Browse through our Interesting Nodes of Museums in Greece Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Antenna: News in Greek (PM), 98-05-13

Antenna News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: Antenna Radio <http://www.antenna.gr/> - email: antenna@compulink.gr

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

[Α] 12 ΔΕΚΟ στο δρόμο των αποκρατικοποιήσεων

[Β] Πολιτική - Ελλάδα

  • [01] Βουλή-Αθήνα 2004
  • [02] Γκρίζες ζώνες ζητάει η Αγκυρα
  • [03] Βουλή-Μή κερδοσκοπικά πανεπιστήμια
  • [04] Ρέππας-Υποψηφιότητα Αβραμόπουλου
  • [05] Σύσκεψη στο Μαξίμου για την ψηφιακή τηλεόραση
  • [Γ] Γεγονότα - Eλλάδα

  • [06] Πυρκαγιά σε αποθήκη ανταλλακτικών
  • [07] Απεργούν οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΑ
  • [08] Απεργία στα Νοσοκομεία
  • [09] Συγκέντρωση συμπαράσης στο Λογοθέτη
  • [10] Επίσκεψη του Αρχιεπίσκοπου στο Φανάρι
  • [Δ] Πολιτική - Βαλκάνια

  • [11] Συνάντηση Μιλόσεβιτς-Ρουγκόβα
  • [12] Βελτιώνεται η κατάσταση του Α.Μπιρντάλ
  • [Ε] Πολιτική - Διεθνή

  • [13] Ινδία-Κυρώσεις για τις πυρηνικές δοκιμές
  • [ΣΤ] Οικονομία - Ειδήσεις

  • [14] Οξύνεται η αντιπαράθεση κυβέρνησης-ΟΤΟΕ
  • [15] Αλλάζει το Ασφαλιστικό σύστημα
  • [16] Χρηματιστήριο
  • [17] Μείωση των τιμών στα καύσιμα
  • [Ζ] Υγεία - Ειδήσεις

  • [18] Πρόωρος τοκετός
  • [Η] Καιρός - Σήμερα

    [Θ] Καιρός - Πρόγνωση


    [Α] 12 ΔΕΚΟ στο δρόμο των αποκρατικοποιήσεων

    Last Updated: Wednesday, 13-May-98 18:27:46
    Ενα πρόγραμμα αποκρατικοποίησης 12 ΔΕΚΟ ξεκινά η κυβέρνηση, με ρυθμό μιας επιχείρησης κάθε μήνα.

    Το χρονοδιάγραμμα που εγκρίθηκε σε ευρεία υπουργική σύσκεψη από τον κ.Γιάννο Παπαντωνίου, ξεκινά άμεσα με τα καταστήματα Αφορολόγητων και ακολουθεί η Δημόσια Επιχείρηση Πετρελαίου, τον Ιούνιο.

    Μεταξύ των εταιρειών προς ιδιωτικοποίηση είναι το Χρηματιστήριο, η ΕΥΔΑΠ και ο Ιππόδρομος.

    Σύμφωνα με εκτίμηση του Υπουργού Εθνικής Οικονομίας, τα έσοδα θα ανελθουν στα 800 δισεκατομμυρια δραχμες, απο τα οποια τα 650 θα περιελθουν στο δημοσιο.

    Ο κ. Παπαντωνίου δήλωσε παράλληλα ότι μέχρι το 2000, οι αυξησεις στα τιμολογια των ΔΕΚΟ θα ειναι σχεδον μηδενικες.

    [Β] Πολιτική - Ελλάδα

    Last Updated: Wednesday, 13-May-98 18:18:32

    [01] Βουλή-Αθήνα 2004

    Σε οξύτατο φραστικό επεισόδιο ανάμεσα στον υπουργό πολιτισμού Ευάγγελο Βενιζέλο και τους βουλευτές της Ν.Δ, κα.Φάνη Πάλλη Πετραλιά και κ.Αχιλλέα Καραμανλή, κατέληξε η σημερινή ενημέρωση της επιτροπής μορφωτικών υποθέσεων της Βουλής για την προετοιμασία της Ολυμπιάδας του 2004

    Η κ.Πετραλιά κατήγγειλε ότι οι ομάδες εργασίας που ασχολούνται με τη χοροθέτηση των έργων της Ολυμπιάδας συντονίζονται επί τη βάση συμφερόντων ομίλων που έχουν εκτάσεις γύρω από τις περιοχές που θα γίνουν τα έργα, ενώ ο κ.Βενιζέλος την χαρακτήρισε κοινή συκοφάντρια.

