Read the CSCE Charter for a New Europe (Paris, 21 November 1990) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Wednesday, 24 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Antenna: News in Greek (PM), 98-02-24

Antenna News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: Antenna Radio <http://www.antenna.gr/> - email: antenna@compulink.gr

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

[Α] Πολιτική - Ελλάδα

  • [01] Νέα Δημοκρατία
  • [02] Κυβερνητική σύσκεψη
  • [03] Ελληνοτουρκικά-Μίλερ
  • [04] Γιαννόπουλος
  • [Β] Γεγονότα - Eλλάδα

  • [05] Απεργίες
  • [06] Σπάτα-Αεροδρόμιο
  • [07] Ε.Ε-Ναρκωτικά
  • [08] Ιδιωτικές κλινικές-Αιμοκάθαρση
  • [09] Εγκληματικότητα
  • [Γ] Πολιτική - Διεθνή

  • [10] Ιράκ-Εξελίξεις
  • [Δ] Γεγονότα - Διεθνή

  • [11] Κινηματογράφος-Κάπνισμα
  • [12] Διάφορες Διεθνείς Ειδήσεις
  • [Ε] Οικονομία - Ειδήσεις

  • [13] Συντάξεις
  • [14] Χρηματιστήριο
  • [ΣΤ] Υγεία - Ειδήσεις

  • [15] Ασθμα
  • [Ζ] Καιρός - Σήμερα

    [Η] Καιρός - Πρόγνωση


    [Α] Πολιτική - Ελλάδα

    Last Updated: Tuesday, 24-Feb-98 17:15:35
    24/02/98

    [01] Νέα Δημοκρατία

    Ανεβαίνει ο υδράργυρος της έντασης στη Νέα Δημοκρατία, μετά την απόφαση να συγκληθεί το απόγευμα η Εκτελεστική Επιτροπή του κόμματος, χωρίς να προσκληθεί ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης.

    Σε συνέντευξή του στους ξένους ανταποκριτές, ο Κώστας Καραμανλής έκανε λόγο για οριοθέτηση σχέσεων με τον επίτιμο πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, αλλά προσπάθησε να κατεβάσει τους τόνους της εσωκομματικής αντιπαράθεσης εξαίροντας το ρόλο του κ. Μητσοτάκη, ο οποίος -όπως είπε- είναι κεφάλαιο για τη Νέα Δημοκρατία.

    Ο κ.Καραμανλής διευκρίνισε ωστόσο ότι ο πρώην πρωθυπουργός κινείται πέρα και πάνω από τις εσωκομματικές διαδικασίες και για το λόγο αυτό δεν εκλήθη σε συσκέψεις που ασχολούνται με θέματα κομματικής στρατηγικής.

    Ο πρόεδρος της ΝΔ τόνισε ότι περιμένει από τον κ. Μητσοτάκη αλλά και από τον Μιλτιάδη Εβερτ να τον στηρίξουν όπως έκανε και ο ίδιος στο παρελθόν αλλά επανέλαβε ότι δεν πρόκειται να επιτρέψει να επαναληφθούν φαινόμενα εσωστρέφειας στο κόμμα. <P Δεν πιστεύω στη μέθοδο των διαγραφών . Δεν πιστεύω ότι έτσι αντιμετωπίζονται τα προβλήματα. Αυτό δήλωσε η Ντόρα Μπακογιάννη, σε ομιλία της στη Νομική απαντώντας, σε ερώτηση του ακροατηρίου γιατί δεν διαγράφεται από τη Νέα Δημοκρατία ο Γιώργος Καρατζαφέρης που πρότεινε συγχώνευση με τη Χρυσή Αυγή.

    Εχει μια εκλογική πελατεία στην οποία απευθύνεται είπε η κυρία Μπακογιάννη και αναφερόμενη στην τελευταία κρίση, στη Νέα Δημοκρατία είπε ότι δημιούργησε μεγάλο σοκ στο εκλογικό σώμα.

