Visit the Hellenic Ministry of National Defence (MOD) Mirror on HR-Net Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Antenna: News in Greek (PM), 98-10-02

Antenna News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: Antenna Radio <http://www.antenna.gr/> - email: antenna@compulink.gr

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

[Α] Κρίση στα Χρηματιστήρια

[Β] Πολιτική - Ελλάδα

  • [01] Ν.Μπακογιάννη-Δημοτικές Εκλογές
  • [02] Ροζ σκάνδαλο στο Πεντάγωνο
  • [03] Εκκλησία-Πόρισμα για τα οικονομικά
  • [Γ] Γεγονότα - Eλλάδα

  • [04] Ανεστάλη η απεργία των γιατρών
  • [05] Κρίσιμη η κατάσταση της Αμαλίας Γκινάκη
  • [06] Εφυγε η Λίλη Ζωγράφου
  • [Δ] Πολιτική - Βαλκάνια

  • [07] Αλβανία:Νεα κυβέρνηση
  • [Ε] Πολιτική - Διεθνή

  • [08] Κρίση στις Ιταλοτουρκικές σχέσεις
  • [ΣΤ] Γεγονότα - Διεθνή

  • [09] Γ' Παγκόσμιος Πόλεμος
  • [Ζ] Οικονομία - Ειδήσεις

  • [10] Μέτρα για την μείωση του πληθωρισμού
  • [11] Χρηματιστήριο 02/10
  • [Η] Υγεία - Ειδήσεις

  • [12] Νεαρές μητέρες-Ερωτική επαφή
  • [Θ] Καιρός - Σήμερα

    [Ι] Καιρός - Πρόγνωση


    [Α] Κρίση στα Χρηματιστήρια

    Last Updated: Friday, 02-Oct-98 19:25:54
    Πανικός σε ολόκληρο τον κόσμο από το κραχ στα Διεθνή Χρηματιστηρία που δείχνουν ανίκανα να αντιμετωπίσουν την κρίση που ξέσπασε.

    Κραχ και στη που έκλεισε με απώλειες 7,32% και το Γενικο Δείκτη στις 1892, 62 μονάδες.

    Ο Μιλτιάδης Εβερτ δήλωσε ότι η παγκόσμια οικονομία οδηγείται σε ύφεση και η διεθνής κρίση θα συνεχιστεί για καιρό συνέστησε όμως στους μικροεπενδυτές να διατηρήσουν την ψυχραιμία τους.

    Ο κ.Εβερτ προέβλεψε ότι το παγκόσμιο ακαθάριστο προϊόν δεν θα αυξηθεί πάνω απο 1% και αυτό θα επηρεάσει όλα τα χρηματιστήρια και θα προκαλέσει κλυδωνισμούς στο τραπεζικό σύστημα.

    Ο πρόεδρος των μικρομετόχων Δημήτρης Καραγκούνης εκτίμησε ότι πληρώνουμε τα σπασμένα των ξένων χρηματιστηρίων καθώς οι δείκτες της Ελληνικής οικονομίας δεν συνηγορούν για τέτοια πτώση.

    Στο Τόκιο ο δείκτης Νικέϊ σημείωσε σήμερα μικρή άνοδο και έκλεισε στο συν 0, 2% όμως πτωτική είναι η τάση σε όλα τα ασιατικά χρηματιστήρια.

    [Β] Πολιτική - Ελλάδα

    Last Updated: Friday, 02-Oct-98 19:27:41

    [01] Ν.Μπακογιάννη-Δημοτικές Εκλογές

    Παρέμβαση κρατικών λειτουργών υπέρ των υποψηφίων του ΠΑ.ΣΟ.Κ καταγγέλει η κ.Ντόρα Μπακογιάννη με επιστολή της προς τον υπουργό Εσωτερικών.

    Παραθέτει δε και περιστατικά από το νομό Ερυτανίας όπως κοπή οικοπέδων για αστέγους.