    Επί της ουσίας ο κ.Βενιζέλος ανακοίνωσε ότι σύντομα θα εισηγηθεί στο υπουργικό συμβούλιο αντισταθμιστικά αθλητικά έργα για την περιφέρεια ύψους περίπου 200 δισ. δρχ. ενώ σε ότι αφορά στη χοροθέτηση των έργων άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρξουν μεταβολές εφ' όσον προκύψουν όπως είπε ανυπέρβλητα προβλήματα .

    [02] Γκρίζες ζώνες ζητάει η Αγκυρα

    Τις γνωστές θεωρίες της Αγκυρας για γκρίζες ζωνες στο Αιγαίο αλλά και περί ελληνικής υποστήριξης στο Ρ.Κ.Κ επανέλαβε, ο τούρκος υπουργός Αμυνας, στη σύνοδο της Δυτικοευρωπαϊκής Ενωσης, στη Ρόδο.

    Η Αγκυρα έχει λάβει, ήδη τις σχετικές απαντήσεις δήλωσαν Θεόδωρος Πάγκαλος και Ακης Τσοχατζόπουλος.

    Ολέθριο σφάλμα χαρακτηρισε η Νέα Δημοκρατία το ότι η κυβέρνηση άφησε αναπάντητες τις δηλώσεις του Τούρκου υπουργού Αμυνας, τις οποίες χαρακτήρισε προκλητικές και απαράδεκτες.

    [03] Βουλή-Μή κερδοσκοπικά πανεπιστήμια

    Υπέρ της αναθεώρησης του άρθρου 16 του Συντάγματος για την ίδρυση μή κερδοσκοπικών πανεπιστημίων τάχθηκαν 8 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και ο ανεξάρτητος βουλευτής Βασίλης Κεδίκογλου.

    Οι βουλευτες κκ Στελιος Παπαθεμελης, Παρασκευας Παρασκευοπουλος,Γιαννης Ζαφειροπουλος,Γιαννης Καλαμακιδης, Παναγωτης Σγουριδης, Νασος Αλευρας Κυριακος Σπυριουνης και Δημητρης Κουτσογιωργας ειπαν οτι η εμμονη τις πλειοψηφιας ειναι σε δυσαρμονια με την πραγματικοτητα και δεν μπορουμε να στερουμε το δικαιωμα απο τον ελληνα πολιτη να επιλεγει την εκπαιδευση του.

    Να υπαρξει προβλεψη στο συνταγμα για δημιουργια ιδρυματων μη κερδοσκοπικου χαρακτηρα και η εφαρμογη του να αφεθει στον μελλοντικο νομοθετη.

    [04] Ρέππας-Υποψηφιότητα Αβραμόπουλου

    Αντιπαράθεση κυβέρνησης - Δημάρχου Αθηναίων μετά την ανακοίνωση της υποψηφιοτητας του κ. Αβραμόπουλου. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος προέβλεψε δυσάρεστες εκπλήξεις για τον κ. Αβραμόπουλο, ενώ οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας κάνουν λόγο για άνετη επικράτησή του.

    [05] Σύσκεψη στο Μαξίμου για την ψηφιακή τηλεόραση

    Θέματα της ψηφιακής τεχνολογίας τίθενται επί τάπητος σε σύσκεψη του πρωθυπουργού στο Μέγαρο Μαξίμου με τη συμμετοχή των υπουργών Μεταφορών και Επικοινωνιών Τάσου Μαντέλη και του Υπουργού Τύπου Δημήτρη Ρέππα.

