Read the Treaty of Sevres (10 August 1920) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Saturday, 20 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Cyprus News Agency: News in Greek (PM), 98-11-04

Cyprus News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Cyprus News Agency at <http://www.cyna.org.cy>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Στατιστική εξωτερικού εμπορίου
  • [02] Χριστοδούλου - Υπουργός Ταταρστάν
  • [03] Δείκτης Τιμών Χρηματιστηρίου
  • [04] Ελληνική κυβέρνηση - Γιλμάζ - Κύπρος
  • [05] Εκθεση Motorshow '98 - Εγκαίνια
  • [06] Εκθεση Κομισιόν - Αξιολόγηση - Κύπρος
  • [07] Κύπρος - Οργανισμός για την Απαγόρευση Χημικών Οπλων

  • [01] Στατιστική εξωτερικού εμπορίου

    Λευκωσία,Κύπρος,04/11/1998 (ΚΥΠΕ)

    Οι συνολικές εξαγωγές και εισαγωγές αγαθών στην Κύπρο για την περίοδο Ιανουαρίου - Αυγούστου 1998 παρουσίασαν μείωση, σύμφωνα με το Τμήμα Στατιστικής και Ερευνών, σε σύγκριση με την ίδια περίοδο την περσινή χρονιά, ενώ αύξηση παρουσίασαν, μεταξύ άλλων οι εισαγωγές για επιτόπια κατανάλωση.

    Αναλυτικότερα, οι συνολικές εισαγωγές αγαθών είχαν αξία 1.243,6 εκ. σε σύγκριση με 1.251,2 εκ. κατά τον Ιανουάριο - Αύγουστο του 1997.

    Οι συνολικές εξαγωγές ήταν 404,6 εκ. λίρες σε σύγκριση με 427,5 εκ. λίρες κατά την περσινή περίοδο.

    Αύξηση παρουσίασε το έλλειμμα του εμπορικού ισοζυγίου που ανήλθε στα 839 εκ. λίρες σε σύγκριση με 823,7 εκ. την περσινή περίοδο.

    Επίσης αύξηση σημειώθηκε και στις εισαγωγές για επιτόπια κατανάλωση που ανήλθαν στο 1.016,6 εκ. λίρες σε σύγκριση με 983,6 εκ. λίρες την ίδια περίοδο του 1997.

    Η Ευρωπαϊκή Ενωση προμήθευσε την Κύπρο με εμπορεύματα αξίας 657,9 εκ. λιρών σε σύγκριση με 583,1 εκ. κατά τον Ιανουάριο - Αύγουστο του 1997.

    Αύξηση σημειώθηκε και στις εισαγωγές εμπορευμάτων για επιτόπια κατανάλωση, καθώς και στις εγχώριες εξαγωγές περιλαμβανομένων των προμηθειών σε πλοία και αεροπλάνα.

    Τα βιομηχανικά προϊόντα εγχώριας παραγωγής που εξάχθηκαν αποτέλεσαν το 71,6 τοις εκατόν του συνόλου σε σύγκριση με 78,9 τοις εκατόν την περσινή περίοδο.

    Τα είδη ένδυσης είχαν αξία 19,1 εκ. λίρες τον Ιαν. - Αύγ. του 1998 σε σύγκριση με 18,3 εκ. λίρες την ίδια περσινή περίοδο και τα είδη υπόδησης ανήλθαν στα 6,3 εκ. λίρες σε σύγκριση με 4,6 εκ. λίρες.

    Οι εξαγωγές γεωργικών προϊόντων ανήλθαν στα 44,3 εκατομμύρια λίρες σε σύγκριση με 29,7 εκ. και οι πατάτες είχαν αξία 27 εκ. σε σύγκριση με 8 εκ. τον Ιαν. - Αύγ. του 1997.

    Τέλος, τα εσπεριδοειδή είχαν αξία 10,9 εκ. σε σύγκριση με 14,3 εκ. κατά τον Ιανουάριο - Αύγουστο του 1998 και 1997 αντίστοιχα.

