Browse through our General Nodes on Cyprus Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 19 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Antenna: Sports News in Greek (PM), 97-03-12

Antenna Sports News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: Antenna Radio <http://www.antenna.gr> - email: antenna@compulink.gr

Τετάρτη 12-03-97

Γράφει ο Ιάκωβος Φιλιππούσης απογευματινό Δελτίο

Με ψήφους 5-0 το ΑΣΕΑΔ δικαίωσε τον Παναθηναϊκό στην υπόθεση του Τζούλιους Νουόσου. Ετσι, ο Νιγηροκαναδός παίκτης θα μπορεί να αγωνιστεί ακόμη και στο επόμενο παιχνίδι του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα, που θα είναι με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη.

Τον αντίπαλο του στους {8} της Ευρολίγκα περιμένει ο Παναθηναϊκός μετά τη πανηγυρική πρόκριση που σημείωσε επί της Λιμόζ στη Γαλλία. Οι πράσινοι επικράτησαν 70-55 έχοντας κορυφαίο παίκτη και σκόρερ τον Μπάιρον Ντίκινς που σημείωσε 25 πόντους.

Αντίθετα, ο Ολυμπιακός έχασε μέσα από τα χέρια του τη πρόκριση στους {8}. Ηττήθηκε 61-60 από τη Παρτιζάν στο Ειρήνης και Φιλίας και αύριο οι δύο ομάδες θα λύσουν τις διαφορές τους στο 3ο και τελευταίο παιχνίδι που θα γίνει αύριο στο Βελιγράδι.

{Δεν ψάχνω δικαιολογίες, αλλά η ομάδα έδειξε κουρασμένη. Στα κρίσιμα σημεία δεν είμασταν ψύχραιμοι. Κρίμα γιατί δεν εκμεταλευτήκαμε το πλεονέκτημα από τον πρώτο αγώνα. Θα τα παίξουμε όλα για όλα στο Βελιγράδι}, δήλωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού Ντούσαν Ιβκοβιτς.

Ο Νίκος Οικονόμου δήλωσε για τη μεγάλη επιτυχία του Παναθηναϊκού: {Προκριθήκαμε καθαρά και δίκαια και τώρα έχουμε χρόνο για να ξεκουραστούμε. Δεν μας ενδιαφέρει ποιός θα είναι ο αντίπαλος στους {8}. Στόχος μας είναι να περάσουμε στο φάιναλ φορ}.

Εκτός από τον Παναθηναϊκό στους {8} προκρίθηκαν ακόμη Μπαρτσελόνα και Τιμ Σίστεμ Μπολόνια οι οποίες μάλιστα θα βρεθούν αντιμέτωπες στην προημιτελική φάση. Ανοικτούς λογαριασμούς έχουν ακόμη: Κίντερ Μπολόνια - Στεφανέλ Μιλάνο, Ολίμπια Λ. - Τσιμπόνα, Εστουντιάντες - Βιλερμπάν, Μακάμπι - Εφές Πίλσεν.

Με το αβαντάζ των τεσσάρων πόντων του πρώτου αγώνα ο Αρης θα δώσει στο Τρεβίζο με τη Μπένετον στον επαναληπτικό ημιτελικό του κυπέλλου Κόρατς. Η ελληνική ομάδα είχε κερδίσει στο πρώτο παιχνίδι 77-73 και για να προκριθεί στον τελικό θα πρέπει να κερδίσει ή, να χάσει με 3 πόντους διαφορά. {Στόχος μας είναι η νίκη κι όχι να διατηρήσουμε τη διαφορά}, δήλωσε ο προπονητής του Αρη Λευτέρης Σούμποτιτς.

Την ιταλική Βερόνα θα αντιμετωπίσει ο Ηρακλής στην ημιτελικη'φάση του ευρωπαϊκού κυπέλλου μετά τη πρόκριση του επί της Χάποελ Ιερουσαλήμ. Ο Ηρακλής κέρδισε 70-58 και κάλυψε τη διαφορά των πέντε πόντων που είχε χάσει στο Ισραήλ. Ο πρώτος ημιτελικός του Ηρακλή με τη Βερόνα θα γίνει στην Ιταλία στις 25 Μαρτίου κι ο επαναληπτικός τη 1η Απριλίου στο Ιβανόφειο.

Στον δεύτερο ημιτελικό θα παίξουν: Ρασίνκ Παρί - Ρεάλ.

Το τελευταίο φιλικό της παιχνίδι ενόψει των κρίσιμων αγώνων για τα προκριματικά του παγκοσμίου πρωταθλήματος δίνει στις 6μ. μ. στο Παραλίμνι η εθνικής μας ομάδα ποδοσφαίρου με την αντίστοιχη της Κύπρου. Χθες, η εθνική μας των ελπίδων κέρδισε την αντίστοιχη της Κύπρου με 2-0 χάρις τα γκολ των Μαυρογεννίδη, Λυμπερόπουλου.

Την ισπανική Μεντιτερανί αντιμετωπίζει απόψε στις 9.45μ.μ. στο Ζάνταμ της Ολλανδίας η γυναικεία ομάδα της Γλυφάδας στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος πόλο γυναικών.

Στην Ισπανία, ξεχωρίζει σήμερα ο επαναληπτικός προημιτελικός μεταξύ της Μπαρτσελόνα και της Ατλέτικο Μαδρίτης. Το πρώτο ματς είχε τελειώσει ισόπαλο 2-2.

© ANT1 Radio 1997


Antenna Sports News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
Back to Top
Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
All Rights Reserved.

HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
ant1spgr2html v1.00 run on Wednesday, 12 March 1997 - 18:09:15 UTC