Browse through our Interesting Nodes for Real Estate Services in Greece Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Tuesday, 16 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Cyprus Broadcasting Corporation: News in Greek, 03-09-26

Cyprus Broadcasting Corporation: News in ELOT928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: Cyprus Broadcasting Corporation at <http://www.cybc.com.cy/>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΕΙΣΑΓΩΓΗ
  • [02] ΤΑΣΣΟΣ ΕΠΑΦΕΣ
  • [03] ΕΚΠΡΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
  • [04] ΧΡΙΣΤΟΦΙΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
  • [05] ΜΑΡΚΟΣ ΓΙΑ ΜΕΛΕΤΗ
  • [06] ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΓΙΑ ΜΑΡΚΟΣ
  • [07] ΑΝΑΣΤΑ ΓΙΑ ΔΗΣΥ
  • [08] ΔΗΚΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
  • [09] ΟΜΗΡΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
  • [10] ΕΚΠΡΟ ΒΑΡΩΣΙ
  • [11] ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗ
  • [12] ΚΟΝΔΥΛΙ ΤΚ
  • [13] ΠΑΝΕΠΙΣΤΗ ΕΛΛΑΣ
  • [14] ΣΕΙΣΜΟΙ ΙΑΠΩΝΙΑ
  • [15] ΙΡΑΚ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ
  • [16] ΑΠΕΙΛΗ ΣΡΕΝΤΕΡ
  • [17] ΤΙΜΗΣ ΕΣΠΕΡΙΔΟΕΙΔΗ
  • [18] ΜΑΛΑΘΟΥΡΑΣ ΤΕΛΟΣ
  • [19] 15ΧΡΟΝΟΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ
  • [20] ΠΕΡΙΛΗΨΗ
  • [21] ΚΑΙΡΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26/9/03

  • [01] ΕΙΣΑΓΩΓΗ

    Οι αλλαγές που ζητεί η ελληνοκυπριακή πλευρά στο σχέδιο Ανάν, έχουν ως στόχο να το καταστήσουν λειτουργικό και τη λύση βιώσιμη, δήλωσε ο Τάσσος Παπαδόπουλος

    Για υπεραισιόδοξη προσέγγιση που δεν στηρίζεται σε πραγματικές βάσεις επικρίνεται ο Γιώργος Βασιλείου για τη μελέτη του για το κόστος λύσης με βάση το σχέδιο Ανάν

    Ο Δημήτρης Χριστόφιας εξέφρασε λύπη για τη δήλωση του Γιώργου Βασιλείου πως αν ήταν έτοιμος ο Ραούφ Ντενκτάς να υπογράψει το σχέδιο Ανάν θα το υπέγραφε και ο ίδιος

    Ο Γιώργος Βασιλείου κάλεσε τον υπουργό Οικονομικών να απολογηθεί για τις χθεσινές του δηλώσεις για τη μελέτη στο σχέδιο Ανάν

    Το καθεστώς Ντενκτάς δυνατόν να προχωρήσει σε άνοιγμα της κλειστής περιοχής των Βαρωσίων αύριο ή μεθαύριο

    Παραμένει το αδιέξοδο στο χώρο της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στην Ελλάδα

    [02] ΤΑΣΣΟΣ ΕΠΑΦΕΣ

    Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Τάσσος Παπαδόπουλος επανέλαβε ότι οι τροποποιήσεις και αλλαγές που ζητεί η ελληνοκυπριακή πλευρά στο σχέδιο Ανάν, έχουν ως στόχο να το καταστήσουν λειτουργικό και τη λύση βιώσιμη. Επέκρινε επίσης την τουρκική πλευρά τονίζοντας ότι η αποτυχία της πρόσφατης προσπάθειας των Ηνωμένων Εθνών οφείλεται στην αδιαλλαξία της. Ο Πρόεδρος Παπαδόπουλός μιλούσε στη διάρκεια συνάντησης που είχε στη Νέα Υόρκη με αξιωματούχους της Εθνικής Επιτροπής Αμερικανικής Εξωτερικής Πολιτικής και σε δεξίωση που παρέθεσε προς τιμήν του ο γνωστός πολιτικος σκιτσογράφος Ρανάν Λούρι στη Νέα Υόρκη. Εξάλλου, στο περιθώριο των εργασιών της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε σύντομη συνάντηση με τον Ρώσο Πρόεδρο Βλαδιμίρ Πούτιν και άλλους ηγέτες.

