Visit our Archive of Documents from US Government Agencies Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Tuesday, 23 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Cyprus Broadcasting Corporation: News in Greek, 03-10-27

Cyprus Broadcasting Corporation: News in ELOT928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: Cyprus Broadcasting Corporation at <http://www.cybc.com.cy/>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΕΙΣΑΓΩΓΗ
  • [02] ΙΡΑΚ ΕΚΡΗΞΕΙΣ Ν
  • [03] ΓΙΩΡΚΑΤΖΗ ΒΛΙΤΤΗΣ
  • [04] ΧΡΙΣΤΟΥ ΒΛΙΤΤΗΣ
  • [05] ΑΝΑΣΤΑΣ ΒΛΙΤΤΗΣ
  • [06] ΒΛΙΤΤΗΣ ΤΡΙΤΟ
  • [07] ΜΑΡΚΟΣ ΚΟΑ
  • [08] ΒΡΕΤΑΝΟΣ ΚΕΡΑΙΑ
  • [09] ΑΚΕΛ ΚΕΡΑΙΑ
  • [10] ΠΕΡΔΙΚΗΣ ΚΕΡΑΙΑ
  • [11] ΛΑΡΝΑΞ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ
  • [12] ΤΙΜΗΣ ΔΡΥΣ
  • [13] ΗΠΑ ΚΟΥΒΑ ΚΥΠΡΟΣ
  • [14] ΣΗΜΑΙΑ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑΣ
  • [15] ΚΥΠΡΟΣ ΕΔΕΜ
  • [16] ΡΑΔΙΟΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ
  • [17] ΚΑΨΑΛΙΣΜΑΤΑ
  • [18] ΠΕΡΙΛΗΨΗ
  • [19] ΚΑΙΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΑ 27/10/03

  • [01] ΕΙΣΑΓΩΓΗ

    Πανικός στην Βαγδάτη. Τουλάχιστον δεκαοκτώ νεκροί και δεκάδες τραυματίες σε αλλεπάλληλες εκρήξεις, το πρωί. Και δύο αμερικανοί στρατιώτες νεκροί σε χθεσινοβραδινή επίθεση.//

    Στο μικροσκόπιο της Ελεγκτικής Υπηρεσίας οι καταγγελίες εναντίον του Δημάρχου Παραλιμνίου. Ο Χρήστος Πουργουρίδης πίσω από τις καταγγελίες επιμένει ο Νίκος Βλίττης. Αναμένουμε τα αποτελέσματα, για να λάβουμε μέτρα τονίζει ο Πρόεδρος του Δησύ.//

    Αντιδράσεις για την έναρξη λειτουργίας της υπερκεραίας. Εκκλήσεις από Ακέλ και προειδοποίησεις για δυναμικές ενέργειες από τους Οικολόγους. Καμιά επίπτωση απαντά εκπρόσωπος των Βάσεων.//

    Ο Αμερικανός ερευνητής επιμένει: Οπως ο Σλίμαν ανακάλυψε την Τροία, αυτός εντόπισε, στην Κύπρο, την χαμένη Ατλαντίδα.//

    [02] ΙΡΑΚ ΕΚΡΗΞΕΙΣ Ν

    Πανικός και αναστάτωση επικρατεί από νωρίς το πρωί στη Βαγδάτη.

    Δεκαοκτώ και πλέον νεκροί και δεκάδες τραυματίες, μεταξύ τους και παιδιά, είναι ο τραγικός απολογισμός τουλάχιστον τεσσάρων διαδοχικών εκρήξεων, που συγκλόνισαν την ιρακινή πρωτεύουσα, σε διάστημα μιας ώρας.

    Τουλάχιστον δύο εκρήξεις αποδίδονται σε επιθέσεις αυτοκτονίας, ενώ σε μία περίπτωση χρησιμοποιήθηκε και ασθενοφόρο, παγιδευμένο με εκρηκτικά.

    Στόχος των επιθέσεων ήταν τα γραφεία του Διεθνούς Ερυθρού Σταυρού στη Βαγδάτη, αλλά και αστυνομικοί σταθμοί.

