Browse through our Interesting Nodes on Russia Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Wednesday, 24 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Αρχείο Ειδήσεων του BBC - Real Audio

Ειδήσεις 01-04-14

  1. Ελεύθεροι τρείς Σέβοι.
  2. Πάνω απο 100 κρατούμενοι φυλακών αφήνονται ελεύθεροι
  3. Η Μάντσεστερ βασίλισσα της Αγγλίας.
  4. Νέος κύκλος βίας στη Λωρίδα της Γάζας.
  5. Στο Σινσινάτι: όλα έτοιμα για την κηδεία του Τίμοθυ Τόμας
  6. Η Κίνα ανακηρύττει μάρτυρα τον χαμένο πιλότο της.
  7. Το Ισραήλ βομβαρδίζει θέσεις των Χεζμπολάχ
  8. Σε νέα αντιπαράθεση βρίσκεται το Βρετανικό Μουσείο για τα Μάρμαρα του Παρθενώνα.
  9. Παραίτηση της κυβέρνησης ζητούν οι εργαζόμενοι στην Τουρκία.
  10. Επιστροφή του αμερικανικού κατασκοπευτικού αεροσκάφους της ζητά από την Κίνα η Ουάσιγκτον.
  11. Στο Μπενίν της Δυτικής Αφρικής συνεχίζεται το σκλαβοπάζαρο.
  12. Σε νέα αντιπαράθεση βρίσκεται το Βρετανικό Μουσείο για τα Μάρμαρα του Παρθενώνα.
  13. Προσπάθεια εξουδετέρωσης ομάδων αλβανών αυτονομιστών ανέλαβε το ΝΑΤΟ.
  14. Νέα επίθεση κατά του Ιράκ πραγματοποίησαν αμερικανικά αεροπλάνα.
  15. Επτά άτομα σκοτώθηκαν από έκρηξη βόμβας στην Μπαγκλαντές.
  16. Πολλές μέρες διήρκησαν οι αναταραχές που προκάλεσε επεισόδιο με λευκό αστυνομικό και μαύρο νεαρό.
  17. Οι κρατούμενοι ζητούν την απομάκρυνση του διευθυντή των φυλακών.
  18. Απαγορεύθηκε η είσοδος των δημοσιογράφων του ρωσικού τηλεοπτικού δικτύου ΝΤV
Ελεύθεροι τρείς Σέβοι.

14.4.2001 19:33 (Ωρα Λονδίνου)
Οι Αλβανόφωνοι αντάρτες απελευθέρωσαν τρείς Σέρβους τους οποίους είχαν συλλάβει πρίν έξη εβδομάδες στη Νότιο Σερβία. Οι τρείς άνδρες παραδώθηκαν σε στρατιώτες της ειρηνευτικής δύναμης της Κ-ΦΟΡ στο χωριό Κοντσούλι, που είναι υπο την κατοχή των ανταρτών. Ανόταος εκπρόσωπος του ΝΑΤΟ χαρακτήρισε την κίνηση των ανταρτών ανθρωπιστική και εξέφρασε την ελπίδα να ακολουθήσει και διάλογος μεταξύ των Σέρβων και των Αλβανών ανταρτών.

Πάνω απο 100 κρατούμενοι φυλακών αφήνονται ελεύθεροι

14.4.2001 19:41 (Ωρα Λονδίνου)
Ο πρόεδρος της Σερβο-βοσνιακής ένωσης, της Δημοκρατίας Srpska, ο Μίρκο Σάροβιτς,προέβη στην απελευθέρωση 110 κρατουμένων απο τις φυλακές, σαν χάρη για το Πάσχα. Κυβερνητικός εκπ΄ροσωπος ανακοίνωσε οτι η απελευθέρωση των κρατουμένων έγινε άνευ όρων, ενώ σε κάποιους άλλους μειώθηκαν οι ποινές.

Η Μάντσεστερ βασίλισσα της Αγγλίας.
BBC News
Η Μάντσστερ πρωταθλήτρια Αγγλίας.