    Η Νέα Δημοκρατία υποστηρίζει με δήλωση του εκπροσωπου της, ότι η κυβέρνηση προωθεί την ψηφιακή τηλεόραση υπό καθεστώς αδιαφάνειας και την καλεί να θεσμοθετήσει το απαραίτητο νομικό πλαίσιο.

    [Γ] Γεγονότα - Eλλάδα

    Last Updated: Wednesday, 13-May-98 18:17:40

    [06] Πυρκαγιά σε αποθήκη ανταλλακτικών

    Υπό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που ξέσπασε στις δύο το μεσημέρι σε αποθήκη ανταλλακτικών αυτοκινήτων στην οδο Κρητίου 22 στον Νέο Κόσμο.

    [07] Απεργούν οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΑ

    Νέα ταλαιπωρία για το επιβατικό κοινό της Αθήνας καθώς αύριο και μεθαύριο, δε θα κινούνται τα μπλέ λεωφορεία από την έναρξη της βάρδιας εώς τις 8 το πρωί και από τις 10 το βράδυ μέχρι τα μεσάνυχτα λόγω στάσεων εργασίας των εργαζομένων στον ΟΑΣΑ.

    [08] Απεργία στα Νοσοκομεία

    Μόνο τα έκτακτα και επείγοντα περιστατικά θα αντιμετωπίζονται αύριο στα νοσοκομεία καθώς από τις 08.00πμ εώς τις 14.00μμ, οι γιατροί των νοσοκομείων Αθήνας-Πειραιά θα πραγματοποιήσουν στάση εργασίας.

    [09] Συγκέντρωση συμπαράσης στο Λογοθέτη

    Συγκέντρωση συμπαράστασης στο Στέλλιο Λογοθέτη θα γίνει σήμερα στην Πλατεία του Δημοτικού θεάτρου Πειραιά.

    Ο Δήμαρχος Πειραιά θα στείλει γραπτό ή ηχογραφημένο μήνυμα, ενώ στη συγκεντρωση συμμετέχει και η Νομαρχιακή του ΠΑΣΟΚ Πειραιά.

    [10] Επίσκεψη του Αρχιεπίσκοπου στο Φανάρι

    Από τις 12 ως τις 15 Ιουνίου θα επισκεφθεί το Φανάρι ο Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος, όπως αποφασίστηκε στη σημερινή συνεδρίαση της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου.

    [Δ] Πολιτική - Βαλκάνια

    Last Updated: Wednesday, 13-May-98 18:18:20

    [11] Συνάντηση Μιλόσεβιτς-Ρουγκόβα

    Απέδωσε καρπούς τελικά η μεσολαβητική προσπάθεια στο Κοσσυφοπέδιο των Αμερικανών απεσταλμένων Ρίτσαρντ Χόλμπρουκ και Ρόμπερτ Γκέλμπαρτ.

    Ο πρόεδρος της Γιουγκοσλαβίας Σλόμπονταν Μιλόσεβιτς και ο ηγέτης των Αλβανόφωνων, Ιμπραήμ Ρουγκόβα θα συναντηθούν την Παρασκευή στο Βελιγράδι.

    Αυτή η συνάντηση σηματοδοτεί την έναρξη διαλόγου αν και θα πραγματοποιηθεί χωρίς να τεθούν εκ' των προτέρων όροι. Ωστόσο χαρακτηρίζεται πρώτο βήμα για μία πολιτική λύση της κρίσης του Κοσσυφοπεδίου από τον Αμερικανό απεσταλμένο Ρίτσαρντ Χόλμπρουκ.

    [12] Βελτιώνεται η κατάσταση του Α.Μπιρντάλ

    Βελτιώνεται σταδιακά η κατάσταση της υγείας του προέδρου της Επιτροπής Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της Τουρκίας Ακίν Μπιρντάλ, ο οποίος χθες το μεσημέρι πυροβοληθηκε απο δυο αγνωστους ενοπλους στην Αγκυρα.

