Visit the International Association for Greek Philosophy (IAGP) Homepage Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Antenna: News in Greek (PM), 98-05-06

Antenna News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: Antenna Radio <http://www.antenna.gr/> - email: antenna@compulink.gr

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

[Α] Σύννεφα στις σχέσεις κυβέρνησης-Εκκλησίας

[Β] Πολιτική - Ελλάδα

  • [01] Στη φυλακή ο Λογοθέτης
  • [02] Συνάντηση Σημίτη-Πολιτικών αρχηγών
  • [03] Εβερτ:Επανεκλογή Αβραμόπουλου
  • [04] Στην Αθήνα ο σερ Χάνι
  • [Γ] Γεγονότα - Eλλάδα

  • [05] Μαθησιακές δυσκολίες τα Ελληνόπουλα
  • [06] Σεισμοί στη Κρήτη
  • [07] Εκρηξη στο γραφείο του Ρέππα
  • [08] Τουρκοι δουλέμποροι
  • [09] Παγκόσμια πορεία κατά της Παιδικής εργασίας
  • [Δ] Πολιτική - Βαλκάνια

  • [10] "Σύμπραξη και Ειρήνη" για το Κοσυφοπέδιο
  • [Ε] Πολιτική - Διεθνή

  • [11] Πιέσεις ΗΠΑ προς Νετανιάχου
  • [12] Γερμανία:Aνοδος των Νεοναζιστών
  • [ΣΤ] Οικονομία - Ειδήσεις

  • [13] Αποφασίστηκε η πώληση της Ιονικής
  • [14] Ράγες εκσυνχρονισμού στον ΟΣΕ
  • [15] Χρηματιστήριο
  • [16] Ασιατικά Χρηματιστήρια
  • [17] Αύξηση στις τιμές των καυσίμων
  • [Ζ] Υγεία - Ειδήσεις

  • [18] Κοκτέϊλ φαρμάκων για το AIDS
  • [Η] Καιρός - Σήμερα

    [Θ] Καιρός - Πρόγνωση


    [Α] Σύννεφα στις σχέσεις κυβέρνησης-Εκκλησίας

    Last Updated: Wednesday, 06-May-98 19:57:30
    Βαρύ το κλίμα στις σχέσεις πολιτείας - Εκκλησίας με αφορμή την απουσία του προεδρου της Δημοκρατίας και του πρωθυπουργού, απο την τελετή ενθρόνισης του Αρχιεπισκοπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Χριστοδούλου το ερχόμενο Σάββατο.

    Η Ιερά Σύνοδος σε ανακοινωσή της αναφέρει, ότι η ενθρόνιση αποτελεί μείζον εκκλησιαστικό γεγονός και τίποτε άλλο. Ο Αρχεπίσκοπος Χριστόδουλος, επισημαίνεται, ουδέποτε ζήτησε να του αποδοθούν τιμές αρχηγού κράτους.

    Κανένα πρόβλημα δεν υπάρχει στις σχέσεις κυβέρνησης-εκκλησίας δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απαντώντας σε ερωτήσεις σχετικά με την ενθρονιση του Αρχιεπισκοπου Χριστοδουλου στην οποία δεν θα παρεβρεθουν ο προεδρος της Δημοκρατιας και ο πρωθυπουργος.

    Ο κ.Ρέππας διευκρίνησε ότι δεν προβλεπόταν στο πρωτόκολλο να παραστεί ο κ.Σημίτης στην τελετή και τόνισε ότι πάντα υπήρχε άριστη συνεργασία της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ με την ηγεσία της Εκκλησίας και η συνεργασία αυτή θα συνεχιστεί δεδομένου -όπως είπε- και του γεγονότος ότι ο σημερινός Αρχιεπίσκοπος είναι ένας προικισμένος άνθρωπος.

    [Β] Πολιτική - Ελλάδα

    Last Updated: Wednesday, 06-May-98 20:00:19

    [01] Στη φυλακή ο Λογοθέτης

    Στις φυλακές Κορυδαλλού οδηγήθηκε αργά το μεσημέρι ο Δήμαρχος Πειραιά.