    [02] Ροζ σκάνδαλο στο Πεντάγωνο

    Σάλος έχει προκληθεί στο Υπουργείο Εθνικής Αμυνας μετά την αποκάλυψη του ρόζ σκανδάλου σε υπηρεσία του Πενταγωνου.

    Ο αρχηγός του Στρατού διέταξε ένορκη διοικητική εξέταση, ενώ τη Δευτερα η υπόθεση θα φθάσει και στη Βουλή, με έρωτηση που θα καταθέσει βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

    [03] Εκκλησία-Πόρισμα για τα οικονομικά

    Πόθεν έσχες για μητροπολίτες και απλούς κληρικούς ζήτησε ο πρόεδρος του Ιερού Συνδέσμου Κληρικών Ελλάδος Ευστάθιος Κολλάς, ενώ παράλληλα υποστήριξε ότι η υπόθεση των οικονομικών της Εκκλησίας μπορεί να ξεκαθαρισθεί μόνο από τη Δικαιοσύνη.

    Τό πόρισμα πάντως για τα οικονομικά της Εκκλησίας θα τεθεί επί τάπητος στη συνεδρίαση της Ιεραρχίας την άλλη εβδομάδα, ενώ στη Διαρκή Ιερά Σύνοδο που συνεδρίασε σήμερα στην Μονή Πετράκη έγινε συζήτηση- σύμφωνα με πληροφορίες- και για το συμπληρωματικό πόρισμα που καταλογίζει ευθύνες σε συγκεκριμένα πρόσωπα.

    [Γ] Γεγονότα - Eλλάδα

    Last Updated: Friday, 02-Oct-98 19:26:49

    [04] Ανεστάλη η απεργία των γιατρών

    Ανεστάλη η απεργία των νοσοκομειακών γιατρών. Το διοικητικό Συμβούλιο της ΕΙΝΑΠ με ψήφους 7-4 ανέστειλε την απεργία και αποφάσισε από την ερχόμενη εβδομάδα να πραγματοποιηθούν γενικές συνελεύσεις στα νοσοκομεία και μετά από 15 μέρες να γίνει νέα γενική συνέλευση της ΕΙΝΑΠ.

    Η κυβέρνηση πάντως όπως συζητήθηκε στην κοινή συνεδρίαση της κυβερνητικής επιτροπής με την πολιτική γραμματεία είναι αποφασισμένη να μην επιτρέψει επιστροφή στο καθεστώς των πλαστών εφημεριών.

    Στη Θεσσαλονίκη οι γιατροί έκαναν πορεία στο υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης και κρέμασαν τις μπλούζες τους στην πύλη του υπουργείου.

    [05] Κρίσιμη η κατάσταση της Αμαλίας Γκινάκη

    Συγκίνηση στο πανελλήνιο για την απεγνωσμένη μάχη που δίνει στον Ερυθρό Σταυρό, η Αμαλία Γκινάκη.

    Η κατάσταση της υγείας της δεν αφήνει ελπίδες για κάτι καλό καθώς η επιδείνωση είναι ραγδαία συνέπεια, ολικής, πλέον νεφρικής και ηπατικής ανεπάρκειας.

    [06] Εφυγε η Λίλη Ζωγράφου

    Πέθανε στις 9 το πρωί, στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Κρητης όπου νοσηλευόταν μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο η μεγάλη Ελληνίδα συγγραφέας Λίλη Ζωγράφου.

    Η Λίλη Ζωγράφου εμφανίσθηκε στα Ελληνικά Γράμματα το 1949 με το πεζογράφημα "ΑΓΑΠΗ" αλλά καθιερώθηκε πολύ αργότερα με το δοκίμιο "Νίκος Καζαντζάκης, ένας Τραγικός". Εχει δημοσιεύσει 24 βιβλία, ανάμεσα τους η Συβαρίτισσα, η Αγάπη άργησε μία μέρα, και Επάγγελμα Πόρνη.