    Οι σημερινές εκρήξεις σημειώνονται μία μόλις ημέρα μετά τις αλλεπάλληλες επιθέσεις με ρουκέτες και όλμους, που είχαν ως στόχο το αρχηγείο της αμερικανικής διοίκησης στη Βαγδάτη, και το ξενοδοχείο Ρασιήντ, όπου διέμενε ο υφυπουργός Αμυνας των Ηνωμένων Πολιτειών Πολ Γούλφοβιτς.

    Χθες το βράδυ, εξάλλου, δύο Αμερικανοί στρατιώτες σκοτώθηκαν και δύο τραυματίστηκαν, όταν δέχθηκαν επίθεση σε φυλακή, στο δυτικό τμήμα της Βαγδάτης.

    [03] ΓΙΩΡΚΑΤΖΗ ΒΛΙΤΤΗΣ

    Η Γενικός Ελεγκτής, Χρυστάλλα Γιωρκάτζη, δήλωσε ότι προχώρησε στην έρευνα για τον δήμαρχο Παραλιμνίου Νίκο Βλίττη, ύστερα από καταγγελία που πήρε η ίδια από πολίτη, μερικές ημέρες πριν από το σχετικό δημοσίευμα.

    Μιλώντας στο Τρίτο, η κυρία Γιωρκάτζη ανέφερε ότι, σύμφωνα με την καταγγελία, εταιρεία, στην οποία συμμετείχε πρόσωπο του στενού περιβάλλοντος του δημάρχου Παραλιμνίου, αγόρασε μεγάλο αριθμό περίκλειστων τεμαχίων, για τα οποία, σε λίγες μέρες, εκδόθηκαν από το Δήμο, άδειες οικοδομής και ετοιμάστηκε οδικό δίκτυο.

    Αναφερόταν επίσης ότι ο αρμόδιος λειτουργός του δήμου για την έκδοση αδειών οικοδομής έχει στενή συγγενική σχέση με τον ένα βασικό μέτοχο της εταιρείας.

    Η κυρία Γιωρκάτζη, διευκρίνισε ότι έδωσε οδηγίες για διερεύνηση της καταγγελίας, επειδή η ελεγκτική Υπηρεσία είναι η μόνη που διαθέτει την εμπειρία, έχει ελεύθερη πρόσβαση σε αρχεία και έχει τις δυνατότητες να διερευνά τέτοιες καταγγελίες καί επειδή έκρινε ότι επρόκειτο για σοβαρή υπόθεση.

    Η γενικός ελεγκτής ανέφερε ότι, την επομένη, λειτουργοί της υπηρεσίας μετέβησαν στο Δήμο Παραλιμνίου και πήραν όλους τους φακέλους για τα συγκεκριμένα τεμάχια.

    [04] ΧΡΙΣΤΟΥ ΒΛΙΤΤΗΣ

    Ο υπουργός Εσωτερικών, Αντρέας Χρίστου, δήλωσε ότι το υπουργείο Εσωτερικών ερευνά εάν τηρήθηκαν οι διαδικασίες και οι πρόνοιες των νόμων για την ανάπτυξη γής στο Δήμο Παραλιμνίου.

    Σε δηλώσεις, στο Τρίτο, ο κύριος Χρίστου ανέφερε ότι στοιχεία για την υπόθεση δόθηκαν, ύστερα από αιτήματα τους, στην Βουλή και την Ελεγκτική Υπηρεσία.

    [05] ΑΝΑΣΤΑΣ ΒΛΙΤΤΗΣ

    Ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού Νίκος Αναστασιάδης επανέλαβε ότι το κόμμα του δεν πρόκειται να δώσει κάλυψη σε κανένα.

    Μιλώντας στο Τρίτο ο κύριος Αναστασιάδης ανέφερε ότι θα πρέπει να αναμένεται η έρευνα της γενικής ελεγκτού και ότι θα ληφθούν μέτρα, εάν αποδειχθεί ότι υπάρχει ευθύνη ή διαπλοκή, ή παραβίαση ηθικών κανόνων.