14.4.2001 19:15 (Ωρα Λονδίνου)
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κέρδισε το Αγγλικό πρωτάθλημα για έβδομη φορά μέσα σε εννέα χρόνια. Η ήττα της βασικής αντίπαλης ομάδας, της Άρσεναλ, μέσα στο γήπεδο της χάρισε στη Μάντσεστερ το πρωτάθλημα.

Νέος κύκλος βίας στη Λωρίδα της Γάζας.

14.4.2001 19:13 (Ωρα Λονδίνου)
Μπουλντόζες του Ισραηλινού στρατού, ακολουθούμενες απο τάνκς και τεθωρακισμένα κατεδάφισαν πολλά κτήρια στον προσφυγικό καταυλισμό Ραφάχ, κοντά στα σύνορα με την Αίγυπτο. Εκπρόσωπος του Ισραηλινού πρωθυπουργού, Αριέλ Σαρόν, δήλωσε οτι τα κτήρια χρησιμοποιούνταν απο Παλαιστίνιους σκοπευτές για να πυροβολούν Ισραηλινούς στρατιώτες. Απο το νοσοκομείο, στη Λωρίδα της Γάζας επιβεβαιώθηκε οτι περισσότεροι απο 20 Παλαιστίνοι τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια αυτής της επιχείρησης.

Στο Σινσινάτι: όλα έτοιμα για την κηδεία του Τίμοθυ Τόμας

14.4.2001 19:04 (Ωρα Λονδίνου)
Στο Σινσινάτι έχουν αρχίσει οι ετοιμασίες για την κηδεία του Τίμοθυ Τομας, του μαύρου άνδρα που έπεσε νεκρός απο τα πυρά λευκού αστυνομικού. Ο Γενικός Εισαγγελέας των Ηνωμένων Πολιτειών διέταξε την διεξαγωγή έρευνας για την συμπεριφορά της αστυνομίας στην πόλη Σινσινάτι ύστερα από το πρόσφατο επεισόδιο Το επεισόδιο προκάλεσε αναταραχές οι οποίες διήρκησαν πολλές μέρες. Όπως τώρα επισημαίνει ο ανταποκριτής του ΒΒΣ στην περιοχή, η κηδεία θα δείξει ποσο κακή έιναι η κατάσταη στην περιοχή, καθώς οι αρχές φοβούνται για νέα επεισόδια. Πάντως έχει ζητηθεί απο τους αστυνομικούς να παραμείνουν μακρυά απο το χώρο της τελετής.

Η Κίνα ανακηρύττει μάρτυρα τον χαμένο πιλότο της.
BBC News
Η κρίση δεν έχει ακόμα ξεπεραστεί από τη σύγκρουση του αμερικανικού κατασκοπευτικού και του κινεζικού μαχητικού αεροσκάφους.

14.4.2001 17:57 (Ωρα Λονδίνου)
Η Κίνα αποφάσισε να κηρύξει μάρτυρα τον πιλότο του F-8 που χάθηκε μετά τη σύγκρουση με το αμερικανικό κατασκοπευτικό αεροσκάφος. Παρά τις έρευνες στη θάλασσα της Νοτίου Κίνας, κανένα ίχνος του άτυχου πιλότου δεν έχει εντοπιστεί και πλέον δεν υπάρχει καμία ελπίδα για τη ανεύρεση του.

Ακόμα ένα θέμα που απασχολέι τις αρχές της Κίνας έιναι η κράτηση του αμερικανικού αεροσκάφους στο νησί Χαϊνάν. Η Κίνα δήλωσε ότι δεν έχει ακόμα αποφασίσει τι θα κάνει με το αεροσκάφος παρά τις αξιώσεις της Ουάσιγκτον για επιστροφή του. Εκπρόσωπος του Κινεζικού υπουργείου εξωτερικών δήλωσε ότι οι έρευνες σχετικά με την σύγκρουση μεταξύ του αμερικανικού αεροσκάφους και του κινεζικού μαχητικού συνεχίζονται και πως τελική απόφαση θα ληφθεί μετά την ολοκλήρωση των ερευνών. Μιλώντας σε διάσκεψη Τύπου στην Κούβα, όπου ο πρόεδρος της Κίνας Ζγιάν Ζεμίν πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη ο εκπρόσωπος ανέφερε ότι το επεισόδιο δεν έχει ακόμα τελειώσει, παρά το γεγονός ότι το πλήρωμα του αμερικανικού αεροσκάφους έχει αφεθεί ελεύθερο. Ο Υπουργός Αμυνας των ΗΠΑ Ντόναλτ Ράμσφιλντ δήλωσε νωρίτερα ότι την ευθύνη για τη σύγκρουση των αεροσκαφών φέρει η Κίνα.

