Visit our archive of Documents on The Cyprus Problem Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Antenna: News in Greek (PM), 97-07-09

Antenna News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: Antenna Radio <http://www.antenna.gr> - email: antenna@compulink.gr

Ειδήσεις στα Ελληνικά, 09/07/97


ΤΙΤΛΟΙ

  • Την συμφωνια Σημιτη-Ντεμιρελ χαιρετισε ο κυβερνητικος εκπροσωπος της κυπριακης κυβερνησης Μανωλης Χριστοφιδης ο οποιος δηλωσε οτι θα επηρεασει θετικα τις συνομιλιες Κληριδη Ντενκτας που αρχιζουν στις 7 το απογευμα στο προαστιο Τράουτμπεγκ της Νεας Υορκης.
  • Να παρουν το νομο στα χερια τους προκειμενου να διωξουν απο το χωριο τους αλβανους λαθρομεταναστες απειλουν οι κατοικοι του χωριου Νεα λευκη Λαρισας.
  • Κλειστα αύριο και μεθαυριο τα φαρμακεία ολης της χωρας και τα φαρμακεια της Αττικης για μια εβδομαδα , λογω των κινητοποιησεων των φαρμακοποιων που διαμαρτύρονται για τις ρυθμίσεις της κυβέρνησης για τα φάρμακα, οι οποίες περιλαμβάνουν και μείωση του κέρδους τους.
  • Ανθρωπινες ζωες κινδυνεψαν στη φωτια του Σειχ Σου στη Θεσσαλονικης απο την ασυνενοησια μεταξυ δασικων και πυροσβεστων οπως προεκυψε απο την ερευνα του ραδιοφωνου του ΑΝΤΕΝΝΑ γαοι την δασοπροστασια.


Κυπριακό

Τη συμφωνία Σημίτη-Ντεμιρέλ χαιρέτισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος της κυπριακής κυβέρνησης. Ο κ. Μανώλης Χριστοφίδης δήλωσε ότι θα επηρεάσει θετικά τις συνομιλίες Κληρίδη- Ντενκτάς που αρχίζουν στις 7 το απόγευμα στο προάστιο Τράουτμπεγκ της Νέας Υόρκης.

Χθες οι κύριοι Κληρίδης και Ντεκτάς παρακάθησαν σε γεύμα που τους παρέθεσε ο γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ Κόφι Αναν στο οποίο παραβρέθηκε και ο αντιπρόσωπος του προέδρου Κλίντον για το Κυπριακό Ρίτσαρντ Χόλμπρουκ.

ΕΘΝΙΚΑ

Ποικίλες αντιδράσεις προκάλεσε στην Αθήνα η συμφωνία μη επίθεσης Σημίτη Ντεμιρέλ ενώ στη Μαδρίτη το κλίμα είναι και σήμερα θετικό.

Για τις αντιδράσεις ρωτήθηκε πριν από λίγο ο πρωθυπουργός.

Στις αντιπροσωπείες της Ελλάδας και της Τουρκίας υπάρχει ενθουσιασμός και σύμφωνα με πληροφορίες ο πρωθυπουργός δήλωσε σε στενούς του συνεργάτες ότι πρόκειται για μια νέα αρχή στις σχέσεις των δύο χωρών όμως απαιτείται προσπάθεια.

Ο κ.Σημίτης εκτιμά ότι εάν υπάρξουν αντιδράσεις θα είναι από βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και λιγότερο από την αντιπολίτευση.

Το πρωί είχαμε νέα σύντομη συνάντηση των υπουργών Εξωτερικών Θεόδωρου Πάγκαλου και Ισμαήλ Τζεμ καθώς διαμένουν στο ίδιο ξενοδοχείο.

Ο τούρκος υπουργός μιλώντας σε δημοσιογράφους της χώρας τους κάλεσε να στηρίξουν την συμφωνία που επιτεύχθηκε και ανέφερε ότι το προσεχές διάστημα θα υπάρξει μια συνάντηση ελλήνων και τούρκων επιχειρηματιών.

Στις εσωκομματικές αντιδράσεις που καταγράφονται στο ΠΑΣΟΚ.

