Visit the Sites Mirrored on HR-Net Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Tuesday, 23 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Cyprus News Agency: News in Greek, 02-02-21

Cyprus News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Cyprus News Agency at <http://www.cyna.org.cy>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] (Κ) Επισκόπηση Κυπριακού Τύπου
  • [02] (Κ) Πρόεδρος Κληρίδης - Αναπληρωτής Πρωθυπουργός Σερβίας
  • [03] (Κ) ΥΠΑΜ Κύπρου - Αρμενίας - Συνάντηση
  • [04] (Κ) Διακομματική κοινοβουλευτική αντιπροσωπεία στις Βρυξέλλες
  • [05] (Κ) Κεντρική Τράπεζα - Σταθερά τα επιτόκια (1)
  • [06] (Κ) Τιμές Συναλλάματος έναντι κυπριακής Λίρας
  • [07] (Κ) Δήμαρχος Λευκωσίας - Επίσκεψη στην Αθήνα
  • [08] (Κ) Υπουργός Εξωτερικών - Μάλτα - Επαφές στη Γερμανία
  • [09] (Κ) Δείκτης Τιμών Χρηματιστηρίου
  • [10] (K) Χρηματιστήριο - Αμελητέα άνοδος
  • [11] (Κ) Γιώργος Παπανδρέου - Μιχάλης Παπαπέτρου
  • [12] (Κ) Αντιπροσωπεία ΕΕ - Κύπρος
  • [13] (K) ΚΙΣΟΣ - Παλαιστίνη - Ισραήλ - Βία
  • [14] (Κ) ΥΠΑΜ Κύπρου - Αρμενίας - Υπογραφή συμφωνίας
  • [15] (Κ) Υπουργός Εξωτερικών - Μάλτα - Επαφές
  • [16] (Κ) Ντε Σότο - ΓΓ ΟΗΕ - Κυπριακό
  • [17] (K) Υπόθεση Λοϊζίδου - Διακρατική - ΣτΕ

  • [01] (Κ) Επισκόπηση Κυπριακού Τύπου

    Ο δεύτερος γύρος των απευθείας συνομιλιών μεταξύ του Πρόεδρου Κληρίδη και του Τ/Κ ηγέτη Ραούφ Ντενκτάς που αρχίζει την 1η Μαρτίου, η πολύκροτη υπόθεση Κόκκαλη στην Ελλάδα, στην οποία πιθανό να εμπλέκονται και Κύπριοι, η παράνομη εξαγωγή συναλλάγματος από οικονομικό παράγοντα του τόπου, η αγορά συστήματος παράκτιας ραδιοεπισήμανσης και η χειροτονία του Ηγουμένου Κύκκου Νικηφόρου σε Επίσκοπο είναι μερικά από τα θέματα των σημερινών εφημερίδων.

    H "Αλήθεια" με κύριο τίτλο "Εμπλοκή Κυπρίων στην υπόθεση Κόκκαλη" γράφει ότι η υπόθεση Σωκράτη Κόκκαλη που ταράζει από προχθές το πανελλήνιο, μετά την ποινική δίωξη που ασκήθηκε εναντίον του γνωστού Ελληνα επιχειρηματία και Προέδρου του Ολυμπιακού Πειραιώς, έρχεται να διαταράξει και την Κύπρο, καθώς ο αθηναϊκός Τύπος κάνει λόγο για εμπλοκή Κυπρίων στην υπόθεση. Σε άλλη είδηση γράφει ότι το πράσινο φως από τη Βουλή αναμένουν τώρα Κύπρος και ΗΠΑ για να τεθεί σε εφαρμογή η συνθήκη, η οποία υπογράφτηκε το Δεκέμβρη του 1999, μεταξύ των δύο κυβερνήσεων για αμοιβαία συνδρομή σε ποινικά θέματα.