    Ο κ. Στέλιος Λογοθέτης, με ομόφωνη απόφαση Εισαγγελέα και ανακριτή, κρίθηκε προφυλακιστέος μετά την απολογία του και την ολοκλήρωση της έρευνας για τις ατασθαλίες στο Δήμο Πειραιά μέχρι και τον Αύγουστο του 1995.

    Το οικονομικό άνοιγμα στο Δήμο φθάνει το 1,7 δισ.

    Ο κ. Λογοθέτης χαρακτήρισε την απόφαση έκφραση του Σημιτικού ολοκληρωτισμού.

    [02] Συνάντηση Σημίτη-Πολιτικών αρχηγών

    Αρνητική στάση των αρχηγών της αντιπολίτευσης για τα αποτελέσματα της Συνόδου Κορυφής στις Βρυξέλλες, συνάντησε ο πρωθυπουργος Κώστας Σημίτης, στις διαδοχικές συναντήσεις που είχε σήμερα μαζί τους.

    Ο πρόεδρος της Ν.Δ, Κώστας Καραμανλής, επεσήμανε την ανάγκη να προχωρήσει η κυβέρνηση σε ευρύ πρόγραμμα αποκρατικοποιησεων, να περιστείλει τις δημόσιες σπατάλες και να μην καθυστερήσει η μεταρρύθμιση στο δημόσιο τομέα.

    Η κυρία Αλέκα Παπαρρήγα, είπε ότι το ΚΚΕ, δεν πρόκειται να στηρίξει κανένα μέτρο που υποτάσσεται στα συμφέροντα της πλουτοκρατίας.

    Για ανίσχυρη Ελλάδα στη Ευρωπαική Ενωση έκανε λόγο ο Δημήτρης Τσοβόλας, ενώ γενναία φορολογική μεταρύθμιση ζήτησε ο Νίκος Κωνσταντόπουλος.

    Στη Βουλή ο κ.Σημίτης, στο πλαίσιο της ώρας του πρωθυπουργού, θα απαντήσει σε ερωτήσεις για τις αποφάσεις στις Βρυξέλλες.

    [03] Εβερτ:Επανεκλογή Αβραμόπουλου

    Την ανάγκη επανεκλογής του Δημήτρη Αβραμόπουλου στη δημαρχία της Αθήνας επεσήμανε ο Μιλτιάδης Εβερτ σε συνάντηση που είχε μαζί του στο Δημαρχείο.

    Ο κ. Εβερτ χαρακτήρισε λαμπρό το έργο που έχει επιτελέσει ο δήμαρχος τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

    [04] Στην Αθήνα ο σερ Χάνι

    Στον απόηχο της διαμεσολάβησης Χόλμπρουκ στην Κύπρο, σήμερα στην ΑΘήνα ο ειδικός συντονιστής για το Κυπριακό αλλά και υπεύθυνος για τις ευρωτουρκικές σχέσεις, σερ Ντέιβιντ Χάνι συναντήθηκε με τον υφυπουργό εξωτερικών Γιάννο κρανιδιώτη.

    Σύμφωνα με πληροφορίες ο κύριος Χάνι συζήτησε τόσο περί του κυπριακού αλλα και ζητησε για μια ακόμη φορά τη άρση εκ μέρους της ελλάδας του βέτο στην ευρωχρηματοδότηση της Τουρκίας.

    [Γ] Γεγονότα - Eλλάδα

    Last Updated: Wednesday, 06-May-98 19:28:38

    [05] Μαθησιακές δυσκολίες τα Ελληνόπουλα

    Τρία στα δέκα ελληνόπουλα παρουσιάζουν μαθησιακές δυσκολίες.

    Σύμφωνα με τους ειδικούς επιστήμονες της εταιρίας ψυχικής υγείας παιδιών και εφήβων το 23 τοις εκατό των μαθητών αντιμετωπίζουν πρόβλημα στο σχολείο εξαιτίας της υπερκινητικότητας των διαταραχών της κατάθλιψης ή της λανθασμένης συμπεριφοράς των γονέων. 7 τοις εκατό των παιδιών παρουσιάζουν δυσλεξία.

    [06] Σεισμοί στη Κρήτη

    Αγρυπνοι έμειναν όλη τη νύχτα οι κάτοικοι του Λασηθίου στην Κρήτη, καθώς η μετασεισμική δραστηριοτητα συνεχίστηκε.

