Read the King-Crane Commission Report of Mandates in Turkey (1919) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Cyprus News Agency: News in Greek, 03-06-23

Cyprus News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Cyprus News Agency at <http://www.cyna.org.cy>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] (Κ) Θερινή σύνοδος ΚΣΣΕ - Εναρξη εργασιών - Κύπριοι βουλευτές
  • [02] (Κ) Ράλι Κύπρος - Σόλμπεργκ - Νικητής
  • [03] (Κ) Eπισκόπηση Κυπριακού Τύπου
  • [04] (Κ) Αστυνομία - Διακίνηση
  • [05] (Κ) Κύπρος - Ειδικοί Ολυμπιακοί Αγώνες
  • [06] (Κ) Συμβούλιο της Ευρώπης - ΚΠΕ - Εκστρατεία
  • [07] (Κ) Εκπρόσωπος - Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Χαλκιδικής
  • [08] (K) Ιρανοί - Σύλληψη - Γαλλική Πρεσβεία
  • [09] (Κ) Εκπρόσωπος - Κυπριακό - Συνομιλίες
  • [10] (Κ) ΚΣΣΕ - Πίτερ Σίντερ - Κύπρος - Εόρσι
  • [11] (K) Δείκτης Τιμών Χρηματιστηρίου
  • [12] (Κ) Χρηματιστήριο - Οριακή πτώση
  • [13] (K) Υπουργός Εργασίας - Ξενοδοχειακή βιομηχανία
  • [14] (Κ) Κύπρος - Διάσκεψη Ευρωπαίων Υπουργών Παιδείας
  • [15] (Κ) Διακίνηση Ε/Κ και Τ/Κ μέχρι τις 12:00
  • [16] (Κ) ΚΣΣΕ - Κύπρος - Ατζέντα συζητήσεων
  • [17] (Κ) Πρόεδρος Παπαδόπουλος - Ιζτζιάν
  • [18] (Κ) ΚΣΣΕ-Ολομέλεια-Κύπρος-Θέματα-Παραμονή στην ατζέντα
  • [19] (Κ) Δελτίο Δραστηριότητας Αποδήμων

  • [01] (Κ) Θερινή σύνοδος ΚΣΣΕ - Εναρξη εργασιών - Κύπριοι βουλευτές

    Αρχίζει σήμερα τις εργασίες της στο Στρασβούργο η θερινή σύνοδος της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης (ΚΣΣΕ), στο πλαίσιο της οποίας θα γίνει συζήτηση για δυο θέματα που αφορούν την Κύπρο.

    [02] (Κ) Ράλι Κύπρος - Σόλμπεργκ - Νικητής

    O Νορβηγός οδηγός της Subaru Impreza WRC, Πέτερ Σόλμπεργκ, ήταν τελικά ο νικητής του 31ου Διεθνούς Ράλι Κύπρος 2003. Με τους 10 βαθμούς που πιστώθηκε ο Σόλμπεργκ ανέβηκε στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλι με 29 βαθμούς.

    [03] (Κ) Eπισκόπηση Κυπριακού Τύπου

    Η αντιπαράθεση που έχει ξεσπάσει μεταξύ της κυβέρνησης και του ΔΗΣΥ και ειδικότερα μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας και του Προέδρου του κόμματος της αντιπολίτευσης για το θέμα της μετακίνησης υπαλλήλων από το Προεδρικό Μέγαρο και τα σενάρια για επανέναρξη των συνομιλιών για λύση του Κυπριακού το Σεπτέμβριο είναι από τα κύρια θέματα του κυπριακού Τύπου. Αλλα θέματα με τα οποία ασχολείται ο σημερινός Τύπος είναι η πρόσκληση του ΚΙΣΟΣ προς το ΔΗΚΟ για συνεργασία και συνένωση, οι προσπάθειες για πρόληψη των απεργιακών μέτρων στην ξενοδοχειακή βιομηχανία και η μάχη για τις εισαγωγικές εξετάσεις στα Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα στην Κύπρο και την Ελλάδα στην οποία ρίχνονται σήμερα πέραν των 7.500 μαθητών.

