Read about Imvros and Tenedos: Violations of the Lausanne Treaty Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Cyprus News Agency: News in Greek (PM), 01-06-13

Cyprus News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Cyprus News Agency at <http://www.cyna.org.cy>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Προεδρεύων Δημοκρατίας - Υπουργοί - Οικονομικών - Εμπορίου
  • [02] Δείκτης Τιμών Χρηματιστηρίου
  • [03] Δήμαρχος Λευκωσίας - Πρέσβης ΗΠΑ - UNOPS
  • [04] Υπόθεση Τιτίνας Λοϊζίδου - Επιστολή - Ενδιάμεσο ψήφισμα
  • [05] Χρηματιστήριο - Αμελητέα πτώση
  • [06] Βρετανία - Προσφυγή Τζιακούρμα
  • [07] Προεδρεύων Δημοκρατίας - Υγεία Σπύρου Κυπριανού
  • [08] Προεδρεύων Δημοκρατίας - Υπουργός Δικαιοσύνης
  • [09] Προεδρεύων Δημοκρατίας - ΕΕ
  • [10] Αμερικανός Πρέσβης - Στρατιωτικές ασκήσεις - ΜΟΕ
  • [11] ΔΗΣΥ - Δηλώσεις Προέδρου ΣΑ
  • [12] Υπουργός Εργασίας - Γενική Συνδιάσκεψη Εργασίας
  • [13] ΑΚΕΛ - Προεδρίες Κοινοβουλευτικών Επιτροπών
  • [14] Πρόεδρος Κληρίδης - Λόρδος Χάνεϊ - Κυπριακό
  • [15] ΔΗΚΟ - Συμπαράσταση στον Σπύρο Κυπριανού
  • [16] Υπουργός Εσωτερικών - Μέτρα πρόληψης πυρκαγιών
  • [17] Σπύρος Κυπριανού - Ιατρικό Ανακοινωθέν

  • [01] Προεδρεύων Δημοκρατίας - Υπουργοί - Οικονομικών - Εμπορίου

    ΚΥΠΕ - 13/6/2001

    Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Προεδρεύων της Δημοκρατίας, Πρόεδρο της Βουλής Δημήτρη Χριστόφια πραγματοποίησαν σήμερα ο Υπουργός Οικονομικών Τάκης Κληρίδης και ο Υπουργός Εμπορίου και Βιομηχανίας Νίκος Ρολάνδης στη διάρκεια της οποίας συζήτησαν το φλέγον θέμα της τιμής των πετρελαιοειδών, με δεδομένο ότι η υφιστάμενη νομοθεσία που καθορίζει την τιμή τους λήγει στις 30 Ιουνίου.

    Οπως δήλωσε ο κ. Κληρίδης "είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε το θέμα της τιμής των πετρελαιοειδών, το οποίο θα συζητηθεί στην Βουλή πολύ σύντομα, έχοντας υπόψη ότι η υφιστάμενη νομοθεσία λήγει στις 30 Ιουνίου", προσθέτοντας ότι "έχουμε αναλάβει μια πρωτοβουλία για να συζητήσουμε με όλες τις δυνάμεις της Βουλής το συγκεκριμένο θέμα".

    (ΚΥΠΕ/ΚΣΤ/ΜΑ)

    [02] (Κ) Δείκτης Τιμών Χρηματιστηρίου

    ΚΥΠΕ - 13/6/2001

    Ο Δείκτης Τιμών Μετοχών του Χρηματιστηρίου Αξιών Κύπρου διαμορφώθηκε στη σημερινή χρηματιστηριακή συνάντηση ως ακολούθως:

    Γενικός Δείκτης ΧΑΚ                           195,23 (-0,08)
    
    Συνολικό Ποσό Συναλλαγών      £ 10.737.678
    
    Δείκτης FTSE/CYSE 20         CYP 2.792.315    772,57 ( 0,00)
    
