Browse through our Interesting Nodes on Religion in Greece Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 19 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Αρχείο Ειδήσεων του BBC - Real Audio

Ειδήσεις 03-09-20

  1. «Ναι» των Λετονών στην Ευρώπη
  2. Έκλεισαν οι κάλπες στη Λετονία
  3. Επίθεση σε Ιρακινό στέλεχος
  4. Η γιορτή της μπύρας
  5. Η εβδομάδα σε εικόνες
  6. Αφγανοί πολίτες μεταξύ των θυμάτων επίθεσης
  7. Κοινό όραμα με διαφωνίες
  8. Δημοψήφισμα στη Λετονία
  9. Επίθεση σε Ιρακινό στέλεχος
  10. Επίθεση σε Ιρακινό στέλεχος
  11. Ευρωπαϊκή σύνοδος κορυφής για Ιράκ

Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2003 - 23:05 ('Ωρα Λονδίνου)
«Ναι» των Λετονών στην Ευρώπη
 

Με την ένταξη των χωρών της Βαλτικής η ΕΕ θα εκτείνεται μέχρι τα σύνορα της Ρωσίας

Ο πρωθυπουργός της Λετονίας, Έιναρς Ρέπσε, ανακοίνωσε και επισήμως την επικράτηση των υποστηρικτών της ένταξης της χώρας της Βαλτικής στους κόλπους της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στο δημοψήφισμα του Σαββάτου.

Όπως σημείωσε ο κ. Ρέπσε «πρόκειται για μία από τις σημαντικότερες αποφάσεις στην ιστορία της χώρας» .

Η κεντρική εκλογική επιτροπή ανακοίνωσε ότι με καταμετρημένες περισσότερες από τις μισές ψήφους, το 68,5% των Λετονών υποστήριξε την ένταξη, έναντι ποσοστού που μόλις ξεπερνά το 30%.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, σχεδόν το 70% του εκλογικού σώματος που αριθμεί 1,4 εκατομμύρια ψηφοφόρους προσήλθε στις κάλπες.


Για τη Λετονία η ένταξη είναι μια ευκαιρία να βάλει τελεία στη σειρά των δεινών που ακολούθησαν το Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο και να εξαλείψει τις διαιρέσεις στον ευρωπαϊκό χάρτη
Βάιρα Βίκε-Φράιμπεργκ, Λετονή πρόεδρος

Η Λετονία ήταν η τελευταία από τις δέκα υποψήφιρες προς ένταξη χώρες που διεξήγαγε το δημοψήφισμα για την ένταξη, που αναμένεται πλέον τον ερχόμενο Μάιο.

Η πρόεδρος της χώρας, Βάιρα Βίκε-Φράιμπεργκ, είχε προβλέψει ότι το 60% θα υπερψηφίσει την ένταξη της χώρας.

Ωστόσο, οι οπαδοί του «όχι», δήλωναν αισιόδοξοι ότι θα ανέτρεπαν τα προγνωστικά.

Οι ευρωσκεπτικιστές επισημαίνουν επίσης ότι η Λετονία των δυόμισι εκατομμυρίων κατοίκων θα πληγεί οικονομικά από την ένταξη και τα οικονομικά δεδομένα με τα οποία θα πρέπει να συμμορφωθεί, ούσα ήδη η φτωχότερη από τις υποψήφιες προς ένταξη χώρες.

Οι γειτονικές Λιθουανία και Εσθονία, όπως και οι υπόλοιπες υποψήφιες χώρες έχουν ψηφίσει υπέρ της ένταξης, αλλά η Λετονία ήταν η πιο επιφυλακτική από τις δέκα χώρες.


Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2003 - 21:04 ('Ωρα Λονδίνου)
Έκλεισαν οι κάλπες στη Λετονία
 

Με την ένταξη των χωρών της Βαλτικής η ΕΕ θα εκτείνεται μέχρι τα σύνορα της Ρωσίας

Οι κάλπες στη Λετονία, τη δέκατη και τελευταία από τις υποψήφιες προς ένταξη στην Ευρωπαϊκή Ένωση χώρες, στην οποία διεξήχθη το σχετικό δημοψήφισμα, έκλεισαν.