Ο βουλευτής Στέλιος Παπαθεμελής δήλωσε ότι πρόκειται για παγίδευση της Ελλάδας με απροσδιόριστους κινδύνους ενώ ο κ.Βερυβάκης ανέφερε ότι η Μαδρίτη θυμίζει Νταβός και εξέφρασε την ελπίδα να αποφύγουμε τα δεινά που δοκίμασε τότε η Ελλάδα.

Για απομάκρυνση της κυβέρνησης από την εξωτερική πολιτική των κυβερνήσεων Παπανδρέου και το δόγμα "δεν διεκδικούμε τίποτα-δεν παραχωρούμε τίποτα", έκανε λόγο μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο πρώην υφυπουργός Αμυνας Νίκος Κουρής.

" Θα χάσουν όσοι επιχειρήσουν να παίξουν με τα εθνικά θέματα", δήλωσε επίσης στον ΑΝΤ1 ο Θόδωρος Τσουκάτος σχολάζοντας τις εσωκομματικές αντιδράσεις.

Ιδιαίτερα θετική εξέλιξη χαρακτήρισε την κοινή δήλωση Σημίτη- Ντεμιρέλ ο εκτελών χρέη εκπροσώπου Νίκος Αθανασάκης. Οπως είπε η τήρηση των αρχών που συμφωνήθηκαν μπορεί ν' ανοίξει μια νέα εποχή στις ελληνοτουρκικές σχέσεις βάσει των πάγιων ελληνικών επιδιώξεων για ειρήνη και συνεργασία στην περιοχή ..

Ο κ.Αθανασάκης τόνισε πως η κοινή δηλώση της Μαδρίτης μπορεί να εξυπηρετεί τα εθνικά συμφέροντα χωρίς ωστόσο να προδικάζει τίποτα ως προς τα επί μέρους ζητήματα και τις ανάλογες ελλληνικές θέσεις.

Τα αποτελέσματα της Μαδρίτης συζήτησε το μεσημέρι ο αναπληρωτής υπουργός εξωτερικών, Γιώργος Παπανδρέου με τον αμερικάνο πρεσβευτή στην Αθήνα Τόμας Νάιλς

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο κ. Παπανδρέου έκανε λόγο για μεγάλη ελληνική επιτυχία που δεν πρέπει να υπονομευθεί.

Σημαντικό βήμα για τη διαμόρφωση ενός διαφορετικού κλίματος στις σχέσεις των δύο χωρών, χαρακτήρισε το ανακοινωθέν ο υπουργός Μακεδονίας-Θράκης Φίλιππος Πετσάλνικος.

Οι εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά συζητήθηκαν σε ευρεία σύσκεψη που έγινε στη Ρηγίλλης υπό την προεδρία του Κώστα Καραμανλή.

Σύμφωνα με πληροφορίες στη σύσκεψη εκφράστηκαν ανησυχίες ιδιαίτερα όσον αφορά τα 12 μίλια, έγινε κριτική και στα 6 σημεία της συμφωνίας και επισημάνθηκε ότι η κυβέρνηση πρέπει να δώσει διευκρινίσεις.

Για θετικά σημεία αλλά και ερωτηματικά που γεννά το κοινό ανακοινωθέν, μίλησε ο Προκόπης Παυλόπουλος και επεσήμανε ότι στο κείμενο δεν γίνεται αναφορά σε σεβασμό της εδαφικής ακεραιότητας.

Την έλλειψη αναφοράς στο Κυπριακό υπογράμμισε η Ντόρα Μπακογιάννη, και εξέφρασε φόβους για επανάληψη του Νταβός.

Το κείμενο της Μαδρίτης μπορεί ν'αποτελέσει βήμα για την εξομάλυνση των ελληνοτουρκικών σχέσεων και οι σχετικές διακηρύξεις θα κριθούν στην πράξη, αναφέρει ο Συνασπισμός, ενώ ο πρόεδρος του ΔΗΚΚΙ Δημήτρης Τσοβόλας δήλωσε στον ΑΝΤ1 πως το κείμενο αποτελεί απαρχή διχοτόμησης και συγκυριαρχίας του Αιγαίου.