    Δείκτες Τιμών Ανά Κλάδο
    
    Τραπεζικοί Οργανισμοί         £    953.077    191,18 ( 0,01)
    Εγκεκριμένοι Επενδυτικοί
        Οργανισμοί                £    877.113    187,96 (-0,47)
    Ασφαλιστικοί Οργανισμοί       £    238.637     71,05 ( 0,65)
    Βιομηχανικές Εταιρείες        £    171.589     67,28 (-0,71)
    Τουριστικές Επιχειρήσεις      £    828.939    165,72 ( 0,65)
    Εμπορικές Εταιρείες           £    283.075     50,83 (-0,29)
    Ετ. Οικοδομήσιμων Υλών        £     87.750     68,62 ( 0,76)
    Ετ. Πληροφορικής              £    548.423     45,50 (-0,31)
    Ετ. Χρηματοοικονομικών Υπηρ.  £  2.334.003     40,35 ( 0,02)
    Ετ. Ιχθυοπαραγωγής & Εμπορίας
        Ψαριών                    £     45.991     59,59 ( 0,17)
    Ξενοδοχεία                    £  1.601.647    117,54 (-0,85)
    Αλλες Εταιρείες               £  2.354.609    242,09 ( 0,51)
    
    Η τρίτη στήλη παρουσιάζει την ποσοστιαία μεταβολή του δείκτη από την προηγούμενη χρηματιστηριακή συνάντηση.

    (KYΠΕ/ΜΑ)

    [03] (Κ) Δήμαρχος Λευκωσίας - Πρέσβης ΗΠΑ - UNOPS

    ΚΥΠΕ - 13/6/2001

    Επίσκεψη στα έργα αναζωογόνησης της παλιάς Λευκωσίας, που χρηματοδοτήθηκαν από τη βοήθεια των ΗΠΑ προς την Κύπρο μέσω των Ηνωμένων Εθνών (ΗΕ), πραγματοποίησαν σήμερα ο Δήμαρχος Λευκωσίας Λέλλος Δημητριάδης, ο Πρέσβης των ΗΠΑ Ντόναλντ Μπάντλερ και ο Διευθυντής του Γραφείου των ΗΕ για Υπηρεσίες Εργων Μίραν Ρέχτερ, συνοδευόμενοι από άλλους συνεργάτες τους.

    Ο κ. Δημητριάδης είπε ότι η σημερινή περιήγηση έγινε για να ενημερωθεί και ο ίδιος ο Πρέσβης αλλά και ο κυπριακός λαός "ότι τα χρήματα που δίδει ο αμερικανικός λαός πάνε εκεί που πρέπει να πάνε και δεν πάνε σε λανθασμένους τόπους ή δεν χρησιμοποιούνται για σκοπούς, οι οποίοι δεν έχουν καμμιά σκοπιμότητα".

    (ΚΥΠΕ/ΝΜΑ/ΡΑΓ)

    [04] (K) Υπόθεση Τιτίνας Λοϊζίδου - Επιστολή - Ενδιάμεσο ψήφισμα

    ΚΥΠΕ - 13/6/2001

    Επιστολή από την Τιτίνα Λοϊζίδου με την οποία ζητείται η άμεση εκτέλεση της απόφασης του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στην υπόθεσή της εναντίον της Τουρκίας, έχει ενώπιον της η Επιτροπή Υπουργών του Συμβουλίου της Ευρώπης (ΣτΕ), η οποία θα συζητήσει το θέμα μέσα στις επόμενες δύο μέρες.

    Στο μεταξύ, η εξ Υπουργών Επιτροπή αναμένεται να υιοθετήσει νέο τρίτο ενδιάμεσο ψήφισμα στην υπόθεση Λοϊζίδου, με στόχο να διατυπωθεί μια πιο ισχυρή γλώσσα παρά στο προηγούμενο ψήφισμα σε ό,τι αφορά την υποχρέωση της Τουρκίας να εκτελέσει τη δικαστική απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΣτΕ.