    [03] ΕΚΠΡΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

    Επίθεση εναντίον του Προέδρου των Εδή Γιώργου Βασιλείου για την ανακοίνωση της μελέτης αναφορικά με το οικονομικό κόστος της λύσης εξαπέλυσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κύπρος Χρυσοστομίδης. Ο Εκπρόσωπος δήλωσε ότι εκπλήσσει ο τρόπος και ο χρόνος που παρουσιάστηκε η μελέτη του κυρίου Βασιλείου ειδικά όταν η Κυβέρνηση ετοιμάζει, με τη συνεργασία εμπειρογνωμόνων, εμπεριστατωμένη μελέτη για κόστος της λύσης βάσει του σχεδίου Ανάν. Είπε ακόμα ότι αναμένονταν και οι μελέτες των κομμάτων ώστε να γίνει λεπτομερής εξέταση των οικονομικών παραμέτρων του σχεδίου Ανάν στο Εθνικό Συμβούλιο. Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος δήλωσε ότι πολλά από τα συμπεράσματα του κυρίου Βασιλείου, αποτελούν υπεραισιόδοξη προσέγγιση που δεν στηρίζεται σε πραγματικές βάσεις, ενώ εκ πρώτης όψεως παρουσιάζονται προβλήματα και δυσκολίες. Οπως ανέφερε, οι προκαταρκτικοί αριθμοί για το οικονομικό κόστος της λύσης είχαν μελετηθεί πριν από τη συνάντηση της Χάγης και τώρα γίνεται ολοκληρωμένη μελέτη. Σύμφωνα με τα προκαταρκτικά στοιχεία, κατέληξε, το κόστος της λύσης ανέρχεται σε δεκατρία δισεκατομμύρια λίρες και περιλαμβάνει το κόστος της ανοικοδόμησης που υπολογίζεται στα τρία δισεκατομμύρια.

    [04] ΧΡΙΣΤΟΦΙΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

    Ο Πρόεδρος της Βουλής Δημήτρης Χριστόφιας εξέφρασε λύπη για τη δήλωση του Γιώργου Βασιλείου πως αν ήταν έτοιμος ο Ραούφ Ντενκτάς να υπογράψει το σχέδιο Ανάν θα το υπέγραφε και ο ίδιος. Ο Πρόεδρος της Βουλής τόνισε την ανάγκη να αποφεύγονται μαξιμαλιστικές προσεγγίσεις επί του σχεδίου Ανάν, την ώρα που το Εθνικό Συμβούλιο αποφάσισε τη διαπραγμάτευση του και εξέφρασε την πεποίθηση ότι θα πρέπει να γίνουν αλλαγές και στην οικονομική πτυχή του σχεδίου. Πρέπει να αποφεύγονται, είπε ο κύριος Χριστόφιας, οι πρόσκαιρες τοποθετησεις οι ωραιοποιήσεις και οι αναθεματισμοί, σημειώνοντας ότι τον στεναχωρεί το γεγονός ότι ο κύριος Βασιλείου τα θεωρεί όλα ρόδινα. Ο προεδρος της Βουλής μιλούσε κατά την παρουσίαση των πεπραγμένων του Κοινοβουλίου για το 2002.

    [05] ΜΑΡΚΟΣ ΓΙΑ ΜΕΛΕΤΗ

    Εξάλλου ο υπουργός Οικονομικών Μάρκος Κυπριανού σε δηλώσεις το πρωί στο Τρίτο, σχολιάζοντας τη μελέτη Βασιλείου και άλλων επιστημόνων, ανέφερε ότι από τη στιγμή που η Κυβέρνηση προσπαθεί να εξασφαλίσει βελτιώσεις και διεθνή ενίσχυση, οι προσπάθειες καταρρίπτονται από την επιχειρηματολογία που αναπτύσσεται στο εσωτερικό. Ο κύριος Κυπριανού έκανε λόγο για υπεραισιόδοξες προσεγγίσεις, επισημαίνοντας ότι οι δαπάνες και οι επιπτώσεις στην οικονομία θα είναι πολύ μεγαλύτερες.

