Browse through our Interesting Nodes on Science in Greece Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 19 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Antenna: News in Greek (PM), 98-10-07

Antenna News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: Antenna Radio <http://www.antenna.gr/> - email: antenna@compulink.gr

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

[Α] Ανάκαμψη στις Διεθνείς Χρηματαγορές

[Β] Πολιτική - Ελλάδα

  • [01] Αρση ασυλίας σε Γιοβανούδα-Καραμηνά
  • [02] Σημίτης-Κτηματολόγιο-Δημοτικές
  • [03] Διάψευση Λαζαρίδη για μεσολάβηση
  • [04] ΔΗΚΚΙ-Δημοτικές Εκλογές
  • [Γ] Γεγονότα - Eλλάδα

  • [05] Ενας ακόμη Ελληνας ορειβάτης έχασε τη ζωή του στα Ιμαλάϊα
  • [06] Κρίσιμη παραμένει η κατάσταση της Αμαλίας Γκινάκη
  • [07] Ενδεχόμενο μεγάλου σεισμού
  • [Δ] Πολιτική - Βαλκάνια

  • [08] Χρονική παράταση στις διπλωματικές πρωτοβουλίες για το Κοσσυφοπέδιο
  • [Ε] Πολιτική - Διεθνή

  • [09] Κορυφώνεται η ένταση στις σχέσεις Τουρκίας-Συρίας
  • [ΣΤ] Γεγονότα - Διεθνή

  • [10] Διαγωνισμός σερβιτόρων
  • [Ζ] Οικονομία - Ειδήσεις

  • [11] Συνέντευξη Παπαντωνίου στο CNN
  • [12] Φθηνότερο πετρέλαιο θέρμανσης από 14 Οκτωβρίου
  • [13] Χρηματιστήριο 07/10
  • [Η] Καιρός - Σήμερα

    [Θ] Καιρός - Πρόγνωση


    [Α] Ανάκαμψη στις Διεθνείς Χρηματαγορές

    Last Updated: Wednesday, 07-Oct-98 18:01:49
    Θεαματική ανάκαμψη στις Διεθνείς Χρηματαγορές μετά τις θετικές εξελίξεις από τη συνεδρίαση του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.

    Ανοδος σήμερα στη Σοφοκλέους ενώ ανοδικές τάσεις επικρατούν σε όλα τα χρηματιστήρια.

    Ο Γιάννος Παπαντωνίου σε τόνισε ότι η Ελλάδα δεν έχει επηρεαστεί αρνητικά από την παρούσα κρίση και πρόσθεσε οτι σε δύο χρόνια θα είμαστε το 12ο μέλος της ΟΝΕ.

    Για τον πληθωρισμό είπε ότι ο στόχος του 2,5% είναι πρόκληση αλλά θα ακολουθήσει περιοριστική εισοδηματική δημοσιονομική και νομισματική πολιτική.

    Ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Καραμανλής μετά τη σύσκεψη που είχε με συνεργάτες του δήλωσε ότι μπαίνουμε σε περίοδο σοβαρής παγκόσμιας ύφεσης και για την Ελλάδα οι προοπτικές δεν είναι ευχάριστες λόγω της αδυναμίας και της ατολμίας του κ.Σημίτη να προχωρήσει στις αναγκαίες διαρθρωτικές αλλαγές και να μειώσει το δημόσιο τομέα κάτι που είναι επιτακτική ανάγκη.

    [Β] Πολιτική - Ελλάδα

    Last Updated: Wednesday, 07-Oct-98 18:05:23

    [01] Αρση ασυλίας σε Γιοβανούδα-Καραμηνά

    Υπέρ της άρσης της ασυλίας του Κώστα Καραμηνά, που θεωρείται υπεύθυνος θανατηφόρου τροχαίου, ψήφισαν οι 31 βουλευτές της αρμόδιας Κοινοβουλευτικής Επιτροπής (7 ψήφισαν κατά και 2 λευκό)

    Ναί στην άρση της ασυλίας του Βαρσάμη Γιοβανούδα ψήφισαν 27 βουλευτές (10 κατά ,3 λευκό)

    Από τα 50 μέλη της επιτροπής ψήφισαν τα 40.