    (ΚΥΠΕ/ΜΜ/ΜΑ)

    [05] (Κ) Χρηματιστήριο - Αμελητέα πτώση

    ΚΥΠΕ - 13/6/2001

    Ουσιαστικά αμετάβλητος παρέμεινε ο Γενικός Δείκτης στη σημερινή χρηματιστηριακή συνάντηση, της οποίας κύριο χαρακτηριστικό ήταν το περιορισμένο αγοραστικό ενδιαφέρον και το μικρό εύρος διακύμανσης των τιμών των μετοχών. Ο Γενικός Δείκτης υποχώρησε κατά 0,08%, ενώ ο ημερήσιος όγκος συναλλαγών περιορίστηκε στα χαμηλά επίπεδα των 10,7 εκατομμυρίων λιρών, παρουσιάζοντας μείωση τεσσάρων εκ. λιρών.

    Στη χθεσινή τιμή του, στις 772,57 μονάδες, έκλεισε ο Δείκτης FTSE/CySE 20, με τον Τραπεζικό κλάδο να σημειώνει αμελητέα άνοδο της τάξης του 0,01%.

    (KYΠΕ/ΔΝ/ΚΣΤ/ΡΑΓ)

    [06] (K) Βρετανία - Προσφυγή Τζιακούρμα

    ΚΥΠΕ - 13/6/2001

    Η Βρετανία θα συνεχίσει να δίνει στους δικηγόρους του Πανίκου Τζιακούρμα οποιαδήποτε στοιχεία έχει στην κατοχή της και τα οποία δυνατόν να είναι χρήσιμα στην προσφυγή που κατατέθηκε εναντίον της Τουρκίας, όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο εκπρόσωπος Τύπου της Βρετανικής Υπάτης Αρμοστείας Τζόναθαν Αλαν, σημειώνοντας πως ήδη έχουν δοθεί στοιχεία που αφορούν την απαγωγή του Ελληνοκυπρίου.

    Ο κ. Αλαν είπε ακόμα ότι η υπόθεση της απαγωγής του κ. Τζιακούρμα από την κυρίαρχη περιοχή των Βρετανικών Βάσεων από Τούρκους ή Τ/Κ έχει τεθεί σε ανώτατο επίπεδο από το Λονδίνο στην Αγκυρα, προσθέτοντας πως η τουρκική κυβέρνηση γνωρίζει πολύ καλά τις θέσεις και απόψεις της βρετανικής κυβέρνησης επί του θέματος.

    (ΚΥΠΕ/ΜΜ/ΜΑ)

    [07] (Κ) Προεδρεύων Δημοκρατίας - Υγεία Σπύρου Κυπριανού

    ΚΥΠΕ - 13/6/2001

    Την αγάπη, αλληλεγγύη και πλήρη συμπάθειά του στον προκάτοχό του στην Προεδρία της Βουλής και πρώην Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Σπύρο Κυπριανού, εξέφρασε σήμερα ο Προεδρεύων της Δημοκρατίας, Πρόεδρος της Βουλής Δημήτρης Χριστόφιας.

    Κληθείς να σχολιάσει την είδηση για την σοβαρή πάθηση που διεγνώσθη στον κ. Κυπριανού, μετά από ειδικές εξετάσεις που διενεργήθηκαν στο Ογκολογικό Κέντρο της Τράπεζας Κύπρου, ο κ. Χριστόφιας ευχήθηκε όπως ξεπεραστούν "όλα τα εμπόδια και όλες τις δυσκολίες το συντομότερο δυνατό".

    (ΚΥΠΕ/ΑΑΓ/ΜΑ)

    [08] (Κ) Προεδρεύων Δημοκρατίας - Υπουργός Δικαιοσύνης

    ΚΥΠΕ - 13/06/2001

    Για την εγκληματικότητα και το πρόβλημα των ναρκωτικών, καθώς και για άλλα θέματα, κυρίως ασφάλειας, που αφορούν το Υπουργείο του, ενημέρωσε τον Πρόεδρο της Βουλής και Προεδρεύων της Δημοκρατίας, Δημήτρη Χριστόφια, ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξης Νίκος Κόσης, στα πλαίσια σημερινής εθιμοτυπικής συνάντησης τους στη Βουλή των Αντιπροσώπων.