    [06] ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΓΙΑ ΜΑΡΚΟΣ

    Εξάλλου ο Πρόεδρος των Εδή Γιώργος Βασιλείου είπε ότι ο υπουργός Οικονομικών Μάρκος Κυπριανού οφείλει να απολογηθεί για τις χθεσινές του δηλώσεις για τη μελέτη. Σε δηλώσεις επίσης στο Τρίτο, ο κύριος Βασιλείου εξέφρασε έκπληξή γιατί, όπως είπε, ένας άνθρωπος με τόσο σοβαρό πόστο, όπως το υπουργείο Οικονομικών, προβαίνει σε δηλώσεις χωρίς να έχει διαβάσει τη μελέτη σε βάθος. Ο κύριος Κυπριανού βιάστηκε να κάνει δηλώσεις, και αυτό το θεωρώ απαράδεκτο, είπε ο κύριος Βασιλείου. Ο Πρόεδρος των Εδή επανέλαβε ότι είναι η πρώτη φορά που γίνεται μία τόσο εμπεριστατωμένη μελέτη και αρνήθηκε ότι αυτή στηρίχθηκε σε αισιόδοξες προβλέψεις, επισημαίνοντας ότι διάφορα στοιχεία λήφθηκαν από το γραφείο προγραμματισμού.

    [07] ΑΝΑΣΤΑ ΓΙΑ ΔΗΣΥ

    Ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ Νίκος Αναστασιάδης δήλωσε ότι τον εκπλήσσουν όσοι ασκούν κριτική χωρίς πρώτα να έχουν διαβάσει τη μελέτη, του κυρίου Βασιλείου. Τέτοιες πρωτοβουλίες, είπε, πρέπει να χαιρετίζονται και αμφισβήτησε την ειλικρίνεια των προθέσεων όσων αναφέρονται σε τρομερό κόστος από την εφαρμογή του σχεδίου Ανάν.

    [08] ΔΗΚΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

    Το Δήκο με ανακοίνωσή του διερωτάται πότε επιτέλους ο Πρόεδρος των Εδή Γιώργος Βασιλείου θα αντιληφθεί ότι την ώρα που η Κύπρος καταβάλλει κρίσιμες διπλωματικές προσπάθειες για το Κυπριακό, τα πολιτικά κόμματα πρέπει να προσφέρουν κάθε στήριξη και να αποφεύγουν ενέργειες που υπονομεύουν αυτές τις προσπάθειες. Δεν χρειαζόταν, προστίθεται στην ανακοίνωση, ο κύριος Βασιλείου να επαναλάβει ότι θα υπέγραφε το σχέδιο Ανάν, την ίδια ώρα που ο Πρόεδρος Παπαδόπουλος ανέλυε και επεξηγούσε στα Ηνωμένα Εθνη και τον Κόφι Ανάν την ανάγκη βελτίωσης του σχεδίου Ανάν, ώστε να καταστεί λειτουργική και βιώσιμη η λύση του Κυπριακού.

    [09] ΟΜΗΡΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

    Ο πρόεδρος του Κινήματος Σοσιαλδημοκρατών Εδέκ Γιαννάκης Ομήρου, χαρακτήρισε πολιτικό λάθος τη δημοσιοποίηση της μελέτης από το Γιώργο Βασιλείου, προσθέτοντας ότι έπρεπε να ενημερωθεί πρώτα το Εθνικό Συμβούλιο. Είπε επίσης ότι σε αντίθεση με τις υπεραισιόδοξες προσεγγίσεις της μελέτης που διενήργησε η ομάδα Βασιλείου, άλλες μελέτες καταλήγουν σε διαφορετικά συμπεράσματα.

    [10] ΕΚΠΡΟ ΒΑΡΩΣΙ

    Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κύπρος Χρυσοστομίδης δήλωσε ότι η Κυβέρνηση έχει κάποιες πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες το καθεστώς Ντενκτάς προτίθεται να προχωρήσει σε άνοιγμα της κλειστής περιοχής των Βαρωσίων αύριο ή μεθαύριο. Ο Εκπρόσωπος παρέπεμψε ωστόσο στη δήλωση που είχε κάνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Τάσσος Παπαδόπουλος ότι οι δηλώσεις Ντενκτάς αποτελούν κινήσεις εντυπωσιασμού.

    [11] ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗ

    Ο συντονιστής εναρμόνισης Τάκης Χατζηδημητρίου δήλωσε ότι η Κύπρος παίρνει ξανά την πρωτοπορία στον τομέα της εναρμόνισης με το Ευρωπαϊκό κεκτημένο και δεν υστερεί κανενός. Σε δηλώσεις από τις Βρυξέλλες στο Τρίτο πρόγραμμα του ΡΙΚ, ο κύριος Χατζηδημητρίου είπε ότι αυτό θα εκφρασθεί στην τελική έκθεση που θα ετοιμάσει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή πριν από την ένταξη την πρώτη ερχομένου Μαίου.