    [Δ] Πολιτική - Βαλκάνια

    Last Updated: Friday, 02-Oct-98 19:27:29

    [07] Αλβανία:Νεα κυβέρνηση

    Ο αλβανός πρόεδρος Ρετζέπ Μεϊντάνι ενέκρινε σήμερα τη σύνθεση της νέας κυβέρνησης συνασπισμού του πρωθυπουργού Παντελί Μάικο, που παρουσιάζει μικρές αλλαγές σε σχέση με τον προηγούμενο κυβερνητικό συνασπισμό του απερχόμενου πρωθυπουργού Φατός Νάνο.

    Σύμφωνα με τη λίστα που έδωσε στους δημοσιογράφους ο κ. Μάικο, αντιπρόεδρος της κυβέρνησης θα είναι ο Ιλίρ Μέτα, υπουργός Δημόσιας Τάξης ο Πέτρο Κότσι, υπουργός Αμυνας ο Λουάν Χαϊνταράγκα, υπουργός Εξωτερικών ο Πασκάλ Μίλο, υπουργός Οικονομικών ο Αναστάς Αγγέλ, υπουργός Παιδείας ο Ετέμ Ρούκα, υπουργός Ιδιωτικοποιήσεων ο Γιούλι Μπούφι, υπουργός Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης ο Ερμελίντα Μέξι, υπουργός Τοπικής Αυτοδιοίκησης ο Αρμπέν Ντεμέτι, υπουργός Θεσμικής Μεταρρύθμισης ο Αρμπέν Ιμάμι, υπουργός Πολιτισμού ο Εντι Ράμα, υπουργός Γεωργίας ο Λεφτέρ Τζαφέλι, υπουργός Δημοσίων Εργων ο Ινγκριτ Σούλι, υπουργός Δικαιοσύνης ο Θίμιο Κόντι,

    ενώ τέλος καθιερώνεται ένα νέο υπουργείο, το υπουργείο Ενημέρωσης αρμόδιο για θέματα Τύπου με υπουργό τον κ. Μούσα Ουλκίνι.

    [Ε] Πολιτική - Διεθνή

    Last Updated: Friday, 02-Oct-98 19:27:52

    [08] Κρίση στις Ιταλοτουρκικές σχέσεις

    Κρίση ξέσπασε για το Κουρδικό στις διπλωματικές σχέσεις Τουρκίας - Ιταλίας. Ο Τούρκος πρέσβης στη Ρώμη Ινάλ Μπατού, εκλήθη χθές βράδυ στην Αγκυρα "για αόριστο χρόνο"προκειμένου να συζητήσει με την κυβέρνησή του την κρίση που δημιουργήθηκε μετά τη συνεδρίαση και ορκωμοσία του εξόριστου κουρδικού κοινοβουλίου και τις συναντήσεις με Ιταλούς βουλευτές σε αίθουσα της Ιταλικής Βουλής.

    Το Ιταλικό υπουργείο Εξωτερικών δεν απέκλεισε οτι ανάλογο μέτρο μπορεί να ληφθεί και απο τη Ρώμη, δηλαδή να κληθεί για διαβουλεύσεις και ο Ιταλός πρέσβης στην Αγκυρα Μασιμιλιάνο Μπαντίνι.

    Η ένταση που δημιουργήθηκε στις αρχές της εβδομάδας μετεξελίχθηκε σε κρίση χθές βράδυ καθώς η Αγκυρα δεν έκρινε ικανοποιητική την απάντηση που έδωσε η Ρώμη με επιστολή του υπουργού Εξωτερικών Λαμπέρτο Ντίνι προς τον Τούρκο ομόλογό του Ισμαήλ Τζέμ.

    Ο κ. Ντίνι στην επιστολή του διευκρίνιζε οτι η κυβέρνηση δεν έδωσε καμία υποστήριξη στις συναντήσεις αυτές και οτι οι Ιταλοί βουλευτές είναι ελεύθεροι να πάρουν πρωτοβουλίες σχετικά με τα ανθρώπινα δικαιώματα.