Τα αποτελέσμα των πρώτων δημοσκοπήσεων εξόδου, που παρουσίασαν κρατικά μέσα, δείχνουν μια τάση επικράτησης των υποστηρικτών της ένταξης.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, σχεδόν το 70% του εκλογικού σώματος που αριθμεί 1,4 εκατομμύρια ψηφοφόρους προσήλθε στις κάλπες.

Η πρόεδρος της χώρας, Βάιρα Βίκε-Φράιμπεργκ, προσερχόμενη σε εκλογικό κέντρο της πρωτεύουσας Ρίγα, προέβλεψε ότι το 60% θα υπερψηφίσει την ένταξη της χώρας.

Ωστόσο, οι οπαδοί του «όχι», δηλώνουν αισιόδοξοι ότι θα ανατρέψουν τα προγνωστικά.

Όπως δηλώνουν, εμπιστεύονται το ανεπτυγμένο πατριωτικό αίσθημα των συμπατριωτών τους, οι οποίοι δε θα θελήσουν να παραχωρήσουν την κυριαρχία τους στις Βρυξέλλες.


Για τη Λετονία είναι μια ευκαιρία να βάλει τελεία στη σειρά των δεινών που ακολούθησαν το Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο και να εξαλείψει τις διαιρέσεις στον ευρωπαϊκό χάρτη
Βάιρα Βίκε-Φράιμπεργκ, Λετονή πρόεδρος

Οι ευρωσκεπτικιστές επισημαίνουν επίσης ότι η Λετονία των δυόμισι εκατομμυρίων κατοίκων θα πληγεί οικονομικά από την ένταξη και τα οικονομικά δεδομένα με τα οποία θα πρέπει να συμμορφωθεί, ούσα ήδη η φτωχότερη από τις δέκα υποψήφιες προς ένταξη χώρες.



Οι γειτονικές Λιθουανία και Εσθονία, όπως και οι υπόλοιπες υποψήφιες χώρες έχουν ψηφίσει υπέρ της ένταξης, αλλά η Λετονία είναι η πιο επιφυλακτική από τις δέκα χώρες.


Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2003 - 18:31 ('Ωρα Λονδίνου)
Επίθεση σε Ιρακινό στέλεχος
 

Το Συμβούλιο επικρίνεται από πολλούς Ιρακινούς για τη συνεργασία του με τους Αμερικανούς

Ένα μέλος του Κυβερνητικού Συμβουλίου, η Ακίλα αλ-Χασίμι, πυροβολήθηκε και τραυματίστηκε.

Έχει μεταφερθεί σε νοσοκομείο της Βαγδάτης κάτω από αυστηρά μέτρα ασφαλείας, όπου υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση και η κατάστασή της θεωρείται κρίσιμη, αλλά σταθερή.

Σύμφωνα με Ιρακινό αξιωματούχο, η Αλ-Χασίμι φέρει τραύματα στο στομάχι, τον ώμο και το πόδι.

Κατά την επίθεση που έγινε έξω από το σπίτι της, στη δυτική Βαγδάτη, τραυματίστηκε και ο σωματοφύλακάς της.

Η Ακίλα αλ-Χασίμι είναι σιίτισα και υπήρξε στέλεχος του υπουργείου Εξωτερικών επί κυβέρνησης Σαντάμ Χουσεΐν.

Ήταν μέλος της αποστολής του Ιρακινού Κυβερνητικού Συμβουλίου που είχε επισκεφτεί πρόσφατα τον ΟΗΕ.

Το Συμβούλιο επικρίνεται από πολλούς Ιρακινούς για τη συνεργασία του με τους Αμερικανούς.

