Check our bulletin board of Hellenic Public Events Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 18 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Cyprus News Agency: News in Greek (AM), 01-01-18

Cyprus News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Cyprus News Agency at <http://www.cyna.org.cy>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΗΠΑ - Πάουελ - Κυπριακό
  • [02] Τζιακούρμας - ΣτΕ - Γιάγκου
  • [03] Βελγίδα ΥΦΕΞ - Συνομιλίες
  • [04] Φεστιβάλ Επιδαύρου - ΘΟΚ - Φεστιβάλ Αθηνών
  • [05] Επίσκεψη Μάουρερ - Επαφές
  • [06] Υφυπουργός Αθλητισμού Ελλάδας - Κύπρος
  • [07] Πρόεδρος Δημοκρατίας - Υπαρχηγός Αστυνομίας
  • [08] Ιταλός Υφυπουργός Εξωτερικών - Επίσκεψη
  • [09] HE - Επίσκεψη Ειδικού Συμβούλου
  • [10] Δημόσιοι υπάλληλοι - Στάση εργασίας - Βουλή
  • [11] ΥΦΕΞ Βελγίου - ΥΠΕΞ Κύπρου - Συνομιλίες
  • [12] Βρετανικές Βάσεις - Σύνδρομο των Βαλκανίων - Εξετάσεις
  • [13] "Γενί Ντουζέν" - Οικονομία
  • [14] Επίσκεψη ΥΠΕΞ Κούβας
  • [15] Επιτροπή Αμυνας - Χάσικος - Απεμπλουτισμένο ουράνιο
  • [16] Δελτίο Ενδεικτικών Τιμών Συναλλάγματος
  • [17] Χρηματιστήριο - Οριακές απώλειες
  • [18] Πρόεδρος Βουλής - Υφυπουργός Εξωτερικών Βελγίου
  • [19] Tιμές Συναλλάγματος έναντι της Κυπριακής Λίρας

  • [01] ΗΠΑ - Πάουελ - Κυπριακό

    ΚΥΠΕ - 18/1/2001

    Ως πολύ σημαντική προτεραιότητα της εξωτερικής πολιτικής της νέας κυβέρνησης των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής χαρακτήρισε το Κυπριακό ο νέος Αμερικανός Υπουργός Εξωτερικών Κόλιν Πάουελ.

    Κατά τη διάρκεια της κατάθεσής του ενώπιον της Επιτροπής Εξωτερκών Σχέσεων της Γερουσίας και απαντώντας σε ερώτηση του γερουσιαστή Πολ Σαρμπάνη για το πόσο σημαντική προτεραιότητα εξωτερικής πολιτικής είναι το Κυπριακό, ο κ. Πάουελ εξέφρασε την άποψη ότι "είναι πολύ σημαντική", προσθέτοντας πως "είναι ένα πρόβλημα το οποίο μολύνει, καθυστερεί σαν πληγή σε αυτήν την περιοχή και είναι ένας ερεθισμός μεταξύ των δύο χωρών, της Ελλάδας και της Τουρκίας, που ενδιαφέρονται πιο πολύ και άρα θα παραμείνουμε εμπλεγμένοι".

    (ΚΥΠΕ/ΔΑ/ΝΜΑ/ΓΠ)

    [02] Τζιακούρμας - ΣτΕ - Γιάγκου

    ΚΥΠΕ - 18/1/2001

    Ο Μόνιμος Αντιπρόσωπος της Κύπρου στο Συμβούλιο της Ευρώπης, Πρέσβης Χριστόφορος Γιάγκου, ήγειρε εκ νέου την υπόθεση της απαγωγής και παράνομης κράτησης του Πανίκου Τζιακούρμα στα κατεχόμενα, κατά τη διάρκεια χθεσινής συνεδρίας της Επιτροπής Αναπληρωτών Υπουργών του Συμβουλίου της Ευρώπης

    Ο κ. Γιάγκου τόνισε ιδιαίτερα την επιδεινούμενη κατάσταση της υγείας του Πανίκου Τζιακούρμα και σημείωσε τη δήλωση του Τουρκοκύπριου ηγέτη Ραούφ Ντενκτάς, παρουσία του Βρετανού εκπροσώπου για το Κυπριακό Σερ Ντέιβιντ Χάνεϊ, ότι αυτός θα μπορούσε να απελευθερωθεί για ανθρωπιστικούς λόγους φτάνει ταυτόχρονα οι Αρχές της Δημοκρατίας να απελευθερώσουν τον Τ/Κ Ομέρ Τέκογουλ.