    Εάν ο στόχος μας είναι η εξουσία, συμπλήρωσε το κόμμα πρέπει να αθροίζει δυνάμεις.Η διαγραφή είναι μέθοδος που μπορεί να καταφύγει κανείς σε εξαιρετικά ακραίες καταστάσεις, κατέληξε η κυρία Μπακογιάννη.

    24/02/98

    [02] Κυβερνητική σύσκεψη

    Σύσκεψη το μεσημέρι του πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη, με τους συναρμόδιους υπουργούς για τα μεγάλα έργα.

    Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας Γιάννος Παπαντωνίου, ο υπουργός ΠΕΧΩΔΕ Κωστας Λαλιώτης, ο υφυπουργός Χρήστος Βερελής και ο υπουργός Μεταφορών Τάσος Μαντέλης.

    Μπορώ να κυβερνήσω όπως θέλω δήλωσε χθες ο πρωθυπουργός και υποστήριξε ότι η συνοχή του ΠΑΣΟΚ δεν κινδυνεύει.

    Το πρωί ωστόσο, ο Αναστάσιος Πεπονής εξέφρασε την αντιθεσή του με την κατάργηση των παραρτημάτων του ΙΓΜΕ στην επαρχία που προωθεί με νομοσχέδιο το υπουργείο Ανάπτυξης.

    24/02/98

    [03] Ελληνοτουρκικά-Μίλερ

    Οι ΗΠΑ θεωρούν ως πολύ θετική και δημιουργική ιδέα την πρόταση που παρουσίασε ο υπουργός Εξωτερικών Θεόδωρος Πάγκαλος προς την Τουρκία, μέσω πρόσφατης συνέντευξης που παρεχώρησε στην εφημερίδα ``Μιλιέτ``, με την οποία ζητούσε από την Αγκυρα να δεχθεί τη δικαιοδοσία του Διεθνούς Δικαστηρίου της Χάγης για όποια διαφορά ή αμφισβήτηση έχει στο Αιγαίο, τόνισε σε συνέντευξή του στον Αntenna, ο ειδικός συντονιστής του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για το Κυπριακό Τομ Μίλερ. Ο κ. Μίλερ, που είναι από τους πρωταγωνιστές στη χάραξη της αμερικανικής εξωτερικής πολιτικής σε ό,τι αφορά τα ελληνοτουρκικά, χαρακτήρισε πολύ ενδιαφέρουσα και την πρόταση πέντε σημείων της τουρκικής πλευράς προς την Ελλάδα που παρουσίασε την περασμένη εβδομάδα ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας Ισμαήλ Τζεμ, ο οποίος είχε προηγουμένως συναντηθεί στη Γερμανία με τον αμερικανό απεσταλμένο Ρίτσαρντ Χόλμπρουκ. Ο κ. Μίλερ τόνισε ότι τα πέντε σημεία του Τούρκου υπουργού Εξωτερικών θα μπορούσαν να χαρακτηριστθούν ως η απάντηση της Αγκυρας στην πρόταση Πάγκαλου.

    23/02/98

    [04] Γιαννόπουλος

    Αύριο και μεθαύριο απέχουν από τα δικαστήρια οι δικηγόροι της Αθήνας και του Πειραιά μετά το επεισόδιο Γιαννόπουλου-Ρουπακιώτη.

    Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κάλυψε πλήρως τον Ευάγγελο Γιαννόπουλο , δηλώνοντας ότι το έργο του στο Υπουργείο Δικαιοσύνης είναι πολύ θετικό.

    [Β] Γεγονότα - Eλλάδα

    Last Updated: Tuesday, 24-Feb-98 17:38:35
    24/02/98

    [05] Απεργίες

    Τετράωρη στάση εργασίας από τις 10.30 αύριο το πρωί αύριο και παράσταση έξω από το υπουργείο Οικονομικών στη 13.30μμ πραγματοποιούν οι εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκοεμία, με οικονομικά και θεσμικά αιτήματα.