    Νωρίτερα οι εισηγητές των κομμάτων είχαν ταχθεί υπέρ της άρσης της ασυλίας του Βαρσάμη Γιοβανούδα, που διαγράφηκε από την Ν.Δ και του Κώστα Καραμηνά που το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ανέστειλε την κομματική του ιδιότητα.

    Ο Κώστας Καραμηνάς μιλώντας στην επιτροπή εξέφρασε τη λύπη του και την οδύνη για το χαμό της κοπέλλας στο τροχαίο, ενώ τόνισε ότι από την αρχή ζήτησε να αρθεί η ασυλία του.

    Ο Βαρσάμης Γιοβανούδας, που έχει μηνυθεί από την πρώην φίλη του για κακοποίηση, εξακολούθησε να υποστηρίζει ότι τα πραγματικά περιστατικά είναι διαφορετικά και πως έπεσε θύμα εκβιασμού.

    Εδειξε πάντως κατά την ομιλία του να μην θέλει ουσιαστικά να αρθεί η ασυλία του λέγοντας πως είναι στη διάθεση της πλειοψηφίας της επιτροπής.

    [02] Σημίτης-Κτηματολόγιο-Δημοτικές

    Μοχλό ανάπτυξης χαρακτήρισε το Εθνικό Κτηματολόγιο ο πρωθυπουργός επισκεπτόμενος το πρωϊ την Υπηρεσία Κτηματολογίου.

    Εδωσε τη διαβεβαίωση πως το έργο θα ολοκληρωθεί και δεν θα ανακοπεί από παρεμβάσεις συμφερόντων.

    Επίσης ο κ.Σημίτης, υπογράμμισε ότι θα διασφαλίσει τη χρηματοδοτησή του στο εντασσόμενο στο 3ο Κοινοτικό Πλαίσιο, αίτημα του υπουργού Περιβάλλοντος Κώστα Λαλιώτη που συνόδευσε τον Κώστα Σημίτη.

    Εν τω μεταξύ ο πρωθυπουργός μιλώντας στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ εξέφρασε την πεποίθηση ότι δεν θα κριθεί το κυβερνητικό έργο από τις Δημοτικές Εκλογές, κάλεσε όμως τους βουλευτές να μεταβούν στις περιφερειές τους και να βοηθήσουν στο να εκλεγούν οι καλύτεροι.

    [03] Διάψευση Λαζαρίδη για μεσολάβηση

    Απαντήσεις έδωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Θρασύβουλος Λαζαρίδης σχετικά με το δημοσίευμα του Ελεύθερου Τύπου σύμφωνα με το οποίο ώς επίτιμος πρόξενος της Σλοβακίας μεσολάβησε για να πωληθούν όπλα από τη χώρα αυτή στις Ελληνικές ένοπλες δυνάμεις.

    Ο κ.Λαζαρίδης υποστηρίζει ότι απλώς μεσολάβησε για να παραδοθεί πρόσκληση στον Υπουργό Αμυνας, Ακη Τσοχατζόπουλο από τον Πρόξενο της Σλοβακίας, χωρίς όμως να γνωρίζει το περιεχομενό της.

    Επίσης "ψεύδη και συκοφαντικά" χαρακτήρισε ο Δημήτρης Ρέππας τα όσα περιλαμβάνονται στο δημοσίευμα του Ελεύθερου Τύπου.

    [04] ΔΗΚΚΙ-Δημοτικές Εκλογές

    Oι εκλογές για την τοπική αυτοδιοίκηση θα έχουν έντονο πολιτικό και όχι κομματικό χαρακτήρα προέβλεψε ο Πρόεδρος του ΔΗΚΚΙ Δημήτρης Τσοβόλας, ο οποίος κάλεσε τους ψηφοφόρους να καταδικάσουν τη νεοφιλελεύθερη -όπως τη χαρακτήρισε- πολιτική που εκφράζουν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ.

    Προέβλεψε ακόμη καταποντισμό του κυβερνώντος κόμματος και άνοδο του ΔΗΚΚΙ σε ποσοστά μεγαλύτερα από τις τελευταίες Εθνικές Εκλογές.