    (ΚΥΠΕ/ΓΠ)

    [03] (Κ) Βελγίδα ΥΦΕΞ - Συνομιλίες

    ΚΥΠΕ - 18/01/2001

    Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Γλαύκος Κληρίδης δέχθηκε σήμερα την Υφυπουργό Εξωτερικών αρμόδια για Ευρωπαϊκές Υποθέσεις του Βελγίου Ανεμί Νέιτς.

    Στη συνάντηση, μετά την οποία δεν έγιναν δηλώσεις, παρέστησαν από κυπριακής πλευράς ο Υπουργός Εξωτερικών Ιωάννης Κασουλίδης και ο Υφυπουργός παρά τω Προέδρω Παντελής Κούρος.

    (ΚΥΠΕ/ΡΑΓ/ΜΚ/ΓΠ)

    [04] (Κ) Φεστιβάλ Επιδαύρου - ΘΟΚ - Φεστιβάλ Αθηνών

    ΚΥΠΕ - 18/01/2001

    Ο Θεατρικός Οργανισμός Κύπρου θα συμμετάσχει στο φετινό Φεστιβάλ Επιδαύρου με την τραγωδία του Αισχύλου "Επτά επί Θήβας".

    Οπως ανακοινώθηκε χθες στην Αθήνα, το πρόγραμμα της Επιδαύρου, αφιερωμένο στο αρχαίο δράμα, περιλαμβάνει οκτώ παραγωγές (16 παραστάσεις).

    Πρόκειται για το Σύγχρονο θέατρο της Αθήνας με την "Αντιγόνη" του Σοφοκλή σε σκηνοθεσία Γιώργου Κιμούλη, το Θέατρο Διαδρομή με "Ιππής" του Αριστοφάνη σε σκηνοθεσία Κώστα Μπάκα, το Θέατρο Τέχνης με "Πλούτο" του Αριστοφάνη σε σκηνοθεσία Μίμη Κουγιουμτζή, το Αμφιθέατρο Σπύρου Ευαγγελάτου με "Μήδεια" του Ευριπίδη και ο ΘΟΚ με "Επτά επί Θήβας" σε σκηνοθεσία Βαρνάβα Κυριαζή.

    (ΚΥΠΕ/ΘΘ)

    [05] (K) Επίσκεψη Μάουρερ - Επαφές

    ΚΥΠΕ - 18/01/2001

    Με σκοπό τη συζήτηση θεμάτων που αφορούν την Επιτροπή Συνεργασίας για θέματα τελωνείων Ευρωπαϊκής Ενωσης - Κύπρου βρίσκεται στο νησί από χθες ο επικεφαλής της διαπραγματευτικής ομάδας της ΕΕ για την Κύπρο Λέοπολντ Μάουρερ για τετραήμερη επίσκεψη.

    Ο κ. Μάουρερ αναμένεται να συναντηθεί με αξιωματούχους της κυβέρνησης που χειρίζονται αυτά τα θέματα, ενώ αύριο υπάρχουν προγραμματισμένες διευρυμένες συνομιλίες στο γραφείο του επικεφαλής της διαπραγματευτικής ομάδας της Κύπρου Γιώργου Βασιλείου.

    (ΚΥΠΕ/ΜΜ/ΓΠ)

    [06] (Κ) Υφυπουργός Αθλητισμού Ελλάδας - Κύπρος

    ΚΥΠΕ - 18/01/2001

    Επίσκεψη στην Κύπρο θα πραγματοποιήσει την ερχόμενη εβδομάδα ο Υφυπουργός Πολιτισμού για θέματα Αθλητισμού της Ελλάδας Γιώργος Φλωρίδης, κατά τη διάρκεια της οποίας θα υπογράψει με τον Κυπριακό Οργανισμό Αθλητισμού Πρωτόκολλο Αθλητικής Συνεργασίας Ελλάδας-Κύπρου.