    Ολοκληρο το νησί πάντως παραμένει σε επιφυλακή καθώς κανείς δεν γνωρίζει ποιά εξέλιξη θα έχει η σεισμικότητα στην περιοχή.

    [07] Εκρηξη στο γραφείο του Ρέππα

    Οι αυτοαποκαλουμενοι "Εμπρηστές Συνείδησης" ανέλαβαν την ευθύνη για τη τοποθέτηση των αυτοσχεδίων εμπρηστικών μηχανισμών στο πολιτικό γραφείο του Δημήτρη Ρέππα στο Κολωνάκι χθες βραδυ.

    [08] Τουρκοι δουλέμποροι

    Στην ακτή Κερβελή της Σάμου, Τούρκοι δουλέμποροι αποβίβασαν τα ξημερώματα 48 λαθρομετανάστες από το Ιράκ και το Μπαγκλαντές , αναμεσά τους 9 γυναικόπαιδα και στη συνέχεια διέφυγαν με ταχύπλοο.

    [09] Παγκόσμια πορεία κατά της Παιδικής εργασίας

    Παγκόσμια πορεία κατά της Παιδικής εργασίας με τη συμμετοχή εκατομμυρίων ανθρώπων σε όλο τον κόσμο περνα αυριο το απογευμα απο την Αθηνα και θα καταλήξει σε μεγάλη εκδήλωση στο Σύνταγμα.

    [Δ] Πολιτική - Βαλκάνια

    Last Updated: Wednesday, 06-May-98 18:22:44

    [10] "Σύμπραξη και Ειρήνη" για το Κοσυφοπέδιο

    Συνομιλίες διεξάγονται σήμερα στην έδρα του ΝΑΤΟ, στις Βρυξέλλες, σχετικά με τη λήψη περαιτέρω μέτρων αρωγής προς την Αλβανία υπό το φως της κρίσης στο γειτονικό Κοσσυφοπέδιο, αλλά δέν εξετάζεται το ενδεχόμενο στρατιωτικής παρουσίας της Συμμαχίας στη βαλκανική αυτή χώρα, δήλωσε αξιωματούχος του ΝΑΤΟ.

    Στα μέτρα που εξετάζονται "για να βοηθήσουμε τους Αλβανούς να βοηθήσουν τους εαυτούς τους", όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο αξιωματούχος του ΝΑΤΟ, περιλαμβάνονται μια στρατιωτική άσκηση τις επόμενες εβδομάδες και μεγαλύτερη τεχνική βοήθεια για τον αλβανικό στρατό, στο πλαίσιο του προγράμματος "Σύμπραξη για την Ειρήνη", είπε ο αξιωματούχος.

    Στο μεταξύ, οι σερβικές αστυνομικές δυνάμεις συνέχισαν σήμερα τις επιχειρήσεις τους εναντίον των αλβανών αυτονομιστών στο δυτικό Κοσσυφοπέδιο. Ενας αστυνομικός σκοτώθηκε και δύο άλλοι τραυματίστηκαν σοβαρά απο Αλβανούς κατά τη διάρκεια περιπολίας, σήμερα το πρωί, στο κέντρο της πόλης Κοσόβσκα Μιτροβίτσα (βόρειο Κοσσυφοπέδιο), σύμφωνα με αστυνομική πηγή. Οι αστυνομικοί σκότωσαν έναν απο τους επιτιθέμενους Αλβανούς, ενώ δύο άλλοι Αλβανοί σκοτώθηκαν καί ένας τραυματίστηκε στην περιοχή Ντετσάνι (δυτικά), υπο αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες.

    Ο πρόεδρος της Γιουγκοσλαβίας Σλόμπονταν Μιλόσεβιτς εξετάζει το ενδεχόμενο να αποδεχθεί μια διεθνή μεσολάβηση με σκοπό την εκτόνωση της κρίσης στο Κοσσυφοπέδιο, δήλωσε ο Ιγκόρ Ιβάνοφ, πρώτος υφυπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας, μετέδωσαν σήμερα σερβικά μέσα ενημέρωσης.