    Ο Μπιρντάλ ανεκτησε την επικοινωνία με το περιβάλλον και οτι δεν παρουσιαζει κανένα αναπνευστικό πρόβλημα. Χρειαζονται,ομως, άλλες 12 ώρες για να διαπιστωσουν οι γιατροί, εάν οι ζωτικές λειτουργίες του εχουν παθει ουσιαστικη βλαβη.

    Η οργάνωση του Ακίν Μπιρντάλ βρισκόταν στο πλευρό όσων έχουν δικούς τους ανθρώπους που θεωρούνται αγνοούμενοι, ενω εχει επικρινει εντονα πολλες φορες την Τουρκικη Κυβερνηση για την μεταχειρηση των Κουρδων.

    [Ε] Πολιτική - Διεθνή

    Last Updated: Wednesday, 13-May-98 18:18:44

    [13] Ινδία-Κυρώσεις για τις πυρηνικές δοκιμές

    48 ώρες μετά την πραγματοποίηση τριών πυρηνικών δοκιμών στα σύνορα με το Πακιστάν, η Ινδία πραγματοποίησε σήμερα δύο νέες υπόγειες πυρηνικές δοκιμές, στις 09.51 [ώρα Ελλάδος] στο πεδίο δοκιμών Ποχράν, στο κρατίδιο του Ρατζαστάν.

    Οι δοκιμές είχαν διπλάσια ισχύ από την ατομική βόμβα της Χιροσίμα ανακοίνωσε το σεισμολογικό κέντρο στο Νέο Δελχί, τονίζωντας οτι η ισχύς των πυρηνικών δοκιμών ισοδυναμούσε με έκρηξη 55 κιλοτόνων ΤΝΤ.

    Εκπρόσωπος της κυβέρνησης της Ινδίας ανέφερε ότι με τις δύο σημερινές πυρηνικές εκρηξεις ολοκληρώθηκε "η προγραμματισμένη σειρά S " των πυρηνικών δοκιμών .

    Η νέα πρόκληση συνοδεύθηκε απο επιστολή του εθνικιστή πρωθυπουργού Βασπαγί στον πρόεδρο Κλίντον σχετικά με τους λόγους για τους οποίους προχώρησε στις πυρηνικές δοκιμές, στην οποία επικαλείται μεταξύ άλλων την "ατμόσφαιρα δυσπιστίας" που επικρατεί στις σχέσεις της χώρας του με την γειτονική Κίνα.

    Η ένταση στις σχέσεις των δύο κρατών ήταν φανερή και στη συνέντευξη που πήραμε χθές απο τον πρέσβη της Ινδίας στην ελλάδα, Ρουγκντίπ Μπεντί, ο οποίος χαρακτηρισε ως νο1 κίνδυνο της χώρας του την Κίνα και όχι το Πακιστάν, ενώ κατηγόρησε εμμέσως τον ασιατικό της γείτονα πως βρίσκεται πίσω απο την πρόσφατη εκτόξευση πυρηνικού πύραυλου απο το Χαράτσι.

    "Εχουμε ένα απροκάλυπτα πυρηνικό κράτος στα σύνορά μας, λέει η επιστολή, ένα κράτος που το 1962 προχώρησε σε ένοπλη επίθεση εναντίον της Ινδίας". "Παρότι οι σχέσεις μας με την χώρα αυτή βελτιώθηκαν τα τελευταία δέκα περίπου χρόνια, συνεχίζει να υπάρχει μία ατμόσφαιρα δυσπιστίας, οφειλόμενη κυρίως στο ανεπίλυτο μεθοριακό πρόβλημα".

    Πάντως, λίγο πριν την ανακοίνωση των σημερινών δοκιμών η κυβέρνηση του Πακιστάν ανακοίνωσε ότι προχώρησε σε αποτίμηση της άμυνας της χώρας και τόνισε ότι είναι σε θέση να απαντήσει "στις νέες απειλές και προκλήσεις".

