Visit the Philhellenic Perspective Homepage Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Cyprus News Agency: News in Greek, 13-09-30

Cyprus News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Cyprus News Agency at <http://www.cna.org.cy>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Κρίσιμος τραυματισμός 48χρονου κατά την επιστροφή του από ψάρεμα
  • [02] Ψήφο εμπιστοσύνης θα ζητήσει ο Ιταλός Πρωθυπουργός
  • [03] Ερμής - Κούκλια στην αυλαία της 4ης αγωνιστικής

  • [01] Κρίσιμος τραυματισμός 48χρονου κατά την επιστροφή του από ψάρεμα

    Στον κρίσιμο τραυματισμό ενός 48χρονου κατέληξε αλιευτική εξόρμηση τριών προσώπων σε τοποθεσία στο χωριό Αρακαπάς.

    Οπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος του Γραφείου Τύπου της Αστυνομίας, το όλο περιστατικό εκτυλίχθηκε μετά το πέρας ψαρέματος στο οποίο συμμετείχαν τρία πρόσωπα, ένας 48χρονος, ένας 20χρονος και ένας 11χρονος. Μετά το τέλος του ψαρέματος και στην προσπάθειά τους να ανέβουν σε αγροτικό δρόμο μέσω μια αλουμινένιας πτυσσόμενης σκάλας που έστησαν σε ένα γεφύρι ύψους 2,5 με 3, μέτρων και ενώ ο 48χρονος είχε φτάσει σχεδόν στην κορυφή, η σκάλα αναδιπλώθηκε και ο 48χρονος πέφτοντας έπιασε από το χέρι τον 20χρονο με αποτέλεσμα να τον παρασύρει μαζί του.

    Και οι δυο τους έπεσαν σε τσιμεντένιο δάπεδο κάτω από το γεφύρι, με τον 48χρονο να τραυματίζεται πολύ σοβαρά στο κεφάλι και τον 20χρονος στο χέρι. Μεταφέρθηκαν αρχικά με ιδιωτικό αυτοκίνητο και στη συνέχεια από ασθενοφόρο του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού μεταφέρθηκαν στις πρώτες βοήθειες. Όπως διαπιστώθηκε, ο 48χρονος υπέστη κάταγμα κρανίου, υποσκληρίδιο αιμάτωμα στον εγκέφαλο και κατάγματα τεσσάρων πλευρών και λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής του μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας. Ο 20χρονος που υπέστη κάταγμα στο δεξί χέρι, έτυχε νοσηλείας και απολύθηκε.

    [02] Ψήφο εμπιστοσύνης θα ζητήσει ο Ιταλός Πρωθυπουργός

    Ο Πρωθυπουργός της Ιταλίας Ενρίκο Λέττα, δήλωσε το βράδυ της Κυριακής ότι θα θέσει το ζήτημα του ψήφου εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση του στο κοινοβούλιο την Τετάρτη, μετά την απόφαση του Σίλβιο Μπερλουσκόνι να αποσύρει τους Υπουργούς του από την κυβέρνηση.

    "Βρισκόμαστε σε μια πολύ σύνθετη και πολύπλοκη κατάσταση, και αποφάσισα να πάω το θέμα στο κοινοβούλιο το συντομότερο δυνατό", δήλωσε ο κ. Λέττα κατά τη διάρκεια τηλεοπτικού προγράμματος μετά από τη συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Ιταλικής Δημοκρατίας Τζόρτζιο Ναπολιτάνο.

    Η εξέλιξη αυτή έρχεται μόλις πέντε μήνες μετά τη ανάληψη της εξουσίας από τον Λέτα αν και ο Ιταλός πρόεδρος Ναπολιτάνο θεωρεί ότι οι πρόωρες γενικές εκλογές θα μπορούσαν να διεξαχθούν μόνο ως έσχατη λύση για να ξεπεραστεί η πολιτική κρίση.

    [03] Ερμής - Κούκλια στην αυλαία της 4ης αγωνιστικής

    Με την αναμέτρηση μεταξύ του Ερμή Αραδίππου και της ΑΕΚ Κουκλιών, ολοκληρώνεται η 4η αγωνιστική του παγκυπρίου πρωταθλήματος ποδοσφαίρου.

    Ο αγώνας αρχίζει στις 19:00. Στους χθεσινούς αγώνες, η Δόξα Κατωκοπιάς ήταν η μεγάλη έκπληξη της αγωνιστικής, καθώς κέρδισε την Ανόρθωση με 2-1 στο "Αντώνης Παπαδόπουλος", υποχρεώνοντας την Κυρία στην πρώτη της ήττα. Το ντέρμπι μεταξύ της ΑΕΛ και της Ομόνοιας έληξε με λευκή ισοπαλία, με αποτέλεσμα η ομάδα της Λεμεσού να μένει μόνη στην κορυφή της βαθμολογίας.

    Με ισοπαλία 1-1 ολοκληρώθηκε και ο αγώνας μεταξύ του Άρη και του Εθνικού Άχνας, ενώ η ΑΕΚ κατέβαλε στο ΓΣΖ την Ένωση με 2-0. Το Σάββατο, ο ΑΠΟΕΛ κέρδισε δύσκολα την Νέα Σαλαμίνα με 1-0, ενώ και ο Απόλλωνας κέρδισε επίσης δύσκολα την Αλκή με 2-1.


    Cyprus News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    kypegr2html 2.01 run on Monday, 30 September 2013 - 7:39:04 UTC