    [06] ΒΛΙΤΤΗΣ ΤΡΙΤΟ

    Σε παρέμβασή του στο Τρίτο, ο Δήμαρχος Παραλιμνίου, Νίκος Βλίττης κατηγόρησε τον βουλευτή Χρίστο Πουργουρίδη ότι βρίσκεται πίσω από την καταγγελία στην Ελεγκτική Υπηρεσία και ότι βιάστηκε να τον δικάσει και να τον καταδικάσει.

    Ο κύριος Βλίττης υποστήριξε και πάλι ότι δεν υπάρχει ο,τιδήποτε επιλήψιμο ή παράνομο στην υπόθεση.

    [07] ΜΑΡΚΟΣ ΚΟΑ

    Υπό το μικροσκόπιο της Ελεγκτικής Υπηρεσίας, τίθενται και τα οικονομικά του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού, ύστερα από αίτημα του υπουργού Οικονομικών.

    Ο Μάρκος Κυπριανού δήλωσε ότι ο ΚΟΑ είχε προχωρήσει σε δεσμεύσεις, πέραν των οικονομικών του δυνατοτήτων, με αποτέλεσμα να παρουσιάσει έλλειμμα που ξεπερνά τα τέσσερα εκατομμύρια λίρες.

    Το ποσό αυτό θα καλυφθεί, ανέφερε, με τον συμπληρωματικό προϋπολογισμό που ενέκρινε το Υπουργικό Συμβούλιο.

    Αυτός όμως θα υποβληθεί, με καθυστέρηση, στη Βουλή, εξαιτίας της έρευνας, που αποφάσισε να ζητήσει το Υπουργικό Συμβούλιο.

    [08] ΒΡΕΤΑΝΟΣ ΚΕΡΑΙΑ

    Η νέα κεραία των βρετανικών βάσεων στο Ακρωτήρι θα τεθεί σε λειτουργία μέχρι το τέλος του χρόνου, δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου των βάσεων Ντένις Μπαρνς.

    Ενημερώνοντας το πρωί δημοσιογράφους, ο Βρετανός εκπρόσωπος είπε πως οι εργασίες έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί και, σε λίγες εβδομάδες, θα αρχίσουν δοκιμές, που θα γίνονται σταδιακά μέχρι την έναρξη λειτουργίας της κεραίας.

    Ο εκπρόσωπος των Βάσεων ανέφερε ότι, στην κοινότητα Ακρωτηρίου, έχει παραχωρηθεί ειδικό μηχάνημα, με το οποίο, ανά πάσα στιγμή, γίνονται μετρήσεις.

    Ο κύριος Μπαρνς απέρριψε πληροφορίες ότι γίνονται δοκιμές στην κεραία, λέγοντας ότι δεν υπάρχει ακόμα η απαιτούμενη ηλεκτρική ενέργεια. Δήλωσε, επίσης, πως οι αναφορές δείχνουν ότι οι εκπομπές βρίσκονται σε πολύ χαμηλότερα από τα επιτρεπόμενα, ευρωπαϊκά, όρια και ότι δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος, εφόσον κάποιος βρίσκεται έξω από την περιφραγμένη περιοχή.

    [09] ΑΚΕΛ ΚΕΡΑΙΑ

    Εκκληση προς τους Βρετανούς να ακυρώσουν τα όποια σχέδια για λειτουργία της υπερκεραίας στον υγροβιότοπο Ακρωτηρίου και να λάβουν υπόψη τις αντιδράσεις του κυπριακού λαού, στη γη του οποίου βρίσκονται οι βάσεις τους, απηύθυνε το ΑΚΕΛ.

    Σε ανακοίνωση, το ΑΚΕΛ εκφράζει ανησυχία για τις επιπτώσεις στο ευάλωτο οικοσύστημα των αλυκών Ακρωτηρίου, από τη λειτουργία κεραιών στην περιοχή, τη στιγμή που παραμένουν αδιευκρίνιστοι οι πιθανοί κίνδυνοι για την υγεία των κατοίκων, λόγω της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας.