    Ο κ. Φλωρίδης φθάνει στο νησί το βράδυ της ερχόμενης Τρίτης (23 Ιανουαρίου). Την επομένη θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Γλαύκο Κληρίδη και τον Αρχιεπίσκοπο Χρυσόστομο. Θε έχει σειρά συναντήσεων με αρχηγούς κομμάτων, τον Πρέσβη της Ελλάδας Χρίστο Παναγόπουλο και θα επισκεφθεί τον Τύμβο Μακεδονίτισσας και τα Φυλακισμένα Μνήματα.

    (ΚΥΠΕ/ΓΠ)

    [07] Πρόεδρος Δημοκρατίας - Υπαρχηγός Αστυνομίας

    ΚΥΠΕ - 18/01/2001

    Την Παρασκευή, 26 Ιανουαρίου, θα αποφασίσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Γλαύκος Κληρίδης για το θέμα του Υπαρχηγού Αστυνομίας Νίκου Σερδάρη, σε σχέση με την καθυστέρηση που παρατηρήθηκε στην αγορά παράκτιων ραντάρ.

    Γραπτή δήλωση που εξέδωσε σήμερα ο Πρόεδρος Κληρίδης αναφέρει ότι με επιστολή του, καλεί τον Υπαρχηγό της Αστυνομίας Νίκο Σερδάρη ή το δικηγόρο του να υποβάλει γραπτώς μέχρι την προσεχή Τετάρτη οτιδήποτε επίπλεον που θα ήθελαν να προσθέσουν, πέραν των όσων αναφέρονται σε επιστολή του δικηγόρου του κ. Σερδάρη, αναφορικά με την υπόθεση των ραντάρ.

    (ΚΥΠΕ/ΜΜ/ΓΠ)

    [08] (Κ) Ιταλός Υφυπουργός Εξωτερικών - Επίσκεψη

    ΚΥΠΕ - 18/01/2001

    Διήμερη επίσημη επίσκεψη στην Κύπρο αρχίζει σήμερα ο Υφυπουργός Εξωτερικών της Ιταλίας Ουμπέρτο Ρανιέρι, στη διάρκεια της οποίας θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Γλαύκο Κληρίδη και θα έχει συνομιλίες με τον Υπουργό Εξωτερικών Ιωάννη Κασουλίδη.

    Στο επίκεντρο των συνομιλιών του θα βρίσκονται οι διμερείς σχέσεις, με ειδική αναφορά στο θέμα των λαθρομεταναστών, το Κυπριακό και θέματα που αφορούν την ενταξιακή πορεία της Κύπρου.

    (ΚΥΠΕ/ΜΜ/ΓΠ)

    [09] (K) HE - Επίσκεψη Ειδικού Συμβούλου

    ΚΥΠΕ - 18/01/2001

    Ο Ειδικός Σύμβουλος του ΓΓ του ΟΗΕ για το Κυπριακό Αλβαρο ντε Σότο θα επισκεφθεί την περιοχή με στόχο να προσδιορίσει τις απόψεις των μερών πριν από ακόμα ένα γύρο συνομιλιών, δήλωσε χθες στην έδρα του διεθνούς οργανισμού ο εκπρόσωπος Τύπου του ΓΓ Φρεντ Εκχαρντ.

    Κατά τη διάρκεια της χθεσινής τακτικής ενημέρωσης των δημοσιογράφων, απαντώντας σε σχετική ερώτηση ο κ. Εκχαρντ είπε ότι ζητήθηκε από τον Ειδικό Σύμβουλο του Γενικού Γραμματέα για το Κυπριακό Αλβαρο ντε Σότο να ταξιδέψει στην περιοχή για να προσδιορίσει τις απόψεις των μερών πριν από ακόμα ένα γύρο συνομιλιών. Οι ημερομηνίες για το ταξίδι του δεν έχουν οριστεί ακόμα.