Επώδυνη δέσμευση για την Ελλάδα και ανώδυνο ευχολόγιο για την Τουρκία αποτελεί η συμφωνία δήλωσε στον ΑΝΤ1 ο πρόεδρος της Πολιτικής Ανοιξης Αντώνης Σαμαράς και επεσήμανε ότι δέχθηκαμε διάλογο εφ'όλης της ύλης χώρις καμμιά έστω αναφορά στη Χάγη.

Κοινωνικός

Ο νόμος Σιούφα και η εφαρμογή της 35ετιας χωρίς όριο ηλικίας, θα τεθούν στο τραπέζι του διαλόγου για την αναμόρφωση του ασφαλιστικού συστήματος σύμφωνα με σημερινή δέσμευση του υπουργού εργασίας.

Ο κ. Παπαϊωάννου απέκλεισε ενδεχόμενο τροποποίησης του νόμου πριν ολοκληρωθεί κοινωνικός διάλογος όπως ζητούν τα συνδικάτα των εργαζόμενων. Παραδέχθηκε όμως ότι υπάρχει ασάφεια και τόνισε ότι περιμένει τις μελέτες από τα ταμεία για το αν και κατά πόσο μπορούν να δίνουν επικουρικές συντάξεις άνω του 20% του συνόλου των συντάξιμων αποδοχών.

Κυβέρνηση εργοδότες και εργαζόμενοι συμφώνησαν ως προς τις αρχές που πρέπει να διέπουν το κοινωνικό διάλογο, δηλαδή τη βιωσιμότητα των ταμείων την ανταποδοτικότητα και διασφάλιση των ώριμων ασφαλιστικών δικαιωμάτων

Αλικαρνασός

Ανθρωποκυνητό έχει εξαπολύσει η αστυνομία για τη σύλληψη των τριών Αλβανών βαρυποινιτών πού απέδρασαν τα ξημερώματα από τις φυλακές Αλικαρνασού.

Πρόκειται για τους Γκάρι Μπασκίν , Τζέλλα Ριζα και Μπεχιλ Μπρατζο, οι οποίοι είχαν καταδικασθεί για ληστεία και σύσταση συμμορίας

ΙΟΒΕ

Δυσκολίες στην περαιτέρω βελτίωση των οικονομικών δεικτών επισημαίνει στην τετραμηνιαία έκθεση του για την εθνική μας οικονομία το Ιδρυμα Οικονομικών και Βιομηχανικών Ερευνών.

Τονίζει ότι για να υποχωρήσει ο πληθωρισμός χρειάζονται μεγαλύτερες προσπάθειες.

Το ΙΟΒΕ εκτιμά ότι ο μέσος πληθωρισμός στο τέλος του έτους δεν θα είναι μικρότερος του 5,5 και 6 %

Την ίδια ώρα σύμφωνα με πληροφορίες η τράπεζα της Ελλάδος αναμένεται να αποφασίσει την πλήρη απελευθέρωση στην αγορά συναλλάγματος.

ΝΑΤΟ

- Ειδική συμφωνία συνεργασίας της Ουκρανίας με το ΝΑΤΟ υπεγράφη το πρωί στη Μαδρίτη,κατά τη δεύτερη μέρα της συνόδου κορυφής της Ατλαντικής Συμμαχίας, που δίνει το δικαίωμα στη πρώην σοβιετική δημοκρατία, να ζητά διαβουλεύσεις με το ΝΑΤΟ εάν θεωρεί ότι απειλείται από το εξωτερικό.

Οι ηγέτες των χωρών-μελών του ΝΑΤΟ και άλλων 28 συνεργαζόμενων χωρών συναντήθηκαν σήμερα για να εγκαινιάσουν την ίδρυση ενός νέου οργανισμού που δημιουργήθηκε με στόχο την προώθηση των δεσμών ασφαλείας ανάμεσα στην Ατλαντική Συμμαχία και στα μη μέλη του ΝΑΤΟ από την Ευρώπη και την Ευρασία.

ΡΩΜΙΟΠΟΥΛΟΣ

Σήμερα αναμένεται το πόρισμα των έξι ιατροδικαστών για τα αίτια του θάνατου του στρατιώτη Σπύρου Ρωμιόπουλου στον Εβρο.