    "Η Μάχη" με τον τίτλο "Ενδοοικογενειακή διαμάχη" γράφει στο κύριο θέμα ότι σε ενδοοικογενειακές διαφορές βασίστηκαν οι καταγγελίες που έγιναν σε βάρος ισχυρού οικονομικού παράγοντα του τόπου, για παράνομη εξαγωγή συναλλάγματος, σύμφωνα με πληροφορίες της "Μάχης", ενώ ο καταγγελλόμενος πιστεύει ότι με την ολοκλήρωση της έρευνας που άρχισε η Αστυνομία, θα διαφανεί ότι ενήργησε νόμιμα. Αλλού γράφει ότι τα σχέδια των Τούρκων για να ενώσουν το Κιόνελι με τα παλιά σπίτια της ακριτικής περιοχής του Αγίου Παύλου υλοποιούνται και σιγά- σιγά η Πράσινη Γραμμή μετακινείται νοτιότερα.

    Ο "Πολίτης" υπό τον τίτλο "Κόντρα Υπουργείων για συμφέροντα" γράφει ότι οι διαφωνίες που είχαν εκδηλωθεί το τελευταίο διάστημα στους κόλπους της κυβέρνησης τόσο για την επιλογή της αγοράς συστήματος παράκτιας ραδιοεπισήμανσης όσο και για την προεπιλογή προσφοροδότη για την αναβάθμιση των αεροδρομίων επιβεβαιώθηκαν χθες στο Κεντρικό Συμβούλιο Προσφορών, ενώ πηγές προσκείμενες στα εμπλεκόμενα Υπουργεία κάνουν ξεκάθαρα λόγο για εξυπηρέτηση συμφερόντων. Αλλού η εφημερίδα γράφει ότι ο κατοχικός ηγέτης θα θέσει νέους όρους διεξαγωγής της δεύτερης φάσης της διαδικασίας την 1η Μαρτίου, ημέρα επανέναρξης των απευθείας συνομιλιών. Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας ο κ. Ντενκτάς δεν θέλει μεσολαβητές και σχέδια στη δεύτερη φάση.

    "Η Σημερινή" γράφει στο κύριο θέμα, υπό τον τίτλο "Περιφρονούν τους νόμους" ότι ο Χριστόδουλος Ταραμουντάς, αναπληρωτής πρόεδρος της Επιτροπής Παιδείας της Βουλής καταγγέλλει ότι η συμπεριφορά της Συγκλήτου του Πανεπιστημίου Κύπρου να αρνείται την επανεγγραφή των φοιτητών που είχε διαγράψει, συνιστά ανταρσία εναντίον των νόμων, που προνοούν τη λειτουργία του Ανώτατου Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Κύπρου. Σε άλλο θέμα της η εφημερίδα αναφέρεται στα τρία σενάρια λύσης και ένταξης, τα οποία κατάθεσε και ανέλυσε ο ΥΠΕΞ Ιωάννης Κασουλίδης στους Γερμανούς επίσημους κατά την εκεί επίσκεψή του.

    "Ο Φιλελεύθερος" υπό τον τίτλο "Συνωστισμός Μεσολαβητών" γράφει ότι έντονο παρασκήνιο αναπτύσσεται στη Νέα Υόρκη ενόψει της ειδικής συνόδου του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη για να ενημερωθεί το Σώμα από τον Αλβαρο ντε Σότο για τα αποτελέσματα του πρώτου γύρου των συνομιλιών. Αλλού η εφημερίδα γράφει ότι μόνο ένας από τους διαφωνήσαντες Μητροπολίτες, ο Λεμεσού Αθανάσιος, θα είναι παρών στη χειροτονία του Ηγουμένου Κύκκου Νικηφόρου σε Επίσκοπο. Ο Μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος δηλώνει ότι δεν θα παρευρεθεί και αφήνει αιχμές για κατάληψη του αρχιεπισκοπικού θρόνου ενώ ο Κυρηνείας αποφεύγει οποιεσδήποτε δηλώσεις αν και θεωρείται βέβαιο ότι θα είναι απών από τη χειροτονία.

