Browse through our Interesting Nodes on Science in Greece Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Cyprus News Agency: News in Greek, 01-12-19

Cyprus News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Cyprus News Agency at <http://www.cyna.org.cy>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] (Κ) Επισκόπηση Κυπριακού Τύπου
  • [02] (Κ) "Αφρίκ" - Νιλγκιούν Ορχόν - Στάση εργασίας
  • [03] (Κ) Εκπρόσωπος - Εθνικό Συμβούλιο
  • [04] (K) Τιμές Συναλλάγματος έναντι της Κυπριακής Λίρας
  • [05] (K) Δελτίο Ενδεικτικών Τιμών Συναλλάγματος
  • [06] (Κ) Δείκτης Τιμών Χρηματιστηρίου
  • [07] (K) Χρηματιστήριο - Σημαντικές απώλειες
  • [08] (Κ) Συμβούλιο της Ευρώπης - Σύμβαση Μεταβίβασης Ποινικών Διαδικασιών
  • [09] (Κ) Πρόεδρος Κληρίδης - Ετήσια Γενική Συνέλευση ΚΕΒΕ
  • [10] (Κ) Κοινοβουλευτική Επιτροπή Ευρωπαϊκών Υποθέσεων - Μάουρερ
  • [11] (Κ) Πρόεδρος ΚΕΒΕ - Ετήσια Γενική Συνέλευση
  • [12] (Κ) Βρετανία - Βουλή - Κύπρος - "Αβρούπα"
  • [13] (Κ) Πρόεδρος ΝΕΟ - Διάσκεψη Τύπου

  • [01] (Κ) Επισκόπηση Κυπριακού Τύπου

    Η χθεσινή συνέντευξη Τύπου του ειδικού αντιπροσώπου της Βρετανίας για το Κυπριακό Λόρδου Ντέιβιντ Χάνεϊ και η αναφορά του σε "νέο συνεταιρισμό", η επίσκεψη στην Κύπρο του υπευθύνου της ΕΕ για την ένταξη της Κύπρου Λέοπολτ Μάουρερ και η μετάβασή του στο Κεντρικό Σφαγείο της Κοφίνου για επιθεώρηση, η χθεσινή συνεδρία της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Περιβάλλοντος η οποία εξέτασε το θέμα περιβαλλοντικής μελέτης στην περιοχή Ακρωτηρίου, ο έλεγχος των ιδιωτικών κλινικών και δημοσίων νοσοκομείων, οι εκτιμήσεις των κομμάτων για τα αποτελέσματα των Δημοτικών Εκλογών της περασμένης Κυριακής, και η έρευνα που διεξήχθη μεταξύ των οπλιτών της Εθνικής Φρουράς είναι μερικά από τα θέματα που προβάλουν σήμερα οι κυπριακές εφημερίδες.

    Η "Αλήθεια" στο κύριο θέμα με τίτλο "Τέσσερα μηνύματα από τον Χάνεϊ" γράφει ότι ο Βρετανός απεσταλμένος Λόρδος Χάνεϊ μετέφερε στην Κύπρο τέσσερα βασικά μηνύματα που αφορούν τη διαδικασία, τα χρονικά περιθώρια, την τελική έγκριση της λύσης του Κυπριακού, αλλά και το ρόλο της Βρετανίας στη διαδικασία αυτή. Ταυτοχρόνως, και η πολιτική ηγεσία της Κύπρου, μέσα από το Εθνικό Συμβούλιο, άρχισε χθες και συνεχίζει και σήμερα την πολιτικοτεχνοκρατική ανάλυση όλων των δεδομένων για να καταλήξει σε συγκεκριμένες εισηγήσεις προς τον Πρόεδρο Κληρίδη. Αλλού αναφέρεται σε εκτιμήσεις ηγετικών στελεχών του ΔΗΚΟ, σύμφωνα με τις οποίες η καθυστέρηση που παρατηρήθηκε εκ μέρους της τριμερούς Δημοτικής Συνεργασίας, για την υπόδειξη του Κύπρου Χρυσοστομίδη ως υποψηφίου Δημάρχου Λευκωσίας, συνέβαλε στην αποτυχία τους και στη νίκη του ανθυποψηφίου του, Μιχαλάκη Ζαμπέλα.