ΘΡΥΛΟΣ

- Ευχάριστα τα νέα για τους φίλους του Ολυμπιακού καθώς ο νικητής της αναμέτρησης ανάμεσα στη Μοζίρ από τη Λευκορωσία και την Κον-στρου-κτορούλ απο τη Μολδαβία, θα είναι ο αντίπαλος του πρωταθλητή Ελλάδος στον προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λήγκ.

Οι ερυθρόλευκοι κληρώθηκαν να είναι γηπεδούχοι στον πρώτο αγώνα που θα γίνει στις 13 Αυγούστου, ωστόσο είναι πιθανόν ν'αλλάξει η έδρα επειδή μέχρι τις 10 Αυγούστου θα βρίσκεται σ'εξέλιξη στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ανοικτού Στίβου.

Η ρεβάνς θα διεξαχθεί στις 27 Αυγούστου.

ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ

Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης έχει κηρυχθεί ο νόμος Ηλείας που είναι στο έλεος των πυρκαγιών για τρίτο εικοσιτετράωρο.

Νέα φωτιά μαίνεται στη περιοχή Δραγώγι και στη θέση Μπόικα, ενώ ανεξέλεκτο παραμένει το μέτωπο στη κοινότητα Ματεσι Ανδριτσαινας.

Εως τώρα έχουν αποτεφρωθεί είκοσι χιλιάδες στρέμματα δασικής έκτασης.

Υπό πλήρη έλεγχο τέθηκε η νέα φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι στη κοινότητα Τορώνης στη Χαλκιδικη. Μέχρι αυτή την ώρα έχουν καεί σαράντα στρέμματα πευκοδάσους.

Στη μεγάλη φωτιά του ΣΕΙΧ ΣΟΥ κινδύνεψαν ανθρώπινες ζωές από την ασυνενοησία μεταξύ δασικών και πυροσβεστών όπως προέκυψε από την έρευνα του ραδιοφώνου του ΑΝΤΕΝΝΑ για την δασοπροστασία.

Σύμφωνα με καταγγελίες του διοικητή της πυροσβεστική υπηρεσίας του αεροδρομίου Μακεδονία επιπυραγος Βαγγέλης Σταμίγκος οι ρίψεις νερού από τα αεροσκάφη δημιούργησαν κινδύνους για τη ζωή όσων συμμετείχαν στις επίγειες δυνάμεις.

Ο Δημήτρης Καλαμποκίδης ειδικός στις πυρκαγιές αποκάλυψε ότι οι δασικοί δεν γνώριζαν το τηλέφωνο της ΕΜΥ.

Στη Θεσσαλονίκη, ο δήμαρχος Κωσταντίνος Κοσμόπουλος ζήτησε την παραίτηση του δασάρχη, του νομάρχη του ΓΓ δασών καθώς και της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Γεωργίας.

Σε σύσκεψη στη Νομαρχία αποφασίστηκε να ζητηθεί από τη κυβέρνηση η έκδοση Προεδρικού διατάγματος για την απαγόρευση της δόμησης στο ΣΕΙΧ ΣΟΥ καθώς και η σύσταση ταμείου αλληλοβοήθειας της τοπικής Αυτοδιοίκησης πρώτου και δεύτερου βαθμού για τη στήριξη των προσπαθειών περιφρούρησης του δάσους.

Εν τω μεταξύ σε έκτακτη συνέντευξη τύπου ο υπουργός γεωργίας Στέφανος Τζουμάκας επέρριψε σήμερα ευθύνες στη διοίκηση του ΓΕΑ για την καθυστέρηση τόσο στην άδεια απογείωσης και τα προβλήματα ανεφοδιασμού των αεροσκαφών , όσο και για την καθυστέρηση στη συντήρηση τους.

Οπως είπε μάλιστα χαρακτηριστικά χρειάσθηκε περισσότερο από μία ώρα για να απογειωθούν τα αεροσκάφη από την πρέβεζα για το δάσος του Σειχ Σου

Ο υπουργός πρόσθεσε επίσης ότι θα διερευνηθεί αν ο δασάρχης θεσσαλονίκης ζήτησε την αποστολή των αεροσκαφών αμέσως μετά την εκδήλωση της φωτιάς.