Το Ισραήλ βομβαρδίζει θέσεις των Χεζμπολάχ

14.4.2001 17:32 (Ωρα Λονδίνου)
Ο Ισραηλινός στρατός επιβεβαίωσε οτι πολεμικά αεροπλάνα του βομβάρδισαν πιθανές θέσεις των Χεζμπολάχ στο Νότιο Λίβανο. Εκπρόσωπος των Ισραηλινών δήλωσε οτι οι βομβαρδισμοί αυτοί ήταν τα αντίποινα για την επίθεση των αυτονομιστών στην περιοχή Σίμπα όπου συναντώνται τα σύνορα του Λιβάνου, του Ισραήλ και της Συρίας. Νωρίτερα οι Χεζμπολάχ ανακοίνωσαν οτι κατέστρεψαν ένα άρμα μάχης των Ισραηλινών στη συγκεκριμένη περιοχή. Ο Ισραηλινός στρατός δεν ανέφερε απώλειες.

Σε νέα αντιπαράθεση βρίσκεται το Βρετανικό Μουσείο για τα Μάρμαρα του Παρθενώνα.

14.4.2001 8:28 (Ωρα Λονδίνου)
Σε νέα αντιπαράθεση αντιπαράθεση βρίσκεται το Βρετανικό Μουσείο για τα Μάρμαρα του Παρθενώνα, την φορά αυτή με τον γνωστό στην Ελλάδα ιστορικό Γουίλλιαμ Σεντ Κλέρ. Οπως αναφέρει η σημερινή βρετανική εφημερίδα Guardian, η διεύθυνση του Μουσείου αρνείται να δημοσιοποιήσει τις ανακοινώσεις που έγιναν σε διεθνές συμπόσιο το 1999 σχετικά με τις ζημιές που υπέστησαν τα μάρμαρα απο τον καθαρισμό τους στην δεκαετία του 30. Σύμφωνα με το δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας, η διεύθυνση του Βρετανικού Μουσείου θεωρεί ότι η ανακοίνωση που έκανε στο συμπόσιο ο κ. Σεν Κλερ περιέχει δυσφημιστικά σχόλια για το Μουσείο και απαιτεί από τον βρετανό ακαδημαικό να αναδιατυπώσει κάποια σημεία της ανακοίνωσης του, κάτι που ο κ. Σεν Κλερ αρνείται να κάνει. Σε αντίποινα, σύμφωνα με την εφημερίδα, η διεύθυνση του Μουσείου αρνείται να δημοσιοποιήσει τα πορίσματα των ειδικών.Στην διένεξη αναμείχθηκε και η ελληνική πρεσβεία, γράφει η Guardian που δηλώνει στην εφημερίδα ότι οι εκθέσεις των ελληνων ειδικών θα αποσταλούν ούτως ή αλλως στο Βρετανικό Μουσείο κι αν αυτό αποφασίσει να μη τις δημοσιοποιήσει είναι δικό του θέμα.

Παραίτηση της κυβέρνησης ζητούν οι εργαζόμενοι στην Τουρκία.
BBC News
Οι διαδηλωτές ισχυρίζονται ότι η οικονομική πολιτική της Τουρκίας σκοτώνει τις επιχειρήσεις.