    (ΚΥΠΕ/ΜΜ/ΓΠ)

    [10] Δημόσιοι υπάλληλοι - Στάση εργασίας - Βουλή

    ΚΥΠΕ - 18/1/2001

    Αποφασισμένοι να προχωρήσουν σε νέες απεργιακές κινητοποιήσεις και να κλιμακώσουν τα δυναμικά τους μέτρα είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι εάν η κυβέρνηση και η Bουλή προχωρήσουν στην υλοποίηση του προτεινόμενου Εθνικού Σχεδίου Υγείας (ΕΣΥ).

    Η δημόσια υπηρεσία παρέλυσε σήμερα το πρωί για δυο ώρες (από τις 10 έως τις 12 το μεσημέρι). Εκατοντάδες δημόσιοι υπάλληλοι συγκεντρώθηκαν έξω από το κτίριο της Βουλής, όπου κρατώντας διάφορα πανό εξέφρασαν την αντίθεσή τους στην εφαρμογή του ΕΣΥ, ενώ η ηγεσία τους επέδωσε στον Πρόεδρο της Βουλής Σπύρο Κυπριανού υπόμνημα, στο οποίο μεταξύ άλλων τονίζεται η ανάγκη όπως η διαχείριση του ΕΣΥ ανατεθεί στις κρατικές υπηρεσίες.

    (ΚΥΠΕ/ΜΚ/ΓΠ)

    [11] ΥΦΕΞ Βελγίου - ΥΠΕΞ Κύπρου - Συνομιλίες

    ΚΥΠΕ - 18/1/2001

    Η Υφυπουργός Εξωτερικών του Βελγίου Ανεμί Νέιτς δήλωσε σήμερα ότι θα εγείρει το θέμα των εκ του σύνεγγυς συνομιλιών για το Κυπριακό με τον Τ/Κ ηγέτη Ραούφ Ντενκτάς, επισημαίνοντας ότι το βελγικό μοντέλο ομοσπονδίας αποτελεί ζωντανή απόδειξη ότι, ενόσω υπάρχει η πολιτική βούληση, μπορεί να λειτουργήσει.

    Μιλώντας ύστερα από επίσημες συνομιλίες με τον Υπουργό Εξωτερικών Ιωάννη Κασουλίδη, η κ. Νέιτς ανέφερε ότι στη συνάντησή της αργότερα σήμερα με τον κ. Ντενκτάς, θα ζητήσει εξηγήσεις για την αρνητική στάση του Τ/Κ ηγέτη όσον αφορά τη συνέχιση των συνομιλιών.

    (ΚΥΠΕ/ΡΑΓ/ΓΠ)

    [12] (Κ) Βρετανικές Βάσεις - Σύνδρομο των Βαλκανίων - Εξετάσεις

    ΚΥΠΕ - 18/01/2001

    Οι Βρετανικές Βάσεις αναφέρουν ότι δεν έχουν γίνει, "μέχρι στιγμής", εξετάσεις προσωπικού που υπηρετεί στην Κύπρο σε σχέση με το "Σύνδρομο των Βαλκανίων".

    Σε ανακοίνωσή τους, οι Βάσεις επισημαίνουν ότι η βρετανική κυβέρνηση έχει ανακοινώσει πρόγραμμα εθελοντικής εξέτασης για άτομα που υπηρέτησαν σε περιοχές όπου χρησιμοποιήθηκαν πυρομαχικά απεμπλουτισμένου ουρανίου, που περιλαμβάνουν τη Βοσνία, το Κοσσυφοπέδιο και τον Κόλπο.

    (ΚΥΠΕ/ΡΑΓ/ΓΠ)

    [13] (Κ) "Γενί Ντουζέν" - Οικονομία

    ΚΥΠΕ - 18/01/2001

    Η Τ/κ εφημερίδα "Γενί Ντουζέν" γράφει σήμερα ότι τα αγαθά στις ελεύθερες περιοχές της Κύπρου είναι πιο φθηνά από ότι είναι στις κατεχόμενες περιοχές.

    Και αυτό, σημείωνει, παρά το γεγονός ότι το κατά κεφαλήν εισόδημα στα κατεχόμενα ανέρχεται στις τέσσερις χιλιάδες δολάρια, ενώ στις ελεύθερες περιοχές φθάνει τις δεκαπέντε χιλιάδες δολάρια.