    "Η Μάχη" γράφει στο κύριο θέμα υπό τον τίτλο "Μποναμάς από την ΑΤΗΚ" ότι η Αρχή Τηλεπικοινωνιών Κύπρου, αμέσως μετά τις εορτές των Χριστουγέννων, θα εφαρμόσει νέα μειωμένα τέλη τόσο στην κινητή όσο και στη σταθερή τηλεφωνία, για τοπικές και διεθνείς κλήσεις. Σε άλλο θέμα γράφει ότι η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΔΗΣΥ συνήλθε χθες υπό την προεδρία του Αναπληρωτή Προέδρου του κόμματος Παναγιώτη Δημητρίου και, αφού εξέτασε την κατάσταση που δημιουργήθηκε εξαιτίας επικρίσεων του βουλευτή Ρίκκου Ερωτοκρίτου κατά του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου του ΔΗΣΥ Δημήτρη Συλλούρη, ανακοίνωσε ότι δεν συμερίζεται τις απόψεις του κ. Ερωτοκρίτου και εξακολουθεί να περιβάλλει με την εμπιστοσύνη της τον κ. Συλλούρη.

    Ο "Πολίτης" με τον τίτλο "Μάζευαν χρήμα με τη σέσουλα" γράφει στο κύριο θέμα πως στο πρώτο πόρισμα της Ερευνητικής Επιτροπής για το ΧΑΚ σημειώνεται ότι οι περισσότερες εταιρείες χρησιμοποιούσαν προσχηματικά τη μέθοδο της ιδιωτικής τοποθέτησης συλλέγοντας παράτυπα, με τον τρόπο αυτό, χρηματικά κεφάλαια από το επενδυτικό κοινό και ότι κάποιες από τις εταιρείες αυτές παραπέμπονται στον Εισαγγελέα. Αλλη είδηση είναι ότι η κυβέρνηση φαίνεται να αντιμετωπίζει προβλήματα στις διαβουλεύσεις της με τους Βρετανούς για το θέμα των κεραιών στην περιοχή της Αλυκής Ακρωτηρίου και, σύμφωνα με την εφημερίδα, η Επιτροπή Περιβάλλοντος της Βουλής, που εξέτασε χθες το θέμα αυτό, δεν έμεινε ικανοποιημένη από τις εξηγήσεις του Διευθυντή της Διεύθυνσης Κυπριακού του Υπουργείου Εξωτερικών Τάσου Τζωνή και ζήτησε ενημέρωση από τον ίδιο τον ΥΠΕΞ Ιωάννη Κασουλίδη.

    "Η Σημερινή" στο κύριο θέμα με τίτλο "Σφαγείο ντροπής" γράφει ότι "ηχηρό χαστούκι" δέχθηκε χθες η Κύπρος από τον Υπεύθυνο της ΕΕ για τις ενταξιακές διαπραγματεύσεις της Κύπρου Λέοπολτ Μάουρερ, ο οποίος συνοδευόμενος από Ευρωπαίους εμπειρογνώμονες επισκέφθηκε χθες το Κεντρικό Σφαγείο της Κοφίνου χαρακτηρίζοντας το "τριτοκοσμικό". Αλλού γράφει ότι κάτω από το "άγρυπνο μάτι" της Επιτροπής Ιατρικού Ελέγχου θα βρίσκονται σύντομα οι ιδιωτικές κλινικές και τα κρατικά νοσοκομεία, προκειμένου να διασφαλιστεί η παροχή σωστής ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης με την εφαρμογή του θεσμού του Ιατρικού Ελέγχου.