    [12] ΚΟΝΔΥΛΙ ΤΚ

    Η Ευρωπαϊκή Ενωση εγκρίνει το απόγευμα το κονδύλι για οικονομική βοήθεια των τουρκοκυπρίων , ύψους 12 εκατομμυρίων ευρώ. Ουσιαστικά πρόκειται για τυπική έγκριση της βοήθειας που ανακοινώθηκε τον περασμένο Ιούνιο και αναμένεται ότι το κονδύλι θα εκταμιευθεί αμέσως. Από τα 12 εκατομμύρια, τα έξι θα διατεθούν για έργα υποδομής στην κατεχόμενη Λευκωσία, την Κερύνεια και την Αμμόχωστο.

    [13] ΠΑΝΕΠΙΣΤΗ ΕΛΛΑΣ

    Στην Ελλάδα, παραμένει το αδιέξοδο στο χώρο της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, με αποτέλεσμα χιλιάδες φοιτητές, ανάμεσα τους και Κύπριοι, να κινδυνεύουν να χάσουν την εξεταστική περίοδο, λόγω της συνεχιζόμενης απεργίας των καθηγητών των πανεπιστημίων και των Τεή. Οι καθηγητές των των Πανεπιστημίων και των Τεή πραγματοποιούν σήμερα κοινή σύσκεψη για να καθορίσουν την περαιτέρω στάση τους. Οι καθηγητές Πανεπιστημίων επιμένουν στην αποχή διαρκείας, ενώ ο υπουργός Οικονομίας Νίκος Χριστοδουλάκης απέρριψε άλλη αύξηση πέραν του επτά τοις εκατό που τους προσέφερε η Κυβέρνηση. Οι διδάσκοντες των Τεή θα έχουν νέα συνάντηση με την ηγεσία του υπουργείου Οικονομίας, τη Δεύτερα, από την οποία και θα εξαρτηθεί εάν θα ξεκινήσουν τα μαθήματα στα ιδρύματα αυτά.

    [14] ΣΕΙΣΜΟΙ ΙΑΠΩΝΙΑ

    Τετρακόσιοι άνθρωποι τραυματίστηκαν στην Ιαπωνία από τον μεγαλύτερο σεισμό που σημειώθηκε τα τελευταία δύο χρόνια. Ο σεισμός, μεγέθους οκτώ βαθμών στην κλίμακα Ρίχτερ, σημειώθηκε το πρωί στο νησί Χοκάιντο, στη βόρεια Ιαπωνία.

    [15] ΙΡΑΚ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ

    Δύο αμερικανοί στρατιώτες σκοτώθηκαν και δύο τραυματίστηκαν χθες βράδυ σε επιθέσεις στις πόλεις Κιρκούκ και Τικρίτ στο Ιράκ. Εξάλλου οκτώ ιρακινοί σκοτώθηκαν και δέκα τραυματίστηκαν σε επιθέσεις με όλμους στην αγορά της πόλης Μπαγκούπα, βορειοανατολικά της Βαγδάτης και εναντίον αμερικανικού στρατιωτικού φυλακίου στη Βαγδάτη.

    [16] ΑΠΕΙΛΗ ΣΡΕΝΤΕΡ

    Ο Γερμανός καγκελάριος Γκέρχαρντ Σρέντερ απείλησε σήμερα με παραίτηση, προκειμένου να πειστούν οι βουλευτές του κόμματός του να ψηφίσουν στη Βουλή τις προτεινόμενες μεταρρυθμίσεις στον τομέα της υγείας. Αρκετοί από τους βουλευτές του Σοσιαλδημοκρατικού κόμματος θεωρούν ότι το σχέδιο είναι ασυμβίβαστο με τις αρχές του κόμματος και έχουν απειλήσει να το καταψηφίσουν.

