από την αυριανή συνεδρίαση του Συμβουλίου Σύνδεσης ΕΕ-Κύπρου.

    Ο πρόεδρος του Συμβουλίου, Ολλανδός Υπουργός Εξωτερικών, Χανς Βαν Μίρλο, ερωτηθείς σχετικά, δήλωσε ότι σε περίπτωση που δεν υπάρξει κοινή θέση των "15", δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί η προγραμματισμένη για αύριο συνάντηση στα πλαίσια του διαρθρωμένου διαλόγου μεταξύ των δύο πλευρών.

    Αντίθετα, διαβεβαίωσε ότι το Συμβούλιο Σύνδεσης Ευρωπαϊκής Ενωσης-Κύπρου θα συνεδριάσει κανονικά. Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά που η ημερομηνία του Συμβουλίου Σύνδεσης συμπίπτει με αυτήν του διαρθρωμένου διαλόγου, από τον 1995 που άρχισε ο διάλογος αυτός.

    (ΚΥΠΕ/ΝΜ/ΜΜ)
    ΚΥΠΕ ΤΕΛΟΣ
    Cyprus News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    kypegr2html v1.04a run on Tuesday, 25 February 1997 - 3:09:44 UTC