    (ΚΥΠΕ/ΡΜ/ΓΠ)

    [02] Χριστοδούλου - Υπουργός Ταταρστάν

    Λευκωσία,Κύπρος,04/11/1998 (ΚΥΠΕ)

    Το ενδεχόμενο της προώθησης μιας διμερούς συνεργασίας με τη Δημοκρατία του Ταταρστάν μέσα στο πλάισιο της υφιστάμενης συνεργασίας με τη Ρωσική Ομοσπονδία, συζήτησαν ο Υπουργός Οικονομικών Χριστόδουλος Χριστοδούλου με τον Υπουργό Εμπορίου, Βιομηχανίας και Επιχειρήσεων της Δημοκρατίας του Ταταρστάν, Μουσταφάεφ Νουρίζ.

    Σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση στην οποία συμμετείχε υψηλού επιπέδου αντιπροσωπεία από το Ταταρστάν, ο κ. Χριστοδούλου είπε ότι η συνεργασία "θα είναι εξειδικευμένη και θα στοχεύει στην περαιτέρω εμπλοκή μας στα αναπτυξιακά σχέδια της περιφέρειας αυτής".

    Ο κ. Χριστοδούλου ανέφερε ότι πριν την αναχώρησή της, η αντιπροσωπεία θα έχει και άλλες επαφές όπως και "μια τελευταία συνάντηση με τους λειτουργούς του Γραφείου Προγραμματισμού του Υπουργείου Οικονομικών για μια προκαταρκτική συμφωνία".

    Ο κ. Χριστοδούλου χαρακτήρισε χρήσιμη και ενδιαφέρουσα τη συνάντηση, στη διάρκεια της οποίας έγινε ανασκόπηση των υφιστάμενων καλών και ουσιαστικών σχέσεων μεταξύ της Κύπρου και του Ταταρστάν.

    Ταυτόχρονα συζήτησαν "τις υφιστάμενες δυνατότητες και προοπτικές μιας περαιτέρω επέκτασης, διεύρυνσης και ενίσχυσης των σχέσεων αυτών σε όλους τους τομείς".

    Σημείωσε ότι το Ταταρστάν είναι μια Δημοκρατία με πάρα πολύ σημαντικούς πλουτοπαραγωγικούς πόρους και ιδιαίτερα σημαντικά αποθέματα πετρελαίου.

    "Η Δημοκρατία αυτή που υπάγεται στη Ρωσική Δημοκρατία έχει αρχίσει μια προσπάθεια για ανασυγκρότηση και αναδημιουργία", είπε ο κ. Χριστοδούλου.

    Ανέφερε ότι ήδη το κυπριακό επιχειρηματικό ενδιαφέρον έχει εκδηλωθεί έμπρακτα στην προσπάθεια για την ίδρυση ενός υδροηλεκτρικού σταθμού.

    Από την πλευρά του, ο Υπουργός Εμπορίου, Βιομηχανίας και Επιχειρήσεων της Δημοκρατίας του Ταταρστάν, Μουσταφάεφ Νουρίζ, ανέφερε ότι κατά τη συνάντησή με τον Κύπριο Υπουργό Οικονομικών είχαν μια προκαταρκτική συμφωνία σε βασικά θέματα συνεργασίας, προσθέτοντας ότι σύντομα θα τους δοθεί η ευκαιρία να καταλήξουν σε μια πιο τυπική συμφωνία προώθησης αυτής της συνεργασίας.

    Οπως είπε, μεταξύ των αντικειμένων που απαρτίζουν τη συνεργασία περιλαμβάνονται οικονομικά και χρηματοδοτικά θέματα καθώς επίσης και θέματα που αφορούν μέσου μεγέθους επιχειρήσεις.

    Ο Μουσταφάεφ ανέφερε ότι διαπιστώνει την ύπαρξη "πολλών κοινών στοιχείων μεταξύ των λαών μας" και τόνισε ότι "βασικός σκοπός μας είναι η φιλική και ορθή συνεργασία".