    Μας ενοχλεί, επίσης, προστίθεται στην ανακοίνωση, το γεγονός ότι η κεραία αυτή θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την παρακολούθηση γειτονικών χωρών, που διατηρούν φιλικές σχέσεις με την Κυπριακή Δημοκρατία.

    [10] ΠΕΡΔΙΚΗΣ ΚΕΡΑΙΑ

    Δυναμικές ενέργειες, σε αντίδραση για την εγκατάσταση και λειτουργία της κεραίας στον υδροβιότοπο Ακρωτηρίου προγραμματίζει το Κίνημα Οικολόγων Περιβαλλοντιστών.

    Ο βουλευτής του Κίνηματος Γιώργος Περδίκης δήλωσε πως, για τους Οικολόγους, τερματίζεται πλέον η περίοδος κατά την οποία είχαν αποφύγει ενέργειες, που θα προκαλούσαν ένταση στις σχέσεις Κύπρου - Βρετανίας.

    Αν υπάρξει κρίση, σημείωσε ο κύριος Περδίκης, θα είναι ευθύνη αυτών που δεν έκαναν τα διπλωματικά διαβήματα που είχε εισηγηθεί το Κίνημα.

    [11] ΛΑΡΝΑΞ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ

    Νεαρός από χωριό της επαρχίας Λάρνακας, τραυματίστηκε κρίσιμα σε δυστύχημα που συνέβη λίγο πριν από τις δύο τα ξημερώματα, στη Λάρνακα.

    Πρόκειται για τον Αντρέα Παναγή, 27 ετών, πωλητή από τη Ξυλοτύμπου.

    Υπό διερευνώμενες συνθήκες, αυτοκίνητο που οδηγούσε ο Παναγή, στη λεωφόρο Μακαρίου του Τρίτου στη Λάρνακα, παρεξέκλινε της πορείας του και προσέκρουσε σε διαφημιστική πινακίδα, έξω από πρατήριο πετρελαιοειδών.

    Απο την πρόσκρουση, ο οδηγός εγκλωβίστηκε στο όχημά του και χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για τον απεγκλωβισμό του.

    Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Λάρνακας, όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστη πολλαπλά κατάγματα και εσωτερική αιμορραγία.

    Η κατάσταση της υγείας του Παναγή παραμένει κρίσιμη.

    [12] ΤΙΜΗΣ ΔΡΥΣ

    Διετές πρόγραμμα συνεργασίας των υπουργείων Γεωργίας Κύπρου και Ελλάδας υπέγραψαν σήμερα στη Λευκωσία οι επικεφαλής των δύο υπουργείων, Τίμης Ευθυμίου και Γιώργος Δρυς.

    Το νεό πρόγραμμα προνοεί, μεταξύ άλλων, την αλληλοενημέρωση και ανταλλαγή επισκέψεων.

    Κατά την τελετή υπογραφής, ο κύριος Ευθυμίου τόνισε ότι οι εμπειρίες της Ελλάδος θα βοηθήσουν τα μέγιστα στις προσπάθειες και τις προκλήσεις, που αντιμετωπίζει η Κύπρος στην πορεία για την ευρωπαϊκή της ολοκλήρωση.

    Ο υπουργός Γεωργίας της Ελλάδας σημείωσε ότι η συμφωνία υπηρετεί την κυπριακή και την ελληνική γεωργία.

    Ο κύριος Δρυς επισήμανε ότι υπάρχουν πολλά κοινά στοιχεία, προϊόντα και κοινή κουλτούρα μεταξύ Κύπρου και Ελλάδος και ότι αυτα θα πρέπει να αξιοποιηθούν. Ανέφερε, ακόμη, ότι η Ελλάδα έχει να μάθει πολλά από την Κύπρο στον τομέα της διαχείρισης των υδάτινων πόρων.