    (ΚΥΠΕ/ΣΑ/ΑΑΓ/ΓΠ)

    [14] (K) Επίσκεψη ΥΠΕΞ Κούβας

    ΚΥΠΕ - 18/01/2001

    Φθάνει αύριο στην Κύπρο ο Υπουργός Εξωτερικών της Κούβας Filipe Perez Roque για τριήμερη επίσημη επίσκεψη κατά την οποία θα έχει σειρά συναντήσεων. Θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Γλαύκο Κληρίδη αύριο το απόγευμα.

    Ο Κουβανός ΥΠΕΞ θα συναντηθεί με τον Αρχιεπίσκοπο Χρυσόστομο το Σάββατο το πρωί και στη συνέχεια θα παρακαθήσει σε επίσημες συνομιλίες με τον Υπουργό Εξωτερικών Ιωάννη Κασουλίδη, στο Υπουργείο, μετά από τις οποίες οι δύο υπουργοί θα δώσουν συνέντευξη Τύπου.

    (ΚΥΠΕ/ΜΜ/ΓΠ)

    [15] (Κ) Επιτροπή Αμυνας - Χάσικος - Απεμπλουτισμένο ουράνιο

    KYΠΕ - 18/01/2001

    Ο Υπουργός Αμυνας Σωκράτης Χάσικος διαβεβαίωσε σήμερα την Κοινοβουλευτική Επιτροπή Αμυνας ότι η κυβέρνηση έχει πάρει όλα τα αναγκαία μέτρα για αντιμετώπιση των πιθανών κινδύνων από πυρομαχικά απεμπλουτισμένου ουρανίου.

    Δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο προσφυγής στον Οργανισμό για την Ασφάλεια και Συνεργασία στην Ευρώπη (ΟΑΣΕ), στον ΟΗΕ και σε άλλους διεθνείς οργανισμούς για τη διερεύνηση της πιθανότητας αποθήκευσης τέτοιων πυρομαχικών στις Βρετανικές Βάσεις στην Κύπρο ή σε εγκαταστάσεις των τουρκικών κατοχικών δυνάμεων.

    (ΚΥΠΕ/ΝΜΑ/ΓΠ)

    [16] (K) Δελτίο Ενδεικτικών Τιμών Συναλλάγματος

    KYΠΕ - 18/01/2001

    Με βάση τις ισοτιμίες που ίσχυαν στις διεθνείς αγορές συναλλάγματος κατά το κλείσιμο της συνεδριάσης καθορισμού τιμών συναλλάγματος στην Κύπρο στις 18/1/2001, ενδεικτικά οι ισοτιμίες των πιο κάτω νομισμάτων έναντι της Κυπριακής Λίρας διαμορφώθηκαν ως εξής:

    -----------------------------------------------------------------
                                     Πώληση          Αγορά
    -----------------------------------------------------------------
          Γεν Iαπωνίας               193,0609        194,6053
          Δολ. Αυστραλίας              2,9215          2,9448
          Δολ. Καναδά                  2,4521          2,4717
          Κορώνες Δανίας              12,8788         12,9818
          Κορώνες Νορβηγίας           14,1664         14,2797
          Κορώνες Σουηδίας            15,3789         15,5019
          Φράγκα Eλβετίας              2,6364          2,6574
    -----------------------------------------------------------------
    
    (ΚΥΠΕ/MA)

    [17] (Κ) Χρηματιστήριο - Οριακές απώλειες

    KYΠΕ - 18/01/2001

    Τη σταθεροποιητική της πορεία συνέχισε η αγορά στη σημερινή συνεδρία του Χρηματιστηρίου Αξιών Κύπρου (ΧΑΚ) με το Γενικό Δείκτη Τιμών να σημειώνει οριακές απώλειες της τάξης του 0,27% και το επενδυτικό ενδιαφέρον να συγκεντρώνουν οι περιφερειακοί τίτλοι.

    Οριακή σε ποσοστό 0,21% ήταν και η υποχώρηση που κατέγραψε ο Δείκτης FTSE/CySE 20, κλείνοντας στις 1023,84 μονάδες, ενώ σημαντική μείωση κατά τέσσερα εκατομμύρια λίρες παρουσίασε η αξία των συναλλαγών, καθώς κυμάνθηκε στα 11,8 εκ. λίρες.