    Οι δοκιμές συνέπεσαν με την επίσκεψη του Μπίλ Κλίντον στο Βερολίνο απόπου επρόκειτο να ανακοινώσει σειρά οικονομικών κυρώσεων.

    Ομως και η Ιαπωνία ήδη αποφάσισε τον δραστικό περιορισμό της οικονομικής βοήθειας προς την Ινδία.

    Την απόφαση της Ιαπωνίας ανακοίνωσε σήμερα ο πρωθυπουργός Ριουτάρο Χασιμότο στην διάρκεια συνέντευξης Τύπου, διευκρινίζοντας ότι των κυρώσεων εξαιρείται η ανθρωπιστική βοήθεια.

    Ο Χασιμότο πρόσθεσε ότι η χώρα του θα αποφασίσει τι θα πράξει στο μέλλον με την δανειοδότηση της Ινδίας, αφού κρίνει την αντίδραση του Νέου Δελχί στην διεθνή κατακραυγή που προκάλεσαν οι πυρηνικές δοκιμές.

    Η Ιαπωνία είναι από το 1986 ο μεγαλύτερος δανειοδότης της Ινδίας, όπου έχει πραγματοποιήσει μεγάλες επενδύσεις σε διάφορους τομείς, όπως στην αυτοκινητοβιομηχανία.

    [ΣΤ] Οικονομία - Ειδήσεις

    Last Updated: Wednesday, 13-May-98 18:17:17

    [14] Οξύνεται η αντιπαράθεση κυβέρνησης-ΟΤΟΕ

    Στον τραπεζικό τομέα, οξύνεται η αντιπαράθεση των εργαζομένων με την κυβέρνηση.

    Σε εξέλιξη βρίσκεται και η συνεδρίαση του προεδρείου του Συλλόγου εργαζομένων της Εμπορικής. Σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να συζητήσει επιπλέον κινητοποιήσεις από αυτές που εξήγγειλε η ΟΤΟΕ. Επίσης αναμένεται να ζητήσει την παρέμβαση εισαγγελέα για το θέμα της πτώσης της τιμής της μετοχής της Ιονικής στο Χρηματιστήριο.

    Η εργαζόμενοι στην Ιονική βρίσκονται σε απεργία διαρκείας και έχουν κάνει κατάληψη του κτιρίου της διοίκησης. Η ΟΤΟΕ αποφάσισε κυλιόμενες απεργίες στις τράπεζες από την Παρασκευή και εώς τις 6 Ιουνίου, αρχής γενομένης από την Εθνική.

    Δυσάρεστη εξέλιξη χαρακτήρισε τις κινητοποιήσεις ο Δημήτρης Ρέππας και πρόσθεσε ότι δεν είναι εύκολα εξηγήσιμη η στάση των εργαζομένων όταν η κυβέρνηση εγγυάται πως δεν θα γίνουν απολύσεις.

    [15] Αλλάζει το Ασφαλιστικό σύστημα

    Τέλος Ιουνίου αναμένεται να κατατεθεί στη Βουλή και το νομοσχέδιο για το ασφαλιστικό.

    Μεταξύ άλλων προβλέπεται η δημιουργία ενιαίου ταμείου ελεύθερων επαγγελματιών που θα περιλάβει τα ταμεία ΤΕΒΕ, ΤΑΕ και ΤΣΑ. Επίσης θα συγχωνευθούν σε ένα τα ταμεία των σωμάτων ασφαλείας ενώ θα ομαδοποιηθούν και τα 50 ταμεία πρόνοιας των νομικών.

    [16] Χρηματιστήριο

    Με άνοδο 2,31 τοις εκατό, έκλεισε ο γενικός δείκτης στη σημερινή συνεδρίαση του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

    Εφθασε τις 2.494,66 μονάδες.

    Οι συναλλαγές που έγιναν ήταν 78 δισεκατομμύρια 005 εκατομμύρια δραχμές.

    [17] Μείωση των τιμών στα καύσιμα

    Μειώνονται από τα μεσάνυχτα οι τιμές πώλησης της βενζίνης και του πετρελαίου.