    Συνεχίζεται η κατάληψη του ΜΙΝΙΟΝ από εργαζομένους που διαμαρτύρονται για το κλείσιμο του Πολυκαταστήματος.

    Απεργούν αύριο δάσκαλοι και καθηγητές ,σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις μεταρρυθμίσεις Αρσένη.

    Σε πορείες , καταλήψεις και συμβολικούς αποκλεισμούς δρόμων κατεβαίνουν αύριο και μαθητές Λυκείων από την Αθήνα και τον Πειραιά.

    24/02/98

    [06] Σπάτα-Αεροδρόμιο

    Μέσα στο χρονοδιάγραμμα που έχει προβλεφθεί θα ολοκληρωθεί η μετεγκατάσταση του Αεροδρομίου στα Σπάτα.

    Αυτό δήλωσε ο Κώστας Λαλιώτης, μετά τη συνάντηση της επιτροπής μεγάλων έργων με τον πρωθυπουργό .

    Στις 15 Μαρτίου αναμένεται η υπογραφή συμφώνου συνεννόησης μεταξύ Ολυμπιακής καί Αερολιμένος Αθηνών για το πλαίσιο μετεγκατάστασης.

    Για τα έργα μεταφοράς θα προκηρυχθεί νέος διαγωνισμός .

    24/02/98

    [07] Ε.Ε-Ναρκωτικά

    Αυστηρότερη πολιτική απέναντι στη χρήση ναρκωτικών στα Ευρωπαικά κράτη προτείνει στην ετήσια της Εκθεση η επιτροπή του ΟΗΕ για το διεθνή έλεγχο των ναρκωτικών.

    Οπως επισημαίνεται, η Ευρώπη των 15 είναι πρώτη σε παραγωγή και χρήση συνθετικών ναρκωτικών, αλλά και ηρωίνης, ενώ στις ΗΠΑ κάνει θραύση η κοκαϊνη.

    24/02/98

    [08] Ιδιωτικές κλινικές-Αιμοκάθαρση

    Σοβαρούς κινδύνους για την υγεία των νεφροπαθών εγκυμονεί η αιμοκάθαρση σε ορισμένες ιδιωτικές μονάδες τεχνητού νεφρού κατήγειλε ο πρόεδρος του Πανελληνίου Συνδέσμου Νεφροπαθών Αντώνης Χατζησάββας.

    Οπως είπε ένα μεγάλο ποσοστό νεφροπαθών είναι φορείς ηπατίτιδας C και δεν γίνεται όσο συχνα απαιτείται η αποστείρωση των μηχανημάτων.

    24/02/98

    [09] Εγκληματικότητα

    Αυξήθηκε η εγκληματικότητα στη χώρα μας το 1997 σύμφωνα με στοιχεία που ανακοίνωσε ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης.

    Την Παρασκευή ορκίζονται 1500 νέοι αστυνομικοί που θα επανδρωσουν περιοχές με αυξημένη εγκληματικότητα, ενώ εντείνονται οι έλεγχοι των αστυνομικών επιθεωρητών στους οποίους εκχωρούνται περισσότερες αρμοδιότητες.

    [Γ] Πολιτική - Διεθνή

    Last Updated: Tuesday, 24-Feb-98 17:20:34
    24/02/98

    [10] Ιράκ-Εξελίξεις

    Αυτή την ώρα αρχίζει στην έδρα των Ηνωμένων Εθνών η κρίσιμη συνεδρίαση των μονίμων μελών του Συμβουλίου ασφαλείας,κατά την οποία ο γενικός γραμματέας του οργανισμού Κόφι Ανάν αναμένεται να διασαφηνίσει τα σημεία της συμφωνίας της Βαγδάτης,για τα οποία οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Βρετανία διατηρούν επιφυλάξεις κατά πόσο θα τηρήσει ο Σαντάμ Χουσεϊν αλλά και κατά πόσο πληρούν τις προϋποθέσεις που έχουν θέσει για τον έλεγχο και την καταστροφή του χημικού οπλοστασίου του Ιράκ.