Πολ Μπρέμερ

Ο Αμερικανός πολιτικός διοικητής του Ιράκ, Πολ Μπρέμερ, κατεδίκασε την επίθεση, χαρακτηρίζοντάς την «φρικτή και άνανδρη», προσθέτοντας ότι στρέφεται εναντίον ολόκληρου του ιρακινού λαού.


Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2003 - 18:00 ('Ωρα Λονδίνου)
Η γιορτή της μπύρας
 

Ξεκίνησε η μεγαλύτερη ετήσια γιορτή μπύρας στο Mόναχο

Ο δήμαρχος του Μονάχου, άνοιξε το πρώτο βαρέλι μπύρας, εγκαινιάζοντας την εκατοστή εβδομηκοστή Οκτόμπερφεστ (Oktoberfest), τη μεγαλύτερη παγκοσμίως ετήσια γιορτή της μπύρας.

Το φεστιβάλ μπύρας έχει γίνει διάσημο και για τα συνοδευτικά πιάτα με γερμανικά λουκάνικα, αλλά και τις παραδοσιακές στολές της Βαυαρίας που φορούν οι σερβιτόρες και οι γηγενείς συμμετέχοντες.

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η γερμανική οικονομία απέτρεψαν τους παραγωγούς να ανεβάσουν τις τιμές της μπύρας στο φετινό φεστιβάλ, για πρώτη φορά μετά 34 χρόνια, προς τέρψη των απανταχού φίλων της μπύρας.

Περίπου έξι εκατομμύρια επισκέπτες αναμένονται στο Μόναχο μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες που διαρκεί η γιορτή.

Μέτρα ασφαλείας

Αυστηρά είναι τα μέτρα ασφαλείας που έχουν λάβει φέτος οι βαυαρικές αρχές, μετά από την πρόσφατη αποκάλυψη ότι ομάδες νεοναζιστών σχεδίαζαν βομβιστική επίθεση κατά εβραϊκών στόχων στο Μόναχο.

Δεκατρία άτομα είχαν χάσει τη ζωή τους σε βομβιστική επίθεση κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ το 1980. Η επίθεση είχε αποδοθεί σε ακροδεξιούς.


Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2003 - 18:56 ('Ωρα Λονδίνου)
Η εβδομάδα σε εικόνες
 


Διαδηλωτές κατά της πολιτικής των ΗΠΑ εκφράζουν την απογοήτευσή τους μετά από την κατάρρευση των συνομιλιών του Παγκοσμίου Οργανισμού Εμπορίου στο Κανκούν του Μεξικό.


Ο λόρδος Άρτσερ στην πρώτη δημόσια ομιλία του μετά την αποφυλάκισή του και ενώ η κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι του αφαιρούνται οι τίτλοι τιμής.


Ο πρώην διοικητής των νατοϊκών στρατευμάτων, Γουέσλι Κλαρκ, εκπλήσσει τους Αμερικανούς ψηφοφόρους, ανακοινώνοντας την υποψηφιότητά του για το χρίσμα των Δημοκρατικών ενόψει των προεδρικών εκλογών του 2004.


Ο Σουηδός πρωθυπουργός, Γκόραν Πέρσον, στην κηδεία της υπουργού Εξωτερικών, Άννα Λιντ, που δολοφονήθηκε λίγες ημέρες πριν από τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος στη χώρα για την υιοθέτηση του ευρώ.


Ο τυφώνας Ίζαμπελ πλησιάζει απειλητικά την ανατολική ακτή των ΗΠΑ.


Το στέλεχος των Φιλελεύθερων Δημοκρατών, Σάρα Τίθερ, γίνεται η νεότερη Βρετανή βουλευτής, μόλις στα 29 της χρόνια, μετά τη νίκη της στις αναπληρωματικές εκλογές του Μπρεντ Ιστ.


Η επτάχρονη Τόνι Αν Μπάιφιλντ δολοφονήθηκε στο Λονδίνο από τα πυρά αγνώστου, καθώς, σύμφωνα με την αστυνομία, έγινε μάρτυς της δολοφονίας του πατέρα της από τον ίδιο δράστη.