    [13] ΗΠΑ ΚΟΥΒΑ ΚΥΠΡΟΣ

    Κλιμάκωση του Αμερικανικού εμπάργκο, απο την Κυβέρνηση Μπους, καταγγέλει η Κούβα.

    Σε δημοσιογραφική διάσκεψη, στη Λευκωσία, ο κουβανός πρέσβης στην Λευκωσία, Πάμπλο Ροντρίγκεζ Βιντάλ, ανέφερε πως, παρά την διεθνή κατακραυγή, η Αμερικανική Κυβέρνηση, προχώρησε σε κινήσεις, που προκαλούν τεράστια προβλήματα στην οικονομία της χώρας.

    Σύμφωνα με προκατακτικές μελέτες το κόστος από τις τέσσερεις δεκαετίες αποκλεισμού ανέρχεται σε εβδομηντα-δύο δισεκατομμύρια δολάρια.

    Ο κύριος Βιντάλ, ευχαρίστησε την Κύπρο, αφού, όπως τόνισε, αποτελεί μία απο τις πρώτες χώρες που έχουν εκφράσει την αντίθεση τους στο αμερικανικό εμπάργκο.

    [14] ΣΗΜΑΙΑ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑΣ

    Κυπριακή σημαία, η οποία είχε τοποθετηθεί στην ψηλότερη κορυφή του πλανήτη, στις έξι χιλιάδες εννιακόσια-έντεκα μέτρα, παρέλαβε ο Πρόεδρος της Βουλής Δημήτρης Χριστόφιας από αντιπροσωπεία Ελληνοκυπρίων και Ελλαδιτών ορειβατών.

    Παραλαμβάνοντας τη σημαία, που υψώθηκε στην κορυφή των Ιμαλαϊων, ο κύριος Χριστόφιας εξέφρασε την ευχή να επιτευχθεί ο ψηλός στόχος της αποκατάστασης της ελευθερίας της Κύπρου. Στέλνουμε, είπε, μήνυμα προς τους Τουρκοκύπριους ότι πρέπει να θέσουν κι εκείνοι αυτούς τους υψηλούς στόχους, για επανένωση της Κύπρου.

    Ο Κύπριος ορειβάτης, Κυριάκος Ονησιφόρου, που έλαβε μέρος στην αποστολή, ευχήθηκε να επιτευχθεί, σύντομα, ο μεγάλος στόχος της απελευθέρωσης.

    [15] ΚΥΠΡΟΣ ΕΔΕΜ

    Νέα αποστολή για περαιτέρω έρευνες στην περιοχή της Κύπρου, προγραμματίζει ο Ρόμπερτ Σάρμαστ, ο Αμερικανός ερευνητής και συγγραφέας του βιβλίου "Η ανακάλυψη της Ατλαντίδας - Η εκπληκτική περίπτωση της νήσου Κύπρου".

    Στο βιβλίο του, ο Σάρμαστ υποστηρίζει ότι η Κύπρος είτε είναι η ίδια η χαμένη Ατλαντίδα, είτε αποτελεί τμήμα της.

    Οπως μεταδίδει το πρακτορείο Ρόιτερ, άνκαι πολλοί ερευνητές αντιμετωπίζουν με σκεπτικισμό τα συμπεράσματα του βιβλίου, ο Σάρμαστ δεν απογοητεύεται.

    Υποδεικνύει, μάλιστα, ότι και την εποχή που ο Σλήμαν ανακάλυπτε την Τροία, οι αρχαιολόγοι δήλωναν ότι επρόκειτο για μύθο.

    [16] ΡΑΔΙΟΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ

    Στο πλαίσιο του δέκατου τέταρτου Ραδιομαραθωνίου Αγάπης για τα παιδιά με ειδικές ικανότητες, τελούνται σήμερα, στο Πολιτιστικό Κέντρο του Ομίλου Λαϊκής, τα εγκαίνια έκθεσης έργων κυπρίων καλλιτεχνών, που θα περιληφθούν σε δημοπρασία.