    Ο κ. Μουσταφάεφ σημείωσε ότι η Κύπρος έχει κάνει μεγάλη πρόοδο στον επιχειρηματικό τομέα και στον τομέα προσφοράς υπηρεσιών και εξέφρασε την ελπίδα ότι θα τους δοθεί η ευκαρία να χρησιμοποιήσουν αυτή την πρόοδο.

    (ΚΥΠΕ/ΑΑ/ΜΜ)

    [03] Δείκτης Τιμών Χρηματιστηρίου

    Λευκωσία,Κύπρος,04/11/1998 (ΚΥΠΕ)

    Ο Δείκτης Τιμών Μετοχών του Χρηματιστηρίου Αξιών Κύπρου διαμορφώθηκε στη σημερινή χρηματιστηριακή συνάντηση ως ακολούθως:

            Γενικός Δείκτης ΧΑΚ                     91.49  ( 0.31)
    
            Συνολικό Ποσό Συναλλαγών   £ 3,671,550
    
            Δείκτες Τιμών Ανά Κλάδο
    
            Τραπεζικοί Οργανισμοί      £   816,044  104.48 (-0.03)
            Εγκεκριμένοι Επενδυτικοί
            Οργανισμοί                 £    96,629   61.83 ( 0.26)
            Ασφαλιστικοί Οργανισμοί    £ 1,296,706   69.69 ( 1.62)
            Βιομηχανικές Εταιρείες     £   250,392   89.81 (-0.61)
            Τουριστικές Επιχειρήσεις   £    58,442   71.15 ( 1.38)
            Εμπορικές Εταιρείες        £   457,161   46.51 ( 2.76)
            Αλλες Εταιρείες            £   303,077   85.37 ( 1.40)
    
    Η τρίτη στήλη παρουσιάζει την ποσοστιαία μεταβολή του δείκτη από την προηγούμενη χρηματιστηριακή συνάντηση.
    (ΚΥΠΕ/ΜΜ)

    [04] Ελληνική κυβέρνηση - Γιλμάζ - Κύπρος

    Αθήνα,Ελλάδα,04/11/1998 (ΚΥΠΕ)

    Η ελληνική κυβέρνηση κατήγγειλε ως "παράνομη" την επίσκεψη του Τούρκου Πρωθυπουργού, Μεσούτ Γιλμάζ, στο κατεχόμενο τμήμα της Κύπρου και τόνισε ότι αυτή η νέα ενέργεια της Αγκυρας θα έχει αρνητικές συνέπειες στη σταθερότητα της περιοχής και στις ελληνοτουρκικές σχέσεις.

    "Η επίσκεψη του κ. Γιλμάζ στα κατεχόμενα είναι παράνομη, είναι μια ενέργεια, η οποία δυναμιτίζει ακόμη περισσότερο οποιαδήποτε προσπάθεια καταβάλλεται για τη δημιουργία συνθηκών ειρήνης και σταθερότητας στην περιοχή αλλά και για την εξομάλυνση των ελληνοτουρκικών σχέσεων", δήλωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος της Ελλάδας, Δημήτρης Ρέππας και πρόσθεσε ότι "η νέα αυτή ενέργεια δεν περνά απαρατήρητη, έχει συνέπειες και κόστος για την ίδια την Τουρκία και αυτό θα φανεί".

    Ο κ. Ρέππας επεσήμανε ότι οι Τούρκοι ηγέτες έχουν κατ' επανάληψη μιλήσει "για τη συνένωση και ενσωμάτωση των κατεχομένων στην Τουρκία", αλλά τόνισε ότι "μία τέτοια ενέργεια είναι αδύνατη", διότι "δεν την επιθυμούν ούτε και οι Τ/Κ, οι οποίοι είναι λογικό να προσμένουν στην Ευρωπαϊκή Ενωση πολύ περισσότερο για ένα θετικό μέλλον από ότι θα περίμεναν με τη σύνδεσή του με την Τουρκία".

    "Γι' αυτό ακριβώς πιστεύω ότι δεν έχει πραγματική βάση αυτή η πολιτική, την οποίαν κατ' επανάληψη εξαγγέλλουν οι αξιωματούχοι της Τουρκίας" και η οποία, "αποτελεί ένα τέχνασμα για να ενθαρρύνονται οι φίλοι του κ. Γιλμάζ, αφού βλέπουν ότι η Κύπρος με γοργό ρυθμό προσεγγίζει προς την ΕΕ", είπε ο Εκπρόσωπος.