    Ο κ. Χριστόφιας δήλωσε ότι συζητήθηκαν θέματα που άπτονται της συνεργασίας του Υπουργείου Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξης με την Βουλή των Αντιπροσώπων.

    (ΚΥΠΕ/ΑΑΓ/ΜΑ)

    [09] (Κ) Προεδρεύων Δημοκρατίας - ΕΕ

    ΚΥΠΕ - 13/06/2001

    Την πεποίθηση ότι στο εξωτερικό, και ιδιαίτερα στο χώρο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, "τα μηνύματα τα οποία πρέπει ο καθένας από εμάς να στέλνει θα πρέπει να είναι μηνύματα κοινής δράσης για το καλό του τόπου μας", εξέφρασε σήμερα ο Προεδρεύων της Δημοκρατίας, Πρόεδρος της Βουλής, Δημήτρης Χριστόφιας, κληθείς να σχολιάσει δηλώσεις στις οποίες προέβη νωρίτερα ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ ότι δεν υπάρχει κόμμα το οποίο στρέφεται εναντίον της ΕΕ και ότι ο κ. Χριστόφιας "δεν είναι ένας σταλινικός ηγέτης αλλά είναι ένας σύγχρονος κουμμουνιστής".

    Εξάλλου, απαντώντας σε ερώτηση για τις προσπάθειες που ως Πρόεδρος της Βουλής προτίθεται να καταβάλει για προώθηση της ενταξιακής πορείας της Κύπρου, μέσω των ευρωπαϊκών Κοινοβουλίων, ο κ. Χριστόφιας είπε ότι αυτό "θεωρείται αυτονόητο" και τόνισε πως "χρειάζεται συλλογικότητα".

    (ΚΥΠΕ/ΑΑΓ/ΜΑ)

    [10] (Κ) Αμερικανός Πρέσβης - Στρατιωτικές ασκήσεις - ΜΟΕ

    ΚΥΠΕ - 13/06/2001

    Οι ΗΠΑ ενδιαφέρονται για το κλίμα ασφάλειας στην περιοχή της Κύπρου, αλλά δεν προτίθενται να εισηγηθούν τη ματαίωση των στρατιωτικών ασκήσεων "Νικηφόρος" της Εθνικής Φρουράς, που θα διεξαχθεί το Φθινόπωρο, ή τις παράνομες στρατιωτικές δραστηριότητες της Τουρκίας στην περιοχή της Κύπρου, στο πλάισιο της τουρκικής άσκησης "Ταύρος", που συνήθως διεξάγεται λίγες ημέρες μετά το "Νικηφόρο".

    Σε ερώτηση κατά πόσον η αμερικανική κυβέρνηση θα εισηγηθεί Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης καθώς η Κύπρος, η Ελλάδα και η Τουρκία ετοιμάζονται για τη διεξαγωγή των ασκήσεων "Ταύρος" και "Νικηφόρος", ο Αμερικανός Πρέσβης Ντόναλτ Μπάντλερ, που βρισκόταν στο Δημαρχείο Λευκωσίας, απάντησε αρνητικά, προσθέτοντας ότι αυτό που επιθυμούν είναι να δουν μεγαλύτερη ασφάλεια.

    (ΚΥΠΕ/ΝΜΑ/ΜΑ)

    [11] (Κ) ΔΗΣΥ - Δηλώσεις Προέδρου ΣΑ

    ΚΥΠΕ - 13/06/2001

    Ο ΔΗΣΥ, δια του εκπροσώπου Τύπου του κόμματος Τάσου Μητσόπουλου, εξέφρασε σήμερα ικανοποίηση για τις τελευταίες δηλώσεις του Προέδρου του Συμβουλίου Ασφαλείας (ΣΑ) του ΟΗΕ, οι οποίες, όπως είπε, αποκλείουν κάθε προσπάθεια αλλαγής της βάσης των συνομιλιών.

