Browse through our Interesting Nodes on Greek Advertizing & Production Services Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 25 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Antenna: Sports News in Greek (AM), 97-04-09

Antenna Sports News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: Antenna Radio <http://www.antenna.gr> - email: antenna@compulink.gr

ANT1 Radio

Τετάρτη 09-04-97

Γράφει ο Ιάκωβος Φιλιππούσης

Αθλητικές Ειδήσεις

- Και τυπικά έκλεισε χθές το κεφάλαιο Φάνη Χριστοδούλου για τον Πανιώνιο.

Ο διεθνής άσσος, που τη Δευτέρα μετά τη λήξη του αγώνα με τον Απόλλωνα Πατρών ανακοίνωσε ότι αποχωρεί απο τον Πανιώνιο, χθές συναντήθηκε με τον πρόεδρο του ΤΑΚ Γιώργο Κατσιφαράκη στον οποίο γνωστοποίησε και τυπικά ότι δεν θα συνεχίσει να αγωνίζεται στην ομάδα της Ν.Σμύρνης.

Ο Χριστοδούλου μιλώντας στον ΑΝΤ1 είπε ότι το καλοκαίρι θα μεταγραφεί σε μεγάλη ελληνικη ομάδα που θα αγωνίζεται στην Ευρωλίγκα.

-Ηρακλής και ΠΑΟΚ αναμετρώνται το απόγευμα στο Ιβανώφειο, στο δεύτερο μεταξύ τους παιχνίδι για την πρώτη φάση των πλέυ-οφ του πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας στο μπάσκετ.

Ο ΠΑΟΚ που προηγείται με 1-0 στις νίκες, εφόσον κερδίσει και σήμερα προκρίνεται στα προημιτελικά όπου θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναικό.

Σε αντίθετη περίπτωση, οι δυό ομάδες θα λύσουν τις διαφορές τους στον τρίτο και τελευταίο αγώνα που θα διεξαχθεί το Σάββατο στο Αλεξάνδρειο.

Το σημερινό παιχνίδι θα αρχίσει στις επτά παρά είκοσι το απόγευμα και θα μεταδοθεί ζωντανά απο την τηλεόραση του ΑΝΤ1.

Μάλιστα στο Ιβανώφειο θα βρίσκεται ο μάνατζερ των Ντένβερ Νάγκετς Αλαν Μπρίστοου προκειμένου να παρακολουθήσει τον Ευθύμη Ρεντζιά.

Μέσα στις επόμενες ημέρες θα γίνει γνωστό αν η ομάδα του ΝΒΑ προτίθεται να εντάξει στο δυναμικό της τον έλληνα σέντερ.

-Ο Σπόρτιγκ νίκησε χθές με 66-54 τον Παπάγο και προκρίθηκε στους οκτώ του πρωταθλήματος όπου θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ. Η ομάδα των Πατησίων εξασφάλισε και την συμμετοχή της στο κύπελλο κόρατς.

Μετά την εξέλιξη αυτή, ο Πανιώνιος έμεινε οριστικά εκτός Ευρώπης μετά απο 13 χρόνια.

-Η Γερμανική Βούπερταλ με την Γαλλική Μπούρζ θα αναμετρηθούν την Πέμπτη στον τελικό της Ευρωλίγκα των γυναικών ενώ στον μικρό τελικό θα παίξουν η Σλοβακική Ρουζόμπεροκ με την Ιταλική Κόμο.

Στους χθεσινούς ημιτελικόυς του φάιναλ-φόρ που διεξάγεται στη Λάρισα, η Βούπερταλ επικράτησε με 87-66 της Ρουζόμπεροκ ενώ η Μπούρζ νίκησε με 68-58 την Κόμο.

-Να περάσουμε στο ποδόσφαιρο, Ο προπονητής του Ολυμπιακού Ντούσαν Μπάγεβιτς στην συνέντευξη τύπου που παραχώρησε χθές τόνισε ότι τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμη στην υπόθεση τίτλος.

Ωστόσο επεσήμανε ότι όλα εξαρτώνται πλέον απο τα πόδια των παικτών του στις έξι αγωνιστικές που απομένουν για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.

Στην ΑΕΚ τώρα οι προσπάθειες του Πέτρου Ραβούση επικεντρώνονται στην ψυχολογική ανάταση των ποδοσφαιριστών του ενόψει μάλιστα και των δύο παιχνιδιών με τον Παναθηναικό για το πρωτάθλημα και το κύπελλο.

-Στις πέντε και τέταρτο το απόγευμα θα αρχίσει το Σάββατο στο Στάδιο Νίκος Γκούμας το ντέρμπι της 29ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της πρώτης εθνικής κατηγορίας ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Παναθηναικό.

-Στο Τσάμπιονς Λήγκ, διεξάγονται απόψε οι πρώτοι αγώνες της ημιτελικής φάσης. Θα παίξουν ο Αγιαξ με τη Γιουβέντους και η Ντόρτμουντ με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

-Στους πρώτους ημιτελικούς του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ σημειώθηκαν τα αποτελέσματα Ιντερ-Μονακό 3-1 και Τενερίφη-Σάλκε

Οι επαναληπτικές συναντήσεις θα γινουν στις 22 Απριλίου.

-Στο βόλλεϋ, ο Παναθηναϊκός στις 7 το απόγευμα υποδέχεται στη Λεωφόρο τον Αρη, για την ημιτελική φάση του πρωταθλήματος. Με νίκη ο Αρης θα περάσει στον τελικό. Μια ώρα αργότερα στις 8 στο κλειστό του Ρέντη ο Ολυμπιακός παίζει με την Ορεστιάδα. Εαν κερδίσει η ομάδα της Θράκης θα προκριθεί στον τελικό.

-Τέλος, στις 8 το βράδυ διεξάγονται οι ημιτελικές συναντήσεις των πλεϋ οφ του πρωταθλήματος πόλο. Θα παίξουν Ολυμπιακός-Βουλιαγμένη και Χαλκίδα-Χίος.

© ANT1 Radio 1997


Antenna Sports News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
Back to Top
Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
All Rights Reserved.

HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
ant1spgr2html v1.00 run on Wednesday, 9 April 1997 - 13:46:37 UTC