14.4.2001 8:25 (Ωρα Λονδίνου)
Σε μαζικές διαδηλώσεις κατεβαίνουν σήμερα τα εργατικά συνδικάτα σε ολόκληρη την Τουρκία, ζητώντας την παραίτηση της κυβέρνησης Ετσεβίτ, η πολιτική της οποίας, θεωρούν, οτι οδήγησε την χώρα στην πιο βαθειά οικονομική κρίση των τελευταίων δεκαετιών. Ο διαδηλώσεις συμπίπτουν με την δημοσιοποίηση από τον νέο τσάρο της τουρκικής οικονομίας, Κεμάλ Ντερβίς ενός νέου οικονομικού προγράμματος που στοχεύει στην προσέλκυση επιπλέον δανείων απο το εξωτερικό. Ο ανταποκριτής του ΒΒC μεταδίδει ότι τα εργατικά συνδικάτα ανυποχώρητα προχωρούν σήμερα σε μαζικές κινητοποιήσεις σε ολόκληρη την Τουρκία, ακόμη και στην Αγκυρα ο δήμαρχος της οποίας απαγόρευσε για ενα μήνα τις διαδηλώσεις.Οι πάντες στην Τουρκία, λέει ο ανταποκριτής του ΒΒC, χαρακτηρίζουν την παρούσα οικονομική κρίση ως την χειρότερη στην ιστορία της συγχρονης Τουρκίας. Η θέση της κυβέρνησης συνασπισμού του Μπουλέντ Ετσεβιτ είναι δυσχερέστατη, αφού οι προσπάθειες του οικονομικού της επιτελείου να εξασφαλίσει και νέα δάνεια απο το εξωτερικό δεν έχουν αποδώσει. Η καταβαράθρωση της λίρας και η χρεοκοπία του χρηματιστηρίου, η εκτίναξη των τιμών στα ύψη και οι μαζικές απολύσεις των τελευταίων μηνών έχουν κάνει το ποτήρι να ξεχειλίσει για τους απλούς πολίτες. Η Τουρκία βρίσκεται στα πρόθυρα του κοινωνικού και πολιτικού χάους.

Επιστροφή του αμερικανικού κατασκοπευτικού αεροσκάφους της ζητά από την Κίνα η Ουάσιγκτον.
BBC News
Η κρίση δεν έχει ακόμα ξεπεραστεί από τη σύγκρουση του αμερικανικού κατασκοπευτικού και του κινεζικού μαχητικού αεροσκάφους.

14.4.2001 8:27 (Ωρα Λονδίνου)
Η Κίνα δήλωσε ότι δεν έχει ακόμα αποφασίσει τι θα κάνει με το αμερικανικό κατασκοπευτικό αεροσκάφος που κρατείται στο νησί Χαϊνάν για δύο περίπου εβδομάδες παρά τις αξιώσεις της Ουάσιγκτον για επιστροφή του. Εκπρόσωπος του Κινεζικού υπουργείου εξωτερικών δήλωσε ότι οι έρευνες σχετικά με την σύγκρουση μεταξύ του αμερικανικού αεροσκάφους και ενός κινεζικού μαχητικού συνεχίζονται και πως τελική απόφαση θα ληφθεί μετά την ολοκλήρωση των ερευνών. Μιλώντας σε διάσκεψη Τύπου στην Κούβα, όπου ο πρόεδρος της Κίνας Ζγιάν Ζεμίν πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη ο εκπρόσωπος ανέφερε ότι το επεισόδιο δεν έχει ακόμα τελειώσει, παρά το γεγονός ότι το πλήρωμα του αμερικανικού αεροσκάφους έχει αφεθεί ελεύθερο. Ο Υπουργός Αμυνας των ΗΠΑ Ντόναλτ Ράμσφιλντ δήλωσε νωρίτερα ότι την ευθύνη για τη σύγκρουση των αεροσκαφών φέρει η Κίνα.

Στο Μπενίν της Δυτικής Αφρικής συνεχίζεται το σκλαβοπάζαρο.
BBC News
Δύο στα πέντε παιδιά σε χώρες της Αφρικής πιστεύεται ότι εργάζονται.