    Η ''Αλήθεια'' στο κύριο θέμα υπό τον τίτλο ''Θερμό για τον Ντενκτάς το καλοκαίρι'' γράφει ότι ''θερμό για τον Ραούφ Ντενκτάς προβλέπεται να είναι το φετινό καλοκαίρι, καθώς στη διάρκειά του αναμένεται να ενταθούν οι πιέσεις για την επανέναρξη των συνομιλιών στη βάση του σχεδίου Ανάν. Σύμφωνα με τουρκικές δημοσιογραφικές πηγές, οι πιέσεις δεν θα προέρχονται τόσο από αμερικανικής και ευρωπαϊκής πλευράς, όσο από πλευράς της τουρκικής κυβέρνησης, η οποία ετοιμάζεται για κάποιες θεαματικές κινήσεις, στόχος των οποίων θα είναι η προώθηση των συνομιλιών στο Κυπριακό''. Αλλού γράφει ότι πρόσκληση προς το ΔΗΚΟ για έναρξη διαλόγου με στόχο τη συνένωση στη βάση της σοσιαλιστικής ιδεολογίας, απηύθυνε χθες το Κίνημα Σοσιαλδημοκρατών.

    Το ''Θάρρος'' στο κύριο θέμα υπό τον τίτλο ''Παίρνει φωτιά η αντιπαράθεση'' γράφει ότι ''φωτιά παίρνει η αντιπαράθεση μεταξύ κυβέρνησης και ΔΗΣΥ για το θέμα της μετακίνησης υπαλλήλων από το Προεδρικό Μέγαρο. Ο Πρόεδρος Παπαδόπουλος μίλησε χθες γενικώς και χωρίς να αναφέρεται στους υπαλλήλους του Προεδρικού, για δημοσίους υπαλλήλους που δεν τίμησαν τα νομικά και θεσμικά τους καθήκοντα, ενώ ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ υπενθύμισε ότι υπάρχουν και τα δικαστήρια της Ευρώπης αν οι υπάλληλοι δεν ικανοποιηθούν στην Κύπρο''. Αλλού γράφει ότι ο Υπουργός Εργασίας θα έχει σήμερα καθοριστική συνάντηση με την εργοδοτική πλευρά σε μια τελευταία απόπειρα για αποφυγή των απεργιακών μέτρων στα ξενοδοχεία, τα οποία εξήγγειλαν οι συντεχνίες των εργαζομένων για αύριο Τρίτη.

    Ο ''Πολίτης'' στο κύριο θέμα υπό τον τίτλο ''Καθυστερούσαν και μας χρέωναν'' γράφει ότι ''προκλητικές και αδικαιολόγητες μπορούν να χαρακτηριστούν οι καθυστερήσεις που έχουν παρατηρηθεί και οι παρατάσεις που έχουν δοθεί για την ολοκλήρωση μηχανογράφησης της δημόσιας υπηρεσίας. Πέρα από το πολλαπλάσιο κόστος που κλήθηκε να πληρώσει το δημόσιο, ο σκοπός για τον οποίο προωθήθηκε αυτή η διαδικασία της μηχανογράφησης, αύξηση παραγωγικότητας και ταχύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών, φαίνεται να έχει αποτύχει παταγωδώς''. Αλλού γράφει ότι με 29 συλλήψεις, Ελλήνων και αλλοδαπών, ολοκληρώθηκε η επιχείρηση της αστυνομίας εναντίον των ταραξιών που αμαύρωσαν την ειρηνική πορεία χιλιάδων ανθρώπων το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη, στη Σύνοδο Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ενωσης.

    ''H Σημερινή'' στο κύριο θέμα υπό τον τίτλο ''Σφοδρή σύγκρουση κορυφής'' γράφει ότι σε επίπεδο κορυφής μεταφέρθηκε πλέον η αντιπαράθεση μεταξύ κυβέρνησης και αντιπολίτευσης με αφορμή το μείζον, όπως εξελίσσεται θέμα των μετακινήσεων υπαλλήλων από το Προεδρικό Μέγαρο και τον ευρύτερο δημόσιο τομέα, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Τάσσο Παπαδόπουλο και τον Πρόεδρο του ΔΗΣΥ Νίκο Αναστασιάδη να ''διασταυρώνουν με σφοδρή ένταση τα ξίφη τους''. Αλλού γράφει ότι η Υπηρεσία Καταπολέμησης Ναρκωτικών και η Εθνική Φρουρά ετοιμάζουν σχέδια δράσης με στόχο να αποτρέψουν τη μεταφορά ναρκωτικών από τα κατεχόμενα προς στις ελεύθερες περιοχές.