Υγεία

Εμφραγμα στο χώρο της υγείας..

Πενθήμερη παράταση της απεργίας τους αποφάσισαν σήμερα, οι νοσοκομειακοί γιατροί Αθήνας και Πειραιά

Παράλληλα συνεχίζονται και οι κινητοποιήσεις των γιατρών του Ευαγγελισμού, και του νοσοκομείου Μεταξά.

Από αύριο κλείνουν για 48 ώρες τα φαρμακεία όλης της χώρας και για μια εβδομάδα τα φαρμακεία της Αττικής λόγω των κινητοποιήσεων των φαρμακοποιών που διαμαρτύρονται για τις ρυθμίσεις της κυβέρνησης για τα φάρμακα, οι οποίες περιλαμβάνουν και μείωση του κέρδους τους.

Οι καταναλωτές θα μπορούν να εξυπηρετούνται από τα διανυκτερεύοντα φαρμακεία.

ΝΑΤΟ

- Η ενσωμάτωση της Ισπανίας στο στρατιωτικό σκέλος του ΝΑΤΟ φαίνεται πολύ πιό πολύπλοκη μετά τη σύνοδο κορυφής της Μαδρίτης απ'ότι πριν απ' αυτήν, καθώς έχουν αναδειχθεί μιά σειρά προβλημάτων που αφορούν κυρίως το Γιβραλτάρ.

Σήμερα η Μεγάλη Βρετανία απείλησε να μπλοκάρει την πλήρη ενσωμάτωση της Μαδρίτης αν αυτή δεν αποδεχόταν ενα συμβιβασμό γιά τη χρήση του Γιβραλτάρ ως βρετανική στρατιωτική βάση.

Ειδική συμφωνία συνεργασίας της Ουκρανίας με το ΝΑΤΟ υπεγράφη το πρωί στη Μαδρίτη,κατά τη δεύτερη μέρα της συνόδου κορυφής της Ατλαντικής Συμμαχίας, που δίνει το δικαίωμα στη πρώην σοβιετική δημοκρατία, να ζητά διαβουλεύσεις με το ΝΑΤΟ εάν θεωρεί ότι απειλείται από το εξωτερικό.

Οι ηγέτες των χωρών-μελών του ΝΑΤΟ και άλλων 28 συνεργαζόμενων χωρών συναντήθηκαν επισης σήμερα για να εγκαινιάσουν την ίδρυση ενός νέου οργανισμού που δημιουργήθηκε με στόχο την προώθηση των δεσμών ασφαλείας ανάμεσα στην Ατλαντική Συμμαχία και στα μη μέλη του ΝΑΤΟ από την Ευρώπη και της Ευρασίας.

Η πρώτη συνάντηση του Ευρω-Ατλαντικού Συμβουλίου Συνεργασίας, σε επίπεδο αρχηγών κυβερνήσεων πραγματοποιείται μια ημέρα μετά την πρόσκληση του ΝΑΤΟ προς την Πολωνία, την Δημοκρατία της Τσεχίας και την Ουγγαρία να ενταχθούν σ'αυτό.

Ρυθμίσεις

Νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν από αύριο στην περιοχή τρεις Γέφυρες καθώς θα κατεδαφισθεί η γέφυρα στη συμβολή των οδών Τεγέας και Σκαμανδρου

Οι εργασίες ανακατασκευής της γέφυρας θα διαρκέσουν περίπου ένα μήνα

ΔΕΗ

Σε λάθος των Δήμων οφείλονται σύμφωνα με την ΔΕΗ οι φουσκωμένοι λογαριασμοί που φθάνουν στους καταναλωτές και εμφανίζουν μεγάλα ποσά στα δημοτικά τέλη.

Οπως δήλωσε στον ΑΝΤΕΝΝΑ ο αναπληρωτής γενικός διευθυντής της επιχείρησης κ.Πανετας το λάθος οφείλεται στο ότι οι δήμοι είχαν προσθέσει μηδενικά στις καταστάσεις που έστειλαν.

Για όσους πλήρωσαν αυξημένους λογαριασμούς ο κ. Πανετας είπε ότι τα επιπλέον ποσά θα συμψηφιστούν στους επόμενους λογαριασμούς.