14.4.2001 8:26 (Ωρα Λονδίνου)
Στο Μπενίν, μία χώρα της Δυτικής Αφρικής συνεχίζεται ακόμα και σήμερα η σύγχρονη δουλεία η οποία είναι μια ιδιαίτερα επικερδής εμπορική δραστηριότητα. Το Μπενίν βρίσκεται σήμερα στην επικαιρότητα με την υπόθεση ενός πλοίου που μεταφέρει 250 παιδιά τα οποία προορίζονταν να πουληθούν στα σύγχρονα σκλαβοπάζαρα. Τα παιδιά πουλήθηκαν από τους γονείς τους σε μεσάζοντες που δουλεύουν για δουλεμπόρους. Η σκλαβοθηρία στην Δυτική Αφρική είναι καθημερινή πρακτική λέει η Εστέλ Γκούλουμαν, από την υπηρεσία προστασίας παιδιών του ΟΗΕ. Προσθέτει ακόμα ότι αυτά είναι παιδιά που πωλούνται από τους ίδιους τους γονείς τους και στέλνονται σκλάβοι σε φυτείες ... είναι μια διαδεδομένη πρακτική στην Δυτική Αφρική.

Σε νέα αντιπαράθεση βρίσκεται το Βρετανικό Μουσείο για τα Μάρμαρα του Παρθενώνα.

14.4.2001 8:28 (Ωρα Λονδίνου)
Σε νέα αντιπαράθεση αντιπαράθεση βρίσκεται το Βρετανικό Μουσείο για τα Μάρμαρα του Παρθενώνα, την φορά αυτή με τον γνωστό στην Ελλάδα ιστορικό Γουίλλιαμ Σεντ Κλέρ. Οπως αναφέρει η σημερινή βρετανική εφημερίδα Guardian, η διεύθυνση του Μουσείου αρνείται να δημοσιοποιήσει τις ανακοινώσεις που έγιναν σε διεθνές συμπόσιο το 1999 σχετικά με τις ζημιές που υπέστησαν τα μάρμαρα απο τον καθαρισμό τους στην δεκαετία του 30. Σύμφωνα με το δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας, η διεύθυνση του Βρετανικού Μουσείου θεωρεί ότι η ανακοίνωση που έκανε στο συμπόσιο ο κ. Σεν Κλερ περιέχει δυσφημιστικά σχόλια για το Μουσείο και απαιτεί από τον βρετανό ακαδημαικό να αναδιατυπώσει κάποια σημεία της ανακοίνωσης του, κάτι που ο κ. Σεν Κλερ αρνείται να κάνει. Σε αντίποινα, σύμφωνα με την εφημερίδα, η διεύθυνση του Μουσείου αρνείται να δημοσιοποιήσει τα πορίσματα των ειδικών.Στην διένεξη αναμείχθηκε και η ελληνική πρεσβεία, γράφει η Guardian που δηλώνει στην εφημερίδα ότι οι εκθέσεις των ελληνων ειδικών θα αποσταλούν ούτως ή αλλως στο Βρετανικό Μουσείο κι αν αυτό αποφασίσει να μη τις δημοσιοποιήσει είναι δικό του θέμα.

Προσπάθεια εξουδετέρωσης ομάδων αλβανών αυτονομιστών ανέλαβε το ΝΑΤΟ.

14.4.2001 8:25 (Ωρα Λονδίνου)
Δυνάμεις του Γιουγκοσλαβικού στρατού αναπτύσσονται σήμερα σε ένα ακόμη σημείο της ουδέτερης ζώνης ανάμεσα στην Σερβία και το Κοσυφοπέδιο. Η εντολή για περαιτέρω ανάπτυξη του γιουγκλοσλαβικού στρατού δοθηκε από το ΝΑΤΟ σε μια προσπάθεια εξουδετέρωσης ομάδων αλβανών αυτονομιστών που δραστηριοποιούνται στην ζώνη αυτή. Εν τω μεταξύ στο Βελιγράδι ο τέως πρόεδρος Σλομπονταν Μιλοσεβιτς επέστρεψε χθες στην φυλακή από το νοσοκομείο στο οποίο μεταφέρθηκε εσπευσμένα πριν δυο ημέρες. Ο πρωθυπουργός της Σερβίας Ζόραν Τζιντζις υπογράμμισε σε συνέντευξη του χθες ότι οποιαδήποτε κι αν είναι η κατάσταση της υγιείας του ο πρώην πρόεδρος θα προσαχθεί σε δίκη.