    [Γ] Γεγονότα - Eλλάδα

    Last Updated: Wednesday, 07-Oct-98 18:04:02

    [05] Ενας ακόμη Ελληνας ορειβάτης έχασε τη ζωή του στα Ιμαλάϊα

    Ενας ακόμη Ελληνας ορειβάτης έχασε τη ζωή του στις χιονισμένες βουνοκορφές των Ιμαλαϊων.

    Πρόκειται για τον 36χρονο Χαράλαμπο Τσουπρά, που χάθηκε την Παρασκευή το απόγευμα στην κορυφή Νταουλαγκίρι των Ιμαλαϊων, σε υψόμετρο 8.167 μέτρων.

    Στην ίδια κορυφή είχε χαθεί πριν από 6 μήνες ο ορειβάτης Νίκος Παπανδρέου και στην ομάδα εκείνη μετείχε ο 36χρονος, Χαράλαμπος Τσύυπρας.

    [06] Κρίσιμη παραμένει η κατάσταση της Αμαλίας Γκινάκη

    Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην εντατική του Ερυθρού η Αμαλία Γκινάκη.

    Η γενική της κατάσταση πάντως είναι λιγότερο ασταθής κατά το τελευταίο 48ωρο, ενώ από χθες εμφανίζει σχετική αιμοδυναμική σταθερότητα.

    [07] Ενδεχόμενο μεγάλου σεισμού

    Για ενδεχόμενο μεγάλου σεισμού έως και 7,5 Ρίχτερ στον Ελλαδικό χώρο σε μακροπρόθεσμη βάση έκανε λόγο μέσα στον Αntenna, ο ερευνητής σεισμολογίας του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου Αθηνών, Γεράσιμος Παπαδόπουλος.

    Ωστόσο ο κ.Παπαδόπουλος σημειώνει ότι δεν είναι δυνατόν να προσδιορισθεί ο τόπος αλλά και ο χρόνος που μπορεί να γίνει η σεισμική δόνηση.

    Επισημαίνει ότι ένας τόσο μεγάλος σεισμός δεν είναι απαραίτητα και καταστροφικός αφού αυτό εξαρτάται από το επικεντρό του.

    Από την ίδια περιοχή που έδωσε χθες τον σεισμό των 5,1 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ στις Στροφάδες, προήλθε η σεισμική δόνηση των 4,2 ρίχτερ που έγινε αισθητή στην περιοχή της Καλαμάτας.

    [Δ] Πολιτική - Βαλκάνια

    Last Updated: Wednesday, 07-Oct-98 18:05:01

    [08] Χρονική παράταση στις διπλωματικές πρωτοβουλίες για το Κοσσυφοπέδιο

    H προγραμματισμένη για το Σάββατο σύνοδος των υπουργών Εξωτερικών των χωρών ΝΑΤΟ όπου επρόκειτο να ληφθεί απόφαση για στρατιωτική επέμβαση κατά του Βελιγραδίου αναβάλλεται ενώ θα γίνει συνάντηση των μονίμων αντιπροσώπων της Συμμαχίας στις Βρυξέλλες.

    Σύμφωνα με διπλωματικές πηγές ο λόγος αναβολής της Συνόδου είναι ότι η Γερμανία διεμήνυσε στους συμμάχους πως δεν είναι σε θέση να λάβει ακόμη μια τέτοια απόφαση γιατί διανύει μεταβατική περίοδο.

    Ο εκπρόσωπος του State Department, Τζέιμς Ρούμπιν δήλωσε ότι δεν έχει ακόμη επιτευχθεί συναίνεση μεταξύ των χωρών του ΝΑΤΟ για επίθεση κατά της Γιουγκοσλαβίας.

    "Θέση της Ελλάδος είναι να εξαντληθούν όλα τα πολιτικά μέσα," δήλωσε ο Δημήτρης Ρέππας ενώ για τους Ελληνες του Βελιγραδίου είπε ότι μπορούμε να τους βοηθήσουμε να φύγουν εάν θέλουν αλλά δεν θέλουμε να προκαλέσουμε πανικό.