    Ο αμερικανός πρόεδρος Μπιλ Κλίντον που χθες βράδυ αποφάσισε να δώσει μιά τελευταία ευκαιρία στον Σαντάμ,υιοθετώντας κατ'αρχήν τη συμφωνία της Βαγδάτης αλλά διατηρώντας τις αμερικανικές δυνάμεις ετοιμοπόλεμες στον Περσικό,δήλωσε σήμερα ότι δεν τίθεται θέμα εμπιστοσύνης στην συμφωνία αλλά στο έαν το Ιράκ θα υλοποιήσει αυτά που υπέγραψε.

    Ανάλογη και η στάση της Βρετανίας,καθώς ο πρωθυπουργός Τόνυ Μπλέρ τόνισε ότι θα πρέπει το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ να υιοθετήσει απόφαση, η οποία θα προβλέπει ότι το Ιράκ θα αντιμετωπίσει άμεσα αντίποινα εάν παραβιάσει τη συμφωνία.

    [Δ] Γεγονότα - Διεθνή

    Last Updated: Tuesday, 24-Feb-98 17:42:04
    23/02/98

    [11] Κινηματογράφος-Κάπνισμα

    Τό θέμα τού καπνίσματος έχει έλθει καί πάλι στήν δημοσιότητα τίς τελευταίες ημέρες στήν Βρετανία.

    Δέν πρόκειται γιά νέα αντικαπνιστική καμπάνια αλλά για τό θέμα τών σκηνών σέ κινηματογραφικές ταινίες πού δείχνουν τούς πρωταγωνιστές νά καπνίζουν αρειμανίως.

    Οί οργανώσεις εναντίον τού καπνίσματος έχσουν εξεγερθεί εναντίον τών σκηνοθετών καί ζητούν νά μήν επιτρέπουν στούς ηθοποιούς νά καπνίζουν.

    Μάλιστα επισημαίνουν ότι ο λόγος γιά τόν οποίον ένας πρωταγωνιστής πρέπει νά καπνίζει δέν είναι ο ίδιος όπως ήταν τήν εποχή τού Χάμφρει Μπόγκαρτ, τού Μάρλον Μπράντο καί τών άλλων μεγάλων τής εβδόμης τέχνης.

    Τότε οί πρωταγωνιστές κάπνιζαν επειδή ήθελαν νά περάσουν στόν κόσμο τόν τύπο τού επαναστάτη, τόν τύπο τού ανθρώπου πού δέν υποκύπτει σέ τίποτε, πού πηγαίνει κόντρα στό κατεστημένο.

    Τότε θεωρούσαν αναγκαίο τό αξεσουάρ τού τσιγάρου γιά νά συμπληρώσει τήν εικόνα τού επαναστάτη χωρίς αιτία.

    Σήμερα τό τσιγάρο συνήθως μπαίνει στό στόμα τού κακού χαρακτήρα.

    Ο σκηνοθέτης γιά νά προσδώσει στόν κακό τού έργου μιά πιό αντιπαθητική χροιά τόν μετατρέπει σέ καπνιστή.

    Σημεία τών καιρών.

    Ομως οί αντικαπνιστικές οργανώσεις αντιδρούν καί επιμένουν ότι τό τσιγάρο θά πρέπει νά εκλείψει τελείως από τό πανί.

    24/02/98

    [12] Διάφορες Διεθνείς Ειδήσεις

    Τουλάχιστον τρείς τραυματίες,σοβαρές ζημιές σε ένα κτίριο και αρκετά σταθμευμένα αυτοκίνητα από ισχυρή έκρηξη σε κεντρικό δρόμο της Ρώμης.Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις η έκρηξη πιθανόν να οφείλεται σε έκρηξη φιάλης υγραερίου.