Περισσότεροι από 500 μουσουλμάνοι πιστοί του δόγματος Νταβούντι Μπόρα παντρεύονται σε ομαδική τελετή στη Βομβάη.


Επιστήμονες στη Βενεζουέλα αποκαλύπτουν την εικόνα ενός γιγαντιαίου τρωκτικού, το απολίθωμα του οποίου είχε το μέγεθος βουβαλιού.


Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2003 - 17:21 ('Ωρα Λονδίνου)
Αφγανοί πολίτες μεταξύ των θυμάτων επίθεσης
 

Καθημερινό φαινόμενο είναι οι αμερικανικές επιθέσεις κατά στόχων των Ταλεμπάν

Αφγανός τοπικός κυβερνήτης δήλωσε ότι αμερικανικά ελικόπτερα επετέθησαν εναντίον μαχητών Ταλεμπάν, σε απομακρυσμένη περιοχή, κοντά στα σύνορα με το Πακιστάν, σκοτώνοντας τουλάχιστον οκτώ πολίτες και δύο από τους Ταλεμπάν.

Το περιστατικό σημειώθηκε στην περιοχή Ναουμπάχαρ, διακόσια χιλιόμετρα βορειοανατολικά της Κανταχάρ.

Ο κυβερνήτης της επαρχίας Ζαμπούλ, Χατζί Χαφίζ Ουλά Χασέμ, δήλωσε στο BBC ότι μεταξύ των θυμάτων βρίσκεται ένας τοπικός ηγέτης των Ταλεμπάν, ο μουλάς Μοχάμεντ Γκουλ Νιαζί, αλλά και γυναικόπαιδα, καθώς οι βόμβες έπληξαν και τον καταυλισμό μιας νομαδικής φυλής.

Σύμφωνα με τον Αφγανό αξιωματούχο οι Ταλεμπάν κρύβονταν στον καταυλισμό.

Η αμερικανική στρατιωτική διοίκηση δεν έχει επιβεβαιώσει τον αριθμό των θυμάτων της επίθεσης.

Η Ζαμπούλ και η γειτονική επαρχία Ουζουργκάν βρίσκονται στο επίκεντρο των πρόσφατων αμερικανικών επιχειρήσεων εντοπισμού και καταδίωξης ομάδων Ταλεμπάν, που ανασυγκροτούνται.

Περίπου 150 μαχητές έχουν χάσει τη ζωή τους από την έναρξη των επιχειρήσεων αυτών, τον περασμένο Αύγουστο.


Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2003 - 15:58 ('Ωρα Λονδίνου)
Κοινό όραμα με διαφωνίες
 

Τη συντομότερη δυνατή μεταβίβαση εξουσίας στους Ιρακινούς υπό την εποπτεία του ΟΗΕ επιθυμούν οι κκ. Σιράκ και Σρέντερ

Οι ηγέτες της Βρετανίας, της Γαλλίας και της Γερμανίας παραδέχθηκαν κατά την τριμερή σύνοδο κορυφής του Βερολίνου, ότι εξακολουθούν να υπάρχουν διαφορές στο θέμα του Ιράκ, ωστόσο σημείωσαν ότι μοιράζονται το όραμα δημιουργίας μιας δημοκρατικής και σταθερής κυβέρνησης στη χώρα.

Οι κκ. Μπλερ, Σρέντερ και Σιράκ συμφώνησαν ότι ο ΟΗΕ πρέπει να αναλάβει έναν περισσότερο πρωταγωνιστικό ρόλο στην ανοικοδόμηση του Ιράκ.

Ο Γάλλος πρόεδρος, ωστόσο, επανέλαβε ότι η μεταβίβαση της εξουσίας στον ιρακινό λαό πρέπει να γίνει εντός των επόμενων μηνών και υπό την εποπτεία των Ηνωμένων Εθνών.

Όπως σημείωσε χαρακτηριστικά «υπάρχουν τεχνικές διαφορές και διαφορές στο χρονοδιάγραμμα που θέλουμε να τεθεί».