    Ο Ιβάνοφ, ο οποίος συναντήθηκε με τον Μιλόσεβιτς χθές το βράδυ στο Βελιγράδι, δήλωσε έπειτα απο τις συνομιλίες που είχαν ότι ο Μιλόσεβιτς "εξετάζει σοβαρά" το ενδεχόμενο να αποδεχθεί μια αποστολή του πρώην ισπανού πρωθυπουργού Φελίπε Γκονζάλες για λογαριασμό του Οργανισμού για την Ασφάλεια και Συνεργασία στην Ευρώπη (ΟΑΣΕ), μετέδωσε το πρακτορείο Fonet.

    Οι σερβικές αρχές αρνούνταν μέχρι στιγμής κατηγορηματικά ξένη διαμεσολάβηση για τη διευθέτηση της κρίσης. Ο Ιβάνοφ είπε επίσης σε ρώσους δημοσιογράφους, σύμφωνα με την ανεξάρτητη εφημερίδα "Glas Javnosti", ότι ο προεδρεύων του ΟΑΣΕ πολωνός υπουργός Εξωτερικών Μπόνισλαβ Γκέρεμεκ επέδωσε αυτή την εβδομάδα στον πρόεδρο Μιλόσεβιτς επιστολή στην οποία του ζητάει να αποδεχθεί μια αποστολή του Γκονζάλες. Επιστολή με παρόμοιο περιεχόμενο εστάλη στο γιουγκοσλάβο πρόεδρο και απο το βρετανό υπουργό Εξωτερικών Ρόμπιν Κούκ, μετέδωσε ο ανεξάρτητος ραδιοσταθμός Β-92.

    [Ε] Πολιτική - Διεθνή

    Last Updated: Wednesday, 06-May-98 18:24:12

    [11] Πιέσεις ΗΠΑ προς Νετανιάχου

    Ο Λευκός Οίκος ανακοίνωσε αργά χθες βράδυ πως δεν είναι σε θέση να επιβεβαιώσει εάν ο ισραηλινός Πρωθυπουργός Μπένιαμιν Νετανιάχου θα συναντήσει την ερχόμενη Δευτέρα τον αμερικανό Πρέοδρο Μπιλ ΚΛίντον.

    Ο Νετανιάχου, ανακοίνωσε χθες βράδυ, κατά την επιστροφή του από το Λονδίνο, ότι θα μετέβαινε στην Ουάσιγκον κατόπιν προσκλήσεως του Κλίντον. Λίγο πριν την ανακοίνωση τούτη, η Ουάσιγκτον είχε προσπαθήσει να αυξήσει τις πιέσεις στον ισραηλινό ηγέτη, δηλώνοντας πως η πιθανότητα διεξαγωγής μίας τριμερούς διάσκεψης, με τη συμμετοχή του παλαιστινίου ηγέτη Γιάσερ Αραφάτ, εξαρτάται αποκλειστικά από τον Νετανιάχου.

    "Το ένα απο τα εμπλεκόμενα μέρη παραδέχθηκε την χρησιμότητα" μίας τέτοιας συνόδου, δήλωσε ο εκπρόσωπος του Λ. Οίκου, Μάικ Μακ Κέρι--αναφερόμενος έμμεσα στον Αραφατ-- "ενώ ο Νετανιάχου δήλωσε πως θα ήθελε να συζητήσει επ' αυτού με το υπουργικό συμβούλιό του".

    [12] Γερμανία:Aνοδος των Νεοναζιστών

    Σε άνοδο βρίσκεται το ρεύμα των νεοναζιστών και ακροδεξιών στοιχείων στη Γερμανία, όπως υποστηρίζει σήμερα η εφημερίδα Μπίλντ Τζάιτουνγκ, επικαλούμενη έκθεση των μυστικών υπηρεσιών της χώρας.

    Η αναφορά του Γραφείου για την Προστασία του Συντάγματος των γερμανικών υπηρεσιών ασφαλείας, πρόκειται να παρουσιασθεί σήμερα, εντός της ημέρας, στα μέσα ενημέρωσης από τον ιδιο τον υπουργό Εσωτερικών, Μάνφρεντ Κάντερ, σε συνέντευξη Τύπου.