    "Ο Φιλελεύθερος" στο κύριο θέμα μα τίτλο "Αγκάθι ο νέος συνεταιρισμός" γράφει ότι τα ζητήματα της κυριαρχίας και του "νέου συνεταιρισμού" θα αποτελέσουν τα σοβαρότερα ακανθώδη θέματα που θα απασχολήσουν τις επικείμενες συνομιλίες του Προέδρου Κληρίδη με τον Τ/Κ ηγέτη Ραούφ Ντενκτάς. Αλλού γράφει ότι έρευνα που έγινε για πρώτη φορά στην Εθνική Φρουρά και διάρκεσε από την 1η μέχρι τις 30 Ιουλίου 2001, κατέδειξε πως υπάρχει υψηλό ηθικό ανάμεσα στους στρατεύσιμους οπλίτες των ενόπλων δυνάμεων και συνείδηση ότι η στρατιωτική θητεία αποτελεί εθνική υποχρέωση και συμβάλλει στην προσωπική ασφάλεια.

    Η "Χαραυγή" στο κύριο θέμα με τίτλο "Αποκλίσεις Χάνι" γράφει ότι ο εκπρόσωπος της Βρετανίας για το Κυπριακό Λόρδος Ντέιβιντ Χάνεϊ δήλωσε χθες ότι τώρα υπάρχει πολύ καλύτερη προοπτική να εξευρεθεί λύση στο Κυπριακό και να ενταχθεί μια ενωμένη Κύπρος στην ΕΕ, αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο για αποκλίσεις της λύσης από το ευρωπαϊκό κεκτημένο. Αλλού γράφει ότι σε επιστολή τους "πολίτες που ενδιαφέρονται για την πολιτιστική μας κληρονομιά", καταγγέλλουν "μεγάλες παραλείψεις εκ μέρους του Τμήματος Αρχαιοτήτων για διερεύνηση του αρχαιολογικού χώρου Κουρίου πριν υπογραφούν τα συμβόλαια για κατασκευή έργων".

    Η αγγλόφωνη εφημερίδα "Cyprus Mail" γράφει στο κύριο θέμα με τίτλο "Οι ΗΠΑ προειδοποιούν εναντίον της παροχής ασύλου στον Οσάμα μπιν Λάντεν" ότι οι ΗΠΑ προειδοποίησαν χθες οποιαδήποτε χώρα έχει υπόψη της να παράσχει άσυλο στον Οσάμα μπιν Λάντεν να το ξανασκεφτεί γιατί οι ειδικές δυνάμεις των ΗΠΑ (κυνηγούν) τα απομεινάρια της οργάνωσης του "Αλ Κάιντα" στα βουνά του Αφγανιστάν. Αλλού γράφει ότι αξιωματούχοι της ΟΥΝΦΥΚΥΠ συναντήθηκαν χθες με αντιπροσώπους και από τις δύο κοινότητες, για να συζητήσουν την επιδιόρθωση του τείχους παρά τον προμαχώνα "Ρόκκας" στη Λευκωσία μετά που η τ/κ πλευρά απέσυρε την υποστήριξή της στο έργο την περασμένη Δευτέρα.

    Η εβδομαδιαία οικονομική εφημερίδα "Financial Mirror" γράφει υπό τον τίτλο "Δεύτερο όχι για Globalsoft" ότι ακόμη και σήμερα αναμένεται η έκδοση του τελικού πορίσματος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς αναφορικά με την εμμονή της να ανασταλεί η διαπραγμάτευση της μετοχής της εταιρείας. Αλλού γράφει ότι ο Υπουργός Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού Νίκος Ρολάνδης, όπως αποκάλυψε χθες ενώπιον της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Εμπορίου, η Κύπρος στο πλαίσιο της συνεργασίας με την Αίγυπτο θα πωλεί στην Ευρώπη φυσικό αέριο σε υγροποιημένη μορφή.

    ΚΥΠΕ/ΝΜΑ/ΑΑΓ/ΓΠ)

    [02] (Κ) "Αφρίκ" - Νιλγκιούν Ορχόν - Στάση εργασίας

    Η τ/κ εφημερίδα "Αφρίκ" αφιερώνει το σύνολο της πρώτης σελίδας της στις απεργιακές κινητοποιήσεις στα κατεχόμενα που γίνονται μετά την απόφαση του λεγόμενου "υπουργείου παιδείας" να θέσει σε "διαθεσιμότητα" την καθηγήτρια ιστορίας Νιλγκιούν Ορχόν.

