Browse through our Collection of Greek Indexers for: FTP Servers, Libraries & WWW Sites Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Cyprus News Agency: News in Greek, 08-10-31

Cyprus News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Cyprus News Agency at <http://www.cna.org.cy>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΓΕΕΦ ΜΠΙΣΜΠΙΚΑΣ ΟΥΓΓΑΡΙΑ
  • [02] ΣΟΥΗΔΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ
  • [03] ΚΟΕ ΤΕΧΝΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΥΡΩΠΑΊΚΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ

  • [01] ΓΕΕΦ ΜΠΙΣΜΠΙΚΑΣ ΟΥΓΓΑΡΙΑ

    Ο Αρχηγός της Εθνικής Φρουράς Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Μπισμπίκας, συνοδευόμενος από ομάδα Επιτελών του ΓΕΕΦ, θα πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στην Ουγγαρία από 4 έως 7 Νοεμβρίου, ύστερα από πρόσκληση του Αρχηγού Ενόπλων Δυνάμεων της Ουγγαρίας Στρατηγού Andras Havril.

    Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Αμυνας, ο Αρχηγός της Εθνικής Φρουράς θα έχει συνάντηση με τον Υπουργό Άμυνας της Ουγγαρίας με τον οποίο θα έχει συνομιλίες για θέματα που άπτονται της διμερούς στρατιωτικής συνεργασίας. Επίσης, θα επισκεφθεί στρατιωτικές μονάδες και θα καταθέσει στεφάνι στην Πλατεία Ηρώων στη Βουδαπέστη.

    [02] ΣΟΥΗΔΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ

    Την αναγκαιότητα της άσκησης πίεσης από μέρους της Ευρωπαϊκής Ένωσης προς την Τουρκία για την εξεύρεση λύσης του κυπριακού προβλήματος, εξέφρασε ο Σουηδός βουλευτής του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος Lennart Sacredeus.

    Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Αμμοχώστου, ο κ. Sacredeus, πρώην Ευρωβουλευτής και ένας από τους πιο ένθερμους και ειλικρινείς φίλους της Κύπρου, είχε συνάντηση με τον Δήμαρχο Αμμοχώστου Αλέξη Γαλανό, στη Λευκωσία.

    Κατά τη διάρκεια της συνάντησης τους, αναφέρει η ανακοίνωση, συζήτησαν μεταξύ άλλων για το θέμα της κατεχόμενης Αμμοχώστου.

    [03] ΚΟΕ ΤΕΧΝΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΥΡΩΠΑΊΚΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ

    Με τη συμμετοχή 75 συνέδρων από 38 χώρες, η Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή διοργανώνει σήμερα και το Σάββατο 1η Νοεμβρίου, στη Λάρνακα, το 8ο Τεχνικό Σεμινάριο της Ενωσης Ευρωπαϊκών Ολυμπιακών Επιτροπών (EOC).

    Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΚΟΕ, πρόκειται για μια ιδιαίτερα σημαντική εκδήλωση για το Ολυμπιακό Κίνημα στην Ευρώπη, με τις συμμετοχές να έχουν καταρρίψει κάθε προηγούμενο ρεκόρ.

    Κύριος ομιλητής του Σεμιναρίου θα είναι ο πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου 2012 και Ολυμπιονίκης, Λόρδος Σεμπάστιαν Κόε.

    Ανάμεσα στα θέματα που θα συζητηθούν είναι η αξιολόγηση των αποτελεσμάτων των Ολυμπιακών Αγώνων του Πεκίνου 2008 σε σχέση με την Αθήνα 2004, το Πρόγραμμα Υποτροφιών της Ολυμπιακής Αλληλεγγύης και η ανάλυση αποτελεσμάτων που αποτελούν σημείο αναφοράς στην ιστορία του αθλητισμού.. Τεράστιας σημασίας για την Κύπρο αποτελεί και το θέμα της ανάπτυξης του αθλητισμού στην Ευρώπη με παρουσιάσεις από πέντε Ολυμπιακές Επιτροπές (Μεγάλη Βρετανία, Ουγγαρία, Γερμανία, Ουκρανία και Κύπρος).


    Cyprus News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    kypegr2html 2.01 run on Friday, 31 October 2008 - 10:29:31 UTC