    (ΚΥΠΕ/ΚΣΤ/ΓΠ)

    [18] (Κ) Πρόεδρος Βουλής - Υφυπουργός Εξωτερικών Βελγίου

    KYΠΕ – 18/01/2001

    Την ανάγκη όπως η διεθνής κοινότητα ασκήσει πιέσεις πάνω στην Τουρκία για να αλλάξει τη στάση της στο Κυπριακό, τόνισε ο Πρόεδρος της Βουλής Σπύρος Κυπριανού στην Υφυπουργό Εξωτερικών του Βελγίου Ανεμί Νέιτς κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχαν το πρωί.

    Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση, κατά τη συνάντηση ο κ. Κυπριανού έθεσε στην κυρία Νέιτς και το θέμα της απαγωγής του Πανίκου Τζιακούρμα από το κατοχικό καθεστώς, ενώ συζητήθηκαν επίσης θέματα σχέσεων Κύπρου - Ευρωπαϊκής Ένωσης και έγινε ανταλλαγή απόψεων για την ενταξιακή πορεία της Κύπρου, την πρόοδο που σημειώνεται ως επίσης και το σημαντικό ρόλο που διαδραματίζει η Βουλή των Αντιπροσώπων στη διαδικασία εναρμόνισης με το κοινοτικό κεκτημένο.

    (ΚΥΠΕ/ΜΚ/ΜΑ)

    [19] (K) Tιμές Συναλλάγματος έναντι της Κυπριακής Λίρας

    KYΠΕ – 18/01/2001

    Επίσημες Τιμές Συναλλάγματος έναντι της Κυπριακής Λίρας για πράξεις άμεσης παράδοσης

    Κατά τη συνεδρίαση καθορισμού τιμών συναλλάγματος στις 18/1/2001 διαμορφώθηκαν οι πιο κάτω ισοτιμίες για πράξεις άμεσης παράδοσης, που οι τράπεζες είναι υπόχρεες να εφαρμόσουν στις συναλλαγές με αξία μεγαλύτερη των ΛΚ 12.000 αν τούτο συμφωνηθεί εκ των προτέρων με τον πελάτη:

    Τηλεγραφικά Εμβάσματα

    -----------------------------------------------------------------
                                     Πώληση          Αγορά
    
    -----------------------------------------------------------------
    ΕΥΡΩ                             1,7266          1,7369
    Δολάριο ΗΠΑ                      1,6261          1,6358
    Λίρα Αγγλίας                     1,1031          1,1097
    -----------------------------------------------------------------
    
             Τιμές των εθνικών νομισμάτων των χωρών της ΟΝΕ
                 έναντι της Κυπριακής Λίρας με βάση τις
                      αμετάκλητες ισοτιμίες τους
                   -----------------------------------
    
                                     Τηλεγραφικά Εμβάσματα
    -----------------------------------------------------------------
                                     Πώληση          Αγορά
    -----------------------------------------------------------------
    
    Δραχμή Ελλάδας                   588,3400        591,8500
    Εσκούδος Πορτογαλίας             346,1522        348,2172
    Λίρες Ιρλανδίας                    1,3598          1,3679
    Λιρέττα Iταλίας                3.343,1638      3.363,1074
    Μάρκο Γερμανίας                    3,3769          3,3971
    Μάρκα Φινλανδίας                  10,2659         10,3271
    Πεσέτα Ισπανίας                  287,2821        288,9958
    Σελλίνι Αυστρίας                  23,7585         23,9003
    Φιορίνι Ολλανδίας                  3,8049          3,8276
    Φράγκο Βελγίου                    69,6509         70,0664
    Φράγκο Γαλλίας                    11,3258         11,3933
    Φράγκο Λουξεμβούργου              69,6509         70,0664
    -----------------------------------------------------------------
    
    (ΚΥΠΕ/ΜΑ)
    ΚΥΠΕ ΤΕΛΟΣ
    Cyprus News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    kypegr2html v2.00 run on Thursday, 18 January 2001 - 13:12:03 UTC