    ''Ο Φιλελεύθερος'' στο κύριο θέμα υπό τον τίτλο ''Ετοιμάζει νέο ελιγμό'' γράφει ότι η Αγκυρα και ο Τ/Κ ηγέτης Ραούφ Ντενκτάς προετοιμάζονται για ελιγμούς και πρωτοβουλίες με στόχο να ''κερδίσει'' πόντους η Τουρκία στην ΕΕ χωρίς ωστόσο να αλλάζουν δραματικά τα δεδομένα στο Κυπριακό και αφετέρου να ευνοηθούν οι δυνάμεις οι οποίες στηρίζουν την πολιτική Ντενκτάς στις ''εκλογές'' του Δεκεμβρίου. Αλλού γράφει ότι ο Μητροπολίτης Πάφου Χρυσόστομος δήλωσε ότι την ερχόμενη Κυριακή μετά το συλλείτουργο που θα πραγματοποιήσουν οι περισσότεροι ιεράρχες, με την ευκαιρία της γιορτής των Αποστόλων Πέτρου και Παύλου, θα συγκαλέσει σύσκεψη στη Μητρόπολη Πάφου για να τους ενημερώσει για τις επαφές που είχε με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο.

    [04] (Κ) Αστυνομία - Διακίνηση

    [05] (Κ) Κύπρος - Ειδικοί Ολυμπιακοί Αγώνες

    [06] (Κ) Συμβούλιο της Ευρώπης - ΚΠΕ - Εκστρατεία

    Εκστρατεία για ενημέρωση του Συμβουλίου της Ευρώπης για την κατάσταση αναφορικά με τον εποικισμό των κατεχομένων άρχισε στο Στρασβούργο το τ/κ Κίνημα Πατριωτικής Ενότητας.

    Το μέλος του Κινήματος και πρόεδρος του τ/κ συνδέσμου για τα δικαιώματα και την ελευθερία Hayati Yasamsal βρίσκεται ήδη στο Στρασβούργο, όπου αρχίζει σήμερα τις εργασίες της η θερινή σύνοδος της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης (ΚΣΣΕ), επιδιώκοντας να έχει επαφές με την Επιτροπή Μετανάστευσης, Προσφύγων και Δημογραφίας και τον Επίτροπο του Συμβουλίου της Ευρώπης για τα ανθρώπινα δικαιώματα Ζιλ Ρόμπλες προκειμένου να θέσει ενώπιόν τους την ανάγκη και την απαίτηση όπως στις «εκλογές» στα κατεχόμενα ψηφίζουν μόνο οι Τ/Κ και όχι οι έποικοι.

    [07] (Κ) Εκπρόσωπος - Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Χαλκιδικής

    Επιτυχή, χαρακτήρισε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κύπρος Χρυσοστομίδης, τη συμμετοχή της Κύπρου στο ιστορικό, όπως επεσήμανε, Ευρωπαϊκό Συμβούλιο της Χαλκιδικής.

    [08] (K) Ιρανοί - Σύλληψη - Γαλλική Πρεσβεία

    [09] (Κ) Εκπρόσωπος - Κυπριακό - Συνομιλίες

    Την ετοιμότητα του Προέδρου της Δημοκρατίας να συμμετάσχει σε διαπραγματεύσεις επί της ουσίας του Κυπριακού, οποτεδήποτε υπάρξει πρόσκληση από το ΓΓ του ΟΗΕ, διεμήνυσε και σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κύπρος Χρυσοστομίδης.

    [10] (Κ) ΚΣΣΕ - Πίτερ Σίντερ - Κύπρος - Εόρσι

    Το προεδρείο της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης απέρριψε αίτημα του Εισηγητή της ΚΣΣΕ για την πολιτική κατάσταση στην Κύπρο, Ούγγρου Βουλευτή Ματίας Εόρσι, όπως αναβληθεί η συζήτηση των θεμάτων που αφορούν την Κύπρο σε αυτή τη σύνοδο της Συνέλευσης, ώστε αυτά να συζητηθούν αφού αυτός πραγματοποιήσει την επίσκεψή του στην Κύπρο.

    [11] (K) Δείκτης Τιμών Χρηματιστηρίου

    
    
    O Δείκτης Τιμών Μετοχών του Χρηματιστηρίου Αξιών Κύπρου
    διαμορφώθηκε στη σημερινή χρηματιστηριακή συνάντηση ως ακολούθως:
    
    Γενικός Δείκτης ΧΑΚ                            85,37  (-0,30)
    
    Συνολικό Ποσό Συναλλαγών      £    302.346
    
    Δείκτης FTSE/CYSE 20          £     99.032    348,47  (-0,22)
    FTSE Med 100 **                      5.272         0  (-0,10)
    