    "Καταλαβαίνω - δήλωσε ο κ. Τζέμ- οτι δεν έχει ανάμιξη η Ιταλική κυβέρνηση, αλλά οι σχέσεις μας δεν θα είναι πλέον οπως πρίν". Ακόμη πιο σκληρή είναι η δήλωση του Τούρκου υπουργού Αμυνας Ισμέτ Σεγκίν ο οποίος είπε οτι η Ιταλία έχει την ίδια θέση με τη Συρία υποστηρίζοντας τους Κούρδους, απειλώντας ακύρωση εμπορικών συμφωνιών. Εκείνο ομως που εξόργισε ιδιαίτερα την Αγκυρα δεν είναι μόνο το γεγονός οτι η Ρώμη δεν έλαβε μια ξεκάθαρη θέση εναντίον των Κούρδων, αλλά η σύνταξη και η υπογραφή απο Κούρδους εξόριστους βουλευτές και Ιταλούς βουλευτές ολων των κομμάτων, ενός "προγράμματος δράσης" που αφορά: την ένταξη του κουρδικού προβλήματος στην ατζέντα του ΟΗΕ, την αναγνώριση του εξόριστου κουρδικού κοινοβουλίου, την σύγκληση μιας διεθνούς διάσκεψης για το Κουρδικό, επανεξέταση της ένταξης της Τουρκίας στην ΕΕ με την προϋπόθεση οτι θα σεβασθεί τα ανθρώπινα δικαιώματα.

    Προτάσεις που η Τουρκία εκρινε απαράδεκτες, φοβούμενη οτι έγινε μια άσχημη αρχή, αφού στη συνέχεια το Ιταλικό Κοινοβουλιο θα πρέπει να παρει θέση και για την γενοκτονία των Αρμενίων, μετά από πρόταση που εκκρεμεί προς συζήτηση, ομάδας Πράσινων βουλευτών.

    Πάντως ο Ιταλός πρέσβης στην Αγκυρα Μασιμιλιάνο Μπαντίνι, προσπαθεί να μειώσει την ένταση τονίζοντας οτι η κυβέρνησή του δεν μπορούσε να εμποδίσει πρωτοβουλία των βουλευτών. Ούτε όμως η ιταλική κυβέρνηση μπορεί πλέον να οπισθοχωρήσει, αφού οι βουλευτές που πήραν αυτές τις πρωτοβουλίες και είχαν συναντήσεις με τους Κούρδους κριτικάρουν έντονα τον κ. Ντίνι για την επιστολή που έστειλε στην Αγκυρα " ο κ. Ντίνι - δήλωσαν - καταπατεί τις αρχές και τις ελεύθερες επιλογές βουλευτών που συναντήθηκαν με ορισμένους Κούρδους".

    [ΣΤ] Γεγονότα - Διεθνή

    Last Updated: Friday, 02-Oct-98 19:27:05

    [09] Γ' Παγκόσμιος Πόλεμος

    Ανοιξη τού 1945.

    Η Γερμανία συνθηκολογεί κάτω από τήν πίεση τών συμμαχικών στρατευμάτων πού προελαύνουν σέ όλα τά μέτωπα.

    Ο κόσμος πανηγυρίζει, ο εφιάλτης τελείωσε, η Ευρώπη αρχίζει τήν ανοικοδόμηση.

    Κάποιοι όμως μαγειρεύουν ένα νέο ολοκαύτωμα.

    Κάποιοι δέν βλέπουν μέ καλό μάτι τήν νέα τάξη πραγμάτων, τήν μισή Ευρώπη παραδομένη στά χέρια τού Κόκκινου Στρατού.

    Ο Ουίνστον Τσόρτσιλ, ο πρωθυπουργός τής Μεγάλης Βρετανίας, μόλις δύο εβδομάδες μετά από τήν συνθηκολόγηση τής Γερμανίας, ζητάει από τούς στρατιωτικούς συμβούλους του νά καταστρώσουν ένα νέο σχέδιο μάχης.

    Αυτήν τήν φορά ο εχθρός είναι η Ρωσία.

    Η εισβολή τών συμμάχων στήν Σοβιετική Ενωση μελετάται βήμα πρός βήμα.

    Ορίζεται η ημερομηνία.