    Αναφερόμενος στο θέμα της αύξησης των τουρκικών εξοπλισμών στο κατεχόμενο τμήμα της νήσου, ο κ. Ρέππας είπε ότι "θα πρέπει και αυτό το στοιχείο να συνεκτιμηθεί για να αποκαλυφθεί τελικώς ότι ενώ η Τουρκία είναι αυτή η οποία κατηγορεί τη Δημοκρατία της Κύπρου ότι προβαίνει σε εξοπλισμούς, η ίδια είναι υπαίτια για την κατάσταση που δημιουργείται στο νησί, μία κατάσταση, η οποία δημιουργεί κινδύνους για την ασφάλεια της νήσου και βεβαίως για την άμυνα της ελευθέρας Κύπρου".

    "Η Τουρκία δεν καλείται να παραχωρήσει κάτι από αυτά που έχει, καλείται να συμμορφωθεί με τους διεθνείς κανόνες και να μην διεκδικεί αυτά τα οποία ανήκουν σε άλλους", τόνισε ο κ. Ρέππας.

    Επεσήμανε παράλληλα ότι ο κ. Γιλμάζ δεν παραπλανά πλέον το διεθνή παράγοντα με αυτή την "πολιτική ελιγμών" και πρόσθεσε ότι οι ακολουθούμενη από την Τουρκία "επιθετική πολιτική επιβουλής των ελληνικών συμφερόντων...αποτελεί στοιχείο, το οποίο σε μεγάλο βαθμό καθορίζει και τις σχέσεις όχι μόνο της Ελλάδας και της Τουρκίας αλλά και της ΕΕ με την Τουρκία".

    (ΚΥΠΕ/ΚΙ/ΡΜ/ΜΜ)

    [05] Εκθεση Motorshow '98 - Εγκαίνια

    Λευκωσία,Κύπρος,04/11/1998 (ΚΥΠΕ)

    Με τη συμμετοχή 42 εκθετών άνοιξε απόψε τις πύλες της στο χώρο της Διεθνούς Εκθεσης Κύπρου η εξειδικευμένη Εκθεση Αυτοκινήτου '98 ή Motorshow '98.

    Εγκαινιάζοντας την έκθεση, ο Υπουργός Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού, Νίκος Ρολάνδης, είπε ότι η έκθεση θα αποτελέσει "πόλο έλξης για το καταναλωτικό κοινό και ιδιαίτερα για τους φίλους της αυτοκίνησης".

    Δεν υπάρχει αμφιβολία, είπε, ότι η εξειδικευμένη αυτή έκθεση συμβάλλει στην τόνωση της αγοράς και στην ανάπτυξη του εμπορίου γενικότερα.

    Επεσήμανε τη συμμετοχή στην έκθεση του συνόλου των αντιπροσωπειών αυτοκινήτων στην Κύπρο, καθώς και σημαντικού αριθμού κατασκευαστών και εισαγωγέων διακοσμητικών προϊόντων και άλλων εφοδίων.

    Το γεγονός αυτό, πρόσθεσε, εκφράζει τη σημασία που αποδίδει ο εμποροβιομηχανικός κόσμος στο θεσμό των εξειδικευμένων εκθέσεων για την όσο το δυνατό καλύτερη προβολή των προϊόντων του.

    Σε ομιλία του, ο Πρόεδρος της Αρχής Κρατικών Εκθέσεων, Δημήτρης Ιωάννου, σημείωσε ότι η έκθεση "αποτελεί ακόμη ένα μεγάλο βήμα στην προώθηση του θεσμού των εξειδικευμένων εκθέσεων στη χώρα μας".

    Ανέφερε επίσης ότι η "Motorshow '98" αποτελεί ισχυρό κρίκο στην αλυσίδα των διοργανώσεων που προωθεί η Αρχή Κρατικών Εκθέσεων.