    Η αμερικανική υπηρεσία τροφίμων και φαρμάκων ενέκρινε τη κυκλοφορία ενός φαρμάκου σε μορφή χαπιού για τη θεραπεία του άσθματος,με την ονομασία Σινγκιουλέρ,που μπορεί να χορηγηθεί και στα παιδιά από 6 ετών και πάνω.

    Προσφυγές δύο Βρετανών τρανσέξουαλ κατά τών βρετανικών αρχών εξέτασε σήμερα το ευρωπαϊκό Δικαστήριο των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων,με το

    αιτιολογικό ότι η χώρα τους αρνείται να αναγνωρίσει νομικά το δικαίωμα αλλαγής του φύλου τους.

    Δύο τραυματίες από τα σημερινά επεισόδια στη διάρκεια διαδήλωσης 2.000 φοιτητών στην πανεπιστημιούπολη της Κωσταντινούπολης,που διαμαρτύρονταν για απόφαση της πρυτανείας ότι θα γίνονται στο εξής έλεγχοι στις εισόδους του Πανεπιστημίου με σκοπό την απαγόρευση εισόδου σε φοιτητές με ισλαμική ενδυμασία.

    Είκοσι αντάρτες του εργατικού κόμματος του Κουρδιστάν και δύο Τούρκοι στρατιώτες τα θύματα των χθεσινοβραδυνών συγκρούσεων στη νοτιοανατολική Τουρκία.

    Καμπυλοβακτηρίδια και σαλμονέλα,τα πιο συνήθη βακτήρια που προκαλούν τροφικές δηλητηριάσεις στις Ηνωμένες Πολιτείες,καθώς εντοπίστηκαν στο 71% των πουλερικών που πωλούνται στα σούπερ-μάρκετ.

    Την Παρασκευή θα αποφασίσει η ρωσική κυβέρνηση στη διάρκεια έκτακτης συνόδου το πού και πότε θα ταφούν τα οστά του τελευταίου Τσάρου και της οικογενείας του.

    [Ε] Οικονομία - Ειδήσεις

    Last Updated: Tuesday, 24-Feb-98 16:55:37
    24/02/98

    [13] Συντάξεις

    Αύξηση των συντάξεων κατά 4 με 4,5 % θα ανακοινώσει ο πρωθυπουργός, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Αntenna, στην συνάντηση που θα έχει αύριο το μεσημέρι με τους συνταξιούχους.

    Την ίδια ωρα, ο σύμβουλος του πρωθυπουργού, Πλάτων Τήνιος και στελέχη της Τράπεζας της Ελλάδος προτείνουν βασική σύνταξη στα 65 για όλους και επικουρική σύνταξη ανάλογη με τις ασφαλιστικές εισφορές.

    24/02/98

    [14] Χρηματιστήριο

    Με άνοδο 2,49%, έκλεισε ο γενικός δείκτης στη σημερινή συνεδρίαση του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

    Εφθασε τις 1.428,21 μονάδες.

    Οι συναλλαγές που έγιναν ήταν 15 δισεκατομμύρια 982 εκατομμύρια δραχμές.

    [ΣΤ] Υγεία - Ειδήσεις

    Last Updated: Tuesday, 24-Feb-98 17:25:24

    [15] Ασθμα

    Η αμερικανική Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων ενέκρινε σήμερα την κυκλοφορία ενός φαρμάκου σε μορφή χαπιού για τη θεραπεία του άσθματος,που μπορεί να χορηγηθεί και σε παιδιά. Κατά τη διάρκεια των κλινικών δοκιμών το χάπι, που διατίθεται με την εμπορική ονομασία "Σινγκιουλέρ", μείωσε κατά 37% τις κρίσεις άσθματος στους ενήλικες και κατά 20% στα παιδιά ηλικίας 6 ετών και πάνω, σύμφωνα με ανακοίνωση της παρασκευάστριας εταιρείας.