    Σύμφωνα με τον τ/κ Τύπο, η κ. Ορχόν σε άρθρο της που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα "Αβρούπα" είχε γράψει ότι "θα πρέπει να τερματιστεί η κατοχή" και "ο κατοχικός στρατός να επιστρέψει στην Τουρκία".

    Πρόσθεσε ότι θα συνεχίσει τον αγώνα, ωσότου "τερματιστεί η κατοχή". Κάλεσε επίσης την "Αϊσιέ" να τερματίσει τις διακοπές της στην Κύπρο, γιατί οι διακοπές 27 ετών είναι πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα και θα πρέπει "να επιστρέψει η Αϊσιέ στη βάση της για να εργαστεί".

    [03] (Κ) Εκπρόσωπος - Εθνικό Συμβούλιο

    Το Εθνικό Συμβούλιο ολοκλήρωσε σήμερα τη συζήτηση αναφορικά με την προετοιμασία της ε/κ πλευράς για τις συνομιλίες για το Κυπριακό, που αρχίζουν στις 16 Ιανουαρίου, έχοντας ως βάση των θέσεών της, τις προτάσεις τις οποίες υπέβαλε το 1989.

    [04] (K) Τιμές Συναλλάγματος έναντι της Κυπριακής Λίρας

    
    
    Eπίσημες Τιμές Συναλλάγματος έναντι της Κυπριακής Λίρας
    για πράξεις άμεσης παράδοσης
    ----------------------------------
    Κατά τη συνεδρίαση καθορισμού τιμών συναλλάγματος στις 19/12/2001
    διαμορφώθηκαν οι πιο κάτω ισοτιμίες για πράξεις άμεσης παράδοσης, που
    οι τράπεζες είναι υπόχρεες να εφαρμόσουν στις συναλλαγές με αξία
    μεγαλύτερη των ΛΚ 12.000 αν τούτο έχει συμφωνηθεί εκ των προτέρων με τον πελάτη:
    
    Τηλεγραφικά Εμβάσματα
    -----------------------------------------------------------------
    Πώληση          Αγορά
    -----------------------------------------------------------------
    ΕΥΡΩ                             1,7324          1,7427
    Δολάριο ΗΠΑ                      1,5525          1,5618
    Λίρα Αγγλίας                     1,0726          1,0790
    -----------------------------------------------------------------
    
    Τιμές των εθνικών νομισμάτων των χωρών της ΟΝΕ
    έναντι της Κυπριακής Λίρας με βάση τις
    αμετάκλητες ισοτιμίες τους
    -----------------------------------
    
    Τηλεγραφικά Εμβάσματα
    -----------------------------------------------------------------
    Πώληση          Αγορά
    -----------------------------------------------------------------
    
    Δραχμή Ελλάδας                   590,3200        593,8300
    Εσκούδος Πορτογαλίας             347,3150        349,3800
    Λίρες Ιρλανδίας                    1,3644          1,3725
    Λιρέττα Iταλίας                3.354,3941      3.374,3377
    Μάρκο Γερμανίας                    3,3883          3,4084
    Μάρκα Φιλλανδίας                  10,3004         10,3616
    Πεσέτα Ισπανίας                  288,2471        289,9609
    Σελλίνι Αυστρίας                  23,8383         24,9801
    Φιορίνι Ολλανδίας                  3,8177          3,8404
    Φράγκο Βελγίου                    69,8848         70,3003
    Φράγκο Γαλλίας                    11,3638         11,4314
    Φράγκο Λουξεμβούργου              69,8848         70,3003
    -----------------------------------------------------------------
    
    (ΚΥΠΕ/MM)

    [05] (K) Δελτίο Ενδεικτικών Τιμών Συναλλάγματος

    
    
