Browse through our Interesting Nodes Collection Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 19 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Antenna: Sports News in Greek (AM), 97-01-21

Antenna Sports News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: Antenna Radio <http://www.antenna.gr> - email: antenna@compulink.gr

ΑΝΤΕΝΝΑ ΣΠΟΡ, 21/01/97

Γράφει ο Δημήτρης Σταυρακάκης

Σοκ στο χώρο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

Σοκ στο χώρο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

Ο ποδοσφαιριστής του Ιωνικού Αμαέκι Οτιτζι, συνελήφθη απο άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών να κατέχει ποσότητα ηρωϊνης, σε διαμέρισμα στη Νίκαια.

Συγκεκριμένα, ο Νιγηριανός επιθετικός του Ιωνικού, που αντιμετωπίζει την κατηγορία κατοχής και εμπορίας ναρκωτικών, συνελήφθη μαζί με άλλους 10 αλλοδαπούς, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν σύνολο ποσότητα ηρωϊνής μεγαλύτερη των 2,5 κιλών, την οποία και διακινούσαν.

Ο Αμαέκι Οτιτζι και η παρέα του βρίσκονταν υπο παρακολούθηση απο άνδρες του τμήματος διώξεως ναρκωτικών και συνελήφθησαν σε διαμέρισμα της οδού Αιτωλικού 9 στη Νίκαια, να κατέχει ο ιδιος μικρή ποσότητα ηρωϊνης.

Ο Νιγηριανός που στο παρεθλόν όταν ακόμη αγωνιζόταν στην Παναχαϊκή είχε προφυλακιστεί και πάλι για υπόθεση ναρκωτικών, θα οδηγηθεί στις 12 το μεσημέρι στον Εισαγγελέα, μαζί με τους συμπατριώτες του, με την κατηγορία της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών.

Σοβαρό πλήγμα για την ομάδα του Ολυμπιακού. Ο Ιλια Ιβιτς θα παραμείνει για τρείς μήνες εκτός αγωνιστικών χώρων μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στο Κυριακάτικό αγώνα των ερυθρολεύκων στην Καβάλα με την τοπική ομάδα.

Ο Σέρβος άσσος υποβλήθηκε χθες το απογευμα σε αρθροσκόπηση και διαπιστώθηκε οτι υπέστη ρήξη προσθίου χιαστού και έσω μηνίσκου.

Ο Ντούσαν Μπάγιεβιτς, μετά τις δυσάρεστες εξελίξεις για την ομάδα του, αναζητάει δυο παίκτες για να ενισχύσουν τον ερυθρόλευκο σύλλογο, εναν κοινοτικό και έναν ξένο ποδοσφαιριστή.

-Πρόβλημα και στην ΑΕΚ. Ο Στέλιος Μανωλάς, θα μείνει εκτός γηπέδων για 10 ημέρες αφού έπαθε ρήξη οπίσθιου μηριαίου.

-Με γκόλ του Κυζερίδη στο 14ο λεπτό ο Πανηλειακός κέρδισε 1-0 την Παναχαϊκή, χθες το απόγευμα στον Πύργο, για το Πρωτάθλημα της Πρώτης Εθνικής Κατηγορίας.

-Στο ντέρμπυ της Δευτερης Εθνικής Κατηγορίας ο Εθνικός νίκησε με 1-0 τα Τρίκαλα.

-Ο Χουαν Ραμόν Ρότσα θα είναι ο νέος προπονητής του Αρη στην θέση του Σταύρου Διαμαντόπουλου. Η επίσημη ανακοίνωση απο την ΠΑΕ αναμένεται να γίνει σήμερα.

-Πρόστιμο στην ομοσπονδία ποδοσφαίρου των Σκοπίων επέβαλε η ΟΥΕΦΑ επειδή στη μπλέ κάρτα του ποδοσφαιριστή του ΟΦΗ Κρίστο Μπόζινοφ ανέγραφε την ονομασία ''Δημοκρατία της Μακεδονίας''.

-Ο Μάκης Χάβος έμεινει ελεύθερος απο τον ΠΑΟΚ και θα συνεχίσει την καρριέρα του στην Σκόντα Ξάνθη.

-Ο παρατηρητής διαιτησίας του αγώνα Καβάλας- Ολυμπιακού, ο Θεσσαλονικιός πρώην διαιτητής Ισαάκ Μπουρουτζόγλου, χαρακτήρισε την διαιτησία του Αθηναίου Καζναφέρη ''κακή'', ενώ δεν κρύβει τις έντονες αμφιβολίες του για το πέναλτυ που καταλόγισε υπέρ του Αλεξανδρή.

-Σε απολογία κλήθηκε η ΑΕΚ απο τον αθλητικό δικαστή για τα επεισόδια των οπαδών της στο παιγνίδι με τον Ολυμπιακό.