ΦΥΛΑΚΕΣ

Οι τουρκικές δυνάμεις ασφαλείας κατέστειλαν την εξέγερση των κρατουμένων της φυλακής Μετρίς, στο ευρωπαϊκό τμήμα της Κωνσταντινούπολης, σύμφωνα με το ειδησεογραφικό τηλεοπτικό δίκτυο NTV.

Η επιχείρηση καταστολής της στάσης των κρατουμένων, που ζητούσαν καλύτερες συνθήκες διαβίωσης, άρχισε στις 08:00 το πρωί (τοπική ώρα) και σύμφωνα με τις ίδιες πηγές οκτώ άνθρωποι σκοτώθηκαν και έντεκα τραυματίστηκαν.

Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό αν τα θύματα έχασαν τη ζωής τους κατά την διάρκεια της εξέγερσης ή στην επιχείρηση καταστολής της.

Εικόνες που πρόβαλε το NTV δείχνουν μέλη των σωμάτων ασφαλείας, με στολές παραλλαγής να ανεβάζουν ανθρώπους σε ένα φορτηγό και να τους χτυπάνε με κλομπ ή με τα όπλα τους. Σε ρεπορτάζ του τηλεοπτικού δικτύου αναφέρθηκε ότι τα περισσότερα θύματα πέθαναν από ασφυξία, εξαιτίας μιας μεγάλης φωτιάς που άναψαν οι κρατούμενοι.

Οκτώ άτομα έχασαν τη ζωή τους και 11 τραυματίσθηκαν όταν ξέσπασε στάση κρατουμένων στη φυλακή Μετρίς της Κωνσταντινούπολης.

Η εξέγερση των κρατουμένων εκδηλώθηκε χθές το βράδυ.

Οι κρατούμενοι έπιασαν έναν από τους φρουρούς, τον οποίον κρατούν όμηρο και έβαλαν φωτιά στα κελιά διαμαρτυρόμενοι για τις κακές συνθήκες διαβίωσης.

Σύμφωνα με το πρακτορείο Ανατολή στη φυλακή Μετρίς κρατούνται 1200 άτομα για παραβάσεις του κοινού ποινικού δικαίου και δεν υπάρχουν πολιτικά αιτήματα.

Το σωφρωνιστικό ίδρυμα επισκευθηκε σημερα το πρωί ο κυβερνητης της Κωνσταντινούπολης, Ριντβάν Γενισέν, ο οποιος δήλωσε αργότερα οτι άκουσε τα αιτήματα των κρατουμένων για καλύτερη μεταχειρηση και βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης.

Εξω από τις φυλακές βρίσκονται ασθενοφόρα και οχήματα της αστυνομίας. Η φυλακή έχει χωρητικότητα 700 ατόμων, αλλά σε αυτή συνωστίζονται περίπου 1200 κρατούμενοι.

ΞΕΝΑ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΑ

Οι τιμές πώλησης και fixing των κυριοτέρων ξένων νομισμάτων θα έχουν στις 10 Ιουλίου ως εξής.

    ΞΕΝΑ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΑ  ΑΓΟΡΑ    ΠΩΛΗΣΗ  ΤΙΜΕΣ FIXING

    ΔΟΛΛΑΡΙΟ ΗΠΑ.........272,9    280,4    276,1
    ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΜΑΡΚΟ......155,5    159,8    157,3
    ΛΙΡΑ ΑΓΓΛΙΑΣ.........462,3    474,9    467,7
    ΕΛΒΕΤΙΚΟ ΦΡΑΓΚΟ......186,5    191,6    188,7
    ΓΑΛΛΙΚΟ ΦΡΑΓΚΟ........46,1     47,3     46,6
    100 YEN ΙΑΠΩΝΙΑΣ.....242,4    249,0    245,2
    ΔΟΛΛΑΡΙΟ ΚΑΝΑΔΑ......197,9    203,4    200,3
    ΔΟΛΛΑΡΙΟ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ..202,8    208,4    205,2
    E.C.U................306,1    314,5    309,7

© ANT1 Radio 1997


Antenna News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
Back to Top
Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
All Rights Reserved.

HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
ant12html v2.01 run on Wednesday, 9 July 1997 - 18:03:12 UTC