    Με βάση τις ισοτιμίες που ίσχυαν στις διεθνείς αγορές συναλλάγματος
    κατά το κλείσιμο της συνεδρίασης καθορισμού τιμών συναλλάγματος στην
    Κύπρο στις 19/12/2001, ενδεικτικά οι ισοτιμίες των πιο κάτω νομισμάτων
    έναντι της Κυπριακής Λίρας διαμορφώθηκαν ως εξής:
    -----------------------------------------------------------------
    Πώληση          Αγορά
    -----------------------------------------------------------------
    Γεν Iαπωνίας               198,2374        199,8232
    Δολ. Αυστραλίας              3,0151          3,0392
    Δολ. Καναδά                  2,4453          2,4648
    Κορώνα Δανίας               12,8714         12,9743
    Κορώνα Νορβηγίας            13,8190         13,9295
    Κορώνα Σουηδίας             16,3913         16,5224
    Φράγκο Eλβετίας              2,5495          2,5698
    -----------------------------------------------------------------
    
    (ΚΥΠΕ/MM)

    [06] (Κ) Δείκτης Τιμών Χρηματιστηρίου

    
    
    Ο Δείκτης Τιμών Μετοχών του Χρηματιστηρίου Αξιών Κύπρου
    διαμορφώθηκε στη σημερινή χρηματιστηριακή συνάντηση ως ακολούθως:
    
    Γενικός Δείκτης ΧΑΚ                           132,85 (-1,39)
    
    Συνολικό Ποσό Συναλλαγών      £  4.186.667
    
    Δείκτης FTSE/CYSE 20         CYP 1.174.215    526,70 (-1,32)
    
    Δείκτες Τιμών Ανά Κλάδο
    
    Τραπεζικοί Οργανισμοί         £    349.496    144,95 (-1,02)
    Εγκεκριμένοι Επενδυτικοί
    Οργανισμοί                £    243.569    127,88 (-0,62)
    Ασφαλιστικοί Οργανισμοί       £     72.035     54,60 (-1,66)
    Βιομηχανικές Εταιρείες        £    356.185     56,00 (-1,16)
    Τουριστικές Επιχειρήσεις      £     82.618    101,67 (-2,86)
    Εμπορικές Εταιρείες           £    134.413     33,60 (-1,64)
    Ετ. Οικοδομήσιμων Υλών        £     33.458     54,38 (-1,57)
    Ετ. Πληροφορικής              £    150.696      9,06 (-2,69)
    Ετ. Χρηματοοικονομικών Υπηρ.  £    747.785     30,40 (-1,52)
    Ετ. Ιχθυοπαραγωγής & Εμπορίας
    ψαριών                    £      5.430     28,50 ( 1,79)
    Ξενοδοχεία                    £    349.918     81,35 (-1,32)
    Αλλες Εταιρείες               £  1.409.918    149,47 (-2,14)
    
    * Η τρίτη στήλη παρουσιάζει την ποσοστιαία μεταβολή του
    

    [07] (K) Χρηματιστήριο - Σημαντικές απώλειες

    Το πενιχρό αγοραστικό ενδιαφέρον που έκανε την εμφάνισή του και στη σημερινή χρηματιστηριακή συνάντηση πίεσε προς τα κάτω το Γενικό Δείκτη, ο οποίος κατέγραψε σημαντικές απώλειες της τάξης του 1,39%, κλείνοντας στις 132,85 μονάδες. Αποτέλεσμα ήταν η αξία των συναλλαγών να περιοριστεί στα μόλις 4,1 εκατομμύρια λίρες.

    Σημαντικές ζημιές σε ποσοστό 1,32% δέχθηκε και ο Δείκτης των 20 επίλεκτων εταιρειών, κλείνοντας στις 526,7 μονάδες.

    [08] (Κ) Συμβούλιο της Ευρώπης - Σύμβαση Μεταβίβασης Ποινικών Διαδικασιών

    Τα έγγραφα επικύρωσης της Ευρωπαϊκής Σύμβασης για Μεταβίβαση Ποινικών Διαδικασιών, κατέθεσε σήμερα εκ μέρους της Κύπρου ο Μόνιμος Αντιπρόσωπος της Κυπριακής Δημοκρατίας στο Συμβούλιο της Ευρώπης Πρέσβης Χριστόφορος Γιάγκου.