    Η "Χαραυγή" στο κύριο θέμα με τίτλο "Λάθος εικόνα" γράφει ότι ο Πρόεδρος της Βουλής επιστρέφοντας από την Σλοβακία όπου πραγματοποίησε επίσημη επίσκεψη, έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου αναφορικά με τη θετική εικόνα που έχουν μεταδώσει στο εξωτερικό σε σχέση με την πορεία των συνομιλιών για το Κυπριακό, η Τουρκία και ο Ντενκτάς. Αλλού αναφέρει ότι το Υπουργικό Συμβούλιο περιφρονώντας τις αντίθετες και διαφορετικές απόψεις της συντριπτικής πλειοψηφίας των κομμάτων και κατ' επέκταση του λαού, προχώρησε στην έγκριση της συμφωνίας κυβέρνησης και ΠΑΣΥΔΥ για τη μείωση των κλιμακίων εισδοχής του νεοεισερχομένου προσωπικού στη Δημόσια Υπηρεσία.

    Η αγγλόφωνη "Cyprus Mail" υπό τον τίτλο "Αυξεντίου: δεν υπάρχει τρόπος να πατάξουμε την παράνομη εξαγωγή συναλλάγματος στο εξωτερικό" αναφέρεται στην παραδοχή του Διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας Αυξέντη Αυξεντίου απαντώντας σε ισχυρισμό του βουλευτή του ΑΚΕΛ Κίκη Γιάγκου ότι 2.5 δις λίρες έχουν παράνομα αποταμιευθεί σε ξένους λογαριασμούς τα δύο τελευταία χρόνια. Αλλού η εφημερίδα γράφει ότι το Πανεπιστήμιο Κύπρου ανακοίνωσε χθες ότι σχεδιάζει να δημιουργήσει το δικό του εκδοτικό οίκο σε κοινή επιχείρηση με Ελληνες εκδότες των "Ελληνικών Γραμμάτων". (ΚΥΠΕ/ΔΝ/ΜΑΝ/ΜΜ)

    [02] (Κ) Πρόεδρος Κληρίδης - Αναπληρωτής Πρωθυπουργός Σερβίας

    Για θέματα οικονομικού και επενδυτικού ενδιαφέροντος βρίσκεται στην Κύπρο ο Αναπληρωτής Πρωθυπουργός της Σερβίας, Βέλιμιρ Ιλιτς, ο οποίος έγινε σήμερα το πρωί δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Γλαύκο Κληρίδη.

    [03] (Κ) ΥΠΑΜ Κύπρου - Αρμενίας - Συνάντηση

    Ο Υπουργός Αμυνας Σωκράτης Χάσικος και ο Αρμένιος ομόλογός του Σερζ Σαργκσιάν, επικεφαλής αντιπροσωπειών, συνέχισαν σήμερα στη Λευκωσία τις συζητήσεις, ενόψει της διακρατικής συμφωνίας για συνεργασία στο στρατιωτικο και τον τεχνικό τομέα, που θα υπογραφεί το απόγευμα.

    [04] (Κ) Διακομματική κοινοβουλευτική αντιπροσωπεία στις Βρυξέλλες

    Διακομματική αντιπροσωπεία της Επιτροπής Οικονομικών της Βουλής των Αντιπροσώπων, πραγματοποίησε τριήμερη επίσκεψη στις Βρυξέλλες, όπου είχε σειρά συναντήσεων σε πολιτικό και τεχνοκρατικό επίπεδο με κοινοτικούς αξιωματούχους, καθώς και με Βέλγους βουλευτές, με βασικό θέμα συζήτησης την ενταξιακή πορεία της Κύπρου.

    [05] (Κ) Κεντρική Τράπεζα - Σταθερά τα επιτόκια (1)

    Σταθερά παραμένουν τόσο τα επιτόκια δανεισμού όσο και τα επιτόκια καταθέσεων, ανακοίνωσε σήμερα ο Διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας Αυξέντης Αυξεντίου.