Νέα επίθεση κατά του Ιράκ πραγματοποίησαν αμερικανικά αεροπλάνα.

14.4.2001 9:07 (Ωρα Λονδίνου)
Νέα επίθεση κατά του Ιρακ πραγματοποίησαν χθες βράδυ αμερικανικά και βρετανικά αεροπλάνα. Οπως δήλωσε εκπρόσωπος του αμερικανικού υπουργείου άμυνας στόχος της επίθεσης ηταν εγκαταστάσεις αεράμυνας στο Νότιο Ιρακ στα όρια της ζώνης εναέριου αποκλεισμού. Ωστόσο η ιρακινή κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι τα αεροπλάνα έπληξαν κατοικημένες περιοχές.

Επτά άτομα σκοτώθηκαν από έκρηξη βόμβας στην Μπαγκλαντές.

14.4.2001 8:47 (Ωρα Λονδίνου)
Στην πρωτεύουσα της Μπαγκλαντές Ντάκα επτά άτομα σκοτώθηκαν από έκρηξη βόμβας που σύμφωνα με την αστυνομία σημειώθηκε σε πάρκο όπου δεκάδες χιλιάδες άτομα συγκεντρώθηκαν για να γιορτάσουν τον καινούργιο χρόνο.

Πολλές μέρες διήρκησαν οι αναταραχές που προκάλεσε επεισόδιο με λευκό αστυνομικό και μαύρο νεαρό.

14.4.2001 8:38 (Ωρα Λονδίνου)
Ο Γενικός Εισαγγελέας των Ηνωμένων Πολιτειών διέταξε την διεξαγωγή έρευνας για την συμπεριφορά της αστυνομίας στην πόλη Σινσινάτι ύστερα από πρόσφατο επεισόδιο στο οποίο ένας λευκός αστυνομικός πυροβόλησε και σκότωσε ένα μαύρο. Το επεισόδιο προκάλεσε αναταραχές οι οποίες διήρκησαν πολλές μέρες.Οι κάτοικοι της πόλης βρίσκονται για δεύτερη συνεχή νύχτα υπό κατ'οίκον περιορισμό. Ο περιορισμός επεβλήθη ύστερα από φόβους που εκφράστηκαν ότι η κηδεία του νεαρού μαύρου που θα πραγματοποιηθεί σήμερα θα γίνει το επίκεντρο νέων βίαιων επεισοδίων.

Οι κρατούμενοι ζητούν την απομάκρυνση του διευθυντή των φυλακών.

14.4.2001 8:45 (Ωρα Λονδίνου)
Στις φυλακές Γκουιάμπα της Βραζιλίας οι κρατούμενοι έχουν στασιάσει και κρατούν περισσότερους από 100 ομήρους συμπεριλαμβανομένων και 50 παιδιών. Οι κρατούμενοι ζητούν την απομάκρυνση του διευθυντή των φυλακών τον οποιο κατηγορούν για απάνθρωπη μεταχείριση και διαφθορά.

Απαγορεύθηκε η είσοδος των δημοσιογράφων του ρωσικού τηλεοπτικού δικτύου ΝΤV

14.4.2001 8:43 (Ωρα Λονδίνου)
Οι δημοσιογράφοι που εργάζονται στο ανεξάρτητο τηλεοπτικό δίκτυο της Ρωσίας ΝΤV ισχυρίστηκαν ότι τους έχει απαγορευθεί η είσοδος στον σταθμό από άντρες ασφαλείας που είναι πιστοί στη νέα διοίκηση, η οποία ανέλαβε τη λειτουργία του δικτύου νωρίς σήμερα το πρωί. Χθες Παρασκευή ο νέος διευθυντής του σταθμού Μπόρις Τζόρνταν που είναι αμερικανός τραπεζίτης, δήλωσε ότι ανέλαβε τον οικονομικό και εκδοτικό έλεγχο του τηλεοπτικού δικτύου.

Back to Top
Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
All Rights Reserved.