    Η λήψη ενός χαπιού ημερησίως όμως δεν αρκεί για την αντιμετώπιση των οξείων κρίσεων άσθματος όταν αυτές εκδηλωθούν. Αποτελεί όμως ενδιαφέρουσα θεραπευτική αγωγή που αντικαθιστά τις παραδοσιακές συσκευές για εισπνοές, κυρίως στο πλαίσιο των θεραπειών που εφαρμόζονται στους μικρότερους σε ηλικία ασθματικούς.

    Σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία του Εθνικού Κέντρου Υγείας στις Ηνωμένες Πολιτείες εκατομμύρια Αμερικανοί υποφέρουν από άσθμα,εκ των οποίων το ένα τρίτο είναι έφηβοι και παιδιά.

    [Ζ] Καιρός - Σήμερα

    Last Updated: Tuesday, 24-Feb-98 16:40:24
    Τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών στο Ιόνιο και στα ηπειρωτικά λίγες αραιές νεφώσεις στην υπόλοιπη χώρα άνεμοι ασθενείς έως μέτριοι.

    Στην Αττική, αραιές νεφώσεις - ασθενείς άνεμοι και θερμοκρασία από 7 έως 19 βαθμούς.

    Παροδικές νεφώσεις για την Τετάρτη στη Θεσσαλονική που μπορεί το βράδυ να φέρουν βροχή . Ανεμοι βόρειοι ασθενείς και θερμοκρασια από 6 έως 16 βαθμούς.

    [Η] Καιρός - Πρόγνωση

    Last Updated: Tuesday, 24-Feb-98 16:40:12
    Ιδιος παραμένει ο καιρός και το επόμενο 24ωρο, αλλά από την Πέμπτη αλλάζει με τοπικές βροχές, βόρειους ανέμους στα Ανατολικά και κάμψη της θερμοκρασίας γύρω στους 2 με 3 βαθμούς. Σταδιακή βελτίωση αναμένεται από την Παρασκευή το απόγευμα και κυρίως το Σάββατο.

    Πιο αναλυτικά, στο Ιόνιο και την ηπειρωτική Ελλάδα θα υπάρχει συννεφιά με πιθανότητα να βρέξει προς το μεσημέρι στα Δυτικά, ίσως αργότερα και στα Βόρεια. Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός παραμένει καλός, ενώ το πρωί θα σημειωθούν και πάλι τοπικές ομίχλες κυρίως στα ηπειρωτικά.

    Οι άνεμοι στα Βόρεια θα είναι βόρειοι μέχρι μετριοι με τάση να ενισχυθούν από το βράδυ, ενώ στις άλλες περιοχές νότιοι γύρω στα 3 με 4 μποφώρ.

    Η θερμοκρασία πέφτει λίγο στα Βόρεια και θα κυμαίνεται στη Βόρεια Ελλάδα από 4 έως 16 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 6 έως 19 και στα νησιά από 9 μέχρι 17 βαθμούς Κελσίου.

    Την Πέμπτη και την Παρασκευή θα έχουμε συννεφιά στις περισσότερες περιοχές της χώρας, με ασθενείς βροχές και λίγα χιόνια στα Κεντρικά και Βόρεια ορεινά. Πάντως, από την Παρασκευή το μεσημέρι βαθμιαία στα Κεντρικά και Βόρεια ο καιρός θα βελτιωθεί.

    Οι άνεμοι στα Δυτικά θα είναι ανατολικοί- νοτιοανατολικοί 5 με 6 μποφώρ και στα Ανατολικά βορειοανατολικοί 6 με 7, με βαθμιαία εξασθένηση απο την Παρασκευή, και η θερμοκρασία σε πτώση θα φθάσει το μεσημέρι στα Βόρεια στους 12 με 13 βαθμους και στις άλλες περιοχές στους 16 με 17 βαθμούς Κελσιου.

    (c) ANT1 Radio 1998


    Antenna News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ant1gr2html v1.00 run on Tuesday, 24 February 1998 - 16:22:07 UTC