Όπως τονίζει ο ανταποκριτής του BBC, διαφωνία εξακολουθεί να υφίσταται και για την αποστολή στρατευμάτων στο Ιράκ, ενδεχόμενο που δεν επιθυμούν Βερολίνο και Παρίσι.

Παράλληλα, επισημαίνει ότι παρά την «επίδειξη ενότητας», φαίνεται ότι μένει ακόμα αρκετός δρόμος να διανυθεί μέχρι την επίτευξη συμφωνίας.

Επίσης, οι τρεις ηγέτες συμφώνησαν να εργαστούν πάνω σε ένα γαλλο-γερμανικό σχέδιο για την ενίσχυση της ευρωπαϊκής οικονομίας.


Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2003 - 17:07 ('Ωρα Λονδίνου)
Δημοψήφισμα στη Λετονία
 

Με την ένταξη των χωρών της Βαλτικής η ΕΕ θα εκτείνεται μέχρι τα σύνορα της Ρωσίας

Η Λετονία γίνεται σήμερα η δέκατη και τελευταία από τις υποψήφιες προς ένταξη στην Ευρωπαϊκή Ένωση χώρες, στην οποία διεξάγεται το σχετικό δημοψήφισμα.

Η πρόερδος της χώρας, Βάιρα Βίκε-Φράιμπεργκ, προσερχόμενη σε εκλογικό κέντρο της πρωτεύουσας Ρίγα, προέβλεψε ότι το 60% θα υπερψηφίσει την ένταξη της χώρας.

Ωστόσο, οι οπαδοί του «όχι», δηλώνουν αισιόδοξοι ότι θα ανατρέψουν τα προγνωστικά.

Όπως δηλώνουν, εμπιστεύονται το ανεπτυγμένο πατριωτικό αίσθημα των συμπατριωτών τους, οι οποίοι δε θα θελήσουν να παραχωρήσουν την κυριαρχία τους στις Βρυξέλλες.


Για τη Λετονία είναι μια ευκαιρία να βάλει τελεία στη σειρά των δεινών που ακολούθησαν το Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο και να εξαλείψει τις διαιρέσεις στον ευρωπαϊκό χάρτη
Βάιρα Βίκε-Φράιμπεργκ, Λετονή πρόεδρος

Οι ευρωσκεπτικιστές επισημαίνουν επίσης ότι η Λετονία των δυόμισι εκατομμυρίων κατοίκων θα πληγεί οικονομικά από την ένταξη και τα οικονομικά δεδομένα με τα οποία θα πρέπει να συμμορφωθεί, ούσα ήδη η φτωχότερη από τις δέκα υποψήφιες προς ένταξη χώρες.



Οι γειτονικές Λιθουανία και Εσθονία, όπως και οι υπόλοιπες υποψήφιες χώρες έχουν ψηφίσει υπέρ της ένταξης, αλλά η Λετονία είναι η πιο επιφυλακτική από τις δέκα χώρες.


Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2003 - 11:44 ('Ωρα Λονδίνου)
Επίθεση σε Ιρακινό στέλεχος
 

Το Συμβούλιο επικρίνεται από πολλούς Ιρακινούς για τη συνεργασία του με τους Αμερικανούς

Πληροφορίες από το Ιράκ αναφέρουν ότι ένα μέλος του Κυβερνητικού Συμβουλίου, η Ακίλα αλ-Χασίμι, πυροβολήθηκε και τραυματίστηκε.

Έχει μεταφερθεί σε νοσοκομείο της Βαγδάτης κάτω από αυστηρά μέτρα ασφαλείας και η κατάστασή της θεωρείται κρίσιμη.

Σύμφωνα με ένα πρακτορείο ειδήσεων, ιρακινός επίσημος είπε ότι η αλ-Χασίμι φέρει τραύματα στο στομάχι, τον ώμο και το πόδι.

Κατά την επίθεση που έγινε έξω από το σπίτι της, στη δυτική Βαγδάτη, τραυματίστηκε και ο οδηγός της.

