Read about International Treaties, Human & Minority Rights in Turkey Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 18 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Antenna: Sports News in Greek (AM), 97-04-16

Antenna Sports News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: Antenna Radio <http://www.antenna.gr> - email: antenna@compulink.gr

Τετάρτη 16-04-97

Γράφει ο Ιάκωβος Φιλιππούσης

- -ΑΕΚ και Παναθηναικός αναμετρώνται στις οκτώ και μισή το βράδυ στο Στάδιο Καραισκάκη, στον 52ο τελικό του κυπέλλου Ελλάδος στο ποδόσφαιρο.

Και οι δύο ομάδες στην αποψινή συνάντηση παίζουν τους κόπους μίας χρονιάς, κάτι που επεσήμαναν και οι δύο προπονητές στις δηλώσεις που έκαναν.

Στον αγωνιστικό τομέα, ο Πέτρος Ραβούσης δεν θα έχει στη διάθεση του τον τραυματία Μαλαδένη ενώ μία θέση στην εντεκάδα διεκδικούν οι Μαρτσέλο και Μπατίστα.

Στον Παναθηναικό, επανέρχονται οι Γκούμας, Κολιτσιδάκης και Γεωργιάδης του Χαραλάμπους που εξέτισαν τις ποινές τους.

Μεγάλος απών απο την πλευρά του τριφυλλιού θα είναι ο Γιάννης Καλιτζάκης που υπέστη θλάση στο δικέφαλο την περασμένη εβδομάδα και θα μείνει εκτός γηπέδων για περίπου ένα μήνα.

Αναφορικά με την κίνηση των εισητηρίων, απο πλευράς ΑΕΚ έχουν εξαντληθεί όλα ενώ απο τα 13 χιλιάδες εισητήρια που έχει πάρει ο Παναθηναικός, έχουν διατεθεί τα 11 χιλιάδες.

Τα 2 χιλιάδες που έχουν απομείνει θα διατίθονται μέχρι τις 3 το μεσημέρι απο το γήπεδο της Λεωφόρου και μετά απο τα εκδοτήρια του Σταδίου Καραισκάκη.

-Θετικό βρέθηκε το πρώτο δείγμα των ουρών του μπασκετμπωλίστα του Ολυμπιακού Εβρικ Γκρέι. Ο Αμερικανός είχε υποβληθεί σε αντιτόπινγκ κοντρόλ την πρώτη Απριλίου μετά τη λήξη του δεύτερου παιχνιδιού ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναικό για την Ευρωλίγκα και βρέθηκε ότι έχει κάνει χρήση της απαγορευμένης ουσίας έφεδρο, παράγωγο της γνωστής μας εφεδρίνης

Να σημειωθεί ότι η ουσία αυτή πωλείται ελεύθερα στο εμπόριο στην Αμερική.

Στη περίπτωση που και το δεύτερο δείγμα του παίκτη βρεθεί θετικό, τότε ο Γκρέι κινδυνεύει να τιμωρηθεί απο τρείς μήνες εώς και δύο χρόνια αποκλεισμού απο τις διοργανώσεις της ΦΙΜΠΑ.

-Παναθηναικός και Ολυμπιακός έκαναν το πρώτο βήμα για την πρόκριση στην ημιτελική φάση του πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας στο μπάσκετ.

Οι πράσινοι με τον Μιχάλη Κυρίτση στον πάγκο τους νίκησαν μετά απο καλή εμφάνιση με 88-64 τον ΠΑΟΚ στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων. Οι δύο ομάδες θα παίξουν και πάλι αύριο στο Αλεξάνδρειο.

Ο Ολυμπιακός - δύο μέρες μετά την κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδος - κέρδισε άνετα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλιάς με 92-52 τον Απόλλωνα Πατρών. Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν και πάλι αύριο στην Αχαική πρωτεύουσα.

Σήμερα στις πέντε, η ΑΕΚ υποδέχεται στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων τον Σπόρτιγκ στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για την τρίτη φάση των πλέι-οφ ενώ στις επτά παρά είκοσι αναμετρώνται το Περιστέρι με τον Αρη, παιχνίδι το οποίο θα μεταδοθεί ζωντανά απο την τηλεόραση του ΑΝΤ1.

-Να επανέλθουμε στο ποδόσφαιρο, Κλειδί για την μάχη του τίτλου χαρακτήρισε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς την Κυριακάτικη αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Ο προπονητής των ερυθρολεύκων τόνισε ότι η ομάδα της Θεσσαλονίκης βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση ενώ επεσήμανε ότι ο κόσμος του ΠΑΟΚ θα είναι ένα ακόμη εμπόδιο για την ομάδα του.

-Διεξάγεται στις 6 και τέταρτο το απόγευμα στην Ορεστιάδα ο δεύτερος τελικός του Πρωταθλήματος βολλεϋ της Α1 Κατηγορίας, με αντιπάλους την τοπική ομάδα και τον Αρη.

Οι φιλοξενούμενοι προηγούνται με 2-1 νίκες και στη περίπτωση που νικήσουν απόψε θα κατακτήσουν τον τίτλο. Αντίθετα σε περίπτωση νίκης της Ορεστιάδας θα υπάρξει και τρίτος τελικός το Σάββατο στην Θεσσαλονίκη.

-Στις 6 το απόγευμα στην Χιο, διεξάγεται ο πρώτος τελικός του Πρωταθλήματος στο πόλο. Θα αναμετρηθούν η τοπική ομάδα με την Βουλιαγμένη.

-Η Ρεαλ Μαδρίτης νίκησε με 78-64 την Βερόνα, στον τελικό του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου Μπάσκετ, που έγινε στην Λευκωσία και κατέκτησε το τρόπαιο.

© ANT1 Radio 1997


Antenna Sports News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
Back to Top
Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
All Rights Reserved.

HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
ant1spgr2html v1.00 run on Wednesday, 16 April 1997 - 11:09:12 UTC