Browse through our Interesting Nodes on Secondary Education in Greece Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 18 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Αρχείο Ειδήσεων του BBC - Real Audio


Δευτέρα  29 Απριλίου 2002

Συνάντηση για την Ολυμπιάδα
Ο πρωθυπουργός, Κώστας Σημίτης, είχε συνάντηση με την πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής "Αθήνα 2004", Γιάννα Αγγελοπούλου, για την προετοιμασία της επόμενης συνεδρίασης της διυπουργικής επιτροπής. Ο κ. Σημίτης ανέπτυξε στην κ.Αγγελοπούλου το σχέδιο λειτουργικότητας της πόλης κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων καθώς το θέμα αυτό θεωρείται από τη ΔΟΕ ως άμεσης προτεραιότητας. Την Τρίτη ο υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Παπανδρέου και η κ.Αγγελοπούλου, αναμένεται να υπογράψουν  μνημόνιο συνεργασίας και συναντίληψης μεταξύ υπουργείου Εξωτερικών και της Οργανωτικης Επιτροπής ''Αθήνα 2004''.

Ακριβά τα τηλέφωνα στην Ελλάδα
Σύμφωνα με έκθεση της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ) τα τηλεφωνήματά από σταθερό σε κινητό τηλέφωνο στην Ελλάδα είναι από τα ακριβότερα στην Ευρώπη. Η Ελλάδα κατέχει τη δεύτερη θέση μεταξύ των ευρωπαϊκών χωρών στη σχετική μελέτη. Σύμφωνα με την ΕΕΤΤ αν και η ελληνική τηλεπικοινωνιακή αγορά είναι σαφώς βελτιωμένη, έχει σημαντικές αδυναμίες στον υποτονικό ανταγωνισμό στη σταθερή τηλεφωνία και στο εξαιρετικά υψηλό κόστος των μισθωμένων κυκλωμάτων.

Στεφανόπουλος: "Το Μεσολλόγγι συγκινεί"
Μετά απο τόσα χρόνια το Μεσολόγγι συγκινεί, είπε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κωστής Στεφανόπουλος, μετά την ολοκλήρωση των εκδηλώσεων για την 176η επέτειο της εξόδου των "ελεύθερων πολιορκημένων". "Μετά από τόσα χρόνια το Μεσολόγγι συγκινεί γιατί απευθύνεται στα αισθήματα της ελευθερίας και της φιλοπατρίας όλων των ελεύθερων ανθρώπων" είπε την Κυριακή ο πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Αναβολή απεργίας στο ΙΚΑ
Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εργαζομένων στο ΙΚΑ ανέβαλε προγραμματισμένη για τη Δευτέρα και Τρίτη απεργία, μετά τα κρούσματα μυοκαρδίτιδας που παρουσιάστηκαν Η απεργία θα γίνει στις 16 και 17 Μαίου με κύρια αιτήματα προσλήψεις προσωπικού και αύξηση στους μισθούς.

© BBC

Back to Top
Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
All Rights Reserved.