Η Ακίλα αλ-Χασίμι είναι σιίτισα και υπήρξε στέλεχος του υπουργείου Εξωτερικών επί κυβέρνησης Σαντάμ Χουσεΐν.

Ήταν μέλος της αποστολής του Ιρακινού Κυβερνητικού Συμβουλίου που είχε επισκεφτεί πρόσφατα τον ΟΗΕ.

Το Συμβούλιο επικρίνεται από πολλούς Ιρακινούς για τη συνεργασία του με τους Αμερικανούς.


Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2003 - 10:09 ('Ωρα Λονδίνου)
Επίθεση σε Ιρακινό στέλεχος
 


Πληροφορίες από το Ιράκ αναφέρουν ότι ένα μέλος του Κυβερνητικού Συμβουλίου, η Ακίλα αλ-Χασίμι, πυροβολήθηκε και τραυματίστηκε.

Έχει μεταφερθεί σε νοσοκομείο της Βαγδάτης κάτω από αυστηρά μέτρα ασφαλείας και η κατάστασή της θεωρείται κρίσιμη.

Σύμφωνα με ένα πρακτορείο ειδήσεων, ιρακινός επίσημος είπε ότι η αλ-Χασίμι φέρει τραύματα στο στομάχι, τον ώμο και το πόδι.

Κατά την επίθεση που έγινε έξω από το σπίτι της, στη δυτική Βαγδάτη, τραυματίστηκε και ο οδηγός της.

Η Ακίλα αλ-Χασίμι είναι σιίτισα και υπήρξε στέλεχος του υπουργείου Εξωτερικών επί κυβέρνησης Σαντάμ Χουσεΐν.

Ήταν μέλος της αποστολής του Ιρακινού Κυβερνητικού Συμβουλίου που είχε επισκεφτεί πρόσφατα τον ΟΗΕ.

Το Συμβούλιο επικρίνεται από πολλούς Ιρακινούς για τη συνεργασία του με τους Αμερικανούς.


Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2003 - 07:16 ('Ωρα Λονδίνου)
Ευρωπαϊκή σύνοδος κορυφής για Ιράκ
 

Το χάσμα για το θέμα του Ιράκ, παραμένει μεταξύ του Τόνι Μπλερ (α) και του Ζακ Σιράκ

Οι ηγέτες της Βρετανίας, της Γαλλίας και της Γερμανίας συναντώνται για πρώτη φορά μετά την έντονη διένεξή τους σχετικά με τον πόλεμο στο Ιράκ.

Οι συνεχιζόμενες διαφορές τους για το θέμα και η εξεύρεση τρόπων για ειρήνευση, αναμένεται να βρεθούν στο επίκεντρο της συνόδου κορυφής.

Ο βρετανός πρωθυπουργός, Τόνι Μπλερ, ο γάλλος πρόεδρος, Ζακ Σιράκ και ο γερμανός καγκελάριος, Γκέρχαρντ Σρέντερ θα συναντηθούν στο Βερολίνο, με τις διαφωνίες τους για το άμεσο μέλλον του Ιράκ να παραμένουν.

Ενώ η Ουάσιγκτον επιθυμεί να συνεισφέρει ο υπόλοιπος κόσμος χρήματα και στρατιώτες για το Ιράκ, η Γαλλία παραμένει αντίθετη σε οποιαδήποτε αποστολή στρατευμάτων.

Αλλά ο πρόεδρος Σιράκ έχει πλέον συμφωνήσει με τη γερμανική πρόταση να βοηθήσει στην εκπαίδευση του ιρακινού στρατού και της αστυνομίας.

Ο ανταποκριτής του BBC στο Παρίσι μεταδίδει πως ο Τόνι Μπλερ θα έχει πολύ δύσκολο έργο να πείσει τις δύο μεγαλύτερες ευρωπαϊκές δυνάμεις να κλείσουν το διευρυνόμενο χάσμα τους με την Ουάσιγκτον.

Back to Top
Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
All Rights Reserved.