    Δείκτες Τιμών Ανά Κλάδο
    Τραπεζικοί Οργανισμοί         £     81.465    101,12  (-0,28)
    Εγκεκριμένοι Επενδυτικοί
    Οργανισμοί                £     91.013     72,59  (-0,06)
    Ασφαλιστικοί Οργανισμοί       £     60.432     13,91  (-0,22)
    Βιομηχανικές Εταιρείες        £      3.625     55,62  (-0,20)
    Τουριστικές Επιχειρήσεις      £      1.750     87,54  (-1,73)
    Εμπορικές Εταιρείες           £      8.891     18,10  ( 0,17)
    Ετ. Οικοδομήσιμων Υλών        £      3.842     67,47  (-0,88)
    Ετ. Πληροφορικής              £      1.047      2,75  (-0,36)
    Ετ. Χρηματοοικονομικών Υπηρ.  £      3.937     13,62  (-0,29)
    Ετ. Ιχθυοπαραγωγής & Εμπορίας
    ψαριών                    £        320     10,00 (-12,59)
    Ξενοδοχεία                    £      7.222     41,47  (-0,12)
    Αλλες Εταιρείες               £     27.462     78,79  (-0,03)
    
    * Η τρίτη στήλη παρουσιάζει την ποσοστιαία μεταβολή του
    

    [12] (Κ) Χρηματιστήριο - Οριακή πτώση

    Σταθεροποιητικές τάσεις επικράτησαν και στη σημερινή πρώτη χρηματιστηριακή συνάντηση της εβδομάδας με τον Γενικό Δείκτη να περιορίζεται σε ιδιαίτερα στενό εύρος διακύμανσης και το επενδυτικό ενδιαφέρον να παραμένει σε χαμηλά επίπεδα. Η αγορά κατέγραψε οριακή πτώση της τάξης του 0,3%, κλείνοντας στις 85,37 μονάδες. Η αξία των συναλλαγών διαμορφώθηκε στις 302 χιλιάδες λίρες.

    [13] (K) Υπουργός Εργασίας - Ξενοδοχειακή βιομηχανία

    Ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων Ιάκωβος Κεραυνός μετά από μαραθώνιο διαβουλεύσεων έδωσε σήμερα διευκρινιστικές εισηγήσεις στους δυο ξενοδοχειακούς συνδέσμους ΠΑΣΥΞΕ και ΣΤΕΚ αναφορικά με σημεία της συλλογικής για την ξενοδοχειακή βιομηχανία στα οποία υπήρχε διαφωνία και αναμένει μέχρι το τέλος του μήνα τις τελικές τους τοποθετήσεις οι οποίες θα οδηγήσουν σε νέες διαβουλεύσεις με στόχο την υπογραφή της σύμβασης.

    [14] (Κ) Κύπρος - Διάσκεψη Ευρωπαίων Υπουργών Παιδείας

    Η Κύπρος φιλοξενεί στις 27 και 28 Ιουνίου, την 7η Διάσκεψη των Ευρωπαίων Υπουργών Παιδείας με θέμα ''Ποιότητα στην Εκπαίδευση και Ενεργός Πολίτης'', η οποία διοργανώνεται από την Ελληνική Προεδρία της Ευρωπαϊκής Ενωσης, την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανακοίνωσε σήμερα ο Υπουργός Παιδείας Πεύκιος Γεωργιάδης.

    Μιλώντας σε διάσκεψη Τύπου, ο κ. Γεωργιάδης είπε πως η διάσκεψη είναι ένα από τα κορυφαία ετήσια γεγονότα στο χώρο της Ευρώπης, αναφορικά με τον τομέα της εκπαίδευσης, με τη συμμετοχή των κρατών μελών της ΕΕ, των υπό ένταξη χωρών, των χωρών του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου και των πέντε χωρών της νοτιοανατολικής Ευρώπης που έχουν Συμφωνίες Σύνδεσης με την Ενωση.

    [15] (Κ) Διακίνηση Ε/Κ και Τ/Κ μέχρι τις 12:00

    Μέχρι η ώρα 12:00 σήμερα 949 Ε/Κ πέρασαν στα κατεχόμενα και

    [16] (Κ) ΚΣΣΕ - Κύπρος - Ατζέντα συζητήσεων

    Η ολομέλεια της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης (ΚΣΣΕ), κατά τη διάρκεια της συζήτησης της υιοθέτησης της ημερήσιας διάταξης της πρώτης συνεδρίας της, αποφάσισε όπως τα δυο θέματα που αφορούν την Κύπρο παραμείνουν στην ατζέντα αυτής της συνόδου προς συζήτηση.

    Υπέρ της αναβολής της συζήτησης των δυο θεμάτων ψήφισαν 53 βουλευτές και 97 εναντίον της αναβολής.

