Browse through our Interesting Nodes on Telecommunications in Greece Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Cyprus News Agency: News in Greek, 11-12-31

Cyprus News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Cyprus News Agency at <http://www.cna.org.cy>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Πλήρως λειτουργικό και χρησιμοποιήσιμο μέχρι τις 20 Ιανουαρίου το

    LEFCO


  • [01] Πλήρως λειτουργικό και χρησιμοποιήσιμο μέχρι τις 20 Ιανουαρίου το LEFCO

    Στις 20 Ιανουαρίου 2012 αναμένεται να παραδοθεί στην Κυβέρνηση το σύστημα ελέγχου εναέριας κυκλοφορίας LEFCO, πλήρως λειτουργικό και χρησιμοποιήσιμο, και ``δεν πρόκειται να υπάρξει άλλη παράταση``, όπως δήλωσε ο Υπουργός Συγκοινωνιών και Εργων Ευθύμιος Φλουρέντζου.

    Το Σάββατο, ο Υπουργός, μαζί με τον Αναπληρωτή Διευθυντή του Υπουργείου του, Αλέκο Μιχαηλίδη, επισκέφθηκε το Κέντρο Ελέγχου Εναέριας Κυκλοφορίας στη Λευκωσία, όπου έτυχε ενημέρωσης από τον Προϊστάμενο του Κέντρου, Ανώτερο Λειτουργό Ελέγχου Εναέριας Κυκλοφορίας Χάρη Αντωνιάδη, και έκοψε τη βασιλόπιττα για τους εκεί εργαζομένους.

    ``Εχουμε επισκεφθεί εθιμοτυπικά το Κέντρο Ελέγχου Εναέριας Κυκλοφορίας της Λευκωσίας ένεκα των εορτών, για να περάσουμε έστω και λίγο χρόνο μαζί με τους ελεγκτές και για να ιδούμε πώς εργάζονται ιδιαιτέρως αυτές τις ημέρες, για να ικανοποιήσουν όλες τις πτήσεις στην περιοχή πληροφοριών πτήσεων της Κύπρου``, είπε ο Υπουργός σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους.

    ``Εύχομαι -και ήδη έχω ευχηθεί σε όλους- καλές εορτές, καλό νέο έτος και κάθε επαγγελματική και προσωπική επιτυχία, με υγεία``, πρόσθεσε ο κ. Φλουρέντζου.

    Απαντώντας σε ερώτηση για το στάδιο στο οποίο ευρίσκεται η διαδικασία παράδοσης στην Κυβέρνηση και για την αναμενόμενη ημερομηνία λειτουργίας του συστήματος εναέριας κυκλοφορίας LEFCO, ο Υπουργός Συγκοινωνιών δήλωσε ότι ``το LEFCO ευρίσκεται κάτω από το μικροσκόπιο, με βάση τα όσα έχουν συμφωνηθεί, και έχουμε πει ήδη ότι μέχρι τις 20 Ιανουαρίου θα πρέπει να έχουμε το ποθητό αποτέλεσμα``.

    ``Η ευχή όλων``, συνέχισε ο κ. Φλουρέντζου, ``είναι να παραδοθεί στις 20 Ιανουαρίου ένα σύστημα ελέγχου εναέριας κυκλοφορίας πλήρως λειτουργικό και να μπορεί να εργασθεί, ούτως ώστε να μπορέσουμε και εμείς να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες για τον έλεγχο της εναέριας κυκλοφορίας``.

    Απαντώντας σε ερώτηση εάν είναι πιθανόν να υπάρξει και νέα παράταση, ο Υπουργός δήλωσε πως ``όχι, δεν πρόκειται να υπάρξει άλλη παράταση``.


    Cyprus News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    kypegr2html 2.01 run on Saturday, 31 December 2011 - 12:29:12 UTC