    Τήν 1η Ιουλίου τού 1945, εκατό χιλιάδες Γερμανοί στρατιωτες, πού θά εξοπλισθούν έκ νέου γιά τήν εισβολή, θά συμπαραταχθούν μέ πεντακοσιες χιλιάδες Αγγλο- αμερικανούς καί θά βαδίσουν όλοι μαζί εναντίον τής Μόσχας.

    Η 1η Ιουλίου 1945 ορίσθηκε ώς η ημερομηνία κήρυξης τού Γ'Παγκοσμίου Πολέμου.

    Το σχέδιο μάχης, που συμπεριλαμβανόταν σε άκρως απόρρητα έγγραφα τα οποία κατάφερε να εξασφαλίσει η εφημερίδα Ντέιλι Τέλεγκραφ, προέβλεπε τήν αιφνιδιαστική επίθεση 47 Βρετανικών καί αμερικανικων μεραρχιών σέ στρατηγικά σημεία μεταξύ τής Δρέσδης καί τής Βαλτικής.

    Το σχέδιο προέβλεπε ότι σε αντίποινα ο Στάλιν θα εισέβαλε στήν Τουρκία, την Ελλάδα, την Νορβηγία , στις περιοχές των πετρελαικών κοιτασμάτων του Ιράν και του Ιράκ και οτι θα εξεπέλυε μεγάλες επιχειρήσεις

    σαμποτάζ στη Γαλλία και την Ολλανδία.

    Τό σχέδιο μάχης είχε τήν κωδική ονομασία Αδιανόητη Επιχείρηση καί τό αποτελούσαν 29 σελίδες.

    Υποβλήθηκε στον Τσόρτσιλ στις 22 Μαίου του 1945 καί τελικώς απορρίφθηκε.

    Οί Σύμμαχοι φοβήθηκαν ότι θά πάθαιναν ότι καί οί Γερμανοί στήν επιχείρηση Μπαρμπαρόσα τό 1941.

    Τότε πού οί δυνάμεις τού Αξονα επιτέθηκαν εναντίον τής Ρωσίας μέ τά γνωστά αποτελέσματα.

    Τό πάθημα τών Γερμανών έγινε μάθημα γιά τούς συμμάχους.

    Καί η ανθρωπότητα γλύτωσε τήν ύστατη ώρα από τήν ολοκληρωτική καταστροφή.

    [Ζ] Οικονομία - Ειδήσεις

    Last Updated: Friday, 02-Oct-98 19:25:41

    [10] Μέτρα για την μείωση του πληθωρισμού

    Να χρησιμοποιήσει κάθε μέσον προκειμένου να μειωθεί ο πληθωρισμός και να επιτευχθούν οι στόχοι για την ΟΝΕ είναι αποφασισμένη η κυβέρνηση.

    Στο πλαίσιο αυτό εξετάζει το ενδεχόμενο ακόμη και μείωσης του Φ.Π.Α ενώ θα παγώσουν τα τιμολόγια και οι αυξήσεις δεν θα ξεπεράσουν το 2%. Την πρόταση για μείωση του ΦΠΑ έκανε η Βάσω Παπανδρέου όμως πρέπει να ερωτηθεί η κοινότητα σύμφωνα με τον κ.Παπαντωνίου.

    [11] Χρηματιστήριο 02/10

    Με πτώση 7,32%, έκλεισε ο Γενικός Δείκτης στη σημερινή συνεδρίαση του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

    Εφθασε τις 1892,62 μονάδες.

    Οι συναλλαγές που έγιναν ήταν 50 δισεκατομμύρια 057 εκατομμύρια δραχμές.

    [Η] Υγεία - Ειδήσεις

    Last Updated: Friday, 02-Oct-98 19:27:16

    [12] Νεαρές μητέρες-Ερωτική επαφή

    Ιδιαίτερα προσεκτικοί στις οδηγίες που δίνουν στις νεαρές μητέρες θα πρέπει να είναι οι γιατροί όσον αφορά την ενάρξη ερωτικών επαφών αμέσως μετά τη γέννα.