    Ο κ. Μητσόπουλος πρόσθεσε ότι οι δηλώσεις αυτές επαναβεβαιώνουν το ομοσπονδιακό πλαίσιο λύσης του Κυπριακού και παραπέμπουν σε όλα τα προηγούμενα ψηφίσματα του ΣΑ με ιδιαίτερη αναφορά στο ψήφισμα 1250, το οποίο υπογραμμίζει ότι η λύση θα βασίζεται σε ένα κράτος, με μία κυριαρχία, μία διεθνή προσωπικότητα και μία ιθαγένεια.

    (ΚΥΠΕ/ΜΦ/ΜΑ)

    [12] (Κ) Υπουργός Εργασίας - Γενική Συνδιάσκεψη Εργασίας

    ΚΥΠΕ - 13/06/2001

    Ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων Ανδρέας Μουσιούττας ανέφερε σήμερα ότι η Κύπρος έχει επικυρώσει όλες τις κύριες συνθήκες που περιέχονται στη Διακήρυξη Βασικών Αρχών και Δικαιωμάτων όπως και ένα άλλο σημαντικό αριθμό συνθηκών, προσθέτοντας ότι οι αρχές του Διεθνούς Γραφείου Εργασίας εφαρμόζονται από χρόνια στην Κύπρο και συνέτειναν στην ανάκαμψη της οικονομίας μας μετά από το φοβερό κτύπημα που δέχθηκε από την τουρκική εισβολή του 1974.

    Προσφωνώντας στη Γενεύη την Ολομέλεια της 89ης Συνόδου της Γενικής Συνδιάσκεψης Εργασίας του Διεθνούς Γραφείου Εργασίας, ο κ. Μουσιούττας επεσήμανε την ανάγκη για διεθνή συνεργασία, διότι λόγω της παγκοσμιοποίησης τίθενται σε κίνδυνο η κοινωνική συνοχή σε κάθε χώρα αλλά και η διεθνής ειρήνη όπως αναφέρεται στη Διακήρυξη της Φιλαδέλφειας του 1944 σύμφωνα με την οποία "η φτώχεια οπουδήποτε αποτελεί κίνδυνο για την ευημερία οπουδήποτε".

    (ΚΥΠΕ/ΡΑΓ/ΜΑ)

    [13] (Κ) ΑΚΕΛ - Προεδρίες Κοινοβουλευτικών Επιτροπών

    ΚΥΠΕ - 13/06/2001

    Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΑΚΕΛ Αριστερά - Νέες Δυνάμεις, Αντρέας Χρίστου, ανακοίνωσε τα ονόματα των Προέδρων των Κοινοβουλευτικών Επιτροπών, όπως αυτές προέκυψαν μετά από σημερινή συνεδρία της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κόμματος.

    Την Προεδρία της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Θεσμών και Αξιών αναλαμβάνει ο Αντρέας Χρίστου, Εσωτερικών ο Νίκος Κατσουρίδης, Προσφύγων ο Αριστοφάνης Γεωργίου, Εργασίας ο Αντρος Κυπριανού, Γεωργίας ο Χρίστος Μαυροκορδάτος, ενώ ο Γιώργος Λιλλήκας αναλαμβάνει την Προεδρία της Επιτροπής Περιβάλλοντος.

    (ΚΥΠΕ/ΑΑΡ/ΜΑ)

    [14] (Κ) Πρόεδρος Κληρίδης - Λόρδος Χάνεϊ - Κυπριακό

    ΚΥΠΕ - 13/06/2001

    Ο Ειδικός Αντιπρόσωπος της Βρετανίας για το Κυπριακό Λόρδος Ντέιβιντ Χάνεϊ διαβεβαίωσε σήμερα ότι η αλλαγή του Υπουργού Εξωτερικών της χώρας δεν σήμαινε και αλλαγή της βρετανικής πολιτικής στο Κυπριακό.

    Μιλώντας ύστερα από συνάντηση μίας ώρας με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Γλαύκο Κληρίδη, ο οποίος στάθμευσε στο Λονδίνο καθ' οδό για το Γκέτεμποργκ, όπου θα πραγματοποιηθεί το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο, ο Λόρδος Χάνεϊ ανέφερε ότι η βρετανική εξωτερική πολιτική καθορίζεται στο μανιφέστο του Εργατικού Κόμματος, που "περιέχει αναφορές σε όλα τα θέματα, περιλαμβανομένου του Κυπριακού".

