Browse through our Interesting Nodes on Human Rights Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Antenna: Sports News in Greek (AM), 97-02-03

Antenna Sports News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: Antenna Radio <http://www.antenna.gr> - email: antenna@compulink.gr

ANT1 Radio

Ευκαιρία για να μειώσει τη διαφορά της από τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας Ολυμπιακό έχει η ΑΕΚ η οποία προηγείται στη Καστορία της τοπικής ομάδας με 2-0 στο ημίχρονο του αγώνα που θα ολοκληρώσει την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α εθνικής.

Τα γκολ σημείωσαν ο Κετσπάγια στο 21ο λεπτό με πέναλτυ κι ο Μπατίστα στο 35ο λεπτό.

Ο Γιάννης Καλιτζάκης φαίνεται ότι θα είναι το πρώτο εξιλαστήριο θύμα για την ήττα σοκ του Παναθηναϊκού από τον Απόλλωνα. Ο διεθνής στόπερ θα τιμωρηθεί αν αποδειχτεί ότι έκανε χειρονομία σε οπαδούς του Παναθηναϊκού που αποδοκίμαζαν τους παίκτες της ομάδας τους μετά την ήττα από τον Απόλλωνα.

Ο Βέλιμιρ Ζάετς σε δηλώσει που έκανε πριν από λίγο προανείγγειλε σημαντικές αλλαγές στην ομάδα και τόνισε πως δεν πρόκειται να ανεχθεί στο μέλλον νέα απαράδεκτη εμφάνιση. Σε ερώτηση αν ο Παναθηναϊκός βγήκε εκτός τίτλου είπε πως η ομάδα του είναι πλέον πιό εύκολο να κατακτήσει το κύπελλο, παρά το πρωτάθλημα...

Μεγάλη ικανοποίηση επικρατεί στον Απόλλωναγια τη μεγάλη επιτυχία επι του Παναθηναϊκού στο Ολυμπιακό στάδιο, ωστόσο, ο προπονητής της ομάδας Μπάμπης Τεννές δήλωσε πως η ομάδα του δεν έχει διαφύγει οριστικά τον κίνδυνο του υποβιβασμού.

Ο αρχηγός του Απόλλωνα Γιάννης Αποστόλου παραδέχτηκε πως δεν περίμενε το 0- 2, αλλά είπε πως στην ομάδα γίνεται σκληρή δουλειά και τίποτε δεν είναι τυχαίο.

Με δύο αγώνες συνεχίζεται σήμερα η 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β εθνικής κατηγορίας στο ποδόσφαιρο. Στις 5μ.μ., η Λάρισα θα υποδεχτεί τη Δόξα Βύρωνα και στις 8μ.μ. τα Τρίκαλα θα φιλοξενήσουν τα Γιάννενα. Η 18η αγωνιστική θα ολοκληρωθεί τη Τετάρτη 5/2 με τον αγώνα Παναργειακού - Ελευσίνας.

Στο μπάσκετ,

Ενός κακού μύρια έπονται στον Πανιώνιο. Μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ με 74-68, ο Βλάντο Τζούροβιτς υπέβαλε τη παραίτηση του, ενώ η διοίκηση του ΕΑΚ Γλυφάδας έκανε έξωση στο ΤΑΚ Πανιώνιος για οφειλές ύψους 19 εκ. δραχμών. Κι όλα αυτά, την ώρα που ο πρόεδρος του ΤΑΚ Γιώργος Κατσιφαράκης κάνει προσπάθειες για την εξεύρεση χορηγίας.

Μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί αντικαταστάτης του Τζούροβιτς αλλά αξίζει να σημειωθεί πως πριν από το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ φέιγ βολάν που τύπωσαν οι οπαδοί του Πανιωνίου ζητούσαν την απομάκρυνση του Τζούροβιτς.

Η εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου των νέων αναδείχτηκε ισόπαλη 0-0 με την αντίστοιχη της Νιγηρίας κι αν αύριο κερδίσει τη Γουινέα θα προκριθεί στην ημιτελική φάση του Μεντιτεράνιαν Καπ που γίνεται στη Πορτογαλία.

Ο Ρώσος Ομάρ Τετράτζε που ήταν μεταγραφικός στόχος της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού έκανε το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Ρόμα, ενώ σύμφωνα με δημοσιεύματα ιταλικών εφημερίδων έκανε αίτηση για την απόκτηση ελληνικής υπηκοότητας.

Η Ρεάλ κέρδισε 3-2 τη Ντεπορτίβο Λα Κορούνια και σε συνδιασμό με την ισοπαλία 2-2 της Μπαρτσελόνα με την Οβιέδο οι μαδριλένιοι ξέφυγαν πέντε βαθμούς στη βαθμολογία του ισπανικού πρωταθλήματος.

Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού Χουάν Χοσέ Μπορέλι αγωνίστηκε με την Οβιέβο σε όλο του Β μέρος του παιχνιδιού.

© ANT1 Radio 1997


Antenna Sports News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
Back to Top
Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
All Rights Reserved.

HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
ant1spgr2html v1.00 run on Sunday, 23 February 1997 - 4:52:34 UTC