Ωστόσο, στον αγωνιστικό τομέα, ο Πέτρος Ραβούσης είναι ικανοποιημένος απο τον συνολικό απολογισμό της ομάδας του στον πρώτο γύρο, όπως δήλωσε χθες το μεσημέρι κατά την διάρκεια συνέντευξης τύπου.

-Οι αθλητές που δόξασαν τα ελληνικά χρώματα στους διεθνείς στίβους το 1996 τιμήθηκαν χθες το απόγευμα σε ειδική τελετή που έγινε στο στάδιο ειρήνης και φιλιας. Οι κορυφαίοι αθλητές της χρονιας επιλέχτηκαν μετά απο ψηφοφορία του Πανελληνιου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου.

Πρώτοι αθλητές για το 1996 βραβευθηκαν οι χρυσοί Ολυμπιονίκες της Ατλάντα Πύρρος Δήμας, Νίκος Κακλαμανάκης, Κάκι Κακιασβίλης και Γιάννης Μελισσανίδης. Πρώτη αθλήτρια για το 96 τιμήθηκε η Νίκη Μπακογιάννη ενω καλύτερη ομάδα, ο Παναθηναϊκός που κατέκτησε το Κύπελλο Πρωταθλητριων Ευρώπης στο μπάσκετ.

Το έπαθλο ήθους δόθηκε στον Αργύρη Καμπούρη ενω τιμήθηκαν και οι ποδοσφαιριστές Δημήτρης Ελευθερόπουλος του Ολυμπιακού και Νίκος Λυμπερόπουλος του Παναθηναϊκού για το ανώτερο φίλαθλο πνεύμα που επέδειξαν στο ντέρμπυ των αιωνίων αντιπάλων.

-Στο μπάσκετ τώρα.

-Την επιστροφή του Ουώλτερ Μπέρι μεθοδεύει το ΤΑΚ Αρης ώστε να αντικαταστήσει τον Τσάρλς Σακλεφορντ.

-Τους επαναληπτικούς αγώνες για τον τρίτο γύρο του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου δίνουν αποψε Ηρακλής και Απόλλων Πατρων. Ο γηραιος υποδέχεται την Τσεχική Στάβεξ Μπρνό και ο Απόλλωνας στην Πάτρα αντιμετωπίζει την Κροατική Ζαντάρ.

-Ο Ζάρκο Πάσπαλι, ο οποίος στα τέλη Οκτωβρίου υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την γαλλική Ρασίνγκ Παρί, επέστρεψε στο Μαροβούνιο, μαζί με την οικογένεια του, εξαιτίας προσωπικών λόγων.

Ο Πάσπαλι, όπως έγινε γνωστό δεν κατάφερε να προσαρμοστεί στη γαλλική ομάδα, αλλα ούτε και να συνηθίσει τη ζωή της Γαλλικής πρωτευούσας.

-Το ΤΑΚ του Ολυμπιακού, με ανακοινωση του καταδίκασε την αναίτια και άνανδρη-όπως την χαρακτηρίζει-επίθεση φιλάθλων του Ολυμπιακού, κατά της οικογένειας του Γιώργου Σιγάλα, μετά την λήξη του ντέρμπυ με τον Παναθηναϊκό.

-Οι Αμπελόκηποι κέρδισαν στο Μέτς με 71-69 τον Ιωνικό Νικαιας για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 Κατηγορίας.

Προηγούνται στην βαθμολογια με 26 βαθμούς εναντι 24 που έχουν το Ηράκλειο και η Δάφνη.

-Ο Βραζιλιάνος επιθετικός της Μπαρτσελώνα Ρονάλτο αναδείχθηκε καλύτερος ποδοσφαιριστής του κόσμου για το 1996 απο την ΦΙΦΑ σε ειδική τελετή που διοργανώθηκε χθες το βραδυ στην Λισαβώνα.

Ο Ρονάλτο Λουϊς Ναζάριο Ντε Λίμα, όπως είναι το πλήρες ονομα του κέρδισε την 1η θέση αφού απέσπασε 329 ψήφους εναντι του Λιβεριανού άσσου της Μίλαν Ζόρζ Γουέα, που συγκέντρωσε 140 ψήφους και του 'Αγγλου άσσου της Νιούκαστλ Αλαν Σίρερ που ήταν 3ος με 123 ψήφους.

-Για το Αγγλικό πρωτάθλημα, χθες το βραδυ η Λήντς νίκησε με 2-0 εκτός έδρας την Γουέστ Χαμ.

© ANT1 Radio 1997


Antenna Sports News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
Back to Top
Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
All Rights Reserved.

HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
ant1spgr2html v1.00 run on Sunday, 23 February 1997 - 4:14:30 UTC