    [Ε] Πολιτική - Διεθνή

    Last Updated: Wednesday, 07-Oct-98 18:05:37

    [09] Κορυφώνεται η ένταση στις σχέσεις Τουρκίας-Συρίας

    Τεντώνει επικίνδυνα η Αγκυρα το σχοινί της αναμέτρησης με την Συρία καθώς ο πρόεδρος Ντεμιρέλ επανέλαβε σήμερα ότι "η Συρία υποστηρίζει τους τρομοκράτες του εκτός νόμου Εργατικού Κόμματος Κουρδιστάν". Ο Ντεμιρέλ απάντησε σε ερωτήσεις δημοσιογράφων σχετικά με τις επαφές που είχε χθες στην Αγκυρα ο Αιγύπτιος πρόεδρος, Χόσνι Μουμπάρακ.

    Σύμφωνα με τον Τούρκο πρόεδρο, ο Μουμπάρακ "έχει αντιληφθεί τη σοβαρότητα της υπόθεσης", πράγμα το οποίο υπογράμμισε ο Ντεμιρέλ, λέγοντας χαρακτηριστικά τα εξής: "Καθώς συνόδευα χθες το απόγευμα τον Αιγύπτιο πρόεδρο στο αεροδρόμιο, μου είπε ότι αρχικά σκέφθηκε να στείλει στη Δαμασκό τον υπουργό Εξωτερικών, αλλά ότι αποφάσισε να πάει ο ίδιος, αφού αντιλήφθηκε τη σοβαρότητα της κατάστασης".

    Ο Ντεμιρέλ, απαντώντας σε ερώτηση για το αν η Τουρκία βρίσκεται στα πρόθυρα του πολέμου με τη Συρία, είπε "αυτά που λέει δεν είναι δυσνόητα, αλλά ξεκάθαρα".

    Για το ίδιο θέμα μίλησε σήμερα και ο αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης και ηγέτης της Δημοκρατικής Αριστεράς, Μπουλέντ Ετζεβιτ, ο οποίος υποστήριξε ότι "έχει εξαντληθεί η υπομονή της Τουρκίας απέναντι στην εχθρική στάση που ακολουθεί εδώ και χρόνια η Συρία. Η Τουρκία είναι υποχρεωμένη να καταφύγει σε κάθε μέθοδο προκειμένου να εξαφανίσει την πηγή της τρομοκρατίας".

    Σύμφωνα με τον Ετζεβιτ, "προτού χρησιμοποιηθεί το όπλο του πολέμου, πρέπει να χρησιμοποιηθεί τούτο της πολιτικής".

    Εάν έδινε, όμως, κανείς σημασία στις απόψεις του αρχηγού της τουρκικής αεροπορίας, Πτέραρχου Ιλχάν Κιλίτς, "η μέθοδος της κρίσης είναι η καλύτερη για την επίλυση των προβλημάτων της περιοχής" και συνεπώς, η ένταση που κλιμακώθηκε εκ μέρους της Τουρκίας εξυπηρετεί το σκοπό αυτό. Διότι το ερώτημα που έθεσε ο Αιγύπτιος πρόεδρος, χθες στην τουρκική ηγεσία παραμένει, "γιατί κλιμακώθηκε τώρα η ένταση". Η Αγκυρα απαντά λέγοντας "η υπομονή μας εξαντλήθηκε" κι ότι "η Δαμασκός πρέπει να πάψει να στηρίζει το εκτός νόμου Εργατικό Κόμμα Κουρδιστάν".

    Η απειλή των όπλων είναι δεδομένη, αλλά η Αγκυρα έστω κι' αν δεν το λέει ξακάθαρα περιμένει τα αποτελέσματα των επαφών του Μουμπάρακ στη Συρία. Πάντως, πρέπει να σημειώσει κανείς ότι η ένταση που προκλήθηκε είναι η μεγαλύτερη που υπήρξε μέχρι σήμερα στις σχέσεις της Τουρκίας με τη Συρία στο θέμα του ΡΚΚ. Κατά τα άλλα, το ζήτημα αυτό είναι μαζί με το πρόβλημα του νερού του Ευφράτη και του Τίγρη και τις αξιώσεις που σύμφωνα με την Αγκυρα έχει η Δαμασκός στην Αντιόχεια (Χάταϊ), μόνιμο σημείο αναφοράς στις τουρκοσυριακές σχέσεις.