    Παράλληλα, είπε, "υπάρχουν όλες οι προοπτικές να καταστεί γνωστή και σαν μόνιμος θεσμός και ενδιαφέρουσα στον ευρύτερο γεωγραφικό μας χώρο. Νέοι ορίζοντες διανοίγονται για τους εκθέτες - επιχειρηματίες και το αγοραστικό κοινό" με την έκθεση αυτή, είπε.

    Από τους 42 εκθέτες που συμμετέχουν, οι 22 είναι εισαγωγείς αυτοκινήτων, οι οποίοι θα παρουσιάσουν τα τελευταία επιτεύγματα της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας.

    Στην έκθεση θα παρουσιαστούν εκτός από αυτοκίνητα και ηχητικά συστήματα, εξαρτήματα, διακοσμητικά και άλλα εφόδια αυτοκινήτων, από 20 εκθέτες.

    Σε ξεχωριστό περίπτερο θα υπάρχει έκθεση αντίκας, που οργανώνεται από τους "Φίλους Ιστορικού και Παλαιού Αυτοκινήτου" του Κυπριακού Συνδέσμου Αυτοκινήτου.

    Στα πλαίσια της έκθεσης, ο Ομιλος Φίλων Αυτοκινήτου θα διοργανώσει το Σάββατο, 7 Νοεμβρίου το Ράλλυ Τουλίπας. Η εκκίνηση θα γίνει στις 7.30 π.μ από το χώρο της Διεθνούς Εκθεσης Κύπρου και ο τερματισμός στις 8.00 μ.μ στον ίδιο χώρο όπου και θα γίνει η απονομή των επάθλων στους νικητές.

    Η έκθεση είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας της Αρχής Κρατικών Εκθέσεων με τον Σύνδεσμο Εισαγωγέων Μηχανοκινήτων Οχημάτων.

    (ΚΥΠΕ/ΑΧΡ/ΜΜ)

    [06] Εκθεση Κομισιόν - Αξιολόγηση - Κύπρος

    Βρυξέλλες,Βέλγιο,04/11/1998 (ΚΥΠΕ)

    Η Κύπρος έχει σαφές προβάδισμα έναντι όλων των υποψηφίων χωρών για ένταξη στην Ευρωπαϊκή Ενωση.

    Αυτή είναι η βασική εκτίμηση από μια πρώτη ανάγνωση των συμπερασμάτων των εκθέσεων αξιολόγησης της προόδου (πολιτικής και οικονομικής) των υποψηφίων χωρών, που υιοθέτησε σήμερα στις Βρυξέλλες η Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

    Την εκτίμηση αυτή έκανε και ο αρμόδιος Επίτροπος Χανς Βαν Ντεν Μπρουκ, ο οποίος τόνισε χαρακτηριστικά ότι η Κύπρος έχει πετύχει εντυπωσιακή πρόοδο στον τομέα του κοινοτικού κεκτημένου.

    Είπε ακόμη, απαντώντας σε ερωτήσεις Ευρωβουλευτών, ότι η Κύπρος είναι η πιο προωθημένη από άποψη οικονομίας της αγοράς, υποψήφια χώρα.

    Ο Ολλανδός Επίτροπος ήταν επίσης σαφής και για την περίπτωση της συμμετοχής των Τ/Κ, επιρρίπτοντας σαφέστατα την ευθύνη της μη συμμετοχής στους ιδίους. Οπως είπε, δεν μπορεί η ΕΕ να εξαναγκάσει τον Τ/Κ ηγέτη Ραούφ Ντενκτάς να συμμετάσχει.

    Εάν δεν θέλει να συμμετάσχει εμείς θα συνεχίσουμε τη διαδικασία με την Κυπριακή Δημοκρατία, είπε.

    Αναφορικά με το περιεχόμενο της έκθεσης στον πολιτικό τομέα, το κείμενο μπορεί να χαρακτηριστεί αρκετά ισορροπημένο, δεδομένου ότι γίνεται μια καταγραφή των γεγονότων χωρίς να υπάρχουν σχόλια.