    [09] (Κ) Πρόεδρος Κληρίδης - Ετήσια Γενική Συνέλευση ΚΕΒΕ

    Τη βεβαιότητα ότι η κυπριακή οικονομία έχει σημαντικές δυνατότητες, εξέφρασε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Γλαύκος Κληρίδης, στην ομιλία του στην ετήσια Γενική Συνέλευση του Κυπριακού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου (ΚΕΒΕ), τονίζοντας πως με τα μέτρα που προωθεί η κυβέρνηση σε συνεργασία με όλες τις παραγωγικές τάξεις, η Κύπρος είναι έτοιμη να δώσει με επιτυχία τη μάχη για συνέχιση της ανάπτυξης της οικονομίας στα πλαίσια της ενωμένης Ευρώπης.

    [10] (Κ) Κοινοβουλευτική Επιτροπή Ευρωπαϊκών Υποθέσεων - Μάουρερ

    Η Σλοβενία έχει κλείσει περισσότερα κεφάλαια από την Κύπρο στις ενταξιακές διαπραγματεύσεις με την Ευρωπαϊκή Ενωση, αφού έχει ολοκληρώσει προκαταρκτικά 25 κεφάλαια, δήλωσε ενώπιον της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Ευρωπαϊκών Υποθέσεων, ο επικεφαλής της διαπραγματευτικής ομάδας της ΕΕ για την ένταξη της Κύπρου Λέοπολντ Μάουρερ.

    [11] (Κ) Πρόεδρος ΚΕΒΕ - Ετήσια Γενική Συνέλευση

    Στην ανάγκη λήψης μέτρων ώστε να οδηγηθεί η Κύπρος κοντά στα ευρωπαϊκά δεδομένα, καθώς και στην ανάγκη όπως κυβέρνηση, κόμματα και οργανώσεις εργαστούν για την υιοθέτηση σωστής νοοτροπίας απέναντι στα ευρωπαϊκά θέματα αναφέρθηκε ο Πρόεδρος του Κυπριακού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου (ΚΕΒΕ) Βασίλης Ρολόγης, σε αποψινή του ομιλία στη Γενική Συνέλευση του ΚΕΒΕ, με την οποία εγκαινιάστηκαν οι εκδηλώσεις για τα 75χρονα του Επιμελητηρίου.

    [12] (Κ) Βρετανία - Βουλή - Κύπρος - "Αβρούπα"

    Προσχέδιο ψηφίσματος που κατατέθηκε στη βρετανική Βουλή των Κοινοτήτων από τον εργατικό βουλευτή Αντριου Ντίσμορ χαιρετίζει την επανέναρξη των συνομιλιών τον Ιανουάριο για εξεύρεση μιας συνολικής λύση στο Κυπριακό και εκφράζει την ελπίδα ότι οι συνομιλίες θα αποβούν επιτυχείς και θα οδηγήσουν ολόκληρο το νησί στην Ευρωπαϊκή Ενωση το 2004.

    [13] (Κ) Πρόεδρος ΝΕΟ - Διάσκεψη Τύπου

    Τη θέση ότι οι εξελίξεις μέσα στο 2002, που θα αρχίσουν με την συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Γλαύκου Κληρίδη με τον Τ/Κ ηγέτη Ραούφ Ντενκτάς, θα είναι καθοριστικές, εξέφρασε ο Πρόεδρος των Νέων Οριζόντων Νίκος Κουτσού και εισηγήθηκε συνάντηση του Εθνικού Συμβουλίου με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας Κώστα Σημίτη, είτε στην Κύπρο είτε στην Αθήνα, καθώς και με την Επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής των Ελλήνων για χάραξη κοινής στρατηγικής.


    Cyprus News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    kypegr2html v2.00 run on Wednesday, 19 December 2001 - 18:49:15 UTC