    [ΣΤ] Γεγονότα - Διεθνή

    Last Updated: Wednesday, 07-Oct-98 18:04:42

    [10] Διαγωνισμός σερβιτόρων

    Κάθε χρόνο οί υπάλληλοι τών καφετεριών, τών μπάρ αλλά καί τών εστιατορίων απ' το Περού παίρνουν μέρος στόν διαγωνισμό πού έχει γίνει πλέον παράδοση.

    Εκατοντάδες άνδρες καί γυναίκες μέ τούς δίσκους στά χέρια διανύουν τρέχοντας τήν προκαθορισμένη απόσταση μέχρι τόν τερματισμό.

    Δύο χιλιόμετρα απόστασης μέ γεμάτο δίσκο καί τήν υποχρέωση στό τέλος νά μήν έχεις ρίξει ούτε σταγόνα, μήν νομίζετε ότι είναι εύκολη υπόθεση.

    Η πρωτεύουσα τού Περού, Λίμα, γνώρισε μεγάλες πιένες καθώς ο όγδοος μαραθώνιος σερβιτόρων συγκέντρωσε αρκετά μεγάλο αριθμό θεατών.

    Φυσικά όπως απαιτεί η ευγένεια, οί κυρίες πάντα προηγούνται.

    Οί άνδρες σερβιτόροι ακολούθησαν και πολύ σύντομα κάλυψαν τό προβάδισμα τών γυναικών συναδέλφων τους και τις άφησαν αρκετά πίσω.

    Τετρακόσιοι πενήντα σερβιτόροι έτρεχαν μέ όλες τίς δυνάμεις τους γιά τόν επίζηλο τίτλο.

    Από τίς κυρίες, νικήτρια ήταν η Αννα Μοντάγια.

    Τό πιό γρήγορο πόδι σέ όλο τό Περού ανακηρύχθηκε ένα παιδί από τήν Λίμα, ο Γιουστέριο Γκαμάγιο.

    Οί δύο νικητές κέρδισαν εκτός από τόν τίτλο καί χρηματικό έπαθλο.

    Χίλια δολλάρια ο Γιουστέριο καί άλλα τόσα η Αννα.

    Καλό φιλοδώρημα θά λέγαμε γιά δουλειά λίγων λεπτών.

    Οσο γιά τόν χρόνο πού σημείωσε ο νικητής, ήταν εντυπωσιακός.

    Ο Γιουστέριο κάλυψε τά δύο χιλιόμετρα μέ τόν δίσκο στά χέρια σέ δωδεκα λεπτα καί πενήντα δευτερόλεπτα.

    Γιά δοκιμάστε να το κάνετε ακόμη και χωρίς δίσκο.

    [Ζ] Οικονομία - Ειδήσεις

    Last Updated: Wednesday, 07-Oct-98 18:03:33

    [11] Συνέντευξη Παπαντωνίου στο CNN

    Την ανάγκη αναδιάρθρωσης του παγκόσμιου οικονομικού συστήματος υπογραμμιζουν οι ηγέτες της οικονομίας από την Ουάσιγκτον, που μετέχουν στην ετήσια σύνοδο του Διεθνές Νομισματικού Ταμείου και της Παγκόσμιας Τράπεζας.

    Ο Ελληνας υπουργός εθνικής Οικονομίας Γιάννος Παπαντωνίου σε συνέντευξή του στο CNN πρότεινε μεταρρυθμίσεις με στόχο την ενίσχυση του ΔΝΤ, όσον αφορά τους πόρους του και όσον αφορά την πολιτική του κατεύθυνση.

