Browse through our Interesting Nodes for Legal Services in Greece Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Cyprus News Agency: News in Greek, 13-03-02

Cyprus News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Cyprus News Agency at <http://www.cna.org.cy>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Δύο νέοι προορισμοί στα δρομολόγια της Ryanair από την Πάφο
  • [02] Υπ. Εργασίας: Προτεραιότητα η αντιμετώπιση της ανεργίας

  • [01] Δύο νέοι προορισμοί στα δρομολόγια της Ryanair από την Πάφο

    Δυο νέους ευρωπαϊκούς προορισμούς, τις Βρυξέλλες και την Βαρκελώνη, εντάσσει από την 1η Απριλίου στο πτητικό της πρόγραμμα, μέσω του αεροδρομίου Πάφου, η εταιρεία χαμηλού κόστους Ryan Αir.

    Ο Δήμαρχος Πάφου Σάββας Βέργας δήλωσε ότι οι φετινές τιμές των αεροπορικών εισιτηρίων είναι ακόμη πιο χαμηλές από πέρσι για κάποιους προορισμούς, εκφράζοντας τη βεβαιότητα ότι κατά την φετινή χρονιά θα διακινηθούν ακόμη μεγαλύτεροι αριθμοί τουριστών απ' ότι την πρώτη χρονιά παρουσίας της εταιρείας στην Πάφο.

    Σημειώνεται ότι το αεροδρόμιο Πάφου αποτελεί τον 50ο σταθμό της εταιρείας αφού χρησιμοποιείται μόνιμα ως βάση για δυο αεροσκάφη της Ιρλανδικής εταιρείας χαμηλών ναύλων που εκτελούν πτήσεις προς τρεις προορισμούς στην Ελλάδα και άλλους 12 προορισμούς σε όλη την υπόλοιπη Ευρώπη.

    [02] Υπ. Εργασίας: Προτεραιότητα η αντιμετώπιση της ανεργίας

    Ο Υπουργός Εργασίας Χάρης Γεωργιάδης διαβεβαίωσε το Σάββατο ότι η αντιμετώπιση της ανεργίας, η κατάσταση της οποίας είναι «εκτός ελέγχου» και η ανακοπή του ρυθμού αύξησης της, αποτελεί προτεραιότητα και κορυφαίο στόχο της νέας Κυβέρνησης, δηλώνοντας παράλληλα αισιόδοξος ότι σύντομα, και με την υπογραφή του Μνημονίου θα υπάρξουν οι θετικές εκείνες αποφάσεις που θα οδηγούν στην σταθεροποίηση της οικονομικής κατάστασης.

    Σε δηλώσεις του μετά την τελετή κατάθεσης στεφάνου από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη στον Τύμβο της Μακεδονίτισσας, στην οποία παρευρέθηκαν όλοι οι Υπουργοί της Κυβέρνησης και ερωτηθείς ποια θα είναι τα πρώτα του σχέδια σε σχέση με το πρόβλημα της ανεργίας, ο Χάρης Γεωργιάδης αφού ανέφερε ότι «η κατάσταση με την ανεργία, πράγματι είναι εκτός ελέγχου» και αφού επανέλαβε πως η ανεργία είναι η σοβαρότερη και χειρότερη επίπτωση της οικονομικής κρίσης, σημείωσε πως η αντιμετώπιση της ανεργίας είναι προτεραιότητα της Κυβέρνησης.

    «Θα εργαστούμε συλλογικά επειδή δεν αφορά μόνο ένα Υπουργείο αλλά ολόκληρη την Κυβέρνηση, για να δημιουργήσουμε κατεπειγόντως τις προϋποθέσεις της ανάκαμψης και της ανάπτυξης. Πρέπει να κινηθεί η αγορά, πρέπει να ενθαρρυνθούν και να διευκολυνθούν οι επιχειρήσεις ν' ανοίξουν θέσεις εργασίας» επεσήμανε και επανέλαβε πως «αυτή θα είναι κορυφαία προτεραιότητα της νέας Κυβέρνησης».


    Cyprus News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    kypegr2html 2.01 run on Saturday, 2 March 2013 - 13:39:05 UTC