    (ΚΥΠΕ/ΚΤ/ΡΑΓ/ΜΑ)

    [15] (Κ) ΔΗΚΟ - Συμπαράσταση στον Σπύρο Κυπριανού

    KYΠΕ - 13/06/2001

    Την πλήρη συμπαράστασή τους στον ιδρυτή του Δημοκρατικού Κόμματος (ΔΗΚΟ) Σπύρο Κυπριανού για την νέα περιπέτεια της υγείας του, εξέφρασαν ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ Τάσος Παπαδόπουλος και τα μέλη του Εκτελεστικού Γραφείου και της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κόμματος.

    Με ανακοίνωση του, το ΔΗΚΟ εύχεται στον κ. Κυπριανού "ταχεία ανάρρωση και επιστροφή στην ενεργό δράση".

    (ΚΥΠΕ/ΔΝ/ΜΑ)

    [16] (Κ) Υπουργός Εσωτερικών - Μέτρα πρόληψης πυρκαγιών

    KYΠΕ - 13/06/2001

    Μέτρα για πρόληψη και καταστολή πυρκαγιών ανήγγειλε σήμερα ο Υπουργός Εσωτερικών Χριστόδουλος Χριστοδούλου, που περιλαμβάνουν την αύξηση των προστίμων σε 5,000 λίρες και των ετών φυλάκισης σε 5 χρόνια σε περίπτωση κακόβουλης πυρκαγιάς, την πρόνοια για δαπάνη γύρω στα 3 εκ. λίρες για απόκτηση πρόσθετου εξοπλισμού, τη σύνθεση ομάδας παρατηρητών επί 24ώρου βάσεως σε κρίσιμα σημεία, καθώς και την απαγόρευση διεξαγωγής αγώνων ράλι κατά την περίοδο Μαϊου - Σεπτεμβρίου.

    Ο Υπουργός Εσωτερικών, ο οποίος προήδρευσε ευρείας υπηρεσιακής σύσκεψης στην οποία εξετάσθηκε επισταμένα η κατάσταση σε σχέση με τις πυρκαγιές, ανέφερε ότι νομοσχέδιο που κατατέθηκε στην Βουλή προβλέπει είτε πρόστιμο 5, 000 λιρών είτε πενταετή φυλάκιση ή και τα δυο μαζί σε περίπτωση κακόβουλης πυρκαγιάς, επίσημη ανακοίνωση αναφέρει.

    (ΚΥΠΕ/ΑΑΡ/ΜΑ)

    [17] (Κ) Σπύρος Κυπριανού - Ιατρικό Ανακοινωθέν

    ΚΥΠΕ - 13/06/2001

    Μεταστατικό αδενοκαρκίνωμα στην περιοχή της λεκάνης, έδειξε ο ιστολογικός έλεγχος στον οποίο υποβλήθηκε ο τέως Πρόεδρος της Βουλής, Σπύρος Κυπριανού, και σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς του έχει αρχίσει από σήμερα η "ενδεδειγμένη τοπική θεραπεία", ενώ δεν τίθεται προς το παρόν θέμα μετάβασης του κ. Κυπριανού σε νοσοκομείο του εξωτερικού.

    Ο καρδιοχειρούργος Κώστας Ζαμπάρτας, σε δηλώσεις του στο σπίτι του κ. Κυπριανού όπου το απόγευμα συνεδρίασε το Ιατρικό Συμβούλιο που παρακολουθεί την εξέλιξη της υγείας του, είπε πως στα "πλαίσια διερεύνησης δυσκολίας στην βάδιση και άλγους στο δεξιό τμήμα της λεκάνης, διαπιστώθηκε οστεολυτική εστία η οποία έχρηζε περαιτέρω διερεύνησης με βιοψία".

    (ΚΥΠΕ/ΑΑΓ/ΜΑ)
    KYΠΕ ΤΕΛΟΣ
    Cyprus News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    kypegr2html v2.00 run on Wednesday, 13 June 2001 - 17:46:03 UTC