    [06] (Κ) Τιμές Συναλλάματος έναντι κυπριακής Λίρας

    
    
    Eπίσημες Τιμές Συναλλάγματος έναντι της Κυπριακής Λίρας
    για πράξεις άμεσης παράδοσης
    ----------------------------------
    Κατά τη συνεδρίαση καθορισμού τιμών συναλλάγματος στις 20/02/2002
    διαμορφώθηκαν οι πιο κάτω ισοτιμίες για πράξεις άμεσης παράδοσης, που
    οι τράπεζες είναι υπόχρεες να εφαρμόσουν στις συναλλαγές με αξία
    μεγαλύτερη των ΛΚ 12.000 αν τούτο έχει συμφωνηθεί εκ των προτέρων με τον πελάτη:
    
    Τηλεγραφικά Εμβάσματα
    -----------------------------------------------------------------
    Πώληση          Αγορά
    -----------------------------------------------------------------
    ΕΥΡΩ                             1,7282          1,7385
    Δολάριο ΗΠΑ                      1,5041          1,5131
    Λίρα Αγγλίας                     1,0560          1,0623
    -----------------------------------------------------------------
    
    Δελτίο Ενδεικτικών Τιμών Συναλλάγματος
    -----------------------------------
    
    Τηλεγραφικά Εμβάσματα
    -----------------------------------------------------------------
    Πώληση          Αγορά
    -----------------------------------------------------------------
    
    ΓΕΝ Ιαπωνίας                     200,8404        202,4471
    Δολάριο Αυστραλίας                 2,9111          2,9343
    Δολάριο Καναδά                     2,3894          2,4085
    Κορώνα Δανίας                     12,8220         12,9245
    Κορώνα Νορβηγίας                  13,3644         13,4713
    Κορώνα Σουηδίας                   15,7760         15,9022
    Φράγκο Ελβετίας                    2,5530          2,5734
    

    [07] (Κ) Δήμαρχος Λευκωσίας - Επίσκεψη στην Αθήνα

    Την ομόθυμη στήριξη της στον αγώνα της Κύπρου και την πορεία ένταξής της στην ΕΕ εξέφρασε η ελληνική κυβέρνηση προς το Δήμαρχο Λευκωσίας Μιχαλάκη Ζαμπέλα, κατά τη διήμερη επίσκεψη που αυτός πραγματοποίησε στην Αθήνα.

    Ο κ. Ζαμπέλας, ο οποίος επέστρεψε στην Κύπρο χθες, είχε στην ελληνική πρωτεύουσα διαδοχικές συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας Κωστή Στεφανόπουλο, το Δήμαρχο Αθηναίων κ. Δημήτρη Αβραμόπουλο και τον Ελληνα Υπουργό Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης Κώστα Σκανδαλίδη.

    [08] (Κ) Υπουργός Εξωτερικών - Μάλτα - Επαφές στη Γερμανία

    Στη Μάλτα βρίσκεται ο Υπουργός Εξωτερικών Ιωάννης Κασουλίδης, μετά την ολοκλήρωση χθες τριήμερης επίσκεψης εργασίας του, στο Βερολίνο.

    [09] (Κ) Δείκτης Τιμών Χρηματιστηρίου

    
    
    Ο Δείκτης Τιμών Μετοχών του Χρηματιστηρίου Αξιών Κύπρου
    διαμορφώθηκε στη σημερινή χρηματιστηριακή συνάντηση ως ακολούθως:
    
    Γενικός Δείκτης ΧΑΚ                           116,11 ( 0,04)
    
    Συνολικό Ποσό Συναλλαγών      £  1.594.870
    
    Δείκτης FTSE/CYSE 20         CYP   769.225    477,57 ( 0,05)
    