    Με αφορμή το θάνατο δύο νεαρών βρετανίδων ο dr Φίλιπ Μπάτμαν του βρετανικού πανεπιστημίου Μπράτφορντ, δημοσίευσε σχετική μελέτη στην επιστημονική επιθεώρηση Medical Journal, στην οποία εξηγεί τι προκάλεσε το θανατό τους.

    Η μία γυναίκα ήταν 22 ετών και πέθανε κατά τη διάρκεια ερωτικής πράξης οκτώ ημέρες μετά τον τοκετό. Η άλλη ήταν 29 ετών και πέθανε με τον ίδιο ακριβώς τρόπο πέντε ημέρες μετά τον τοκετό.

    Και οι δύο νεκροψίες έδειξαν φυσαλίδες σε όλες τις μεγάλες αρτηρίες της καρδιάς και του εγκεφάλου καθώς και θρόμβους αίματος στη μήτρα.

    Σε γενικές γραμμές οι γιατροί συνιστούν στα ζευγάρια να έχουν ερωτικές επαφές πέντε με έξι εβδομάδες μετά τη γέννα κι αφού πρώτα υποβληθούν σε ιατρικό τσεκ-άπ το οποίο και θα διαπιστώσει εάν όλα τα όργανα της μητέρας έχουν επανέλθει στη φυσιολογική τους θέση.

    Πολοί όμως δεν ακολουθούν αύστηρα τους κανόνες αυτούς με αποτέλεσμα οι νεαρές μητέρες να μην γνωρίζουν τους κινδύνους που εγκυμονεί η πρόωρη έναρξη ερωτικών επαφών.

    [Θ] Καιρός - Σήμερα

    Last Updated: Friday, 02-Oct-98 19:28:37
    Βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν το Σαββάτο μέχρι το μεσημέρι στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά. Το απόγευμα υπάρχει πιθανότητα να βρέξει στις Κυκλάδες, το βόρειο και ανατολικό Αιγαίο.

    Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις μέτριοι και πρόσκαιρα στα πελάγη ισχυροί.

    Αίθριος καιρός και νεφώσεις το βράδυ στην Αττική, ενώ η θερμοκρασία θα φθάσει τους 27 βαθμούς.

    Νεφώσεις και πιθανότητα βροχής το βράδυ στη Θεσσαλονίκη και θερμοκρασία από 17 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

    [Ι] Καιρός - Πρόγνωση

    Last Updated:Friday, 02-Oct-98 19:28:23
    Νοτιάδες και βροχές θα έχουμε και το επόμενο 24ωρο σε αρκετές περιοχές της χωρας, αλλα απο την Κυριακή ο καιρός βελτιώνεται και διατηρείται καλός τουλάχιστον μέχρι την Τετάρτη, ενώ οι άνεμοι γίνονται δυτικοί και η θερμοκρασία δεν αλλάζει.

    Βελτιώνεται ο καιρός την Κυριακή. Ωστόσο το πρωί, θα βρέχει και παλι στη Θράκη και τα νησιά του ανατολικού και βόρειου Αιγαίου, στην υπόλοιπη όμως χωρα, παρά την τοπική συννεφιά η πιθανότητα να βρέξει είναι μικρή και μόνο στα βορειοδυτικά.

    Οι άνεμοι απο δυτικές διευθύνσεις μέτριοι και πρόσκαιρα στα πελάγη ισχυροί και η θερμοκρασία πέσει 1 με 2 βαθμούς και θα πλησιάσει στα βόρεια στους 23 και στους 26 με 27 στην υπόλοιπη χωρα.

    Καλοκαιρία θα έχουμε τη Δευτέρα, με αρκετή ηλιοφάνεια, δυτικούς ανέμους που η εντασή τους δεν θα ξεπερνά τα 4 μποφωρ και θερμοκρασία να πλησιάζει και πάλι τους 23 βαθμούς στα βόρεια και στους 26 με 27 στις άλλες περιοχές της χωρας.

    (c) ANT1 Radio 1998


    Antenna News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ant1gr2html v1.00 run on Friday, 2 October 1998 - 17:05:26 UTC