    Σύμφωνα με την Μπίλντ, ο αριθμός των ακροδεξιών στοιχείων παρουσιάζεται το 1997 αυξημένος κατά 7%, στις 48,400 καταγεγραμμένα μέλη, ενώ ο αντίστοιχος αριθμός των νεοναζιστών φέρεται αυξημένος κατά ποσοστό 20%, φθάνοντας τα 7, 600 ενεργά στελέχη.

    Κατα την εφημερίδα, οι μυστικές υπηρεσίες θεωρούν πως οι ενδείξεις αυτές συνιστούν έναν "δυνητικά σοβαρό κίνδυνο" δεδομένου ότι οι περισσότεροι από τους εξτρεμιστές είναι οπλισμένοι.

    Τα επεισόδια που αποδίδονται στην πολιτική δραστηριότητα των ακροδεξιών κύκλων ήταν αυξημένα κατά 34 % στο ίδιο διάστημα,

    φθάνοντας σε αριθμό τις 11,719. Αυξημένα κατά 27% ήταν και τα εγκλήματα βίας εκ μέρους των ίδιων κύκλων, που έφθασαν τα 790.

    Στα δύο τρίτα των εγκλημάτων των Νεοναζί δράστες είναι ανήλικοι, αναφέρει η έκθεση των μυστικών υπηρεσιών. Περισσότερα από τα εγκλήματα αυτά διαπράττονται στην πρώην κομμουνιστική ανατολική Γερμανία-- 2.7 εγκλήματα ανά 100,000 κατοίκους. Στη δυτική Γερμανία το αντίστοιχο ποσοστό ήταν 0.7 εγκλήματα ανά 100,000 κατοίκους.

    [ΣΤ] Οικονομία - Ειδήσεις

    Last Updated: Wednesday, 06-May-98 18:01:52

    [13] Αποφασίστηκε η πώληση της Ιονικής

    Η κυβέρνηση αποφάσισε σήμερα την πώληση της Ιονικής Τράπεζας μέσω του Χρηματιστηρίου. Η πώληση θα γίνει μετά απο διεθνή διαγωνισμό και θα αφορά το 51% των μετοχών της Τράπεζας.

    Αναφερόμενος στην εξέλιξη αυτή ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας είπε ότι επελέγη αυτή η λύση γιατί άν συγχωνευόταν με άλλη τράπεζα το κόστος θα ήταν τεράστιο. Τόνισε ακομη ότι διασφαλίζονται όλες οι θέσεις εργασίας.

    Νωρίτερα ο Διοικητής της Εθνικης, Θόδωρος Καρατζάς προεξόφλησε νέα υποχώρηση των επιτοκίων και του πληθωρισμού.

    [14] Ράγες εκσυνχρονισμού στον ΟΣΕ

    Στις ράγες του εκσυχρονισμού ο ΟΣΕ με μείωση προσωπικού κατά 2.500 εργαζομένους εώς το 2002.

    Ο υπουργός Μεταφορών, Τάσος Μαντέλης σε δηλώσεις του στον Αntenna επανέλαβε οτι μελετάται η παραχώρηση της εκμετάλλευσης τουριστικών και εμπορικών γραμμών σε ιδιώτες.

    [15] Χρηματιστήριο

    Με πτώση 1,97 τοις εκατό, έκλεισε ο γενικός δείκτης στη σημερινή συνεδρίαση του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

    Εφθασε τις 2.582,62 μονάδες.

    Οι συναλλαγές που έγιναν ήταν 87 δισεκατομμύρια 049 εκατομμύρια δραχμές.

    [16] Ασιατικά Χρηματιστήρια

    Οι τιμές των μετοχών εμφάνισαν πτώση σχεδόν σε όλα τα ασιατικά χρηματιστήρια, καθώς υπήρχε αναστάτωση για την πτώση στη Γουώλ Στρήτ και την πολιτική αστάθεια που μαστίζει την Ινδονησία.

    Στη Τζακάρτα, σήμερα η είδηση των βιαίων διαδηλώσεων μεταξύ αγανακτισμένων με την ακρίβεια πολιτών και της αστυνομίας είχε σαν αποτέλεσμα την πτώση των τιμών των μετοχών κατα 5,1%, περίπου 588 μονάδες.