    Το μοναδικό σχόλιο που υπήρχε στο προσχέδιο της έκθεσης αποσύρθηκε μετά την παρέμβαση του Ελληνα Επιτρόπου Χρήστου Παπουτσή.

    Το σημείο αυτό αναφερόταν στην αποτυχία του διαλόγου στο πλαίσιο του ΟΗΕ όπου η έκθεση επέρριπτε ευθύνη και στις δύο πλευρές.

    Η τελική διατύπωση του κειμένου απλώς διαπιστώνει τη μη επίτευξη συμφωνίας.

    Για τους S - 300 επισημαίνει ότι το θέμα αυτό απασχόλησε την Κοινότητα και σημειώνει ότι ορισμένα κράτη - μέλη ανησύχησαν για τις συνέπειες που θα είχε στην αναζήτηση λύσης του πολιτικού προβλήματος η εγκατάστασή τους στην Κύπρο.

    Στο σημείο αυτό ζητήθηκε από τον κ. Παπουτσή να γίνει αναφορά στην πρόταση του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, Γλαύκου Κληρίδη, για την αποστρατικοποίηση της νήσου, αλλά ο κ. Βαν Ντεν Μπρουκ αρνήθηκε.

    Στον οικονομικό τομέα αφού φαίνεται σαφέστατα το προβάδισμα της Κύπρου σε σύγκριση με τις άλλες πέντε υποψήφιες χώρες της Ανατολικής και Κεντρικής Ευρώπης, επισημαίνονται και ορισμένα προβλήματα που εξακολουθούν να υπάρχουν, σε ορισμένους τομείς όπως ο τραπεζικός και ο δικαστικός, όπου θα απαιτηθούν περαιτέρω προσπάθειες προσαρμογής στο κοινοτικό κεκτημένο.

    (ΚΥΠΕ/ΝΜ/ΡΜ/ΜΜ)

    [07] Κύπρος - Οργανισμός για την Απαγόρευση Χημικών Οπλων

    Λευκωσία,Κύπρος,04/11/1998 (ΚΥΠΕ)

    Τα διαπιστευτήριά του, ως Μόνιμος Αντιπρόσωπος της Δημοκρατίας στον Οργανισμό για την Απαγόρευση των Χημικών Οπλων, επέδωσε προχθές, ο Πρέσβης της Κύπρου στην Ολλανδία, Αλέξανδρος Ν. Ζήνων, προς το Γενικό Διευθυντή του Οργανισμού, Χοζέ Μπουστάνι.

    Η Διεθνής Σύμβαση για την Απαγόρευση των Χημικών Οπλων τέθηκε σε ισχύ στην Κύπρο στις 27 Σεπτεμβρίου 1998.

    Βασικός σκοπός του Οργανισμού είναι ο συντονισμός και ο έλεγχος της υλοποίησης των προνοιών της εν λόγω σύμβασης.

    Κατά τη διάρκεια του ενάμισι σχεδόν έτους λειτουργίας του, ο Οργανισμός έχει επιτελέσει σημαντικό έργο, ενώ σημαντικό είναι και το γεγονός ότι χώρες, οι οποίες προηγουμένως δεν αποκάλυπταν τα χημικά τους προγράμματα, παραδέχθηκαν την ύπαρξη τέτοιων προγραμμάτων και αποδέχθηκαν το διεθνή έλεγχο των χημικών οπλοστασίων τους.

    Την προώθηση θεμάτων που άπτονται των δικαιωμάτων και των υποχρεώσεων που απορρέουν για την Κύπρο, ως μέλους της Σύμβασης για την Απαγόρευση των Χημικών Οπλων έχει αναλάβει το Υπουργείο Εξωτερικών, ως Εθνική Αρχή για την εφαρμογή της σύμβασης, συνεπικουρούμενο από τις αρμόδιες υπηρεσίες της Δημοκρατίας.

    (ΚΥΠΕ/ΡΜ/ΑΧΡ)
    ΚΥΠΕ ΤΕΛΟΣ
    Cyprus News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    kypegr2html v2.00 run on Wednesday, 4 November 1998 - 18:48:51 UTC