    Δείκτες Τιμών Ανά Κλάδο
    
    Τραπεζικοί Οργανισμοί         £    470.930    131,50 ( 0,14)
    Εγκεκριμένοι Επενδυτικοί
    Οργανισμοί                £     86.040    107,35 ( 1,41)
    Ασφαλιστικοί Οργανισμοί       £     22.558     41,36 ( 0,41)
    Βιομηχανικές Εταιρείες        £     45.969     54,76 ( 0,20)
    Τουριστικές Επιχειρήσεις      £     65.341     85,77 ( 0,27)
    Εμπορικές Εταιρείες           £     34.489     29,31 (-0,71)
    Ετ. Οικοδομήσιμων Υλών        £     17.309     55,68 ( 1,24)
    Ετ. Πληροφορικής              £     39.388      6,94 (-1,42)
    Ετ. Χρηματοοικονομικών Υπηρ.  £    113.344     24,70 (-0,12)
    Ετ. Ιχθυοπαραγωγής & Εμπορίας
    ψαριών                    £      8.088     22,82 ( 6,39)
    Ξενοδοχεία                    £    174.128     70,46 (-0,55)
    Αλλες Εταιρείες               £    372.404    118,25 (-0,76)
    
    * Η τρίτη στήλη παρουσιάζει την ποσοστιαία μεταβολή του
    

    [10] (K) Χρηματιστήριο - Αμελητέα άνοδος

    Κράτησε τελικά σε θετικό έδαφος η χρηματιστηριακή αγορά στη σημερινή συνάντηση, παρά τις ενδοσυνεδριακές πιέσεις που δέχθηκε, κλείνοντας τελικά ελάχιστα ανοδικά, κατά 0,04%, στις 116,11 μονάδες. Η αξία των συναλλαγών ανήλθε στα 1,5 εκατομμύρια λίρες, με τη μετοχή της Τράπεζας Κύπρου να συγκεντρώνει πέρα του 1/5 του όγκου συναλλαγών.

    [11] (Κ) Γιώργος Παπανδρέου - Μιχάλης Παπαπέτρου

    Την ανάγκη επιδείξεως πολιτικής βούλησης από την τουρκική πλευρά για την επίλυση του κυπριακού προβλήματος υπογράμμισαν μετά τη συνάντηση που είχαν σήμερα το πρωί, στην Αθήνα, ο Υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας Γιώργος Παπανδρέου και ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Μιχάλης Παπαπέτρου, ο οποίος πραγματοποιεί επίσκεψη στην ελληνική πρωτεύουσα.

    "Υπάρχει μια ιστορική ευκαιρία την οποία πρέπει όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη να αξιοποιήσουν για την επίλυση του Κυπριακού - κάτι το οποίο μεταφράζεται πολύ πιο απλά - στην αναγκαία βούληση που πρέπει να επιδείξουν όλες οι πλευρές", είπε ο κ. Παπανδρέου, προσθέτοντας πως "η ελληνική πλευρά το έχει δείξει και χρειάζεται και από την τουρκική πλευρά να υπάρξει η απαραίτητη πολιτική βούληση για την επίλυση του Κυπριακού, σύμφωνα με το ευρωπαϊκό κεκτημένο και τις αποφάσεις του ΟΗΕ".

    [12] (Κ) Αντιπροσωπεία ΕΕ - Κύπρος

    Σειρά επαφών στην Κύπρο θα πραγματοποιήσει μεταξύ 25ης Φεβρουαρίου και 1ης Μαρτίου, αντιπροσωπεία των υπηρεσιών της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, υπό τον Επικεφαλής της Διαπραγματευτικής Ομάδας της Ευρωπαϊκής Ενωσης με την Κύπρο Λέοπολντ Μάουρερ.

    [13] (K) ΚΙΣΟΣ - Παλαιστίνη - Ισραήλ - Βία

    Την έντονή του καταδίκη για τις συνεχιζόμενες επιθέσεις του ισραηλινού στρατού εναντίον Παλαιστινιακών εδαφών, που έχουν ως αποτέλεσμα το θάνατο άμαχου πληθυσμού, εκφράζει σε σημερινή του ανακοίνωση το Κίνημα Σοσιαλδημοκρατών (ΚΙΣΟΣ).