    Μάλιστα οι ανησυχίες στην Ινδονησία επηρρέασαν και τις τιμές των μετοχών στη γειτονική Μαλαισία όπου ο δείκτης επεσε 3,3%, επηρεάζοντας και το νόμισμα της χώρας το ρίνγκιτ.

    Τα μπλού τσιπς στο Χονγκ Κονγκ εμφάνισαν κατακόρυφη πτώση το πρωί όμως μέχρι να κλείσει ο δείκτης Χανγκ Σενγκ εμφάνιζε μικρή πτώση του ύψους του 0, 4%. πάντως απο την αρχή της βδομαδας η πτωτική τάση φθάνει το 4%.

    Στο Tόκιο,τα πράγματα είναι χειρότερα. Η πτώση ήταν ήταν του ύψους του 2, 29% , περιπου 357 μονάδες.

    Για την κακή κατάσταση των ασιατικών χρηματιστηρίων οι αναλυτές πιστεύουν οτι οφείλεται στις ανησυχίες για την πορεία των επιτοκίων στις ΗΠΑ καθώς και την πτώση που εμφάνισε απο την Παρασκευή έως σήμερα η Γουώλ στρήτ.

    Πτώση σημειώθηκε και στο χρηματιστήριο της σεούλ κατα 3,9%.

    [17] Αύξηση στις τιμές των καυσίμων

    Αυξάνονται από τα μεσάνυχτα οι τιμές των καυσίμων. Η βενζίνη κατά 90 λεπτά το λίτρο και το πετρέλαιο κίνησης κατά 40 λεπτά.

    [Ζ] Υγεία - Ειδήσεις

    Last Updated: Wednesday, 06-May-98 19:28:59

    [18] Κοκτέϊλ φαρμάκων για το AIDS

    Παρήγορα τα μυνήματα για το AIDS, καθώς κοκτέϊλ φαρμάκων αν χορηγηθεί άμμεσα σε άτομα που εκτέθηκαν τυχαία στον ιό, μπορεί να μειώσει μέχρι και 79% την πιθανότητα μόλυνσης, όπως ανακοίνωσε το Κέντρο Ελέγχου Ειδικών Λοιμώξεων.

    Παρουσίασε, επίσης, έρευνα των νοσοκομείων Τζάννειο και Γενικό Κρατικό σύμφωνα με την οποία ένα χρόνο μετά την αγωγή με τα νέα φάρμακα στο αιμα του 60% των ασθενών δεν ανιχνευονται επίπεδα του ιού.

    [Η] Καιρός - Σήμερα

    Last Updated: Wednesday, 06-May-98 18:06:37
    Συννεφιές σε ολόκληρη τη χώρα, που Κεντρικά και Βόρεια θα ειναι αυξημένες και θα φέρουν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες προβλέπει για την Πέμπτη η ΕΜΥ.

    Σχεδόν αίθριος ο καιρός στην Αττική, με ανέμους που θα πνέουν ασθενείς και θερμοκρασία μεταξύ 15 και 25 βαθμούς κελσίου.

    Λίγες νεφώσεις και πρόσκαιρες βροχές στη συμπρωτεύουσα. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 24 βαθμούς κελσίου.

    [Θ] Καιρός - Πρόγνωση

    Last Updated:Wednesday, 06-May-98 18:02:45

    Αστατος θα είναι ο καιρός τουλάχιστον μέχρι και το Σαββατο,με τοπικές βροχές το απόγευμα, αλλα και μεγάλα διαστήματα με ήλιο.

    Την Παρασκευή προβλεπονται αρχικα λιγες νεφωσεις το απόγευμα ομως κατά τόπους θα αυξηθούν και θα σημειωθούν σποραδικές βροχές και λίγες καταιγίδες κυρίως στα ηπειρωτικά.

    Οι άνεμοι θα πνεουν βόρειοι όχι όμως περισσότερο απο 4 μποφωρ και η θερμοκρασία χωρίς αλλαγή θα πλησιάσει το μεσημέρι τους 25 με 26 βαθμούς στα ηπειρωτικά και τους 23 με 24 στις νησιωτικές περιοχές της χωρας.

    (c) ANT1 Radio 1998


    Antenna News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ant1gr2html v1.00 run on Wednesday, 6 May 1998 - 17:20:16 UTC