    "Το ΔΝΤ χρειάζεται ισχυρότερη πολιτική κατεύθυνση από ό,τι σήμερα", ισχυρίσθηκε ο ελληνας υπουργός και εξέφρασε την πεποίθησή του οτι "περισσότεροι έλεγχοι και εποπτεία απαιτούνται στην κίνηση κεφαλαίων σ'όλο τον κόσμο".

    [12] Φθηνότερο πετρέλαιο θέρμανσης από 14 Οκτωβρίου

    Φθηνότερο θα πωλείται από 14 Οκτωβρίου το πετρέλαιο θέρμανσης για όλη τη χειμερινή περίοδο.

    Η κυβέρνηση αποφάσισε τη μείωση του ειδικού φόρου κατανάλωσης στο πετρέλαιο θέρμανσης το οποίο θα πωλείται προς 76,5 δραχμές το λίτρο, από 92 που είχε την περσινή περίοδο.

    Μειώνονται από τα μεσάνυχτα οι τιμές πώλησης των καυσίμων. Η βενζίνη κατά μία δραχμή το λίτρο, το πετρέλαιο κίνησης κατά 1,80 το λιτρο και το πετρέλαιο θέρμανσης κατά 2,10 δραχμές το λίτρο.

    [13] Χρηματιστήριο 07/10

    Με άνοδο 1,34%, έκλεισε ο Γενικός Δείκτης στη σημερινή συνεδρίαση του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

    Εφθασε τις 1930,56 μονάδες.

    Οι συναλλαγές που έγιναν ήταν 37 δισεκατομμύρια 52 εκατομμύρια δραχμές.

    [Η] Καιρός - Σήμερα

    Last Updated: Wednesday, 07-Oct-98 18:06:48
    Αραιές νεφώσεις θα υπάρχουν την Πέμπτη σε όλη τη χώρα, ενώ στα βορειοδυτικά ίσως βρέξει λίγο το πρωί.

    Οι άνεμοι θα πνέουν μέτριοι μέχρι ισχυροί και τοπικά στο Ιόνιο πολύ ισχυροί, στα δυτικά νοτιοανατολικοί και στα ανατολικά βορειοανατολικοί.

    Αίθριος καιρός στην Αττική και θερμοκρασία από 17 έως 29 βαθμούς.

    Συννεφιά το βράδυ στη Θεσσαλονίκη και θερμοκρασία από 15 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

    [Θ] Καιρός - Πρόγνωση

    Last Updated:Wednesday, 07-Oct-98 18:06:31
    Δεν αλλάζει για 4-5 μέρες ακόμη ο καιρός, παραμένει ζεστός και υγρός, αφού παρά την αραιή συννεφιά το θερμομετρο θα ανέβει στους 30 με 31 βαθμούς. Εξάλλου, οι ενισχυμένοι άνεμοι διατηρούνται μέχρι και την Παρασκευή το βραδυ, αλλά στη συνέχεια το Σαββατοκύριακο εξασθενούν σημαντικά.

    Οι άνεμοι παραμένουν, νοτιοανατολικοί στα Δυτικά, 5 με 6 και τοπικά στο Ιόνιο την Πέμπτη, 7 μποφώρ και στα Ανατολικά βορειοανατολικοί, 5 με 6, αλλά από την Παρασκευή το βράδυ θα αρχίσουν να εξασθενουν.

    Η θερμοκρασία σε υψηλά για την εποχή επίπεδα, θα κυμαίνεται στα Βόρεια από 14 έως 27 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 16 μέχρι 30 και στα νησιά από 18 έως 29 βαθμούς Κελσίου. <Π> Αραιή συννεφιά θα έχουμε και το Σάββατο, που πρόσκαιρα μάλιστα στα Δυτικά θα είναι πιο πυκνή.

    Οι άνεμοι σε όλα τα πελάγη θα είναι μεταβλητοί ασθενεις και η θερμοκρασία χωρίς αλλαγή θα πλησιάσει το μεσημέρι τους 27 βαθμούς στα Βόρεια και στους 30 με 31 στην υπόλοιπη χώρα.

    (c) ANT1 Radio 1998


    Antenna News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ant1gr2html v1.00 run on Wednesday, 7 October 1998 - 16:08:09 UTC