    [17] (Κ) Πρόεδρος Παπαδόπουλος - Ιζτζιάν

    [18] (Κ) ΚΣΣΕ-Ολομέλεια-Κύπρος-Θέματα-Παραμονή στην ατζέντα

    Η τουρκική αντιπροσωπεία στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης (ΚΣΣΕ) επεδίωξε αναβολή της συζήτησης των δυο θεμάτων που αφορούν την Κύπρο, δηλαδή της κατάστασης αναφορικά με τα δικαιώματα και τις θεμελιώδεις ελευθερίες των εγκλωβισμένων και του εποικισμού των κατεχομένων προβάλλοντας το επιχείρημα πως η κατάσταση στο νησί έχει αλλάξει λόγω της μερικής άρσης των περιορισμών στην ελεύθερη διακίνηση και υποστηρίζοντας πως το Συμβούλιο της Ευρώπης «πρέπει να αποφύγει να επηρεάσει αρνητικά τη διαδικασία επίλυσης» του Κυπριακού.

    Στα επιχειρήματα του επικεφαλής της τουρκικής αντιπροσωπείας, βουλευτή του κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης Μουράτ Μερκάν, που τέθηκαν στη σύνοδο της Ολομέλειας της ΚΣΣΕ κατά την εξέταση των θεμάτων της ατζέντας, αντέδρασε ο Βρετανός εργατικός Βουλευτής Τομ Κοξ, ο οποίος επέμεινε όπως τα θέματα μείνουν στην ατζέντα τονίζοντας μεταξύ άλλων πως η έλλειψη προόδου στις προσπάθειες του ΓΓ του ΟΗΕ για επίλυση του Κυπριακού οφείλεται στην αδιαλλαξία του Τ/Κ ηγέτη Ραούφ Ντενκτάς.

    Τελικά 53 βουλευτές ψήφισαν υπέρ της απάλειψης των θεμάτων από την ατζέντα και παραπομπής τους πίσω στις επιτροπές και 97 κατά, με αποτέλεσμα τα θέματα να παραμείνουν στην ημερήσια διάταξη για συζήτηση αύριο.

    Υπέρ της παραμονής τους στην ατζέντα τάχθηκαν και οι Πρόεδροι των δυο Επιτροπών που ασχολούνται με τα θέματα, δηλαδή της επιτροπής Νομικών Υποθέσεων και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (Δικαιώματα και Θεμελιώδεις Ελευθερίες των Ε/Κ και των Μαρωνιτών που διαμένουν στο βόρειο τμήμα της Κύπρου) και της επιτροπής Μετανάστευσης, Προσφύγων και Δημογραφίας (Εποικισμός από Τούρκους εποίκους του κατεχόμενου τμήματος της Κύπρου).

    [19] (Κ) Δελτίο Δραστηριότητας Αποδήμων

    Ποιητική βραδιά --------------- Το Διεθνές Κέντρο Meridian σε συνεργασία με τις Πρεσβείες της Κύπρου, της Εσθονίας, της Μάλτας, του Λουξεμβούργου, του Λίχτενσταϊν, της Ισλανδίας και της Σλοβενίας διοργάνωσε στις 17 Ιουνίου ποιητική βραδιά, κατά τη διάρκεια της οποίας οι Πρεσβευτές των πιο πάνω μικρών κρατών της Ευρώπης απήγγειλαν ποιήματα αντιπροσωπευτικών ποιητών των χωρών τους.

    Παρουσιάζοντας την Πρέσβειρα της Κύπρου στην Ουάσιγκτον Ερατώ Κοζάκου Μαρκουλλή, ο Πρόεδρος του Διεθνούς Κέντρου Πρέσβης Walter Cutler αναφέρθηκε στη μακρόχρονη ιστορία της κυπριακή λογοτεχνίας και ποίησης επισημαίνοντας τη σημαντική επιρροή των διαφόρων πολιτισμών που κυριάρχησαν επί σειρά αιώνων στο νησί. Ο κ. Cutler τόνισε ότι ο αρχαίος Ελληνικός και Βυζαντινός πολιτισμός είχαν τη σημαντικότερη επιρροή στην κυπριακή λογοτεχνία προσθέτοντας ότι η κυπριακή λογοτεχνία στον 20ο αιώνα είναι άμεσα συνδεδεμένη με τα πολιτικά γεγονότα του νησιού.

    Στην ομιλία της η κ. Μαρκουλλή τόνισε ότι οι τραυματικές εμπειρίες του 1974 επηρέασαν άμεσα την κυπριακή λογοτεχνία και ποίηση, και επισήμανε ότι ένα σημαντικό κίνημα Ελληνοκυπρίων και Τουρκοκυπρίων ποιητών και λογοτεχνών προωθεί την επανένωση της Κύπρου και του λαού της.


    Cyprus News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    kypegr2html v2.00 run on Monday, 23 June 2003 - 17:49:57 UTC