Browse through our Interesting Nodes of Diplomatic Missions in Cyprus Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Αρχείο Ειδήσεων του BBC - Real Audio

(Πέμπτη 07/06/2001)

Υποστήριξη προς Σκόπια από άτυπη σύνοδο υπουργών Άμυνας ΝΑΤΟ
Την υποστήριξή τους στην κυβέρνηση της πΓΔΜ εξέφρασαν οι υπουργοί Άμυνας της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, κατά την άτυπη συνοδό τους που πραγματοποιήθηκε στην Θεσσαλονίκη, ενώ καταδίκασαν τις τρομοκρατικές ενέργειες των εξτρεμιστών. Εν τω μεταξύ, τον ηγετικό ρόλο της Ελλάδας στα Βαλκάνια αναγνώρισε ο Αμερικανός υπουργός Αμυνας, Ντόναλντ Ράμσφελντ, μετά τη συνάντησή του με τον Έλληνα ομόλογό του, Άκη Τσοχατζόπουλο. Ο κ. Ράμσφελντ εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη συμβολή της Ελλάδας στις προσπάθειες για την ειρήνευση στην περιοχή, καθώς και για την ελληνοτουρκική προσέγγιση.

Βουλή: Συνεχίζεται η συζήτηση του αντιτρομοκρατικού νομοσχεδίου
Την αναστολή της ποινής σε μέλη εγκληματικών οργανώσεων που μετανοούν και συμβάλλουν στην εξάρθρωση τους προανήγγειλε ο υπουργός Δικαιοσύνης, Μιχάλης Σταθόπουλος. Εν τω μεταξύ, ολοκληρώνεται σήμερα η ψήφιση του νομοσχεδίου για την αντιμετώπιση του οργανωμένου εγκλήματος και της τρομοκρατίας, εν μέσω αντιδράσεων από τα κόμματα της Αριστεράς, αλλά και από βουλευτές του ΠΑΣΟΚ.

Έκθεση ΙΟΒΕ: Η παραοικονομία φθάνει το 30% του εθνικού εισοδήματος
Αποκαλυπτικά τα στοιχεία του Ιδρύματος Οικονομικών και Βιομηχανικών Ερευνών για την παραοικονομία στην Ελλάδα. Σύμφωνα με έρευνα η παραοικονομία φθάνει το 30% του εθνικού εισοδήματος, ενώ την πρώτη θέση έχουν οι αγρότες και οι εργαζόμενοι στις Ένοπλες Δυνάμεις.

Η αποποινικοποίηση της ινδικής κάνναβης πάλι στο προσκήνιο
Αποποινικοποίηση της ινδικής κάνναβης για προσωπική χρήση, δημιουργία κέντρων όπου η ηρωίνη θα χορηγείται στους χρήστες από γιατρούς και ενεργό συμμετοχή της αστυνομίας στην ενημέρωση των νέων, προτείνει μεταξύ άλλων σε έκθεσή της προς τον υπουργό Δημοσίας Τάξης η Ελληνική Αστυνομία, σύμφωνα με δημοσίευμα της πρωινής εφημερίδας ΤΟ ΒΗΜΑ.

Ελλάδα - Αγγλία: Σημειώσατε 2
Καμία ελπίδα για πρόκριση στο Μουντιάλ του 2002 δεν έχει πλέον η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου, μετά την ήττα της με 2-0, το βράδυ της Τετάρτης στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας, από το αντίστοιχο Αγγλικό συγκρότημα.

© BBC

Back to Top
Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
All Rights Reserved.