    [14] (Κ) ΥΠΑΜ Κύπρου - Αρμενίας - Υπογραφή συμφωνίας

    Διακρατική συμφωνία στρατιωτικού και τεχνικού περιεχομένου υπέγραψαν σήμερα στη Λευκωσία ο Υπουργός Αμυνας της Κύπρου Σωκράτης Χάσικος και ο Αρμένιος ομόλογός του Σερζ Σαργκσιάν.

    Οπως δήλωσε ο κ. Χάσικος, μετά την υπογραφή, η συμφωνία αφορά ανταλλαγές στρατιωτικού επιπέδου μεταξύ των στρατών των δύο χωρών, εκπαίδευση στρατιωτικών και πολλά άλλα τα οποία, όπως ανέφερε "δεν κρίνω ότι θα έπρεπε να απαριθμήσω". Από την πλευρά του ο Αρμένιος Υπουργός, μιλώντας μέσω διερμηνέα, εξέφρασε την πεποίθηση ότι θα ακολουθήσει η υπογραφή και άλλων εγγράφων πιο συγκεκριμένων, και δήλωσε ευτυχής για τη συνεργασία αυτή, η οποία, όπως είπε, είναι σημαντική για την Αρμενία.

    [15] (Κ) Υπουργός Εξωτερικών - Μάλτα - Επαφές

    Η πορεία ένταξης στην ΕΕ της Κύπρου και της Μάλτας, ήταν στο επίκεντρο των σημερινών επαφών του Υπουργού Εξωτερικών Ιωάννη Κασουλίδη στη Μάλτα, όπου πραγματοποιεί επίσκεψη.

    Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, ο κ. Κασουλίδης είπε ότι "το κυριότερο σημείο του ενδιαφέροντος" στην Μάλτα "είναι η σημασία της ένταξης δύο μικρών κρατών, όπως η Κύπρος και η Μάλτα, στην ΕΕ, εξαιτίας του γεγονότος", όπως είπε, ότι "η αντιπολίτευση" στη χώρα αυτή "τάσσεται εναντίον της ένταξης" και "υπάρχει μια ζωντανή συζήτηση για τα υπέρ και τα κατά της όλης προσπάθειας".

    Ο Υπουργός Εξωτερικών έγινε δεκτός από τον Πρόεδρο της Μάλτας Γκουίντο ντε Μάρκο, στον οποίο μετέφερε μήνυμα του Προέδρου της Δημοκρατίας Γλαύκου Κληρίδη. Ο κ. ντε Μάρκο πρόκειται να πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στην Κύπρο σε χρόνο που θα καθοριστεί προσεχώς, όπως είπε ο κ. Κασουλίδης.

    [16] (Κ) Ντε Σότο - ΓΓ ΟΗΕ - Κυπριακό

    Ο Eιδικός Σύμβουλος του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, για την Κύπρο, Αλβάρο Ντε Σότο, αναμένεται να ενημερώσει σήμερα τον ΓΓ του ΟΗΕ Κόφι Ανάν για τα αποτελέσματα της πρώτης φάσης των απευθείας συνομιλιών μεταξύ του Προέδρου Κληρίδη και του Τουρκοκύπριου ηγέτη Ραοούφ Ντενκτάς, ανέφερε στο ΚΥΠΕ πηγή των Ηνωμένων Εθνών.

    [17] (K) Υπόθεση Λοϊζίδου - Διακρατική - ΣτΕ

    Επανεξετάστηκε χθες ενώπιον της εξ Υπουγών Επιτροπής του Συμβουλίου της Ευρώπης η εφαρμογή της δικαστικής απόφασης στην υπόθεση της Τιτίνας Λοϊζίδου, χώρις ουσιαστικά να υπάρξει οποιοδήποτε αποτέλεσμα ως προς τη συμμόρφωση της Τουρκίας με τη δικαστική απόφαση. Η Επιτροπή αποφάσισε όπως η συζήτηση επί του θέματος συνεχιστεί στην επόμενη συνεδρία της τον Απρίλιο.


    Cyprus News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    kypegr2html v2.00 run on Thursday, 21 February 2002 - 18:49:15 UTC