    [17] ΤΙΜΗΣ ΕΣΠΕΡΙΔΟΕΙΔΗ

    Οι δύο εμπειρογνώμονες της Ευρωπαϊκής Ενωσης που θα έλθουν τη Δευτέρα στην Κύπρο θα διεξαγάγουν φυτο-υγειονομικούς ελέγχους μόνο στα εσπεριδοειδή που θα προέρχονται από τα κατεχόμενα. Ο υπουργός Γεωργίας Τίμης Ευθυμίου μιλώντας στο Τρίτο του ΡΙΚ ανέφερε επίσης ότι οι δύο εμπειρογνώμονες που μάλλον θα μείνουν στη Κύπρο για δύο μήνες, θα έχουν την έδρα τους στις ελεύθερες περιοχές και θα μεταβαίνουν στα κατεχόμενα για τους ελέγχους. Ο υπουργός Γεωργίας είπε ότι τον τελικό λόγο θα έχει η Κυπριακή Δημοκρατία. Τα εσπεριδοειδή, είπε ο κύριος Ευθυμίου, θα προορίζονται αποκλειστικά για εξαγωγή, και τα φορτηγά που θα τα μεταφέρουν, θα περνούν σφραγισμένα από τους διασυνοριακούς ελέγχους που θα υπάρχουν στη Λεμεσό και Λάρνακα όπου θα ελέγχονται από τις υπηρεσίες της Δημοκρατίας. Σε ερώτηση αν τα προϊόντα θα προέρχονται από Ελληνοκυπριακές περιουσίες ο κύριος Ευθυμίου τόνισε ότι στόχος είναι να εφαρμοστούν με κάθε τρόπο τα μέτρα στήριξης των Τουρκοκυπρίων, αφού όπως είπε, η Ευρωπαϊκή Ενωση επικρίνει τη Δημοκρατία ότι προχώρησε στην εξαγγελία τους, αλλά όχι και στην υλοποίησή τους.

    [18] ΜΑΛΑΘΟΥΡΑΣ ΤΕΛΟΣ

    Υπέκυψε το πρωί στα τραύματά του ο Κώστας Μαλαθούρας, 30 ετών, από το Δασάκι Αχνας, ο οποίος νοσηλευόταν στο Νευροχειρουργικό Τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, ύστερα από κρίσιμο τραυματισμό σε οδικό δυστύχημα, που έγινε χθες το απόγευμα στη Λάρνακα. Στο δυστύχημα τραυματίστηκε σοβαρά και ο Κυριάκος Βασίλη, 23 ετών, επίσης από το Δασάκι Αχνας.

    [19] 15ΧΡΟΝΟΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ

    Δεκαπεντάχρονος αλλοδαπός, που διαμένει στην Πάφο, συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής και χρήσης ναρκωτικών. Στην κατοχή του βρέθηκαν δύο χάπια έκσταση και νάιλον σακουλάκι με ποσότητα σκόνης που πιστεύεται ότι είναι λιωμένο χάπι έκσταση με κοκαϊνη. Ο δεκαπεντάχρονος σε θεληματική κατάθεση παραδέχτηκε ότι είναι χρήστης ναρκωτικών και ότι προμηθεύτηκε τα χάπια από φίλο του.

    [20] ΠΕΡΙΛΗΨΗ

    Οι αλλαγές που ζητεί η ελληνοκυπριακή πλευρά στο σχέδιο Ανάν, έχουν ως στόχο να το καταστήσουν λειτουργικό και τη λύση βιώσιμη, δήλωσε ο Τάσσος Παπαδόπουλος

    Για υπεραισιόδοξη προσέγγιση που δεν στηρίζεται σε πραγματικές βάσεις επικρίνεται ο Γιώργος Βασιλείου για τη μελέτη του για το κόστος λύσης με βάση το σχέδιο Ανάν

    Ο Δημήτρης Χριστόφιας εξέφρασε λύπη για τη δήλωση του Γιώργου Βασιλείου πως αν ήταν έτοιμος ο Ραούφ Ντενκτάς να υπογράψει το σχέδιο Ανάν θα το υπέγραφε και ο ίδιος

    Ο Γιώργος Βασιλείου κάλεσε τον υπουργό Οικονομικών να απολογηθεί για τις χθεσινές του δηλώσεις για τη μελέτη στο σχέδιο Ανάν

    Το καθεστώς Ντενκτάς δυνατόν να προχωρήσει σε άνοιγμα της κλειστής περιοχής των Βαρωσίων αύριο ή μεθαύριο

    Παραμένει το αδιέξοδο στο χώρο της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στην Ελλάδα

    [21] ΚΑΙΡΟΣ

    Το απόγευμα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιανατολικοί έως νοτιοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι, τριών έως τεσσάρων μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα φθάσει στους 33 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 30 στα νότια και τα ανατολικά παράλια, στους 28 στα δυτικά και στους 22 στα υψηλότερα ορεινά. Απόψε ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί έως βορειανατολικοί ασθενείς, δύο έως τριών μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη έως λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 16 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 17 στα παράλια και στους 14 στα υψηλότερα ορεινά. Ο κίνδυνος για πυρκαγιές είναι εξαιρετικά μεγάλος σε όλες τις δασικές περιοχές.
    Cyprus Broadcasting Corporation: News in ELOT928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    rik2html v1.00 run on Friday, 26 September 2003 - 13:16:10 UTC