    Η τιμή της βενζίνης μειώνεται κατά 40 λεπτά το λίτρο και του πετρελαίου θέρμανσης κατά 1,60 το λίτρο.

    [Ζ] Υγεία - Ειδήσεις

    Last Updated: Wednesday, 13-May-98 18:18:02

    [18] Πρόωρος τοκετός

    Οκτώ στα εκατό παιδιά που γεννιούνται στην Ελλάδα είναι πρόωρα και ανάμεσα σε αυτά χίλια παιδιά είναι κάτω απί ενάμιση κιλό.

    Σύμφωνα με τους ειδικούς επιστήμονες της Ελληνικής εταιρίας περιγεννητικής ιατρικής, αιτία των πρόωρων τοκετών είναι η πολύδυμες κυήσεις, οι συγγενείς διαπλάσεις της μήτρας, η υπέρταση, οι λοιμώξεις του ουροποιητικού και γεννητικού συστήματος αλλά και το έντονο στρές τους τελευταίους τρείς μήνες της κύησης

    Η περιγεννητική θνησιμότητα στην Ελλάδα έχει μειωθεί στο 12 τοις χιλίοις, όταν το 1969 πέθαιναν 40 στα χίλια νεογέννητα.

    [Η] Καιρός - Σήμερα

    Last Updated: Wednesday, 13-May-98 18:19:34
    Βροχές και καταιγίδες τοπικού χαρακτήρα και μικρής διάρκειας θα σημειωθούν κυρίως στην κεντρική και βόρεια Ελλάδα.

    Στην Αττική αρχικά ο καιρός θα είναι καλός αλλά το απόγευμα θα συννεφιάσει και πιθανόν να βρέξει κυρίως στα βόρεια. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 εώς 26 βαθμούς κελσίου.

    Στην Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι συννεφιασμένος και το απόγευμα πιθανόν να έχουμε βροχή ή και καταιγίδα κυρίως στα βόρεια. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 εώς 25 βαθμούς κελσίου.

    [Θ] Καιρός - Πρόγνωση

    Last Updated:Wednesday, 13-May-98 18:19:19

    Στο ίδιο μοτίβο θα συνεχιστεί ο καιρός και τις επόμενες δυό μέρες, γενικά καλός με πρόσκαιρη συννεφιά και λίγες βροχές το απόγευμα στα ηπειρωτικά ενώ η θάλασσα θα είναι καλοτάξιδη. Από την Παρασκευή όμως το απόγευμα και ιδιαίτερα το Σαββατοκύριακο μας τα χαλάει και πάλι με βροχες και νοτιάδες στα πελάγη.

    Την Παρασκευή στη δυτική Ελλάδα, σταδιακά θα συννεφιάσει και προς το μεσημέρι θα βρέξει, αντίθετα στην υπόλοιπη χώρα τα σύννεφα θα αυξηθούν το απόγευμα και στη συνέχεια θα βρέξει τοπικά στα κεντρικά και βόρεια.

    Οι άνεμοι αρχικά θα είναι ασθενείς βαθμιαία ομως στα δυτικά θα γίνουν μέτριοι και η θερμοκρασία ανεβαίνει ακόμη λίγο και θα πλησιάσει στους 26 βαθμούς στα βορεια, στους 27 με 28 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιονιο και στο Αιγαίο στους 25 βαθμούς Κελσίου.

    Βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα έχουμε το Σάββατο στις περισσότερες περιοχές της χώρας, που μάλιστα προς το μεσημέρι τοπικά θα είναι έντονες.

    Οι άνεμοι νοτιοανατολικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί 5 με 6 και τοπικά στο Αιγαίο 7 μποφωρ και η θερμοκρασία πέφτει λίγο και θα φθάσει στα βόρεια στους 22 με 23 βαθμούς και στους 25 με 26 στις άλλες περιοχές της χώρας.

    (c) ANT1 Radio 1998


    Antenna News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ant1gr2html v1.00 run on Wednesday, 13 May 1998 - 17:14:09 UTC