    Τα εγκαίνια θα τελέσει, στις επτά και τριάντα το βράδυ, η σύζυγος του Προέδρου της Δημοκρατίας, Φωτεινή Παπαδοπούλου.

    Οι εκδηλώσεις για το Ραδιομαραθώνιο θα κορυφωθούν στις τρείς και τέσσερις Νοεμβρίου.

    [17] ΚΑΨΑΛΙΣΜΑΤΑ

    Εκκληση προς το κοινό, για αναστολή των προγραμματισμένων καψαλισμάτων, εξαιτίας των δυνατών ανέμων που επικρατούν σε όλη την Κύπρο, απευθύνει η Πυροσβεστική Υπηρεσία.

    Οπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, κατά το Σαββατοκυρίακο η Πυροσβεστική Υπηρεσία ανταποκρίθηκε σε πενηντα-έξι περιπτώσεις πυρκαγιών, που προκλήθηκαν από καψαλίσματα σε καλλιεργημένους αγρούς.

    [18] ΠΕΡΙΛΗΨΗ

    Πανικός στην Βαγδάτη. Τουλάχιστον δεκαοκτώ νεκροί και δεκάδες τραυματίες σε αλλεπάλληλες εκρήξεις, το πρωί. Και δύο αμερικανοί στρατιώτες νεκροί σε χθεσινοβραδινή επίθεση.//

    Στο μικροσκόπιο της Ελεγκτικής Υπηρεσίας οι καταγγελίες εναντίον του Δημάρχου Παραλιμνίου. Ο Χρήστος Πουργουρίδης πίσω από τις καταγγελίες επιμένει ο Νίκος Βλίττης. Αναμένουμε τα αποτελέσματα, για να λάβουμε μέτρα τονίζει ο Πρόεδρος του Δησύ.//

    Αντιδράσεις για την έναρξη λειτουργίας της υπερκεραίας. Εκκλήσεις από Ακέλ και προειδοποίησεις για δυναμικές ενέργειες από τους Οικολόγους. Καμιά επίπτωση απαντά εκπρόσωπος των Βάσεων.//

    Ο Αμερικανός ερευνητής επιμένει: Οπως ο Σλίμαν ανακάλυψε την Τροία, αυτός εντόπισε, στην Κύπρο, την χαμένη Ατλαντίδα.//

    [19] ΚΑΙΡΟΣ

    Το απόγευμα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, με νεφώσεις κυρίως στην ανώτερη ατμόσφαιρα, οι οποίες σταδιακά αναμένεται να αυξηθούν.

    Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί έως δυτικοί μέτριοι, τεσσάρων και παροδικά σε μερικές περιοχές μέχρι ισχυροί, πέντε μποφόρ.

    Η θάλασσα θα είναι ταραγμένη και στις προσήνεμες περιοχές έως κυματώδης.

    Η θερμοκρασία θα φθάσει στους 28 βαθμούς στο εσωτερικό και τα νότια παράλια, στους 27 στα δυτικά και στους 19 στα ψηλότερα ορεινά.

    Απόψε θα υπάρχουν αυξημένες νεφώσεις στη μέση και ανώτερη ατμόσφαιρα.

    Οι άνεμοι θα παραμείνουν νοτιοδυτικοί έως δυτικοί μέτριοι, τεσσάρων μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ταραγμένη έως κυματώδης.

    Η θερμοκρασία θα πέσει στους 17 βαθμούς στο εσωτερικό, στα νότια και ανατολικά παράλια, στους 20 στα δυτικά και βόρεια και στους 14 στα υψηλότερα ορεινά.

    Αύριο Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικές βροχές. Είναι, επίσης, πιθανόν να εκδηλωθούν και παροδικές καταιγίδες, ιδιαίτερα τις μεσημβρινές και πρώτες απογευματινές ώρες.

    Ο κίνδυνος για πυρκαγιές είναι εξαιρετικά μεγάλος σε όλες τις δασικές περιοχές.


    Cyprus Broadcasting Corporation: News in ELOT928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    rik2html v1.00 run on Monday, 27 October 2003 - 21:56:42 UTC